1. Baron@

    Ja kad uzmem sad one stare NBA snimke ne mogu gledati više od 5 minuta koliko je to bila jednolična košarka. Pogotovo kada su se povukli Medzik i Bird. Pola igrača iz devedesetih danas ne bi sedeli ni na klupi ne u NBA nego ni u Zvezdi ni Partizanu. Toliko je sport napredovao. Tvoj problem je što ti porediš bukvalno 20-25 godina košarke od polovine osamdesetih do početka 21.veka sa sadašnjom ligom. Ne možeš porediti igrace iz 25 zajedno godina samo sa ovom ligom. Da bi poređenje bilo fer onda treba sačekati negde 2030 pa sve igrače od negde 2014-2015 skupiti kao što ti skupljas igrace iz perioda od 20-25 godina i porediš sa mnogo manjim periodom. I kakva ti je to glupa logika kako ima samo 2 krštena centra navodno? A kad nabrajas te stare igrace vadiš neke likove iz naftalina. Znaci Mutombo je bio krsten centar što skoro ništa nije znao osim da kampuje u reketu i par nekih osnovnih pokreta a Tauns nije krsten centar. Mislim u kom si ti tripu 🙄🙄🙄
    (DraganBorca, 30. oktobar 2023 17:56)

    # Link komentara

  2. @stanovnik banana drzave

    Mili, ne postoji covek koji uz minimum afekvatne ishrane i treninga ne moze da napreduje a kamoli za 4 godine ama bas ni najmanje uz sce preparate silne koji su im dostupni. Eto mozda sam ja glup ali ne kapiram da Pokusevski nije uspeo godisnje 3 kvalitetna kilograma da nabaci i Jokic da se minimalno izdefinise danmu se bar nazire postojanje nekog misica.
    (Mrgud, 30. oktobar 2023 17:42)

    # Link komentara

  3. Gledao sam ovu Oklahomu protiv Denvera. Sve sebično ,idu u prodor u reket po svaku cenu bez gledanja gde su saigrači. Nema dodavanja lopte ,lakih poena. Nasi u toj divljoj kosarci uvek lose prolaze jer su timski igrači ,bez velikog soliranja.
    (prijatelj, 30. oktobar 2023 16:58)

    # Link komentara

  4. Просто је невероватно како наши физички талентовани играчи не умеју да се развију како треба. Лично сам помислио да је Покушевски на путу да буде нешто велико после оне утакмице против Бостона, када се повредио, а био најбољи играч своје екипе. Међутим, он као да се уопште не развија, већ назадује. Нема и даље снагу, продорност, шут који би га, тако високог, могао направити неодбрањивим, такође је у врх главе просечан, понижавајуће је за њега што је, и поред дуге паузе, завршио меч са трећом поставом Тандера. Не видим да ће му тренер давати превише шанси после овога, али 'ајде нека грешим.
    Мицић је мало другачија прича. Он има неку врлину, најбољи је асистент у тиму, али је преспор за плеја у НБА, и ако не устали шут, онај трећи плеј ће га брзо заменити. Васа није довољно продоран за кеца тамо.
    Наравно да им желим све најбоље, али са становишта репрезентације, ако буду напредовали одлично, ако не буду опет неће бити страшно јер на њиховим позицијама 1 и 3-5 сад имамо довољно квалитета. Раније је било куку-леле шта ћемо кад оде Тео, а сад на плеју имамо и Аврамовића, и Топића, и С. Јовића, а наравно, буде ли играо Јокић, класични плеј неће ни бити потребан. На месту крила сазревају Н. Јовић, Ђуришић, па и Петрушев и Смаилагић. Сасвим довољно, уз Добрића, Калинића, Лучића.
    (Иван, 30. oktobar 2023 16:36)

