1. Pogledajte emisiju na tube hrt tv nedeljom u 2 i bice vam jasno ko je gospodin los covek mnogo a pare najvise voli zato je i hteo da proda hrvatima za pare.
    (Zvezdan, 28. januar 2021 01:40)

    # Link komentara

  2. Svaka cast Veseline. Bas si to plasticno opisao. Samo ti kada si bio selektor daska je od pocetka bila podignuta i sirio se miomiris. Sada kada vise nisi tu sada bi da omalovazis nekoga ko je za tebe velicina u trenerskom svetu.
    (Jovan, 27. januar 2021 15:33)

    # Link komentara

  3. Lagano se nabacuje svo vreme hr savezu da bude njihov selektor. Ne može to da postane zato što kod njih postoji kult reprezentacije koji je konstanta i u to se ne dira. Selektor mora kad svira himna da stavi ruku na srce da oseti naboj jer lijepa naša je njima sve i njihova svetinja. On kao čovek to ne može da uradi jer je Crnogorac ne oseća taj naboj jer ga i nema. Oni će naći sebi selektora imaju dosta dobrih kandidata favorita Gorana Perkovca Smailagića Horvata ili Vladu Šolu 90% će biti jedan od njih. Ponovo će ove odlične igrače uklopiti da budu dobar i kompaktan tim jer imaju kult to im je svetinja za razliku od nas koji nemamo baš ništa od toga.
    (Uroš, 26. januar 2021 20:04)

    # Link komentara

  4. Господине Вујовићу, колико се сећамо ,сви,Вас су репрезентативци тадашње СЦГ бојкотовали. Да подсетимо, генерација Штербика, Шарића, браће Кривокапић, Денија Анђелковића,Суџума,Ратка Николића и осталих ( поштовање) да их не набрајамо; јавно је бојкотовала селектора ( Вују) за утакмицу 2005 која се играла против Хрватске.
    Ова утакмица се провлачи кроз медије у последње време са скроз погрешном конотацијом. То је класика српске журналистике. Али то је сада нека друга прича.
    Дакле,играчи су јавно оптужили Вују да је на полувремену исте утакмице,покушао да врбује играче СЦГ тако што им је предложио да " мало попусте у другом полувремену"
    И то их је замолио да остане између њих у свлачионици.
    Довољно о Вуји.
    (Saša, 26. januar 2021 19:42)

    # Link komentara

  5. Vuji svaka zlatna. Klasa je klasa.
    (Vlado, 26. januar 2021 19:39)

    # Link komentara

  6. Bolje da si ćutao.
    (Marko NS, 26. januar 2021 19:20)

    # Link komentara

  7. Eto... Šta čovek koji mrači može da prenese na ekipu?
    (spock, 26. januar 2021 19:00)

    # Link komentara

  8. Zaboravio je da kaže na početku ... "Nije sujeta"!
    (Predrag Q, 26. januar 2021 18:41)

    # Link komentara

  9. Videli smo tebe kad si ti bio trener, i tvoj "bljesak" vidim kolko si ti napravio uspeha sa rukometašima ,punili su nas svi od reda , drao si se samo a ništa nisi doneo dobro za naš rukomet. Pa sad radi stara ljubomora balkanaca da blatimo tuđ uspeh zbog tvoj neuspeh , čovek je pokazao kao trener kako se igra rukomet, sad ,moramo nekad i da izgubimo sigurno će da dođe do toga,a ti ćeš odmah iskoristiti priliku da u tu svrhu blatiš naš sport, i da kažeš kako ovaj trener ne valja ništa, zato bolje ćuti i ostavi čoveka na miru da radi kako zna i kako treba , s njim je naš rukomet na pravi put, a ono što si ti uradio ostavi iza sebe bolje ,jer znamo kakav si trener i da ama baš ništa nisi napravio od igrača, imao si prilike nisi iskoristio , i sad idi treniraju hrvatsku ili neku drugu reprezentaciju , od Srbije u rukometu što dalje miči ruke jer nisi poželjan , i nemoj više ti da blatiš nikoga, jer znamo da si nula i to velika nula od trenera.
    (Milan, 26. januar 2021 17:23)

