Zvezda u LŠ – promašaji i pogoci

Fudbaleri Crvene zvezde završili su takmičenje u grupi Lige šampiona za sezonu 2023/2024. sa samo jednim bodom, gol-razlikom 7:15 i kao najslabiji tim grupne faze.

MB
Pošaljite komentar
  1. Prodajte Ivanica zadrzite Hvanga treba nam igrac koji je borac uz to zna sa loptom lako se oslobadja za razliku od Mitrovica i Kabica nijedan od ove dvojice nije ispunio ocekivanja sem Kasalice i najvise Mijatovica koji ima da bude top napadac ako nebude povreda treba zadrzati Hvanga osloboditi se Ivanica on je dobar za ekipe koje su losijeg kvaliteta i netrce presingt po igralistu tu je Mirko kao igrac manje u sredini.
    (slavisa, 15. decembar 2023 09:16)

    # Link komentara

  2. (Hamurabi, 14. decembar 2023 17:07)

    Eeeee, ti ga baš pretera brate. Za neke stvari si u pravu, za neke ni malo. Neuspesima Zvezde u Evropi nisu krivi ni Deki Stanković ni Bahar ni kako si ga nazvao "Mali" Miloje, ni niko od trenera Zvezde, već SISTEM, a to se ne menja preko noći. Kažeš u kvalifikacijama za LŠ, u poslednja 2 kola, se gradi karakter i stiče iskustvo? Pa kakav smo mi to karakter u tim kvalifikacijama tada gradili? Karakter koji nam je doneo torpedovanja protiv PSŽ-a 6:1 i 4:1, Liverpula 4:0, Totenhema 5:0 i 4:0, Bajerna 3:0 i 6:0? Karakter koji nam je doneo eliminaciju baš od tog Bahara onomad dok je vodio Makabi kada nas je glat izbacio u kvalifikacijama za Ligu šampiona? Karakter koji nam je doneo i eliminaciju od jedne Omonije ej od Omonije na penale? Karakter koji nam je doneo torpedovanje od tog Rendžersa kojeg pominješ sa 3:0 a taj isti Rendžers je pre toga potpuno deklasiran u LŠ od Ajaksa, Napolija i Liverpula koji su mu zabili skoro 30 golova na 6 utakmica, pri čemu ga je Liverpul osramotio u sred Glazgova sa 7:1! I o kakvom to onda karakteru i o kakvom iskustvu govoriš? Što se ove sezone tiče i dosadašnjeg učinka Bahara e tu se slažem naravno, ništa posebna uradio nije, došao je za velike pare, doveli su mu igrače koje je želeo, i ništa nije uradio, još uvek nije koncipirao tim, luta sa rosterom i dalje, a rezultati očajni, eliminisao ga je jedan Jang Bojs od kojeg ima skuplji i bolji tim. Prema tome kao što rekoh SISTEM je kriv a ne samo treneri.
    (Ivan, 14. decembar 2023 18:46)

    # Link komentara

  3. Žuti bi legao Zvezdi.
    Bahar je užas.
    (krajisnik, 14. decembar 2023 18:06)

    # Link komentara

  4. Vi brojite sanse,hahaha pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti...imamo jedva jedan bod i sve poraze al 9 sansi...hahaha...kako vas uprava lozi za promasaje u prelaznom roku.
    (Marko, 14. decembar 2023 17:09)

