1. Kari fnatastican igrac (znam, sinoc je imao puno promasaja), kad mu krene ulai sta god baci, a krece se kao da za njega ne postoji inericja. Sinoc su bili negde -15, on u tri uzastopna napada postigne 10 poena, 2+1, 3+1, 3, u sledecem jos dva slobodna. E sad ta slobodna... Pre neki dan su se sudije jasno trudile da Lajkersi prodju, ali juce su gurale Golden Stejt, Memfis je mali tim... Kari je dobio gomilu sumnjivih slobodnih, kad obilazi coveka podvuce ruku pod njegovu, ode na sut i dobije +1, kad puca trojku izbacuje noge, sve mu daju. Bilo je i drugih gresaka, toliko da mi je drago da su Grizliji prosli!
    (Pera, 22. maj 2021 21:05)

    # Link komentara

  2. Aleks
    Ne budi bukvalista, znas na sta mislim...
    (Kozuki Oden, 22. maj 2021 16:39)

    # Link komentara

  3. Memphis je po meni igrao mnogo bolje, i pravo je cudo da je GSW stigao do produzetaka. GSW je gubio lopte nonsalantno, kao na basketu ispred zgrade. Njima trebaju dva igraca koja mogu da cestito pogode skok-sut sa slobodnog, a ne da sile loptu Curry-ju cak i kad su sami, kojeg cuvaju dva igraca. Green isto tako mora vise da ide da na kos. S obzirom na sve to, Curry je odigrao veoma dobro, ali ipak ovo nije bila njegova najbolja partija.
    (PimPong, 22. maj 2021 15:34)

    # Link komentara

  4. Kako ne utiče toliko? Prošle sezone, bez njega su bili najgori tim lige sa skorom 15-50, a ove su s njim imali 39-33. To je ogromna razlika. Ostatk tima je,ako se uzmu povrede u obzir, bio manje-vše sličan kao prošle sezone.

    Da je ovaj GSW bio kompletan (Kari, Tompson, Vigins, Ubre, Grin, Vajsman,Paskal,Luni, Pul, Li...), ove sezone bi se potpuno ravnopravno borili za 1.mesto na Zapadu...ovako, bez više od pola tima, i ovo je solidan plasman..."trunka" je falila za plej-of...gram sreće.
    (boris, 22. maj 2021 13:21)

    Sa njim tacnije 37-26. Cak i tako, da nije plej in sistema, verovatno bi bili 8, ne moze se porediti sa proslim sezonama. Lejkersi su zamalo od ovakvog Gs ispali na jednu utakmicu. Jokic jeste mvp, ne moze da bude Kari ni sa 8 mesta da su bili, ali odaju mu priznanje za sezonu stavljajuci ga makar u top 3 kandidata, jer je toliko zasluzio za ovu sezonu sa ovakvim timom. Samo se ljudi ovde popale, i onda pljuju kako stignu, jer takav smo narod valjda.
    (Mislim, 22. maj 2021 14:15)

    # Link komentara

  5. " Jokić je tek 34. po primanjima?! Ispod npr. d'Anđela Rasela ali i sinoćnjeg zeca Viginsa. I biće tako i sledeće sezone... a i one nakon nje! Smešno ali i tužno. Sam GSW je dakle ukantan povredama a još više i platama. [link]/ Ni tim ni rebild, mislim da su gotovi za duže vreme. Ni Tomson to neće popraviti.
    (znanje-imanje, 22. maj 2021 08:36)

    Jeste ali će posle tog ugovora Jokic uzeti supermax koji će zbog njegove MVP nagrade, broja sezona u istom timu, All Star starta kao i broj All Star nastupa za 2 godine možda vredeti i čitavih 55-60 miliona po sezoni obzirom koliko se povećava cap... A Vigins i Rasel će tada igrati za veteranski minimalac kod Lebrona, Durenta i ostalih sakupljača istrošenih zvezda u pohodu na prsten.
    (CJC, 22. maj 2021 13:56)

    # Link komentara

  6. Kozuki Oden

    Gde sam te napala i zašto se ti pronalaziš kad nisam? 😄 Nije on prvi koji ovo piše.
    (Aleks, 22. maj 2021 13:49)

    # Link komentara

  7. E i drago mi je. Ne gotivim bas nesto ni Memphis ali drago mi je. Eto im sad njihov MVP. I dzaba mu da ima prosek i 80 poena kad ne utice na svoju ekipu toliko da ne mogu ni do playoffa. Toliko
    (Milan kosanovic, 22. maj 2021 08:55)

    Kako ne utiče toliko? Prošle sezone, bez njega su bili najgori tim lige sa skorom 15-50, a ove su s njim imali 39-33. To je ogromna razlika. Ostatk tima je,ako se uzmu povrede u obzir, bio manje-vše sličan kao prošle sezone.

    Da je ovaj GSW bio kompletan (Kari, Tompson, Vigins, Ubre, Grin, Vajsman,Paskal,Luni, Pul, Li...), ove sezone bi se potpuno ravnopravno borili za 1.mesto na Zapadu...ovako, bez više od pola tima, i ovo je solidan plasman..."trunka" je falila za plej-of...gram sreće.
    (boris, 22. maj 2021 13:21)

    # Link komentara

  8. Aleks
    Nemoj da postajes kao ovi pojedinci i da izvlacis JEDAN komentar kao misljenje svih. To sto Djole lupeta o platama ne znaci da ti i Beks treba sve nas ovde da napadate kao da svi mislimo isto...
    (Kozuki Oden, 22. maj 2021 13:03)

    # Link komentara

  9. Kako su sada plate merilo vrednosti igrača, ja sam ovde čitala da je npr. Gober preplaćen? 🤔 Znači ili stvarno vredi 200 miliona i najbolji je centar NBA, ili je preplaćen i plata nije merilo kvaliteta igrača? Svaki dan novi rebusi na b92.
    (Aleks, 22. maj 2021 12:37)

