1. Renesansa Bullsa, ali kad bi se zezali. Trejdovani Markonen je bolji od svih tih pojačanja izuzev naravno Vujačića. DeRozan je u godinama, Lonzo izvikan, a Karuso ispod proseka.
    (Obrad, 15. oktobar 2021 11:07)

    # Link komentara

  2. kljucni dolazak detroita je odlazak plamlija
    (keller, 15. oktobar 2021 10:49)

    # Link komentara

  3. Carushow može da počne...
    (Lester Bo McCaleb, 15. oktobar 2021 10:13)

    # Link komentara

  4. Ovde pise da se predstavljanje nastavlja...

    Kada je pocelo, ne mogu da nadjem te vesti.
    (GM, 15. oktobar 2021 10:10)

    # Link komentara

  5. Milvoki jak i dalje, steta sto pustise Takera ali ostao je Portis, oporavio se Di Vicenco, a Alen je jako koristan igrac. U igri su za titulu.
    Cikago jako zanimljiv. Bice probelma u defanzivi zbog De Rozena, Lavina i Vucevica. To ce pokrivati Bol, Karuso i Vilijams. Mozda dodju do plejofa, lepo su se pojacali, a mozda i kliknu jer ima tu igraca koji moraju da se dokazu. U svakom slucaju zbog velikih promena zanimljivi za pracenje.
    Indijana tavori u osrednjosti i ako ih Karlajl ne razdrma mogli bi u rebild jer prvo kolo plejofa svake godine i nema nekog smisla, a i to je upitno. Zanimljiva je to ekipa, ali nemaju sta da traze za nesto vise od max polufinala konferencije.
    Klivlend bolji nego prosle sezone, razvijaju mlade igrace i dalje. Taman ce Lav otici kada budu trebali da se daju veliki ugovori mladim igracima.
    Detroit u rebildu, razvoj mladih igraca i dno istoka.
    (Aca86ar, 15. oktobar 2021 10:08)

    # Link komentara