1. Oće to, kada čovek danas ispadne iz trke za GOATA, da ga to VIŠE NE INTERESUJE. Oće to. Oće.
    (Kiselo grožđe, 8. mart 2021 17:15)

    # Link komentara

  2. Fedex je jedini pravi GOAT.
    To se ne moze promjeniti!
    (Dragon, 8. mart 2021 11:36)

    # Link komentara

  3. Kako laze pa zbog tog rekorda ce igrati dok se ne raspadne na terenu, ponaziava se pod stare dane . Prvo mu je bilo samo da me ne prestignu, sad samo da me Djokovic ne prestigne.
    (pertinaks, 8. mart 2021 09:20)

    # Link komentara

  4. Jel ovoga neko obavestio makar to da ga je Nadal već pretekao?
    (Cane, 7. mart 2021 23:17)

    # Link komentara

  5. Federer će ostati upamćen kao igrač koji je držao sve rekorde a na kraju karijere je ostao bez svih, a najveća sramota je što će ostati bez svih njih još dok je igrao tenis a ne posle završetka karijere, direktno u lice.
    (Kikujiro, 7. mart 2021 14:29)

    Na protiv! (Kako ste svi kratke pameti... I Federer ovakvu izjavu, najnormalniju, nije morao dati zato sto je fin, dobar, korektan, neiskren... dovoljno je da ima mrvu mozga u glavi, makar mrvu vise od ovdasnjih komentatora) Nadal i Djokovic sad rade za njega! On sam vise tesko da moze bitno povecati vrednost svojih rezultata. Njegovi direktni konkurenti mogu. Naraavno da ce svi rekordi (i "rekordi", kao ovi u tenisu) jednog dana biti oboreni. Za mesec dana, ili za 50 godina - svejedno, kad-tad ce biti oboreni (osim ukoliko Svet pre toga ne propadne, a ako propadne - grebes i rekorde i "rekorde"). Ako njegove rekorde obori neko od njegovih direktnih konkurenata, samim tim indirektno povecava i vrednost njegovih vlastitih rezultata, kao da amu kaplje kamata. Ako treba da ceka nekog stranca, nekog novog klinca - nista od toga. BTW, "najbolji svih vremena" moci ce postojati tek na kraju vremena. Sve dotle, moci ce se govoriti samo o "najboljem do sada". A i on sam je izrekao kljucnu, a ociglednu, recenicu - "rekordi i postoje da bi bili oboreni". Ono sto je bitno - uvek ce se znati da ih je on u jednom trenutku drzao.
    (X=iks, 7. mart 2021 21:55)

    # Link komentara

  6. Naravno da su bitniji Noletu i Rafi kad su to još uvek aktivni igrači i potencijalni osvajači SVAKOG sledećeg GS turnira u narednih par godina. Federer može samo da sedi, da ćuti i da se moli da ga ova dvojica ne prestignu. Rafa bi mogao lagano da uzme još jedan RG, (a može i dva), a Nole, daće Bog da ga zdravlje posluži, može još četiri-pet GS-ova. Sve osim RG je relativno lako i dostižno za Noleta, naravno, ako je motivisan da pobedi. Mislim da će da završe sa: Nole 23, Rafa 21 i Rodja sa 20.
    Sasvim realno i bez naučne fantastike.
    Slažete se?
    (Optimista pripravnik, 7. mart 2021 21:52)

    # Link komentara

  7. @milutin , covek je posle 20-te Grand Slame titule igro finala i polufinala, što onda ne bi nastavio... Drugo Muhamed Ali nikad nije izgubio nockoutom... I tu borbu protiv Georga Formana je pobedio ... Ko sve ne komentariše ovde
    (intruder, 7. mart 2021 21:04)

    # Link komentara

  8. Ostalo je čovjeku samo da se tjesi . Nažalost po njega realnost će ga udariti u glavu kad se vrati na teren . Lijepo je od njega da pokuša ali vidjecemo gdje se nalazi . Period do Tokija će sve pokazati . Bojim se da će naleteti na par teških mečeva i da će shvatiti da je gotovo. Samo ko zna možda stvarno bude opet u dobroj formi . Ostaje da se vidi , biće svakako zanimnjivo .
    (Downunder, 7. mart 2021 20:47)

    # Link komentara

  9. Federer dokazan legenda belog sporta i to ostaje zauvek a rekordi su tu da se ruše potpuno zasluženo.
    (Poštovaoc igre, 7. mart 2021 20:06)

    # Link komentara

  10. Federeru GOAT trka nije važna jer u njoj nema nikakve šanse. On se pomirio sa tim. Neki njegovi fanovi ovde još nisu. Ništa iznenađujuće. To je deo našeg mentaliteta. Tvrdoglavo do kraja, pa šta košta da košta. Realnost nije naša istaknuta osobina. Naprotiv...
    (ZigZagler, 7. mart 2021 18:00)

    # Link komentara

  11. Наслов је помало бомбастичан али је изјава када се прочита скроз одмјерена и коректна.
    (Ђорђе, 7. mart 2021 17:51)

    # Link komentara

  12. Samo da vam skrenem pažnju da Federerova izjava nije politički korektna jer inputira protivnicima da nešto nemerljivo hoće/misle/žele više od njega. Bilo bi politički korektna izjava da se zaustavio pre toga.
    (Joka, 7. mart 2021 16:21)

    # Link komentara

  13. @ Ivan. Greška Ivane,jer Novak sutra započinje 311 nedelju kao broj jedan. Izjednačio se prošlog ponedeljka. Pozdrav
    (Edukacija, 7. mart 2021 16:18)

