1. Činjenica je da Nevena nije kalibar za velike rezultate u skijanju. Godinama unazad je najveći deo odobrenog budžeta SSS za alpsko skijanje odlazio na njen program, a rezultata nije bilo …. i uvek joj je neko drugi bio kriv. Mnogi talentovani skijaši nisu mogli da dobiju šansu jer nije ostajalo dovoljno para da se isprate i njihovi programi.
    O njenom ocu džabe je trošiti reči …. čovek zbog kojeg nijedno rukovodstvo Saveza u poslednjih 10-12 godina nije moglo normalno da funkcioniše. Pa ko je lud više da baca ozbiljne pare u nešto što ne donosi nikakav rezultat.
    (Srpsko skijanje, 21. novembar 2021 12:23)

    # Link komentara

  2. Jevremovic je biznismen sa Zlatibora i uspješan privrednik odnosno domaćin u pravom smislu.Ceo budzet skijaškog saveza je za njega ništa i on to radi siguran sam iz ljubavi i nabavi se politikom.
    (bbdf, 20. novembar 2021 22:28)

    # Link komentara

  3. Ne bih da branim funkcionere, znamo svi šta su, kakvi i ko u svim savezima. Ako su dobili pare od države a nisu prosledili njoj i ostalim skijašima (imamo ih valjda još?) nego sebi i raznoraznim savetnicima, treba da se objavi sve.

    Moje pitanje je samo, ko odlučuje da skijaški savez dobija tolike pare? Skijanje je u Srbiji luksuz, ko ne može da priušti sam, promeni sport. Da je neki vanserijski talenat, da osvaja medalje od tinejdžerskih dana, ok, ali ovako? Mislim, idem ja sad da dam otkaz, sednem u bob (ima i jednosed) i kažem, za pripreme moram na Alpe, hoću da mi država plati da budem tamo 6 meseci. Umesto da zarađujem platu i uplaćujem porez i doprinose državi kao do sada. Posvetiću se treniranju, nije problem, svakako bi mi bilo lepše da se bavim sportom nego da sedim za računarom. Biću sigurno među najuspešnijim ženskim bob vozačima u Srbiji ikad, obećavam. Ono, nemojte da se zezamo.
    (hmph, 20. novembar 2021 22:02)

    # Link komentara

  4. Ma da...laze devojka...ništa čudno i ništa novo čoveče...
    (dax, 20. novembar 2021 21:35)

    # Link komentara

  5. Alo bre!!!! 100000 Eur mi dajemo osobi koja je jednom imala 4 mesto u kombinaciji i skoro nikad vise nije bila ni u prvih 20. Zbog cega, zasto???? Sramota! Ne dajte joj vise ni dinar. Kad bude zavrsavala utrke pa kad ih zavrsi u prvih 15 onda da razgovaramo.
    (Milan K, 20. novembar 2021 21:27)

    # Link komentara

  6. Za pripreme skijaša za ZOI se odvaja 100.000 evra i tu ih uskraćuju jer kao Srbija i skijanje baš ne idu ali zato se za Borkovića izdvaja bez problema milion evra iz budžeta za njegove bezvezne trke koje nikog živog ne zanimaju niti on ima neke uspehe ......i to on u mislim Pančevu reketira Javna Preduzeća koja moraju da uplate u 2 auto moto kluba te pare a inače je on predsednik u oba kluba i jedini vozač !
    (Unics Kazan, 20. novembar 2021 21:14)

    # Link komentara

  7. Ova država ulaže godišnje 100.000 EUR u jednu ispodprosečnu skijašicu???? Pa ceo plivački savez dobija godišnje 300.000 EUR, a ipak s vremena na vreme donese neku medalju. Ovo je potpuno suluda politika države.
    (Mare, 20. novembar 2021 20:54)

    # Link komentara

  8. Srbija i skijanje 2 razlicita pojma.Nas savez bi trebao da se okrene karlingu,bobu i klizanje za koje sa ulganjem mogu da se otvore centri u Srbiji.A ne da saljemo skijase u svajcarsku/austriju/norvesku da tamo treniraju.Ne bi to ni bio problem da mi imamo neki usleh u skijanju ali nemamo i to je cinjenica i vrv nikad necemo imato osim ako se ne rodi skijaski Novak Djokovoc.Ma da i ako se rodi nema SRB uslove da to isprati.
    (Lak1, 20. novembar 2021 20:53)

    # Link komentara

  9. Jevremovic je vrh ledenog brega pljacke srpskog skijanja koje traje 20 godina. Nevena je nasa najbolja skijasica ali joj je gkavni menadzer, otac, najveci mesetar koga nase skijanje pamti. Zbog svih njih hiljade nase dece je propalo.
    (strucnost ispred politike, 20. novembar 2021 20:24)

    # Link komentara