    # Link komentara

  5. Zvezdi je postala normalna da zimuje u Evropi, otud i rezultat LŠ bez kvalifikacija. Mali Miloje i Bahar su to upropastili. Dve sezone bez proleća... loše, samo 6 jakih utakmica. Sa Vladanom Milojevićem i Dekijem se igrale kvalifikacije, koje nisu prejake utakmice, ali poslednja dva kola su kao finale LŠ, tu se gradi karakter i stiče iskustvo. Vrhunac Zvezde je protiv Milana u LE a zatim i još bolje protiv Rendžersa naredne godine. Vrhunska igra, odbrana, napad, trčanje, akcije završnica. Sve na vrhunskom nivou. Tom timu je falilo malo (desni bek) i bio bi spreman za korak napred. Baharov projekat je bio u redu, ali onda je on prso. Ne projekat, nego Bahar. Stavio je Mićka na beka?! Koji đavo? Tražio je da se dovede EndiJaje?! Koji đavo? Doveo je Đigu?! Pa da li je to normalno? Da neki klinac rezerva u Švajcarskoj ima garantovano mesto u prvoj postavi LŠ?! Imaš Degeneka zmaja, posle Dragovića ubedljivo najbolji štoper lige, ne igra?! Imaš Spajića iskusnog iz kvalitetne lige?! Igra ti Điga brate?! Imao onog klinca našega, njega šalju da se kali, a mi uzimamo Đigu da se kali kod nas?! Dakle Bahar je prso ko lajsna. Mali Stefan Mitrović mu kidao na krilu, odbrana, napad sve... on ga upropasti?! Dečko dobio poziv za Srbiju... Bukari radi šta hoće, na terenu digne nos... a ništa nam nije doneo! Uđe Katai na 15 minuta i objasni kako se gol daje. Jedini pravi dobitak je mali Nedeljković. Potpisati ga na 5 godina uz jak ugovor i veliku platu. Ugovor produžavati i povećavati svake godine, tako da uvek bude 5 godina. I nikako ga ne prodavati pre 20 godine ni ispod 20 miliona. Dečku je otvorena desna strana i u reprezentaciji, mi nemamo niti jednog krštenog beka. Mijatović je ok, za drugog napadača, mora još mnoooogo da napreduje, šut i završnica mu nisu jača strana, ali je mali stalno u šansi, znači ima njuh. Lučić je isto dobar, njegov stil igre je čudan, izgleda kao da će da se saplete da ne zna šta radi, ali je vrlo učinkovit, pravi sjajne prodore, samo još da unapredi završni pas. Bukarija prodati pod hitno. Ima ko da ga zameni,neće da se oseti.
    (Hamurabi, 14. decembar 2023 17:07)

    # Link komentara

  6. Malo,malo pa neki rekord.
    (Sasa, 14. decembar 2023 16:42)

    # Link komentara

  7. Kada nebi bilo mafije.Kad bi bilo posteno sudjenje.Kad bi o svemu samo struka odlucivala,bili bismo konkurentni bez obzira na manjak novca.
    (Boki, 14. decembar 2023 16:37)

    # Link komentara

  8. Pa i u ovoj našoj Š ligi bili bi treći, četvrti da ne kradu na sve moguće načine.
    (Gtr, 14. decembar 2023 16:27)

    # Link komentara

  9. Generalno gledano ovo je naravno još jedna neuspešna sezona za Zvezdu u Ligi šampiona. Ali, da se ne lažemo, proptiv Sitija i Lajpciga objektivno nismo ni imali šta da tražimo, daleko su kvalitetniji od nas, naročito šampionski Siti naravno, i ovi porazi protiv njih su rezultatski gledano više nego časni jer nije bilo nakantavanja sa po 4, 5 ili 6 golova razlike kao do pre par godina. U prethodne dve Lige šampiona u kojima je Zvezda učestvovala su nas evro velikani tabali sa po 4, 5 i 6 golova u našoj mreži, sada smoi bar izbegli takve katastrofe i blamaže. Tako da, iako rezultatski jako neuspešan učinak sa svega jednim osvojenim bodom, opet s druge strane više nismo kanta za napucavanje kao u prethodne dve Lige šampiona u kojima smo učestvovali, iako smo tada zabeležili oba puta po jednu pobedu i osvojili jednom 4 boda a jednom 3, ovaj 1 bod uz izbegavanje rezultatskih katastrofa deluje kao bolji uspeh. Ali naravno, sada dolazimo do onog glavnog, a to su mečevi protiv Jang Bojsa od kog smo objektivno bolji tim, ali to na terenima nismo dokazali, nerešeno u Beogradu i poraz u Bernu uz gomilu promašenih šansi i pogrešnu postavku igre, e to je jako jako veliki neuspeh, tu je Zvezda jednostavno MORALA da obezbedi to 3. mesto u grupi i Ligu Evrope na proleće. Tako da generalno naravno ovo je bila još jedna loša sezona Zvezde u Evropi ali ISKLJUČIVO zbog očajnih rezultata protiv Jang Bojsa naravno.
    (Ivan, 14. decembar 2023 15:59)

