1. Primetno je Ejton može da brani Dejvisa 1-1,a takođe dobro brani i pik,jer Lejkersi nemaju beka šutera koji može da saspe 3-4 trojke sa viskim procentima.Lejkersi deluju umorno,nemotivisano,a Sansi sa Generalom Polom deluju zrelo i pametno vođeni i na terenu i sa klupe.Predviđam 4-2 za Finiks.
    (Dragan Babić-Čarapan, 24. maj 2021 19:37)

    # Link komentara

  2. Godina 2020., play off, prvi krug, Lakersi protiv Portlanda. Portland poveo 1:0 u seriji, delirijum među hejterima. Lakersi dobili 4:1.
    Drugi krug, Lakersi protiv Rocketsa. Rocketsi poveli 1:0 u seriji, delirijum među hejterima. Lakersi dobili 4:1.
    Htio sam reći, rano je za zaključke. Iako bih volio da Sunsi prođu dalje, zaslužili su, igra Paula (a i cijele ekipe) je užitak za gledanje, ništa još nije gotovo.
    (WillyWonka, 24. maj 2021 11:56)

    # Link komentara

  3. Zaslužena pobeda Finiksa. Sledeća će biti baš zanimljiva, nadam se da pobednika neće da odluče sudije. Vidim često se pominje Lebronov nadimak kralj i ko mu ga je dao. Na engleskom govornom području je još jako sećanje na engleskog kralja Džejmsa tako da je Lebronov nadimak donekle zbog prezimena. Slično bi bilo kad bi u Srbiji osoba sa imenom Dušan imala nadimak car ili Mihailo da ima nadimak knez. Tako da sa nadimkom ili bez, nadam se da je ovo kraj za Lejkerse.
    (Nly, 24. maj 2021 11:11)

    # Link komentara

  4. Samo polako. CCP/Joseph(Vissarionovic)B. nece dozvoliti da njihov portparol i poster dete STM/BLM ne osvoji woke NBA ligu. Dok su na vlasti LBJ mora uzimati tutule kako bi mu omogucili da bude "najbolji (Marxista) ikad". Nista tu nijew tesko da se shvati. Ja sam pare vec stavio na Lakerse dok je jos kvota ok (samo ce da pada kako sudije/POTUS/AdamSimpler budu preuzimali stvari u svoje ruke)
    (SiDjiPing, 24. maj 2021 10:53)

    # Link komentara

  5. Sta ce Lejkersima ovoliki centri meni nije jasno. Dejvis,Herel,Dramond,Gasol,sto je mnogo mnogo je. Imam utisak da su Dramonda uzeli samo da se neko od konkurenata ne bi pojacao njime. Dok kvalitetnog sutera ni na vidiku,nema igraca koji ume da pogodi trojku kad se lomi i kad treba. Imaju Lebrona i Dejvisa koji nisu ni na 70% ali ostatak ekipe je skroz neizbalansiran i sada kada neko drugi treba da povuce zbog nespremnosti ove dvojice nema nikoga ni na mapi i sa ovako naostrenim Sansima bogami tesko da ce da prodju dalje. Ako svi ostanu zdravi u Bruklinu dajte im trofej odmah,njima jednostavno nema ko ni da prismrdi. Denver nazalost ako uzme 2 pobede u seriji sa Portlandom bice dobro.
    (Objavite komentar da neko nesto nauci, 24. maj 2021 10:27)

    # Link komentara

  6. Ne vjerujem da ce CP3 odigrat ovako losu utakmicu vise ikada u karijeri, a Lebron je definitivno najveci igrac ikada, al ako uzmemo u obzir samo moju ulicu...
    (quixver, 24. maj 2021 10:25)

    # Link komentara

  7. Bravo sansi.
    (cuyoshi, 24. maj 2021 10:22)

    # Link komentara

  8. Lakersi mogu dobit ovo na iskustvo nekako, ali realno Phoenix igra bolju košarku. Bit će tu svega.
    (Topnik, 24. maj 2021 10:22)

