1. (21VEK, 26. januar 2021 10:03)

    Boze dragi, sta je sa vama Hrvatijancima? Horvat je cisto madjarsko prezime.
    (Kukuruz kokicar, 29. januar 2021 08:10)

    # Link komentara

  2. (Vera, 26. januar 2021 09:34) 

    Pretpostavljam ako je Horvat najrazvijenije slovensko prezime, verovatno je tako najzastupljenije ime Ferenc, Istvan, Lacika...
    (Kukuruz kokicar, 29. januar 2021 08:07)

    # Link komentara

  3. P.S. Kažete da se samo Zadar od hr-klubova mogao do 1984. podičiti dominantnim rezultatima... A što je s Jugoplastikom 70-ih ? Zar nisi bili prvaci Juge 1971. i 1977. ? Zar tada nisu osvajali 2 x Kup Koraća, 3 x Jugo-kup i igrali finale Lige Prvaka ? Zar nisu činili gotovo polovicu reprezentacije : Skansi, Šolman, Krstulović, Tvrdić, Jerkov - jedna cijela petorka ? Tvrdić, Skansi i Šolman su u momčadi svjetskih prvaka 1970. bili u prvoj petorci ( uz Ćosića i Plećaša - opet košarkaši hrvatskih klubova ). Trenerska elita predvođena Nikolićem je bila najvećim dijelom srpska, ali igrače su imali i jedni i drugi. A 80-te su bile zlatne godine hrvatske košarke - uz već nabrojena prvenstva Cibona je tad osvojila 7 kupova SFRJ ( 4 zaredom ), zadnja dva (1990. i 91. ) su pripala Jugoplastici.
    (djedmedjed, 27. januar 2021 19:54)

    # Link komentara

  4. Poštovani ; vidim da znate dosta o košarci i neke stvari vam sigurno neću oporeći, ali složit ćete se sa mnom da je finale play-offa 1986. Cibona izgubila zbog potcjenjivanja protivnika i radi kalkuliranja kako bi se majstorica za trofej odigrala u prepunom Domu Sportova. Drugu utakmicu u Zadru su odigrali bez Dražena i namjerno izgubili kako bi se dogodio spektakl u Zagrebu. Preračunali su se , jer je Đurović neutralizirao Dražena, no sve bi palo u vodu da Petar Popović nije odigrao utakmicu karijere. Mislim da je te večeri dao 38 poena. ( "Pop" je bio totalno potcijenjen igrač, a po mom sudu reprezentativni kalibar )Te sezone je Cibona obranila naslov prvaka Europe i u ligaškom je dijelu imala skor od 22:0 ,a od 10 utakmica bi (bez kalkulacija) Zadar vjerovatno dobio samo jednu. Na moju žalost, baš se to dogodilo te večeri u Zagrebu.
    (djedmedjed, 27. januar 2021 19:40)

    # Link komentara

  5. Igrali smo loše i zasluženo ispali a ovim komentatorima s kauca poručujem prvo se plasirajte na neko bitno natjecanja da bi uopće bili dostojni komentara, do tada čips u jednu ruku, falus u drugu pa gledat žensku odbojku na pijesku.
    (Prd, 27. januar 2021 13:10)

    # Link komentara

  6. u ni jednom timskom sportu trener nije bitan kao u kosarci,jer uz krivu procenu se za cas se gubi dobijena utakmica,do 1984 hrvatski klubovi osim Zadra se ne mogu podiciti nekim dominantim rezultatima,iako imaju odlicne igrace,nema sistema u klubovima,to ce prvi shvatiti Novosel i promeniti sistem,ostalo je istorija,ali Novosel je godinama pekao zanat kao pomocnik Zeravici,Nikolicu,tako da je i on izdanak srpske skole kosarke,projekt velike Jugoplastike pocece dovodenjem Aleksandra Nikolica za specijalnog savetnika,Maljkovic ce samo njegovu viziju sprovesti u delo,dominaciju srpskih klubova do kraja 70-tih ce nakratko prekidati Olimpija i Zadar,dominacija nije bazirana na kosarkasima nego na sistemu,koji su stvorili Popovic N, Radomir S,Bora S,Aleksandar N,Zeravica,siroke baze pocetnika,masovni seminari za buduce trenere,kostantno usavrsavanje tih istih trenera,od 46 sampionskih titula od 1946 pa do 1991 srpski treneri su uzeli 31 titulu,sa klubovima iz cele drzave,Vlado Durovic ce 86 sa Zadrom uzeti titulu Ciboni koju prevode Pavlicevic i Drazen Petrovic,87 ce taj isti Durovic izbaciti u polufinalu pley ofa tu istu Cibonu koju vodi Mirko Novosel sa Drazenom Petrovicem,eto toj dvojici nije pomogao ni tadasnji najaci evropski igrac D.Petrovic,a tu su bili i svi oni igraci koji su dve godine za redom bili evropski sampioni,tako da nece biti da trener nije bitan ako imas odlicne igrace,a ja sam timske sportove poceo sa fudbalom kao prvim svetskim sportom pa onda redom dalje
    (celinc, 27. januar 2021 02:20)

    # Link komentara

  7. celinc, 26. januar 2021 21:59 …

    činjenica je da su srpski treneri puno doprinijeli razvoju hrvatske košarke. No, činjenica je da su to bili hrvatski klubovi, a igraju igrači a ne treneri. Slavnić je mogao ostvariti uspjehe s Petrovićem i Rađom, no da smo umjesto njih igrali ti i ja opet ništa. Dražen Petrović nije razlog relativnog neuspjeha reprezentativne košarke u razdoblju 1984.-88.Godine 1986. je prolazak u finale prokockao Divac svojim gubitkom lopte. A i da smo se plasirali u finale, taj put su Amerikanci bili prepuni skorašnjih NBA-zvijezda tako da je to moguće zlato više nego špekulacija. 1987. smo propali zbog "ključa" jer su igrali Mutapčići, Grbovići i slični igrači nedovoljne kvalitete. 1988. smo u finalu pukli zbog kompleksa prema SSSR-u, kojeg smo glatko tukli u grupi. Ako Petrović, Kukoč i Rađa pri osvajanju zlatnih medalja 1989. i 1990. nisu bili glavni igrači, onda ne znam tko je ? Uz njih još Divac i Paspalj. Ali Petrović i Kukoč su bili prve violine. Nema veze, vaša košarka je opstala na vrhu, jer je izrasla kvalitativno u širinu, a za našu se pokazalo da je ipak previše ovisila o trojki Petrović - Kukoč - Rađa.Pogotovo o Draženu ; s njim bi vjerovatno osvojili i pokoje zlato. Odbojka je sigurno plemenit sport, ali bar u Europi se o njemu malo piše i malo ga vidiš na tv-u. Nogomet je zasjenio sve
    (djedmedjed, 26. januar 2021 23:22)

    # Link komentara

  8. @ košarci je obrnuto ; 80-ih su hrvatski klubovi dominirali (1982./ 84. i 85. prvak Cibona, 83. Šibenka, 86. Zadar, 88./89./90./91. Jugoplastika Split ) i Hrvati su bili stožerni igrači reprezentacije, dok nas danas za razliku od Srbije nema nigdje.

    osim Novosela i posle Pavlicevica,sve hrvatske klubove vodice srpski treneri,Slavnic- Sibenka,Jugoplastika,Ivkovic-Sibenka,Durovic-Sibenka,Zadar,Sokota-Zadar,Maljkovic-Jugoplastika,kada su Hrvati postali stozerni igraci 84-88 je bledo doba YU kosarke,par bronzanih medalja i jedno srebro sa OI 88 gde nas je SSSR oducio od kosarke u finalu,razbijanjem osovine brace Petrovic i sup kartom Arapovicu nastace novi period gde ce se osvojiti dva evropska zlata i naslov sampiona sveta,koliko su tu hrvatski igraci bili dominantni je diskubitalno pitanje ne racunajuci D.Petrovica koji nije ni igrao zadnje EP,veliki igrac ali je kostao bivsu rep. zlatnih medalja na SP 86, EP 87 i OI 88,moje licno misljenje da su toj rep. mnogo vise znacili Kukoc i Rada jer su igrali timsku kosarku ,plus su igrali u oba pravca,napad i odbranu,ali clanovi te rep. su tada bili i Divac,Paspalj,Danilovic,Savic sve timski igraci u oba pravca,po broju registriranih igraca u timskim sportovima i popularnosti prvi je fudbal,odbojka,ragbi,hokej na travi,kosarka,kriket,bejzbol,hokej na ledu,tako da rukometu i vaterpolu pripadaju zadnja dva mesta na svetskom nivou,bolno,ali istinito,ako su popularni u Evropi ne znaci da su i na celoj planeti
    (celinc, 26. januar 2021 21:59)

    # Link komentara

  9. Ima ona stara :"Kolo sreće se okreće." Kad pogledamo u 80-te, Metaloplastika je bila pojam za rukomet na prostoru SFRJ, serijski prvak Juge i dvaput europski prvak, njezini igrači su bili okosnica olimpijskog i svjetskog zlata.U to vrijeme Medvešćak je bio prosjek, a RK Zagreb i prvak rekorder Partizan Bjelovar drugoligaši. Ali već 1992. i 93. zagrebaši su bili prvaci Europe a reprezentacija Hrvatske je osvojila sve živo. Isto u nogometu ; Zvezda je 80-ih za Dinamo I Hajduk bila pojam, no u zadnjih 20 godina je hrvatski nogomet zasjenio srpski. U košarci je obrnuto ; 80-ih su hrvatski klubovi dominirali (1982./ 84. i 85. prvak Cibona, 83. Šibenka, 86. Zadar, 88./89./90./91. Jugoplastika Split ) i Hrvati su bili stožerni igrači reprezentacije, dok nas danas za razliku od Srbije nema nigdje. Sve se okrenulo ! Tko kaže da se neće okrenuti opet ? Odbojka i vaterpolo su u odnosu na ova tri sporta ipak daleko manje u fokusu.Uz sav respekt, u Njemačkoj na tv-u ne možeš vidjeti nijedno, dok se ova tri sporta vrte stalno.
    (djedmedjed, 26. januar 2021 18:44)

    # Link komentara

  10. Nama laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena a Evropska analiza je još srećne 2013g uništila sve srpske laži jer je pokazala da Srbi imaju najšareniju kartu gena u Evropi i da su po genima 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena) a to je očito i razlog zašto su Srbi odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali sa Papom... Eupedia The Genetic Map Of Europe: brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/
    (21VEK, 26. januar 2021 14:45)

    # Link komentara

  11. (21VEK, 26. januar 2021 10:03)

    Ponekad bolest nema leka.
    (Zizu, 26. januar 2021 12:37)

    # Link komentara

  12. (21VEK, 26. januar 2021 10:03)

    Prvo se morate dogovoriti sami sa sobom da li ste Južni Sloveni ili Goti iz Persije, pa onda da idete dalje. Ovo je škola "istorije" nekog hrvatskog Jovana I. Deretića.

    Mi Srbi npr. nismo Sloveni već potomci Vinčanaca i kao takvi najstarija civilizacija u Evropi iz koje su se razvijale druge civilizacije. Sve što je kasnije izgrađena i sva ostala dostignuća temelje se na našoj srpskoj (vinčanskoj) civilizaciji. Za ovo postoje i materijalni dokazi. Ove vaše civilizacije od raskola u hrišćanskoj crkvi 1054 ili od 600 i neke godine su za nas smešne..mi smo civilizacija stara preko 8000 godina..i bez ikakve sumnje najstariji narod u Evropi..za svet, za razliku od Evrope, još uvek nije dokazano.
    (21. vijek, valjda, 26. januar 2021 11:55)

    # Link komentara

  13. Hrvatska ima 3 zlata 6 srebra i 5 bronze na svetskim evropskim i OI i to sve u 25 godina. Respekt i kapa do poda za nase komsije. Sigurno je ovo kix ali ce se dici biti jos bolji jer imaju puno talenata i najbolji je dokaz da su na zadnjem juniorskom svetskom prvenstvu bili drugi gde su pokazali da ce jos dugo vedriti svetskim rukometom.
    (Trajko, 26. januar 2021 11:09)

    # Link komentara

  14. 200+ komentara na poraz Hrvatske u rukometu, gde Srbija ni ne igra? Tužan smo mi narod...
    (maticeee, 26. januar 2021 10:11)

    # Link komentara

  15. Hrvatska je već 19g u svetskom vrhu, a prošle godine osvojili su Evropsko srebrno i imaju sve medealje u rukometu i najboljeg rukometaša u istoriji Ivana Balića tzv. RUKOMETNOG MOCARTA...Ovo je sada bilo jako loše jer Duvnjaka ko da nije bilo, a on je vođa koji menja Balića.
    (Vera, 26. januar 2021 09:19


    To su uspomene, od ovog debakla oporavka nma.
    (C i n i k, 26. januar 2021 10:10)

    # Link komentara

  16. Oni su caput u rukometu, nije samo njima debakl bolan, los trend je vidljiv, od ovoga nma oporavka..
    (C i n i k, 26. januar 2021 10:06)

    # Link komentara

  17. @Vera

    Nesto nas svrbi.
    (a da pitamo Austrougare sta i kako, 26. januar 2021 10:06)

