1. Najsurovije je bilo kad su im na gostovanjima skandirali: "LeBron ce da te trejduje, LeBron ce da te trejduje". Jednio gore, da se secam, je bilo kad su Toniju Parkeru mahali kartonskom lutkom bivse zene.
    (Uros, 31. decembar 2020 00:04)

    # Link komentara

  2. Ovo su po meni besmislice... sta te dotice da li ces biti trejdovan ? Skoncentrisi se na svoju igru i rad a sve ostalo kako bude. Kada ti istekne ugovor idi gde zelis i mirna Bosna. Kakve su ovo tetke a ne odrasli ljudi...
    (N, 30. decembar 2020 14:10)

    naravno da su profesionalci i da bi trebalo da se ponasaju u skadu sa tim, ali isto tako su ljudi, a ovi o kojima je rijec jos uvijek "klinci" i naravno da ce emotivno prozivljavati spekulacije, jer ih ceka slidba, novo okruzenje, saigraci.... da li bi tebi smetalo da ti iz BG prebace kompletan zivot u recimo Vranje ili kao sto kazes i imas ugovor i libo te patka?
     (gagolini, 30. decembar 2020 15:13)

    # Link komentara

  3. Trebalo bi to ovako da gledaju: od svih opcija, celnici Nju Orleansa su mislili da su oni najbolja.
    A mogu da razumem da boli, sto su losiji od Dejvisa, samo neko ko nikad nije pokusao da bude vrhunski u necemu, makar na nivou regiona, moze da potcenjuje teskocu spoznaje da postoje mnogo bolji od tebe.
    Ipak, mislim da im je bolje ovde, imaju jos par sezona dok Zajon udje u prajm da dokazu koliko su (ili nisu) dobri. A cak i da ne budu na nivou manji pritisak ce im biti da budu podrska Zajonu nego Lebronu u njegovim poslednjim sezonama.
    (jsx, 30. decembar 2020 15:08)

    # Link komentara

  4. Eto Dejvis najbolji centar itd... dok nije dosao u LA i PO je bio dostignuce. Jednostavna stvar - imas los tim nista ne pomaze. Mozes ti da budes ne znam kakav Dejvis. Ima ona narodna od cega se pita ne pravi ... Tako i Denver.
    (Proka, 30. decembar 2020 14:49)

    # Link komentara

  5. "A svi mi volimo Tviter. Volimo da ukucamo svoje ime i da tražimo po Tviteru."

    To je definicija NBA danas. Šta se piše po društvenim mrežama. Igrači bez karaktera, zvezde društvenih mreža, p....
    (alexandaru@yahoo.com, 30. decembar 2020 14:42)

    # Link komentara

  6. Sve u svemu, to je bio sjajan potez Lejkersa, da ne kažem Lebrona (u šta su mnogi ubeđeni).
     (JeRemija, 30. decembar 2020 14:15)

    # Link komentara

  7. Ovo su po meni besmislice... sta te dotice da li ces biti trejdovan ? Skoncentrisi se na svoju igru i rad a sve ostalo kako bude. Kada ti istekne ugovor idi gde zelis i mirna Bosna. Kakve su ovo tetke a ne odrasli ljudi...
    (N, 30. decembar 2020 14:10)

    # Link komentara