    # Link komentara

  9. Delovali totalno izgubljeni Lejkersi... Davis pogotovo. Lebron vrti vrti flopi flopi, a ostali tup tup !
    (JPR24, 24. maj 2021 10:14)

    # Link komentara

  10. Finiks je definitivno mnogo opasna ekipa, imaju Kris Pola koji je jedan od najboljih plejmejkera ove igre, mali Buker lošija verzija Kobija, al ipak ubica! Ejton koji je razbio Dejvisa, jak kao bik, odličan u odbrani i odličan skakač. Bridzis koji je strašan 2 way igrač, Šarić koji je jako korisan intelingentan, Krauder koji je bio u finalu prošle godine i bio jedan od najznačajnih igrača. I plus na klupi gomilu vrlo odličnih igrača. Dejvis je van forme, truba totalna, Lebron nije ni na 70 posto, igra mekano, vidi se strah od povrede. Kuzma, KKP, Dramond panjevi. Gasol treba da igra umjesto Dramonda, on je Wilt za njega. Šruder I Ćelo ok dobri, moraju koristiti Takera, Morisa više. Ako Lebron se ne oslobodi i Dejvis ne zaigra bolje, crno im se piše. Nba liga ima neverovatan kvalitet ove godine, pravo uživanje za gledanje. Nikad nije bilo ovoliko talenta, a čini mi se da jaka konkurencija je natjerala sve da grizu još više. Biće ovo bezbroj neprospavanih noći, izgleda.
    (the truth, 24. maj 2021 09:23)

    # Link komentara

  11. Lebrone, je l te nije sramota svoga ponasnja?! Svaka cast Finiksu!
    (76er, 24. maj 2021 01:00)

    What?????
    (Lebron James, 24. maj 2021 08:27)

    # Link komentara

  12. jedan od pametnijih kometara i zasto su lekersi imali toliko bacanja a ko je gledao pol je jos lebrona namerno povukao tacno se videlo da je hteo da mu ruku povredi pol bas bezobrazan igrac i covek samo ima igracke kvalitete ostalo nula zato titulu nece nikad ni videti.
    (alen, 24. maj 2021 07:38)

    # Link komentara

  13. Devin Buker je izuzetno nezgodan igrac koji moze dok trepnes okom da ti zatrpa kos ako ga olako shvatis kao lejkesi sad. Masina od igraca kad mu je dan.
    (ladi dadi, 24. maj 2021 06:44)

    # Link komentara

  14. Svirali im bacanja na plus 10, kad je jasno bilo da su lal u autu. Svakako nista od toga ne opravdava 21-0 a broj faulova je bio skoro pa ujednacen.
    (Hakeem, 24. maj 2021 01:42)

    # Link komentara

  15. lele kakva kosarka ! Kakav igrac ovaj Booker(a na jedite jade ga ugurali na ALL-Star) leti po terenu ,a pluta u vazduhu ko riba u vodi.
    (man, 24. maj 2021 01:35)

    # Link komentara

  16. Ja bih samo dodao, bez obzira što smo mi vezani za evropsku košarku jer smo deo iste, ovo što smo gledali samo u ovom meču i bilo šta drugo u Evropi nisu isti sport. Jednostavno nisu. Plej-of je, plus igra se sa navijačima posle dužeg vremena, i to je to. Tuku se opasno, brzina je barem nivo iznad, šutevi... ma sve.
    (Višekruna, 24. maj 2021 01:29)

    # Link komentara

  17. Koja odbrana Sansa pa ovi Lejkersi izgledaju gore od Denvera. Nemaju šta Lejkersi da traže u mečevima sa Finiksom. Ako se po jutru dan poznaje ide glatko Finiks dalje u narednu rundu sa Portlandom i bore se za finale konferencije.
    (Zuja, 24. maj 2021 01:07)