    # Link komentara

  10. Šta ti je ego. Nisu mi jasni takvi ljudi koji od ljubomore, previše ega, sujete ne mogu jednostavno da čestitaju čoveku na nekom uspehu i da požele sreću u daljem radu. A ne odmah u fazonu lako je to, da te vidimo ovamo. Da li mu je neko objasnio da mi odavno nismo prošli grupu na većem takmičenju i da smo propustili ovo SP iz razloga što smo bili "sjajni". Da smo dno u rukometu i da smo dolaskom ovog selektora uspeli da se izdignemo na čudesan način i u 2 susreta protiv Francuske osvojimo 3 boda, demoliramo Grčku koja je pri žrebu isticana kao rival sa kojima ćemo se grčevito boriti za prolaz. I to nije najveće iznenadjenje nego igra igrača koji su bili tu i pre ovog selektora. Kao 2 različite reprezentacije a isti igrači. Još nam nisu igrali trenutno naši najbolji, najpoznatiji igrači. Ne budi mala osoba već poželi čoveku i njegovim pulenima da nastave ovako i ako je moguće još bolju igru uz koju će rezultati doći.
    (Smeh, 26. januar 2021 17:18)

    # Link komentara

  11. "Rezultat sve trpi"? Bas tako, razlika izmedju tvoje i filozofije Djerone, sa njim pobedjuju, a sa tobom i slicnim tebi gube... Cak sta vise i igra "na oko" mnogo lepse izgleda sada. A "strucnjaci" srpskog rukometa imaju sistem igre od pre 40 god. Na kraju krajeva, sta dodati vise o "strucnosti" nasih trenera, kad je najbolji svih vremena Nikola Karabatic, proglasen netalentovanim, od strane cuvenog niskog trenera...
    (Gde ja zivim, 26. januar 2021 16:33)

    # Link komentara

  12. Demagogija koju slusamo vec 20 godina.
    Pustite coveka da radi na miru sa ovo malo decaka koji zele da poginu za Srbiju.
    (maximus, 26. januar 2021 16:25)

    # Link komentara

  13. Ђерона ништа више да не уради, бар је вратио осмех на лице играча, веру у победу, удахнуо је позитивну енергију и пробудио већ давно заборављену и прежаљену борбеност. А што се Вујовића тиче, захваљујући таквим као он, његовом тренерском "знању", као и онима из савеза као што су били Божа и Веља, ми и нисмо могли дубље да потонемо. Дотакли смо буквало дно баре, ваљали се годинама у муљу. Како ће бити? Тешко, врло тешко, али Ђерони бар треба дати шансу и пустити га да ради.
    ПС Вујовић као играч: легенда, један од најбољих. Вујовић као човек и тренер: 0 (словима: нула). Што даље од нашег рукомета.
    (барсин статистичар, 26. januar 2021 16:24)

    # Link komentara

  14. Te bi zeleo da vodi Hrvate ali ne mogu stranci, Srbi uzeli stranca pa sad on ne može, pa kao ajde da objasni “pažnju” ... i ajd u krug ! Šta je on sa reprezentacijom toliko uradio kao trener ?? 2000e je došao na tacnu. Ali od 2003 do 2006e ? Ništa ! Tako da deljenje nekih lekcija... bolje da ćuti !
    (JPR24, 26. januar 2021 16:23)

    # Link komentara

  15. Zustar,pun kontroverzi,voli da je mirodjija u svakoj corbi,bez dlake na jeziku,uvek spreman za svadju,ali i za salu (ako mu dune),jedni ga hvale,drugi kude... Za sada preovladjuje utisak da je zreo za farmu,ili tako nesto. Ne razumem se u rukomet,ali rekao bih da je u pitanju sirovina starog kova,koji verovatno zna znanje,ali mislim da je nesposoban da to prenese na igrace. Najjaci adut-dobra motivacija,ali ako se postupci ne prihvate kao motivacija,lako preraste u razdor unutar ekipe i bojkot.
    (Najiskrenije, 26. januar 2021 16:22)

    # Link komentara

  16. Toni je za mesec dana video i shvatio sve. Samo skloniš momke od raznih Vujovića, Vukovića i sličnih sujetnih asova zaostalih u 85-oj i eto ti rezultata i hemije u timu.