    # Link komentara

  10. Korn Golden Stejt nikad nije bio moj jer nikad nisam navijao za njih. Ali nebulozne izjave poput tvojih me teraju da pisem koju rec o njima,a sve je pocelo od tvoje izjave da su Wariorsi osvajali samo zato sto su imali najslabiju konkurenciju u istoriji i da im je sad vreme proslo jer je zapad nikad jaci. To je toliko nebulozan komentar pocevsi od toga sto Golden Stejt nije isti tim i sa istim igracima,sto im je najbolji igrac izaso iz teze povrede do toga da Jokic igra sa konobarima a treci su na "prejakom zapadu" i gde je dolazak jednog veterana Chrisa Pola uzdigrao jedan mladi tim do drugog mesta,dok je u svom prajmu imao daleko bolji tim Klipersa ali i protivnike sampionskog kalibra kao sto su Spursi,Wariorsi,Oklahoma sa Durantom,Gasolov Memfis,Hjuston itd. Hardenov Hjuston sa Polom,Kapelom i ostalima je samo bio duplo jaci od danasnje Jute,a verovatno da Denver ima jaci tim od onih Wariorsa i da zbog Denvera ne bi mogli danas biti ni treci :D
    (Beks, 22. maj 2021 11:24)
    Bromazepam brate jedno tri komata na svaka dva sata.
    (KoRn, 22. maj 2021 11:58)

    # Link komentara

  11. Bravo, majstore, sad si se setio da se ne moze osvojiti titula sutem za 3 poena nakon 3 titule Ratnika i nakon sto sad Kari igra sa igracima koji bi mozda igrali plej-of Aba lige.
    (jsx, 22. maj 2021 10:12)
    Greška je što mislite da su woriorsi osvajali te titule, jer su dobro šutirali trojke. Osvajali su pre svega, jer su imali jednu od najboljih odbrana u ligi u tom trenutku.
    (ASV, 22. maj 2021 11:56)

    # Link komentara

  12. @Djole Wariorse jesu izborili playoff po normalnom sistemu. Taj najplaceniji tim ima skor 17-58 bez Karija u ove dve sezone,a cak ni taj ruki Wiseman kao i treci poenter Ubre ne igraju. Dakle plate igraca su ti merodavne ko koliko vredi na terenu,Wigins? Dakle Mareyovih 157 miliona automatski znaci da je on superzvezda..ok!! Michael Porter je za Wiginsa Kevin Durant licno!!!
    (Beks, 22. maj 2021 11:56)

    # Link komentara

  13. Hajde da pomenemo i najboljeg komentatora u NBA - Jeff Van Gundy-ja. Kako je samo jos na pocetku utakmice javno pozvao sudije da ne nagradjuju flopove, u ovom slucaju Grina. Ima nekoliko dobrih komentaora, kao Kevin Harlan, koji sve znaju, sve vide i koje je milina slusati, ali ima i nekoliko komentatora koji toliko iritiraju svojom pristrasnoscu da je bolje iskljuciti ton.
    (bskfan, 22. maj 2021 11:32)

    # Link komentara

  14. Ne kapiram Smajlagića, ne igra uopšte, verovatno ga drže da bude sparing partner na treninzima i dobro je plaćen za to, ali teško da će da napreduje bez igranja utakmica.
    (Drago, 22. maj 2021 08:00)
    Placen skoro 3 puta vise od Aleksa Lena, startera u NBA.
    (Srpce, 22. maj 2021 10:29)

    Hajde nemoj da troluješ. Alek Len je plaćen za ovu sezonu 1,7M a Alen Smajlagić 1,5 miliona dolara!!! Zašto iznosiš neistine??? To te zabavlja?
    (statističar, 22. maj 2021 11:28)

    # Link komentara

  15. @Korn Golden Stejt nikad nije bio moj jer nikad nisam navijao za njih. Ali nebulozne izjave poput tvojih me teraju da pisem koju rec o njima,a sve je pocelo od tvoje izjave da su Wariorsi osvajali samo zato sto su imali najslabiju konkurenciju u istoriji i da im je sad vreme proslo jer je zapad nikad jaci. To je toliko nebulozan komentar pocevsi od toga sto Golden Stejt nije isti tim i sa istim igracima,sto im je najbolji igrac izaso iz teze povrede do toga da Jokic igra sa konobarima a treci su na "prejakom zapadu" i gde je dolazak jednog veterana Chrisa Pola uzdigrao jedan mladi tim do drugog mesta,dok je u svom prajmu imao daleko bolji tim Klipersa ali i protivnike sampionskog kalibra kao sto su Spursi,Wariorsi,Oklahoma sa Durantom,Gasolov Memfis,Hjuston itd. Hardenov Hjuston sa Polom,Kapelom i ostalima je samo bio duplo jaci od danasnje Jute,a verovatno da Denver ima jaci tim od onih Wariorsa i da zbog Denvera ne bi mogli danas biti ni treci :D
    (Beks, 22. maj 2021 11:24)

    # Link komentara

  16. Sramota za NAJSKUPLJI TIM NBA lige!!! Ni plej-of?!?! Voriorsi su ove godine za plate isdvojili neverovatnih 169,4 miliona dolara, odnosno 3,1 miliona više od Bruklin Netsa. Kada se od 169 miliona oduzme plata Kleja Tompsona od 35 miliona onda ostatak tima zarađuje ukupno 134 miliona!!! I nisu sposobni ni plej-of da izbore??? Cela Juta Džez na plate ove godine daje miliona pa je sramotno da se Voriorsi vade na povredu Kleja Tompsona - svaki tim ima po nekoliko povrešenih igrača a mnogi jednog od dva ključna!!! Zarade u Vorirorsima: Šef Kari 43M, Klej 35M, ha,ha Vigins 29,5M, Drejmond Grin 22M, ruki Vajsman 8,7M i Luni 4,8M i svi ostali igrači imaju godišnju platu ispod 2,4 miliona dolara?!?!?!
    (Đole, 22. maj 2021 11:24)

    # Link komentara

  17. Još pre mesec dana sam čestitao Jokiću MVP titulu, sada čestitam opet, simbolično, informativno.

    Jokić genije, juče danas sutra, najbolji igrač na svetu ove sezone,. legenda.
    (Kikujiro, 22. maj 2021 11:23)

    # Link komentara

  18. Испратио сам друго полувреме, успео је Мемфис да преживи жестоко навлачење судија које се и очекивало (ко још има жељу да гледа Јута-Мемфис од просечних бургерједа!?). Феноменална партија и заслужена победа.
    (Memfis, 22. maj 2021 11:11)

    # Link komentara

  19. Još pre mesec dana sam čestitao Jokiću MVP titulu, sada čestitam opet, simbolično, informativno.

    Jokić genije, juče danas sutra, najbolji igrač na svetu ove sezone,. legenda.
    (Kikujiro, 22. maj 2021 11:11)