    # Link komentara

  10. Samo da su igrali oni koji su morali da budu tu, ali zbog raznoraznih kombinacija nisu, Zvezda bi prezimila u Evropi. Reč je o Erakoviću i Ohiju.
    (Bocko, 14. decembar 2023 15:50)

    # Link komentara

  11. Mnogo se ovde spominju pare,budžeti evropskih klubova,pa se izvlače neki zaključci.Vidite,stvari su mnogo jednostavne - Zvezda je financijski daleko najmoćniji klub u tzv.regionu.Recimo da svih 10 klubova hrvatske nogometne lige nemaju ZAJEDNO toliko novaca.Realno,u toj istoj ligi Zvezda bi se borila za 3-4 mesto!Kraj priče.
    (deniro, 14. decembar 2023 15:45)

    # Link komentara

  12. Dobili smo poletarca Vladimira Lučića (21)??? Sta ste vi juce gledali

    (MOŽDA VAS ZANIMA)
    (pera pavic, 14. decembar 2023 15:21)

    # Link komentara

  13. Pobedom Seltika u 6. kolu, Crvena z. je preuzela i na kraju zauzela 32. mesto u LS.
    (Aki, 14. decembar 2023 15:18)

    # Link komentara

  14. javljaju se izraelci
    (šef, 14. decembar 2023 15:17)

    # Link komentara

  15. Uprava napolje@
    Doduse njihova liga je malo slabija od PL,ne lupetaj.
    (kralj, 14. decembar 2023 15:13)

    # Link komentara

  16. Kada bi Zvezda mogla da priuštiti sebi još četvoricu, petoricu igrača poput Hvanga, da može njega da multiplicira u svlačionici, druga bi se pesma pevala. Za tako nešto srpski klub mora imati budžet od 50 miliona...

    Pa Terzic je rekao da ce budzet za ovu sezonu preci 60 miliona ...
    (DuskoIvanovic, 14. decembar 2023 13:11)

    Jos kad bi ti kapirao sta je budzet godisnji, a sta je budzet za transfere...
    (GeOs, 14. decembar 2023 14:29)

    Budzet za transfere ???
    Da vas nema , treba vas izmisliti ...
    (DuskoIvanovic, 14. decembar 2023 15:05)

    # Link komentara

  17. Da smo igrali sa 11nasih decaka niko se ne bi bunio "ako izginu hrabro" ...i ne verujem da bi rezultat bio gori od ovoga..ovako ova legija Afrikanaca na celu sa Izraelcem koji nema nikakav personality, a pritom los komunikator I jos gori motivator...niko "ne oseca " klub i grb koji nose na dresu....za njih je to samo jos jedna prolazna stanica, nama je Zvezda zivot
    (mAd, 14. decembar 2023 14:56)

    # Link komentara

  18. Hvanga treba odmah prodati.
    (delboj, 14. decembar 2023 14:42)

    # Link komentara

  19. C.Zvezda je zalutala u LŠ što rezultati jasno pokazuju. Od šest utakmica pet poraza i jedna nerešena protiv Jang Bojsa na domaćem terenu uz dosta sreće. Sa najskupljim timom u istoriji nije se moglo dalje od najgore ekipe ovogodišnje LŠ. Gledajući LE ne izgleda da bi u njoj bilo mnogo bolje prošle sezone je Zvezda takođe bila poslednja u grupi LE. Naredne sezone u LK sa protivnicima po meri. Klubovi iz Srbije ne mogu dalje od trećeg UEFA takmičenja sve preko LK nam je potencijalna katastrofa. Ove godine u Evropi jedna pobeda, dva nerešena rezultata i dvadeset pet poraza. Gol razlika 20:70. Potpuni krah klupskog fudbala u Srbiji kao i UEFA koeficijenta domaće lige. Kada se na sve doda reprezentacija dobijamo mutnu sliku stanja fudbala u Srbiji.
    (Chernomorets, 14. decembar 2023 14:40)

