1. Inače sam navijač Zvezde ali isto tako nije mi teško priznati da je istina da Atlanta sa Bogijem na parketu sasvim druga ekipa Bogi je ove sezone konačno napredovao i pokazao da se radi o jednom fenomenalnom igraču pored Bogija u reprezentaciji očekujem i Dobriča koji je vrh igrač i mogao bi sa lakočom igrati u nba ligi to su igrači koji su odlični u oba pravca istina nisu fantastični asistenti ali znaju sebi iskreirati koš.Dobrič je za razred bolji igrač od Bjelice koga su previše naduvali i tako je izgubio na brzini kretanja a protiv visokih i snažnih centara nema šta tražiti ispod obruča REDJY MILLER je ostao sasvim mršav i to nije smetalo da igra odlično i usput bude jedan od najboljih strelaca za 3 poena.Lično tvrdim da je Toni Kukoč bio prototip visok igrač koji odlično vodi loptu i u samom početku je gotovo sigurno izgubio kvalitet koji je imao pre dolaska u nba ligu Kukoč bi bio superzvezda da mu nisu nabacili toliko kila.Ibjelicu su napumpali i od beka prave centra što je pomeni velika greška.
    (slaviša šmigič, 19. maj 2021 22:02)

    # Link komentara

  2. Odličan tim za njega. Sada kad znaju šta i koliko može, Trej ne mora da forsira, i može i on da opusti ruku i da prestane da "siluje". Malo timske igre uvek je korisno za poslovično egocentrične najbolje crne igrače. Pogotovo u ozbiljnim utakmicama u plej-ofu.
    (Mige, 18. maj 2021 11:40)

    Trej nije crnac. Majka mu je belkinja, otac crnac. Zmači pola-pola.
    (vid, 18. maj 2021 22:29)

    # Link komentara

  3. Znate li koji igrač je jedini odigrao sve 72 utakmice regularnog dela među 50 najboljih strelaca lige, samo Nikola Jokić, ako dečka ne proglase MVPom regularnog dela biti će to jedna od najvećih krađa u istoriji.
    (Zavera protiv Nikole Jokića, 18. maj 2021 11:53)

    Pazi, daleko od toga da imam nesto protiv Jokica. Ali o toj MVP prici samo na ovom sajtu iskacu barem po 2-3 clanka dnevno. Sasvim dovoljno da svi iznesu svoje misljenje. Ne mora bas i na vestima koje sa Jokicem nemaju ama bas nikakve veze. Za takve stvari se na pismenom iz Srpskog dobijala jedinica (promasena tema). Ne znam sto bi onda bilo ok ovde.
    Bez ljutnj. To je samo moje misljenje.
    (Phoenix, 18. maj 2021 18:59)

    # Link komentara

  4. Stvarno ne razumem da neko iz Srbije mrzi našeg dečka. Bogi, uzmi tursko državljanstvo, tamo te više vole. Ionako si klimao glavom kad si igrao za njih, a davao trojke srpskom klubu. A vamo neka igraju Lazić i Simonović.
    (Ugasili su ako zavise od njega, 18. maj 2021 15:50)

    # Link komentara

  5. Treba neko saopštiti ovima sa ESPN-a da vode računa šta objavljuju za Bogdana i da izbegavaju ovakve tekstove, obzirom na eventualne posledice po zdravlje određene populacije iz Beogradskog predgrađa, kojima na samu vest kreće pena na usta i nije im dobro...
    (panter pudlica, 18. maj 2021 14:58)

    # Link komentara

  6. Mrzite ga vi i dalje ali on daje sve za svoju zemlju, Srbiju. Gine na svakom mecu i uvek igra. Nema tu ugovori, pare. Uvek za reprezentaciju.