    # Link komentara

  18. 1. MIT! Noin potop uništio skoro sav život na Zemlji pre 12-15.000g i svaki narod je morao od nekuda doći od preživelih, onda i sa seobama naroda i treba da ima legendu o tome, ako je nema nije autohtoni narod, već se kasnije odvojio od drugog/ih naroda. Jedini od Južnih Slovena koji imaju takvu legendu su HRVATI.
    2. SIMBOL! Narod mora imati svoje autohtone simbole, a jedini od J. Slovena ih imaju HRVATI, Šahovnica(Sa kalendara Orion star 5000g) i Hrvatski Pleter(Višeslavova krstionica 8vek), a 4C i Dvoglavi orao su simboli rimskog Cezara i Istočnog i Zapdnog Rimskog carstva.
    3. ARHEOLOGIJA! Dokazano, najstariji razvijen narod u ovom delu Evrope su Histri(1200g p.n.e.) u današnjoj Istri, a kojoj je neko maknuo to H, da se slučajno ne vežu sa HRVATIMA.
    4. VERA! Sloveni su u 7-8 veku iz poganskog višebožja(Perun) uzeli tada jedino Papino Krišćanstvo, a onda ih razdvojio raskol Crkve u 11veku. HRVATI nisu izdali Papu jer oni koji jesu su završili u 500g ropstva, sa kojem je došla i mržnja.
    5. JEZIK! Poljak Stanislaw Hozjusz 1559g piš da je hrvatski jezik majka svih slovenskih jezika(madre lingua) a Faust Vrančić 36g posle piše prvi hrvatski i evropski riječnik.
    6. IME! Najčešće prezime među Slovenskim narodima je HORVAT. Svi o tome ćute!?
    7. GENI! Evropska analiza gena 82 instituta po uzorku krvi građana, je pokazale, da taj najstariji Južnoslovenski-Dinarski gen imaju, zamislite vi to, baš HRVATI.
    (21VEK, 26. januar 2021 10:03)

    # Link komentara

  19. @Jezik
    Srbija pod Turcima 350 godina.
    Hrvatska pod Madjarima 860 godina.
    Srbi setali Zagrebom 1918 i Hrvatima dali slobodu.
    Mnogi hrvatski sportisti su Srbi.
    O rezultatima o sportu me mrzi da te ponizavam.
    Srbi se ne opterecuju vama, vi dolazite ovde.
    Obozavte srpske filomve i serije, a posbeno vam neko voli splavove i cajke.
    Sad malo u stalu.
    (860 godina vernog konjusarstva najduze na svetu, 26. januar 2021 10:03)

    # Link komentara

  20. @Gogo

    Mirko Filipovic ti je Srbin, iz istocne Bosne, sa Majevice. Deda mu se preselio u Vinkovce da radi na zeleznici. Bolje reci hvala.
    Tesla vam je nije Srbin, samo ste mu kucu zapalili, a spomenik minirali.
    (cisto ono malo, 26. januar 2021 09:58)

    # Link komentara

  21. Kako to da rukomet nije handbal, ako je nogomet fudbal?
    Hrvati imaju Torcidu ko najstariju navijačku skupinu u Evropi i Hajduk ko jedan od najstarijih klubova i celo vreme štite svoj jezik pa su prvi za engleski fudbal uzeli svoju reč NOGOMET a onda Srbi nisu hteli da prepisuju od njih i da isto štite njihov jezik koji se u 500g ropstva pogrubio bez "IJ" i poturčio sa 35% turcizma pa ga nazvao Vuk "srpskim"....E o tome se radi!
    (Jezik, 26. januar 2021 09:16)

    Kad si se vec dotakao istorije, Srbija nije bila pod Turcima 500 godina vec 349. Ta mala Srbija, stekla je NEZAVISNOST nakon borbe i slobode. Mnogi Srbi, cak i vecina nije zivela u toj drzavi i na toj teritoriji. Kada je Hrvatska pala pod Madjare, Srbija je bila nezavisna, kada se Srbija oslobodila Turaka, Hrvatska je i dalje bila pod Madjarima, kada su Srbi sa Grcima i Bugarima terali Turke iz Evrope, Hrvatska nije ni postojala.
    Srbija i da je bila (a nije) 500 godina pod Turicma, neko ko je bio 860 godina pod tudjom cizmom, te se nije borio, moze samo da cuti i da se zavuce u kucicu.
    Srpska vojska vam je setala Zagrebom 1918. Bolje recite HVALA umesto sto dolazite ovde da provocirate.
    (cisto ono malo, 26. januar 2021 09:56)

    # Link komentara

  22. Srbi cijenim vam ova 2 zadnja susreta protiv Francuske gdje se vidi rad trenera i sustav igre. Tu je i prvenstvo gdje ste bili domaćini i realno uz sudačko guranje i napade koji su znali trajati i po 2 min uzeli srebro. Ostalo je za zaborav i bez komentara, zato molim vas da poštujete to što je Hrvatska repka ostvarila, najlakše je odmah ponižavati i naslađivati se. Dugoročno gledajući HRV je rukometna sila, Srbija je dosad bila epizodista. LP i sve najbolje iz HR
    (anteras, 26. januar 2021 09:50)

    # Link komentara

  23. @Gogo

    Ljuti bojovnice iz kiflice, sve te vase ZENE i cipiripi sportove ne bih menjao za DJOKOVICA I MILORADA CAVICA. Znas li ti sta predstavljaju MUSKI tenis i MUSKO plivanje?
    O timskom sportu od kosarke, vaterpola pa do odbojke necu. Dovoljno je samo pogledati rezultate, medjusobne duele i medalje. PS. Za fudbal svaka cast, mi Srbi nemamo kompleks i usadjenu mrznju da to kazemo.
    PUSA.
    (SRJ-SCG-SRB velesile, 26. januar 2021 09:40)

    # Link komentara

  24. @Gogo

    Ma sta nam naprica. Kao prvo, spominjes vaterpolo Srbima, ej Srbima vaterpolo. Jel te bar malo nije sramota? Toliko vas je Srbija puta razbila u vaterpolu, toliko medalja, zlata vise od vas, pa cak ste imali i neke teske rezultatske katastrofe. Srpska vaterpolo reprezentacija je JEDINA reprezentacija ex Jugoslavije od raspada, koja je sa svake Olimpijade od 2000. donosila medalju. To nema niko u timskom sportu.Niko ne spori da ste vi dobri, ali koliko ste samo u oblacima, zato vam se i desila jos jedna blamaza u sportu, kao ova u rukometu protiv Danske. Za fudbal svaka cast, a ostalo necu ni da komentarisem. Ako vam zene brane cast sporta, ljutim bojovnicima te ovi nebitni sportovi onda svaka cast.Sve te Sinkovice, boksere, zene u atletici...mozete staviti u fioku kad se cuje za Djokovica i Cavica. Bolje recite hvala Srbi za mnoge sportiste srpske nacionalnosti koji su igrali za vas. Znas ti dobro koji.
    (srbija rep srpska c.gora, 26. januar 2021 09:35)

    # Link komentara

  25. (Jezik, 26. januar 2021 09:16)...Poljski učenjak Stanislaw Hozjusz(1504-1579) piše da su Hrvati iz Hrvatske stvorili Slovački i Češki i Poljski narod i države i da je hrvatski jezik majka svih Slovenskih jezika(madre lingua)"...Malo ko zna da Slovaci i Česi i Poljaci imaju legendu da su nastali od Hrvata. Imaju mit po kojem su iz Hrvatske došla braća imenima Čeh i Leh i Meh sa mnoštvom naroda i raširili se i stvorili te države. I to je dokaz da su ime Sloveni izmislili Germani i još ih podelili na južne i severne? Sloveni ne postoje oni su svi Hrvati(HORVATI) i prezime Horvat je najčešće među svim Slovenskim narodima o čemu se ćuti i analiza gena kaže da Hrvati imaju u najveći odsto u Evropi taj južnoslovenski najstariji gen(Plavi na karti) a gde je išla seoba ako ne iz Vinče i Vučedola gore do Sibira i dole do Irana pa sve do Indije gde imamo Vedsku kulturu ko šta su Hravti na Velebitu imali divove-džinove Vede? Zato ove prve Hrvate treba uništiti i izbrisati ili staviti u starateljstvo nakon šta su ih podelili sa verom i iz njih odvojili Rimske robove Seve-Srbe jer šta ako se svi Sloveni ujedine pod tom istinom a najveći i najrašireniji su narod na Planeti? Nema istoričara da o tome govore ili to možda ne sme da se govori...
    (Vera, 26. januar 2021 09:34)

    # Link komentara

  26. Od Hrvatske samostalnosti su osvojili 3 zlata(2 svetska, 1 Olimpijsko), 8 srebra, 5 brončane medalje. Daleko od toga da je kraj ako su prošlo EP osvojili srebro. Ali još bitnije je to da će za koji mesec Srbi opet da od tuge i jada navijaju za Vatrene i svetu Šahovnicu?
    (Banja, 26. januar 2021 09:26)

    # Link komentara

  27. Hrvatska je već 19g u svetskom vrhu, a prošle godine osvojili su Evropsko srebrno i imaju sve medealje u rukometu i najboljeg rukometaša u istoriji Ivana Balića tzv. RUKOMETNOG MOCARTA...Ovo je sada bilo jako loše jer Duvnjaka ko da nije bilo, a on je vođa koji menja Balića.
    (Vera, 26. januar 2021 09:19)

    # Link komentara

  28. Kako to da rukomet nije handbal, ako je nogomet fudbal?
    Hrvati imaju Torcidu ko najstariju navijačku skupinu u Evropi i Hajduk ko jedan od najstarijih klubova i celo vreme štite svoj jezik pa su prvi za engleski fudbal uzeli svoju reč NOGOMET a onda Srbi nisu hteli da prepisuju od njih i da isto štite njihov jezik koji se u 500g ropstva pogrubio bez "IJ" i poturčio sa 35% turcizma pa ga nazvao Vuk "srpskim"....E o tome se radi!
    (Jezik, 26. januar 2021 09:16)

    # Link komentara

  29. Kakve li vam to komplekse nabija da su Hrvati od samostalnosti u rukometu zadnjih 20g osvajali neku od medalja skoro na svim takmičenjima pa i prošle godine srebro na EP?
    (Mili, 26. januar 2021 09:15)

    # Link komentara

  30. Em mi je milo em drago!!
    (ccvvrrcc, 26. januar 2021 09:11)

    # Link komentara

  31. Dugo nisam gledao ovako dobar svedski akcioni, iako su u glavim ulogama bili topdzije Danci i furundzije hrvateki 😂
    (Sta reci vise, 26. januar 2021 09:01)

    # Link komentara

  32. Dugo nisam gledao ovako dobar svedski akcioni, iako su u glavim ulogama bili topdzije Danci i furundzije hrvateki 😂
    (Sta reci vise, 26. januar 2021 09:00)

    # Link komentara

  33. Da se Danci nisu razbolili, mi bi dobili.
    (Netijak, 26. januar 2021 08:59)

    # Link komentara

  34. ''Kaубоји''????? :D :D :D :D
    (KANJOŠ, 26. januar 2021 08:54)

    # Link komentara

  35. johny

    Ovo je sigurno najslabija utakmica najslabija igra uopste i najslabije prvenstvo jos od 2003 i velika blamaza. Treba reci a to znaju oni koji rukomet bolje prate od onih provokatora i ljudi koji nemaju pojma o rukometu da je Hrvatska olako shvatila ovaj turnir. Povredjen im je najbolji desni bek Stepancic jedan od top igraca sveta na toj poziciji. Lose vodjenje ovog tima je dovelo do toga da se roviti povredjeni Cindric jos vise povredi vec na prvoj utakmici pa tako i zavrsi ovaj turnir. Karacic je dosao povredjen i ni blizu pravog Karacica najboljeg igraca Vardara sa kojim je osvojio 2 titule prvaka Evrope. Najveci peh je Duvnjak kapiten Kila prvaka Evrope koji je tek prelezao koronu i nije bio ni blizu onaj Dule najbolji rukometas proslog eura kada su bili drugi. Sa takvim pehovima gde je udarna trojka srednji bekovi van stroja nije se moglo vise. Ono sto treba znati za mesec dana ih ocekuju kvalifikacije za olimpijadu sa Francuskom Portugalom i Tunisom i ako se ne srede dovedu trenera i uigraju mnogo bolje ovu sjajnu ekipu a uz povredjene koji ce se oporaviti mogu mnogo. Tu ih cekaju ozbiljni protivnici o Francuskoj ne treba pricati a pogotovo Portugal koja je sada vec top reprezentacija i koja ce im ozbiljno pretiti. Svakako da to nije kraj hrvatskog rukometa jer kod njih postoji sistem tako da non stop izbacuju mlade igrace sto bi mnogi kod nas zeleli ali je jedna ozbiljna opomena.
    (Milan, 26. januar 2021 08:12)