    Žikica Milosavljević se kao eks veliki igrač podredio selektoru, u ulozi pomoćnika skače, raduje i urla sa svojim momcima. Takvi nam trebaju, a ne tirade zaslužnih velikana koji kao Mapetovci sole sa balkona. Samo oni znaju i oni mogu jer su eto nekada. Dosta više.

    Ova rečenica "Imao je neverovatnu sreću i znanje da dobije Francusku." Znači ipak sreća i slučajnost pa znanje. Ne da sujetna i zadrta duša mira. Mora da se ospori na kraju. Veliki majstori sitne duše, najgora kombina.
    (prijatelj nekih prijatelja, 26. januar 2021 16:19)

    # Link komentara

  17. Vujoviću posle svega imaš hrabrosti i obraza da progovori.... Čovek posle par treninga bez standardne postave uze Francuskoj 3 boda..... Kao igrač svaka čast ali za trenera nisi bar za neki veći nivo.... Možda eventualno da preizmeš Angolu recimo
    (Maksim, 26. januar 2021 16:11)

    # Link komentara

  18. A ko te pitao?Nudis se Hrvatima,komentarises svuda kao neka tetka si.Ko te pitao za savet update???
    (Miloš, 26. januar 2021 16:09)

    # Link komentara

  19. Potrebno je malo optimizma, dobrih i strucnih ljudi. Vujovicu ti nisi taj.
    (Slavko, 26. januar 2021 16:05)

    # Link komentara

  20. Pardon Djerona
    (nema ovde leba, 26. januar 2021 15:56)

    # Link komentara

  21. Veseline cuti molim te,da imas obraza ne bi usta otvarao i ti i tebi slicni koji su nas urnisali zadnjih dvadeset godina,Djirona je za sve vas profesor rukometa i sto se tice igre i odnosa sa igracima
    (nema ovde leba, 26. januar 2021 15:47)

    # Link komentara

  22. U tom periodu koji spominješ, i Vuković Veselin, koji te je doveo sa Cetinja, bio je selektor. Nadam se da si mu rekao i u lice.
    (nmvmmh, 26. januar 2021 15:45)

    # Link komentara

  23. Srbi su sada bolji u rukometu, ali mi Hrvati cemo im pokazati tko su i dalje svjetski prvaci u NATO robovanju!
    (Ivano hdz, 26. januar 2021 15:41)

    # Link komentara

  24. Nije Vujo svaki brak isti....ako ti nisi spuštao dasku,hrkao,ostavljao dlake u lavabou ne mora da znači da će i Djirona...a i ne počinje svaki idealno,sećaš se braka sa Perunom,Matićem,Cvetkovićem od početka valjali nisu...jedino bi dobro sa Vranješom ali je kratko trajala ta bračna zajednica....tako da Vujo ti si se kao djuvegija loše pokazao a za Djironu polako,videćemo,možda bude ljubav i za ceo život,ko to zna
    (Buljko, 26. januar 2021 15:40)

    # Link komentara

  25. Dok bude rezultata bice sve ok, kad ih nbude to je to, prosto je, nije kao na drzavna jasla da te boli uvo dal si nsto uradio il nisi jer ces svakako da primis platu..
    (C i n i k, 26. januar 2021 15:28)

    # Link komentara

  26. Uz svo uvažavanje Vujovića kao vrhunskog igrača, mislim da ovom čoveku ne treba davati ni 20% od prostora u medijima koji trenutno ima. Sve što je osvajao kao trener je pet puta preuveličano a o tome kakav je čovek znamo svi mi koji pratimo rukomet. Draži mu je tuđi neuspeh nego sve što je osvojio, misli da niko na svetu ne zna rukomet bolje od njega i nikad neće priznati svoju grešku, a bilo ih je brdo dok je bio selektor Srbije.
    (Vojvođanin, 26. januar 2021 15:22)