    # Link komentara

  20. Koliko sezona je trenutni trener YB na klupi? Koliko sezone trener Kopenhagena? Eto ovde lezi problem sto se tice naseg trenera koga teramo posle pola godine. Sto se tice kluba, glavni problem je amaterska srpska liga koja je 10 nivoja ispod ozbiljnog fudbala i samim tim niti mozes privuci igrace niti mozes spremiti tim za ligu sampiona. Kako ti da protiv Surdulica pripremas tim za Manchester City i Real Madrid? Nikako. A glavni problem Zvezde trenutno sto i jedini moze da se resi je nikad gora uprava koja jednostavno nije dorastla Evropskom nivoju. Svaka njima cast za sve ali ako Zvezda zeli da napreduje, da napravi neki iskorak u Evropi onda mora da se menja Terzic i svi koji imaju ikakvog dodira sa njim
    (Uprava napolje, 14. decembar 2023 14:35)

    # Link komentara

  21. Kada bi Zvezda mogla da priuštiti sebi još četvoricu, petoricu igrača poput Hvanga, da može njega da multiplicira u svlačionici, druga bi se pesma pevala. Za tako nešto srpski klub mora imati budžet od 50 miliona...

    Pa Terzic je rekao da ce budzet za ovu sezonu preci 60 miliona ...
    (DuskoIvanovic, 14. decembar 2023 13:11)

    Jos kad bi ti kapirao sta je budzet godisnji, a sta je budzet za transfere...
    (GeOs, 14. decembar 2023 14:29)

    # Link komentara

  22. Najjača Zvezda u 21 veku je ona iz 2006, nažalost tada naletesmo na najjači tim Evrope tada koji je rutinski osvojio LŠ.
    Ta Zvezda bi ovoj danas dala 7 komada.
    (Betonka, 14. decembar 2023 14:21)

    # Link komentara

  23. Korektan tekst. Mislim da smo sami krivi za nešto lošiju utakmicu protiv Jang Bojsa u Beogradu, ali smo sami krivi i što smo izabrali igrače koji nisu dobri realizatori (šanse u Švajcarskoj morale su biti realizovane). Ipak, utisak je da je hemiju ekipe najviše poremetio Ndiaje. Dolaskom Đige, pronađena je zamena za Erakovića, dolaskom Hvanga zamena za Kangvu na sredini terena, a dolaskom Ndiajea razbijen je tandem Olajinka-Kraso. Ne znam da li bismo sa tim tandemom uspeli nešto više u LŠ, ali ništa specijalno nismo dobili ni dolaskom Šerifa. Definitivno je najveća greška uprave. Mislim da bi Siril Desers bio mnogo bolja opcija, ali nismo uspeli da ga dovedemo. Pre sam za to da damo i 7 miliona, umesto 4 miliona, koliko je plaćen Ndiaje, ali da budemo sigurni da nismo pogrešili. Mislim da u tekstu nedostaje pohvala i za Bukarija. Imao je i loših poteza (Jang Bojs u gostima najveća greška), ali je u napadu doneo najviše kvaliteta od svih naših igrača sa 2 asistencije i 2 gola. Osim toga, bio je konstantna opasnost po gol protivnika i da su saigrači realizovali još koju priliku, Bukari bi imao još koji gol na svom kontu. U suštini, Hvang, Bukari, Nedeljković i Mijatović su igrači koji su uvećali svoju cenu nastupima u Ligi šampiona. Ostali su ostali na istoj ceni ili im je cena opala. Sportski pozdrav!
    (Srdjan, 14. decembar 2023 14:13)

    # Link komentara

  24. vladimir lucic trckara iza boba dok ovaj lagano vodi loptu ulazi u sesnaesterac i daje drugi gol, umesto da samo malo brze potrci i da ga stigne i uzme loptu ( cak i bez faula jer ga ovaj ne vidi ) znaci nema agresivnosti, pa jedan luka modric zna da igra agresivnu odbranu, vraca se nazad i ucestvuje u igri, lucic nije los igrac ali kao sto rece komentator malo je stariji, ima 21 godinu, pa valjda je trebao da nauci do sada kako se igra defanzivni fudbal jer bez toga danas, i ofanzive i defanzive nema sta da trazi u modernom fudbalu
    (srki, 14. decembar 2023 14:09)