    # Link komentara

  36. Ček, pričaš o onim Šveđanima što imaju 4 svetska zlata, pričaš da Danska iza vas, koja vas je odlučila 15 razlike bez najboljih igrača koja ima zlata i na ep, sp i oi, gde je vama oi? Sssr koji vise ne postoji??? Znači te medalje se ne priznaju Rusima, a ni Srbiji kao naslednici Juge. Dok ste bili deo Yu, bilo je lepo biti prvak, sad kad je nema, ne smatrate to ni svojim a ni srpskom titulom, mitomanu jedan. Pa Rumunija ima 4 zlata sa SP, o koje tri selekcije pričaš da ste ikada, pa po broju zlata Francuska, Švedska, Sssr ili Rusija, Nemačka, Danska, Jugoslavija ili Srbija, Spanija su ispred vas, to pričam za medalje i tačka. Nema rasprave. A generalno, po snazi su od vas jači i Francuska, Nemačka, Španija, Švedska, Norveška, Mađarska, Slovenija, Danska, pa čak i Argentina i Katar hahahahahaha.
    (Penetrator državne mezimice, 26. januar 2021 07:34

    Hteo sam reći, gde vam je titula sa ep, znam da imate 2 zlata sa oi. Moja greška
    (Penetrator državne mezimice, 26. januar 2021 08:06)

    # Link komentara

  37. Nismo učestvovali, ali Hrvati ispali, znači kao da smo pobedili! Razmišljanje rosečnog Srbina!
    (Kavrić, 26. januar 2021 08:05)

    # Link komentara

  38. Klaso, sto je pobedismo mocnu Austriju, Svajcarsku, i valjda Gruziju... Ne mogu ni nabrojati sve poraze orlova.
    (Will Mosley, 26. januar 2021 06:

    Nemoj ti o tome, seti se Gruzije 2015, Senegala 2014, Bosne i Makedonije 2011, Češke 2015, Rumunije, Holandije, Poljske x2, Mađarske u 2018 i 2019, Angole 2019. Nas ti porazi koje si naveo nisu koštali, bilo je tu i Estonije, Švajcarske pa i te Gruzije koji smatraš slabom za razliku od one Gruzije koja je jila slabija nego sto to mislis za ovu sad. Nas ti porazi su prodrmali i uvek smo prolazili dalje te kvalifikacije. Od Austrija nismo izgubili dzabe to navodis, dobili ih pola kosa razlike ali smo dobili, onda tako se moze reci da ste po dva puta gubili od Rumunije, Holandije i Mađarske a ne jednom u Kv za sp. Nemoj pominjati Srbiju kao lošu pogotovo u basketu, 5 sp zlata, 8 ep zlata, jedno oi zlato, za mladje konkurencije da ne pominjem koliko zlata u uzrastu od 20,18 i 16 godina. Trenutno smo vicešampioni Evrope i Olimpijskih igara i 5i u svetu. Gde ste vi, samo mi to reci?? Nemoj se svađati sa Srbinom oko košarke, uvek može da te spusti, kao i za vaterpolo, a tek i za odbojku, a može i za rukomet, za fudbal vam skidam kapu ali ni tu niste neka sila. Toliko!!! Beži sa srpskih sajtova, idi na svoje!!!
    (Penetrator državne mezimice, 26. januar 2021 08:02)

    # Link komentara

  39. Sine moj bolje ti je nemoj počinjati o drugim sportovima pričati(ne diraj lava dok spava), u vateprolu niste ništa bolji, mi smo s Rudićem osvojili sve, u rukometu ste miljama daleko, u skijanju niste nikada ni postojali, naši Kostelići su pojam u svijetu, a kamoli ne za vas, ako ćemo borbene sportove gledati boks,MMA: Mate Parlov, Željko Mavrović, Mirko Filipović, Stipe Miočić(nastupa za Ameriku,ali ponosto ističe Hrvatsko podritjetlo) svi oni su pojmovi za sve vaše, što se tiče veslanja braća Sinkovići, Skelin pojam,u atletici Perković, Vlašić, Kolak, nogomet sam već spomenuo, mogao bih tako do sutra, ali iskreno ne da mi se više nabrajati(jebg ima toga puno:)), jer realno smo mi bolji svugdje, osim u tenisu, te trenutačno u košarci, sve ostalo niste nam ni do koljena!
    (Gogo, 26. januar 2021 04:36)
    U kojem si se ti univerzumu izgubio ?
    (JPR24, 26. januar 2021 07:58)

    # Link komentara

  40. Odigrali Hrvati protiv Danaca Maestralno Srpski : Kao naši, isto, kopija, amaterski, izgubljeno, Danci nekompletni, Katar im učinio uslugu...
    (JPR24, 26. januar 2021 07:51)

    # Link komentara

  41. Bila jednom jedna generacija i došao kraj. Sledeća za 30 godina
    (johny, 26. januar 2021 07:44)

    # Link komentara

  42. Nebitni sportovi ali dva nebitna plemena se svadjaju ko je bolji kao da je to najvaznije u životu. I sve dok je tako necemo ni jedni ni drugi dobro živeti u svojim prcijama.
    (Tek onako usput..., 26. januar 2021 07:38)

    # Link komentara

  43. Brukaju se.
    7 golova za pol. protiv Argentine.
    Hahahahahaha...
    (Lord, 26. januar 2021 07:34)

    # Link komentara

  44. nazuljalo ih sedlo
    (bato, 26. januar 2021 07:34)

    # Link komentara

  45. Cekaj, hrvatska nije vrh rukometa? :D

    Na vjecnoj listi olimpijskih igara hr rukometna repka je na 3 mjestu, ispred su francuska koja ima jedno srebro vise, i sovjetski savez, danas nepostojeca drzava.

    Iza su ex yu, njemacka, danska, svedska...

    Cak ako se gleda period hr neovisnosti, hr ima 2 zlata kao i fra, danska i rusija po jedno.
    I onda ti se jave likovi s 0 zlatnih medalja tamo gdje je jedino bitno (kosarka, oi... jer ep/sp u basketu= drugorazredno natjecanje) i tvrde ti da nisi velesila.
    Hahaha, sta reci.

    Srbi i logika- neuzvracena ljubav.
    Zivot u matrixu, kompleks manje vrijednosti... nastavi niz.
    (Pijani zlotvor, 26. januar 2021 01:01

    Ček, pričaš o onim Šveđanima što imaju 4 svetska zlata, pričaš da Danska iza vas, koja vas je odlučila 15 razlike bez najboljih igrača koja ima zlata i na ep, sp i oi, gde je vama oi? Sssr koji vise ne postoji??? Znači te medalje se ne priznaju Rusima, a ni Srbiji kao naslednici Juge. Dok ste bili deo Yu, bilo je lepo biti prvak, sad kad je nema, ne smatrate to ni svojim a ni srpskom titulom, mitomanu jedan. Pa Rumunija ima 4 zlata sa SP, o koje tri selekcije pričaš da ste ikada, pa po broju zlata Francuska, Švedska, Sssr ili Rusija, Nemačka, Danska, Jugoslavija ili Srbija, Spanija su ispred vas, to pričam za medalje i tačka. Nema rasprave. A generalno, po snazi su od vas jači i Francuska, Nemačka, Španija, Švedska, Norveška, Mađarska, Slovenija, Danska, pa čak i Argentina i Katar hahahahahaha.
    (Penetrator državne mezimice, 26. januar 2021 07:34)

    # Link komentara

  46. Potpuno sam iznenadjen. Kada sam cuo da Kata treba da pobedi Argentinu a Shoshoni Dance da bi prosli u cetvrtfinale, smatrao sam to nemogucom misijom koja uopste ne zavisi od Shoshona. Onda sam u poluvremenu cuo da Argentinci vode protiv Katara sa 4 gola razlike i bio sam siguran da Shoshoni idu kuci. Onda sam pre pocetka duela Danska Shoshonija cuo da je Katar dobio Argentince, a da je Dancima svejedno jer su se plasirali u cetvrtfinale i da ce cuvati snagu za naredni duel. Mislio sam da je sve namesteno i da ce Danci pustiti Shoshone. I onda prava slika shoshonskog rukometa danas. Sa 12 golova razlike tamo niko nije izgubio.
    (mikin, 26. januar 2021 07:31)

    # Link komentara

  47. Hrvati ovo prvenstvo odigrali kao Srbi zadnja par prvenstva gde su ucestvovali. Wellcome
    (ANALiticar, 26. januar 2021 07:18)

    # Link komentara

  48. Bolji ste u nogometu i rukometu, sportovima kojima se bave i rukovode polusvet i mediokriteti. Odbojka, kosarka, vaterpolo, tenis, su gospodski sportovi, a tu se mi Srbi pitamo.
    (Bumerang, 26. januar 2021 07:16)

    # Link komentara

  49. Dobro je.
    (pravnik, 26. januar 2021 07:12)

    # Link komentara

  50. Danci su ih iznenadili drugim timom
    kauboji nisu culi za ove igrace i to je to
    Telerpotacija
    (bato, 26. januar 2021 07:08)

    # Link komentara

  51. Objektivno, trenutno smo klasa za vas...a, tek cemo biti i za reprezentacije puno ozbiljnije i kvalitetnije od Hrvatske.

    Ali nije tako sve crno, osvojili ste drvenu medalju, zamalo i brončanu, u ovoj, istina, ubedljivo najslabijoj grupi na SP. Na ovu krizu nije loš ni top 13...
    (čiča draško bradić, 26. januar 2021 01:31)

    Klaso, sto je pobedismo mocnu Austriju, Svajcarsku, i valjda Gruziju... Ne mogu ni nabrojati sve poraze orlova.
    (Will Mosley, 26. januar 2021 06:59)

    # Link komentara

  52. Mislio sam da se hrvatski kaze doprvak a ne viceprvak. A sto bi mi davali "sve za biti" neki tamo viceprvaci, kad je Zvezda vec bila prvak, kako evropski tako i svetski.
    (Leksa, 26. januar 2021 03:55)

    Decko govori o reprezentaciji, a ne o klubovima, ne zamenjuj teze. Zvezda je bila svetski prvak u takmicenju koje odavno ne postoji, donela je titulu drzavi koja takodje vise ne postoji, dakle Zvezda je bila evropski i svetski prvak.
    (Will Mosley, 26. januar 2021 06:58)

    # Link komentara

  53. Ocekivano.
    (Will Mosley, 26. januar 2021 06:55)

    # Link komentara

  54. Za Peru Gojeta:

    Sine moj bolje ti je nemoj počinjati o drugim sportovima pričati(ne diraj lava dok spava), u vateprolu niste ništa bolji, mi smo s Rudićem osvojili sve, u rukometu ste miljama daleko, u skijanju niste nikada ni postojali, naši Kostelići su pojam u svijetu, a kamoli ne za vas, ako ćemo borbene sportove gledati boks,MMA: Mate Parlov, Željko Mavrović, Mirko Filipović, Stipe Miočić(nastupa za Ameriku,ali ponosto ističe Hrvatsko podritjetlo) svi oni su pojmovi za sve vaše, što se tiče veslanja braća Sinkovići, Skelin pojam,u atletici Perković, Vlašić, Kolak, nogomet sam već spomenuo, mogao bih tako do sutra, ali iskreno ne da mi se više nabrajati(jebg ima toga puno:)), jer realno smo mi bolji svugdje, osim u tenisu, te trenutačno u košarci, sve ostalo niste nam ni do koljena!
    (Gogo, 26. januar 2021 04:36)

    # Link komentara

  55. Pa bolje po vas da spominjemo samo kosarku.Mislim,mozemo i drugo.Hoces gazenje u vaterpolu ili tenisu.Stavio bih i odbojku ali ste mnogo jadni,pazi kad ni ne postojite.Ne bih dali nista da budemo viceprvaci,ali bih dali da nam se skinete sa grbace vise i da vas ovako uvek svi ponizavaju.
    (pera kojot super genije, 26. januar 2021 00:28)


    Sine moj u vateprolu niste ništa bolji, mi smo s Rudićem osvojili sve, u rukometu ste miljama daleko, u skijanju niste nikada ni postojali, naši Kostelići su pojam u svijetu, a kamoli ne za vas, ako ćemo borbene sportove gledati boks,MMA: Mate Parlov, Željko Mavrović, Mirko Filipović, Stipe Miočić(nastupa za Ameriku,ali ponosto ističe Hrvatsko podritjetlo) svi oni su pojmovi za sve vaše, što se tiče veslanja braća Sinkovići, Skelin pojam,u atletici Perković, Vlašić, Kolak, nogomet sam već spomenuo, mogao bih tako do sutra, ali iskreno ne da mi se više nabrajati(jebg ima toga puno:)), jer realno smo mi bolji svugdje, osim u tenisu, te trenutačno u košarci, sve ostalo niste nam ni do koljena!
    (Gogo, 26. januar 2021 04:33)

    # Link komentara

  56. Ovo je stvarno velika bruka nije to vise nivo kao nekad sto je bio, njihov nivo je sad japan i brazil i slicni
    (urke, 26. januar 2021 04:16)

    # Link komentara

  57. Pa bolje po vas da spominjemo samo kosarku.Mislim,mozemo i drugo.Hoces gazenje u vaterpolu ili tenisu.Stavio bih i odbojku ali ste mnogo jadni,pazi kad ni ne postojite.Ne bih dali nista da budemo viceprvaci,ali bih dali da nam se skinete sa grbace vise i da vas ovako uvek svi ponizavaju.
    (pera kojot super genije, 26. januar 2021 00:28)


