1. Pera zdera, kada hoces basket 1-1, da ti pokazem koliko se ne razumes u kosarku.
    Komentari su ti smehotresni.
    (Baron, 31. oktobar 2023 12:51)

    :)
    (Pera Ždera, 31. oktobar 2023 17:07)

    # Link komentara

  2. (Pera Ždera, 31. oktobar 2023 08:01)

    Sve u centar samo ne verujem u dinastiju, i Jokić će imati odličnu ali ne i istorijsku sezonu, zato će u PO da eksplodira.
    (m, 31. oktobar 2023 16:18)

    # Link komentara

  3. prvi u NBA deveti u Jevropi!
    (cirkus, 31. oktobar 2023 10:06)

    Konacno se cirkus probidio!!
    (Objektivan, 31. oktobar 2023 16:16)

    # Link komentara

  4. Jokić zaista deluje da je loš u odbrani, da je spor i trom, ali to samo tako izglda. Tek su odigrane 4 od 82 utakmice, nijednom do sad nije imao potrebe da "zapinje", jer su svaku utakmicu dobijali lagano.
    Kad bude trebalo, kad bude bitno, ni Embid ni Dejvis se neće naigrati ored njega. Zato jer su ove sezone, koliko se da videti, toliko uigraniji u odnosu na prošle da bilo koga od njih probudiš u pola noći znaće gde i kako treba da bude na terenu.
    Istina, fali im neko kao Brus Braun prošle sezone, neki "šesti" igrač koji je hladan kao špricer kada se budu igrale neizvesne utakmice. Votson, Braun i ostatak klupe, iako dobri, još su "zeleni" za ozbiljnije loge u takvim utakmicama. Redži Džekson nije taj kalibar, Holidej je priča za sebe, a sve ostalo je tanko.
    (Lajavi krelac, 31. oktobar 2023 13:09)

    # Link komentara

  5. Ima li nekakav besplatan strim gde se moze ponovo odgledati utakmica.Hvala unapred.
    (zex, 31. oktobar 2023 08:21)

    watch replay (tačka) net

    basketball - video (tačka) com

    izbaci razmake, zameni (tačka) sa tačkom i uživaj ;-)
    (čini mi se rođače da je standard pokvario ljude, 31. oktobar 2023 13:07)

    # Link komentara

  6. Pera zdera, kada hoces basket 1-1, da ti pokazem koliko se ne razumes u kosarku.
    Komentari su ti smehotresni.
    (Baron, 31. oktobar 2023 12:51)

    # Link komentara

  7. @Predrag Vidite ovo je sve sto je lose sto se tice prosecnog komentatora,jer ovo je covek koji nikada nije gledao Nba do pojave Jokica jer bi onda znao da Lebron nikada ne bi dominirao da nema kosarkasku inteligenciju jer da je samo do sirove snage i Andre Igudala bi bio mega zvezda posto je jaci bio i brzi od vecine igraca na svojoj poziciji. Svi znaju da ja ne volim Lebrona al ne moze se biti nerealan,tu je bio i Chris Paul i mnogi drugi lucidni igraci ali covek prica da je Jokic vratio kreaciju,Rondo?? I ove price da je imao bolji tim imao bi vec 3 titule i ta slicna fiktivna naglabanja su nesto najbesmislenije sto se moze procitati. Marey je igrao kao superstar i u proslom playoffu i u bablu,sinoc je imao 14 asistencija a ti isti iz komentara su hteli da ga trejduju za mrtvog Midltona ili cak Set Karija...neverovatno! I pogledajte pojedine asistencje,Jokic urucuje loptu Mareju na trojci ovaj ide na ulaz pored 2 igraca,Marej dodaje Jokicu a ovaj zida dva igraca na postu i to su asistencije,Jokic na pola igralista prosledjuje loptu Braunu koji sa polovine ide na ulaz,nije problem sto se to racuna kao asistencija vec je problem zbog ovih koji samo citaju tekstove i broje statistiku i svaku asistenciju pripisuju zaslugu za kos onom koji je dodao loptu! Kao sto Thomas Muller ima 302 asistencije u fudbalu,proslo kolo pise Coman strelac,Muller asistent a on mu dodao loptu na pola metra udaljenosti a ovaj sa aut linije postigao gol,preko 30 metara🙈
    (vince carter, 31. oktobar 2023 12:08)

