Rukometaši Srbije već na EP!

Reprezentacija Srbije izborila je plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine u Mađarskoj i Slovačkoj.

MS Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Kakav gospodin je ovaj Đirona to je čuvena Španska rukometna škola miran i staložen pre svega odnosno čovek kova. Šteta što mi nemamo takvog selektora ni blizu al šta je tu je.
    (Poštovaoc igre, 18. februar 2021 16:32)

    # Link komentara

  2. Srbija 2001,2011,2019 zlato na EP u odbojci zatim 1997 srebro, 1995,1999 2005,2007,2013,2017 bronza.Uz ove podatke jasno je da smo preskocili zavrsnicu najvise 5 puta u konkurenciji Italije,Francuske,Rusije,Poljske,Nemacke,Belgije,Holandije,Bugarske i ostalih racunajuci od 1991 nije loše.
    Dok EP u rukometu imate 3 srebra i 3 bronze a mi 1 bronzu i 1 srebro.
    (Nikola, 9. februar 2021 14:28)

    # Link komentara

  3. Hrvatski rukomet je u ovih 20kusur godina ukupno imao 14 velikih medalja 3 zlata 6 srebra i 5 bronzanih. Pametnom je to dosta. Mi smo u padu proteklih 10 godina nema nas nigde na mapi a sluzimo za nabijanje gol razlike. Sada se vremena menjaju dobili smo pravog selektora koji po prvim potezima zna sta radi. Nadamo se da ce nas rukomet krenuti u pravom smeru pa da mozemo ponovo velike utakmice igrati sa najvecim na svetu.
    (Bole, 09. februar 2021 08:13)

    Od 14 medalja, jedva 3 zlata. Tocno kazes susjede, pametnom dosta. Francuska, Danska, Spanjolska po 7-8-9 zlata a mi jedva 3 i to posljednje daleke Atena 2004. Vise srece no kvalitete.
    (Slavuj Zizek, 9. februar 2021 11:34)

    # Link komentara

  4. uros

    Ti si brate bas optimistican kada nase mozes u prvih 10 staviti u Evropi. Pocni sam da brojis ko je sve ispred nas. Spanija Francuska Hrvatska Svedska Danska Nemacka Norveska Portugal i Slovenija i to je bas onako prvih 9 najkvalitetnijih. Zatim Poljska Rusija Madjarska Island sve jake selekcije i onda eventualno mi mozemo da pridjemo tu negde.
    (joca, 9. februar 2021 09:08)

    # Link komentara

  5. Hrvatski rukomet je u ovih 20kusur godina ukupno imao 14 velikih medalja 3 zlata 6 srebra i 5 bronzanih. Pametnom je to dosta. Mi smo u padu proteklih 10 godina nema nas nigde na mapi a sluzimo za nabijanje gol razlike. Sada se vremena menjaju dobili smo pravog selektora koji po prvim potezima zna sta radi. Nadamo se da ce nas rukomet krenuti u pravom smeru pa da mozemo ponovo velike utakmice igrati sa najvecim na svetu.
    (Bole, 9. februar 2021 08:13)

    # Link komentara

  6. @Petar, Republika Vojvodina čuj podjednaki u vaterpolu hahaha ako već pokušavaš da porediš tvoju zemlju sa Srbijom (o načinu na na koji to radiš nećemo) bar budi malo realan. Aj kontam fudbal nam je u autu, dok je vama košarka ali vaterpolo podjednaki...uozbilji se
    (capitano, 9. februar 2021 00:57)

    # Link komentara

  7. Au Dario, crni Dario, pa sto si im to uspio napraviti?
    (Istrijan, 8. februar 2021 23:54)

    # Link komentara

  8. Pa opet Srbi glume Hrvate masovno. I to još pišu “Srbi sila, nas nema nigdje”?! U rukometu?! Opasni diverzanti na tastaturi...
    (prika iz susjedstva, 08. februar 2021 23:28)

    Nije to nista koliko opasni tastatura domoljubi Hrvati glume Srbe....
    (Trajko, 8. februar 2021 23:45)

    # Link komentara

  9. Mi smo dobri u odbojci Vaterpolu takođe ali to niko ne gleda. Košarka nam je otišla u velikom padu a rukomet i sami znamo da tu medalje nećemo videti narednih 10 god jer imamo samo dobrog trenera kvalitet igrača je tanak. Fudbal nam je na nivou Letonije. Hrvati su viceprvaci sveta u fudbalu što je veći rezultat od svih ostalih sportova zajedno. Mani njihove glinene pijane golubove oni kakvi god a duplo su manji od nas imaju 3 puta više olimpijskih zlatnih medalja od SRJ SCG i Srbije sveskupa zajedno na svim olimpijadama od 1992 do danas.
    (Raška oblast, 8. februar 2021 23:14)