    # Link komentara

  27. Rece "strucnjsk" koji se "proslavio" sa reprezentacijom kao trener. Kakve veze ima jezik kad ionako vecina igraca igra u inostranim klubovima. Kako se tamo sporazumevaju?
    (boki, 26. januar 2021 15:22)

    # Link komentara

  28. Vujovic je doveo rukomet na neki drugi nivo, nivo kad ne zelimo vise da pratimo taj sport!! Bahato ponasanje, prostakluk, zastarelost razmisljanja i taktike, sad i necuvena pakost i zavist prema tudjem uspjehu. Odavno i nasem rukometu nesto ne stima. Dosadna igra i beskonacno dodavanje oko sesterca, onda neki suter postigne gol sa 9 metara i dok mi izmjenimo dva igraca protivnik je u brzoj tranziciji vec dao gol...Gledao sam Borac zadnji put u Evropi kad su igrali protiv nekih Holandjana, oni svi po 17, 18 godina vjerovatno nece ni nastaviti igrati profesionalno rukomet a razbili ove nase modernom igrom. Nisu nasi rukometasi krivi,nego nase cika brke treneri iz praistorije..
    (DaniloBLuka, 26. januar 2021 15:20)

    # Link komentara

  29. Statističar je sa Srbijom sa 5 treninga i 3 utakmice uradio više nego ti za 4 godine. Toliko o tvom trenerskom znanju .
    (jovica, 26. januar 2021 15:18)

    # Link komentara

  30. Ne mislim da je Vujović neki trener, ali je u pravu. Ne može se sa dve utakmice popraviti nešto što je kvareno dvadeset godina. Euforija bez pokrića...to je naš mentalitet.
    (Fenomen, 26. januar 2021 15:14)

    # Link komentara

  31. Koja nekorektnost i nekultura. Idi u Hrvatsku pa se pokaži. Ovde si imao ne jednu priliku.Sramota i sujeta.
    (VIT, 26. januar 2021 15:06)

    # Link komentara

  32. Ko ovog stranca sa nasim pasosem nesto pita. Nista kao trener nije uradio a sad jos kao neka malerise buducnost naseg srpskog rukometa....
    (ivan, 26. januar 2021 15:05)

    # Link komentara

  33. Veoma prosto, ako se vremenom pokaze da imas u nekom sportu los trenerski kadar za nivo A reprezentacije, a igracki potencijal postoji, onda dovedes strucnjaka iz zemlje kojoj takvi ne manjkaju, nije retkost ni u vrh saveza da dovode strane strucnjake. Nasi ljudi su ucili mnoge kako se igra i trenira kosarka, cak nam treneri odlaze da treniraju i klupske juniore.
    (mrRobot, 26. januar 2021 14:58)

    # Link komentara

  34. A ko te pitao?Nudis se Hrvatima,komentarises svuda kao neka tetka si.Ko te pitao za savet update???
    (Miloš, 26. januar 2021 14:57)

    # Link komentara

  35. Svi vi domaći "stručnjaci" ste imali šansu da pokažete koliko znate, odnosno ne znate. Tako da, skloni se ti lepo i pusti čoveka da radi.
    (Millennium, 26. januar 2021 14:55)

    # Link komentara

  36. Вујовић је био опасан рукометаш, стварно легенда, али је кретен од тренера, никако легенда. увек је био луд, то се неће променити. само што даље од репрезентације.
    (Вук Караџић, 26. januar 2021 14:46)