    # Link komentara

  14. 3. јула навршава се десет година од када је Новак постао по први пут ПРВИ на АТП листи . Тога 3. јула 2021. статистичари ће констатовати да је Новак у тих десет година био ПРВИ нешто више од шест , а "сви остали" мање од четири !!!
    (Драган КНН, 7. mart 2021 16:17)

    # Link komentara

  15. Jeste Rodžer teniska I uopšte sportska legenda. To ne može biti upitno.
    Ali bi bio još veća legenda da je ostavio tenis kad je broj GS zaokružio na 20.
    Tada je imao I najviše sedmica na br.1. i najviše GS. Otišao bi kao legenda.
    I ostavio utisak kod svih da bi bio nedostižan da je život vječan.
    Ovako, kvari utisak kod svih jer se u vrijeme njegove aktinvne karijere obaraju njegovi rekordi ,a on samo igra I bespomočno gleda kako mu se carstvo ruši.
    Sličnu grešku je napravio I Kasijus Klej zbog nesmotrene odluke da prihvati borbu sa Formenom, koji ga je nokautirao i umanjio mu ugled svega što je godinama stvarao kad su ga od milošte znali "leptir" zbog svoje neuhvatljivosti.
    (milutin, 7. mart 2021 16:15)

    # Link komentara

  16. Jer si video da nisi niti ćeš ikad biti.
    Dvojica su toliko bolji od tebe da je sramota da si u ravni s njima.
    Svako dobro u penziji.
    (peraLožač, 7. mart 2021 16:14)

    # Link komentara

  17. Ostaces upamcen kao najbolji plesac u istoriji tenisa.
    To ti ne mogu oduzeti!

    Hrabro si se piruetama i dvostrukim akslovima suprotstavio dvojici najboljih tenisaca svijetu ikada.
    (Drndo Maroje..opet, 7. mart 2021 16:12)

    # Link komentara

  18. Federer je u pravu. Teže je ostati na vrhu, nego doći do vrha.
    Fedex igra vrlo lep tenis , toliko savršeno je izvodio poteze da je delovao kao robot,eto srećom našom , Đoković je na vrlo dobrom putu da ga nadmaši i u poslednjem rekordu na putu za GOAT,ali ne smemo izostaviti i Rafu , koji kao i Đoković, ima još godinu-dve šansu za dominacijom.Za dve godine očekujem kraj dominacije velike trojke , ne zato što će ovi mlađi postati bolji od njih, već zato što će ovi postati dovoljno matori, da mlađi mogu da ih pobede. :)
    (hoćeš iskreno ?!, 7. mart 2021 16:06)

    # Link komentara

  19. (Brutal Deluxe, 07. mart 2021 14:57)
    Ovaj kao Dr. Covke, od pocetka je bila prioritet ABA liga, ko je spominjao Evroligu...
    (boro, 7. mart 2021 15:53)

    # Link komentara

  20. hahahahah, ahahahhahah sada trka za GOAT-a više nije važna. A on se takmičio sa Samprasom sa kojim je odigrao 1 meč i pobedio naravno .

    hahahahah
    (Lolčina, 7. mart 2021 15:50)

    # Link komentara

  21. Reče lisica gledajući grožđe.
    (Not safe for work, 7. mart 2021 15:50)

    # Link komentara

  22. "U ovom momentu je ta trka možda važnija njima nego meni. Za mene je bilo vrlo važno da izjednačim rekord Pita Samprasa i posle da ga prestignem. Kada se rekord obori, onda samo želite da date sve od sebe posle, što sam i ja pokušao. Za njih dvojicu sam možda ja referenca kao što je Pit bio za mene. U drugačijoj sam situaciji, voleo bih da zadržim sve rekorde, ali rekordi i postoje da bi se obarali. Oni su nestvarni, svi to znamo, nadam se da će nastaviti i da će uraditi sve što žele, da mogu da se osvrnu i da se ne kaju ni zbog čega kad završe karijeru – to je ono što sva trojica želimo i ako je tako, mirno ćemo spavati", dodao je on.

    Pa što se ne penzionisa posle obaranja Samprasovog rekorda?!
    Da je Novak nešto ovako izjavio bio bi folirant.. itd
    (Stevo, 7. mart 2021 15:47)

    # Link komentara

  23. Ништа није вечито,сваки ракорд ће кад тад бити оборен.Сампрас је имао 14 ГС и то је било вау,појавио се Роџер а онда Рафа и Ноле и тих 14 ГС је сада "само" 14.Било је сјајних ривалстава у тенису али бројке су неумољиве и оне кажу да је задњих 15 година,најбоља ера у историји овог лепог спорта.Само треба погледати ове млађе,који су сјајни тенисери али треба да ова тројица нису више на турниру да би освојили 1 и словима један ГС.Нисам љубитељ Федерера као човека али као тенисер недостаје овој игри,остаје питање колико може.
    (Све је то живот, 7. mart 2021 15:46)

    # Link komentara

  24. Mislim da ce ovde biti ista situacija kao u fudbalu. Maradonu su vise voleli, iako je Pele imao mnogo bolje brojke. To je legitimno i ne treba da se ljutimo. Za nas je Nole najbolji i imace verovatno sve brojke jace, ali subjektivni uticaj je nesto drugo.
    (hulk, 7. mart 2021 15:46)

    # Link komentara

  25. Federer će ostati upamćen kao igrač koji je držao sve rekorde a na kraju karijere je ostao bez svih, a najveća sramota je što će ostati bez svih njih još dok je igrao tenis a ne posle završetka karijere, direktno u lice.

    Federer će ostati upamćen kao igrač koji je držao sve rekorde a na kraju karijere je ostao bez svih, a najveća sramota je što će ostati bez svih njih još dok je igrao tenis a ne posle završetka karijere, direktno u lice.