    # Link komentara

  20. Glavni igrač Memfisa sinoć je bio Dilon Bruks, koji je 70% vremena igrao flaster na Kariju,jurio ga,blokirao, bukvalno mu nije dao da pogleda koš.
    Stef je gotovo sve poene dao kada ga je neko drugi preuzeo ili iz tranzicije.
    Morent je imao dosta otvorenih šuteva,retko šta je preko ruke bilo.
    Dobar meč,Valančijunas i Džaren DŽekson se mučili sa faulovima.
    Drejmond klasično dobar u odbrani, loš u napadu,Vigins sve super dok nije bitno a onda ga nigde nema.
    Grejson Alen isto 2 bitne trojke u produžetku.
    Ovaj Memfis je najdublja ekipa u NBA još im sinoć nisu igrali Brendon Klark i Džastis Winslov
    (Miki, 22. maj 2021 10:57)

    # Link komentara

  21. Izvini sto sam se ogrešio o tebe Dza...
    Izvini sto sam se ogrešio i tebe ja ...
    (codex, 22. maj 2021 10:48)

    # Link komentara

  22. I manite se odbrane nad Karijem nocas... Ostao jedno 5 puta sâm, pogodio 1 sut. Da je 2 of 5 bio na otvorenim sutevima prosli bi.
    Znaci ima i njegove krivice.
    Ali treba znati da je ovaj Memfis sa Dza koji pogadja trojke mnogo dobar tim. Tako da nocas su kiksali zbog Karijeve losije veceri i sto se taktika nad Dza nije isplatila.
    (Srpce, 22. maj 2021 10:39)

    # Link komentara

  23. Kazu Jokićevi fanovi, a ne druze navijamo za Embida! Svaka čast svim kandidatima za mvp nagradu, sve su to vrhunski igraci, ali ako ste imalo normalni navijacete za naseg igraca! Ali hvala Bogu mi smo poseban narod, ne čudi me više ništa!
    (zvizzz, 22. maj 2021 10:36)

    # Link komentara

  24. Korn pa ne bi ja pisao komentare da ne procitam ono sto napisu takvi kao ti,moji su uvek replike na ono sto je vec napisano,ne dolazim da prosipam pamet cisto da dobijem pluseve. Wigins>>>>Kley Thompson,bravo genije za izjavu!!!
    (Beks, 22. maj 2021 10:25)
    Idi brate u fetus položaj i palac u usta da preboliš tvoji Golden Stejt.
    (KoRn, 22. maj 2021 10:34)

    # Link komentara

  25. Ostali bez plej-of kad Smajlagića ne uvode u igru!
    (Milan, 22. maj 2021 10:34)

    # Link komentara

  26. Ne kapiram Smajlagića, ne igra uopšte, verovatno ga drže da bude sparing partner na treninzima i dobro je plaćen za to, ali teško da će da napreduje bez igranja utakmica.
    (Drago, 22. maj 2021 08:00)
    Placen skoro 3 puta vise od Aleksa Lena, startera u NBA.
    (Srpce, 22. maj 2021 10:29)

    # Link komentara

  27. Kari i 7 Zagoraca u ofanzivi. A sinoc i u defanzivi isto tako. 95% ovde koji komentarise nije ni gledalo utakmicu, vec fanatici Jokicevi. Kari postao drzavni neprijatelj. Top 15 igrac u istoriji. 33 godine, dve utakmice u dva dana, po 40 min, u obe 40 min udvajan, utrajan, i prosecno ima 38 poena, kako da ima asistencija vise kad ga udvajaju non stop i igra od lopte? Ima hokej asistencije, ako znate sta su. Ima to da kad ga zbog njega udvajaju, igraci ostanu sami kao Grin sinoc, i onda kamenjar ne zna sta ce sa loptom. Za Grina je Gagic u ofanzivi Dejvis. A i ostali. Wiggins pogodi nesto, pa onda kad treba, pogadja tablu. Previse izgubljenih. Ofanzivno limitirana ekipa. A i ovaj plej in. Memfis i Gs igrali za 8 mesto, dobije ih Gs, imaju pobedu vise, i 2 - 1 u medjusobnom, i sad ih ovi dobiju i oni idu plejof. Glupost.
    (Mislim, 22. maj 2021 10:26)

    # Link komentara

  28. @Korn pa ne bi ja pisao komentare da ne procitam ono sto napisu takvi kao ti,moji su uvek replike na ono sto je vec napisano,ne dolazim da prosipam pamet cisto da dobijem pluseve. Wigins>>>>Kley Thompson,bravo genije za izjavu!!!
    (Beks, 22. maj 2021 10:25)

    # Link komentara

  29. Samo pogledate ko je sve osvajao prsten u zadnjih 20 godina i vidite da su to uvek ekipe koje plate veliki porez na luksuz. Sa jedne strane uveli neki navodni salery cap, hard cap i sta sve ne ali je jasno da to nema nikakve zeze sa izjednacavanjem uslova. Ako zeli jednake uslove onda liga mora da ukine sve te gluposti i da uvede samo jedan fiksirani budzet pa onda neka iz tog budzeta placa ko koliko hoce. Naravno, ukinuti i ovu glupost sa navodno otpustenim igracima kada jedan tim otpusti max igraca a on onda ode u Lejkerse ili Bruklin pa ga oni plate kao igraca druge lige 600k. Treba ukinuti i ovakav sistem draftovanja koji pola sezone ucini negledljivim jer pola lige tankuje. Nagrada treba da bude ulazak u plejof a ne gubljenje sto vise utakmica. Sve timove koji ne udju u plejof treba ubaciti u isti loteri sesir sa jednakom verovatnocom izbora.

    Naravno, i da se sve ovo uvede opet postoji nacin da se nekome plati vise nego sto to pokazuju ugovori (placanje preko sponzora, obecanje ucesca u vlasnistvu kluba itd) ali bi ipak uslovi bili donekle bolji.
    (bskfan, 22. maj 2021 10:23)

    # Link komentara

  30. Ne svidja mi se ipak plej-in. Regularna sezona je i ovako skoro nebitna, pola superstarova je skoro propusta, odbrane su diskutabilne, MVP nagrada ne znaci bas nista i umesto da urade nesto da povecaju vaznost regularne sezone, npr. da daju bolje plasiranom timu odmah 1:0 bez prednosti domaceg terena (bas bih voleo da vidim Kavaja kako odmara, ili ove sezone Lebrona i Dejvisa kako su povredjeni) oni uvedu nesto da ucine regularnu sezonu jos besmislenijom. Proslih sezona su se bar timovi oko osmog mesta klali, sad je dovoljno da budes ispred Kingsa. Slicno, ne bi bilo u redu da su Ratnici pobedili Lejkerse i naprasno dobili poziciju ispred iako su na 82 utakmice Lejkersi bili bolji.
    Jedino kad bih prihvatio plejin je kad bi morao da se nadoknadi skor u sezoni, npr. ako Memfis ima jednu pobedu manje, onda moraju da pobede dva meca, da su imali 5 pobeda manje onda 6 meceva i sl.
    Jedino pravedno bi bilo da se igra ili dok
    (jsx, 22. maj 2021 10:20)

