"Crveni đavoli" iskušavaju "Vučicu"

Teško da bilo kom duelu u završnoj fazi UEFA Lige šampiona može manjkati atraktivnosti, ali se odmah po izvlačenju parova četvrtfinala jedan posebno nametnuo. Dame i gospodo, u desnom uglu Manchester United Football Club – ekipa koja je pokazala da je moguće suprotstaviti se dominaciji prebogatog Chealseaja u engleskoj Premier league, družina čiji je neumorni Sir još jednom uspeo sklopiti idealni spoj talentovanih mladih igrača i iskusnih višegodišnjih simbola kluba. Sa druge strane, u levom ćošetu, Associazione Sportiva Roma – izazivač koji svakako ima najoriginalniji taktički sistem u Evropi, smišljen od strane najboljeg mladog trenera u Italiji, klub čiji fanatični sledbenici četvrt veka čekaju novu priliku za uspon na fudbalski Olimp.

Dušan Kosanović, Vladimir Novaković
Pošaljite komentar
  1. ja mislim da ce mancaster da pobedi :)
    (nikola, 21. april 2007 17:18)

    # Link komentara

  2. izgleda da ovi ipak jesu crvenkapice,glory,glory Manchester United...
    (bobinjo, 11. april 2007 00:25)

    # Link komentara

  3. Prijavljena greska:
    U moguem sastavu je upisano za Man Utd da ce zaigrati Paul Scholes.Ali to nije tacno zato sto je on dobio crveni karton na prvoj utakmici u Rimu.
    (fare93, 10. april 2007 12:25)

    # Link komentara

  4. Maestralna analiza!BRAVO MOMCI! Ovo je bas osvezenje za mene jer vec duze nisam pratio situaciju u oba kluba. Eh, kada bi i nasi vajni fudbalski strucnjaci pokazivali ovakvu studioznost i posvecenost, ne bi se recimo desilo da selektor SCG na proslom prvenstvu sveta nabraja imena igraca protivnika u grupi na SP koji i nisu igrali u prethodnim kvalifikacijama i nisu uopste medju izabranicima za to takmicenje. Naravno, mislim na Petkovicevo nepoznavanje Holandske ekipe! Sto se tice ovog dvomeca, malo sam vec umoran od tog prepotentnog Fergusona, a i ''Vecni grad'' zasluzuje zavrsnicu ove prestizne lige.Bilo bi to dobro i za fudbal u celini. Zato, napred Rimljani!
    (AvS, 10. april 2007 11:40)

    # Link komentara

  5. Ivane, tekst su pisali možda najveći navijač Mančestera i najveći navijač Rome kod nas.
    (Miloš, 10. april 2007 00:49)

    # Link komentara

  6. Iz kog stranog časopisa ste preveli ovo?
    (Ivan, 7. april 2007 14:02)

    # Link komentara

  7. mislim sta reci!?komentari su vam odlicni!ovakve analize mogu samo da se procitaju u inostranstvu!ali odnedavno i kod nas!svaka chast!slazhem se sa vashom analizom potpuno!nemoram vishe ni da chitam sportske novine!ovo je vrh!
    (totti, 5. april 2007 03:47)

    # Link komentara

  8. sjajna analiza!
    gotovo da je dobra kao roma! :)
    FORA ROMA!!
    (marko, 5. april 2007 02:24)

    # Link komentara

  9. Za 30+ godina koliko pratim nasu sportsku stampu nisam procitao bolje napisanu analizu. Sve cestitke autorima. Nadam se da ce ovo procitati i svi nasi "fudbalski profesionalci".
    (Aca_USA, 4. april 2007 22:43)

    # Link komentara

  10. Fenomenalna analiza, svaka čast.
    (crusader, 4. april 2007 20:45)

    # Link komentara

  11. Briljantno, treba shto vishe ovakvih analiza.
    A sto se tiche utakmice - svi Rimski Bogovi ce veceras biti uz princa Rima!
    (Romanista sa Dorcola, 4. april 2007 20:15)

    # Link komentara

  12. Svaka chast za text.To se zove komentar.
    (Fela, 4. april 2007 19:44)

    # Link komentara

  13. Svaka cast za analizu utakmice,najbolji ste definitivno!!Napred Roma!!
    (fan Rome, 4. april 2007 19:15)

    # Link komentara

  14. Kako je pametan trener Ferguson! Tacno je znao da treba da bocne nalozenog Totija i da ce ovaj da se primi maksimalno! A to ce sigurno uticati da losije odigra.
    (Boka, 4. april 2007 18:41)

    # Link komentara

  15. ja stvarno retko dajem komentare, pogotovo ne na nekakve skanalozne gluposti u svetu sporta, ali ovaj clanak zasluzuje definitivno svaku pohvalu i divljenje!ovo je najava zbog koje bi svako hteo da pogleda tekmu i sto mi sa najvise svidja ne govori npr. o tome da li na Beckamovoj kopacki pise ime njegovog sina (kao sto me o tome obavesti Aleksandar Stojanovic, koji je pak vrlo zanimljiv voditelj) nego govori pre svega o fudbalu, taktikama, navijacima i statistikama a to je ono sto svakog pravog ljubitelja sporta zapravo privlaci. zalosno je samo to sto po mnogim novinama nema komentara ni slicnih ovakvom, nego su se sve novine pretvorile u zenske trac casopise...
    (nikolla, 4. april 2007 18:41)

    # Link komentara

  16. Zbog ovakvog komentara sam resio da pogledam tekmu veceras, iako sam imao neke druge planove. Definitivno ste najbolji sto se tice sportskih vesti, nemojte da posustajete!
    (Bravo!!, 4. april 2007 17:54)

    # Link komentara

  17. E kada bi ovakvi clanci bili u nasim sportskim novinama mozda bi ih i kupovao.

    Svaka cast momci, vasoj analizi se nema sta dodati. Mislim da je tesko prognozirati rezultat i to koji ce tim ici dalje. Isto tako mislim da je veoma tesko ustanoviti taktiku Rome za ovu tekmu, kao sto ste i sami rekli, ali kakva god da bude nadam se da ce se pokazati kao pobednicka.

    FORZA ROMA!!!
    (Vojkan, 4. april 2007 15:58)

    # Link komentara

  18. GRAZIE DIO, CHE MI HAI FATTO ROMANISTA!
    (romanista!, 4. april 2007 14:17)

    # Link komentara