    # Link komentara

  25. Verovatno su ekipa koja je promašila najviše zicera u evropskim takmičenjima u jednoj sezoni ne samo ove sezone nego ikada. Doduše treba umeti i promašiti, ne ume to svako.
    (smeh, 14. decembar 2023 14:08)

    # Link komentara

  26. 1. Glazer
    2. Nedeljković
    3. ?
    4. Điga
    5. ?
    6. ?
    7. Ivanić
    8. Hvang
    9. Mijatović
    10. Lučić
    11. Bukari
    Dovesti kvalitetnog štopera, levog beka i brutalnog zadnjeg veznog. Sa gore navedenim kadrom, te ekipa bi mogla nešto da uradi. Ali podhitno levi bek, štoper i zadnji vezni, neki razbijač, nešto poput Seku Sanogoa u najboljim danima. Mislim da je takav igrač ključan u ovakvom sistemu-zadnji vezni, razbijač!
    (Miloš, 14. decembar 2023 14:01)

    # Link komentara

  27. Meni deluje da je ekipa CZ napravila iskorak u Evropi ove godine, bez obzira na rezultate... treba biti realan i reći da su ekipe poput MS i Lajpciga ale za naše uslove. Ako ostane Bahar, tj ako se istrpi, sačuva ova ekipa i dopuni sa još možda dva, tri kvalitetna igrača, CZ bi mogla da bude konkurenta u Evropi naredne godine. Najveća greška, po meni, je bila dovođenje nekolicine igrača pred sam smiraj prelaznog roka i njihovo "veštačko" ubacivanje u ekipu. Čini mi se da ima potencijala, ali je potrebno vreme da se sve to složi. Malo pametniji sledeći letnji prelazni rok, i biće to dobra, organizovana ekipa za Evropu. Sportski pozdrav
    (Miša, 14. decembar 2023 13:51)

    # Link komentara

  28. Pa mi se patimo i u superliga a 30 puta skuplji tim od pola superligaša.
    (jovo, 14. decembar 2023 13:47)

    # Link komentara

  29. Kad igraju Jang Bojsi?
    (Pahomije, 14. decembar 2023 13:34)

    # Link komentara

  30. Meni je samo žao što mladi Kosta nakon driblinga i slanja jednog Griliša po novine,a potom tehnički savršenog udarca nije postigao gol,pa da nam posle daju i pet komada,jer bi momku to sigurno mnogo značilo za samopouzdanje.
    A o nekoj ceni u budućnosti da ni ne pričamo,jer da je ušla videli bi iz Evrope svi koji trebaju da vide,ali ne sumnjam da im je i ovako promaklo..!!
    (Ford, 14. decembar 2023 13:34)

    # Link komentara

  31. Liga Evrope prava mera?
    Pa prošle sezone su igrali Ligu Evrope i bili isto poslednji!
    (linolada, 14. decembar 2023 13:19)

    # Link komentara

  32. Lepo je maštati, loše je kada pomešamo snove i realnost.

    Realnost je da nijedan nas klub ne može ništa u LŠ, iz godine u godinu su veća ulaganja koje mi ne mozemo da pratimo a i uvek % ulaganja ode u privatne džepove.

    FKCZ je ove godine imala i lakšu grupu i ceo jedan bod. Moze se kriviti i trener i igrači ,uprava, sreća ali činjenica da je ovo realno stanje. Na sreću se može dobiti utakmica ali se ne može igrati takmičenje.

    Naše lige su LE i LK , i to LE samo za FKCZ i FKP jer oni mogu da isprate, svi ostali samo LK i to je to.

    Sve preko toga su pusti snovi.....
    (Logs, 14. decembar 2023 13:17)

    # Link komentara

  33. Kada bi Zvezda mogla da priuštiti sebi još četvoricu, petoricu igrača poput Hvanga, da može njega da multiplicira u svlačionici, druga bi se pesma pevala. Za tako nešto srpski klub mora imati budžet od 50 miliona...

