1. Bravo komšije tako se igra za klub i Grb !
    (Gajić Darko, 30. oktobar 2020 15:55)

    # Link komentara

  2. Hah dominacija. Liberec se sklanjao kao što nam se svi u ligi sklanjaju. E moji grobari, imali ste sreće u derbiju itekakve!
    (Aleks, 30. oktobar 2020 14:12)

    # Link komentara

  3. Kakav gent tim koji je uzgubio od slovana
    (eeiks, 30. oktobar 2020 07:37)

    Sve ti je stvar trenutka, svi danas igraju fudbal. Evo, na primer Omonija sinoć izgubi ud PSV-a ali tek u nadoknadi vremena, na nesreću. A znamo kako igraju, kad su jedva izbacili Zvezdu.
    Gent može da bude ozbiljan problem za Zvezdu, zapamtite.
    (‘olandjanin, 30. oktobar 2020 12:52)

    # Link komentara

  4. Читам коментаре и најзанимљивији су ми ови што омаловажавају победу, типа, Либерец је нула од екипе, и о томе нећу рећи ни речи, јер коме објашњавати Звездину синоћну игру кад су завидни. Занимљиви су ми ови што кажу да је Звезда играла добро јер је на клупи седео Милошевић, а не Станковић. Бољи је, кажу. Ама, није ово кошарка, па је узимао тајм ауте, цртао нападе, одбрану, правио добре измене... Ово је фудбал и утакмица је припремљена пре почетка, а плус су били у контакту. Овим не желим да омаловажим Милошевића, напротив. Он је део Стручног штаба, али тај штаб је саставио Станковић. Најлакше је пљувати. За 0:0 против Јавора је нападнут што је убацио Звездину децу, а кад играју странци, онда се каже где су деца! Сад овако, сад онако, могу да се понашају људи без карактера. Деки ће бити велики тренер.
    (АЗ, 30. oktobar 2020 12:31)

    # Link komentara

  5. Sve čestitke Zvezdi.

    Ova grupa gotovo pa svako može sa svakim juče su jako dobro odigra li mislim na Zvezdu vrlo bitno da se na Marakani dobija sve po pravilu utakmice a na strani ići na pobedu ako ne remi dok poraz udaljava.

    Večeras Hofehajm i Gent dobije li Nemci oni su prvi na tabeli. Naravno Zvezdi bitna Gent ukoliko bi dobili tu utakmicu vrata ka drugoj fazi bi praktično bilo otvorena. Liberc je trenutno 7 u prvenstvu Češke ujedno prva Sparta , Slavija Prag , Pljezenj i td..
    (Poštovalac igre, 30. oktobar 2020 10:10)

    # Link komentara

  6. @baca Ajde mi kazi logiku i matematiku kako si dosao do tako cvrstog i brzog zakljucka, da ce zvezda izgubiti od genta???Naravno nije nemoguce. Ali, Gent 0 bodova, iz zadnjih 8 utakmica 7 poraza, od ovog istog slovana izgubili...Sve osim pobede zvezde, po do sada prikazanom, bi bilo malo iznenadjenje.
    (zbunjeni, 30. oktobar 2020 09:54)

    # Link komentara

  7. Odlična igra CZ, i zaslužena pobeda s moglo je i ubedljiviji. Ono sto je dobro definitivno se vidi pomak u igri. Od svih evropskih utakmica svaka je bolja od prethodne. Najlošije je bila igra protiv Tirane, nešto bolje protiv Omonije pa Jermenaca i sasvim solidno protiv Hofenhajm gde su neefikasnost i nedostatak koncentracije uz kvalitet rivala koji je znao to da kazni, bile glavni razlog. Naravno da ne treba preterivati sa euforijom, ali zaista se svašta može pročitati. Od toga da po nekim Zvezdasima, pomoćnik smislio taktiku a Stankovic nema ništa sa ovakvom igrom, do priče da smo imali sreće jer nam je sve ušlo, a do našeg četvrtog gola, još tri mrtve šanse i stativa a Liberec za malo da iz dve polusanse, šut sa 18 m i slobodan udarac, oba puta daju gol, i dodju do aktivnih 3:2 Umesto realnih bar +4 za CZ. Navijači FKP su, po običaju priča za sebe, samo da se prvo dogovore, da li je večeras uzrok, nikad slabiji Liberec, ili je bila sklanjalica, ovog puta zbog kladionice, pošto ipak ni oni, takvi Kakvi su, ne mogu da tvrde da je uzrok pobede, neki od preostala 2 od njihova 4 omiljena, pomoći sudije ili sreća. Ali što se čudim kad oni zaista žive uverenju da je njihovo i finale, kao i promašena šansa Ilica i 0:1 sa MU, veći uspeh od Zvezdinog osvajanja KES. Pomalo je bez veze, da ih spominjem posle ovakve igre i pobede, ali uz svo zadovoljstvo zbog toga, ne mogu da ne uocim u komentarima svu njihovu muku, nesreću i frustraciju, te pokušaj da se utese na taj način.
    (Vladan R, 30. oktobar 2020 09:52)

    # Link komentara

  8. Inace, Slovan pre ove nije primio gol na 4 utakmice i u zadnjih 10 meceva ima 1 poraz.
    (Dacke, 30. oktobar 2020 09:00)

    # Link komentara

  9. Protiv Genta gubimo nazalost
    (Baca, 30. oktobar 2020 08:52)

    # Link komentara

  10. Oni imali los dan a nama danas sve ulazilo...ma da iskreno kvalitet je na nasoj strani ali nije ova razlika koliki je danasnji rezlutat...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gogx, 30. oktobar 2020 02:13)

    Како све улазило, јеси ли гледао утакмицу? Могли смо дати још толико. Без претјеривања.
    Иначе, слажем се да не би требало упадати у еуфорију, већ се концентрисати на сљедећи меч, који много одлучује. Са друге стране, ни Хофенхајм није заслужио не знам какав респект. Можемо и њих добити. Само храбро.
    Све у свему, лијеп осјећај.
    (Макарије, 30. oktobar 2020 08:51)

    # Link komentara

  11. Zašto nema Kataia u reprezentaciji Srbiji. Bolji je od nekih koji se godinama pozivaju. Evo kakav je učinak prvog srpskog napadača Aleksandara Mitrovića u Premijer ligi. Postigao je jedan gol iz igre i jedan iz penala. Dakle, jedan gol iz igre na šest utakmica. Trenutno nema lošijeg napadača sa punom minutažom u Premijer ligi prema odnosu minutaže i golova iz igre.
    (stat, 30. oktobar 2020 08:47)

    # Link komentara

  12. Katai i Ivanic pravi tandem
    (peca, 30. oktobar 2020 08:46)

    # Link komentara

  13. Ovog Slovana bi dobio i drugoligaš ove jadne lige, ne palite se , vi nemate šansi u evro takmičenjima
    (Teletabisi Sever, 29. oktobar 2020 20:25)

    Ovaj Slovan je ove godine izbacio FCSB (tj. Steauu) koji je izbacio TSC. A vi i dalje smišljajte kako ćete da omalovažavate Zvezdu, za sad vam ne ide baš najbolje.
    (Aca, 30. oktobar 2020 08:23)

    # Link komentara

  14. Zvezdaš sam od rodjenja (1961), ali neke stvari još ne mogu ni da shvatim a kamoli da nekom objasnim. Kako protiv Hofa onako jalovo, stegnuto, uplašeno, jednom rečju: NIKAKO, a sinoć ovako kako je bilo? Kako? Da li je stvarno strah od primljenih petradi u LŠ toliko veliki da se sve blokira i zaboravi da se igra fudbal. Naravno da Česi nisu Nemci, ali nisu baš toliko ni loši! Fizički smo inače lošiji od njih oboje, a verovatno i od svakog drugog tima u Ligi Evrope, o LŠ da i ne pričam. U čemu je onda stvar? U domaćem terenu? Sa NULA gledalaca? Trava je trava, koliko znam.... ali ovo sinoć kao da nije bila Zvezda. Da čovek ne veruje! Kao kad automehaničar duže vreme bez uspeha popravlja motor ali svaki put neće da upali. E onda kad najzad upali dodje mu da rasturi motor ponovo....da vidi zašto sada RADI. Srećno dalje, momci! Belgijanci su sinoć shvatili da mogu da budu u problemu, pa će da se naoštre baš dobro. Gent je dobar klub.
    (Optimista pripravnik, 30. oktobar 2020 07:52)