    Sine moj u vateprolu niste ništa bolji, mi smo s Rudićem osvojili sve, u rukometu ste miljama daleko, u skijanju niste nikada ni postojali, naši Kostelići su pojam u svijetu, a kamoli ne za vas, ako ćemo borbene sportove gledati boks,MMA: Mate Parlov, Željko Mavrović, Mirko Filipović, Stipe Miočić(nastupa za ameriku,ali ponosto ističe Hrvatsko podritjetlo) svi oni su pojmovi za sve vaše, što se tiče veslanja braća Sinkovići, Skelin pojam,u atletici Perković, Vlašić, Kolak, nogomet sam već spomenuo, mogao bih tako do sutra, a i ne da mi se više nabrajati, jer realno smo bolji svugdje, osim u tenisu, te trenutačno košarci, sve ostalo niste nam ni do koljena!
    (Gogo, 26. januar 2021 04:13)

    # Link komentara

  58. ja bih, ti bi, on bi...
    (Ivan, 26. januar 2021 04:05)

    # Link komentara

  59. Hahahahah, na svako prigovaranje o uspijehu kreće automatski spominjanje košarke kao uspjeh, ako ćemo tako, vi srbi bi realno dali sve za biti vice prvak u najpopularnijem sportu na svijetu NOGOMET rođaci, a sad paliona vi i vaše košarkaško glupardanje!
    (Gogo, 26. januar 2021 00:08)
    Mislio sam da se hrvatski kaze doprvak a ne viceprvak. A sto bi mi davali "sve za biti" neki tamo viceprvaci, kad je Zvezda vec bila prvak, kako evropski tako i svetski.
    (Leksa, 26. januar 2021 03:55)

    # Link komentara

  60. rukomet je uz vatrepolo marginalan sport u svetskim razmerima,fudbal,odbojka,kosarka,hokej na travi,ragbi su top ekipni kolektivni sportovi,u ta dva marginalna sporta kolo uvek vode 5-6 evropskih reprezentacija,teze je u tim marginalcima postati evropski sampion nego svetski ili olimpijski,na svetska prvenstva dolaze africke,azijske ili juznoamericke drzave koje u vecini slucajeva evropskim favoritima sluze za popravljanje gol razlike,niti u rukometu niti vatrepolu ni jedna reprezentacija van evrope nije do sada uspela osvojiti niti jednu medalju niti na olimpijskim igrama,niti na svetskim prvenstvima,toliko da su ta dva sporta svetskih razmera,na olimpijskim igrama najvrednija medalja i koju je najteze osvojiti u ekipnim sportovima je ona ODBOJKASKA,odbojka se igra na svim kontinentima ,jer ispred odbojke je jedino fudbal popularniji u svetu,posto najbolji fudbaleri ne dolaze na olimpijske igre onda odbojka je broj jedan,tako da je bespotrebno rukometu i vatrepolu davati vecu vaznost nego sto zapravo vrede,bolno i istinito,kako za kauboje tako i za delfine,ipak u toj marginali delfini su po rezultatima daleko ispred kauboja
    (celinc, 26. januar 2021 03:09)

    # Link komentara

  61. Nas bi i Srbi sad dobili, jad i bijeda.
    (Ante, 25. januar 2021 22:03)

    Objektivno, trenutno smo klasa za vas...a, tek cemo biti i za reprezentacije puno ozbiljnije i kvalitetnije od Hrvatske.

    Ali nije tako sve crno, osvojili ste drvenu medalju, zamalo i brončanu, u ovoj, istina, ubedljivo najslabijoj grupi na SP. Na ovu krizu nije loš ni top 13...
    (čiča draško bradić, 26. januar 2021 01:31)

    # Link komentara

  62. @ prika iz susjedstva

    Ma nije to ništa, nekima je veci uspjeh poraz i 4 komada u mreži od Francuza nego titula prvaka Lige Šampiona 1991. godine.
    (Do do do prvak, 26. januar 2021 01:14)

    # Link komentara

  63. Citam malo i smijem se. Komsije, brzo ce Olimpijada, prvenstvo svih sportova. Ako smatrate da ste bolji u sportu od Hrvatske, jedne male zemlje sa 4 milijuna stanovnika, pokazite to na olimpijadi! Ako osvojite vise medalja, svaka cast! Do sad niste bili ni blizu Hrvatske. Spremite se i pokazite.
    (Realan, 26. januar 2021 01:13)

    # Link komentara

  64. @ Gogo

    Za osvajanje SP u fudbalu možda bi i dali sve; za poniženje i 4 gola u mreži u finalu ja licno ne bi dao ništa.

    Šta bi neki tek dali da je Dinamo bio prvak Europe i svijeta kao C. Zvezda?
    (RSK, 26. januar 2021 01:08)

    # Link komentara

  65. Hrvatska od 1994
    3 zlata
    8 srebra
    5 broncanih medalja
    Tisina molim vi u poslednjem redu koji cekate neko takmicenje da se samo kvalifikujete, kamoli da budete ucesnici ..Hrvatska uzima medalju na OI!
    (Milos, 26. januar 2021 01:06)

    # Link komentara

  66. Cekaj, hrvatska nije vrh rukometa? :D

    Na vjecnoj listi olimpijskih igara hr rukometna repka je na 3 mjestu, ispred su francuska koja ima jedno srebro vise, i sovjetski savez, danas nepostojeca drzava.

    Iza su ex yu, njemacka, danska, svedska...

    Cak ako se gleda period hr neovisnosti, hr ima 2 zlata kao i fra, danska i rusija po jedno.
    I onda ti se jave likovi s 0 zlatnih medalja tamo gdje je jedino bitno (kosarka, oi... jer ep/sp u basketu= drugorazredno natjecanje) i tvrde ti da nisi velesila.
    Hahaha, sta reci.

    Srbi i logika- neuzvracena ljubav.
    Zivot u matrixu, kompleks manje vrijednosti... nastavi niz.
    (Pijani zlotvor, 26. januar 2021 01:01)

    # Link komentara

  67. Hahahahah, na svako prigovaranje o uspijehu kreće automatski spominjanje košarke kao uspjeh, ako ćemo tako, vi srbi bi realno dali sve za biti vice prvak u najpopularnijem sportu na svijetu NOGOMET rođaci, a sad paliona vi i vaše košarkaško glupardanje!
    (Gogo, 26. januar 2021 00:08)

    Pa bolje po vas da spominjemo samo kosarku.Mislim,mozemo i drugo.Hoces gazenje u vaterpolu ili tenisu.Stavio bih i odbojku ali ste mnogo jadni,pazi kad ni ne postojite.Ne bih dali nista da budemo viceprvaci,ali bih dali da nam se skinete sa grbace vise i da vas ovako uvek svi ponizavaju.
    (pera kojot super genije, 26. januar 2021 00:28)

    # Link komentara

  68. Dobro, krajnje neizvesna utakmica na jednu loptu. Raspucani jedan i drugi Hansen, Gidsel, na golu dominirao Landin, a "kauboji" kao i uvek dokazali da imaju najveće srce kada je kritično... oh, wait!
    (Vojvoda Momčilo, 26. januar 2021 00:10)

    # Link komentara

  69. Hahahahah, na svako prigovaranje o uspijehu kreće automatski spominjanje košarke kao uspjeh, ako ćemo tako, vi srbi bi realno dali sve za biti vice prvak u najpopularnijem sportu na svijetu NOGOMET rođaci, a sad paliona vi i vaše košarkaško glupardanje!
    (Gogo, 26. januar 2021 00:08)

    # Link komentara

  70. Točno sam znao da to neće dobro završiti nakon što smo u startu remizirali s Japanom. Argentina nas je ubila u tom pojmu, a ovo je bio zadnji čavao u lijesu. Čestitke Dancima!
    (Florijan Matas, 26. januar 2021 00:03)

    # Link komentara

  71. I rukomet svake dvije SP i EP kao u košarci:D 
    Pronađi bolji alibi:D 
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:37) 

    Jel si ti pglu ili se pravis? U rukometu svake godine ima nesto u kosarci nema. Smesan si :D
    (Danska-12, 25. januar 2021 23:48)

    Znam da igrate neke svjetske lige, europske igre i balkanska prvenstva:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:58)

    # Link komentara

  72. Od osamostaljenja Srbija ima četiri medalje u košarci i ona je velesila, a Hrvatska samo od 2012, a ne od 2006 ima pet medalja i ona odavno to nije:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:12)

    Plakao si kad je Sale Djordjevic dao onu trojku u Barseloni,a pricas o osamostaljenju.Sad kao ne racunate poraze od SRJ hahaha.Inace,u kosarci nije kao u rukometu,malo malo pa svake godine neko prvenstvo.Ajde idi spavaj.
    (Stara kuka, 25. januar 2021 23:51)

    # Link komentara

  73. U kosarci smo trenutno viceprvaci evrope a na zadnjem spu smo 5ti na olimpijadi smo drugi inace u kosarci se od 2017te igra ep na svake 4tri godine a sp na svake 4 godine takk da rvat ne bulazni nego imas wikipediju i izguglaj
    (jzma, 25. januar 2021 23:50)

    # Link komentara

  74. Jasna Šekarć najbolja sportašica Srbije:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:29)

    Jeste, bila jedne godine u 50 godina. Vama je svaka godina najbolja po glinenim golubovima :D
    (Danska-12, 25. januar 2021 23:50)

    # Link komentara

  75. Srbija i je po rezultatima velesila u kosarci i dalje. Hrvatske to je bila u rukometu,ali odavno nije. Kuzis? Znam da si iz Hrvatske. 
    (Xnodeh, 25. januar 2021 23:00) 

    Od osamostaljenja Srbija ima četiri medalje u košarci i ona je velesila, a Hrvatska samo od 2012, a ne od 2006 ima pet medalja i ona odavno to nije:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:12)

    Možemo i ovako: Hrvatska od 2006.
    4. Srebra i
    4. Bronce
    A Srbija
    4. Bronce
    Pazi ovo, (ali Hrvatska odavno nije)
    Da vas nema trebalo bi vas izmisliti:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:50)

    # Link komentara

  76. Prati rezultat u živo da ti ga velesila Domenica ne tutne:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:32)

    Mislis kao tebi Tunis sto je tutno :D
    (Danska-12, 25. januar 2021 23:49)

    # Link komentara

  77. Ajde Hrvati nemoj da se sramotite time sto uporedjujete kosarku i rukomet.Prvo,u rukometu je neko prvenstvo svake godine dok je u kosarci na svake dve,uvek ima prazna godina.Cak je i SP u odbojci na svake 4 godine.Mnogo se busate,vi cete ovo vi cete ono,vi ste velesila,vi ste najjaci...a ono tres,bum,gazenje sa vama i igra macke i misa.Vec godinama ste u padu sto se tice rukometa,vaseg glavnog sporta.Na poslednjih 8 prvenstava(racunajuci i ovo) imate samo jedni medalju.Sprdate se kao sa Srbijom,koja nema veze sa temom,dolazite ovde da provocirate(cast izuzecima).Laganini malo,smanjite tu mrznju i kompleks.
    (srb IN, 25. januar 2021 23:48)

    # Link komentara

  78. I rukomet svake dvije SP i EP kao u košarci:D
    Pronađi bolji alibi:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:37)

    Jel si ti pglu ili se pravis? U rukometu svake godine ima nesto u kosarci nema. Smesan si :D
    (Danska-12, 25. januar 2021 23:48)

    # Link komentara

  79. Sve ekipe osim Danske imaju negativnu gol razliku!
    (nebuloza, 25. januar 2021 23:40)

    # Link komentara

  80. Хрвати су добри спортисти, добри су у рукомету, бољи од нас и у фудбалу и у скијању. Није ми само јасно који је то геније назвао хрватске рукометаше, ни мање ни више него КАУБОЈИ, каква небулоза!
    (Бојан, 25. januar 2021 23:37)

    # Link komentara

  81. Od osamostaljenja Srbija ima četiri medalje u košarci i ona je velesila, a Hrvatska samo od 2012, a ne od 2006 ima pet medalja i ona odavno to nije:D 
    (lol,:D, 25. januar 2021 23:12) 

    Nista cudno. Rukomet se svake godine igra ili EP ili SP,plus svake 4 OI,a kosarka na svake dve uz mnogo vecu konkurenciju nego u rukometu.Nastavi da kmecis :D
    (Danska-12, 25. januar 2021 23:23)

    I rukomet svake dvije SP i EP kao u košarci:D
    Pronađi bolji alibi:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:37)

    # Link komentara

  82. Evo ih, toliko ojačali Srbi da su počeli i o fudbalu. I o Englezima. I naravno, u logici nebeskog naroda važnija je utakmica u Ligi nacija nego ona u polufinalu svjetskog. Ajde na spavanje Srbi, odmorite, nemojte više i rukometu. Stvarno, to ćemo kad i mi i vi budete na nekom velikom natjecanju...
    (prika iz susjedstva, 25. januar 2021 23:36)

    # Link komentara

  83. Jedini uljez u svetu rukometnih sila je Hrvatska.
    (Danska-12, 25. januar 2021 23:21)

    Prati rezultat u živo da ti ga velesila Domenica ne tutne:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:32)

    # Link komentara

  84. @(David i Golijat, 25. januar 2021 22:54)