    [link]
    (fortissimo, 18. maj 2021 14:11)

    # Link komentara

  7. [link]

    U danasnje vreme sve moze da se vidi i kako je Bogi odveo Fener u finale i igrao protiv Pao. To je istina, jer se vidi, kao lice i trenera Pao koji samo sto ne umre..A komentatori ostaju bez glasa, Bogdan Bogdanovic. Kraj price. Judo je bio MVP ali ih je u finale odveo Bogi..
    (323, 18. maj 2021 13:52)

    # Link komentara

  8. Želim mu da iskoristi sav svoj potencijal koji nesporno ima, sada je zreo igrač, naplatio se - trpaj Bogi do mile volje, i ne staj. Šutiraj svaku, ali bukvalno svaku koju možeš i postani ono što očekujemo od tebe već 5 godina.
    (Mislilac, 18. maj 2021 13:32)

    # Link komentara

  9. Mogu da pričam samo o sebi, ne i o drugima, pa ću reći da kada biram sportiste koje pratim i volim, biram ih kao što biram ljude u okruženju (drugare, prijatelje). To mora da bude neko koga cenim i van terena, za koga osećam da emituje neku lepu energiju.
    Dosta dugo pratim sport (ne baš 30 godina, ali ono) i stvarno sam se informisala o dosta košarkaša, mnogo njih cenim i njihove profesionalne uspehe. Ali niko mi nikad nije ostavio utisak kao Bogdan. Jednostavno kad ga vidim meni on zrači nekom lepom energijom i dobrotom. I drago mi je što nikada nisam bila zatrovana tom Partizan-Zvezda pričom.
    Bogdan je nekako primer kako mlad čovek sazreva i da nekima profesionalno bavljenje sportom može da pomogne u formiranju karaktera. On je toliko sazreo (to se najbolje videlo tokom SP u Kini), smiren je, profesionalan, odmeren, kulturan, uporan i vredan. Sve najbolje ljudske osobine. Od košarkaša mi takvu energiju emituje još Stef Kari, što se tiče pozitive.

    P.S. O Evroligi imam da kažem da ja još pamtim kako trener PAO-a na tajm autu viče "ne dajte Bogdanoviću da izađe iz bloka!" :))
    (Aleks, 18. maj 2021 13:27)

    # Link komentara

  10. Jedina istina je da je Fenerbahče osvojio Evroligu kada je igrao Bogdan Bogdanović i trenirao ga Željko Obradović, ni pre ni posle nikad a Bogdanović je u decenijskoj petorci Evrolige a Kalinić nigde da se nađe.
    (Usbb, 18. maj 2021 12:21)
    Jbg Kalinić je koristan i borben igrač koji realno nije elitni tip košarkaša... Bogdanović je ipak nekoliko nivoa iznad...
    znaš kako, ma oni bi sad Vasu dizali u nebesa, al omaklo mu se ono "da volim crno-bele", pa im nekako i to onako preko one stvari...
    (Srđa Zlopogleđa, 18. maj 2021 13:04)

    # Link komentara

  11. Odlično igra Bogdan nakon oporavka od povrede, ali ključan igrač ATL je Džon Kolins.
    (Mirkson, 18. maj 2021 13:03)

    # Link komentara

  12. Sta zna ESPN sad ce Zeleznik da objasni
    (Sepultura, 18. maj 2021 13:01)

    # Link komentara

  13. najzasluzniji za titulu evrolige fenera je bez dileme bio Bogdan iako nije bio mvp f4. fener je te godine u 1/4 izbacio panatinaikos sa 3:0 i to tako sto je dobio prve dvije utakmice u atini pred 20k navijaca. u te dvije utakmice je bogdan bio briljantan i prakticno sam unistio pao. posle je bilo lakse osvojiti f4 na domacem terenu. posto je bogi veliki igrac kad su najvaznije utakmice vjerujem da ce biti briljantan i u ovogodisnjem play off-u, a nadam se da atlanta moze do finala istoka sa bruklinom, ne vidim da su losiji od filadelfije, naprotiv. NY ce lako da preskoce 4:1 ili 4:2.
    (cika velja, 18. maj 2021 13:00)

    # Link komentara

  14. Zaista je najbolji igrač Atlante
    (Magic, 18. maj 2021 12:53)

    # Link komentara

  15. @kukatilo
    Decko priznaj da si pokusao da muvas Bogdana, a on te odbio. Ovolika mrznja samo odatle moze da potice ili mozda onih 130 i kusur poena
    (vlado, 18. maj 2021 12:49)