    Federer će ostati upamćen kao igrač koji je držao sve rekorde a na kraju karijere je ostao bez svih, a najveća sramota je što će ostati bez svih njih još dok je igrao tenis a ne posle završetka karijere, direktno u lice.
    (Kikujiro, 7. mart 2021 15:46)

    # Link komentara

  26. Od sutra federer nije najbolji po broju nedelja ,jer se ndj izjednacuje sa njime, a takodje nije najbolji ni po broju gs jer deli to mesto sa nadalom, tako da....za sada sedi na istoj stolici sa njima za te rekorde....jos malo
    (Ivan, 7. mart 2021 15:46)

    # Link komentara

  27. I za kraj Federer mozda igra najlepsi tenis,ali ne moze da bude najbolji svih vremena kada je u minusu sa najljucim rivalima u medjusobnim duelima,nije kompletirao sve masters titule i of sutra ce biti po broju nedelja drugi na vecnoj listi.
    Toliko od mene
    (Neko iz mase, 7. mart 2021 15:28)

    Sve je to tacno, kao sto je 99% tacno da ce Djokovic zavrsiti karijeru kao najuspesniji teniser ikada... Ali ko misli da u tenisu nije bitna lepota i nacin pobedjivanja, vec samo neke statistike i besomucno prebacivanje loptice, taj nema pojma ne samo o tenisu, nego o sportu.
    (mix, 7. mart 2021 15:44)

    # Link komentara

  28. Samo se ti tesi...
    (bla bla, 7. mart 2021 15:43)

    # Link komentara

  29. Pa ti ionako ne možeš više.
    (Dragan, 7. mart 2021 15:40)

    # Link komentara

  30. Toliko mucenje sa treninzima i vracanjem a GS mu nije bitan hehe
    (Haos, 7. mart 2021 15:40)

    # Link komentara

  31. Jadno, da jadnije ne moze biti!!!

    GS - Novak 18, Federer 20, Rafa 20;
    H2H - Novak vs Federer 27:23 (+ dzemper, Zavrsni Masters, dakle 28:23), vs Rafa 29:27;
    Finala H2H - Novak vs Federer 13:6 (+ dzemper, Zavrsni Masters, dakle 14:6), vs Rafa 16:12;
    Finala za velike titule H2H - Novak vs Federer 11:4 (+ dzemper, Zavrsni Masters, dakle 12:4), vs Rafa 12:11;
    Nedelje kao br 1 - Novak 311..., Federer 310, Rafa 209;
    Velike titule - Novak 59, Federer 54, Rafa 56;
    Mastersi - Novak 36, Federer 28, Rafa 35;
    Zavrsni Masters - Novak 5, Federer 6, Rafa 0;
    Najvise Masters titula u jednoj seazoni - Novak 6, Federer 4, Rafa 5;
    Najvise najvecih titula u jednoj seazoni - Novak 10, Federer 8, Rafa 7;
    Jedini igrac koji je u isto vreme drzao sva cetiri GS-ma i Zavrsni masters...

    Dakle, "rat" za GOAT-a izmedju Rafe i Novaka,
    mada je po meni Novak vec sad GOAT.

    P.S.
    Cuti bre i budi srecan sto si treci
    svih vremena. Nije to mali uspeh.
    (Cole, 7. mart 2021 15:38)

    # Link komentara

  32. Kada ga Djokovic bude prestigao po broju GS bice ali znate najbitniji si GS na Wimbldonu. A dace bog i tu ce ga stici. Inace kako se secam a pamcenje me dobro sluzi Federer je najveci na Wimbldonu 8 titula a Nole ga cist u svim finalima. Pa gde je tu njegova Wimbldonska velicina
    (zoki71, 7. mart 2021 15:35)

    # Link komentara

  33. Buahahaha... Jel ovaj operisao koleno ili mozak ? Već dva dana lupeta ko bure kupusa.
    (JPR24, 7. mart 2021 15:35)

    # Link komentara

  34. @whothefuck
    100 miliona razloga godisnje, i nijedan nije osvajanje GS.
    (drvobradi, 7. mart 2021 15:34)

    # Link komentara

  35. Ne preterujte ljudi sa pljuvanjem Federerovih dostignuca. Covek je sa 38 godina bio na poen do titule na Vimbldonu protiv Novaka, i to na svoj servis. Jesu Rafa i Novak nesto bolji, jeste se nakupio titula dok su oni bili deca, ali su uvek odlucivale nijanse medju njima.
    (Kojot, 7. mart 2021 15:33)

    # Link komentara

  36. pomirenost sa svojom prolaznoscu...
    (baksooz, 7. mart 2021 15:28)

    # Link komentara

  37. U celoj izjavi koju je dao,sa samo jednim delom se slazem G.O.A.T. trka ce biti izmedju Noleta i Rafe.
    Na stranu to sto navijam za Noleta,volim da baratam cinjenicama.
    Spomenuo sam jos ranije da postoje 4 parametra po kojim se gleda titula zvana GOAT

