Lazić za B92.net: Bićemo oni pravi

Za vaterpoliste Srbije na početku olimpijske godine nema predaha, jer ih od ponedeljka do 17. februara čeka Svetsko prvenstvo u Dohi.

Dejana Popović
Pošaljite komentar
  1. Zavisi sto podrazumeva pod "velika dela". Ako je cetvrtfinale veliko delo, onda da, spremni su za velida dela. Ova gubitnicka generacija vaterpolista Srbije je izgubljena. Nadamo se da ce sto pre da odu i da ce nova i bolja generacija da ih nasledi.
    (Vakavilisan, 4. februar 2024 20:11)

    # Link komentara

  2. proslo je 8 godina od kad se ,,raspao,, VK Partizan, mi smo zlato na Olimpijadi uzeli pre 2 ipo godine. U Grobarske lazi i mitomanije o tome kako je propala reprezentacija jer su oni propali mogu samo oni da veruju, drugi su razlozi sto je reprezentacija lose pre svega nesloga unutar reprezentacije, al necu sad u to ulaziti
    (Дорчолац, 4. februar 2024 17:42)

    # Link komentara

  3. Naravno opet lazi i manipulacije malog kluba koji je uvek imao svu mogucu pomoc drzave,ali ni to mu ocito nije pomoglo.Momci koji su osvojili Rio i Tokio preko polovina u oba tima je ponikla u Partizanu i to je lako proveriti,tako da ne znam dokle ce navijaci kluba iz Zeleznika da se blamiraju?
    (BGD, 4. februar 2024 17:29)

    # Link komentara

  4. Boga mi, ako ne popravite protok lopte, prijem lopte, uplivavanje i fokus, biće teško. Na zadnja dva velika takmicenja imate iste probleme koji se jasno vide. Protiv Madjarske njihov centar dva puta pravi blok ispred našeg golmana i otvara prostor saigraču za otvoren šut i gol. Prijem lopte i protok smo popravili na ovom takmicenju, ali moramo još bolje ako mislimo da napravimo ozbiljan rezultat. Fokus i koncentracija tokom cele utakmice. I to smo malo popravili ali mora još bolje, jer nije na najvišem nivou za željeni rezultat. I na kraju stav. Kvalitet imate, počnite ozbiljno da verujete u sebe. Vreme je. Olimpijske igre će biti za mnoge od vas vrhunac karijere. Nemate se čega bojati. Šaljite energiju da se protivnik plaši vas a ne vi njih. Hvala za sav vas trud i predstavljanje Srbije. Verujemo u vas.
    (Mike, 4. februar 2024 17:25)

    # Link komentara

  5. Partizan unisten i nakon 7-8 godina stasala generacija koja je osvojila dva olimpijska zlata a dok su oni harali nismo nijedno uzeli.Zadnje bilo osamdesetih u doba stare drzave.Samo je trebalo pustiti i ostale da igraju a ne samo da se upumpava u jedan tim i da ne mozemo osvojiti olimpijske igre.Hvala bogu zato smo sada aktuelni olimpijski pobednici a ne kao u doba te lazne dominacije jednog kluba
    (Mar, 4. februar 2024 17:05)

    # Link komentara

  6. VK Partizan gleda i sve mu je jasno.
    (czfmp2, 4. februar 2024 16:38)

    # Link komentara

  7. Raduloviću je ispala lopta i ispali smo u 1/4 jer je država uništila VK Partizan.
    (Grobari Železnik, 4. februar 2024 16:25)

    # Link komentara