    # Link komentara

  5. Fantasticno poredjenje... Da mi je samo da znam kao ste dosli do te fix ideje, ili bolje reci u kom segmentu igre ste nasali svrsi shodno da poredite Pokusevskog i Jokica. Kao prvo Jokica "mozda" mozemo porediti sa jos dvojicom eventualno torijicom centara na svetu. Kao drugo deran iz Sombora moze da stavi na ledja Holmgrena i Pokusevskog zajedno i da ima tripl/dabl lagano. Pa Jokaru ne mogu da pomere Dejvis i Embid vi ocekujete to od Pokusevskog koji ima 220cm i 65kg. Pa sta je s' mozgom ljudi?!
    (Burgos, 30. oktobar 2023 15:23)

    Setiti se... U isto vreme u reketu, prosli POff, na ledjima nosio i nadigravao Gobera i KATa!
    (Pera Ždera, 30. oktobar 2023 16:33)

    # Link komentara

  6. Osim Jokića i Bogdanovića svi će se vratiti u Evropu. Blizanci molim jedan po jedan.
    (Samo gledam, 30. oktobar 2023 12:13)

    Mozda Jovic ostane, Petrusev djene-djene, ostali nemaju sta da traze.
    (JerryX64, 30. oktobar 2023 15:42)

    # Link komentara

  7. Daleko je Pokusevski od reprezentacije,kad se bude dokazao onda bi trebalo da dobije priliku.Apsolutno Misku staviti do znanja da reprezentacija nije poligon za probijanje,pogotovu ne posle ovog uspeha koji smo doživeli.
    (NijeBitno, 30. oktobar 2023 15:30)

    # Link komentara

  8. Fantasticno poredjenje... Da mi je samo da znam kao ste dosli do te fix ideje, ili bolje reci u kom segmentu igre ste nasali svrsi shodno da poredite Pokusevskog i Jokica. Kao prvo Jokica "mozda" mozemo porediti sa jos dvojicom eventualno torijicom centara na svetu. Kao drugo deran iz Sombora moze da stavi na ledja Holmgrena i Pokusevskog zajedno i da ima tripl/dabl lagano. Pa Jokaru ne mogu da pomere Dejvis i Embid vi ocekujete to od Pokusevskog koji ima 220cm i 65kg. Pa sta je s' mozgom ljudi?!
    (Burgos, 30. oktobar 2023 15:23)

    # Link komentara

  9. Ne kaze se bez da je nego a da nije...
    (Mister Vo, 30. oktobar 2023 15:04)

    # Link komentara

  10. Pa sta moze Rahiticni Jokicu...on ga i ne vidi.
    (Dzi, 30. oktobar 2023 14:52)

    # Link komentara

  11. Oklahoma je raspala franšiza. Nema tu neko ko ima
    Pogleda na “dalje” ! To traje još od tria Durent, Harden, Westbrook ! Niti tu igraci napreduju kako treba, niti su ambicije tu ! Jokić je radio na fizikalijama u Denveru, iako su se neki smejao sto prevrće gume, ali su sa njime bili strpljivi, i u korist i igrača i ekipe, nije izgubio šut nabijanjem mišića, i mekanu ruku, to je trajalo, ali se isplati, ipak su oni tamo u mogucnosti da to rade ! Pogledajte i Wembanjamu, šut ne lici na ništa, nikakva Mehanika šuta, ali su radili na tome u Sparsima, vidi se poboljsanje iako još to nije to, ali nije isto kao sto je igrao u francuskoj. Dok Oklahoma, nule niže i to kao da ime je cilj… vratite franšizu u Seattle i Supersonicse a ne ove balvane !!
    (JPR, 30. oktobar 2023 14:19)

    # Link komentara

  12. Mrgude bas si mozak kad si Pokusajnog stavio u isti cabar sa Jokarom, a plus sto ti mlataras za Jokicevu definiciju, prvo mora da budes svestan da bela rasa nema istu muskulaturu kao crna koja je po fizickim predispozicijama nadmocnija, ni medju belom rasom nemas sve iste valjda imas oci i mozak da to saznas i prihvatis
    (stanovnik banane, 30. oktobar 2023 14:19)

    # Link komentara

  13. Šteta što od povreda ne može da radi na svom telu, zna da igra košarku ali pod košem ne može da igra neuhranjen..
    (zanimljivo, 30. oktobar 2023 14:05)