    # Link komentara

  31. @Hagiano
    Bravo, majstore, sad si se setio da se ne moze osvojiti titula sutem za 3 poena nakon 3 titule Ratnika i nakon sto sad Kari igra sa igracima koji bi mozda igrali plej-of Aba lige.
    (jsx, 22. maj 2021 10:12)

    # Link komentara

  32. Je li ima ovaj sa nikom Beks da pošalje još neki esej.Aj odmori malo smorio si za sve Felpsove olimpijske medalje.Kada se nakaci neki smarac pa to je strašno.
    (KoRn, 22. maj 2021 10:03)

    # Link komentara

  33. MVP MVP
    (porky's butthole, 22. maj 2021 10:00)

    # Link komentara

  34. Nisam gledao utakmicu, gledam samo Jokića, ovo ostalo nije toliko ni interesantno ni atraktivno.

    Još pre mesec dana sam čestitao Jokiću MVP titulu, sada čestitam opet, simbolično, informativno.

    Jokić genije, juče danas sutra, najbolji igrač na svetu ove sezone, legenda.
    (Kikujiro, 22. maj 2021 09:55)

    # Link komentara

  35. @tata

    MPJ brisač parketa? Stvarno? Ne sekirajte se Srbi, Nikola je 100% MVP i tačka. Uprkos raznim anti-srpskim zaverama od strane crnačkih nacionalista u dosluhu sa CIA itd...

    Inače, sjajna i napeta utakmica. Videla se Memfisova trema i nedostatak iskustva- zamalo da od gotovog naprave veresiju u regularnom toku. Uz to na 97-92 neobjašnjiv propust trenera Dženkinsa da ne čelendžuje faul za tri poena - više nego amaterski. Dža je sjajan igrač, veliki talenat, ima i dobre saigrače. Protiv Jute nemaju šanse ali se barem kreću u dobrom pravcu.
    (Karlo Prvi, 22. maj 2021 09:52)

    # Link komentara

  36. Prrrrrso
    (Deli, 22. maj 2021 09:50)

    # Link komentara

  37. Moze pojedinac da povuce ali samo tim pobedjuje. Skockali su Grizliji odlicnu ekipu za male pare. Andersona bas i nije hteo sut ali je imao velikih 10 skokova, 6 asistencija, jednu ukradenu i dva bloka. Grejson ili poludi ili potone a veceras je upravo on presudio sa 4 trojke i +17 za 25 minuta.

    Sto se tice GSW-a, oni zavise od suta za 3 poena, kad proradi sut onda pobedjuju, kad stane sut onda gube. Grin je zver, 16 skokova. Moze da cuva bukvalno sve, od jedinice do petice. Pule i Anderson ce biti odlicni igraci. Wigins je jos dve godine pod max ugovorom tako da su se sa njim opasno ukopali. Ja licno nisam odusevljen ni sa Klejovim ugovorom (38, 40, 43) tako da ce GSW ovog leta morati nesto da menja.
    (bskfan, 22. maj 2021 09:46)

    # Link komentara

  38. To su ti igraci koji iz trka pored cetvorice preko ruke sa 12 metara pogode trojku... jednu, drugu, trecu, oce to u regularnom delu.

    i juce je islo donekle i onda na kraju..... STALO!

    O tome pricam sve vreme, ne moze se igra bazirati na sutu za 3 poena, jos pogotovo ako imas samo jednog sutera u ekipi pa makar on bio i svemoguci do neba uzdignuti Stef Kari.

    Ovo sto se igra na jednu utakmicu je odlicno, jer nema popravnih, na sta su Ameri navikli, pa je koncetracija neophodna tad, tih 48 minuta ne za dva dana kad mi bude isao bolje sut.

    Valjda ce Ameri napokon prestati sa svojom propagandom i stvaranjem vestacke trke za MVP nagradu. Zna se odavno ko je MVP nego je potrebno o tome pricati, praviti atmosferu neizvesnosti, drugim recima vole ljudi da prave spektakl.
    (Hagiano, 22. maj 2021 09:45)

    # Link komentara

  39. I kao sto je već rečeno: neshvatljivo vođenje ekipe u zadnjim sekundama i to u obe utakmice ! Kerr se totalno izgubio ! Čak se i komentator espna divio tome sto ne uzimaju tajmaut, u fazonu idu na sve ili ništa itd.. U ovakvoj utakmici, ako si gladan pobede nema glupog uzimanja rizika, ne trebaš biti ekspert da znaš da će zalepiti najboljeg sutera, koji se ipak snašao i dodao Grinu koji je drvoseca i promašio za pobedu, ništa bolje nije vođena ekipa ni na kraju produžetka, kao i u prethodnoj utakmici sa Lejkersima. Sad konje na kraju dobio, bas me lično briga, nikad nisam navijao za GSW, pa ni za Memfis, na kraju mi je drago da su ovi mladi dobili, ali kao ljubitelju košarke ipak mi ovo nije jasno !! Bogdan reče Željko bi se snašao u NBA, ovde bi uzimao tajmaut 100%, ne samo on doduše već i većina trenera u NBA, a da mu ovako ekipa izgubi : Željko bi od muke pojeo i obruč i strukturu ;)
    (JPR24, 22. maj 2021 09:40)

    # Link komentara

  40. @Mhm Karim Abdul Dzabar prvi i jedini mvp koji nije bio u playoffu jedne sezone!! Nemoj da se brines i pre play ina se znalo ko ce biti mvp,palite se ko sibuce,Jokic ce biti mvp i onda slobodno mozete da ponavljate komentare "nismo svesni sta imamo". A ovi sto komentarisu o tome nisu ni 1% ukupnog stanovnistva.
    (Beks, 22. maj 2021 09:35)

    # Link komentara

  41. Ja uopšte ne kapiram kako neko ko igra sam za sebe, šutira čim pređe polovinu terena sa 9 metara totalno nerezonski, pritom uopšte ne obraćajući pažnju na saigrače već samo na besomučno ispucavanje, može biti u bilo kakvoj priči za mvp?!
    Plej koji nema 6 asistencija po utakmici?
    Vrhunski šuter, to niko ne spori. Ali mvp...
    Dajte ljudi malo realnosti.
    (panter pudlica, 22. maj 2021 09:33)