    # Link komentara

  16. cekamo vaxilara da kaze svoje misljenje o atalanti
    (maki1982, 18. maj 2021 10:23) # Link komentara

    Ponovicu kaze se Atlanta, to biste trebali da znate ako vec pratite kosarku toliko dugo, a drugo administrator mi nije pustio komentar iz samo njemu poznatih razloga, te bih ga ovom prilikom zamolio da komentar pusti.
    (vaxilar, 18. maj 2021 12:48)

    # Link komentara

  17. Kingsi su sada na dnu tabele, pozdrav.
    (Pozdrav za mrzitelje, 18. maj 2021 12:20)

    Ali imaju Foxa i Hilda od 100 mil. dolara..Pa nema jare i pare..haha..Nece oni videti pej of jos 10 godina..
    (ccc?, 18. maj 2021 12:48)

    # Link komentara

  18. Tesko da neko moze biti kljucni igrac pored onog Janga.Lik radi s loptom sta hoce i drzi je koliko hoce a dodaje drugima samo u bezizlaznim situacijama.Nedavno na nekoj utakmici,gde se igralo na jednu loptu,poslednja tri minuta je samo on zavrsavao akcije,dok su drugi statirali.
    (Realno, 18. maj 2021 12:39)

    # Link komentara

  19. Mogu da zamislim koliko će ameri da dropuju vilicu kada budu proglasili Jokera za MVP a Bokija Bogdanovića za MIP! Srbija, zemlja košarke, bato!!
    (Terzo Don od Topčidera, 18. maj 2021 10:50)

    MIP će da bude ili MPJ ili Randle.
    (brm, 18. maj 2021 12:39)

    # Link komentara

  20. I želim Atlanti da prođe do Filadelfije, tu je nemoguća misija, ali ne daj se Bogdane.
    (Mare, 18. maj 2021 11:47)

    Дечко је сјајан и упркос табору ком припада, не мрзимо га баш сви. Штавише мислим да га већина баш поштује и да нам је драго због његовог успеха. Ја лично мислим да је токсично понашање Д. Вујошевића узрок многих негативних емоција везаних за овог момка, а он то ипак није заслужио. Свим срцем игра за репрезентацију - то је мени довољно да му не замерим ама баш ништа. То што је афирмацију доживео у погрешном клубу па за њих навија...па добро...шта да се ради, леп, млад, успешан, сјајан спортиста, па још да је и Звездаш, негде би га Бог друго закинуо, овако је боље.

    Само здравља и што дужа каријера, а нек навија за кога год воли!
    (Алекса, 18. maj 2021 12:38)

    # Link komentara

  21. Znam da neki ovde vole da izmisle kako je Bogi bio MVP Final Four-a Evrolige. A zapravo je istina da je Fener do salatare vodio Ekpe Judo uz sjajne partije Nikole Kalinica. Na kraju je Judo i bio MVP, a Bogi je eventualno mogao da osvoji opet rising star. Samo mi nije jasno koliko puta mozes da budes zvezda u usponu.
    (Kukatilo, 18. maj 2021 11:43)

    Jedina istina je da je Fenerbahče osvojio Evroligu kada je igrao Bogdan Bogdanović i trenirao ga Željko Obradović, ni pre ni posle nikad a Bogdanović je u decenijskoj petorci Evrolige a Kalinić nigde da se nađe.
    (Usbb, 18. maj 2021 12:21)

    # Link komentara

  22. @Miloš

    Kingsi su sada na dnu tabele, pozdrav.
    (Pozdrav za mrzitelje, 18. maj 2021 12:20)

    # Link komentara

  23. ja se pitam sta lik dole ima od toga ako bogdan ulozi pare u hotel?
    (mare, 18. maj 2021 12:07)

    # Link komentara

  24. Znam da neki ovde vole da izmisle kako je Bogi bio MVP Final Four-a Evrolige. A zapravo je istina da je Fener do salatare vodio Ekpe Judo uz sjajne partije Nikole Kalinica. Na kraju je Judo i bio MVP, a Bogi je eventualno mogao da osvoji opet rising star. Samo mi nije jasno koliko puta mozes da budes zvezda u usponu.
    (Kukatilo, 18. maj 2021 11:43) #