    # Link komentara

  15. Kakav gent tim koji je uzgubio od slovana
    (eeiks, 30. oktobar 2020 07:37)

    # Link komentara

  16. Stankelu da kazne jos 4 utakmicei i Zvezda ima neke sanse. Kad je on na klupi to je propast.
    (Aluvial, 30. oktobar 2020 07:33)

    # Link komentara

  17. CZ Europski gigant, pa čovjeće na čemu si ti??
    Gazite auuu zamisli baš ste jaku ekipu zgazili možeš misliti.
    Ajde spusti se sa oblaka.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mario, 29. oktobar 2020 21:34)

    Ono sto je Zvezda uradila, to Manchester City, Arsenal, PSG i Jos mnogi drugi sanjanu. Nakloni se i zahvali se bogu sto si iste nacionalnosti kao i jedan klub koji je bio svetski prvak.
    (Kg, 30. oktobar 2020 07:23)

    # Link komentara

  18. Ovo je bilo odlicno i ovakvu Zvezdu hocemo, ali treba se spustiti na zemlju ovih 5:1 nista nece znaciti ako protiv Genta ne bude bar 1:0
    (Metla bez drske, 30. oktobar 2020 04:23)

    # Link komentara

  19. Nisam.gledao utakmicu al vidim da su momci izgarali ..svaka vam cast idemo po novu pobedu.Liga sampiona je trenutno prejaka za nas ..Liga evrope je idealna za nas trenutni kvalitet,mogla bi se grupa proci sa ovakvom igrom .
    (no name, 30. oktobar 2020 04:20)

    # Link komentara

  20. Od 24 evropskih utakmica danas Zvezda je ostvarila najubedljiviju pobedu.
    (RESPECT, 30. oktobar 2020 03:29)

    # Link komentara

  21. Još vozi utisak. Najveća pobeda u grupama LE i tom smislu istorijska. Ne postiže se u Evropi svaki dan tuce komada. 5 golova ne možeš više dati ni Araratu ni Javoru tako lagano. Sve čestitke Dejanu i momcima! Fantazija od meča koja će se dugo pamtiti.

    Prava šteta što pune tribine nisu uveličale ovu rapsodiju i spektakl od fudbala. Padale bi tu sedmice i osmice sigurno. Predraže Kone daj bar 5 soma da ošmirglamo taj Gent.

    E da, Sale Katai je moj Genije. Taj cug sa loptom, kontrola tela i driblinga koja tera svakog beka i štopera da bude na petama. Ozbiljna majstorčina. To je Zvezdina 10ka.

    A ovo je ta igra u koju smo se svi zaljubili. Zvezdina mašina!
    (jako i do samog kraja, 30. oktobar 2020 03:16)

    # Link komentara

  22. Konačno delujemo kao pravi tim. Samo da nastave ovako i budu bolji iz utakmice u utakmicu.
    Da se vrate slavni dani naše prošlosti!
    (QRtressina, 30. oktobar 2020 03:12)

    # Link komentara

  23. Oni imali los dan a nama danas sve ulazilo...ma da iskreno kvalitet je na nasoj strani ali nije ova razlika koliki je danasnji rezlutat...
    (Gogx, 30. oktobar 2020 02:13)

    # Link komentara

  24. @MILAN
    Ne brt, nego smo srećni što pobeđujemo u ligi evrope. Treba biti realan, mi smo 20 liga evrope, pogledaj naše stadione i ligu kakvu imamo pa će ti biti jasno da je svaka pobeda uspeh. Pobediti bilo koga u grupnoj fazi liga evrope je sjajan rezultat a još i 5-1 pa ne može bolje.
    (Taurunum, 30. oktobar 2020 01:58)

    # Link komentara

  25. Gde ste neverne Tome,ajmo opet nista ne valja sve loše.
    GAZZZZIIII ZVEZDO !!!!!
    (Lazic, 30. oktobar 2020 00:23)

    # Link komentara

  26. Nije Zvezda igrala toliko dobro koliko je Liberec bio očajan.
    (DPb, 29. oktobar 2020 20:52)





    :)))))
    takoe!

    svako dobronameran vidi - realan rezultat je trebalo da bude 0:0, s tim da treba primetiti i to da je liberec bio bliži pobedi!!!
    (mladići borovi, devojke jele, 30. oktobar 2020 00:09)

    # Link komentara

  27. Znaci osvajate ga?
    (MILAN, 29. oktobar 2020 23:54)

    # Link komentara

  28. Koliko je bitnih golova dao?
    Sta se vi neki hvatate tog Salzburga, dao jedan gol sa 2 metra, drugi je dao Degenek, a ovaj se ubacio u gol kao lopta. Lik za 3 godine u Zvezdi i odigranih preko 10 derbija se NIKAD video NIJE.
    Toliko je spor sa loptom da ni pomocnog sudiju ne moze da preteci, uopste ga nema u igri, retko beskotistan igrac koje eto tako se namesti kao danas neka utakmica i onda ga opet nema pola godine.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Milan, 29. oktobar 2020 23:16) Evo ga ovaj, opet se javio i pise budalastine! U sezoni 2018/19 Ben je dao prvi gol protiv Spartaksa u revansu u 78. minutu i otvorio ih (prvi mec bio 0-0), zatim je dao gol Suduvi u revansu (opet prvi gol na mecu), pa je zatim dao gol iz penala Trnavi u Beogradu, a u revansu dao gol za 1-1 i anulirao prednost Trnave a onda u produzetku asistirao Radonjicu za pobedonosni gol. Konacno, dao je DVA GOLA Salcburgu (kod tog drugog je zagradio igraca koji bi izbacio loptu i ubacio je u mrezu). Pa druze moj NI MESI NIJE IMAO TOLIKI UTICAJ NA IGRU BARSE KAO BEN TE 2018. kada smo prvi put usli u LS. Tamo je dao gol Napoliju. Prosle sezone bio povredjen, pa posle nije registrovan. Ove sezone dao golove onoj Evropi i asistirao Ivanicu protiv Omonije. Veceras dao prva dva gola! Ja ne znam sta vise hoces od coveka. Kazes spor? Onaj trener Libereca kaze da tako brzog igraca s loptom nema u Ceskoj, ali ako ti kazes da je spor...
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 23:53)

    # Link komentara

  29. Z Mamic, nemamo motiv protiv malih klubova da igramo. Sta da igramo i da se cimamo kad imamo po +20 bodova pa nam derbi ne znaci. Proslu na Marakani Stojko dobio zuti zbog odugovlacanja kao da mi zaostajemo za vama a ne vi za nama. Prosli derbi ste igrali bunker celu utakmicu. I koji nam je motiv da igramo sa vama? Nema ga uopste.
    (Gossa placa Zeljko, 29. oktobar 2020 23:41)

    # Link komentara

  30. Steta za taj poraz u Nemackoj, ali doci ce i oni u Beograd.
    (Mozak operacije, 29. oktobar 2020 20:20)

    Meni se javlja da će se ponoviti Kajzerslautern :D
    (King, 29. oktobar 2020 23:40)

    # Link komentara

  31. Ben-Salzburg 2gola,Napoli 1gol,Slovan 2gola,Spartak Trnava 2 gola...malo li je...
    (Dr.Haus, 29. oktobar 2020 23:37)

    # Link komentara

  32. (Milan, 29. oktobar 2020 23:16)

    Mani sine, ovo je evropski fudbal, pusti, pusti.. :)
    (Boka, 29. oktobar 2020 23:23)