    1.Broj GS titula
    Tu su Federer i Nadal izjednaceni po 20,Novak ima 18,blagu prednost u odnosu na ostale ima Nadal jer je mladji od Federera i vrlo verovatno ce ponovo osvojiti RG.
    Ako Nadal uzme RG,Federer vise nema sta da trazi,jer u ostalim stavkama ce je vec u minusu u odnosu na Noleta i Rafu.
    2.Broj nedelja od sutra Novak drzi taj rekord i gotovo je sigurno da ni Federer ni Nadal nece moci da ga peestignu. (311 NDj,310 RF i 209 RN)
    3.Masters titule Novak 36 (i svaku masters titulu je bar po 2 puta osvojio kao i 6 zavrsnih mastersa,Nadal 35 ali nema ni jednu titulu sa zavranih mastersa i fale mu 2 turnira iz serije 1000, Federer 28 titula i isto mu fale dve titule iz serije 1000.
    4. Medjusobni dueli,Novak je u prednosti u odnosu na RF i RN jer je u plusu sa obojicom,a Federer u minusu sa obojicom.
    Ja sam predstavio realno stanje a to je da Novak od te 4 stavke vlada u 3,Nadal i Federer su izjednaceni po broju nedelja. U ostalim stavkama Novak je u prednosti.
    I za kraj Federer mozda igra najlepsi tenis,ali ne moze da bude najbolji svih vremena kada je u minusu sa najljucim rivalima u medjusobnim duelima,nije kompletirao sve masters titule i of sutra ce biti po broju nedelja drugi na vecnoj listi.
    Toliko od mene
    (Neko iz mase, 7. mart 2021 15:28)

    # Link komentara

  38. хахахахахахахахах*
    (Вук Караџић, 7. mart 2021 15:27)

    # Link komentara

  39. Ахахахахаха...
    (Лиманац, 7. mart 2021 15:24)

    # Link komentara

  40. Hahahahahahaha,kakva laz.
    Daj bre...tebi nije vazno??
    Kakav folirant....
    (Marko, 7. mart 2021 15:18)

    # Link komentara

  41. Ostaje ti rekord za najstarijeg broja 1, jer će se Djokovic u tim godinama već povući ne dozvolivši da ga duplo mlađi igrači maltretira nakon 20 godina provedenih na terenu.
    (Oxoxoposum, 7. mart 2021 14:17)

    И непрекидни број недеља на првом месту. Отприлике то је то, за трећег најбољег свих времена.
    (Куп је битан, 7. mart 2021 15:17)

    # Link komentara

  42. On ne mora ništa da osvoji da uradi on je ljubimac teniske publike. On,Džordan i Klej su veći od sporta kojim su se bavili. Jednostavno to je tako. Kada kažete Western svi pomisle Džon Vejn. Kada kažete rokenrol pevač svi kažu Fredi Merkjuri... Tako je i RF tenis!
    (Zoki, 7. mart 2021 14:38) 

    Gomila gluposti. RF nije tenis, niti je veci od tog sporta. Sustina je u tome da su rekordi i brojevi bili bitni dok je Federer bio suvereno na vrhu, medjutim kako se rekordi obaraju, a Federer lagano pada na 3. mesto liste najboljih ikada, njegovi navijaci od tenisa najednom prave takmicenje u popularnosti, pokusavajuci na taj nacin da omalovaze sve ono sto i Novak i Nadal rade i ostvaruju jer, eto, nisu vise bitne brojke koliko lepota igre i naklonost publike.
    A pominjanje Fredi Merkjurija i rokenrol u tom kontekstu je tek tragikomicno.
    (Crko mi frizider, 7. mart 2021 15:17)

    # Link komentara

  43. Aj sto kaze nas nego i sebe
    (Mirka Vavrinec, 7. mart 2021 15:16)

    # Link komentara

  44. Sad kad je jasno da je peMzija blizu onda je lagano prebacio sve na "nije vazno" i "njima je vaznije ngo meni"?
    (C i n i k, 7. mart 2021 15:16)

    # Link komentara

  45. Ala se promenila priča samo zbog činjenice da će na kraju karijere biti iza Novaka i Nadala po svemu bitnom u tenisu. Jedino mu može pomoći neki eliksir mladosti. Ali dobro, pošto ga GOAT trka ne zanima više onda mu ni ti eliksiri mladosti ne trebaju. Tako imoj komša merkao da kupi polovnog BMW-a. Medjutim desilo se nešto nepredvidjeno što ga je puno koštalo pa ga više ne zanima BMW već je sada u Pežo fazonu.
    (Smeh, 7. mart 2021 15:15)

    # Link komentara

  46. Sad kad zna da ce zavrisiti kao br.3 vise kao nije vazno. A kao mladji je jurio sve moguce rekorde tek reda radi.
    (folirant, 7. mart 2021 15:15)

    # Link komentara

  47. Kako Noloeva povreda?
    (Gedza, 07. mart 2021 14:53)

    Obziron na povredu Nole dere ove ispod njega, dakle ne brini. Više brini kada se oporavi kako će ih derati onda...
    (raja, 7. mart 2021 15:15)

    # Link komentara

  48. Federer je najbolji teniser svih vremena samo je Novak Đoković bolji od njega. Znači...... Xexexexe
    (raja, 7. mart 2021 15:13)

    # Link komentara

  49. (Zoki, 07. mart 2021 14:38
    Eto meni je prva asocijacija na roken rol Elvis Prisli,na western Klint Istvud,a na tenis ,pa bit cu malo subjektivan.Volim ovog naseg,pa makar i grlio drvece,i jeo tratincice.misljenja su razlicita,i to sto ti mislis da misle svi ne pije vodu.
    (30ka, 7. mart 2021 15:12)

    # Link komentara

  50. Ma šta nam napriča?
    (Vajs, 7. mart 2021 15:12)

    # Link komentara

  51. Сладак лимун....Од сутра ако се не варам, Федереру ће остати још мање рекорда које држи. Рафа изједначио број освојених ГС, Новак има највише недеља као бр 1, највише освојениј мастерса, Конорс највише освојених АТП турнира (?)....Базел остаје као утеха.
    (mlekadžija, 7. mart 2021 15:12)

    # Link komentara

  52. Izjava je potpuno na mestu i zdravorazumska. E sad, drugo je pitanje da li je iskrena.
    (LosmiBgd, 07. mart 2021 14:28)

    Da li je iskrena? Pa nije ovo izgovorio Srkijev folirant, nego Federer.
    (NoName, 7. mart 2021 15:11)

    # Link komentara

  53. Federer će ostati upamćen kao igrač koji je držao sve rekorde a na kraju karijere je ostao bez svih, a najveća sramota je što će ostati bez svih njih još dok je igrao tenis a ne posle završetka karijere, direktno u lice.

