1. Ako nekom nije dovoljno da očima vidi da je Jang teška štetočina,evo malo brojeva. 33.6 % iz igre,27 % za 3. Od 21.7 poena po meču,8.3 su slobodna bacanja. A sloboda u igri kao da je Džordan. Kakav kanal od igrača.
    Pokuševski je dobio šansu koju 99,99999 % mnogo talentovanijih igrača nije. Nije je nikako iskoristio, čak je moja slobodna procena da je nazadovao,gori svake sezone.
    (Ozymandias, 7. novembar 2023 15:43)

    # Link komentara

  2. bskfan, 7. novembar 2023 13:08)

    Pogresila kada je dovela Bogdana?!

    Pa zahvaljujuci njemu, ali i Galinariju, Huerteru i ostalima, igrali su finale istocne konferencije druze!
    Huerter im najmanje fali, jer ni u Sakramentu vise nema pojma. A Galinari je odlican suter, ali sesto povredjen. Odrekli su ga se u pravi cas, jer se odmah nakon toga povredio i vec vise od godinu i po dana ne igra. Tako da ...
    (Under KV, 7. novembar 2023 14:23)

    # Link komentara

  3. Bey nikada nece dodati loptu Bogdanu sto je suprotno kad je BB u pitanju. To vazi i za Hantera. U ovoj utakmici je ucestvovao sa ocajnom igrom i doneo poraz Atlanti. Normalno sa 0 asistencija. Lose je igrao i Kapela i Okongvu. I normalno poraz. Trener je gori nego prethodni koji je skinut udelom Janga.Ako neko pljuje BB zbog suta za tri, sta onda treba reci za Janga koji sut za 3 trenira na svakoj utakmici? BB ima jos jednu godinu ugovora. Ne znam, sta planira ali ako se neko interesuje od klubova u kojima se igra vise timski nego da par igraca igraju sami sa sobom treba da ode.
    (ccc, 7. novembar 2023 13:35)

    # Link komentara

  4. Atlanta je napravila gresku kada je draftovala Janga, kada je dovela Bogija i kada se odrekla Huertera. Najbolje su igrali kad su imali Galinarija, sto samo govori o tome koliko je Galinari dobar samo kad je zdrav. Umesto da dovedu njemu slicnog igraca oni su sve suprotno radili. Dovodjenje skolovanog igraca iz Spursa (Mareja) tu nista ne moze da pomogne jer nije kompatibilan sa Jangom, isto kao sto nisu kompatibilni Luka i Kajri.

    Sa druge strane, videli smo kako je ta ista losa Atlanta demolirala Minesotu, koja je inace tukla dva najbolja tima u ligi Boston i Denver. U plejofu ce sve da zavisi od toga ko kome odgovara i koliko je zdrav.
    (bskfan, 7. novembar 2023 13:08)

    # Link komentara

  5. Gledajući sportsku stranu Pokuševski je najveće razočarenje. Jednostavno nije iskoristio priliku, a u Oklahomi je zaista imao više nego što bi imao bilo gde. Izgleda da i oni digli ruke.
    (PatriJota, 7. novembar 2023 10:02)

    # Link komentara

  6. Miciću bi najpametnije bilo da dođe u Partizan i uz onog Brazilskog centra da idemo na f4. Vasa će samo grejati klupu bez veze, a Partizanu bi jako dobro došao.
    (iskreno, 7. novembar 2023 09:48)

    # Link komentara

  7. Богдан баш није имао среће са тимовима. Прво Кингси са једним приватником (фоксом), који је у међувремену постао озбиљан играч и престао да солира као пре. А сад има двојицу још горих... Да је имао среће да игра са елитним игричима типа јанис, леброн, јокић... каријера и бројке би му биле на још већем нивоу него сада. Боги је играч коме треба лопта да би ушао у ритам, а овде не може да дође до ње, тако да сада је и он почео да игра дивље, чим је добије одма прангија, јер ако баци пас виши неће да је види! Ужас како дивља кошарка у крш екипи са крш тренером.
    (Конан, 7. novembar 2023 09:44)

    # Link komentara

  8. Ovaj put dobar Bogdanović. Verovatno će sledeći put biti suprotno ali nema veze, samo neka je zdrav i neka igra. Šteta što Vasa opet nije dobio minute ali to je cena slave. Rekoh da će morati da ima lude brojke za vreme koje provede na terenu plus da se baš pokaže na treninzima kako bi se minutaža uvećala i ustalila. Ipak je kasno došao u NBA.
    (smeh, 7. novembar 2023 09:03)

    # Link komentara

  9. Богдан је коначно прихватио да у овој Атланти нема ни к од кошарке па је и он почео да солира (са правом). Шутира сад из свих позиције, тражи лопту нон стоп. Види се да му је преко главе оног наизменичног мучења лопте од стране Јанга и Мареја. Снајдер ме негативно изненадио, мислио сам да ће мало завести ред у овој екипи, ал џабе.
    (Lex, 7. novembar 2023 09:00)

    # Link komentara

  10. Uuu... danas je srecan dan onom liku sto ce da se pojavi u komentarima i po 64953915. put kaze kako Atlanta gubi kada Bogdan postigne puno poena.
    (Assborn, 7. novembar 2023 08:55)

    # Link komentara

  11. Dobar je Bogi, samo da nastavi tako. Od kada je počela sezona, uvek je medju prva tri/četiri strelaca u ekipi, sto nije loše obzirom da igra sa dva divljaka. Mislim da mu odgovara sto je otišao Kolins, i sada ima više prostora
    (ale, 7. novembar 2023 08:44)

    # Link komentara

  12. Odlican, jos ako bi on i Dezonte trgli onog sto je u imitiranju Stefa postao sve gori suter mogli bi da imaju solidnu sezonu.
    (Kozuki Oden, 7. novembar 2023 08:39)

    # Link komentara

  13. Sut nije los, ali to sto ne moze da zakuca je veliki problem.
    Prosto je neverovatno kakvu je bananu dobio u kontri.
    (koki, 7. novembar 2023 08:32)

    # Link komentara

  14. Ne moze Bogi protiv protivnika plus ove male stetocine, ne moze i nikad nece moci. Zao mi te Atlante, uvek su bili gotivna ekipa pre ovog, a sad su se ukanalili dok ne zavrsi karijeru. Koji cirkuzant je njima fransizni igrac. Nek pogleda u Karija kako igra, kad mu je igra da kazes "slicna", pa nek vidi koliko je neefikasan i neprecizan u odnosu na njega.
    (tashko, 7. novembar 2023 08:22)

    # Link komentara