    # Link komentara

  33. Posle pobede nad Liverpulom, ovo noćas je bila najbolja utakmica u Evropi posle mnogo godina. Hvala momcima, bilo je strašnih golova. Bol glodara franjevaca je neopisiva večeras.
    (Neđo Valderama, 29. oktobar 2020 23:22)

    # Link komentara

  34. Što bi rekao Švaba u kultnom filmu Rane: "Jel smo razbili skoro nekog petardom"?!
    (Delije Čikago, 29. oktobar 2020 23:18)

    # Link komentara

  35. Terza nije registrovao Bena za proslu Ls.
    (Aleksej, 29. oktobar 2020 20:06) Igrac prema kome je najvise nepravde ucinjeno, teraju ga godinama iz kluba, samo cekaju da ga prodaju, a on majstor za 99% stranaca koji su igrali u Zvezdi, da ne pricam koliko je bitnih golova dao .
    (Nemanja, 29. oktobar 2020 23:03)

    Koliko je bitnih golova dao?
    Sta se vi neki hvatate tog Salzburga, dao jedan gol sa 2 metra, drugi je dao Degenek, a ovaj se ubacio u gol kao lopta. Lik za 3 godine u Zvezdi i odigranih preko 10 derbija se NIKAD video NIJE.
    Sta nekoga briga sto nekad da gol Macvi i Metalcu, daj frajeru pokazi se kad je tesko, a tebe tad nema nigde.
    Toliko je spor sa loptom da ni pomocnog sudiju ne moze da preteci, uopste ga nema u igri, retko beskotistan igrac koje eto tako se namesti kao danas neka utakmica i onda ga opet nema pola godine.
    (Milan, 29. oktobar 2020 23:16)

    # Link komentara

  36. Ovi grobari što prate utakmice šampiona treba da su svesni da bi partizan isto prošao da se nisu igrali bunker celu utakmicu a hoće titulu na silu
    (Zvezdaš, 29. oktobar 2020 23:16)

    # Link komentara

  37. Iskreno govoreći zabrinjava me to što Falčineli daje golove svakakvoj boraniji, a kada je bitno i igra se sa teškim protivnikom nema ga nigde.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravda za gošu Nemanju Stevanovića, 29. oktobar 2020 22:35)
    Iskreno retko vredan i koristan igrač,
    (LOVRA VEREBI, 29. oktobar 2020 23:08)

    # Link komentara

  38. Terza nije registrovao Bena za proslu Ls.
    (Aleksej, 29. oktobar 2020 20:06) Igrac prema kome je najvise nepravde ucinjeno, teraju ga godinama iz kluba, samo cekaju da ga prodaju, a on majstor za 99% stranaca koji su igrali u Zvezdi, da ne pricam koliko je bitnih golova dao .
    (Nemanja, 29. oktobar 2020 23:03)

    # Link komentara

  39. Важна победа и због рејтинга Србије. Пре овог кола били смо на 16. месту. Ту смо и остали. Испод нас су Грчка, Швајцарска, Израел, Хрватска и Чешка. Оно што је важно, ниједна од земаља које су испод нас није успела да смањи разлику. До краја сезоне није реално да задржимо 16. место, највероватније ће нас претећи Грчка зато што има три клуба, а разлика није велика (0,55 бодова). Ако Звезда успе да презими у Европи, највероватније ћемо бити 17., с тим што наредне сезоне "губимо" само 2,875 бодова, Најозбиљнији конкуренти за 17. место су Швајцарска и Хрватска, нарочито ако Јанг Бојс и Динамо прођу у нокаут фазу.
    (Куп је битан, 29. oktobar 2020 23:02)

    # Link komentara

  40. Mogli ste i onaj Hofenhajm da niste
    imali previse respekta.
    Samo sa 110% pristupom i zalaganjem, mozete se
    necemu nadati, sto bi rekao Antonio
    Konte.
    (Corso Como Selektor, 29. oktobar 2020 22:56)

    # Link komentara

  41. DPb: Pametnjakoviću Liberec je mogao da igra, onoliko koliko mu je Zvezda dozvolila!!
    (SAŠA FRANKFURT, 29. oktobar 2020 22:56)

    # Link komentara

  42. Čast izuzecima ali većina navijača crno belih je na vestima samo da spinuje i troluje i jednostavno ne mogu da se pomire sa činjenicom da smo za njih trenutno Barselona lično.
    (fer plej, 29. oktobar 2020 22

    pa što nas "Barselono" ne pobedite već jednom, nego slavite uspeh protiv tima koji je zadnju prvenstvenu odigrao 4.X
    (Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu, 29. oktobar 2020 22:56)

    # Link komentara

  43. A ne valja vam Stanoje Šamrok i bunkerica.... ne valja .... he he he ....

    Al bi bilo plakanje da ste odigrali otvoreno sa Zvezdom ... prošli biste kao Liberec.


    Da poljubite Stanoja u ruku. Spasio vas bruke.
    (Romereo, 29. oktobar 2020 22:55)

    # Link komentara

  44. fudbala,čist je bezobrazluk reći da se radi o nekakvom slabom i nepoznatom klubu kako to komšije evropskog šampiona žele da predstave
    (slobinator, 29. oktobar 2020 22

    trenutno su 5-ti u Češkoj, a zadnju prvenstvenu odigraše 4.oktobra
    (Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu, 29. oktobar 2020 22:54)

    # Link komentara

  45. Todos: misliš kao vi protiv Radničkog?!
    (SAŠA FRANKFURT, 29. oktobar 2020 22:51)

    # Link komentara

  46. ovi su bili 5-i prosle sezone sa 34 bida manje od Slavije. Ove sezone su sedmi na tabeli.
    (?sopranos?, 29. oktobar 2020 20:49)

    I izbacili su koga pre Zvezde... sve do sad ? :-)))

    Znamo znamo, nikad slabiji Liiberec.... ha ha ha .... a znaš kad si pre tekme pričao da su nikad jači I da će da nas rasture....

    Komšija mali :-)))
    (Raketaš, 29. oktobar 2020 22:51)

    # Link komentara

  47. A sada pregaziti i Hofenhajm i njima dajte pet komada,što da ne.Sve može kad se hoće.
    (Nenad, 29. oktobar 2020 22:50)

    # Link komentara

  48. da ne bese kiksa kod gola sanogo igrac utakmice
    (moki, 29. oktobar 2020 22:48)

    # Link komentara

  49. hvala gobeljicu i erakovicu sto nisu igrali
    (moki, 29. oktobar 2020 22:47)

    # Link komentara

  50. Kad sam ja pisao da je bolje da igramo ligu Evrope sa ekipama našeg ranga dobih gomilu minusa. Pa i da izgubimo kao protiv Hofenhajma, bar se niko nece izivljavati na nama kao sto bi to bio slucaj u ligi sampiona.
    (Igor, 29. oktobar 2020 22:43)

    # Link komentara

  51. A Šamrok nevera :-)))
    (Zoki, 29. oktobar 2020 22:42)

    # Link komentara

  52. Sjajno sjajno sjana Z ezda večeras. Ulepšali su mi ceo dan i veče ovakvom igrom i golovima. Ovo amo čekali u Evropskoj utakmici. Ova ekipa možda po rezultatu deluje da je slaba ali videli smo kako su poale jedne greške brzo postigli gol. Zvezda je večeras jesnostavno bila sjajna. Čestitke stručnom štabu šefu Dejanu i naravno svim igračima
    (Zvezdaš, 29. oktobar 2020 22:40)

    # Link komentara

  53. Ево се јављају и ови што кажу да намештено. Хахаха само треба додати: Нашој срећи нема краја...
    (Кутловић, 29. oktobar 2020 22:35)

    # Link komentara

  54. Ovo nama treba, kakva bre liga šampiona. Ovo je jednostavno nas nivo, ne možemo protiv ekipa od milijardu €. Bolje da se radujemo kad damo pet komada, nego sto ćemo igrati protiv Bayerna i primiti 5-6..
    (Spale, 29. oktobar 2020 20:37)

    To vam ja pricam sve ove sezone, drago mi je da je do nekog doprelo :)
    (2CRAZY, 29. oktobar 2020 22:35)