    # Link komentara

  14. Koja li je fora sa likovima tipa Pokuševski ili Zagorac u NBA. Nemoguće da Ameri ne vide da oni nisu za taj nivo. Valjda se i tamo neke pare peru...
    (Srdjan, 30. oktobar 2023 14:02)

    # Link komentara

  15. Ja ne kapiram da neko ko ima milione, ne moze za 4 godine u Americi da plati licnog trenera, da se kvalitetno hrani itd. i da nije uspeo jedan kilogram misica da napravi. Isto tako i Jokic. Kako mu ruka i dalje izgleda kao jedinstvena masa bez jednog ocrtanog misica. Fenomen
    (Mrgud, 30. oktobar 2023 13:59)

    # Link komentara

  16. Pravilo u NBA je: If you are going to miss, miss big. You cant teach someone to be tall.

    To znači ako treba da se kockaš, kockaj se sa visokim igračem. Jer visok čovek od preko 205cm je redak u celokupnoj populaciji ljudi. Još ako je iole kordinisan i hoće da trenira košarku je još ređe, tako da se NBA timovi moraju kockati.

    Pokuševski za sada deluje kao promašaj, ali daleko od toga da je loš košarkaš. Možda samo nije za NBA.

    Razmislite, koliko ljudi preko 205cm znate u svojoj okolini.
    (okvaldo, 30. oktobar 2023 12:36)

    # Link komentara

  17. Često mogu ovde pročitati kako se u negativnom kontekstu spominje Zubca samo mi nije jasno koji je razlog. Možda to jer je iz Hrvatske ali stvarno nema razloga za tim. Radi se o jednom vrlo solidnom centru koji zna šta može , šta ne može , i koji mu je posao dok je na terenu . Mlad je i jak , nije ni spor za poziciju , dobro postavlja blokove , igra solidnu obranu i zabije sve šta treba . Igra startnog centra u solidnoj momčadi , ima ugovor igrača uloge i zaradi svoje na terenu pošteno , nije od onih igrača koji nekada imaju volje za igrati pa drugi put baš i nema , daje sve od sebe i oznoji taj dres pošteno , nekad odigra bolje nekad lošije kao i svi ostali . Nema svatko talent Embida ili Jokića da može biti glavni igrač . Sigurno u ligi ima mnogo plaćenijih igrača koji daju puno manje od njega , sama činjenica da se kao centar bez šuta za 3 poena može zadržati u ligi je uspjeh sam po sebi . Trener i suigrači uvjek pohvalno govore o njemu baš zato što je fajter i uvijek je dostupan za igru te ne izmišlja razne ozljedice , umor i slično kako bi uhvatio predah . Sve u svemu momak nije neki ekstra talent ali nije ni zaslužio toliko kritika .
    (Berisa, 30. oktobar 2023 12:25)

    # Link komentara

  18. Osim Jokića i Bogdanovića svi će se vratiti u Evropu. Blizanci molim jedan po jedan.
    (Samo gledam, 30. oktobar 2023 12:13)

    # Link komentara

  19. ozbiljnija je basketica ispred zgrade od ovog nba cirkusa
    (Totara, 30. oktobar 2023 12:02)

    # Link komentara

  20. Ovo je baš jadno
    (krajisnik, 30. oktobar 2023 11:56)

    # Link komentara

  21. Ja se sve ove godine čudim kako može da igra profi košarku a ramena nema, kao mu ih je neko skratio makazama...
    (ugansko-uptarsko licemerje, 30. oktobar 2023 11:43)

    # Link komentara

  22. Bice Pokusevski dobar nemoze se zakljucivati odmah tek se vratio posle povrede bice on jako dobar.
    (slavisa, 30. oktobar 2023 11:38)

    # Link komentara

  23. Pokuševski je promašena investicija.
    Precenjen i zato mu sledi šut karta iz NBA.
    (Davor, 30. oktobar 2023 11:33)