    Pojma nemas. Danska malo veca od Hrvatske i malo manja od Srbije po broju stanovnika.
    (Miro, 25. januar 2021 23:31)

    # Link komentara

  85. Хахахаха. А примиле се комшије хахаха
    (матори, 25. januar 2021 23:30)

    # Link komentara

  86. Izvini molim te, u pustanju brodica i gadjanju glinenih golubova su prava velesila.
    (ja, 25. januar 2021 23:16)

    Jasna Šekarć najbolja sportašica Srbije:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:29)

    # Link komentara

  87. Bože, čemu ovoliko nasladjivanje tudjem neuspehu? Nadam se da je reč o gomili nedoraslih klinaca koji ostavljajiu takve komentare. A da mi ipak navijamo za naše i poštujemo druge?
    (Acinjo, 25. januar 2021 23:29)

    # Link komentara

  88. Zasto je ovo glavna vest?!
    (lolipop, 25. januar 2021 23:27)

    # Link komentara

  89. Lose su poceli al su onda naglo pali
    (NS, 25. januar 2021 23:26)

    # Link komentara

  90. Od osamostaljenja Srbija ima četiri medalje u košarci i ona je velesila, a Hrvatska samo od 2012, a ne od 2006 ima pet medalja i ona odavno to nije:D
    (lol,:D, 25. januar 2021 23:12)

    Nista cudno. Rukomet se svake godine igra ili EP ili SP,plus svake 4 OI,a kosarka na svake dve uz mnogo vecu konkurenciju nego u rukometu.Nastavi da kmecis :D
    (Danska-12, 25. januar 2021 23:23)

    # Link komentara

  91. U kosarci je u Evropi tri puta manja konkurencija nego u rukometu! Na stranu i sto zbog NBA top igrace ne zanima ni EP ni SP, dok je EP u rukometu vrhunac i krem tog sporta! Prema tome budimo realni, u kosarci su davno prosla vremena kada je reprezentacija nesto znacila! Imamo NBA, Evroliga gubi na znacaju i posle toga pustos!
    (kadinjaca ipak pala, 25. januar 2021 23:23)

    # Link komentara

  92. Pronađite uljeza među moćnicima:D
    (Školama:D, 25. januar 2021 22:59) # Link komentara'

    Jedini uljez u svetu rukometnih sila je Hrvatska.
    (Danska-12, 25. januar 2021 23:21)

    # Link komentara

  93. Od osamostaljenja Srbija ima četiri medalje u košarci i ona je velesila, a Hrvatska samo od 2012, a ne od 2006 ima pet medalja i ona odavno to nije:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:12)

    A pre "osamostaljenja" ( SRJ, SCG ) sve Srbi igrali. isto kao sto je Zvezda osvojila KES nakon referenduma u HR. Sve su to srpski uspesi, a ti i dalje placi.
    (petar, 25. januar 2021 23:20)

    # Link komentara

  94. Kecman006 je je pajdo pogotovo pored moćne Srbije hahahaa prejak si, jedva čekam da se sretnemo pa da vidimo di je ko. A dotad triba ti jedno 15-20godina u rukometnom vrhu i otprilike toliko medalja da bi vas moga stavit među te odabrane. E vidiš mi imamo to sve nabrojano zato prikoči malo jer još ste nigdi u odnosu na nas. Mi i dalje imamo vrhunske igrače, sad samo triba dovest pravog trenera pa ćemo da vidimo.
    (GogoSt, 25. januar 2021 23:19)

    # Link komentara

  95. Hrvatijanci propadaju u svakom sportu.
    (Y, 25. januar 2021 22:57)

    Izvini molim te, u pustanju brodica i gadjanju glinenih golubova su prava velesila.
    (ja, 25. januar 2021 23:16)

    # Link komentara

  96. Ovo je trebalo da bude zabranjeno za decu ispod 18 godina.
    (Brzo, 25. januar 2021 23:15)

    # Link komentara

  97. Pijani zlotvor, 25. januar 2021 22:36)

    Tu utakmicu na Vembliju sam gledao na TV, pricas neistine. Igrali ste u najjacem sastavu, poveli srecno..i onda se Englezi igrali viktorije sa vama. Vi se uvek vadite, imali smo priliku, igrali smo sa C timom, masu razloga imate za neuspeh. Samo se ljutite kad tresnete od zemlju kao sada. Nije vam bilo dosta Japana i Argentine, nego ste umislili da ste neka velesila i da cete opet na "neke penale proci" protiv tima kome pobeda ne treba.

    Zgazili su vas u vasoj najbitnijoj utakmici. Srecno spustanje na zemlju.


    P.S. Koliko si neralan da pricas o Englezima a tamo dobili po usima poslednji put...cccc...umisljena "velesilo".
    (...., 25. januar 2021 23:14)

    # Link komentara

  98. Srbija i je po rezultatima velesila u kosarci i dalje. Hrvatske to je bila u rukometu,ali odavno nije. Kuzis? Znam da si iz Hrvatske.
    (Xnodeh, 25. januar 2021 23:00)

    Od osamostaljenja Srbija ima četiri medalje u košarci i ona je velesila, a Hrvatska samo od 2012, a ne od 2006 ima pet medalja i ona odavno to nije:D
    (Scotland-20:D, 25. januar 2021 23:12)

    # Link komentara

  99. Lino ex izbornik i decki za doma spremni.
    (Vlado, 25. januar 2021 23:10)

    # Link komentara

  100. Hrvati vec godinama zive u potpunoj iluziji i apsolutno pogresnom uvjerenju da su i dalje dominantna velesila u rukometu. Nesto poput Srba u kosarci.
    (Mad Max, 25. januar 2021 22:46)

    Ne znam sta se moze nazvati velesilom, ta rec me generalno nervira i kada se upotrebljava i u politicke svrhe, ali Srbija jeste kosarkaska zemlja, tu nema dileme. I po rezultatima, i tradiciji, i po sistemu rada sa klincima... Ne vidim tu nista sporno, svakako uz Spaniju i Litvaniju, najvece kosarkaske nacije u Evropi.
    (Ivan, 25. januar 2021 23:10)

    # Link komentara

  101. Komsije ceo turnir je bio los ali desava se. Ako mislite da se zadrzite u rukometnom vrhu treba vam dobar trener. A taj novi trener treba da se zahvali starijim igracima Duvnjaku,Cupicu itd. Jednostavno sad je prilika za smenu generacija. Imate puno mladih odlicnih igraca. Ukoliko se smena ne izvrsi samo ce dublje da tonete. Sportski pozdrav.
    (POPE, 25. januar 2021 23:04)

    # Link komentara

  102. Hrvati vec godinama zive u potpunoj iluziji i apsolutno pogresnom uverenju da su i dalje dominantna velesila u rukometu. Isti problem imaju i Srbi vezano za kosarku.
    (Mad Max, 25. januar 2021 22:52)

    izvini, ali srbija je evropski vicesampion, olimpijski vicesampion, na zadnja dva Sp bila ke druga i peta, pa sta je nego velesila, hrvati ne mogu doci ni dl cetvrfinala u rukometu gube od argentine, to je kao da srbija izgubi u kosarci od novog zelenada!
    (milan, 25. januar 2021 23:02)

    # Link komentara

  103. Hrvati vec godinama zive u potpunoj iluziji i apsolutno pogresnom uvjerenju da su i dalje dominantna velesila u rukometu. Nesto poput Srba u kosarci.
    (Mad Max, 25. januar 2021 22:46)

    U kosarci je konkurencija bar tri puta veca susjede. I kljucna razlika,tamo imas dominantu silu USA sto u rukometu nemas. Srbija i je po rezultatima velesila u kosarci i dalje. Hrvatske to je bila u rukometu,ali odavno nije. Kuzis? Znam da si iz Hrvatske.
    (lol, 25. januar 2021 23:00)

    # Link komentara

  104. Tesko ce susjedi vise ikad do medalje, pored mocne Danske, Srbije, Francuske, Spanije, Norveske, Argentine..
    (kecman006, 25. januar 2021 22:42)

    Pronađite uljeza među moćnicima:D
    (Školama:D, 25. januar 2021 22:59)

    # Link komentara

  105. Ovako ćemo i mi u košarci i vaterpolu da završimo uskoro.
    (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 25. januar 2021 22:25)

    Tekwondo, kajak, basket, vaterpolo,streljastvo i odbojka su vrhunski srpski proizvodi gde se pita iskljucivo struka, i gde se dobro radi u svim selekcijama, zato nma nikakve sanse da se desi to sto pises.
    Fudbal i rukomet su drugo, rukomet doduse kod nas ni nije popularan i nm pojma sta se tamo desava al vidim i da igraju dobro sa onim selektorom iz ESP, ali fudbal...?
    Pa to je SF...bolje nista da ne pisem..
    (C i n i k, 25. januar 2021 22:58)

    # Link komentara

  106. Hrvatijanci propadaju u svakom sportu.
    (Y, 25. januar 2021 22:57)

    # Link komentara

  107. Mislim da su ovo skroz losi igraci i da Hrvatska jos uvjek zivi od one jedne dobre generacije. Nema tu vise dobrih igraca Duvnjak se zasitio i ne zeli vise da daje sebe,dok ovi ostali svi prosjecni igraci...
    (igor, 25. januar 2021 22:56)

    # Link komentara

  108. Juce kauboj nocas indijanac..
    (andrej, 25. januar 2021 22:56)

    # Link komentara

  109. @Kazes Hrvatska je veliko ime u rukometu kao Srbija u kosarci?Ok,a gde ti je vaterpolo(iako je to mali sport manje vise) pa i odbojka(Srbija vise puta prvak Evrope,Olimpijski sampion,brdo medalja)?
    Inace taj rukomet malo malo pa svake godine neko prvenstvo.
    (Blagoje Jovovic-Punisa Racic, 25. januar 2021 22:56)

    # Link komentara

  110. Bolji pobjedili. Hrvatska je mala zemlja i pravo je čudo da su već dvije decenije u samom vrhu ovog sporta. Nije to lako znaju to i mnogo veći od Hrvatske. Ako pogledamo šta se dešava u raznim sportovima onda hrvatski usjesi su još čudesniji jer velike i bogate drzave kupuju najbolje igrače, daju im državljanstvo i tako ekipiraju reprezentaciju koja ustvari sa tom zemljom nema nikakve veze. Kojeg smisla ima takvo takmičenje “nacija”? Tako ispada da su skoro svi Francuzi crni, pa i Njemci, Englezi i razni drugi. Nemam ništa protiv ljudi koji igraju samo konstatiram da to baš i nije natjecanje “nacija” nego više natjecanje “ekonomije”. Ko ima pare taj kupi da za njega igraju najbolji. U tom smislu rezultati malih siromašnijih država npr. Hrvatske su još veći jer igraju samo domaći i to birani iz malog bazena, dok nacije i po 10-20 puta veće od Hrvatske kupuju. I onda se bori s njima. A ti bogati još mogu da pruže mnogo bolje uvjete za razvoj igrača, skupe trenere i selektore.
    (David i Golijat, 25. januar 2021 22:54)

    # Link komentara

  111. Ko malo bolje prati zbivanja u rukometu, njemu 15. mesto Hrvatske nije nikakvo iznenadjenje. Prosle godine su iskocili, islo im je dosta toga i na ruku, ali ovde su se ponovo vratili u svoje gabarite. Hrvatski rukomet je u kontinuiranom padu, nemaju vise vrhunske igrace (imaju dvojicu, ali su oba veterani), nemaju struku, u Zagrebu se godinama ne radi najbolje i mnogo je turbulencija. I mi smo 2012. bili srebrni na EURO-u, ali to je samo zamazalo isti takav kontinuirani pad koji je trajao. To je realnost. A ovi mitomani koji smataju da je Hrvatska u top 5 na svetu i koji misle da je samo zlato uspeh i cilj, da se medalja podrazumeva, bezvredni su komentara. Danci, Norvezani, Spanci, Francuzi, Nemci su sile i sam vrh, dizu se i Svedjani ponovo. Ostali su drugi esalon, daleko od statusa rukometne sile. Ponekad bljesnu, ali bez kontinuiteta. Najvece razocaranje nisu Hrvati, najvece razocarenje su Slovenci, ko malo prati rukomet zna i zasto.
    (Meropah Bukara, 25. januar 2021 22:53)

    # Link komentara

  112. Hrvati vec godinama zive u potpunoj iluziji i apsolutno pogresnom uverenju da su i dalje dominantna velesila u rukometu. Isti problem imaju i Srbi vezano za kosarku.
    (Mad Max, 25. januar 2021 22:52)

    # Link komentara

  113. Tebra, mene kao Srbina interesuje hrvatski rukomet
    isto kao vremenska prognoza u narednih 7 dana za Japan.
    Takođe me ne interesuje ni srpski fudbal.
    Ti srećom spadaš u nekih 5 % stanovnika bivše exYu koji
    čiji lideri trenutno vladaju...
    (Goran Loznica, 25. januar 2021 22:13)
    ~~~…~~
    A kaj to meni govoriš (pišeš)? Baš me briga
    za tvoje afinitete, pa i animozitete. Usput,
    nisam ti brat ni sestra, no za ovu priliku i nije
    važno. Stranica je o rukometu, pa ako te ne interesira
    (a i sam si se izjasnio) odi ~ šatpi i spati. piš
    (Mantis, 25. januar 2021 22:50)