    # Link komentara

  37. Videli smo nasu rukometnu struku na delu u poslednjih 15g, srozali su rukomet na nivo amaterskog sporta. Od Djerone ne ocekujem nista, sta god da dobijemo je vise nego sto smo imali. Barem donosi drugaciji pristup igri, ne vidim da se dere, urlice, psuje majku igracima, ne ponasa se kao Bog i sto je najbitnije, ne inati se. Onda nema ni povratne reakcije, svadje sa igracima, pravljenja klanova. Npr Vujovic kaze " Ja nikoga ne bih zvao u reprezentaciju ko je mislio da će nas Francuzi 'istamburati'. Možda će Toni to prevazići, naći način i okrenuti glavu". Toni ce upravo okrenuti glavu, ali tim pristupom ce i dovesti do pomirenja medju igracima.
    Druga stvar je sto kod nas vecina ljudi ne razume ekipne sportove, pa misle da trener mora svaku akciju da poziva, da upravlja igracima kao na video igrici. Na reprezentativnom nivou igraju ozbiljni profesionalci, njih trener ne uci kako da igraju, vec daje savete u odnosu na trenutnu situaciju zato sto vidi mec sa strane. Igraci na osnovu toga mogu i da improvizuju, da se dogovore za akciju koju su na treningu uigrali. Neke akcije su rezervisane za kljucne momente.
    (drvobradi, 26. januar 2021 14:38)

    # Link komentara

  38. Kaže "da se to nije desilo,odmah bi mu podmetali nogu".Ako ovo nije podmetanje noge,ja ne znam šta je.Svakom svojom rečju se trudio da umanji doprinos Đirone u ove dve pobede nad Francuskom.Neverovatno koliko naši,takozvani,stučnjaci funkcionišu godinama po principu da komšiji crkne krava.Čak se ne trude da to malo uvijenije predstave.Nema nama ništa od rukometa,previše je truleži tu.
    (Voja, 26. januar 2021 14:37)

    # Link komentara

  39. И на шта је он тачно упозорио? На то да ће доћи до проблема некада? Наравно, време такве ствари доноси поготово у групи. Доћи ће и до пораза, неизбежно је то. Једини смисао који оваква прича има је да не треба одмах отпуштати, мењати, трошити тренере и играче, али не. Не говори Вујовић о томе, напротив. Он практично већ критикује због нечега што ће се десити у будућности, јер то је порука ових речи. Немојмо пружати подршку, надати се, полако, сачекајте мало да кренемо да пљујемо. А ја кажем, не. Немојмо чекати да видимо резултате, видели смо их. Видели смо како човек ради, колико пажње се поклања анализи, чули како се играчима преко видео снимака све приказује, па и њихове грешке и како им се јасно објашњава шта треба да раде. Сада треба човека и момке да подржимо и омогућимо им континуитет упркос падовима до којих ће доћи, а не да чекамо проблеме и пораз неки да би пљували. Можемо да видимо и како друге репрезентације играју рукомет на СП, мислим да никада није овај спорт био на овако високом нивоу и никада га оволико земаља није играло добро.
    (my way, 26. januar 2021 14:31)

    # Link komentara

  40. @Naš rukomet je propao. Veliki rukometni centri širom zemlje su ugašeni (svaka čast izuzetcima). Rukomet je postao marginalan sport. Rukomet više nije popularan kao nekad, itd. Gore od ovog ne može, ali sumnjam da možemo kroz neko vreme ući u borbu za neku od medalja na velikim takmičenjima.
    (Il Biscione, 26. januar 2021 14:04)

    Sve je kod nas propalo. I tek ce. Bitni su samo Zvezda i Partizan. Doduse sad malo vise Zvezda. Namecu to svaki dan, u svakom trenutku, pa se jave ovi drugi.
    Rukometni centri su odavno propali, a uskoro ce i kosarkasi. Al blizanci su bitni.
    (cisto ono malo, 26. januar 2021 14:27)

    # Link komentara

  41. tipičan primer da najbolji igrač može da bude loš trener. pitajte ga koju knjigu pročitao u svoj karijeri ako zna da čita.
    (dragi, 26. januar 2021 14:25)

    # Link komentara

  42. Pa logicno da ce biti poraza.Niko od nas ne ocekuje zlato.Ali zato ocekujemo lavovsku borbuylepu igru i ostavljanje srca na terenu ako je neko bolji od nas treba cestitati jbg.Pre svega ocekujemo da se napravi sistem i pozivaju svi igraci a ne samo ni koji odgovaraju ljudima iz RSS.I molim vas da ovom coveku ne dajete mediski prostor.I da ako si profesilni rukometas i trener logicno je vljd da znas engleski.Nece te niko zvati u ozbiljan klub tako da vam ,,Jezička barijera" pada u vodu...
    (Lak1, 26. januar 2021 14:23)