    # Link komentara

  42. Nbgd
    A kada neko kaze da Kari koji nije ni u plej-ofu zasluzuje da bude MVP onda je to "objektivno"? :^)
    (Kozuki Oden, 22. maj 2021 09:32)

    # Link komentara

  43. Jedan od 3 kandidata za MVP, u timu imas jednog od 3 kandidata za najboljeg odbrambenog igraca u NBA i igraca koji je biran kao br. 1 na draftu, i ne mozes da uzmes nijednu od 2 utakmice koje vode u plejof. Ali nema veze, bitno je samo da Jokic nije MVP.
    (Ne moze manjina da bude bolja od vecine, 22. maj 2021 09:31)

    # Link komentara

  44. Jokicevi zaludjeni fanovi su nesto najjadnije sto sam skoro video, tolika doza ,,objektivnosti’’ nije vidjena..
    Prozivaju Karija sad sa komentarima nivo dece od 10 godina ,,nEk uZmE mVp aKo gA NiJe sRaMoTa’’ jer je ispao sa svojom antiekipom od odlicnog Memfisa, a kad Lilard bude pocistio onaj odvratni Denver ima da bude 1000 komentara ,,pA nE mOzE sAm jOkiC, jOkiC jE uRaDiO sVe sTo je mOgAo, pOrTeR jE kRiV’’
    Ajmo Portland!
    (Nbgd, 22. maj 2021 09:17)
    pa dobro ima i nas objektivnih , Curry je majstor kosarke i fantasticno je igrao obzirom da su ga jurili kao kurjaka po terenu medjutim ipak nece biti mvp ...Jokic je po mnogo cemu ove godine vise zasluzio a i brate nas je za njega navijamo ...sa Portlandom ce biti cupavo...pozdrav
    (milan, 22. maj 2021 09:29)

    # Link komentara

  45. @Korn Ti si takva neznalica da su tvoji komentari posebno o Wariorsima za oscara. Poredis Wiginsa i Kleya? Onog Kleya sto je dao 37 za cetvrtinu,onog sto je u povratku protiv Oklahome pogodio 12 trojki na jednom mecu? Prvo Golden Stejt bi izborio playoff jer su zavrsili osmi,a po ovom sistemu play ina su morali da razigravaju na jedan mec i to sa aktuelnim sampionima na jednu loptu i sa Memfisom posle produzetaka,ovde komentarisu ko da su izgubili 30 razlike. Sa Kley Thompsonom su mogli da dobiju Lejkerse,mozda da je bar Ubre bio tu da pomogne. Po cemu Finix Sunsi imaju bolji tim od Wariorsa koji su drugi u slucaju da je Kley Thompson zdrav? Jedan igrac kao sto je Kley znaci mnogo,jer onda ni na Kariju ne bi mogli da igraju ovakvu odbranu.
    (Beks, 22. maj 2021 09:23)

    # Link komentara

  46. @Mm , Karim Abdul Dzabar
    (GoranRS, 22. maj 2021 09:19)

    # Link komentara

  47. Jokicevi zaludjeni fanovi su nesto najjadnije sto sam skoro video, tolika doza ,,objektivnosti’’ nije vidjena..
    Prozivaju Karija sad sa komentarima nivo dece od 10 godina ,,nEk uZmE mVp aKo gA NiJe sRaMoTa’’ jer je ispao sa svojom antiekipom od odlicnog Memfisa, a kad Lilard bude pocistio onaj odvratni Denver ima da bude 1000 komentara ,,pA nE mOzE sAm jOkiC, jOkiC jE uRaDiO sVe sTo je mOgAo, pOrTeR jE kRiV’’
    Ajmo Portland!
    (Nbgd, 22. maj 2021 09:17)

    # Link komentara

  48. Eto vam ga kandidat za MVPa...
    Ne može svoju ekipu da dovuče ni do PO.
    Jokic trenutno igra sa dvojicom brisača parketa i dvojicom srećnih dobitnika iz publike...
    (tata, 22. maj 2021 08:05)
    Kari je carobnjak.
    (Tenis20, 22. maj 2021 08:08)
    Da je čarobnjak uspeo bi da uvede ekipu u play-off
    (žilijen, 22. maj 2021 09:16)

    # Link komentara

  49. @znanje-imanje , potpuno si u pravu.
    Sa jedne strane imaš vlasnika ( poznatog milijardera i filmskog mogula ) koji je sve želje GM i razno-raznih menadžera ispoštovao jer čovjek ,ako se ne varam , plaća najveći porez na luksuz u NBA ( preko 90 miliona ) jer su debelo iznad seleri kapa , napravio je vlastitu novu privatnu extra dvoranu i ništa mu ne vrijedi jer to nisu igrači koji će prelomiti kad je gusto i tako će biti još najmanje dvije godine . Može se samo nadati da će svi iduće sezone biti zdravi jer ni za trade nema šta da ponudi. Ko će uzeti Viginsa i Grina sa ovolikim plaćama.
    Ista stvar čeka i Denver . Moraju ponuditi supermax Nikoli da ga zadrže , imaju preplaćenog Mareja ( razlog su česte povrede ) i moraju ponuditi Porteru maximum inače ode hladno u neki drugi tim. Kad trojicu platiš maksimalno ostale moraš imati ili sa sopstvenog drafta ili neke koje niko neće i koji igraju za minimalac a onda se manje i trude , što je razumljivo.
    (GoranRS, 22. maj 2021 09:15)

    # Link komentara

  50. Utakmica je bila poslastica, kao Evroliga ali sa boljim igracima naravno.

    Ipak, mnogo su me razocarali navijaci GSW. Vecina vas verovatno nije gledala, ali pred sam kraj produzetka, kada je sve bilo maltene gotovo (pre ocajnicke trojke GSW za -2), gomila ljudi ustaje i izlazi pre kraja utakmice, kamera se fokusira na njih, Van Gandi, Rejcel i ostatak ESPN ekipe u neverici, GSW koji je sav ispovredjivan, toliko su se grcevito borili, usli u plej in, izgoreli protiv Lejkersa, vratili se protiv Memfisa...ako nista, pozdravi ih propisno jer ih neces videti nekoliko meseci do sledece sezone.