    Federer će ostati upamćen kao igrač koji je držao sve rekorde a na kraju karijere je ostao bez svih, a najveća sramota je što će ostati bez svih njih još dok je igrao tenis a ne posle završetka karijere, direktno u lice.

    Federer će ostati upamćen kao igrač koji je držao sve rekorde a na kraju karijere je ostao bez svih, a najveća sramota je što će ostati bez svih njih još dok je igrao tenis a ne posle završetka karijere, direktno u lice.
    (Kikujiro, 07. mart 2021 14:29)

    Srkijev bot na zadatku. I šta kažeš, sramota je 20 GS i 300+ nedelja na prvom mestu???
    (NoName, 7. mart 2021 15:10)

    # Link komentara

  54. Ne znaš ti Rodžere kako se osvajaju titule sa puknutim trbušnim mišićem.Zato je Nolo najveći srpski sin !
    (Rafa- dežurni Nolov tabadžija, 7. mart 2021 15:10)

    # Link komentara

  55. Komentari svi protiv Federera, niko ga ne voli u Srbiji a i zasto bi...
    (Zika, 7. mart 2021 15:08)

    # Link komentara

  56. Najvaznije zdravlje a igra tako mator :D laze sebe ili nas. Sprema se Rodja jako za Vimbldon!
    (tzar bomba, 7. mart 2021 15:07)

    # Link komentara

  57. čoveče, to je prava noćna mora: bio si najbolji, drzao si sve rekorde, niko ti nije bio mi blizu - a onda dolaze čak dvoje njih I preteču te još u tvoje aktivno vreme. A tebi preostaje samo da gledaš i nemoćno da ih propustaš. Sve ti najbolje i puno ti zdravlja.
    (komentarista, 7. mart 2021 15:06)

    # Link komentara

  58. Ma kako da ne! nego si svestan da imas 40-es godina i ne mozes vise da osvajas turnire, a Rafa i Nole su jos u kakvoj takvoj mogucnosti, da osvoje jos koji grem slem.
    (Milorad, 7. mart 2021 15:06)

    # Link komentara

  59. Totalna kontradiktornost! Prvo kaze da mu je najvaznije zdravlje a na drugom mestu rekordi, a u isto vreme bavi se profesionalno sportom koji izvlaci maksimum iz ljudskog bica i u direktnoj je sponi i riziku da utice na svoje zdravlje! Prema tome jasno je da si malo redosled zamenio Fedjice Fedjice ;)
    (samo malo logike, 07. mart 2021 14:43)

    Samo Novakovi botovi mogu da jednu gospodsku izjavu protumače na ovako JADAN način. Čovek uopšte nije rekao to što si ti naškrabao.
    (NoName, 7. mart 2021 15:06)

    # Link komentara

  60. Pa normalno kad si ispao iz trke. 10 godina nisi uzeo GS.
    (pazi stani vidi gledaj, 7. mart 2021 15:04)

    # Link komentara

  61. Ne spava Rodja mirno jos od Vimblodona 2019 i onih mec lopti vezanih na svoj servis.
    (Kanidja PG, 7. mart 2021 15:02)

    # Link komentara

  62. Do pre 2 god. mu je bila itekako bitna...
    (mich, 7. mart 2021 15:01)

    # Link komentara

  63. 300 kom u najavi islompleksirane nacije
    (Gedza, 07. mart 2021 14:37)

    Ti si botino vec ostavio 10.
    (Nicola, 7. mart 2021 15:00)

    # Link komentara

  64. Lazes. Nebi igrao tako star.
    (Dragan, 7. mart 2021 14:29)

    Nepismeni. Pljuješ po Federeru !?

    Piše se odvojeno – ne bi.
    Svi glagoli se pišu odvojeno od rečce ne, osim ova četiri – nemam, neću, nisam i nemoj.
    (Marko, 7. mart 2021 14:59)

    # Link komentara

  65. pa ni njima dvojici ni ti vise nisi vazan, posto ce te obojica prestici...
    (meklaud, 7. mart 2021 14:58)

    # Link komentara

  66. Skoro je izvesno da ce i Rafa, i Novak da ga prestignu, zato tako i govori. Medjutim, ne verujem da je iskren kad kaze da mu rekordi nisu bitni.
    (NBG, 7. mart 2021 14:57)

    # Link komentara

  67. Ovaj kao grobari kad izgube derbi:"Nama nije to toliko važno, bitnije nam je boćanje od fudbala."
    (Brutal Deluxe, 7. mart 2021 14:57)

    # Link komentara

  68. Staaari je to folirant, znam ga dobro.
    (Bodibond, 7. mart 2021 14:56)

    # Link komentara

  69. Otpisivati jednog Federera po dvadeseti put je dokaz da ne učimo na sopstvenim greškama. Novak ima u rukama GOAT položaj, ali to ne znači da Federer ne može da osvoji Vimbldon ako on i Rafa ispadnu na turniru. on će i u 40. godini mleti svu boraniju koja mu se nađe na putu.