    # Link komentara

  55. Iskreno govoreći zabrinjava me to što Falčineli daje golove svakakvoj boraniji, a kada je bitno i igra se sa teškim protivnikom nema ga nigde.
    (pravda za gošu Nemanju Stevanovića, 29. oktobar 2020 22:35)

    # Link komentara

  56. neutešnim grobarima evo nekoliko informacija u vezi sa večerašnjim zvezdinim protivnikom.slovan liberec je osnovan 1958.godine.prvak češke je bio 3 puta ,a nacionalni kup je osvojio 2 puta.2002 godine se plasirao u četvrt finale kupa uefa gde je eliminisan od borusije dortmund. 2006 godine se plasirao u grupnu fazu lige evrope tako što je dva puta pobedio baš crvenu zvezdu predvođenu žigićem i pantelićem sa trenerom bajevićem na klupi.2014 godine se plasirao u nokaut fazu lige evrope gde je eliminisan od az alkmara.igrao je i jedno finale inter-toto kupa.ukupno je 14 puta učestvovao u evropskim takmičenjima.iako naravno ne spada u sam krem evropskog fudbala,čist je bezobrazluk reći da se radi o nekakvom slabom i nepoznatom klubu kako to komšije evropskog šampiona žele da predstave
    (slobinator, 29. oktobar 2020 22:32)

    # Link komentara

  57. Zaslužena i rutinska pobeda. Zvezda je realno gledano u ovoj grupi druga po kvalitetu i po meni je neuspeh ako se u ovoj konkurenciji ne plasira dalje. Uostalom videćemo i odnos snaga sa Gentom u naredne dve utakmice pa će slika biti jasnija, ali s obzirom na njihove rezultate i igru ne vidim tu veliki problem sem ako ga Zvezda sama sebi ne napravi.
    I dalje ne treba eksperimentisati sa sastavom. Ovaj je uz Kangu i Gavrića najbolji tim koji postoji.Daleko je to od briljantnog i predobrog koliko je sad krenula euforija kao i obično kod nas ali za prolaz dalje ima kvaliteta. Eraković će biti super kad se još malo navikne i oslobodi i dobije minute i njega treba planirati ali za budućnost.
    Još jednom je Gajić pokazao da je klasa bek u ovoj konkurenciji koju ima i ostaće misterija šta je problem unazad 2 godine pa je on tek sada u 11 malo češće a opet nedovoljno.
    Sve u svemu, lepa pobeda večeras i dobra igra i ima razloga verovati , ali treba s druge strane biti oprezan i na zemlji jer postoje i dalje problemi. Ne treba zaboraviti ni derbije svih ovih godina, ni igre na gostovanjima u kojima redovno isplivaju sve mane ovog tima.Nadam se da će ovaj meč biti prekretnica da ekipa postane konstantnija i bolja.
    (nikolabg, 29. oktobar 2020 22:30)

    # Link komentara

  58. "Све што смо желели, све што смо хтели то су нам дали црвено-бели...!" 🎹🎶🎤🍻🙌
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 22:30)

    # Link komentara

  59. Koliko je falio Ivanić u prvom meču sa nemcima...

    Ova igra srednjeg reda sa ubacivanjem lopte u sredinu je ono što se traži, jer koliko god da je takva igra rizična uvek najviše donosi...
    (P-76ers, 29. oktobar 2020 22:27)

    # Link komentara

  60. bolje igraju bez Stankovica na klupi
    (nenad, 29. oktobar 2020 22:25)

    # Link komentara

  61. Trener i golman Slovana posle utakmice su svojim izjavama zadali domaći zadatak našem "večitom" rivalu.
    Čast izuzecima ali većina navijača crno belih je na vestima samo da spinuje i troluje i jednostavno ne mogu da se pomire sa činjenicom da smo za njih trenutno Barselona lično.
    (fer plej, 29. oktobar 2020 22:24)

    # Link komentara

  62. Kako glavonjama i pohlepnicima koji hoce da prave ovi zatvorenu super ligu, objasniti da sam ja srecniji veceras nego navijac Bajerna kad je ovaj uzeo LS.Pravi ljubitelji fudbala ce da shvate sta sam htio reci.Fudbal je emocija kao ni jedan drugi sport.Ove bogate glupane ,ohole bih natjerao da gledaju 5 puta dnevno Montevideo ,ne bi li dosao do njihovih kamenih dusa.Zivio fudbal kakav poznajemo!
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pedja, 29. oktobar 2020 22:08)
    Apsolutno, onog trenutka kad bude nastala super liga, to je kraj fudbala. Fudbal nije NBA i Evropa nije Amerika. U Americi to mogu da rade jer imaju sterilne fransize koje mogu da se presele iz grada u grad, u Evropi za svaki klub postoji visedecenijska tradicija, rivaliteti izmedju gradova koji traju vekovima i kad utakmice poput Real Madrid-Liverpul, na primer, budu nesto sto gledas svake nedelje, to vise nije to.
    (xxxx, 29. oktobar 2020 22:23)

    # Link komentara

  63. Kada je Zvezda povela sa 1:O, bio sam siguran da počinje bunker i zadržavanje lopte, vraćanje golmanu, valjanje po travi, i sve ostalo što ide uz to... Prijatno sam iznenađen što nisam bio u pravu...
    (Alpaćino, 29. oktobar 2020 22:23)

    # Link komentara

  64. @(Spale, 29. oktobar 2020 20:37

    Super je ovo, ali sa LS se lakse zivi finansijski pre svega. Plus neke bodove smo ipak osvajali.
    (k-9 se javlja na raport, 29. oktobar 2020 22:22)

    # Link komentara

  65. Da se ponovi ovako protiv Belgijanaca i da igra Gajic opet, ista postava slobodno moze. 5-1 u Evropi je veliki rezultat. Neki su prosle godine slavili takve poraze...
    (ko-ometator, 29. oktobar 2020 22:22)

    # Link komentara

  66. Кначно прва права црвено бела рапсодија у Европи после мечева са Ливерпулом и Олимпијакосом.
    Заиста смо дуго чекали да уживамо у игри Звезде али вредело је.
    Даће Бог поновиће са па да коначно угледамо Звездино европско пролеће.
    (Рајко Четник, 29. oktobar 2020 22:21)

    # Link komentara

  67. Uefa ovo mora da proveri ,kladionice itd...Ovo je najveca senzacija mozda u zadnjih 10 godina u evro fudbalu...Ovo sklanjanje Libereca ekipi koja u proseku u evropi sutne 1 do 2 puta u okvir gola je mnogo sumnjivo
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miki Niš, 29. oktobar 2020 20:44) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.


    Cista namestaljka.tim koji gubi 5:1 a nema klizeci start na utakmici i zuti karton je namestio.celo vece se prica kako je liberec tvrda ekipa nisunorimili per golova zadnjih par godina a isoade da je ona evropap tvrdja od njih.vrlo sumnjiva utakmic na veliki broj golova veceras.videcemo koliko ce im hofenhajm dati ako uopste i pobesi pa ce sve biti jasno ovim paljevinama ovde.
    (Ch, 29. oktobar 2020 22:19)

    # Link komentara

  68. Da gobeljica ne pustite blizu terena...ma ni na pomozni teren da ne dolazi. Ciji je on pulen. Cim ga nema, na terenu, ova ekipa dise
    (sportdetective, 29. oktobar 2020 22:18)

    # Link komentara

  69. To je Zvezda, to je gigant.Jedini klub koji nasem napacenom narodu pruza radosti. Zvezdo bas si najveca!
    (Brane, 29. oktobar 2020 22:15)

    # Link komentara

  70. Nije lako dati pet golova ni radniku iz surdulice.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 29. oktobar 2020 21:16)

    👍 Upravo to,ali nekima je tesko objasniti.
    (cosmo, 29. oktobar 2020 22:13)

    # Link komentara

  71. Zvezda je ovu utakmicu odigrala maestralno, bez obzira na protivnika i bez obzira na sledeće rezultate što znači da ekipa ima kapacitet.
    (pc, Niš, 29. oktobar 2020 22:13)