    # Link komentara

  114. Rukomet... kaj je to?
    (C3PO, 25. januar 2021 22:50)

    # Link komentara

  115. Hrvati su odigrali ocajno, al su zato ostavili katastrofalan utisak.
    (Ivan, 25. januar 2021 22:49)

    # Link komentara

  116. Jbg braćo. Šteta.
    (Sused, 25. januar 2021 22:49)

    # Link komentara

  117. Auuuu, 12 razlike? Košarkaška razlika!!
    (SAŠA FRANKFURT, 25. januar 2021 22:48)

    # Link komentara

  118. Danci i Ganci. Logičan rezultat.
    (Rocky, 25. januar 2021 22:47)

    # Link komentara

  119. Alo bre ne nasladjujte se tudjem neuspehu jel ste zaboravili sve nase "uspehe" poslednjih 20 god. samo su očekivanja ovde u odnosu na susede skromna pa ni neuspesi nisu bili tako bolni kako ih oni doživljavaju.Gotovo ubedjeni da ce pobediti Dance sa tako losim sveukupnim izdanjem je totalni promašaj,nama sa strane je to lakše videti
    (Ufff, 25. januar 2021 22:38)

    Upravo i zbog toga se i nasladjujemo. Da nisam citao komentare posle utakmice Argentine i Katara, bilo bi me briga. Ne samo da su bili ubedjeni da dobijaju, nego su nam se ovde rugali i vredjali sve zivo.
    (Ivan, 25. januar 2021 22:47)

    # Link komentara

  120. A di je tu Srbija ni kvalificirali se nisu hahaha(Junior)
    Mi smo u grupi doma u koju i vi dolazite za dan ili dva.Cak ste i nosioci grupe jer ipak ste vi "svetski vrh " rukometa hahaha.Iskreno da ste znali kakva vam blamaza sleduje na SP i vi nebiste otisli već bi prijavili koronu!
    (Večito u minusu, 25. januar 2021 22:46)

    # Link komentara

  121. Hrvati vec godinama zive u potpunoj iluziji i apsolutno pogresnom uvjerenju da su i dalje dominantna velesila u rukometu. Nesto poput Srba u kosarci.
    (Mad Max, 25. januar 2021 22:46)

    # Link komentara

  122. Hrvati sad spremni za doma.
    (Boki, 25. januar 2021 22:46)

    # Link komentara

  123. Mislim da ova Hrvatska repka po imenima ima kvalitetu za medalju. Ovo sto se desava na terenu mislim da je bojkot igraca prema treneru Cervaru. Vidjelo se od samog picetka da ova reprezentacija nema volje za igrom ali mislim da ce sa novim trenerom ako bude naravno kvalitetan vratiti se opet u vrh.
    (Stevo, 25. januar 2021 22:46)

    # Link komentara

  124. Sve patriota do patriote.A gde smo mi u rukometu a drzimo nekome cas o rukometu.Hrvati su u rukometu za nas velesila i momci odigrali lose desava se.Samo napred komsije desava se glavu gore
    (Realnost, 25. januar 2021 22:45)

    # Link komentara

  125. Sjeca li se netko kada je Francuska izgubila 12 razlike u presudnoj tekmi? A Spanjolska? A Danska? A Svedska?! Nikad nitko! E ovo je vjeciti dokaz da smo mitomani i da od rukometnog vrha u kojemu smo sanjali da smo,ostao samo veliki vic. Ovo je kraj,nikad vise
    (Xnodeh. januar 2021 22:16)

    Ne sjećam se rezultata, ali braća Danci su ti prošle godine s jednom pobjedom u grupi završili prvenstvo:D
    (:D, 25. januar 2021 22:42)

    # Link komentara

  126. Tesko ce susjedi vise ikad do medalje, pored mocne Danske, Srbije, Francuske, Spanije, Norveske, Argentine..
    (kecman006, 25. januar 2021 22:42)

    # Link komentara

  127. Ovo je podsećalo na neka naša izdanja, odigrana ne tako davno. Ipak, meni je glavni utisak meča držanje Duvnjaka do poslednjeg minuta, iako je utakmica bila rešena već početkom drugog poluvremena. Nisam navijač Hrvatske, ali mi je svejedno bilo mučno to gledati, jer on to ničim nije zaslužio.
    (Underbottom, 25. januar 2021 22:41)

    # Link komentara

  128. Drago mi zbog Katara i naseg Sarica...
    (Boki, 25. januar 2021 22:41)

    # Link komentara

  129. @Uvek vijerni

    Nije isto 5. i 13. mesto. Pogotovo kad za to 5. mesto dobijes Amere sa 12 NBA igraca.

    To je razlika izmedju neuspeha i debakla.
    (najhrabriji su jer nemaju stida..., 25. januar 2021 22:40)

    # Link komentara

  130. skandinavci su sila u rukometu
    danci najbolji norveska opasna
    (Jaime Vardy, 25. januar 2021 22:39)

    # Link komentara

  131. Alo bre ne nasladjujte se tudjem neuspehu jel ste zaboravili sve nase "uspehe" poslednjih 20 god. samo su očekivanja ovde u odnosu na susede skromna pa ni neuspesi nisu bili tako bolni kako ih oni doživljavaju.Gotovo ubedjeni da ce pobediti Dance sa tako losim sveukupnim izdanjem je totalni promašaj,nama sa strane je to lakše videti
    (Ufff, 25. januar 2021 22:38)

    # Link komentara

  132. pa ko se to meni ponadao..ok ostaju golubovi, glineni
    (laki, 25. januar 2021 22:38)

    # Link komentara

  133. Tebra, mene kao Srbina interesuje hrvatski rukomet
    isto kao vremenska prognoza u narednih 7 dana za Japan.
    Takođe me ne interesuje ni srpski fudbal.
    Ti srećom spadaš u nekih 5 % stanovnika bivše exYu koji
    čiji lideri trenutno vladaju...
    (Goran Loznica, 25. januar 2021 22:13)
    ~~~…~~
    A kaj to meni govoriš (pišeš)? Baš me briga
    za tvoje afinitete, pa i animozitete. Usput,
    nisam ti brat ni sestra, no za ovu priliku i nije
    važno. Stranica je o rukometu, pa ako te ne interesira
    (a sam si se izjasnio) odi ~ šatpi i spati. piš
    (Mantis, 25. januar 2021 22:37)

    # Link komentara

  134. Drago mi je zbog Landina, decko pred kojim je budućnost, razbranio se bas kad treba.
    (Nije bitno, 25. januar 2021 22:37)

    # Link komentara

  135. Znači, kradljivci nikova nikad ne odustaju. A mi jesmo za doma spremni, zato “Rastko iz Knina” komentira iz dijaspore. Bit će još rukometa, a u Srbiji .... koji komentiraju “Hrvatska prevara u rukometu”?!
    (prika iz susjedstva, 25. januar 2021 22:37)

    # Link komentara

  136. Lino Červaru pakuj kofere odmah ovog momenta i nestani sa scene za sva vremena! Ovo ti pisem iz Srbije ali realno i sporstki sagledavam situaciju. Napravio si tenziju nevidjenu bilo kada i bilo gde i jednostavno si momke ubio u pojam za duzi period. Uzgred negativan si toliko da kada te covek pogleda prebacio bi odmah na drugi kanal. Uzas brate u svakom pogledu i ne znam sta si uopste trazio u poslednje vreme. Respekt za rezultate ali glavni si i jedini krivac za potop HR rukometa na ovom SP.
    (academia, 25. januar 2021 22:36)

    # Link komentara

  137. Ukoliko Francuska prodje u 1/2f Srbija ima zagarantovanu medalju.
    (Scipion, 25. januar 2021 22:36)

    # Link komentara

  138. Evo ga, nova ložiona hrvata. Do pre sat vremena je bilo kako cemo razbiti Dance, sad se prebacuju na fudbal. Zaboravljaju kako su poslednji put prosli na Wembliju.

    Ko visoko leti, nisko pada.
    (...., 25. januar 2021 22:14)

    Pa normalno. Prije utakmice se nadas, nakon tekme se okreces buducnosti. Buducnost su oi sto se tice rukometa, i ep sto se tice nogometa.
    Sta bi trebao, plakati 3 dana radi poraza od danske u rukometu? Da li je s tobom sve u redu? :D

    I kako smo zadnji put prosli na wembleyu? Imali smo pobjedu 10min prije kraja, promasio broz 100% sansu sa 7 m za 2:0 i onda su nas okrenuli na 2:1.
    Igrali su neki igraci tipa milic kojeg danas nema u kadru, nije bilo rakitica itd.
    Uopce ne znam zasto te tisti ovaj rezultat hrvatske i sta radis tu kad tvoja repkica upravo igra tekmu sa cuvenom velesilom, strahom i trepetom kariba, 'gusarima sa hispaniole'- dominikanskom republikom. Selektor im je valjda jack sparrow.
    (Pijani zlotvor, 25. januar 2021 22:36)

    # Link komentara

  139. Koga briga,a vi bivši Srbi ne možete bez srpskih portala.
    (đuka bizon polaže za notara, 25. januar 2021 22:36)

    # Link komentara

  140. Dajte ljudi pa oni su sad prosečna reprezentacija. Protiv Japana jedva bod, Angolu dobili u zadnjih pet minuta, isto tako protiv Katara. Argentina ih oduvala, a Danska sa B timom se poigrala bukvalno. Duvnjak je svoje odigrao, Čupić isto tako, a od ovih mladjih nema materijala za nešto bitno. Biće u rangu sa nama u narednom periodu, čak mislim da ćemo sa ovim Špancem mi biti u prednosti, posebno ako su merilo one dve utakmice protiv francuza.
    (Spale, 25. januar 2021 22:34)

    # Link komentara

  141. Hrvatska je jedina osvetljavala obraz rukometnog Balkanu. Budimo pristojni ne zanosite se.
    (Вук, 25. januar 2021 22:33)

    # Link komentara

  142. Reka sam ja nima tu srice, sine moj vrati se ti.
    (stranger, 25. januar 2021 22:31)

    # Link komentara

  143. Krave pasu dalje..
    Nije sramota nakon 19god ispasti prvi put u grupama. Ispadali su i Danska i Francuska.. Sramota je ovakav pristup.. Za 40 dana sljedi kvalifikacijski turnir za OI u grupi su Francuska, Portugal, Tunis, sve tri reprezentacije su pokazale više od HR na ovom prvenstvu. Bit ce gusto,a mozda i ne bas, posto se zna kad te neeuropske zemlje krenu pobjeđivati u rukometu da se brišeš sa rukometne karte velesila. Mađari se dižu, Srbi kucaju na velika vrata, Portugal strašno napredovao, Argentina srčana, Arapi sa kupljenim putovnicama prije 5god došli i do finala.. Tu su uvijek crni konji iz sjene kao Island, Poljska, nekad i Makedonija.. Tako da.. Po rezultatima HR i dalje uvjerljivo u top 5 zadnjih 20 god. Međutim i ova igra i ova imena koja puno manje zvuče nego ona neka prijašnja da ne nabrajam sad su realno čisti prosijek. Kad vidis sta radi Danac 98.godište ovim našim gorostasima.. Sve ti bude jasno.
    (Ivan ZG, 25. januar 2021 22:30)

    # Link komentara

  144. pa dobro, kraj jednog ne tako kratkog ciklusa.
    (realno, 25. januar 2021 22:30)

    # Link komentara

  145. Tuga. Ne sjecam se kada sam posljednji put ovoliko bio posramljen! Lagali smo se godinama. Godinama smo pricali da smo sila,da smo vrh svjetskoga rukometa,a nismo. Proslo SP nas je Brazil otresao. Ovo SP smo dozivjeli koliko nismo u povijesti hrvatskoga rukometa. Na jednom istom natjecanju u dva tjedna,posramio nas Japan,namucio Qatar,ponizila Argentina a posljednji cavao u lijes hrvatskoga rukometa zabila je Danska bez pola momcadi i bez motiva. Nikada nismo 12 razliku izgubili od demotiviranog protivnika koji nas je doslovno unizio. Sucut hrvatskom rukometu! Srbi zelim vam sve najljepse jer nas mijenjate u narednih 10 godina na vrhu.
    (UVIJEK VJERNI, 25. januar 2021 22:14)

    UVEK VERNI.
    Nakon 19 godina ne prođeš grupu i nakon toliko medalja kako nisi rukometna velesila? Danci prošle godine nisu prošli grupu, Francuzima se isto dogodilo ispadanje u grupi. Evo došao je red i na nas. Ali nadam se da će se iz ovoga vratiti još jači nego što smo bili.
    (Scotland-20, 25. januar 2021 22:29)

    # Link komentara

  146. Ok.,kiksirali su ovo SP da kazemo,ali ljudi moji oni su u poslednjih 20 godina osvojili sve zivo,sta sada treba da se sitim zbog ovoga poraza,nepada mi napamet,svako normalan treba da se zapita i zabrine a gde je nas rukomet u poslednjih 10 godina?dno dna,daj boze da sa ovim novim trenerom stvari krenu na bolje!.
    (Mikloš Salamander, 25. januar 2021 22:29)