    Interesuje me zbog čega se Federer nipodaštava kao da je nula? Mene ne zanima kakav je čovek, mi govorimo o tenisu, a on igra profesionalno već 23 godine. Mnogo se uzdižemo u pobedama. Sećam se odvratnih komentara 2017. godine na ovom portalu. Uzdizali su Federera kao Boga u Đokovićevom odsustvu, Novaka pljuvali, gazili i terali u penziju. Danas je situacija obrnuta, a ljudi su zauzeli suprotne strane. Isti komentatori koji su pljuvali Novaka ga sad uzdižu, kad je sve prošlo. To govori o nama. Nemojte da nam se obije o glavu sve ovo.
    (Sheyz, 7. mart 2021 14:56)

    # Link komentara

  70. Zašto se onda Federer nije penzionisao kad je oborio rekord Samprasa, već se vraća sa 40 godina iz teške povrede kako bi i dalje možda ukrao neki GS?!
    (whothefuck, 07. mart 2021 14:33)

    Kako zašto, pa zar nisi već čitao njegove izjave kako voli da putuje, upoznaje nove ljude i krajeve (i skuplja po milionče) na turnirima 250... Mada se turniri uvek igraju u istom gradu al' aj' dobro.
    (glukozamin, 7. mart 2021 14:56)

    # Link komentara

  71. Kako Noloeva povreda?
    (Gedza, 7. mart 2021 14:53)

    # Link komentara

  72. "U drugačijoj sam situaciji, voleo bih da zadržim sve rekorde, ali rekordi i postoje da bi se obarali" Eto time je sve rečeno, Roger je prvi GS osvojio 2003, Samprasa je prestigao 2009, znači 6 godina lovice. Sad ostaje za vidjeti koliko će Rafi (2005 prvi GS) i Novaku (2008 prvi GS) trebati da prestignu švicarskog velemajstora. Španjolski Bik je milimetar udaljen...
    (CroFed, 7. mart 2021 14:52)

    # Link komentara

  73. Meni samo nije jasno sta on hoce. Ako su u pitanju sponzori i astronomski ugovori, ok, onda razumijem. Sto se sportske strane tice, nema on vise sanse. Tolika pauza u tim godinama, nemoguce se vratiti.
    (kaokakao, 7. mart 2021 14:51)

    # Link komentara

  74. Hehe, ma sigurno. On nikad nije ni zeleo da osvoji neki GS i igrao je samo iz hobija.
    (Pop, 7. mart 2021 14:51)

    # Link komentara

  75. Uzasna izjava.Falsifikat od licnosti.Zavrsice treci po svemu sto vazi.
    (branimir bjelica, 7. mart 2021 14:49)

    # Link komentara

  76. Šta ste sad počeli da objavljujete i Rodžine viceve. Ovaj mu je baš dobar. Slatko sam se nasmejao kad sam pročitao naslov.
    (glukozamin, 7. mart 2021 14:49)

    # Link komentara

  77. Ajde, umrecu od smeha rogere. Opet lazes😂😂😂
    (Dragan 71, 7. mart 2021 14:48)

    # Link komentara

  78. Totalna kontradiktornost! Prvo kaze da mu je najvaznije zdravlje a na drugom mestu rekordi, a u isto vreme bavi se profesionalno sportom koji izvlaci maksimum iz ljudskog bica i u direktnoj je sponi i riziku da utice na svoje zdravlje! Prema tome jasno je da si malo redosled zamenio Fedjice Fedjice ;)
    (samo malo logike, 7. mart 2021 14:43)

    # Link komentara

  79. Nije mu sad bitna kad je svjestan da je izgubio bitku. Bolje ti je da šutiš i daješ odmjerenije izjave i čestitaš momcima što su te stigli.
    (djape, 7. mart 2021 14:43)

    # Link komentara

  80. Па и мени би била неважна да не могу више ништа да освојим
    (Вождовац, 7. mart 2021 14:42)

    # Link komentara

  81. Pokusaj zamene teza!
    (baba Marta, 7. mart 2021 14:42)

    # Link komentara

  82. Naravno da ne razmišlja o rekordima kad su ga svuda pretekli osim u konstantnom mestu br 1 sto će realno jedino da mu ostane, a i kada bi svi prestali ovog momenta da igraju goat je (za sada) rafa.
    (ja, 7. mart 2021 14:40)

    # Link komentara

  83. i ja bih tako rekao,da znam da ce me prestici. ?
    (dell boy troter, 7. mart 2021 14:39)

    # Link komentara

  84. Čovek je svestan toga da ga ceo svet obožava. On ne mora ništa da osvoji da uradi on je ljubimac teniske publike. On,Džordan i Klej su veći od sporta kojim su se bavili. Jednostavno to je tako. Kada kažete Western svi pomisle Džon Vejn. Kada kažete rokenrol pevač svi kažu Fredi Merkjuri... Tako je i RF tenis!
    (Zoki, 7. mart 2021 14:38)

    # Link komentara

  85. Sad kad se ona stvar više ne diže ajmo sad o poštenju, ženskoj duši...deda idi u zasluženu penziju i gledaj kako Novak gazi preko granica koje su nezamislive i ispisuje stranice tenisa o kojima će se decenijama govoriti i iza kojih pitanje da li će se iko ikada pojaviti da dopiše koju rečenicu.
    (objektivno subjektivan, 7. mart 2021 14:38)

    # Link komentara

  86. 300 kom u najavi islompleksirane nacije
    (Gedza, 7. mart 2021 14:37)

    # Link komentara

  87. @Jumko. Sinko,imaš baš pogana usta...verujem da @kaiser roger uživa u ( toj činjenici ) njima.
    (Čeki opinionista del cazzo, 7. mart 2021 14:36)