    To pricam ovde mojim Amerima, nista, ali NISTA ne moze da se poredi sa navijacima u Evropi i Juznoj Americi i da nije isto navijati za svoj klub u svom gradu i za fransizu, kao da navijas za Starbaks u BG koji moze da se pokupi i ode u Bukurest.
    (Western Devil, 22. maj 2021 08:45

    U americi se igra za "money maker" osecaJ kod publike, trebali biste to znati.
    Nekih 25 sl. bacanja u poslednjem minutu je euro stil a u NBA se ide na buzzer-e.
    (Paranoid android, 22. maj 2021 09:13)

    # Link komentara

  51. Beks
    Jel si cuo nekad pesmu "Don't cry" od Guns n Roses? :^)
    (Kozuki Oden, 22. maj 2021 09:13)

    # Link komentara

  52. Cemu strah?? Ne bojte se nece zli Amerikanci zakinuti Joku za mvp nagradu. Nismo mi centar sveta da nam svi zavide. Dobice nagradu ali bih vas molio da ne nazivate Joku najboljim igracem sveta.Molim vas.
    (Patriot serbski, 22. maj 2021 09:13)

    # Link komentara

  53. Ovde se cak iscudjavaju zasto jedan suter koji igra na spoljnim pozicijama,gde ga non stop jure po dva,tri igraca uz to visi od njega ima ispod 50% suta iz igre,koliko plejeva i bekova u istoriji ima iznad 50% suta? I Ja Morant je imao isto kao i Kari sinoc,Wariorsima ne igraju jos dva startera pored davno povredjenog Kleya. @Doktor Kari je ostao bez playoffa na jednu loptu protiv duplo jacih Lejkersa,onakva neizvesna utakmica je bila bas zbog Karija i Memfisa koji je tim u njihovom rangu,Morantu se isto treba odati priznanje za clutch suteve u produzecima,a kao sto je i pomenuto kako se igra odbrana na Kariju,normalno je da ostaje bez gasa i pozadi ne moze da isprati.
    (Beks, 22. maj 2021 09:12)

    # Link komentara

  54. Posle toliko truda,ogromna steta sto Kari nece igrati plej of,zaista ne mogu da vjerujem.
    (Sinke, 22. maj 2021 09:11)

    # Link komentara

  55. Nikola bez ikakve diskusije ionako najbolji igrac sezone(MVP), Curry isto tako bez ikakve diskusije najbolji igrac koji je ikada igrao ovu prelijepu igru!!!
    Sorry Michael, sorry Magic, sorry LBJ, sorry Kićo...
    (Dejo Genije MJ, 22. maj 2021 09:09)

    # Link komentara

  56. @Nexus. Neka traži trejd i ode da igra negde gde će dobijati minute.
    (Drago, 22. maj 2021 09:08)

    # Link komentara

  57. JPR24

    Da mi je znati čime Dalas da odere Kliperse, koji su kandidati za WCF? Ove sezone igraju odlično a niko ih ne spominje, što im verovatno i odgovara nakon one blamaže protiv Denvera. A Dalas je polu-ekipa...

    Što se tiče Karija, komentatori ponovo prevazilaze sami sebe. On je legitiman MVP kandidat, neće dobiti priznanje ali i samo spominjanje u toj konkurenciji je neka vrsta priznanja za vrhunsku sezonu. Stef je dokaz da jedan igrač ne može sam, džabe njegova izuzetna sezona individualno ako nema tim oko sebe! Opet se vraćamo na priču o Jokiću i naravno da neko mora da spomene kako on igra sa ekonomom i čistačicom otprilike, dok dečko ima sklopljen tim. Ne igra sa Stoktonom, Pipenom i Džordanon, ali su tim!
    (Aleks, 22. maj 2021 09:04)

    # Link komentara

  58. Kari je carobnjak.
    (Tenis20, 22. maj 2021 08:08)
    vodi ga kući da ti pokaže madjiju
    (komi, 22. maj 2021 09:04)

    # Link komentara

  59. i sta sad ,da mvp bude van play off-a,nema sanse.
    (nikola, 22. maj 2021 09:03)

    # Link komentara

  60. Ko je bio poslednji MVP, a da nije igrao play-off?
    (Mm, 22. maj 2021 09:01)

    # Link komentara

  61. Nemoguće... pa po njima on je MVP... kako on da ispadne... Idemo Jokara.
    (Peranović, 22. maj 2021 09:00)

    # Link komentara

  62. "Nba liga je mesto gde igraju vanzemaljci,mesto gde igraju najbolji igraci na svetu,ko dodje u Nba taj je vec klasa" "Jokic trenutno igra sa dva brisaca parketa i dva srecna dobitnika iz publike". Sreca pa Jokicevi fanovi globalno nisu kao ovi pacijenti odavde inace bi lagano postao najomrazenija licnost. I ove price o MVP nagradi i ismevanje njegovih protiv kandidata,a vec se zna da ce Jokic dobiti nagradu i tako je i u Americkoj javnosti,ali ovde moraju da prave kako mrze Srbe,nece dobiti nagradu zbog nacionalnosti,nece jer je belac,prave se zrtve kao i uvek a nacionalnost nikada nije uticala na izbor. Kladim se da Janis nije dobio nagradu,rekli bi da je to zbog toga sto je pravoslavac :D Wariorsi igraju bez Kley Thompsona mozda im se to desilo,a bez Karija gube 50 razlike od Toronta!! A Cistaci iz Denvera su Michael Porter JR predodredjen za buducu Nba zvezdu i najboljeg igraca u svojoj klasi pre povrede,Paul Milsap bivsi all star,gomila iskustva i playoff utakmica,Campazzo gomila velikih meceva sa Realom,Argentinom,odlican defanzivac,Aron Gordon dobar defanzivac,Javale Mcgee odlican skakac,zastitnik obruca,bloker..Moris,Dozier solidni igraci..samo ne znam kako su se ti igraci nasli u nba ligi posto znaju samo da igraju uz Jokica.
    (Beks, 22. maj 2021 08:58)

    # Link komentara

  63. Kari nije uspeo da uvede GSW u plej of. A Jokic je sa raspalim Denverom bez trojice bitnih igraca (Marej, Barton, Moris) dobacio do 3. mesta. Jokic = tim.
    (ludeng, 22. maj 2021 08:57)

    # Link komentara

  64. E i drago mi je. Ne gotivim bas nesto ni Memphis ali drago mi je. Eto im sad njihov MVP. I dzaba mu da ima prosek i 80 poena kad ne utice na svoju ekipu toliko da ne mogu ni do playoffa. Toliko
    (Milan kosanovic, 22. maj 2021 08:55)

    # Link komentara

  65. Znači ako Denver ispadne od Portland, Jokić nije MVP... i onda će mu žaliti Marej.

    A GSW ne fali Klej... i ovako ostatak ekipe bruji od poznatih igrača.