    Pa Terzic je rekao da ce budzet za ovu sezonu preci 60 miliona ...
    (DuskoIvanovic, 14. decembar 2023 13:11)

    # Link komentara

  34. Bahar jedino dobro što je uradio, je to što je gurnuo ovu decu da igraju, možda neki domaći trener to ne bi učinio. Ostalo je mnogo loše.
    (Tpl, 14. decembar 2023 13:05)

    # Link komentara

  35. Ali nije mi jasno, tera se trener koji igra defanzivno (jer moras kad si slabiji) ali ima rezultate, jer hocemo ofanzivnu igru i nasu decu pa neka i hrabro izgubimo, onda dodje trener koji se ne plasi nicega, ubacuje tu nasu decu od prvog minuta u LS, igra se ofanzivno, svima se daju golovi, masi se brdo sansi i onda opet ne valja, teraj tog trenera i prizivaj onog koga si prethodno terao.

    Da li je ovo malo nenormalno, nezrelo ili nesto trece?
    (Bruce, 14. decembar 2023 12:59)

    # Link komentara

  36. Ranije smo primili 18 komada a dali nula samo na 4 meca protiv Bajerna j Totenhema!
    (Kazite i to, 14. decembar 2023 12:58)

    # Link komentara

  37. Ovo najjača Zvezda.....očigledno da ljudi nisu gledali Zvezdu 91-ve.
    Da nije bilo rata, ta Zvezda bi bila, najmanje, trostruki prvak Evrope!
    (Misko, 14. decembar 2023 12:53)

    # Link komentara

  38. Ovaj Mijatović se sigurno zeza na konto svog promašaja praznog gola (sa slike) sa 1 metar udaljenosti.
    (Stenci, 14. decembar 2023 12:51)

    # Link komentara

  39. da su se odmah fokusiraki na podmladak i umjesto 6-7 osrednjih igraca doveli 2 kvalitetna pojacanja to je moglo mnogo bolje
    (roki, 14. decembar 2023 12:46)

    # Link komentara

  40. CZ nije mesto u ligi šampiona. To je i dokazala na terenu gde je bila ubeljivo zadnja od 32 tima koja su učetvovali u istoj… Tu se svaka priča završava…
    (Goran Loznica, 14. decembar 2023 12:43)

    # Link komentara

  41. Young Boys published a financial summary showing expenses of around 63 million Swiss francs, including more than 36 million Swiss francs in staff expenses.

    Manji budžet od zvezde kažeš?
    (hmmm, 14. decembar 2023 12:38)

    # Link komentara

  42. Uvek isto, samo pusta obećanja za iduću sezonu...
    (Lorimer, 14. decembar 2023 12:36)

    # Link komentara

  43. Pružili su mi dobar otpor. Mali ne zna da prića treba da ide u školu sav se zbunio. Sreća pa smo shvatili šta je hteo da kaže. Momak očigledno ne zna da sastavi dve prosto proširene rečenice. Sine moj idi u školu i ući, nauči da pričaš pod jedan pod dva, ovi iz sitija su tvoi vršnjaci. Još ti puno pasulja moraš pojest da ih stigneš. Malo se spusti na zemlju nisi baš neki igrać to se sinoć vidio. Onu stativu bez obzira na ofsajd ni moja baba Rosa ne bi pogodila već bi gol dala.
    (tvoj neko, 14. decembar 2023 12:36)

    # Link komentara

  44. Young Boys je dokazao da se i sa manjim budžetom i čisto sportskom pričom može bar prezimiti u Ligi Evrope sa trećeg mesta, za razliku od poslednjeg tima u grupi.
    (Dule, 14. decembar 2023 12:16

    pokazao kako se na čistu sreću prolazi grupa, uništila ih Zvezda na njihovom terenu...
    (anubis, 14. decembar 2023 12:29)

    # Link komentara

  45. Vrh ovog udvornickog komentara-"Mentalitet pobednika".Taj mentalitet je imala Zvezda krajem osamdesetih,ne slucajno, i to iz brojnih razloga a kljucni su-odlicna uprava,solidan trener,selekcija ponajboljih igraca lige velike Juge,visoko samopuzdanje i vera u sopstvene snage i tadasnji duet Dzajic i Cvele kao vizionari.Zivio sam u
    tada u Zgb i slusao najvatrenije Dinamove pristalice koji su govorili da je Zveda organizovana kao vrhunski tim.Moze to i sada ali uz totalnu izmenu svega,sada postojeceg u Zvezdi plus potrebno vreme.
    (Cedomir, 14. decembar 2023 12:29)