    # Link komentara

  88. Znači prežalio... Osim ako se ne folira.
    (John, 7. mart 2021 14:36)

    # Link komentara

  89. Logično...
    (Pavle Orlović, 7. mart 2021 14:35)

    # Link komentara

  90. Bila bi i tebi da imaš šanse. Bit ćeš tek treći.
    (Rade, ZG, 7. mart 2021 14:34)

    # Link komentara

  91. Ja mislim da nema nista bolnije ni njemu ni Rafi sto imaju negativan skor protiv Noleta. Nikakve tu titule ne mogu da izlece taj bol.
    (Korona, 7. mart 2021 14:34)

    # Link komentara

  92. Pomirio se da će ga Rafa prvo preći a onda Nole obojicu.
    (srle, 7. mart 2021 14:33)

    # Link komentara

  93. Zašto se onda Federer nije penzionisao kad je oborio rekord Samprasa, već se vraća sa 40 godina iz teške povrede kako bi i dalje možda ukrao neki GS?!
    (whothefuck, 7. mart 2021 14:33)

    # Link komentara

  94. Folirant
    (Krang, 7. mart 2021 14:33)

    # Link komentara

  95. Pročitah komentar od pola ekrana da bih na kraju video da ga je pisao Jumko. Na sve se čovek u životu navikne, osim da se seti da prvo pročita ime komentatora...
    (Stefan, 7. mart 2021 14:32)

    # Link komentara

  96. Pa normalno da ti nije važna kada se ti više za ništa ne pitaš a i ovo što si ostvario do sada u karijeri možeš da zahvališ samo što si stariji od ove dvojice 5 odnosno 6 godina pa si uspeo da nakupiš trofeje dok još ova dvojica nisu postali profesionalci i dok te nisu vratili na fabrička podešavanja.Jedini rekord koji će ti ostati to je da ćeš biti najvoljeniji od tvojih zapadnih licemera.Ono što će ti ostati za uspomenu kada završiš karijeru biće to što si upoznao i igrao u eri sa 2 najbolja tenisera u istoriji koji su ti uništili već projektovanu karijeru i kada je budeš završio da te proglase za najboljega svih vremena.A pošto ti to nije i neće uspeti ostaćeš upamćen kao najveći licemer koji nikada nije i neće priznati da su ova dvojica najbolji teniseri svih vremena.
    (Ljubo, 7. mart 2021 14:31)

    # Link komentara

  97. ruku na srce, ti i Nadal možete uzeti turnir samo, ako Novak ne igra ...
    (šunka slanina, 7. mart 2021 14:31)

    # Link komentara

  98. Akp ćemo realno, ti si svoju trku završio, tako da je samo ostalo da se vidi dokle Novak i Rafa mogu dogurati...
    (Ogi, 7. mart 2021 14:31)

    # Link komentara

  99. Svjestan je Federer da ima skoro 40 godina,dok Nadal i Djokovic mogu jos 2 godine medjusobno da se bore i takmice....Samo sto mislim da ce Novak duze igrati od Nadala.Poslednji ce otici u penziju od njih trojice...Pitanje je samo da li ce Novak vise imati motiva kada ode Nadal u penziju,znajuci da su oni zajedno ispisali istoriju tenisa.
    (Sinke, 7. mart 2021 14:31)

    # Link komentara

  100. jeste kad ti vise nista ne mozes da uradis po tom pitanju :)
    (cpjts, 7. mart 2021 14:30)

    # Link komentara

  101. Labudov ples...
    (darko, 7. mart 2021 14:29)

    # Link komentara

  102. Federer će ostati upamćen kao igrač koji je držao sve rekorde a na kraju karijere je ostao bez svih, a najveća sramota je što će ostati bez svih njih još dok je igrao tenis a ne posle završetka karijere, direktno u lice.

    Federer će ostati upamćen kao igrač koji je držao sve rekorde a na kraju karijere je ostao bez svih, a najveća sramota je što će ostati bez svih njih još dok je igrao tenis a ne posle završetka karijere, direktno u lice.

    Federer će ostati upamćen kao igrač koji je držao sve rekorde a na kraju karijere je ostao bez svih, a najveća sramota je što će ostati bez svih njih još dok je igrao tenis a ne posle završetka karijere, direktno u lice.
    (Kikujiro, 7. mart 2021 14:29)

    # Link komentara

  103. Najneiskrenija osoba u tenisu. Da može zadržao bi on sve rekorde. Sutra zvanično pada rekord po broju nedelja, već na Rolan Garosu i po broju grend slemova. Postaje zvanično treći teniser svih vremena, to je ono što ga žulja. Federer je istorija.
    (srle, 7. mart 2021 14:29)

    # Link komentara

  104. Lazes. Nebi igrao tako star.
    (Dragan, 7. mart 2021 14:29)

    # Link komentara

  105. Realno, vaznija je jer su Nole i Rafa jos uvek u njoj dok je Rodja izvesno gubi.
    (my way, 7. mart 2021 14:28)

    # Link komentara

  106. Ha, ha, ha, vaznija nekom drugom,...
    (Ivanhoo, 7. mart 2021 14:28)

    # Link komentara

  107. Kako da ne vuneni...
    (Savo, 7. mart 2021 14:28)

    # Link komentara

  108. Izjava je potpuno na mestu i zdravorazumska. E sad, drugo je pitanje da li je iskrena.
    (LosmiBgd, 7. mart 2021 14:28)