    # Link komentara

  8. Реално, овакве утакмице служе Малоуну да резерве стекну рутину. Браун већ игра "као матор", само још да поправи шут за три. Вотсон, ако се успешно прилагоди, биће одлично оружје у одбрани. Зик Нађи јутрос одиграо одлично; он кад је борбен, заиста је добра замена Јокићу. Реџи Џексон неће, наравно, бити онај из Детроита (није то ни Колдвел-Поуп), али има врло дугачке руке, одлично се уклапа у одбрани са Брауном, Вотсоном и Нађијем, а у нападу ће његово бити да погоди 1-2 тројке и спакује исто толико асистенција. Мени је посебно занимљив Стротер. И он игра зрело иако је почетник, има одличан шут за три, али и из наскока на два метра од коша. За сада га упарују са Марејем, али бих волео једном да га видим и у петорци са Портером.

    Све су ово мечеви у којима стартери не запињу превише ако их не иде. Видећемо како ће бити то најкасније у децембру, кад буде НБА куп. Вероватно ће тада сви заиграти мало озбиљније. па нећемо чекати баш до априла да видимо ко колико вреди.

    Клиперси ће сада бити у кругу оних пет најјачих тимова на Западу, уз Денвер, Финикс, Голден Стејт и Лејкерсе. Ово остало ће се жестоко борити за плеј-оф. Минесота и Њу Орлеанс су засад слабији него што су многи очекивали. Сакраменто као да се није много побољшао, Мемфис је у банани, Оклахома нејака, Јута осредња, а Далас још није наишао на јачег ривала. За сада Исток не изгледа опаснио: Фила у полураспаду, Милвоки делују јалово, Мајами још горе, а Бостон је Бостон.
    (Иван, 31. oktobar 2023 12:04)

    # Link komentara

  9. Mene fascinira kako Jokić sa tolikom masom ide u sprint i u odbranu i napad. Uvek prvi vuče tranziciju, skroz atipično da igrača takvih gabarita. Pored sve košarkaške veštine, to mu daje dodatnu ogromnu prednost. Nijedan centar ili igrač koji svojom veličinom može da mu koliko-toliko parira nije u stanju da ga isprati u tranziciji, i on neretko u prvih 5 sekundi napada napada znatno manjeg igrača od sebe.

    Sećam se prošle sezone kada Ayton bez daha seda na klupu i nekome pored govori, sa pauzom za dah posle svake druge reči: "How big Jokić look. He can run bro."
    (brm, 31. oktobar 2023 11:26)

    # Link komentara

  10. Šteta što kod ovog našeg greje klupu...
    (Bakonja, 31. oktobar 2023 10:38)

    # Link komentara

  11. Svi Američanski analatičari, podkasteri su impresionirani Denverovim startom sezone i kažu kao da su u nastavku prošle sezone ...
    To je još jedna stvar koju ti donosi "small market".
    Znači osvojili su titulu a nisu imali onaj momenat kada slava opali u glavu, "da te saleće 50. kamera/novinara svakog dana", "da ti ribe uleću startove da bi bile sa tobom" ... i sve tako te "svetlosti slave". Oni su nastavili normalan denverovsko-somborski život, u miru se pripremili za sezonu a tim "ostao isti".
    Startnih pet, tu nema više šta da se priča ali klupa je po meni toliko dobro odabrana pa uklopljena da je to strašno. Biće recimo još brutalnije kada se Vlatko oporavi pa da ga oni trejdiju za neko još bolje rešenje ... ma nema bre, razaraće sve samo da budu pametni i složni.
    (MixFix, 31. oktobar 2023 10:37)

    # Link komentara

  12. Zna Jokara šta radi, tempira formu. Biće najbolji kad je najvažnije, ovo je još početak.
    (Top komentari sa sličnih vesti, 31. oktobar 2023 10:29)

    # Link komentara

  13. Denver postao ekipa koju treba pobediti i ako ih pobediš znaš da vrediš. Nije to više ekipa koja isključivo zavisi od Jokića iako je on i dalje njihov najbolji igrač. Jeste početak sezone ali oni već sada pokazuju da žele više od jednog prstena i da žele da pobede svakoga na svakom meču do tog trenutka. Još dodaš nestvarnu konstantnost Jokića, igra čovek kao mašina. Skoro da nema loš dan. Ko bi rekao da će jedan Denver da bude vrh u NBA a da će naš igrač da predvodi taj Denver.
    (smeh, 31. oktobar 2023 10:26)