    To je donekle istina.
    Druga istina je da ne bi ni bilo Final Four da Bogdan nije izbacio Panatinaikos u četvrtfinalu, prakticno sam!
    (Under KV, 18. maj 2021 12:00)

    # Link komentara

  25. Vrhunski sportista. Kakav T. Jang - carinik. Daće Bog, uz malo sportske sreće da poleti u PO i dokaže da je prva violina.
    (tata, 18. maj 2021 11:54)

    # Link komentara

  26. Znate li koji igrač je jedini odigrao sve 72 utakmice regularnog dela među 50 najboljih strelaca lige, samo Nikola Jokić, ako dečka ne proglase MVPom regularnog dela biti će to jedna od najvećih krađa u istoriji.
    (Zavera protiv Nikole Jokića, 18. maj 2021 11:53)

    # Link komentara

  27. Kapiram ja te navijačke strasti sa ovih prostora. Ali da li je realno da smo toliko ostrašćeni da želimo loše igraču zato što je bio u drugom taboru. Nemojte ga voleti, i ne morate, ali da mu želite loše i bukvalno sve najgore - e pa to je slika i prilika zašto smo tu gde jesmo i kao narod i kao država.

    Samo da se ogradim, ja mu želim sve najbolje zato što mi dečko izgleda kao najnormalniji, bukvalno i od Noleta, naravno, mislim na mentalitet. Sluša čovek Bajagu, nosi na dresu SLOBODA tj liberty kao slogan šta je najvažnije u životu, a to je sloboda izbora u životu itd itd. Dečko nije nacionalista i jedan je od najnormalnijih sa ovih prostora i kao takvom mu želim sve najbolje i u profesiji jer je izrastao u čoveka sa srcem na prvom mestu i zdravom dušom. Sve ostalo pripada sportu i navijačkim strastima.

    I želim Atlanti da prođe do Filadelfije, tu je nemoguća misija, ali ne daj se Bogdane.
    (Mare, 18. maj 2021 11:47)

    # Link komentara

  28. Znam da neki ovde vole da izmisle kako je Bogi bio MVP Final Four-a Evrolige. A zapravo je istina da je Fener do salatare vodio Ekpe Judo uz sjajne partije Nikole Kalinica. Na kraju je Judo i bio MVP, a Bogi je eventualno mogao da osvoji opet rising star. Samo mi nije jasno koliko puta mozes da budes zvezda u usponu.
    (Kukatilo, 18. maj 2021 11:43)

    # Link komentara

  29. Odličan tim za njega. Sada kad znaju šta i koliko može, Trej ne mora da forsira, i može i on da opusti ruku i da prestane da "siluje". Malo timske igre uvek je korisno za poslovično egocentrične najbolje crne igrače. Pogotovo u ozbiljnim utakmicama u plej-ofu.
    (Mige, 18. maj 2021 11:40)

    # Link komentara

  30. Mogu da zamislim koliko će ameri da dropuju vilicu kada budu proglasili Jokera za MVP a Bokija Bogdanovića za MIP! Srbija, zemlja košarke, bato!!
    (Terzo Don od Topčidera, 18. maj 2021 10:50)

    Steta sto ovi prevaranti iz NBA lige gledaju celu sezonu, a ne samo poslednjih 15 utakmica.
    (Kukatilo, 18. maj 2021 11:39)

    # Link komentara

  31. Bogi u plejofu: 13.5 poena po utakmici, uz sut oko 30%, skokovi i asistencije na nivou statisticke greske, kao i uvek.
    (Kukatilo, 18. maj 2021 11:38)

    # Link komentara

  32. E sad kad se lomi ce se videti od cega je napravljen. Sudeci kako je igrao za reprezentaciju u finalima atlanta se oprasta u prvom kolu
    (petarczv, 18. maj 2021 10:44)