    Odbojku gleda cijeli svijet jer je rasirena diljem svijeta,igraju je na svim kontinentima i svatko zna da ste vi Srbi velesila u odbojci. Rukomet doista nitko ne gleda,samo 4-5 zemlja koje medjusobno dijele zlatne medalje vec 15 godina a nas Hrvata tu nema jer zlato ne mozemo ni u tako slaboj konkurenciji osvojit. Kosarka vam nikako nije u padu jer ste aktualni olimpijski i europski doprvaci a i na SP ste dobili SAD. Imate najbolje kosarkasa svijeta Jokica i tu domirite redovito. Nogomet vam je rang trofejnih zemlja,a nas rang Moldavije. Imamo trofeja u nogometu koliko i oni,dok ih vi imate cetiri i mi smo ponosno sto imamo tako trofejne nogometne susjede. Mi smo nase medalje na OI nabili na spustanju skijama niz snijeg i puhanju brodica uz vjetar,dok ste vi medalje uzimali u momcadskim sportovima,atletici,hvanju i tako dalje. Doista ste Srbi sila.
    (Slavonska oblast, 8. februar 2021 23:44)

    # Link komentara

  10. Srbi se na velika vrata vracaju u vrh rukometa, uvijek su imali momcad koja je pucala od kvalitete ali im je falio izbornik. Sada su uzeli pravoga izbornika i brzo ce se vratiti tamo gdje pripadaju. U isto vrijeme mi padamo, ponizavaju nas egzoticni Japan i Argentina i idemo u rupe gdje smo bili dok su nas Srbi redovito gazili prvih 10 godina poslije raspada YU. Sprda nas cijeli svijet a tek ce. I eto jedino smo rukomet imali na svojoj strani uz glinene golubove i puhanje brodova, a sada ce nas i tu Srbi preteci. U nogometu imaju 4 trofeja sto mi mozemo samo sanjati, a i tu ce im kao i u rukometu krenuti cim dodje pravi izbornik jer imaju bolju momcad od nas i bolje nadolazece mlade nogometase, sto je prije par dana Mamic lijepo rekao. U kosarci su Srbi velesila za nas bili i ostali. O odbojci koja vrijedi 5 koplja vise od rukometa da ne pricam. Rukomet 5 drzava medju sobom uzima medalje a u odbojci je ta konkurencija veca 5 puta u odnosu na rukomet. U tenisu imaju najboljega tenisaca u povijesti i jednog od najveceg sportasa ikada, dok su u vaterpolu uzeli medalja koliko bi nama trebalo narednih 20 godina svake da uzimamo a oni da ne uzmu nijednu. Eto, ostaje da se tjesimo golubovima i brodicima, tu smo doista "sila". A sve ostalo treba da nam je braco cast sto imamo za prvoga susjeda Srbiju, prije par godina i sluzbeno proglasenu za najvecu sportsku naciju na svijetu spram broja ljudi. Frendovi i frendice, takvog susjeda nema svatko. Biti susjed Srbije nama Hrvatima je cast.
    (Dario, Neovisna Republika Istra, 08. februar 2021 21:30)

    1. U prvih 10 godina, Hrvatska Zlato, Srebro i Bronca, a Srbija tri bronce. Na Rukometnim europskim prvenstvima veći je postotak gledatelja nego na košarkaškim europskim prvenstvima.

    2. Hrvatska Srebro, Bronca, Zlatna kopačka i Balon d'or. Imamo više medalja, nego vi sudjelovanja na EP-u.

    3. U odbojci i košarci bez Crnogoraca nemate zlatne medalje.

    4, Jedino u vaterpolu osvajate zlata, ali s Crnogorcima u ekipi, evo npr. s Mandićem:D

    5. Skijanje, imamo više medalja na ZOI i SP-a. neego što Srbija Srbija ima skijaša:D
    (:D, 8. februar 2021 23:42)

    # Link komentara

  11. Pošto volim rukomet kada je finale Srbija-Gerona?
    (:D, 8. februar 2021 23:12)

    Poslije finale Hrvatska-Japan
    (:D, 8. februar 2021 23:41)