    # Link komentara

  147. Od prve utakmice igramo loše, bez ideja, akcija, ništa uigrani, mučenje sa objektivno slabijim suparnicima ali za nas trenutno boljim momčadima. Čekala se ozbiljnija momčad i vratili nas tvorničke postavke, osobno, i neka!
    Da li će se iz ovoga izvuć pouka, vidjet ćemo. Probat angažirat što boljeg trenera, može i stranac, i krenut od 0 i sljedeće 2-3 godine bez velikih očekivanja!
    (MarijanZg, 25. januar 2021 22:27)

    # Link komentara

  148. Danska je sila
    (Igor, 25. januar 2021 22:26)

    # Link komentara

  149. Ovako ćemo i mi u košarci i vaterpolu da završimo uskoro.
    (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 25. januar 2021 22:25)

    # Link komentara

  150. Danci uzimaju zlato. Svaka čast na strašnoj igri. Sjajna pobjeda. Hrvati su imali viroznih problema već u utakmici sa Francuskom. U avionu su letjeli sa Slovencima a jedan je imao koronu. Ovo prvenstvo za Hrvate ali i za mnoge druge je slabo ispalo. Eto, odradili su i tu su gdje su. Skandinavci generalno u raznim sportovima skulirani, zdravi, jaki, borbeni. Sviđa mi se taj njihov stil. Ne gube glavu, ne izgore, igraju maksimalno pa šta bude. Dostojanstveno pobjeđuju i dostojanstveno gube. Baš gospodski. Za razliku od niih Balkanci u velikim euforijama ili u velikim tragedijama, nema sredine. To mi se ne sviđa. To je samo sport a ne neprijateljstvo i rat. Pobjedili su bolji i to je to.
    (Marko, 25. januar 2021 22:24)

    # Link komentara

  151. Šteta. Bilo bi epski da su prošli dalje i osvojili šampionat. Bio bi lep oproštaj za Lina.
    (Salle, 25. januar 2021 22:24)

    # Link komentara

  152. cowboys
    (komentarista, 25. januar 2021 22:24)

    # Link komentara

  153. Kakva igra: macka i misa!
    Danci su profesori u rukometu ovim ucenicima. Kako su im davali golove kad god su hteli,
    tako da je 3 puta bila razlika od 14 golova. Sad su zbilja za dom spremni!
    (Hansen, 25. januar 2021 22:24)

    # Link komentara

  154. Problem je sto su Danci igrali sa rezervnom postavom, igracima koji su bili zeljni dokazivanja. A oni su se napalili i ojadili popularne “kauboje“. Da je igrao Danski prvi tim, bilo bi svega 3-4 gola razlike za Dance.
    (psihologija neurologija, 25. januar 2021 22:16)

    Červare, ti li si? Hahahahaaa
    (ja, 25. januar 2021 22:23)

    # Link komentara

  155. Pocijepali ih Danci ko nepismen čitanku :).. I to oslabljeni Danci bez par najboljih igrača poslije preležanog stomačnog virusa u utakmici bez rezultatskog značaja za njih.. Trenutno Srbija ima dosta jaču reprezentaciju od izvikanih Kroata !
    (Boka Kotorska, 25. januar 2021 22:23)

    # Link komentara

  156. Ahahahahaha pa ovo je URNEBESNO, ne pamtim da sam doživeo nešto slično! Hahahahaha. Nemotivisani Danci bez najboljih igrača samleli glinene golubove u najjačem sastavu! Pa mi u košarci sa C ekipom razbijamo jednog Dončića i Dragića ,ali ne i sudije. Alo, bre!

    ps. sad će olimpijske, držite se vi vaših "sportova" :):)
    (Kole, 25. januar 2021 21:55) Ne pamtis da si doziveo nesto slicno radujuci se tudjem neuspehu jer si iskompleksiran. Evo, ja kao Srbin osecam transfer blama kad citam tvoj komentar. Sedi 1
    (Negativni, 25. januar 2021 22:23)

    # Link komentara

  157. 38:26
    Jooooj sto mi je drago. Danci uljepsali ste mi vece. Spremajte se za dom. :)
    (GogoljskiRUS, 25. januar 2021 22:20)

    # Link komentara

  158. Auuu. Tek sad vidim kakve smo vam frustracije nabili zadnjih 20 godina u rukometu
    Jedva ste dočekali...
    (Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad, 25. januar 2021 22:20)

    # Link komentara

  159. Nakon skoro 20 godina i prvi put nakon toliko dugo godina Hrvatska nije uspela da bude u top 5!
    Svaki normalan i civilizovan covek bi rekao samo respect i svaka cast za takvu malu zemlju!
    Zelim puno srece na OI u Tokiju i zelim svu srecu!
    (Petar, 25. januar 2021 22:20)

    # Link komentara

  160. e necu moci spavati kolko se nasekirah. ziveo Partizan i majka Srbija.
    (gago, 25. januar 2021 22:19)

    # Link komentara

  161. Rezime, u prvom poluvremenu ste bili loši, a onda ste u drugom nekako naglo popustili. Nadam se da ste za doma spremni, a ako niste, spremte se spremte....
    (Sudac, 25. januar 2021 22:19)

    # Link komentara

  162. Ispali smo, razbili su nas i šta sad? Prije godinu dana je ova Danska ispala na Euru u prvom kolu. Prije par godina i Francuzi takođjer na nekom velikom turniru. Ništa to ne znači i to zna svaki malo ozbiljniji ljubitelj rukometa. Ubili su nas, bili smo užasno losi ovaj turnir i ovo je debakl. Ali, nitko ne može tvrditi da vec na Olimpijadi necemo uzeti medalju. U rukometu je to strašno nepredvidljivo. Mi imamo kult repke i iz ovoga cemo se izvuci još jaci. Od 2002. nismo ušli među 8 sa 15-ak medalja. To nitko nikad nije napravio i zato smo veliki. I zato cemo uvijek ostati velika rukometna reprezentacija u očima svih drugih reprezentacija. Ako cete iskreno, nešto kao vi u košarci. S bilo kime da igrate, za protivnika ste velika repka. Ma u kakvom stanju bili. I na prošlom turniru ste dozivjeli debakl. Ali, to ne mjenja ništa na vašem rejtingu u očima drugih repki. Eto, takvi smo i mi u rukometu, htjeli vi to priznati ili ne.
    (UVIJEK VJERNI, 25. januar 2021 22:19)

    # Link komentara

  163. Trinaesto mjesto ,Hrvati ovo je vasa buducnost!Al ih ljudi razvalise!
    (Rajko, 25. januar 2021 22:19)

    # Link komentara

  164. Hrvati su bili lološi na ovom prvenstvu, počev od prvog meča sa Japanom. Imali su odličan žreb i to nisu iskoristili. Međutim ovo je samo jedno prvenstvo.Hrvatska je godinama u vrhu svetskog rukometa, ima tradiciju u ovom sportu, tako da ne sumnjam da će i u budućnosti biti kandidat za najviši plasman.Mio još mnogo tzrebamo raditi da bi dostigli njihov nivo, tako da ne razumem ovo naslađivanje tuđim neuspehom
    (Vlada, 25. januar 2021 22:19)

    # Link komentara

  165. Imali smo najlaksi zdrijeb protivnika u povijesti na nekom natjecanju,a dozivjeli smo najvecu katastrofu u povijesti. Ajde djeco,tko ce od vas opet da mitomanise kak smo sila?! Sramote me vase sramote. Srbi su nova rukometna sila a mi mozemo da placemo jer boli i boljece.
    (Che, 25. januar 2021 22:18)

    # Link komentara

  166. Loše igra Hrvatska. Zasluženo ispali gledajući sportski. Nemaju ni kreaciju ni eksplozivnost. Ne znam što se njihova javnost pali toliko kad su na zalasku? ?
    (Milan, 25. januar 2021 22:06)

    A gledaj,u Hrvatskoj je rukometna repka iznimno popularna zbog velikih uspjeha kojeg imamo u tom sportu i razmazili su nas na neki način.Prošle godine smo bili drugi,a ekipa je bila slična.Svako prvenstvo se cilja na veliko,ali to je vise iz emocije i srca,a zanemarujemo realnost,a realnost je da nas čeka teška smjena generacije...
    (zg hr, 25. januar 2021 22:18)

    # Link komentara

  167. A di je tu srbija ni kvalificirali se nisu hahaha
    (Junior, 25. januar 2021 22:16)

    # Link komentara

  168. Sjeca li se netko kada je Francuska izgubila 12 razlike u presudnoj tekmi? A Spanjolska? A Danska? A Svedska?! Nikad nitko! E ovo je vjeciti dokaz da smo mitomani i da od rukometnog vrha u kojemu smo sanjali da smo,ostao samo veliki vic. Ovo je kraj,nikad vise
    (prika iz susjedstva, 25. januar 2021 22:16)

    # Link komentara

  169. Problem je sto su Danci igrali sa rezervnom postavom, igracima koji su bili zeljni dokazivanja. A oni su se napalili i ojadili popularne “kauboje“. Da je igrao Danski prvi tim, bilo bi svega 3-4 gola razlike za Dance.
    (psihologija neurologija, 25. januar 2021 22:16)

    # Link komentara

  170. Hrvati nekada ste znali igrati rukomet , ovo je sada amaterski. Pa vas bi i Srbija pocepala sa 10 komada. Cervar je za istoriju
    (Ki, 25. januar 2021 22:15)

    # Link komentara

  171. Sve je vec bilo gotovo u 35.om minutu...
    Mogli su komotno da sviraju kraj i da hrvati hvataju direktan let za Zagreb, taman bi imali vremena da se spakaju i ukrcaju u avion.
    Ovako morace jednu noc vise da provedu tamo. Lose su to odradili...Losa organizacija!!!
    (Vince, 25. januar 2021 22:07)

    Oni su se dan pre spakovali, kad su uvek za dom spremni.
    (ja, 25. januar 2021 22:15)

    # Link komentara

  172. Tuga. Ne sjecam se kada sam posljednji put ovoliko bio posramljen! Lagali smo se godinama. Godinama smo pricali da smo sila,da smo vrh svjetskoga rukometa,a nismo. Proslo SP nas je Brazil otresao. Ovo SP smo dozivjeli koliko nismo u povijesti hrvatskoga rukometa. Na jednom istom natjecanju u dva tjedna,posramio nas Japan,namucio Qatar,ponizila Argentina a posljednji cavao u lijes hrvatskoga rukometa zabila je Danska bez pola momcadi i bez motiva. Nikada nismo 12 razliku izgubili od demotiviranog protivnika koji nas je doslovno unizio. Sucut hrvatskom rukometu! Srbi zelim vam sve najljepse jer nas mijenjate u narednih 10 godina na vrhu.
    (UVIJEK VJERNI, 25. januar 2021 22:14)

    # Link komentara

  173. Bravo momci kako ste za petrinje odigrali svaka vam čast.Moje saucesce svima zrtvama zemljotresa i stvarno nedaj boze nikom.Ali otici i reci igramo za petrinje i ovo uraditi pa bolje da ste samo cutali.Mogli ste ispasti veliki heroji,ulepsati nekome dan,inspirisati neko dete od tamo da krene da se bavi rukometom ali eto ispali ste veliki Idioti i Budale.Da ste usli u finale/polufinale pa i da izgubiti posle niko vam nis ne bi rekao.Ovo je za nauk svim aportistima da cute dok ne naprave niki rezultat.
    (Lak1, 25. januar 2021 22:14)

    # Link komentara

  174. buuušššiiiii hahahahha buuuušššiiii hahahhahahaaaa
    (KRIGER, 25. januar 2021 22:14)

    # Link komentara

  175. ono najbitnije- uskoro pocinje ep u nogometu.
    Isuse, sta cemo raditi sirotim englezima, pa nisu ni svjesni!
    (Pijani zlotvor, 25. januar 2021 22:05)

    Evo ga, nova ložiona hrvata. Do pre sat vremena je bilo kako cemo razbiti Dance, sad se prebacuju na fudbal. Zaboravljaju kako su poslednji put prosli na Wembliju.

    Ko visoko leti, nisko pada.
    (...., 25. januar 2021 22:14)

    # Link komentara

  176. Iskreno sam navijao za Hrvatsku,jedinog predstavnika nase regije u daljem takmicenju. Ova ekipa ima vrhunske igrace i klasu da igra bar polufinale.
    (Milan, 25. januar 2021 22:13)

    # Link komentara

  177. Ne pratim rukomet, ali generalno gledam ova svetska i evropska prvenstva i iskreno sam iznenadjen koliko su Hrvati bili losi danas. Koliko sam razumeo Danska nije ni bila kompletna jer ih je pokosio stomacni virus.

    Neki kazu sve je zbog Cervara, ali taj covek ih je vinuo u rukomente visine i bio dizan u zvezde da bi ga sada zestoko pljuvali. Nisu oni toliko razliciti od nas kao sto se prave...