    # Link komentara

  14. Pošto sam Kidda smatrao najboljim paserom kog sam gledao u NBA neračunajući Magica kog sam gledao možda samo 2 sezone i u tom periodu nisam baš nešto bio oduševljen njegovom igrom, mogu slobodno da kažem naš somborac je unikat ovo nije viđeno do sad u košarci nebitno koja liga bila u pitanju
    (ИзНенада, 31. oktobar 2023 10:19)

    # Link komentara

  15. prvi u NBA deveti u Jevropi!
    (cirkus, 31. oktobar 2023 10:06)

    # Link komentara

  16. Naigra se i centar Jute, skoro bez promasaja.
    Treba ici samo protiv Jokica u svakom napadi i konstantno ga napadati, ali NBA je cirkus i tamo se ne igra da se pobedi, vec da se opravdaju ugovori.
    To znaci da Markanen mora da uzme svaku utakmicu min 20 suteva, kao i drugi pojedinci, tim nije bitan.
    (Senik, 31. oktobar 2023 10:03)

    # Link komentara

  17. Vrhunski igrac a nula kao covek. Zivela Srbija!
    (Dragan, 31. oktobar 2023 09:58)

    # Link komentara

  18. On i Doncic glavni kandidati za mvp nagradu ove godine. Mozda i Kari.
    (Realan, 31. oktobar 2023 09:50)

    # Link komentara

  19. On dominira godinama. Da je imao iole bolje saigrače već tri titule bi imao u svom dzepu.
    Istrajao je u svojoj vernosti Denveru i dočekao da se napravi dobra grupa saigrača, koja je okružila Jokića i znanjem i borbenošću u oba pravca.
    On je vratio lepotu maštu i kreaciju na velika brata, i poništio time da je presudna sirova mišićna masa i atletika. Dominira glavom nad nabildovanim protivnicima.
    (predrag, 31. oktobar 2023 09:49)

    # Link komentara

  20. И све то из шут из игре 12/16 (75%), док је рецимо Мареј шутирао само 7/19! А и Марканен имао лош проценат, свега 42% (10/24).
    (veliki strumf, 31. oktobar 2023 09:40)

    # Link komentara

  21. Jokić, Gordon, Marej i Porter Junior izgledaju toliko dominantno kada su na terenu..svi imaju fizičku snagu, pokretni su, odlično šutiraju i razigravaju jednuli druge..i svi su vrlo ozbiljni na terenu.
    (Duka, 31. oktobar 2023 09:18)

    # Link komentara

  22. Definitivno ove godine ako ostanu zdravi osvajaju ponovo šampionat a Prof.Dr. Nikola Jokić postaje legitimna legenda NBA.
    Neverovatna hemija i zrelost ekipe.
    Svi u najboljim godinama...
    (tata, 31. oktobar 2023 09:15)

    # Link komentara

  23. Ovaj se baš nakovrzo na samozvanog goat-a. Prvo ga ometlao 4:0, onda odro na početku sezone, a sad mu obara i rekord u tripl dablovima. Valjda je LBJ dobro sakrio krunu.
    (Lale gator, 31. oktobar 2023 09:15)

    # Link komentara

  24. Јокић је толико добар да игра са таком лаком да је то за неверовати. Нека други имају такав учинак?! Оће мало сутра, кад играју дивљачку кошарку. Напред Јокара!
    (todos, 31. oktobar 2023 09:13)

    # Link komentara

  25. konacno i jedan tripl-dabl da je na ivici uhvacen (umesto ispusten), u poslednjoj sekundi "skok".
    (vrg, 31. oktobar 2023 09:09)