    # Link komentara

  46. Najveći problem zvezde je Barak Bahar pa tek onda sportski direktor i ostatak uprave, znaci prvo da se rešimo Bahara pa da vidimo gde se toliko gresi
    (faktički, 14. decembar 2023 12:28)

    # Link komentara

  47. Ne kapiram, kako nije iskorak biti konkurentan u svih 6 utakmica, voditi na poluvremenu u mancesteru, promasivati nemoguce protiv lajpciga i jang bojsa...a ranije 0:5,1:6, 2-5 itd...po meni je to iskorak, naročito ako se zna da nema skockan tim, da ima previše igrača napred, a premalo pozadi, da nemamo levog beka, tj. levo krilo, da nikog nema da levom nogom sa leve strane uputi centarsut, protrci, otvori prostor. Kada se zna da su nam stoperi golobradi Điga i sve sporiji Dragović. Još jedna stvar, igrali su nam klinci koji su tek ove godine osetili seniorski fudbal. Po meni je ovo iskorak bez obzira sto smo poslednji, sledeće leto da Bahar skocka celu ekipu pa da mu sudimo. Ovako su ovakve ocene bez pokrića.
    (Gostivarski, 14. decembar 2023 12:28)

    # Link komentara

  48. Dobra utakmica.Klinci Citija kazete?Pa uz Hvanga najbolji nas igrač sinoc Kosta Nedeljković,17g,Mijatović 18g.
    Ljudi pljuju po Cz jer je platila igrača 5mil, a toliko košta portir na Etihadu.Do juče nam stadio bio ruina, sinoc gledam -prelepo, od terena,do semafora,stolica,barova za navijače.Ušli smo za 3min na 15min pre početka meča,kupis kokice i pepsi.Nije bilo tako.Neverovatno nerealan narod.
    (Crise de nerfs, 14. decembar 2023 12:26)

    # Link komentara

  49. po čemu to Young boys ima manji budžet? prosto nagadjanje
    (ništa novo, 14. decembar 2023 12:25)

    # Link komentara

  50. Šerif može Mijatoviću da nosi kopačke. Zadržati samo Hvanga i Glazera. Ostale strance rasprodati.
    (Almir, 14. decembar 2023 12:24)

    # Link komentara

  51. prava pojačanja su bili Glazer, Hvang, Djiga donekle. Greška je što je ekipa prošla pripreme u jednom sistemu (Gde su Olanika i Kraso bili glavne opcije) pa se prebacila u drugi (gde su pridodati Ndiaje i Hvang). Jedan igrač ne može toliko da poremeti sistem , ali dvojica i više novajlija mogu, jer pre svega loše utiču na harmoniju u ekipi.
    (Darko1993, 14. decembar 2023 12:24)

    # Link komentara

  52. Penal koji je napravljen je eklatantni primer da ne kažem šta kakav igrač igra u Zvezdi...Vratite ga u Masai pleme,luk i strela je njegova jedina pozicija u timu u lovu na divljač.
    (Dejan CZ, 14. decembar 2023 12:22)

    # Link komentara

  53. Realno, prejaki su to timovi za ovogodisnju CZV ali sam ubedjen da bi Dekijeva CZV od pre godinu i po prosla u LE ali i da bi uz to sigurno dozivela tezak brodolom u Nemackoj i Engleskoj. Inace, sve ukupno, ne bi bilo lose da Bahar ipak ode a sa njim mozda cak Mrkela i Marin...
    (cuvi, 14. decembar 2023 12:20)

    # Link komentara

  54. Young Boys je dokazao da se i sa manjim budžetom i čisto sportskom pričom može bar prezimiti u Ligi Evrope sa trećeg mesta, za razliku od poslednjeg tima u grupi.
    (Dule, 14. decembar 2023 12:16)

    # Link komentara

  55. dok se ne otarasimo ove bede iz uprave, nikada nista necemo ostvariti!
    (23-43, 14. decembar 2023 12:12)

    # Link komentara