    # Link komentara

  18. Ne lozite se deco, Lebron po obicaju koristi prvu utakmicu da procita protivnika i onda ubacuje u potrebnu brzinu. Ovi nabrijani, cekali plejof 10 godina, ocekivan ishod na startu serije. Booker na visini zadatka ali morace svaku utakmicu da odigra na ovom nivou da bi imali neke sanse.
    (day, 24. maj 2021 01:03)

    # Link komentara

  19. Lebrone, je l te nije sramota svoga ponasnja?! Svaka cast Finiksu!
    (76er, 24. maj 2021 01:00)

    # Link komentara

  20. Krauder je penicilin za LeBrona. Ali teško će se ovo opet desiti u ovoj seriji, da svi iz LAL odigraju ovako loše.
    (Dušan THC, 24. maj 2021 00:53)

    # Link komentara

  21. Lejkersi prosle sezone izgubili od portlanda i hjustona prvi mec pa onda dobili serije sa 4 1, tako ce i finks 4 1 ili 4 2
    (cole, 24. maj 2021 00:49)

    # Link komentara

  22. @Hakeem

    Pa naravno da je odnos bio takav kad su Sunsi na tranzicionu igru razbijali Lakerse + je tim pun sutera koji slabo ulazi reket, dok su Lejkersi potpuno drugaciji, tim pun "slashera" a ne sutera koji cesto idu na ulaz i igraju uz dosta kontatka.Ovo sto kazes 28-12 na kraju (odnos sl bacanja) kad se sve resilo nije istina, jer su Sunsi dobili samo 2 slobodna bacanja u 4/4 .U 3/4 Sunsi su dobili dosta bacanja bas zato sto nije bilo toliko tranziicone kosarke a i sut ih nije isao, pa su Booker i ekipa dosta jurisali na reket, pa samim tim i dobili dosta bacanja.
    (haler, 24. maj 2021 00:49)

    # Link komentara

  23. Lejkersi ne mogu ni da izgube a da se ne pise o sudijskom navlacenju. Kakvo crno navlacenje nisu bili blizu da pobede, ne bi ih stigli do sledece utakmice. Drugo, kad su prisli na 7 razlike svira se faul nepostojeci na trojci za tri bacanja finiksa, uzimaju celendz, naravno faula nigde, finiks iz mrtve lopte daje kos. Naravno da ne bi dobili zbog toga, ali ne mogu da verujem sta pisu ljudi. Sto se tice utakmice Lejkersi ocajni svi, Dzejms pogodi neke trojke bezveze, a sve otvorene suteve za tri su promasili. Sa druge strane Pol se videlo da nije sav svoj posle udarca, mogu mmogo bolje i jedni i drugi.
    (mamba, 24. maj 2021 00:45)

    # Link komentara

  24. Kosarka na nivou Rogaska vs Dinamik... Potrosio sam tri sata, sad moram Bogdana da cekam u nadi da ce biti bolji mec
    (IMAM 115 KG, 24. maj 2021 00:43)

    # Link komentara

  25. Dejvis je u katastrofalnom stanju, bez njega na maksimumu Lejkersi ne mogu daleko. Kuzma nije za ozbiljnu košarku. Svi sem Karuza se uprpili. Vogel me malo (neprijatno) iznenadio, nije baš napravio neka prilagođavanja na terenu, mada možda je hteo da izvidi situaciju u ovoj prvoj utakmici (?) I šta će im toliki centri kad ih ne koriste?
    Na drugoj strani baš lepo skockana ekipica, Buker je zverka, nisam puno sumnjala u njega što se tiče PO, ali mislim da ni najoptimističniji fanovi Sansa nisu očekivali ovo od Ejtona. On je stalno mučenik "skrajnut" i kritikovan a poigrao se lepo s AD. Mada, mora se priznati da mu Dejvis nije baš odmogao. Samo da se CP3 sačuva, ne treba im njegova povreda u 1. rundi.
    Ni LAL ne otpisujem unapred, znamo da su gubili prve duele i protiv Hjustona i protiv Portlanda prošle sezone, ali opet i situacija je drugačija sada. Finiks je mnogo jači od navedenih ekipa + stvarno deluje da AD i Bron nisu spremni.
    (Aleks, 24. maj 2021 00:39)

    # Link komentara

  26. Koja milina za oci i usi publika u hali...
    (petarczv, 24. maj 2021 00:36)

    # Link komentara

  27. Najodvratniji sportista(lebron) u najodvratnijem klubu na svetu!!! Ayton razbio AD! Lebron nula. Lejkersi su samo u prvom polivremenu imali 20 slobodnih bacanja i opet su izgubili...