    # Link komentara

  12. Mi smo u Srbiji ponosni što imamo za komšije dvostruke olimpijske šampione u rukometu Hrvate koji su i dalje rukometna nacija i čije rezultate ćemo i ove godine sa zanimanjem pratiti na OI u Tokiju.
    (Ivča, 8. februar 2021 22:59)

    Vi u Srbiji nemate na sto bit ponosni na susjede.Na susjede jedino mi u Hrvatskoj mozemo biti ponosni jer ste bolji od nas u svemu.
    (Gorca, 8. februar 2021 23:40)

    # Link komentara

  13. U prvih 10 godina Hrvatska Zlato, Srebro i Broncu, a Srbija 3 bronce:D
    Nogomet Srebro, Bronca, zlatna kopačka i Balon d'or.
    U tapšanje po dupetu bez Crnogoraca ste nitko i ništa, isto tako i u košarci.
    U gnjurenju to jest vaterpolu malo ste bolji i to s Crnogorcima u ekipi.
    Kad sve zbrojiš bez Crnogoraca ste niko i ništa, jer od samostalnosti Srbije imate zlata samo u vaterpolu:D
    (Geđo, Hrvatska u finalu, a Srbija bez Crnogoraca u kanalu:D, 8. februar 2021 22:44)

    Hrvatska bez Srba ima samo medalje u gadjanju glinenih golubova.Srbija bez crnogoraca u odbojci,kosarci,vaterpolu,fudbalu,rukometu,tenisu... :D
    (Uljo,Srbija sa trofejima,Hrvatska bez Srba u kanalu :D, 8. februar 2021 23:39)

    # Link komentara

  14. ovi srbi pravi komedijaši...
    (..., 8. februar 2021 22:30)

    Ni blizu kao ovi hrvati...
    (....., 8. februar 2021 23:38)

    # Link komentara

  15. Pa opet Srbi glume Hrvate masovno. I to još pišu “Srbi sila, nas nema nigdje”?! U rukometu?! Opasni diverzanti na tastaturi...
    (prika iz susjedstva, 8. februar 2021 23:28)

    # Link komentara

  16. Dario

    Mi smo dobri u odbojci Vaterpolu takođe ali to niko ne gleda. Košarka nam je otišla u velikom padu a rukomet i sami znamo da tu medalje nećemo videti narednih 10 god jer imamo samo dobrog trenera kvalitet igrača je tanak. Fudbal nam je na nivou Letonije. Hrvati su viceprvaci sveta u fudbalu što je veći rezultat od svih ostalih sportova zajedno. Mani njihove glinene pijane golubove oni kakvi god a duplo su manji od nas imaju 3 puta više olimpijskih zlatnih medalja od SRJ SCG i Srbije sveskupa zajedno na svim olimpijadama od 1992 do danas.
    (Raška oblast, 8. februar 2021 23:14)

    # Link komentara

  17. Pošto volim rukomet kada je finale Srbija-Gerona?
    (:D, 8. februar 2021 23:12)

    # Link komentara

  18. Svih ovih godina rukomet je bio u zapećku na margini jer nismo imali nikakve rezultate. Radujemo se što ćemo ponovo gledati naše jer u nedostatku našeg rukometa pratili smo Hrvate koji su prethodnih godina redovno uzimali medalje.
    (Cassidi, 8. februar 2021 23:03)

    # Link komentara

  19. Mi smo u Srbiji ponosni što imamo za komšije dvostruke olimpijske šampione u rukometu Hrvate koji su i dalje rukometna nacija i čije rezultate ćemo i ove godine sa zanimanjem pratiti na OI u Tokiju.
    (Ivča, 8. februar 2021 22:59)

    # Link komentara

  20. Treba čestitati momcima na istorijskom rezultatu posle par godina ponovo smo na smotri sa najboljima. Tamo nećemo sa ovim timom ništa epohalno napraviti ali treba očekivati da ćemo proći prvi krug što bi bio veliki uspeh.
    (Zoki Bg, 8. februar 2021 22:55)

    # Link komentara

  21. @Petar, Republika Vojvodina, 8. februar 2021 20:50)
    ni srbija ni hrvatska nisu rukometne sile jer se igra stari rukomet sa ofaziivnim i defazivnim timom sa mnostvom izmjena, ovi drugi igraju brz rukomet smanje izmjena i mnostvo laganih golova i tu kasnimo. ruku na srce nijedan hrvat nit srbin ima mjesta u reprezentaciji danske i francuske, toliko.
    bilo bi ljepo kad bi vojvodina i dalmacia bile samostalne drzave i reprezentativni sport balkaniada bi bile zanimljivije, jace, daj boze al od tog nema nista jer nismo jaki ko albanci.
    (Miro Split, 8. februar 2021 22:54)