    # Link komentara

  26. Al je brat uhvatio zalet ove godine, odmah.
    (76er, 31. oktobar 2023 09:05)

    # Link komentara

  27. Bogami ovi melju... Biće nova titula.
    (društvance iz predgrađa, 31. oktobar 2023 08:44)

    # Link komentara

  28. Za minuta 27 peoena bato pa ti vidi.
    (Micko, 31. oktobar 2023 08:23)

    # Link komentara

  29. Običan radni dan doktora Jokića.
    (Hans Uwe Karaičić, 31. oktobar 2023 08:23)

    # Link komentara

  30. Zelim mu da ima 250 tripldablova a do sad je za asistenciju ili skok mogao da ima barem 130 :) Jos prstenja i zlato! To mu zelim iskreno, igra covek kosarku, ne siledzijsku ili statisticku i opet ima onih koji ga osporavaju. Oni prosto ne vide lepotu kosarke. Oko njega je sjajan tim sada, opet sampionski ukomponovan, on i Marey okosnica, 3 radilice Gordon, pa KCP i MPJ pa onda mali Braun fenomenalan i ostali koji su radilice, prave przenice u drugoj postavi. Najslabije izdanje je Zeke ali i za njega mislim da je do glave, da moze vise. Denver ponovo prvi!
    (Stefi, 31. oktobar 2023 08:21)

    # Link komentara

  31. Ima li nekakav besplatan strim gde se moze ponovo odgledati utakmica.Hvala unapred.
    (zex, 31. oktobar 2023 08:21)

    # Link komentara

  32. Denver je teska provincija u USA i svaka zvezdica, da ne kazem zvezda, izbegava ga kao tesku seljanu ,medijsku i reklamno prakticno neisplativu.Da nisu imali srece sa Jokicem, nikada,bukvalno nikada ne bi osvojili prvenstvo .Ovako sa lucidnim Jokicem koji je alfa i omega ,opravise solidan tim,gazda je odresio kesu a mir i spokoj nevidjeno lepog Kolorada apsolutni prija najboljem na svetu.
    (cojle, 31. oktobar 2023 08:20)

    # Link komentara

  33. Magic Air Triple Double Jokic
    (Kule Lapovac, 31. oktobar 2023 08:14)

    # Link komentara

  34. Minesota je odigrala najbolje poluvreme da ih ja gledam a možda i uopšte, pa valjda u XX! veku. Nisu mogli da promaše. Ni za pomisliti da će da izgube. Ali razigrao se Marej i eto preokreta. Dečko se spasao time što je pobegao od ostarelog patrijarha PopoviČa. Koji sad ima dva talenta, živo me zanima hoće li i njih da uguši, praveći od svakog igrača igrača po svojoj meri, Tima Dankana.
    Majami je baš slab i ne deluje da će kao prošle sezone do PI. A zašto mu nije igrao najmanje loš sa prethodne utakmice Jović (sve do pred kraj) ne razumem.
    Denver u ovom Wotsonu ima drugog skakača i zamenu za Gordona. U ovom Stroteru će do kraja sezone imati i zamenu za beka-šutera, za Mareja. Ako MPJ bude najzad igrao dobro onda Jokić te utakmice neće morati da igra zadnju četvrtinu. Ako ne, moraće, kao sinoć. Rešenje će isto kao i prošle sezone biti da meč završava Braun, sad ovaj a ne onaj.
    Inače loša, izmučena utakmica, kao što znaju biti one "unapred dobijene". Srećom tu im je KCP koji spašava Šodere da ih, dok ih protivnik stiže, ne potopi glavni bek protivnika. Da nije... evo Šai sinoć odma 32 poena. Ali ne KCP-ju, tako ni sinoć Klarkson.
    Nikola koliko debeo toliko i loš. (Da, tripl-dabl i 75% šuta i ipak loš. Spor u odbrani, nekreativan u napadu. Daleko od top forme) I ceo tim 7-17 slobodna kući?! Iz ta dva fakta zaključujem: tek su sad počeli prave pripreme. Fitnes Novembar, forma Decembar pa će tek dogodine igrati kako treba. Zato je sve ovo "winning ugly" u stvari odlično.
    (znanje-imanje, 31. oktobar 2023 08:12)

    # Link komentara

  35. Drago mi je da sam ziv u eri kada ce jedan covjek sa nasih prostora uci u top 10 igraca svih vremena
    (yyyyyy, 31. oktobar 2023 08:10)

    # Link komentara

  36. Neverovatni Nikola Jokić, izjednačio se po broju tripl dablova sa Lebronom Džejmsom i Džejsonom Kidom koji je danas trener Dalasa. Alal vera Srbine!
    (srle, 31. oktobar 2023 08:09)

