1. Vembanjama je igrac koji ce, ako ne bude povredjen cesto, dominirati ligom. Ogroman je potencijal, fizicke predispozicije nenormalne, a u ovakvoj ligi sa malo solidnijim timom bi SA bio daleko konkurentniji, i za PO i u PO-u. Takodje sam siguran da ce imati 4D za koju sezonu.
    Sto se Rajakovica tice, poraz sa 6 razlike od Klipersa je sasvim OK. Klipersi su u odlicnoj formi i imaju kvartet sa gomilom PO utakmica u rukama tako da poraz protiv njih nije debakl, a pogotovo u kakvoj su formi. Toronto ima simpaticnu ekipu, bilo bi fino da barem igraju play-in, a ako bude dobro i PO. Ako bi zadrzali Rajakovica za sledecu sezonu, siguran sam da bi bili sigurni ucesnici POa. Pocetak sezone je nagovestavao raspad ekipu, ali imaju i solidan tim i finu igru za sada. I ovaj trejd sa NY im se za sada isplatio.
    (Skid, 11. januar 2024 14:01)

    # Link komentara

  2. Jel su Rajakovicu i sad krive sudije? Od 15 timova na Zapadu je 12. i za to nisu krive sudije! Ima izuzetno talentovan tim koji ima kvalitet za plejof ali im ide ocajno! Najlakse je, kao i svakom Srbinu, okriviti sudije, Cia, svetsku zaveru, kme kme…
    (Gospodin Prilepak, 11. januar 2024 09:59)
    Ovo se zove zluradost. Rajakovic je preuzeo veoma los tim i sasvim mu dobro ide. Govorim za NBA uslove. Pred pocetak sezone se ocekivalo maksimalno 20 do 30 pobjeda vec ima 15. Sve sto je rekao za Lejkerse je istina. Postoje dvije vrste losih Srba, ovi sto su teoreticari zavjere i ovi povrsni, isfrustirani sto misle da su pametni.
    (Detektiv, 11. januar 2024 11:40)

    # Link komentara

  3. Moracemo poprilicno da cekamo da ovog momka vidimo u nekoj ozbiljnijoj utakmici. Tada cemo moci da procenimo od cega je napravljen. U Fr plejofu prosle sezone je delovao smesno. Protiv Monaka i Asvela je retko bio dvocifren.
    (Straight Outta München, 11. januar 2024 10:50)

    # Link komentara

  4. Jel su Rajakovicu i sad krive sudije? Od 15 timova na Zapadu je 12. i za to nisu krive sudije! Ima izuzetno talentovan tim koji ima kvalitet za plejof ali im ide ocajno! Najlakse je, kao i svakom Srbinu, okriviti sudije, Cia, svetsku zaveru, kme kme…
    (Gospodin Prilepak, 11. januar 2024 09:59)

    # Link komentara

  5. Momak je zaista atipican i obecava da ce imati sjajnu karijeru.E sada.....vreme ce pokazati....
    (Trajce, 11. januar 2024 09:20)

    # Link komentara