    # Link komentara

  72. "Ma samo vi rastite.. ali na kraju ce biti ono rutinsko spustanje na zemlju.. igrate evropu a pobede belezite samo protiv istoka, cim malo zadjete na zapad onda vas rutinski spuste na zemlju..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeste i bice.., 29. oktobar 2020 20:55)"

    Keln dva puta, Liverpul, Arsenal nereseno, Napoli nereseno, izbacivali u kvalifikacijama Salzburg, Kopengahen i Jang Bojs, sad cemo da bijemo Gent, ako bog da i Hofenhajm....plakyyy....a to sto dobijamo istocnjake je za svaku pohvali jer smo decenijama unzad uglavnom ispadali od njih
    (beogradski, 29. oktobar 2020 22:13)

    # Link komentara

  73. Kako glavonjama i pohlepnicima koji hoce da prave ovi zatvorenu super ligu, objasniti da sam ja srecniji veceras nego navijac Bajerna kad je ovaj uzeo LS.Pravi ljubitelji fudbala ce da shvate sta sam htio reci.Fudbal je emocija kao ni jedan drugi sport.Ove bogate glupane ,ohole bih natjerao da gledaju 5 puta dnevno Montevideo ,ne bi li dosao do njihovih kamenih dusa.Zivio fudbal kakav poznajemo!
    (Pedja, 29. oktobar 2020 22:08)

    # Link komentara

  74. Bravo Zvezdo!!!
    (Predrag, 29. oktobar 2020 22:07)

    # Link komentara

  75. Poleteli smo mnogo i brzo. Ne treba tako jer ce utakmica sa Gentom biti ili ne biti a Gent itekako moze da nas oladi. Bez obzira na prve dve utakmice Gent je i dalje ozbiljan kandidat za drugo mesto. Zvezda u dvomecu sa Gentom mora da osvoji najmanje isto bodova kao Gent! U protivnom nema prelaska grupe.
    (POPE, 29. oktobar 2020 22:05)

    # Link komentara

  76. Deki ostani i sledecu na tribini :D
    (Klaus, 29. oktobar 2020 22:05)

    # Link komentara

  77. Pomocni trener Zvezde pokazao da je bolji trener od Stankovica i da Stankovic treba da dobije otkaz :D
    (2CRAZY, 29. oktobar 2020 21:55)

    # Link komentara

  78. Rodić u prazan prostor kod drugog gola ala Pirlo! Svaka čast svima, ali Rodić se oprao večeras(ne samo zbog tog jednog poteza).
    (ROMANTIK, 29. oktobar 2020 21:55)

    # Link komentara

  79. Ovo je Zvezda čestitala Torcidi na sedamdesetom rođendanu.
    Hvala bratskom klubu Crvenoj Zvezdi!
    (miro split, 29. oktobar 2020 21:53)

    # Link komentara

  80. Pomoćnik tremera pravi gospodin, džentlmen. Deki tako mora da se ponaša trener Crvene Zvezde. Nema galame gestikuliranja, ne kulture, jer si ti Zvezdin trener. To sve rade treneri nekog drugog tima.
    (miško, 29. oktobar 2020 21:51)

    # Link komentara

  81. Čestitka svim igračima, Stankoviću i celom stručnom štabu,,,,
    I veliko hvala za ovo uživanje večeras.
    (NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD, 29. oktobar 2020 21:51)

    # Link komentara

  82. @НИКОЛА СРБ - Кад одрадиш лоше ја ћу те критиковати. Кад одрадиш добро ја ћу те хвалити. Без реалне и добронамјерне критике нема ни напредовања. Кратко и јасно. Ваљда си схватио?
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 21:50)

    # Link komentara

  83. Kakva igra sampiona...idemo po jos jedan pehar da zaokruzimo sve evropske i svetske klupske titule sto jedan klub moze da osvoji.Crvena Zvezda evropski gigant...Katastrofa je sto zivimo u vremenu covida zbog cega nema navijaca da isprate velike igre i u fudbalu i u kosarci...Gazimo po Evropi kako to samo crvena armija ume...Idemo dalje bez stajanja.Bravo Zvezdo.
    (Dejan CZ, 29. oktobar 2020 20:59)
    CZ Europski gigant, pa čovjeće na čemu si ti??
    Gazite auuu zamisli baš ste jaku ekipu zgazili možeš misliti.
    Ajde spusti se sa oblaka.
    (mario, 29. oktobar 2020
    U nama je srce lavlje...
    (Dejan CZ, 29. oktobar 2020 21:48)

    # Link komentara

  84. U nekoliko evropkih utakmica, Zvezda je izgledala bolje od rezultata koji je postizala.Moralo je jednom da se složi...
    Ovo je Dekijeva pobeda... naravno i stručnog štaba...Italijan, stvarno zna,Katai...ne kritikujte malog Nikolića,treba mu samo malo svežine.. čestitke za lepu igru i probajte tako i na dalje...uvek uz Zvezdu...
    (Običan ljubitelj fudbala, 29. oktobar 2020 21:44)

    # Link komentara

  85. Cetvrti zvezdin gol je skolski primer kako se organizuje kontranapad. Ovo bih im pustao dok napamet ne nauce kretanje u polju.
    (Na momente su izgledali kao 'stara' Zvezda, 29. oktobar 2020 21:44)

    # Link komentara

  86. Bravo!
    (Vladimir, 29. oktobar 2020 21:36)

    # Link komentara

  87. Koliko nepostovanja prema Stankovicu ,najgori smo narod ubedljivo.Isto ovako je pljuvan Milojevic prosle sezone, Kao da on nije bio na klupi protiv TSC ili Vozdovca itd..
    (NikolaSrb, 29. oktobar 2020 21:08)

    Dečko kad Dejan uvede zvezdu u LE i dva puta u Lš onda ih uporedjuj....
    (aaaa, 29. oktobar 2020 21:36)

    # Link komentara

  88. Citam komentare i ne znam sta da kazem. Ljudi su u fazonu da je Milosevic vrhunski trener, a Deki nema pojma. Da li vi stvarno mislite da Deki nije pripremao utakmicu nego pomoćnik?
    (ness, 29. oktobar 2020 20:57)
    Ljudi izgleda ne znaju mnogo o fudbalu ili se šale. Ako je nije ovo drugo ne bi trebalo da komentarišu uopšte. Dejki je zategao Zvezdu večeras a mislim da će tek biti sjajnih rezultata. Za sve je potrebno vreme
    (Mirko, 29. oktobar 2020 21:35)

    # Link komentara

  89. Kakva igra sampiona...idemo po jos jedan pehar da zaokruzimo sve evropske i svetske klupske titule sto jedan klub moze da osvoji.Crvena Zvezda evropski gigant...Katastrofa je sto zivimo u vremenu covida zbog cega nema navijaca da isprate velike igre i u fudbalu i u kosarci...Gazimo po Evropi kako to samo crvena armija ume...Idemo dalje bez stajanja.Bravo Zvezdo.
    (Dejan CZ, 29. oktobar 2020 20:59)
    CZ Europski gigant, pa čovjeće na čemu si ti??
    Gazite auuu zamisli baš ste jaku ekipu zgazili možeš misliti.
    Ajde spusti se sa oblaka.
    (mario, 29. oktobar 2020 21:34)

    # Link komentara

  90. Koliko nepostovanja prema Stankovicu ,najgori smo narod ubedljivo.Isto ovako je pljuvan Milojevic prosle sezone, Kao da on nije bio na klupi protiv TSC ili Vozdovca itd..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NikolaSrb, 29. oktobar 2020 21:08)
    Evo da ponovim ovaj komentar jer sam istog mišljenja. Videlo se da Dejan traži ovakvu igru, naravno potrebno je vreme i mnogo toga ali Zvezdaši ne smeju da napadaju nijednog velikog Zvezdaša kao što su Milojević ili Dejan Stanković.
    Večeras sam uživao posle mnogo vremena verovatno Liverpula ili Olimpijakosa
    (Zvezdaš, 29. oktobar 2020 21:31)