    # Link komentara

  22. Bilo bi dobro da smo jaki ali još treba puno da radimo da bi stigli Hrvate daleko smo još mi od njih.
    (Rajko, 8. februar 2021 22:51)

    # Link komentara

  23. Lovro dubrovačka republika

    Iz tvoja usta u božje uši ali realno gledano nemamo igrače svetskog dometa sem Nenadića iz vesprema. Naši su maksimum u rangu Belorusije ili Češke u Evropi oko 10-12 mesta. Ove dobre igre protiv Francuza su početnička sreća i ništa više. Girona pravi dobru atmosferu ima tu hemije u ekipi ali nema super kvaliteta potrebnog za velike rezultate koje svi sada posle francuske očekuju. Daleko smo još mi od najboljih.
    (Uroš, 8. februar 2021 22:48)

    # Link komentara

  24. Srbi se na velika vrata vracaju u vrh rukometa, uvijek su imali momcad koja je pucala od kvalitete ali im je falio izbornik. Sada su uzeli pravoga izbornika i brzo ce se vratiti tamo gdje pripadaju. U isto vrijeme mi padamo, ponizavaju nas egzoticni Japan i Argentina i idemo u rupe gdje smo bili dok su nas Srbi redovito gazili prvih 10 godina poslije raspada YU. Sprda nas cijeli svijet a tek ce. I eto jedino smo rukomet imali na svojoj strani uz glinene golubove i puhanje brodova, a sada ce nas i tu Srbi preteci. U nogometu imaju 4 trofeja sto mi mozemo samo sanjati, a i tu ce im kao i u rukometu krenuti cim dodje pravi izbornik jer imaju bolju momcad od nas i bolje nadolazece mlade nogometase, sto je prije par dana Mamic lijepo rekao. U kosarci su Srbi velesila za nas bili i ostali. O odbojci koja vrijedi 5 koplja vise od rukometa da ne pricam. Rukomet 5 drzava medju sobom uzima medalje a u odbojci je ta konkurencija veca 5 puta u odnosu na rukomet. U tenisu imaju najboljega tenisaca u povijesti i jednog od najveceg sportasa ikada, dok su u vaterpolu uzeli medalja koliko bi nama trebalo narednih 20 godina svake da uzimamo a oni da ne uzmu nijednu. Eto, ostaje da se tjesimo golubovima i brodicima, tu smo doista "sila". A sve ostalo treba da nam je braco cast sto imamo za prvoga susjeda Srbiju, prije par godina i sluzbeno proglasenu za najvecu sportsku naciju na svijetu spram broja ljudi. Frendovi i frendice, takvog susjeda nema svatko. Biti susjed Srbije nama Hrvatima je cast.
    (Dario, Neovisna Republika Istra, 08. februar 2021 21:30)

    U prvih 10 godina Hrvatska Zlato, Srebro i Broncu, a Srbija 3 bronce:D
    Nogomet Srebro, Bronca, zlatna kopačka i Balon d'or.
    U tapšanje po dupetu bez Crnogoraca ste nitko i ništa, isto tako i u košarci.
    U gnjurenju to jest vaterpolu malo ste bolji i to s Crnogorcima u ekipi.
    Kad sve zbrojiš bez Crnogoraca ste niko i ništa, jer od samostalnosti Srbije imate zlata samo u vaterpolu:D
    (Geđo, Hrvatska u finalu, a Srbija bez Crnogoraca u kanalu:D, 8. februar 2021 22:44)

    # Link komentara

  25. (Petar, Republika Vojvodina, 08. februar 2021 20:50)

    Ujkane, providan si, malo ekavski malo ijekavski pises. Istrijan i Dubrovcanin su ti dali domaci zadatak kako se pisu sastavi tog tipa.
    (godine raspleta, 8. februar 2021 22:40)

    # Link komentara

  26. Srbija nova rukometna sila, Hrvatska nova rukometna sprdnja. I ne, ne pretjerujem kad to kazem. To svi vide.
    (Domagoj, Republika Slavonija, 8. februar 2021 21:36)

    ovi srbi pravi komedijaši...
    (..., 8. februar 2021 22:30)