    # Link komentara

  24. Jedna od pozitivnijih stvari kod Karijevog mandata je da izbegava ovu prevaru uvrstiti u reprezentativce..
    (Obrad, 30. oktobar 2023 11:31)

    # Link komentara

  25. Одмсх у репрезентацију јер он подржава самопрозвану институцију.
    (Младен бојДо, 30. oktobar 2023 11:29)

    # Link komentara

  26. Pokuševski ne želi igrati za svoju reprezentaciju jer je on top NBA klasa.
    (Dripac, 30. oktobar 2023 11:24)

    # Link komentara

  27. Sta je ovde lose, ovo je standardna NBA odbrana. Ja mislim da 90% kosarkasa u NBA ovako igra odbarnu, tjs ovako se vraca. Pa nije ovo Euroleague pa da juris protivnika dok ovaj ispod kosa jos nije ni izveo loptu. Klasicno americko ponizavanje kosarkasa preko bare.
    (Kliklak, 30. oktobar 2023 11:19)

    # Link komentara

  28. Preslab za kik boks prejak za rokenrol
    (Bojan, 30. oktobar 2023 11:16)

    # Link komentara

  29. Želim mu sve najbolje. Mislim da se već sada pristojno obezbedio finansijski i da mu uskoro ništa neće smetati da zaigrati u svom omiljenom Partizanu.
    (Evrotitule u nizu, 30. oktobar 2023 11:15)

    # Link komentara

  30. Kam tu Partizan bro. Moze da igra na poziciji 3 kod nas, da ubijamo sa skokom i bananama.
    (Keynes, 30. oktobar 2023 11:15)

    # Link komentara

  31. Čuva se za Play-of jer ova faza NBA je poprilično besmislena.To i Poku zna pa da se ne umori ili povredi
    (matori, 30. oktobar 2023 11:06)

    # Link komentara

  32. Ovaj prvo da se ugoji jedno 30 kila pa moze da igra profi kosarku.
    I to na 3, na 4 da zaboravi..
    (Živojin Vova, 30. oktobar 2023 11:05)

    # Link komentara

  33. Sta ocekivati od momka koji ima blede partije u NBA, a nece da igra za reprezentaciju koja bi mu bila odlicna podloga za buduce partije u NBA. Utripovao momak da je novi Nikola Jokic. Vratice se u Evropu, najverovatnije ce otici u neku ekipu poput Bajerna, Zalgirisa..
    (Pljuvac Svih Stilova, 30. oktobar 2023 11:02)

    # Link komentara

  34. Ne mora da znači, možda je to jednostavno tako jer nosi taj broj na leđima. ;)
    (Bogdan, 30. oktobar 2023 10:57)

    # Link komentara

  35. Bizarno je sto se ovaj Pokusevski uopste bavi kosarkom i vrzma oko NBA lige, a u Kls ligi ne bi mogao da pravi razliku. Valjda fasciniranost Amera tom njegovom mrsavoscu, dodje im kao karikatura neka pa im je simpatican, ko ce ga znati.
    (gazda, 30. oktobar 2023 10:57)

    # Link komentara

  36. Дајте га у Партизан, нама треба једна тешка петица...
    (Невен, 30. oktobar 2023 10:49)

    # Link komentara

  37. Ovo je za ne poverovati.
    (011, 30. oktobar 2023 09:48)

    Pi še se sku pa
    (Goran, 30. oktobar 2023 10:47)

    # Link komentara

  38. (Ne)Pokuševski
    (metalstorm, 30. oktobar 2023 10:47)

    # Link komentara

  39. Okc sad ima znatno boljeg novog Pokuševskog zvanog Holmgren. I Jokić ga je hvalio, samo da nabaci koji kilo i stekne rutinu. Poku nije ni za Evrope njemu je možda mjesto u Igokei iz Laktaša.
    (me myself and i, 30. oktobar 2023 10:46)

    # Link komentara

  40. Ima covek obezbedjenih 5 miliona za ovu sezonu a sledece godine zna da se vraca u Evropu posto ga niko nece u NBA,verovatno ga bas briga da se cima
    (Mar, 30. oktobar 2023 10:38)