    Ako bude igrao kao u reprezentaciji, onda je Atlanti zagarantovano mesto u finalu, verovatno sa Lejkersima, mozda sa Denverom.
    U finalu ce mozda biti umoran, jer je bio najbolji u istocnoj konferenciji, najbolji strelac playoff-a, u najboljem timu lige, ali zbog umora ce izgubiti od Lejkersa, jer ostatak ekipe nije mogao nista da ubode, a Kapela je dosao nespreman.
    (Under KV, 18. maj 2021 11:30)

    # Link komentara

  33. ocekujem svaku u plejofu na 30+
    (boki89, 18. maj 2021 11:26)

    # Link komentara

  34. Bogdan će možda biti MIP sledeće sezone, ako nastavi da beleži 20-21ppg cele sezone. Ove sezone MIP je rezervisan za Rendla.
    (as, 18. maj 2021 11:24)

    # Link komentara

  35. Ne brinem se ja za Bogdana, vec za neke sa ovog foruma..
    (111, 18. maj 2021 11:20)

    # Link komentara

  36. Jokić je Srbin!
    (Tačno, 18. maj 2021 11:18)

    # Link komentara

  37. Bogdane ajde vise potrosi koju paru a imas odakle na onaj hotel u rodne Pluzine sto si kupio.Nikakav je!! Sta si se stisnuo!!
    (realan, 18. maj 2021 10:51) Bogdan je rođeni Beograđanin!
    (Ciki, 18. maj 2021 11:17)

    # Link komentara

  38. Petarczv, obecavas li da ces se javiti kada Atlanta bude izbacila Nikse a Bogdan bude najbolji igrac serije?
    (PredragDrobnjak, 18. maj 2021 11:14)

    # Link komentara

  39. @ petarczv
    Bar ti iz Železnika znaš od čega je napravljen kad se lomi... Znao je i 3 na 5 da igra, što verovatno nikad u karijeri više neće... 123 poena nije malo bato moj... I raduj se medaljama što je lično on doneo...
    (nešto onako, 18. maj 2021 11:12)

    # Link komentara

  40. Kada nije carnik u igri Atalanta igra lepsu i bolju kosarku.Bogdan je odlican ove godine i pored povreda.
    (Ivan Petrovic, 18. maj 2021 11:07)

    # Link komentara

  41. Bogdane ajde vise potrosi koju paru a imas odakle na onaj hotel u rodne Pluzine sto si kupio.Nikakav je!! Sta si se stisnuo!!
    (realan, 18. maj 2021 10:51)

    # Link komentara

  42. Divac poceo da placa i novinare.
    (ja, 18. maj 2021 10:50)

    # Link komentara

  43. Mogu da zamislim koliko će ameri da dropuju vilicu kada budu proglasili Jokera za MVP a Bokija Bogdanovića za MIP! Srbija, zemlja košarke, bato!!
    (Terzo Don od Topčidera, 18. maj 2021 10:50)

    # Link komentara

  44. E sad kad se lomi ce se videti od cega je napravljen. Sudeci kako je igrao za reprezentaciju u finalima atlanta se oprasta u prvom kolu
    (petarczv, 18. maj 2021 10:44)

    # Link komentara

  45. Bogdan je rođeni takmičar, očekujem u proseku 20+ poena.
    (Milan, 18. maj 2021 10:26)

    # Link komentara

  46. Bogi u Meki pred navijacima
    (OBJAVLJUJTE, 18. maj 2021 10:25)

    # Link komentara

  47. cekamo vaxilara da kaze svoje misljenje o atalanti
    (maki1982, 18. maj 2021 10:23)

    # Link komentara

  48. Najveći aktivni igrač na svetu bez konkurencije. U istoriji košarke je sigurno u prvih 5 igrača.
    (Šumarice, 18. maj 2021 10:21)

    # Link komentara

  49. nosi kljuc od svlačionice
    (Jaime Vardy, 18. maj 2021 10:17)

    # Link komentara

  50. Odlično, samo napred!!!!
    (Miško, 18. maj 2021 10:15)

    # Link komentara

  51. A kingsa
    (Milos, 18. maj 2021 10:13)

    # Link komentara