    Sa druge strane, ovo im je bila prva utakmica na prvenstvu sa nekom evropskom ekipom i odmah su doziveli debakl. Ekipa koja ne moze da pobedi Japan i Argentinu, a muci se sa Katarom ne zasluzuje da ide dalje.
    (chupavi, 25. januar 2021 22:13)

    # Link komentara

  178. @ boki.. legendoo..
    (Veljko, 25. januar 2021 22:13)

    # Link komentara

  179. A ako naprave cepelin iza ledja i daju hol kroz noge Dancima, jel su onda prosli grupe ?
    (Ima nacin da prodju, ali kroz vrata hale, 25. januar 2021 22:12)

    # Link komentara

  180. To su ti skandinavci,ni je im trebalo nista a oni igrali kao da je finale u pitanje,bez pardona.Hrvati bas losi kroz celo prvenstvo,jeste im falio Cindric,jeste Duvnjak nespreman,ali svejedno mnogo lose,a mislim da je njihova era gde su osvajali medalje maltene na svim prvenstvima zavrsena,nemaju vise takvih asova iza,ali da ce biti uvek negde oko cetvrtfinala hoce sigurno,a to bi trebao da bude i cilj Srbije u narednim godinama.
    (Dejo, 25. januar 2021 22:12)

    # Link komentara

  181. Mongi su ze veselili porazu Hrvatske protiv Argentine za sve vas Hrvatska dobija Dansku, i onda smo u cetvrtfinalu!Medalju cemo sigurno uzeti,neka pati kome smeta Hrvatska ce biti prvak svijeta
    (Ivan Livno CRO, 25. januar 2021 19:37) 

    Ivane...kako si ti meni...? Kako doma ?
    (grobarče bez mozga, 25. januar 2021 22:11)

    # Link komentara

  182. Zasluženo, realno
    (crna guja, 25. januar 2021 22:11)

    # Link komentara

  183. Danci su imali problema sa crevnom virozom, pa su pribegli improvizaciji i olaksali se po “kaubojima“...rezultat to sugerise.
    (dijareja, 25. januar 2021 22:10)

    # Link komentara

  184. Oboriše mi tiket... kakvi kajboji, to su indijanci pravi...
    (ДрашкоРС, 25. januar 2021 22:10)

    # Link komentara

  185. kad kazem zao mi ,to je gore nego da sam rekao da volim kad neka ekipa izgubi.Strasan pritisak ce se sad svaliti na te momke,jer u zemljama kao nasim,to je licna tragedija ljudi koji izgleda nemaju licne zivote, nego se poistovecuju sa nacijom.Bolje se nekad negde ni ne pojaviti.
    (Nikola, 25. januar 2021 22:10)

    # Link komentara

  186. Ako neko vidi Ivana iz Livna, neka javi....decko je propao u zemlju, bukvalno...a taman se naložio da će proći.
    (...., 25. januar 2021 22:10)

    # Link komentara

  187. Le, le... Nije lepo da igraju punom parom, a nis im ne treba... Nepravda
    (Lele, 25. januar 2021 22:09)

    # Link komentara

  188. AU! EPSKA BLAMAZA! Da nas demotivirana i Danska bez nekoliko igraca razbije 12 razlike! Ovo je kraj hrvatskoga rukometa!
    (Pijani zlotvor, 25. januar 2021 22:08)

    # Link komentara

  189. Sudar mentaliteta.Hrvati(a i mi bi tako razmišljali, da se ne lažemo) su mislili da će se Danci vući "kao prebijene mačke" na terenu i čuvati se za četvrtfinale JER BI SE ONI TAKO PONAŠALI da su na njihovom mestu.Kad ono...
    (goblin, 25. januar 2021 22:08)

    # Link komentara

  190. Šok,šok i gadan pad...iz srca govorimo svako prvenstvo da idemo do kraja,no ovo je surova realnost...Tužan kraj večeri,ali idemo dalje.
    (zg hr, 25. januar 2021 22:08)

    # Link komentara

  191. Sve je vec bilo gotovo u 35.om minutu...
    Mogli su komotno da sviraju kraj i da hrvati hvataju direktan let za Zagreb, taman bi imali vremena da se spakaju i ukrcaju u avion.
    Ovako morace jednu noc vise da provedu tamo. Lose su to odradili...Losa organizacija!!!
    (Vince, 25. januar 2021 22:07)

    # Link komentara

  192. Danska bice sampion sveta ale ale ale
    (Boban, 25. januar 2021 22:07)

    # Link komentara

  193. Mi vi i na ovoliku razliku rekli da su nas upropastile sudije.
    (MAJKL Đordan O Bruno, 25. januar 2021 22:06)

    # Link komentara

  194. Loše igra Hrvatska. Zasluženo ispali gledajući sportski. Nemaju ni kreaciju ni eksplozivnost. Ne znam što se njihova javnost pali toliko kad su na zalasku? ?
    (Milan, 25. januar 2021 22:06)

    # Link komentara

  195. Hrvati realno nisu ni zasluzili ,mnogo su loši ne mogu pobediti Japan,Argentinu,dvanaest minuta ne mogu dati gol a želiš polufinale.
    (kec iz rukava, 25. januar 2021 22:06)

    # Link komentara

  196. Dobro, sto je tu je.
    Deckima svaka cast, nije islo ovaj put. Priliku da poprave stvar imat cemo na olimpijskim igrama.

    I ono najbitnije- uskoro pocinje ep u nogometu.
    Isuse, sta cemo raditi sirotim englezima, pa nisu ni svjesni!
    (Pijani zlotvor, 25. januar 2021 22:05)

    # Link komentara

  197. Neka, bogu hvala!!!

    Realno su trebali ispasti u grupi, nikakvi su
    (Koliba, 25. januar 2021 22:05)

    # Link komentara

  198. Ostali samo dugmići hahahaha.

    Dobro, uvek su tu glineni golubovi :)
    (drug Vučela, 25. januar 2021 22:04)

    # Link komentara

  199. loša je hrvatska.. istroseni i stari igrači.. u rangu su japana sto su i pokazali. srbija ima bolju reprezentaciju
    francuska ce biti svetski prvak
    (pop, 25. januar 2021 22:04)

    # Link komentara

  200. Rvati dodju ovde,vredjaju,prozivaju,glume velicinu.Samo kome u sportu?Srbima?Neki su na prethodnoj vesti najavili pobedu nad Danskom i da Srbi nece moci da spavaju,a ono PONIZAVANJE.
    Svaka cast za fudbal,ali drizte se vi glinenih golubova.
    Srbi su vec mnogo napravili u kosarci,odbojci,tenisu,vaterpolu.E sad,nadamo se da ce nas Spanac vratiti bar na neki kolosek,da igramo dobro jer prvo rukometu treba popularnost pa onda vracanje na staze stare slave.Ali necemo se nikad busati bez osnova kao ovi kockasti.
    (Blagoje Jovovic-Punisa Racic, 25. januar 2021 22:04)

    # Link komentara

  201. Nas bi i Srbi sad dobili, jad i bijeda.
    (Ante, 25. januar 2021 22:03)

    # Link komentara

  202. Ovo ne da je brodolom vec jedna od najvecih blamaza na Svetskim prvenstvima. Bruka i sramota kockastih.Danas su neki isli toliko daleko i lepo sanjali kako Hrvati uzimaju ovo bez problema. Danci ih izresetase kao malu decu. I to bez tri cetiri igraca iz prve postave. Kasnije u toku utakmice im se i povredio golman ali ni to nije bilo dovoljno da se Hrvati ozbiljnije suprostave. Ponizenje Hrvata koje nije vidjeno u rukometu.
    (Tema, 25. januar 2021 22:03)

    # Link komentara

  203. 25. јануара 2002. репрезентација СР Југославије, без играча из црногорских клубова, савладала је Хрватску са 34 : 22. Изгледа да 25. јануар није срећан за каубоје.
    (Боки, 25. januar 2021 22:02)

    # Link komentara

  204. Brodolom Hrvaske ~ Katar u četvrfinale!
    ~~~…~~
    Što se tiče Hrvatske ~ očekivao (zbog Červara)
    što se tiče Katara ~ zadovoljan (zbog Argentine)
    Slijedi duboka analiza s mnogim korjenitim i bolnim
    promjenama, pa u nove pobjede.
    Srbi se vesele i neka, njihovo pravo, no moraju
    znati ~ prije će se Hrvatska oporaviti u rukometu,
    nego Srbija u nogometu. trt mrt
    (Mantis, 25. januar 2021 22:02)

    # Link komentara

  205. Cestitam DK.
    (C i n i k, 25. januar 2021 22:02)

    # Link komentara

  206. ej oni bili drugi favoriti za osvajanje...pa ja ne verujem...danska im ugasila rukomet za sva vremena...a sad adio
    (marks, 25. januar 2021 21:57)

    Slabo pratiš, peti.
    (qw, 25. januar 2021 22:02)

    # Link komentara

  207. Ma osvojiće oni, tako rekoše prije...
    (Doktor, 25. januar 2021 22:02)

    # Link komentara

  208. Bravo Danska.
    (Slavko Vrekic, 25. januar 2021 22:01)

    # Link komentara

  209. Nije sramota izgubiti od Danske. Cak ni 12 razlike. Cak iako nisu igrali Hansen i Landin. Ali ne proci u 1/4 finale kad su ti glavni protivnici Katar i Argentina, to je vec bruka velika...
    (Kg, 25. januar 2021 22:01)

    # Link komentara

  210. Победа брзог, атрактивног, квалитетног, у свему супериорног рукомета. Две екипе између којих је толика разлика у класи да делује да не играју исти спорт уопште.
    (my way, 25. januar 2021 22:01)

    # Link komentara

  211. Drago mi je. Pozz
    (Fernando, 25. januar 2021 22:00)

    # Link komentara

  212. Ćuj dećki idite doma ne brukajte se
    (velikosrpski agresor, 25. januar 2021 21:56)

    Ma nisu se uopste obrukali
    (genocidasijedni, 25. januar 2021 22:00)

    # Link komentara

  213. Srećan Jakobsen Nijelsen Kristijansen svima koji slave!
    (Goxs, 25. januar 2021 21:59)

    # Link komentara

  214. jel koferi spremni? hahahahahahhaa
    (nebulozator, 25. januar 2021 21:59)

    # Link komentara

  215. Hahaha, kakvi crni kauboji, oduvek su bili indijanci. Naslađujem se.
    (marko, 25. januar 2021 21:59)

    # Link komentara

  216. Nije lepo, ali...hahahahaaaaaaa
    (Punisa Racic, 25. januar 2021 21:58)

    # Link komentara

  217. E sad ste zvanično za dom spremni.
    (DPb, 25. januar 2021 21:58)

    # Link komentara

  218. Hrvatska je bas losa,iskoristio sam ovaj skok kvote na Dance nakon pobede Katara i fino profitirao veceras.
    Danci brutalni,favoriti za zlato,drago mi je zbog Katra,nadam se da mogu preko Svedjana medju 4 i borbe za medalju.
    Hrvatima sledi smena generacije definitivno
    (Samo Realno, 25. januar 2021 21:58)

    # Link komentara

  219. Ja mislim da bismo cak i mi dobili Hrvate u ovom trenutku. Sta reci, tezak debakl...
    (nr93, 25. januar 2021 21:57)

    # Link komentara

  220. Ma jakoe
    (Mirko, 25. januar 2021 21:57)

    # Link komentara

  221. Dobro je da smo ovako tresnuli o pod, možda se nakon ovoga izradi nešto dobro.
    (Scotland-20, 25. januar 2021 21:57)

    # Link komentara

  222. ej oni bili drugi favoriti za osvajanje...pa ja ne verujem...danska im ugasila rukomet za sva vremena...a sad adio
    (marks, 25. januar 2021 21:57)

    # Link komentara

  223. Al sam sretan da najveca prevara u istoriji rukometa Hrvatska je pokazal da nikada niej bila kvaliteta i zavrsila je gde je joj mesto. Hahahahahahaaha bravo braco danci! Suze mi cure od srece.
    (Rastko_Knin, 25. januar 2021 21:57)

    # Link komentara

  224. Nikad jaci kaubojci
    (Leri bird, 25. januar 2021 21:57)

    # Link komentara

  225. Zamalo...
    (FM ludak, 25. januar 2021 21:56)

    # Link komentara

  226. Susjedi igrali smo danas kao vi dok vam nije došao ovaj strani trener!🤣🤣🤣
    (Daki, 25. januar 2021 21:56)

    # Link komentara

  227. Ćuj dećki idite doma ne brukajte se
    (velikosrpski agresor, 25. januar 2021 21:56)

    # Link komentara

  228. vreme i bilo da ovu sprdnju od rukometa napljuste sa jedno 20 golova razlike...kraj hrvatskog rukometa...zauvek
    (hensen, 25. januar 2021 21:56)

    # Link komentara

  229. Lazni kauboji za doma spremni
    (Vooch, 25. januar 2021 21:56)

    # Link komentara

  230. Hhahahahaha
    (srbo, 25. januar 2021 21:55)

    # Link komentara

  231. Ahahahahaha pa ovo je URNEBESNO, ne pamtim da sam doživeo nešto slično! Hahahahaha. Nemotivisani Danci bez najboljih igrača samleli glinene golubove u najjačem sastavu! Pa mi u košarci sa C ekipom razbijamo jednog Dončića i Dragića ,ali ne i sudije. Alo, bre!

    ps. sad će olimpijske, držite se vi vaših "sportova" :):)
    (Kole, 25. januar 2021 21:55)

    # Link komentara