    # Link komentara

  91. Treba nam zadnji vezni... Sanogo klasa, pit bul na terenu, ali mi nemamo zamenu za njega. Njegos je smesan, mozda je bar Bakulu trebalo ostaviti. Kad ne bude igrao Sanogo bicemo u problemu... Bravo za igru, bravo za pobedu!
    (Cika Slave, 29. oktobar 2020 21:30)

    # Link komentara

  92. Ispravka. Ovo je najubedljivija pobeda u ovom formatu evropskih takmičenja odnosno LE i LŠ.


    Bravo, Zvezdo. Vrhunska tekma protiv tog izvikanog Libereca.... kao da je Real dolazio.
    (O3on, 29. oktobar 2020 21:26)

    # Link komentara

  93. Da se poliže sve što se Rodić pljuvan, to mi je nekako prvi utisak. Ovo je prvih 11, izmene Kanga- Ivanić, Gavrić- Ben, i to samo kad vodimo. Falćineli odličan, zaslužio gol, baš kao i Gajić. Nestvarno su momci odigrali.
    (Srdjan, 29. oktobar 2020 21:21)

    # Link komentara

  94. Svaka čast Zvezdo! Samo jedno pitanje, seća li se iko utakmice na kojoj su dobro odigrali Rodić i Gajić u tandemu? Mislim da će sutra, možda koliko već večeras, neko nevreme. Jedino je Rodić imao jednom onaj prepoznatljiv, pokušavam da prebacim stadion, centaršut. Ali sa onom dubinskom loptom za Ivanića kod drugog gola nas oduševio pa smo se većina nas ovde okupljenih kod drugara pitali ko je ovaj novi Rodić i gde je bio do sada. Još gomila markiranja, blokiranja centaršuteva, utrčavanja. Slično i Gajić. To je na većinu nas ovde ostavilo najveći utisak pored briljantne partije celog tima.
    (Smeh, 29. oktobar 2020 21:21)

    # Link komentara

  95. Lepo vece!!!! Bravo Zvezdo, bravo!!!!
    (Ko bi rek'o cuda da se dese, 29. oktobar 2020 21:19)

    # Link komentara

  96. Sada će neko da kaže da Liberec nema pojma, da, nisu Bajern, ali su u vrhu prvenstva koje je za klasu jače od ove naše lige.Ako pobedimo Gent sledeće kolo mi smo jednom nogom već u nokaut fazi.
    (roten, 29. oktobar 2020 20:50)

    uopste nisu u vrhu a pri tom prvenstvo im je prekinuto...liberec je najgora strana ekipa u bg u poslednjih dvadeset godina...brzo se zaboravlja javor...
    (Dragan, 29. oktobar 2020 21:01)

    Šta se zaboravlja Javor? Javor je razvaljen kao i Liberec i Partizan, samo što proti Partizana i Javora lopta nije htela u gol.
    (NoName, 29. oktobar 2020 21:19)

    # Link komentara

  97. Odlična utakmica konačno
    (krajišnik, 29. oktobar 2020 21:19)

    # Link komentara

  98. "Ti se nadas da ovaj Milošević vodi danas tim?"

    Ne umes da citas, rekao sam da se nadam da Stankovic nije kaznjen samo jednu utakmicu.
    (Slavisa V., 29. oktobar 2020 21:19)

    # Link komentara

  99. Nešto tu ne štima! Đura frizura reče da Zvezda nema tim! Kako sad 5 golova?
    (BeGee, 29. oktobar 2020 21:19)

    # Link komentara

  100. "Ma samo vi rastite.. ali na kraju ce biti ono rutinsko spustanje na zemlju.. igrate evropu a pobede belezite samo protiv istoka, cim malo zadjete na zapad onda vas rutinski spuste na zemlju..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeste i bice.., 29. oktobar 2020 20:55)"
    Od prekoputa se cuje Dzej:"Ni na istok, ni na zapad ...!"
    (Miskec, 29. oktobar 2020 21:18)

    # Link komentara

  101. Prvi put kazem da sam prezadovoljan igrom Zvezde.Ovako se igra fudbal,nema stajanja kad povedes nego meljes dalje.Ovako ako budu igrali nase prvenstvo mi ima da se prosetamo do titule.Bravo Zvezdo.
    (Pera Detlic, 29. oktobar 2020 21:18)

    # Link komentara

  102. Znao sam da je Milošević preletač, ali da sedne na klupi crvene zvezde i to kao pomoćni trener, a takoreći je do juče vodio partizan, to mi je neshvatljivo. Obraz kao džon.
    (Aristokratija, 29. oktobar 2020 21:18)

    # Link komentara

  103. Prvi put kazem da sam prezadovoljan igrom Zvezde.Ovako se igra fudbal,nema stajanja kad povedes nego meljes dalje.Ovako ako budu igrali nase prvenstvo mi ima da se prosetamo do titule.Bravo Zvezdo.
    (Pera Detlic, 29. oktobar 2020 21:18)

    # Link komentara

  104. Hofenhajm i Zvezda lagano prolaze grupu
    Igrali su atomski fudbal večeras,Liberec i Gent su Venlo i Šalke za njih
    (Nikola, 29. oktobar 2020 21:16)

    # Link komentara

  105. Svaki tim koji je u LE je tu zasluzeno bez obzira na kom je mestu na tabeli u domacem takmicenju. Dobra igra Zvezde, moze jos bolje.Nije lako dati pet golova ni radniku iz surdulice.
    (zex, 29. oktobar 2020 21:16)

    # Link komentara

  106. Ma samo vi rastite.. ali na kraju ce biti ono rutinsko spustanje na zemlju.. igrate evropu a pobede belezite samo protiv istoka, cim malo zadjete na zapad onda vas rutinski spuste na zemlju..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeste i bice.., 29. oktobar 2020 20:55) … Mi smo za vas sever. Ostanite vi na svom jugu a o zapadu ćemo pričati na kraju sezone.
    (Siniša, 29. oktobar 2020 21:16)

    # Link komentara

  107. Бен и Катаи мотор ове екипе
    (бот на квадрат, 29. oktobar 2020 21:14)

    # Link komentara

  108. Iskrene cestitke od Grobara. Ali meni jedna stvar samo nije jasna, pritom ne zelim da umanjim pobedu Zvezde, a to je kako i drugi nasi klubovi ne mogu da udju u grupu tipa TSC, Cukaricki, Vojvodina, pa covece oni su bar na nivou ovog Libereca
    (Giugaro, 29. oktobar 2020 21:11)

    # Link komentara

  109. Otreznjenje u sledećem kolu.
    (Borba, 29. oktobar 2020 21:11)

    # Link komentara

  110. Mrkela najzasluzniji za ovu i ovakvu zvezdu.
    (pavle, 29. oktobar 2020 21:08)

    # Link komentara

  111. Koliko nepostovanja prema Stankovicu ,najgori smo narod ubedljivo.Isto ovako je pljuvan Milojevic prosle sezone, Kao da on nije bio na klupi protiv TSC ili Vozdovca itd..
    (NikolaSrb, 29. oktobar 2020 21:08)

    # Link komentara

  112. Koliko nepostovanja prema Stankovicu ,najgori smo narod ubedljivo.
    (NikolaSrb, 29. oktobar 2020 21:04)

    # Link komentara

  113. Biće spuštanje na zemlju bez padobrana već protiv Genta.
    (Todos, 29. oktobar 2020 21:02)

    # Link komentara

  114. @Jeste i bice Liverpool 2:0, Köln dve pobede, Salzburg, Arsenal - Zvezda 0:0, Kopenhagen, Young Boys. Zapadni timovi kiji su osetili Czv
    (lezhi, 29. oktobar 2020 21:02)

    # Link komentara

  115. Sada će neko da kaže da Liberec nema pojma, da, nisu Bajern, ali su u vrhu prvenstva koje je za klasu jače od ove naše lige.Ako pobedimo Gent sledeće kolo mi smo jednom nogom već u nokaut fazi.
    (roten, 29. oktobar 2020 20:50)

    uopste nisu u vrhu a pri tom prvenstvo im je prekinuto...liberec je najgora strana ekipa u bg u poslednjih dvadeset godina...brzo se zaboravlja javor...
    (Dragan, 29. oktobar 2020 21:01)