    # Link komentara

  37. Ostace upamcen da je dosao da se isprda sa NBA Ligom,onako najjlaganije i da zavrsi karijeru u 33-34 godini....Jokic je taj tip....Ostali igraci se ubise,sanjaju da naprave neke dobre rezultate,opsjednuti statistikom,dok Jokica to nista ne zanima,i opet je najboljim,a uopste se ne trudi da bude najbolji.Legenda kakva se vise nece pojaviti u NBA. :):)
    (Simke, 31. oktobar 2023 08:09)

    # Link komentara

  38. Samo nek ostanu zdravi do kraja, do deadline-a dovedu bar još jednog igrača (onako nešto kao što je bio Bruce Brown), i ne vidim ko može da ih zaustavi.
    (is, 31. oktobar 2023 08:09)

    # Link komentara

  39. Jokic upisao novi tripl dabl, Harden trejdovan, Partizan pobedio Cz..Pa hoce li biti konacno nekih vestt, nekih novosti ovog jutra ? Samo ponavljate jedno te isto sunce mu poljubim žareno.
    (Mutimir, 31. oktobar 2023 08:07)

    # Link komentara

  40. Svaki komentar je suvisan na igru Nikole Jokica.
    (Ragina Glava, 31. oktobar 2023 08:06)

    # Link komentara

  41. U laganom ritmu, Denver melje !
    (JPR, 31. oktobar 2023 08:04)

    # Link komentara

  42. Neko je pre par dana napisao da je Jokić generacijski talenat. Smatram da je to netačno jer je Jokić decenijski talenat, košarkaški talenat koji se radja jednom u 10 godina.

    Uzima čovek i ove godine MVP i opet će se boriti za prsten. Ovo je nenormalno kako igra...
    (JeRemija, 31. oktobar 2023 08:03)

    # Link komentara

  43. Dzezeri krupni, posebno u odnosu na proslu protiv Gromova, izgnjavili Denver, naizgled namucili (mada vodjstvo nijednog momenta nije dovodjeno u pitanje)...

    Jokic 2 blokade, Marej 2, KCP 2, Porter 1, Vatson 1 = Vec utvrdjeno al da ponovimo, Denver ozbiljna defanzivna sila!

    Marej 14as, Gordon 21p, Jokic novi TD. Klupa nesto poenterski slabija ali GRIZU! Strater ponovo dobija minute. Zeke jedini u minusu (-5). Opet premalo skokova, diskutabilan polako postaje ali energijom nikako ne strci od rezervi, stavise

    Ringispil Jokic/Marej/Gordon na momente nestvaran! Toliko se ovaj trougao igrao sa Dzezerajima, posebno u prvom poluvremenu, da je licilo na igricu. U 1/4 Jokic za Mareja "bounce pass" jednom rukom , Marej prihvata takodje jednom i prelepo zavrsava na drugi obruc (bez da je prihvatio sa dve). Neverovatna komunikacija bez komunikacije ;)

    Te neke standardne akcije Denvera i ako su poznate/skautirane postale su toliko uigrane i nezaustavljive... Akcija za KCPja iz bloka (oko bloka Jokica) za sut sa bacanja, 90% uspesnosti. Gordon iz drugog plana, iz viska sa ceone linije, Jokic kroz dva bloka od lopte, "two man game" sa Marejem, trouglovi sa Gordonom, Lopta spolja za Portera nakon pomoci na Jokicu itd itd..

    Jokicev "hook shot" nesto izrazeniji pocetkom ove sezone. Bukvalno neodbranjiv i skoro nepromasiv. Sinoc ga eksploatisao sve vreme. Sto se kilaze tice, definitivno izgleda vece samo nisam siguran dal je misicna masa u pitanju ili nesto vise letnjih kaloroja :) (kod njega oduvek tesko uocljivo).. Svakako izjava da celo leto nije izlazio iz teretane (tj da je sve vreme radio bez lopte) osim jedan dan u nedelji i situacije gde se igra sa ADjem kao sa detetom u prvoj utakmici, idu u prilog misicnoj nadogradnji. Ne znam...

    Svakako, Nikola Jokic igrac nedelje Zapada. Smesi se nova istorijska sezona i potencijalni pocetak dinastije Grumenja iz Kolorada.
    (Pera Ždera, 31. oktobar 2023 08:01)

    # Link komentara