    # Link komentara

  41. NBA je danas bezivotna liga.
    Nema kvalitetnih krilnih centara, samo dva krstena centra, tu ne moze ni biti neke kvalitetne kosarke.
    Pisao sam za Aytona kada ga je Jokic pobedjivai u playoffu kako je Ayton ispodprosecan centar, ali nalozeni fanofi su videli u njemu Olajuwona kako bi uzdigli Jokica.
    Sada ga Embid oducio od kosarke, prethodnu cak i Zubac.
    Smesan igrac
    (Baron, 30. oktobar 2023 10:11)

    # Link komentara

  42. Nema zime za njega,ako mu propadne košarkaška karijera može da glumi Nosferatua.
    (Aleksandar, 30. oktobar 2023 10:10)

    # Link komentara

  43. Baš su me razočarali svi iz Oklahome. Ovo je samo jedna od negativnih stvari koje su pokazali protiv Denvera. Kao da su se svi redom us..li jer igraju protiv šampiona. A ovi sa druge strane nikakve milosti nisu imali protiv nedoraslog protivnika. I naravno da je Denver najviše zaslužan za očajnu igru svih igrača Oklahome. Za ovo trčkaranje Pokuševskog i onakvu očajnu igru Aleksandera jedan moj bivši trener bi ostao sa njima posle utakmice i jednog bi sigurno poslao da šutira dok bi drugog poslao da trči i tako sve dok trener ne kaže dosta. Aleksander npr. ništa nije naučio od utakmice protiv nas jer da jeste nebi nastavio da šutira kada ga ne ide već bi razigravao igrače i igrao bi za igrače koje ide šut. Ali kao što rekoh, svi su izgledali uplašeno. Zadnji put nešto tako se dešavalo kada su u Lejkersima igrali Šek i Kobi pa su neke utakmice bukvalno dobijali samo što su se pojavili na terenu. Moraće ovi iz Oklahome još mnogo, mnogo da rade.
    (smeh, 30. oktobar 2023 10:09)

    # Link komentara

  44. Eto njega nazad kod Miška u Megi.
    (fenomen, 30. oktobar 2023 10:08)

    # Link komentara

  45. nestvarna nemarnost
    (kako dalje, 30. oktobar 2023 10:08)

    # Link komentara

  46. Mali Pokusevski je velika prevara, pravo niotkuda je otisao u Olimpijakos pa bez ikakvih rezultata tamo je otisao direkt u nba, porodica mu ima velike veze i platili su mu dobrog menadzera itd. i zato je u nba. Ne mislim nista lose decku ali to je istina, decko je izgubljen kad god igra.
    (Top G, 30. oktobar 2023 10:05)

    # Link komentara

  47. Pa ovako bi i ja od 70 godina mogat trcati! On je igrac koji je dobio nevjerovatno mnogo sansi i ni jednu nije iskoristio! nazad u Evropu ako i tu bude mogao pronaci ekipu!
    (Zoran, 30. oktobar 2023 10:05)

    # Link komentara

  48. barem za reprezentaciju igra pozrtvovano
    (petar markovic, 30. oktobar 2023 09:58)

    # Link komentara

  49. decko naporno trenira pa nema snage za utakmice, videcete vi kroz koju deceniju kad dostigne 70kg ciste misicne mase kako ce da igra.
    (Eto, 30. oktobar 2023 09:54)

    # Link komentara

  50. Dajte ljudi, Poku je katastrofa, ali ovo mu zameriti, mislim stvarno….Vidjao sam puno gora nezalaganja od njega.
    (Straight Outta München, 30. oktobar 2023 09:50)

    # Link komentara

  51. Liga bez briga.Sta da se cima čovek kad ce ovi da ga otpuste u svakom slucaju
    (Realno, 30. oktobar 2023 09:48)

    # Link komentara

  52. Ovo je za ne poverovati.
    (011, 30. oktobar 2023 09:48)

    # Link komentara