    # Link komentara

  27. Auuu Petre, crni Petre, šta si im napravio...
    (Susjed, 8. februar 2021 22:28)

    # Link komentara

  28. @Petar Republika Vojvodina

    Xexe,Pero Perice mozes o Srpskoj Vojvodini samo da sanjas,kao i poglavnik.
    A sto se tice tvog komentara,pozdravio te Djokovic i Milorad Cavic.Cuj vaterpolo podjednaki hahaha.Nastavi sa golubicama i brodovima i samo neka vam zene brane cast sporta.
    (Nemojte nam to raditi,to mogu samo Srbi, 8. februar 2021 22:04)

    # Link komentara

  29. @Petar Republika Vojvodina

    Da se ne pecam previse,svrati na primer u Zrenjajnin ili Rumu.
    (Balgoje i Punisa to resavaju, 8. februar 2021 22:01)

    # Link komentara

  30. @Petar Republika Vojvodina

    O Srpskoj Vojvodini,Srpskoj Crnoj Gori i Republici Srpskoj mozes samo da sanjas i kmecis.Usput,svrati do Madrida pa poglavniku objasni kako uz svu mogucu pomoc spadoste na polupraznu kiflu i pola Hercegovine.
    (parmijno, 8. februar 2021 22:00)

    # Link komentara

  31. Ako budu igrali na onom nivou kao protiv Francuza onda nas čekaju lepe vesti sa EP. Ako ništa drugo barem ćemo posle dugo vremena proći grupu a za posle ko zna jer verujem da je onakva igra dovoljna da se prodje grupa. Ali samo ako budu imali onakav pristup i onakvu igru kao protiv Francuza i Grka. Medjutim ako se budu vratili starim navikama opet poslednje mesto i brukanje. Na kraju čestitke momcima i pogotovo selektoru na plasmanu na veliko takmičenje.
    (Smeh, 8. februar 2021 21:56)

    # Link komentara

  32. @Petar, Republika Vojvodina, 08. februar 2021 20:50)

    Ne pali se, mali. Mogu da imaju koga god hoće. Ali, nemaju GOAT-a. Nigde, ni u jednom sportu. I pri tom su ono što su. Predmet sprdnje. Naš GOAT, naš Begiš. Puna kapa.
    (Fextal, 8. februar 2021 21:55)

    # Link komentara

  33. Sada tek vidimo koliko si Srbi mocni, pregazili su u dvije tekme Francuze a nas pregazila Argentina. Ti Srbi su najveca sportska nacija u ovome dijelu Europe uvjerljivo. A mi da sutimo i pokrijemo se usima jer nas nema nigdje.
    (LOVRO, DUBROVACKA REPUBLIKA, 8. februar 2021 21:43)

    # Link komentara

  34. Dobro ćemo se istrest na rvatima to predstojeće prvenstvo!
    (Republika Damlacija, 8. februar 2021 21:43)

    # Link komentara

  35. Srbija nova rukometna sila, Hrvatska nova rukometna sprdnja. I ne, ne pretjerujem kad to kazem. To svi vide.
    (Domagoj, Republika Slavonija, 8. februar 2021 21:36)

    # Link komentara

  36. Srbi se na velika vrata vracaju u vrh rukometa, uvijek su imali momcad koja je pucala od kvalitete ali im je falio izbornik. Sada su uzeli pravoga izbornika i brzo ce se vratiti tamo gdje pripadaju. U isto vrijeme mi padamo, ponizavaju nas egzoticni Japan i Argentina i idemo u rupe gdje smo bili dok su nas Srbi redovito gazili prvih 10 godina poslije raspada YU. Sprda nas cijeli svijet a tek ce. I eto jedino smo rukomet imali na svojoj strani uz glinene golubove i puhanje brodova, a sada ce nas i tu Srbi preteci. U nogometu imaju 4 trofeja sto mi mozemo samo sanjati, a i tu ce im kao i u rukometu krenuti cim dodje pravi izbornik jer imaju bolju momcad od nas i bolje nadolazece mlade nogometase, sto je prije par dana Mamic lijepo rekao. U kosarci su Srbi velesila za nas bili i ostali. O odbojci koja vrijedi 5 koplja vise od rukometa da ne pricam. Rukomet 5 drzava medju sobom uzima medalje a u odbojci je ta konkurencija veca 5 puta u odnosu na rukomet. U tenisu imaju najboljega tenisaca u povijesti i jednog od najveceg sportasa ikada, dok su u vaterpolu uzeli medalja koliko bi nama trebalo narednih 20 godina svake da uzimamo a oni da ne uzmu nijednu. Eto, ostaje da se tjesimo golubovima i brodicima, tu smo doista "sila". A sve ostalo treba da nam je braco cast sto imamo za prvoga susjeda Srbiju, prije par godina i sluzbeno proglasenu za najvecu sportsku naciju na svijetu spram broja ljudi. Frendovi i frendice, takvog susjeda nema svatko. Biti susjed Srbije nama Hrvatima je cast.
    (Dario, Neovisna Republika Istra, 8. februar 2021 21:30)