    A rece kraljica pali playoff mode hahahahhaa
    (petarczv, 24. maj 2021 00:35)

    # Link komentara

  28. Kakav je statisticar ovaj Buker, kad pogledas statistiku deluje da je razbio kad on silovao loptu ceo mec, ne da polu da bude plejmejker. Sutira iz nemogucih pozicija, pokusava da izvadi dobrom odbranom ali ne ide. Da nemaju kauarda nista ne bi uradili. Lik kida u oba smera, steta sto nema vise minuta.
    (Gary payton, 24. maj 2021 00:34)

    # Link komentara

  29. Deluje da će biti baš ozbiljna serija ali treba reći da su Lejkersi izgledali kao drogirani većim delom meča, pogledom pratili kako se Sansi bacaju za svakom loptom, ova razlika u skokovima je nenormalna i nema baš nekog osnova očekivati da se može ponoviti, i pored svega toga Lejkersi su bili sve vreme kako-tako u igri. Dakle, ništa ovo ne mora da znači i prošle sezone su kretali sa porazima u serijama protiv Portlanda i Hjustona pa su rutinski prolazili, i dalje su favoriti ali Finiks ima svoje šanse, pregotivna ekipa, uz Denver navijam za njih do kraja.
    (ghh, 24. maj 2021 00:20)

    Upoređuješ ovaj Finiks i onaj Portland od prošle godine? Pa ti onda nemas veze sa kosarkom. Finiks je kao tim celokupno jaci duplo od Portlanda. Sta je bio onaj Hjuston isto nista. Moras biti glup ako mislis da ce Lejkersi ovo dobiti sa 4:1.
    (mare, 24. maj 2021 00:32)

    # Link komentara

  30. Prije nego pocnu sa likovanjem... Lebron izgubi gotovo uvijek prvi mec serije. Tako da likujete evo vec 16 godina. Uzalud.
    (Srpce, 24. maj 2021 00:19) Vazi, samo nemoj da places
    (Milan, 24. maj 2021 00:31)

    # Link komentara

  31. Finiks mi je najsimpaticnija ekipa ove sezone. Ja sam taj tip navijaca koji svake sezone u NBA navija za razlicitu ekipu. Prosle sezone sam navijao za Portland, ove za Finiks. Osim toga cenim Devina Bookera, igrac koji se bori za ekipu a da pritom nikada nije trazio trejd. Takodje bi zbog Jokica voleo da Denver uzme titulu, ali mislim da je to malo teze, realnije je da ce Jokic biti MVP nego sto ce Denver uzeti NBA. Takodje smatram da ako Klipersi uzmu titulu a da Leonard bude MVP finala, njega treba staviti da bude najbolji iza Dzordana. 3 titule u 3 finala sa 3 razlicite ekipe. Nije malo...
    (Fan Pennyja Hardawaya, 24. maj 2021 00:29)

    # Link komentara

  32. Али каква судијска навлакуша у корист Лејкерса.Готово у нивоу суђења какву Будућност има против Звезде у Подгорици,ако не и горе...
    Нагледао сам се НБА утакмица и нити једна екипа нема толику помоћ од судија као Лејкерси.Чак ни близу.
    Тиме овај тријумф Феникса још више добија на значају.
    У једном тренутку су Санси били зрели да изгубе,срећом по њих Џејмс је ријешио да изиграва јунака,неколико пута промашио и Феникс се извукао из незгодне ситуације.Да не причам како се волшебно опоравио од повреде рамена након што се 5 минута ваљао од болова...
    Букеру свака част.Као и Ејтону за силовање центарске линије Лејкерса.
    (Comment moments, 24. maj 2021 00:29)