    # Link komentara

  43. kakva ljubomora
    ovim pokušava da opravda svoje neuspehe
    (dule, 26. januar 2021 14:19)

    # Link komentara

  44. Da se podsetimo "casti i postenja" doticnog. Bese to 2006.godina i EP u Svajcarskoj. Trebao je da se odigra poslednji mec druge faze SCG-Hrvatska.SCG je vec ranije ispala iz kombinacija za polufinale a Hrvatskoj je neophodna pobeda da ode u polufinale.Neposredno pred pocetak ulazi doticni i obraca se nasim igracima sa:"A vidju momci,kako bi bilo da pushtimo danas Hrvate,a oni bi to umijeli da cijene jednoga dana,evo Gobac (predsednik hrvatskog Saveza) ceka ispred svlacione i ceka nas odgovor!". Malo je reci neverica medju igracima,muk,a onda prvi ustaje Arpad Stebik."Kakva je to ponuda selektore,rodjenoj majci ne bih prodao mec a kamoli Hrvatima!".Na to ce "casni" Vujovic:"A vidju mali,ti nijesi ovde jedini,ti se nista ne pitas,ako ostali odluce!".Naravno,ni ostali nisu ni na kraj pameti imali da na tako nesto pristanu. Mec je odigran regularno,Hrvatska je tesko pobedila bez namestanja i otisla dalje. Nakon povratka sa EP,selektor Vujovic podnosi izvestaj rukometnom Savezu gde napise da je "Sterbik bio faktor nestabilnosti u timu". Arpad Sterbik naravno to ekspresno saznaje i razocaran se zauvek povlaci se iz srpske reprezentacije. Posle pauze,uzima spansko drzavljanstvo i sanjima osvaja silne medalje. Posle mnogo godina otvorio je dusu:"Imao sam najvecu zelju u zivotu da sa Srbijom uzmem olimpijsko zlato,ali nisu mi dalu,otisao sam jer nisam mogao vise da budem tu posle takvog odnosa nekih ljudi prema mene". Zahvalite se Vujovicu za pocetak pada srpskog rukometa.
    (Krecmar!, 26. januar 2021 14:11)

    # Link komentara

  45. Sećam se kad smo igrali protiv Nemaca (kao YUG), a ovaj nekad najbolji igrač sveta prelazi aut liniju i sapliće nemačko krilo koje trči kontru (Kermana)!!!
    Loš čovek, baš me briga kakav je trener.
    PS Verujem Šterbiku koji je izjavio da je hteo da proda Hrvatima meč, evo i sad im se nudi iz sve snage.
    (Nemanja, 26. januar 2021 14:11)

    # Link komentara

  46. Naš rukomet je propao. Veliki rukometni centri širom zemlje su ugašeni (svaka čast izuzetcima). Rukomet je postao marginalan sport. Rukomet više nije popularan kao nekad, itd. Gore od ovog ne može, ali sumnjam da možemo kroz neko vreme ući u borbu za neku od medalja na velikim takmičenjima.
    (Il Biscione, 26. januar 2021 14:04)

    # Link komentara

  47. Sa tobom nije bilo sjajno nikada, tako da je Đerona već sada za tebe pojam. Vratio je žar pa makar na sekund, samo da nam pokaže da možemo.
    (Manje filozofiranja vreme je za penziju, 26. januar 2021 13:55)

    # Link komentara

  48. Vuja je malo lud, malo blesav, malo arogantan često, ali ovde ima istine. Samo polako i sačekajmo da prođe određeno vreme. Lepo je počelo, da vidimo kako će se nastaviti. Samo da posle jednog poraza ne bude kukanja, leleka, psovanja i teranja. Ajde da se polako dižemo iz pepela u ovoj lepoj igri.
    (Gde ja živim, 26. januar 2021 13:55)

    # Link komentara