    Čemu se ljudi slade, baš jadno.
    (GM, 22. maj 2021 08:52)

    # Link komentara

  66. Sta se desilo sa GS ove sezone, uopste nemaju los tim?
    Lakersi onomad sa Lebronom su pravili trejdove i pravili novi tim, ajde to mi je ok. Ali sta uradi GS...
    (Deki, 22. maj 2021 08:00)

    Kako šta se desilo? Od petorice najboljih strelaca u ekipi, trojica su povređeni. Tompson, Ubre i Vajsmen.

    Čudo je da su i ovakav otpor davali. Da nemaju Karika bili bi poslednja ekipa lige.
    (stefan, 22. maj 2021 08:49)

    # Link komentara

  67. Golden Stejt bez Tompsona nije ekipa, tačka.
    (el capitano, 22. maj 2021 08:17)
    Pa nije taj Klej Majkl Jordan jeste da fali ali i kada se on vrati bice ista ekipa kao i sada.Jednostavno vreme Golden Stejta je prošlo.Nemaju Kleja ali imaju Viginsa pogledajte statistiku Kleja i sada Viginsa,iste cifre.Ajde da padnu ono ne mogu do finala a oni ne mogu do plej ofa,znaci kraj.
    (KoRn, 22. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  68. Kao što je već ovde napisano u komentarima, za nevjerovati kako je Ker reagovao u obe utakmice pri kraju. Sinoć pogotovo . Imaš osam sekundi za napad i da nemaš uigranu akciju već u šablonu ako nemaš ili me zoveš tajm aut . Neshvatljivo. I onda kad neki po Americi i svijetu komentarišu i pišu hvalospjeve na račun nekih trenera u NBA ( a medju takve trenere ubrajam i Melouna, Neša i još neke ) . Lako je biti trener kad su ti zdravi i Kari i Klej pa sami igraju i bez trenera ili na drugoj strani Jokić , Marej .
    Što se tiče Voriorsa nekako imam dojam da su išli na sve ili ništa protiv Lejkersa jer pobjedom bi na Finiks pa poslije Denver ili Portland gdje su možda vidjeli neku svoju šansu . Sa ovako limitiranom ekipom zbog povreda vjerovatno nisu imali ni volje igrati još 4,5 utakmica protiv Jute , dodatno umarati Karija i rizikovati još neku povredu. Ispoštovali su sinoć publiku i trudili se do pred kraj a onda se predali .
    (Goran RS, 22. maj 2021 08:47)

    # Link komentara

  69. Utakmica je bila poslastica, kao Evroliga ali sa boljim igracima naravno.

    Ipak, mnogo su me razocarali navijaci GSW. Vecina vas verovatno nije gledala, ali pred sam kraj produzetka, kada je sve bilo maltene gotovo (pre ocajnicke trojke GSW za -2), gomila ljudi ustaje i izlazi pre kraja utakmice, kamera se fokusira na njih, Van Gandi, Rejcel i ostatak ESPN ekipe u neverici, GSW koji je sav ispovredjivan, toliko su se grcevito borili, usli u plej in, izgoreli protiv Lejkersa, vratili se protiv Memfisa...ako nista, pozdravi ih propisno jer ih neces videti nekoliko meseci do sledece sezone.

    To pricam ovde mojim Amerima, nista, ali NISTA ne moze da se poredi sa navijacima u Evropi i Juznoj Americi i da nije isto navijati za svoj klub u svom gradu i za fransizu, kao da navijas za Starbaks u BG koji moze da se pokupi i ode u Bukurest.
    (Western Devil, 22. maj 2021 08:45)

    # Link komentara

  70. haha a lebron da je ovako OSTAO BEZ plej ofa mogu da zamislim koliko bi se neki sladili.. a svemogući Kari..
    (doktor, 22. maj 2021 08:37)

    # Link komentara

  71. Neverovatno koliko je Vigins zec i baš jedna nula. Pošto ne igra ni Ubre Memfis je sve vreme jurio samo Karija. Ali neverovatno da ni u Memfisu nema ko da šutne. (Gudurić u bolji tim nije mogao da ode. Kakav propust! Sinoć bi se više ispucao a sa manje odgovornosti nego što ikad u Turskoj. Sad igraj za onoliko, umesto za mnooogo više.) Pa Memfis nikako da dobijenu utakmicu i prelomi. Tako da je neverovatno čak GS imao meč loptu zicer za polaganje Grina u zadnjim sekundama. Ali falične su mu ruke. Zašto li je Ker igrao sa samo njih 7 i po? Toliko su mu svi osim dva prava igrača bili pogubljeni da je ladno mogao/trebao i Smajli da igra. Neki od zicer ulaza nakon non-stop udvajanja Karija bi ipak dao.
    Bruks je primer potcenjenog igrača. Ko je glavni preko, Tejtum ili Lilard, on ga juri non-stop. Preključe je zaustavio de Rozana i doneo pobedu. I sinoć je Bruks bio prevaga jer je dosta limitirao uspešnost Karija plus ga naterao na čak 7 izgubljenih lopti.
    Tako je i dobetonirao izbor ovogodišnjeg MVP. Pogled na [link] nas zato tera da se počešemo po glavi. "Preplaćeni" Jokić je tek 34. po primanjima?! Ispod npr. d'Anđela Rasela ali i sinoćnjeg zeca Viginsa. I biće tako i sledeće sezone... a i one nakon nje! Smešno ali i tužno. Sam GSW je dakle ukantan povredama a još više i platama. [link]/ Ni tim ni rebild, mislim da su gotovi za duže vreme. Ni Tomson to neće popraviti.
    (znanje-imanje, 22. maj 2021 08:36)

    # Link komentara

  72. @ kvaka
    Nije taj, o ovome peva Jugoslav Straight Jackin.
    šteta za GSW da ih drugu godinu zaredom ne gledamo u PO, oosebno što bi bili tvrđi zalogaj od MEM.
    (Brkajlo, 22. maj 2021 08:33)

    # Link komentara

  73. Eto dajte mu MVP nagradu.
    (KoRn, 22. maj 2021 07:55)

    Што да му је не дају? Ово није више регуларни ток, а и реално онај полу-тим од Денвера има мршаве шансе против Портланда.
    (Kobaja Grande, 22. maj 2021 08:13) # Link komentara


    A što bi mu dali kad nije svoj klub odveo u play off.?
    Sajan igrač ali ima jedan bolji od njega ove sezone i dolazi iz Srbije!
    (Markobg, 22. maj 2021 08:32)