    # Link komentara

  37. (Petar, Republika Vojvodina, 08. februar 2021 20:50)
    Ti si izgleda bas dobro opterecen Srbima i svemu Srpskom, koliko ponizavas srpski sport a govoris u Srpskim imenu, a znamo tacno da si komsija
    (gogi 345, 8. februar 2021 21:20)

    # Link komentara

  38. Eto makar i tako da se plasirate. Mozda vam i u fudbalu 3 ekipe iz grupe otkazu pa odete na Euro za 3 godine
    (ChMario, 08. februar 2021 20:54)

    Eto makar da imate ovde da prosipate komplekse. Mozda i vi nekad osvojite neki trofej ali to nece biti nikad.
    (Petar, 8. februar 2021 21:19)

    # Link komentara

  39. (Petar, Republika Vojvodina, 08. februar 2021 20:50)

    Kako ti ne dosadi sunarodnjace? Svi znaju tko si. Los trol.
    (Dino, Republika Dalmacija, 8. februar 2021 21:17)

    # Link komentara

  40. Eto makar i tako da se plasirate. Mozda vam i u fudbalu 3 ekipe iz grupe otkazu pa odete na Euro za 3 godine
    (Mario, 8. februar 2021 20:54)

    # Link komentara

  41. Sad tek vidimo koliko je nerealno kad smo nakon naše pobede protiv Francuske poceli da pretimo Hrvatima.Mi smo dobili Francuze pred svetsko prvenstvo,taman kad su Hrvati razbili Špance pred isto to svetsko prvenstvo.E sad su isti ti Španci koje su zgazili Hrvati,razbili Francuze koje smo mi dobili,pa smo se busali.Realno,nismo blizu,niti cemo skoro biti blizu najvecima.Nismo se ni na SP,a ni na olimpijadu plasirali.Naravno da nas sprda ceo svet.Mi imamo kosarku i odbojku,oni fudbal i rukomet.Vaterpolo smo podjednaki.Oni imaju više medalja u drugim sportovima,narocito Olim.medalja.I ljetnih i zimskih.Oni su prije godinu,dve i sluzbeno u nekim uglednim svetskim novinama proglaseni najsportskijom nacijom na svetu,gledajuci broj medalja prema broju stanovnika.Oni su puno u fudbalu bolji,a on vredi više nego koš,odb,vaterp i ruk zajedno.I kosarka nam je u velikom padu,a ni odbojka nije daleko.Mi u rukometu imamo svega 3 bronze,oni u košarci imaju 3 bronze i srebro sa Olimpijade,pa su i tu bolji u tom odnosu naša košarka-njihov rukomet.S tim da imaju vise u rukometu nego mi u kosarci.Mislim da NIKAD necemo da uzmemo neku medalju u seniorskom reprezentativnom fudbalu,a oni imaju dve u 20 g.I nikad se ne bih kladio da nece da uzmu jos koju, jer imaju ono nešto u fudbalu i zaista su veliki.Imaju kult,koji mi nikad necemo imati.Mi imamo u kosarci.I nisam preterao kad to kazem.Braćo,ima da cutimo i da budemo ponosni sto imamo jednu Hrvatsku,najvecu sportsku svetsku naciju za suseda.
    (Petar, Republika Vojvodina, 8. februar 2021 20:50)

    # Link komentara

  42. Čestitke momcima i Toniju! Makar oko plasmana da ne brinemo više. Dao Bog samo zdravlja. Kompletni, motivisani i dobro vođeni bićemo ozbiljna kost svima na EP.
    (detektiv kokni kol, 8. februar 2021 20:22)

    # Link komentara

  43. Sad bi tebalo otpustiti Djeronu i uci u sukob sa par najboljih igraca ili bar na neki nacin upropastiti ovaj pozitivan razvoj dogadjaja.
    (Lars, 8. februar 2021 20:20)

    # Link komentara