    # Link komentara

  116. Rad,rad i disciplina.Dobra Zvezda veceras ,Slovan slabiji nego sto se ocekivalo, nikome nije lako dati 5 golova.Veliki uspeh Zvezde i posrnulog srpskog fudbala.
    (maya, 29. oktobar 2020 21:00)

    # Link komentara

  117. Доста квалитетно и ефикасно иако наравно има још ствари које треба поправити. Ово друго мјесто следеће коло побједом против Гента још више учврстити и не дати га до краја. Ваљда нам Хофенхајм "скине" и Либереца из утрке за друго мјесто. Ако будемо имали шансе за прво мјесто добро и јест ако не будемо опет добро. Завршни пас морамо поправити и не смијемо противнику препуштати лопту после датог гола. Мора то чвршће и течније на средини. Вељко у паду форме. У овој формацији се изгледа боље сналазимо. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏👏👏👏👏
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 21:00)

    # Link komentara

  118. Ben danas najbolji,bravo momci !!!
    (Serhio, 29. oktobar 2020 21:00)

    # Link komentara

  119. Браво бре момци! Браво!
    Идемо сад да добијемо Гент оба меча.
    (Goran, 29. oktobar 2020 21:00)

    # Link komentara

  120. Sad se tek vidi koliko je Aleksandar Bunker Stanojevic dobar trener. Da nije onako postavio igru protiv Zvezde, i oni bi primili 5 komada.
    (Stanko, 29. oktobar 2020 21:00)

    # Link komentara

  121. Kakva igra sampiona...idemo po jos jedan pehar da zaokruzimo sve evropske i svetske klupske titule sto jedan klub moze da osvoji.Crvena Zvezda evropski gigant...Katastrofa je sto zivimo u vremenu covida zbog cega nema navijaca da isprate velike igre i u fudbalu i u kosarci...Gazimo po Evropi kako to samo crvena armija ume...Idemo dalje bez stajanja.Bravo Zvezdo.
    (Dejan CZ, 29. oktobar 2020 20:59)

    # Link komentara

  122. Ja bih molio da nam se i Gent skloni idućeg četvrtka kao što je to učinio Liberec večeras!
    (Duxevača, 29. oktobar 2020 20:59)

    # Link komentara

  123. Wow
    (neafirmisani, 29. oktobar 2020 20:57)

    # Link komentara

  124. Citam komentare i ne znam sta da kazem. Ljudi su u fazonu da je Milosevic vrhunski trener, a Deki nema pojma. Da li vi stvarno mislite da Deki nije pripremao utakmicu nego pomoćnik?
    (ness, 29. oktobar 2020 20:57)

    # Link komentara

  125. bravo momci, zapusili ste usta hejterima
    (cowboy, 29. oktobar 2020 20:56)

    # Link komentara

  126. Ovo nama treba, kakva bre liga šampiona. Ovo je jednostavno nas nivo, ne možemo protiv ekipa od milijardu €. Bolje da se radujemo kad damo pet komada, nego sto ćemo igrati protiv Bayerna i primiti 5-6..
    (Spale, 29. oktobar 2020 20:37)

    Pa dobismo Liverpul..to neko nema ni za 10 godina igranja...a koga to bajern nije uneredio ove godine...od celzija,barse,po nemackoj....sad ateltiko izgubio 4 0,mi isto vreme 3 0 prosle godine...sto vise igras sa jacima,napredujes,kao u sahu..bilo kom sportu,da pobedjujes u selu nije uvek naj,naj...
    (polako, 29. oktobar 2020 20:56)

    # Link komentara

  127. Ma samo vi rastite.. ali na kraju ce biti ono rutinsko spustanje na zemlju.. igrate evropu a pobede belezite samo protiv istoka, cim malo zadjete na zapad onda vas rutinski spuste na zemlju..
    (Jeste i bice.., 29. oktobar 2020 20:55)

    # Link komentara

  128. Pokazao Dejo Utakmicu Igaracima iz 96 Zvezda-Barasa.. Ovako ocu Da Igrate...
    (fantom, 29. oktobar 2020 20:54)

    # Link komentara

  129. Sve čestitke Delije! Svaka čast na pobedi samo gazite i uzimajte poene za Srbiju. Bravo!
    (mićko, 29. oktobar 2020 20:54)

    # Link komentara

  130. Ili 5 ili ništa!
    (Ko bre, sirotinja?, 29. oktobar 2020 20:53)

    # Link komentara

  131. Puce petarda:). Ko god da je u pitanju pet komada nije lako dati. Bravo momci!
    (Bari 1991, 29. oktobar 2020 20:53)

    # Link komentara

  132. Benu rekli da ga neće prodati, nema druge
    (g, 29. oktobar 2020 20:53)

    # Link komentara

  133. po tabeli gent je najlosiji tim,Cz ima sansu da prezimi u Evropi i zelim im da to i ostvare.
    (maler, 29. oktobar 2020 20:53)

    # Link komentara

  134. Šta će Zvezdi trener na utakmici?
    (Ne može nam niko ništa, 29. oktobar 2020 20:53)

    # Link komentara

  135. Samo bez hvalospeva ovo bi i trebalo biti očekivano. Ipak smo mi institucija za Liberec pa samim tim i žal zbog onih mečeva tipa Omonija a i Hofenhajm je dobio više zbog našeg straha nego zbog same igre.
    (Mr. Max, 29. oktobar 2020 20:52)

    # Link komentara

  136. Bravo Zvezd!5 kom a moglo jos toliko!
    Groblju je ovo teze palo nego samim cesima. Big smile!
    (Sting, 29. oktobar 2020 20:52)

    # Link komentara

  137. Nije Zvezda igrala toliko dobro koliko je Liberec bio očajan.
    (DPb, 29. oktobar 2020 20:52)

    # Link komentara

  138. Uozbilji se. Igrate sa timom koji je 6. u Češkoj ligi. Sledeća vam je sa timom koji u onoj slaboj belgijskoj ligi (gde je užasni Šarlroa imao 6 pobeda od 6 utakmica) ima 9 bodova na 10 utakmica.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dior, 29. oktobar 2020 20:37)

    Ako mozes da me podsetis koliko Partizan ima bodova i pobeda do sada u domacoj ligi. Vidim da sve znas pa rekoh mozda i ovo pratis.
    (23Sudija, 29. oktobar 2020 20:52)

    # Link komentara

  139. Rutinski.
    (capitano, 29. oktobar 2020 20:51)

    # Link komentara

  140. najveci benefit iz ove utakmice (osim rezultata, naravno) je Gajic!!! valjda je konacno dokazao da je za tri klase bolji od onog nesrecnog gobeljica.
    (cole, 29. oktobar 2020 20:51)

    # Link komentara

  141. Kakvo rasturanje,nestvarno...Ne pamtim kada smo u evropi nekog ovako uništili. Nadam se da ova utakmica vraća Gajića "u život".Katai kada igra ovako izgleda kao igrač za neki vrhunski klub na zapadu.Kanga umesto Nikolića i to je prvih 11,nadam se da je i Stankoviću to konačno jasno.Dosta je bilo rotacija. Sada će neko da kaže da Liberec nema pojma, da, nisu Bajern, ali su u vrhu prvenstva koje je za klasu jače od ove naše lige.Ako pobedimo Gent sledeće kolo mi smo jednom nogom već u nokaut fazi.
    (roten, 29. oktobar 2020 20:50)

    # Link komentara

  142. Kad nema Stankovića na klupi odmah dobra igra i rezultat!
    (cukce, 29. oktobar 2020 20:50)

    # Link komentara

  143. Ne pamtim kada je neki tim sa ovih prostora dobio sa 5:1 u Evropi a mogao je i 8:1. Sjajna utakmica Zvezde. Liberec ipak ima ime u Evropi i iz Ceske je, a ne sa Malte ili Gibraltara..
    (zvezdas-rajvoSa, 29. oktobar 2020 20:50)