    # Link komentara

  74. Ne kapiram Smajlagića, ne igra uopšte, verovatno ga drže da bude sparing partner na treninzima i dobro je plaćen za to, ali teško da će da napreduje bez igranja utakmica.
    (Drago, 22. maj 2021 08:00)
    Valjda ne kapiraš Kera što ga ne ubacuje u igru.
    (Nexus, 22. maj 2021 08:32)

    # Link komentara

  75. 39 poena i šut iz igre ispod 50% a smatra da je zaslužio da bude MVP.
    (Nexus, 22. maj 2021 08:30)

    # Link komentara

  76. Alen Smailagić ko..?!
    (Djoksa, 22. maj 2021 08:27)

    # Link komentara

  77. @Kobaja grande,ajde sad trk na google da konačno saznaš šta znači reč MVP
    (nema ovde leba, 22. maj 2021 08:25)

    # Link komentara

  78. Je li ovaj Dža onaj što ga Bob malri spominje u pesmi?
    (Kvaka, 22. maj 2021 08:23)

    # Link komentara

  79. Dakle , Jokara je MVP lige , otklonjena je poslednja dilema . Nego , ne znam da li ste primetili da je ovo bila klasicna playoff utakmica i ako se po jutru dan poznaje u playoffu mozemo da ocekujemo klasicnu tuchu .
    Sudije nisu svirale masu faulova , koje su inace svirali u ligi .
    Mora Jokara da se spremi na ozbiljnu tuchu , da stisne zube , prihvati to kako jeste , da se ne buni previse i skoncetrise iskljucivo na svoju igru .
    (steva, 22. maj 2021 08:23)

    # Link komentara

  80. Kari je 50% GS ali je Jokic 65% Denvera. Bez njih su tu negde.
    (Pop, 22. maj 2021 08:21)

    # Link komentara

  81. Grin je promašio pobedu, Stef ga je pronašao na pravom mestu, i zaleteo se ko muva bez glave, Valanciunas je već imao 6 faulova, i imao je put ka kosu, ali išao je na polaganje kao bik među kokoškama... No kako god, Memfis je zaslužio pobedu, imali su prednost tokom cele utakmice, Dža je bio fantastičan, igrali si dobru odbranu i zasluženo idu u plejof. Za Jutu bi možda bilo teze da igraju sa GSW, Memfis je ipak najmlađa ekipa koja je ušla u PO zadnjih 8/9 godina ako se ne varam, ai je to zaduženo i to je to. Veceras pocinje, Dalas da odere Kliperse, pa nocas Denver sa Portlandom, opala !!
    (JPR24, 22. maj 2021 08:20)

    # Link komentara

  82. Golden Stejt bez Tompsona nije ekipa, tačka.
    (el capitano, 22. maj 2021 08:17)

    # Link komentara

  83. kolko losa odluka grina da krene na ulaz u zadnjoh sek regularnog vremena
    sam covek na sl bacanju bio mogao da se namesti i opali
    (Alonzo Mosley, 22. maj 2021 08:17)

    # Link komentara

  84. Eto dajte mu MVP nagradu.
    (KoRn, 22. maj 2021 07:55)

    Што да му је не дају? Ово није више регуларни ток, а и реално онај полу-тим од Денвера има мршаве шансе против Портланда.
    (Kobaja Grande, 22. maj 2021 08:13)

    # Link komentara

  85. Čekamo domoljube da nam objasne kako MVP(Kari) nije hteo da pozdravi papu pa je
    zato propao.
    (a, 22. maj 2021 08:11)

    # Link komentara

  86. nek uzme MVP ako ga nije sramota!!!
    (andre3000, 22. maj 2021 08:10)

    # Link komentara

  87. Eto vam ga kandidat za MVPa...
    Ne može svoju ekipu da dovuče ni do PO.
    Jokic trenutno igra sa dvojicom brisača parketa i dvojicom srećnih dobitnika iz publike...
    (tata, 22. maj 2021 08:05)
    Kari je carobnjak.
    (Tenis20, 22. maj 2021 08:08)

    # Link komentara

  88. Eto vam ga kandidat za MVPa...
    Ne može svoju ekipu da dovuče ni do PO.
    Jokic trenutno igra sa dvojicom brisača parketa i dvojicom srećnih dobitnika iz publike...
    (tata, 22. maj 2021 08:05)

    # Link komentara

  89. Ajde Kari po burek.
    (Amos Dundee, 22. maj 2021 08:05)

    # Link komentara

  90. Ne mogu da verujem da Ker dve utakmice za redom koje odlučuju pobednika u poslednjim sekundama nema nikakvog keca u rukavu za najboljeg šutera da mu oslobodi šut iz akcije nego klasično ziceraški evo ti lopta pa igraj protiv cele odbrane koja kao i cela planeta znaju da će Steph da šutne a onda on naravno popije zid i vruć krompir prvom do sebe daje i onda cigla na koš kao i večeras. Pa brate mili izvuci dupli, trošili blok...udari neko fejk otvaranje..pa trener si, znaš da u takvoj situaciji mora da imaš nešto a ovo večeras, blago amaterski.
    (MoJdOmOJeGa, 22. maj 2021 08:04)

    # Link komentara

  91. Ne kapiram Smajlagića, ne igra uopšte, verovatno ga drže da bude sparing partner na treninzima i dobro je plaćen za to, ali teško da će da napreduje bez igranja utakmica.
    (Drago, 22. maj 2021 08:00)

    # Link komentara

  92. Sta se desilo sa GS ove sezone, uopste nemaju los tim?
    Lakersi onomad sa Lebronom su pravili trejdove i pravili novi tim, ajde to mi je ok. Ali sta uradi GS...
    (Deki, 22. maj 2021 08:00)

    # Link komentara

  93. ovima protiv jokica za mvp-a sad ostaje da se vrate na embida ili nadaju da ce denver da pukne na startu plej ofa.
    mada je gotova stvar svejedno.
    (vrg, 22. maj 2021 07:59)

    # Link komentara

  94. znaci nema vise dileme, Jokic MVP MVP MVP
    (gogi 345, 22. maj 2021 07:58)

    # Link komentara

  95. Videlo se da je Curry umoran, mnogo koševa su preko njega dali, Memphis dobio na mladost, zasluženo. A noćas kreće Jokara i Faku show.
    (daj_burek, 22. maj 2021 07:57)

    # Link komentara

  96. Eto dajte mu MVP nagradu.
    (KoRn, 22. maj 2021 07:55)

    # Link komentara

  97. Ne da Dža dve sezone zaredom da ispadne u playin-u :)
    (kakarot16, 22. maj 2021 07:54)

    # Link komentara

  98. Dža!
    (bogotac, 22. maj 2021 07:54)

    # Link komentara