1. Čorluka je jadan jako pametan i lijepo odgojen mladić koji se nedavno oženio i postao otac. Naravno da mu više nije do života u Rusiji, a njegova obitelj je u Zagrebu. Ovako će moći biti u Zagrebu 90% vremena jer se reprezentacija samo povremeno sastaje. Ostalo vrijeme će ići na trenersku školu i usavršavati se u tom zvanju. Ako mu bude odgovaralo, u nekoj fazi razvoja kao trener može doći i u Rusiju gdje je za 9 godina igranja ostavio dubok trag. Tako da nema zime za Čarlija...
    (Ivan ZG, 18. maj 2021 00:30)

    # Link komentara

  2. Srecno Carli
    (IvoLolaRibar, 17. maj 2021 22:52)

    # Link komentara

  3. Odobrite mi kom, jer repliciram mikiju koji ne zna 'zasto'.

    Vidi, amico mio, carli je imao izlaz iz obrane kao kaiser franz ali nije imao njegov mentalitet.
    Jos dok je bio deran stari ga je pitao 'vidim da znas igrati, ali cure te vole... sto ti zapravo hoces, nogomet ili festanje?'
    Uzeo je oboje i takva mu je bila karijera. Kao i tottenham za kojeg je igrao 'uvijek tu negdje ali nikad nista', za svoj potencijal. Lik je morao, bas morao, imati bolju karijeru od bane ivanovica (tom covjeku dao bih litru krvi) a na kraju je tu negdje s vidom.
    Ljudi... on je -kad je tott igrao nedjeljom- isao na avion za zagreb da pije na jarunu.
    Iduceg jutra u londri pravio se da nista nije bilo.
    To je mogao baka prije 35 god u jugo ligi, ali ne i corluka u eng prije 10 god.
    Ipak saldo je iduci: dobri klubovi, hrpa lijepih zena koje su s njim bile radi izgleda a ne para, cuga i zezanje.. a ulovio je i finale sp.
    Nije lose za jednog izbjeglog djecaka iz dervente.
    Salud!
    (Pijani zlotvor, 17. maj 2021 21:27)

    # Link komentara

  4. Nije mi jasno kako ovaj covek nije napravio vecu karijeru. Neverovatan tehnicar, uvek ladan kao spricer, miran i precizan bez obzira s kim igra.
    (Miki, 17. maj 2021 20:20)

    # Link komentara

  5. Kao da je bilo jucer, ljeto 2006. Italija s b ekipom protiv nas u ljevicarskom utocistu, livornu. Partizanski grad ruga se nasima- 'yugoslavia', nasi njima formiraju svastiku da ih sjetimo sto su im bili djedovi koji su okupirali dalmaciju i istru, a na kraju mi ispadnemo dezurni krivci.
    Dobili smo svjetske prvake pa makar i s b sastavom, rana koja me jos uvijek pece je zidaneova zadnja tekma- francuzi su bili doprvaci. Zadnja corlukina tekma bila je protiv francuske, usao je kao zamjena pred kraj cisto da se upise i da moze reci unucima 'znate vi, davne 18... dida je igrao finale sp'.
    Doprvaci smo ovaj put bili mi.
    Sretno, charlie. Nastimaj nam obranu jos ovaj put...
    (Pijani zlotvor, 17. maj 2021 20:18)

    # Link komentara

  6. Omatorio sam skupa s Ćorlukom, kao da je jučer bio Livorno 2006. godine i njegov debi u reprezentaciji, a prije toga genijalna polusezona s Inter Zaprešićem na posudbi s LM10 i osvajanje jesenjske titule. Epilog toga je, tko se sjeća, Inter u Europi i utakmica sa Zvezdom baš u to doba kad je Ćorluka debitirao za Hrvatsku, ali kao igrač Dinama.
    (dazpzg, 17. maj 2021 20:17)

    # Link komentara

  7. Gospodin čovek imao je odličnu karijeru i sjajno je igrao u Totenhemu. Takođe bio dugogodišnji kapiten Lokomotive Moskva i desna ruka našeg trenera Nikolića. Inteligentan čovek vredan svakog poštovanja jer ne bi ga Dalić uzeo u stručni štab da nema poverenja u takvog čoveka. Na kraju odigrao je preko 100 utakmica za Hrvatsku reprez. što dovoljno govori o kakvom se igraču radi.
    (Jovo, 17. maj 2021 19:25)

    # Link komentara