    # Link komentara

  109. Aha.
    (MileR, 7. mart 2021 14:28)

    # Link komentara

  110. Jes tako pricas jer znas da ce te prestic
    (Milan, 7. mart 2021 14:27)

    # Link komentara

  111. Ko što rekoh već, čovek je isti ko njegova Švajcarska, nit smrdi nit miriše, ko da nije teniser nego političar, svaka izjava mu je politički korektna.
    (Ninamandarina, 7. mart 2021 14:27)

    # Link komentara

  112. Da ti nije važna ti bi pre 10 godina okačio reket o klin, ovako ti ne verujem. Novak će ubrzati tvoju penziju.
    (denisko, 7. mart 2021 14:27)

    # Link komentara

  113. Grožđe mora da je kiselo!!
    (Lisac, 7. mart 2021 14:26)

    # Link komentara

  114. Ovog Djokovic toliko ubio u pojam da vise ne zna sta prica
    (Mario, 7. mart 2021 14:26)

    # Link komentara

  115. maksimalna neiskrenost
    (jojo, 07. mart 2021 14:16)

    Možda a možda se samo pomirio sa neizbežnim.
    (Nebojša, 7. mart 2021 14:26)

    # Link komentara

  116. Uvidja on polako realnost koja dolazi.
    (Nebojsa, 7. mart 2021 14:26)

    # Link komentara

  117. Браво Рођо ово је заиста најкоректнија изјава коју сам до сада читао а да је то он изјавио.
    Свестан је да су га Рафа и Ноле превазишли, истина он их је и створио и свестан је да због година више у овој трци не учествује.
    Респект.
    (Рајко Четник, 7. mart 2021 14:25)

    # Link komentara

  118. Reče i ostade živ
    (biserko tardre, 7. mart 2021 14:25)

    # Link komentara

  119. :Umire iznutra:
    (Štap i šargarepa, 7. mart 2021 14:25)

    # Link komentara

  120. "I onako je kiselo"
    (Nemanja, 7. mart 2021 14:25)

    # Link komentara

  121. vec trazi opravdanje....
    (branko, 7. mart 2021 14:25)

    # Link komentara

  122. Povratiću
    (Fuj, 7. mart 2021 14:25)

    # Link komentara

  123. Rafa ga stigao na 20 a Nole na 310, naravno, o kakvim rekordima bi sad on i pričao. :D
    (466453, 7. mart 2021 14:24)

    # Link komentara

  124. nije istina, komentar bez čitanja članka. to je svima njima najvažnije a Federer vidi da više ne može osvojiti. može čekati i nadati se da će neki mladići otkidati GSove Noletu.
    Go Nole go
    (dubrovnik, 7. mart 2021 14:24)

    # Link komentara

  125. Objasnio Fed, to je realno tako, uvijek ce neko drugi oboriti prethodne rekorde, desice se to i u pojedinim disciplinama u atletici kao sto su kugla kod muskaraca i skok u dalj ili 400 metara kod zena koji je onako mozda i najtezi za dostici jer su se steroidi tad trosili ko pez bombonice.
    (Boris, 7. mart 2021 14:23)

    # Link komentara

  126. Roger 15:40 Federer ili krace 310 Rogerer.
    15:40 fanovi na aparatima.
    (aabb, 7. mart 2021 14:22)

    # Link komentara

  127. Али Мирка држи оклагију :-)
    (Жеља, 7. mart 2021 14:22)

    # Link komentara

  128. Kiselo grozdje, rodjeni!
    (Urke, 7. mart 2021 14:22)

    # Link komentara

  129. Hahahahahaha, da je ovo izjavio u bilo kom trenutku kada nije bilo jasno da ce njegovi rekordi pasti, moglo bi se pricati o nekoj iskrenosti, a ovako... mozda i u pogresnom momentu komentarise GOAT debatu, jer je jasno da njega u njoj uskoro nece biti. Sve u svemu najelegantniji teniser ikada, ali jasno je ko ce postati najbolji svih vremena:)
    (lola, 7. mart 2021 14:22)

    # Link komentara

  130. Sto bi rekli - kiselo je grozdje...
    (sova, 7. mart 2021 14:22)

    # Link komentara

  131. Lažeš, Rodžere, masni su ti zubi...
    (atomic, 7. mart 2021 14:21)

    # Link komentara

  132. Kenjas ko foka. Boli te i to mnogo sto ce i Nole i Rafa da te prestignu. Hahaha dzemperko,dzemperko ?
    (Scania R500, 7. mart 2021 14:21)

    # Link komentara

  133. hahahaha. ovo je vic.
    (sale, 7. mart 2021 14:20)

    # Link komentara

  134. Kiselo je grozdje
    (milan_zmn, 7. mart 2021 14:20)

    # Link komentara

  135. Hteo je da kaže "Ja sam bolji a njih dvojica moraju da jure za mnom"
    (kekw, 7. mart 2021 14:20)

    # Link komentara

  136. Svi smo ti poverovali Rodzere!
    Veliki igrac, ali covek sumjivog karaktera, da ne kazem morala.
    (Beobrad, 7. mart 2021 14:20)

    # Link komentara

  137. Veoma korektna izjava. E sad da li stvarno tako i misli...
    (Martius, 7. mart 2021 14:19)

    # Link komentara

  138. Ostaje ti rekord za najstarijeg broja 1, jer će se Djokovic u tim godinama već povući ne dozvolivši da ga duplo mlađi igrači maltretira nakon 20 godina provedenih na terenu.
    (Oxoxoposum, 7. mart 2021 14:17)

    # Link komentara

  139. E sad, ovo da kaze Fedex rekli bi da je folirant.. Da vidimo komentare za Djokovica :)
    (vp, 7. mart 2021 14:16)

    # Link komentara

  140. maksimalna neiskrenost
    (jojo, 7. mart 2021 14:16)

    # Link komentara