    # Link komentara

  33. Dejvis je bio mnogo povredjen ove sezone a prosle igrao gotovo svaku tejmu, vidi se da nije u dobroj formi i da ce tesko oge sezone biti na 100 posto, Lebron nije odigrao lose ali nista sad spec jos uvek se oporavlja, oni tek mogu na 100 posto da budu da se uigraju i budu zdravi okoo finala konferencije, ali kako je krenulo nece stici dotle... Inace avi kad su 100 posto zdravi i spremni nema im ravnog u ligi..
    (Maree, 24. maj 2021 00:29)

    # Link komentara

  34. Samoprozvani kralj je otisao prvi u svacionicu da prozove upravu NBA lige i da ih pita kako su dozvolili da Finiks pobijedi. Kad se sjetis velikana ove igre, Dankana, Brajanta, Dzordana, Garneta, Ajversona, Pirsa, Dirka, Nesha i da ne idem dublje, ovaj "kralj" (nikako ne mogu da se otmem utisku da je covjek sam sebi dao nadimak i to ni manje ni vise nego kralj, hej hocu da mi nadimak bude kralj, strasno) stvarno nema mjesta medju ovom kosarkaskom gospodom u svakom smislu. On je samo produkt NBA marketinga, na osnovu cega su zgrnuli milione. Kosarkaski kvalitet, daleko ispod ovih gore nabrojanih. Kralj... i dalje smjesno
    (mahea, 24. maj 2021 00:29)

    # Link komentara

  35. Sansi imaju odlicno izbalansiran tim. Ono sto je bitno, svako odradjuje svoj deo posla. Publika mozda i najbucnija trenutno u NBA. Opasno su se svi naostrili da izbace Lejkerse. Bice u ovoj seriji 'krvi do kolena" zargonski receno.
    (Drnch, 24. maj 2021 00:28)

    # Link komentara

  36. Da li je ovo početak kraja LeFlopa? Zaslužena pobeda Sansa, predvođenih od strane Ejtona, Bukera i CP3.
    (srle, 24. maj 2021 00:28)

    # Link komentara

  37. Sad krecu sudije da se mesaju. Sledecu neko od glavnih igraca sansa dobija 2 licne u prvih 5 minuta, pa ce onda dobiti 15 bacanja manje i tako, slicno kao prosli plejof kad su lejkersi u pitanju. Ne bi videli titule da je bilo posteno. Bukvalno uz juventus najodvratniji klub na svetu. Ova dva domaca kluba ne racunam, to je van konkurencije.
    (milan1312, 24. maj 2021 00:28)

    # Link komentara

  38. Devin Buker - najpodcjenjeniji igrač NBA lige.
    (Cincinat, 24. maj 2021 00:26)

    # Link komentara

  39. Finiks odličan,potcenjeni su u ovoj seriji od javnosti strašno.
    Buker i Ejton izvrsni.
    Lejkerse toliko guraju sudije da je to mučno gledati,Ejtonu i Krauderu i najmanji kontakt sviraju.
    Finiks deluje svežije
    (Мики, 24. maj 2021 00:22)

    # Link komentara

  40. Kao i predhodne sezone, prva utakmica samo da ih Lebron skenira.
    Sad 4 u nizu dobijaju Lejkersi.
    (Miroslav, 24. maj 2021 00:21)

    # Link komentara

  41. Deluje da će biti baš ozbiljna serija ali treba reći da su Lejkersi izgledali kao drogirani većim delom meča, pogledom pratili kako se Sansi bacaju za svakom loptom, ova razlika u skokovima je nenormalna i nema baš nekog osnova očekivati da se može ponoviti, i pored svega toga Lejkersi su bili sve vreme kako-tako u igri. Dakle, ništa ovo ne mora da znači i prošle sezone su kretali sa porazima u serijama protiv Portlanda i Hjustona pa su rutinski prolazili, i dalje su favoriti ali Finiks ima svoje šanse, pregotivna ekipa, uz Denver navijam za njih do kraja.
    (ghh, 24. maj 2021 00:20)

