1. Rat ce da prodje ali zvižduci ruskih navijaca ce je pratiti do kraja karijere a nemica nece nijada biti sa sto pasoša!
    (rvat, 7. novembar 2022 22:57)

    # Link komentara

  2. Zapad uopste ne mrzi Ruse. Zapad je pun Rusa. Rusi su dobri radnici i ne prave probleme. Dobijaju drzavljanstvo bez problema. Ono sto zapad i ti isti Rusi ne vole je vlast u. Rusiji. To naravno neki nece da razumeju ali ce morati.
    (Pop, 7. novembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  3. @.,

    Vidi ovako, država nije tamo neka stvar, državu pre svega čini narod. Stoga ju je država školovala, jer su pare za to došle ne samo od roditelja nego od celokupnog naroda preko poreza, tj. nameta kako ti kažeš. Uspehe jeste postigla i vratila toj državi, ali opet zahvaljujući što joj je država kako tako od početka omogućila.
    Ne žrtvuješ se ti za onoga koji je na čelu države, taj dođe i prođe, već za svoj narod čiji si hteo ne hteo, deo. Ako ne podržavaš šta oni na vlasti (koji predstavljaju državu-narod) rade i želiš uređen sistem, onda učiniš nešto da se stvari promene, kako ti tako i svi ostali. A ne da odeš na GOTOVO u drugu uređenu državu i sistem koji je drugi narod decenijama mukotrpno gradio, pa odatle pljuješ po svom.
    Na kraju sva sreća pa pre 83 i 118 godina nije bilo mnogo takvih kao ti "mentalno naprednih", inače bi svi, sa sve ovim našim državama nestali sa lica zemlje.
    (BB, 7. novembar 2022 20:56)

    # Link komentara

  4. I naravno, nece ih biti sramota da joj daju.
    (Vaše ime, 7. novembar 2022 19:39)

    # Link komentara

  5. @veliki
    Vidi ovako, nije drzava nju besplatno skolovala, niti trenirala, nego je drzava to radila od para koje je uzimala njenoj porodici preko svih nameta kojima drzava uzima od ljudi.
    I ova devojka je dobila vise od prosecnih, jer nije prosecna. Ona je drzavi vratila ulozeno i jos dala mnogo vise, jer je postigla uspehe nastupajuci za tu drzavu. I sada bi trebalo da ona zrtvuje sve sto ima, celu karijeru, zato sto je njena drzava izolovana? Pa, nece to da uradi jer nije glupa. Glupaci hoce, jer se primaju na pricu kako je drzava vrednija od ljudi, kako je sasvim normalno zrtvovati svoj i zivote svoje dece zarad drzave, odnosno zarad hirova nekog diktatora koji ne zeli da zrtvuje ni svoj nokat, a kamoli zivote svoje dece.
    Zamisli samo koliko si glup kada se svesno zrtvujes jer ti je tako rekao tip koji vodi ogromno obezbedjenje sa sobom, jer on ne zeli da se zrtvuje. Imbecil.
    Smisao drzave je da olaksa zivot narodu, a ne da se narod zrtvuje za nju.
    Samo mentalno zaostao covek moze da kaze da je opravdano da neko zrtvuje svoju karijeru, uspehe i zivot zbog interesa vlasti koja sebe predstavlja kao drzavu.
    (., 7. novembar 2022 18:58)

    # Link komentara

  6. vеliki


    Ma bravo, stvarno je najbolje za zemlju da joj najbolji ljudi odu. Tako i kod nas, nek najbolji lekari i ostali strucnjaci odu u nemacku pa nek te lece vracevi. A posle se cudis kad procitas nesto u vestima i negodujes na lekare.
    (Ivan, 7. novembar 2022 18:56)

    # Link komentara

  7. Treba i mi da uzmemo Ruse u deficitarnim sportovima, pre svega gimnastici i zimskim sportovima i da nam to bude zamajac za buducnost. Rusi se svakako nece takmiciti narednih desetak godina i vecina sportista ce pouzimati drzavljanstva drugih zemalja.
    (Gale, 7. novembar 2022 18:55)

    # Link komentara

  8. Kao i svi Rusi sto bi postali Nemci samo da mogu.
    (Pop, 7. novembar 2022 18:20)

    # Link komentara

  9. Овако Илија постаје Алија.
    (Јабучило, 7. novembar 2022 18:05)

    # Link komentara

  10. Prodala veru za večeru.
    (realno357, 7. novembar 2022 17:44)

    # Link komentara

  11. Занимљиво како запад воли Русе кад им доносе корист. Што се Русије тиче, за нацију је мнооого боље кад их овакви напусте! Она је потрошила огромне ресурсе државе, школовала се з џабе, тренирала за џабе, ишла на такмичења и све остало О ТРОШКУ ДРЖАВЕ! И сада ти одједном та држав не ваља. Таквих отпадака свака држава треба да се реши. И да се трајно забрани повратак у земљу, конфискује сва имовина како би се надокнадила штета за све што је држава на њу утрошила! То не важи само за Русију, важи за сваку земљу на свету!
    (vеliki, 7. novembar 2022 17:36)

    # Link komentara

  12. roditelji su tu glavni, pare, pare, pare....sve ostalo manje vazno
    (kole, 7. novembar 2022 17:08)

    # Link komentara