    # Link komentara

  42. Prije nego pocnu sa likovanjem... Lebron izgubi gotovo uvijek prvi mec serije. Tako da likujete evo vec 16 godina. Uzalud.
    (Srpce, 24. maj 2021 00:19)

    # Link komentara

  43. Ејтон појео Дејвиса.Лејкерси делују много лоше на терену.Мислим да се тек сад види колико Рондо фали.Кад изађе Леброн, Лејкерси немају креације у игри.Шрудер је добар играч, али он је тип играча који креира шут за себе, а не за друге.Оно што је још занимљиво јесте и да је Леброн узео чак 7 тројки, што говори колико су га добро Санси чували на периметру.
    (Lex, 24. maj 2021 00:19)

    # Link komentara

  44. Puniiiiiiiii
    (italijan u prevari, 24. maj 2021 00:16)

    # Link komentara

  45. nisam gledao vise od 10-15 minuta, nazalost. za to vreme nisam imao utisak da finiks bije mnogo. medjutim sad vidim lejkersi 28 bacanja a finiks 12.
    e sad, ako je neko gledao molim za komentar. da li je to posledica lose ili grube odbrane finiksa ili prosto, kao i uvek do sada, sidije opet guraju lejkerse?
    (veverica, 24. maj 2021 00:14)

    # Link komentara

  46. Ne moze se silom protiv magije! Sansi previse simpaticna ekipa, mnogo znaci cp3. Kad se povede polemika oko najboljih pg ikad, nikad ga nisam tu stavljao ali gresio sam mnogo. Buker fantastican, Ejton razmontirao. Svaka im cast, ako ostanu na svom nivou prolaze ove.
    Inace, pet minuta pre kraja trece cetvrtine, bacanja 21-0 za lal. Neverovatni su stvarno, na kraju "samo" 28-12 kad se vec resilo. Lebron ubedljivo najbolji ikad, ali glumac. Ne znam kome je taj covek goat i ne znam kako ostali timovi trpe ove lejkerse odnosno kriterijum za njih. Zbrisace kralj s nekom "povredom" samo ako bude 3-0 ili 3-1. hvala redakciji na azurnosti ovako kasno.
    (Hakeem, 24. maj 2021 00:14)

    # Link komentara

  47. Da LeBron nije pogodio ono protiv GSW-a oni ne bi ni plej in prošli. Strašno precenjena ekipa. Napadački limitirani u napadu, Dejvis se izgubio, a smeju se Dzordzu. Nek osvoji bilo ko titulu samo ne odvratni Lejkersi. Sudije navlačile poslednji minut za njih, al se Finiks nije dao. Denver ih je spasao prošle sezone, da nije Demver bio onako umoran čak bi ih i oni dobili. Ne možeš sve odbranom da rešavaš, ako ne znaš da ubaciš loptu u koš nema šta da tražiš na terenu. 87-90 poena? Pa Detroit bi dao više od toga. Dejvis oko 10 poena. Kakav loš tim. Njima Karuso rešava utakmice? Hahahahahahahaha
    (jorginho, 24. maj 2021 00:14)

    # Link komentara

  48. meni Bron, licni stav naravno, nije ni u top 10 svih vremena. Jednostavno ako zelis da budes najveci, nema tu flopa bato..
    (gagan, 24. maj 2021 00:13)

    # Link komentara

  49. Puče kraljica...
    (panter pudlica, 24. maj 2021 00:13)

    # Link komentara

  50. Bravo za klince, prebise kraljicu samo tako :) kme kme. Mali booker ubica.
    (bigule, 24. maj 2021 00:12)

    # Link komentara