    # Link komentara

  144. Kada zvezda nekog dobije ubedljivo on je u rangu radnickog iz pirota, a partizan dobije jedva oni su projektovani za 1/4 finale
    (opet prvi, 29. oktobar 2020 20:50)

    # Link komentara

  145. Cestitam cigani i ja pobedu, izgleda da vam je ovaj pomocnik veci fudbalski strucnjak nego Stankela od Omonije. Poz od Firmasa.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Privatni detektiv Djido Mova, 29. oktobar 2020 20:30)

    Jos jedan koji misli da pomocnik vodi utakmicu kada glavni nije prisutan na terenu. Neverovatno da ima ovoliko naivnih , da ne kažem neku tezu reč.
    (Hahahahahaha, 29. oktobar 2020 20:50)

    # Link komentara

  146. ovi su bili 5-i prosle sezone sa 34 bida manje od Slavije. Ove sezone su sedmi na tabeli.
    (?sopranos?, 29. oktobar 2020 20:49)

    # Link komentara

  147. Svaka pobeda ,pogotovo u Evropi je vrlo znacajna.Nikada nije bilo lako bilo kome dati u Evropi 5 golova.Bravo momci!
    (realno, 29. oktobar 2020 20:49)

    # Link komentara

  148. Ja vama kažem da dobijamo glat. Šta je vama ljudi, pa ja nas gledam kao favorite u grupi
    (kukuruz kokicar, 29. oktobar 2020 20:49)

    # Link komentara

  149. jel opet sudija pomogao?
    (Vani, 29. oktobar 2020 20:49)

    # Link komentara

  150. sve je to normalno
    (..., 29. oktobar 2020 20:49)

    # Link komentara

  151. Za sve grobare koji su odgledali mec (dobro znamo da su gledali svi), jeste videli protiv koga ste izvukli X onom bunkericom od 85 minuta? Stanoja da slavite zbog tog podviga.
    (Pseudoharms, 29. oktobar 2020 20:49)

    # Link komentara

  152. Lik zna da sanogo dobija zuti sigurno, 5:1 je, 80 minut i ne vadi ga iz igre. Gavrica, Erakovica, Krstovica nece da ubaci da osete deca malo igru u Evropi, daje 10 minuta Gavricu... Ma nije zabranjeno napraviti izmenu covece...
    (rodjaksasela, 29. oktobar 2020 20:49)

    # Link komentara

  153. Napadački fudbal uvek da rezultat i obrnuto.
    (Muta Gonzales, 29. oktobar 2020 20:48)

    # Link komentara

  154. Bravo bre...!!!
    (Dejan, 29. oktobar 2020 20:48)

    # Link komentara

  155. najvece zasluge ua pobedu idu erakovicu i gobeljicu
    (moki, 29. oktobar 2020 20:47)

    # Link komentara

  156. Dacha zvezda, najbolji komentar!Dobra igra, još bolji rezultat. Ovi su ili teški amateri ili ih je CZ naterala da tako deluju.
    (analiza, 29. oktobar 2020 20:47)

    # Link komentara

  157. Ali gobelja legenda za prvih pet minuta od kad je usao u igru vratio loptu unazad 9 puta i uspeo sam sebe da saplete o loptu i ako 20 metara oko njega nije nikog bilo.
    (Kutinjo, 29. oktobar 2020 20:46)

    # Link komentara

  158. Na poslednje cetiri utakmice Liberec nije primio gol, a Zvezda uvalila pet, mogla i 10 ... Bravo momci, tako se to radi !!!
    (BizmAr, 29. oktobar 2020 20:46)

    # Link komentara

  159. (DžaBu, 29. oktobar 2020 17:26)

    Brate, samo nemoj da se kladiš nikad i sve će biti OK.
    (Runzo Objektivni, 29. oktobar 2020 20:45)

    # Link komentara

  160. kanga umesto nikolica i to je NAJJACI TIM KOJI ZVEZDA IMA!!!kakvi crni zvezdini biseri nikolic,grujic i erakovic.nikolic svaku tekmu medju najgorima,grujica nema ni u protokolu...
    (devil himself, 29. oktobar 2020 20:21)
    Grujic jeste u protokolu...Porta.
    (Pera Magic Mitic, 29. oktobar 2020 20:45)

    # Link komentara

  161. Takticki nije spremio nista, ali ce se zato prekrstiti 10-20 puta.
    (Neko to od gore vide sve, 29. oktobar 2020 17:19)

    praktično smo ih prekrstili jedno 5 puta, dovoljno da ih resetujemo na fabrička.
    (BMX?, 29. oktobar 2020 20:45)

    # Link komentara

  162. Uefa ovo mora da proveri ,kladionice itd...Ovo je najveca senzacija mozda u zadnjih 10 godina u evro fudbalu...Ovo sklanjanje Libereca ekipi koja u proseku u evropi sutne 1 do 2 puta u okvir gola je mnogo sumnjivo
    (Miki Niš, 29. oktobar 2020 20:44)

    # Link komentara

  163. Ovog Slovana bi dobio i drugoligaš ove jadne lige, ne palite se , vi nemate šansi u evro takmičenjima
    (Teletabisi Sever, 29. oktobar 2020 20:25)

    Zato bi vi osvojili ovo takmičenje, al pod uslovom da vam sudije sviraju nepostojeće penale. Nama je dovoljno što smo bili prvaci evrope, to je nešto što vi nikada nećete biti, NIKADA!
    (shklompocna, 29. oktobar 2020 20:43)

    # Link komentara

  164. Nebojsu Milosevica za prvog trenera.:-D
    (Pancev, 29. oktobar 2020 20:43)

    # Link komentara

  165. Jooooooooj, kada ce i moj Partizan da pobedi nekoga u Evropi ovako ubedljivo? Umrecu od muke, cestitam komsijama, ali tesko mi je...
    (enver, 29. oktobar 2020 20:42)

    # Link komentara

  166. Alo kakve veze ima što Stanković ima crveni eto ga iza klupe dve vodi smirite se. Pa nije spremao utakmicu moj deda nego Deki. Kao i protiv Hofa. odlično smo i tamo igrali. Mašinom šanse i to nas košta protiv jačih ekipa.
    (4k4.Dex, 29. oktobar 2020 20:42)

    # Link komentara

  167. Sad će da nas kazne zbog pirotehnike!
    (MomaSRB, 29. oktobar 2020 20:22)

    Bravooo Momo, jedan od najboljih komentara danas!!!!!
    (legolas, 29. oktobar 2020 20:42)

    # Link komentara

  168. Bravo za Stankovića, bravo za igrače, uživanje je bilo gledati ovako kvalitetan fudbal, bravo i za nas nekoliko koji verujemo u Stankovića i podržavamo ga, i u dobru i u zlu uvek uz Zvezdu.
    (Kikujiro, 29. oktobar 2020 20:41)

    # Link komentara

  169. Evo i sad da se igra protiv Bačke 5:1 u 70om minutu Grobari (naravno ne svi) bi govorili sklanjalica, namešteno prvenstvo itd itd. Svi znamo da se Zvezdi i Partizanu "lako" sviraju penali. Kada je neka odluka pola-pola sudi se njima itd. Ali ajde malo budite realni i poštujte Zvezdu kao što i vi imate moje poštovanje. Napred Srbija!..
    (., 29. oktobar 2020 20:41)

    # Link komentara

  170. Iiiii... Krece lozana. Do neke sledece utakmice. Srpska posla.
    (Blok, 29. oktobar 2020 20:41)

    # Link komentara

  171. Sjajna igra Zvezde. Mnogo nas je kritikovalo igru Zvezde ovih dana ali videlo se šta Dejan Stanković traži od ekipe. Protiv ovakvih protivnika koji hoće da igraju a ne da parkiraju autobus kao komšije ovakva Zvezda ovako zavrsava
    (Zvezdaš, 29. oktobar 2020 20:40)

    # Link komentara

  172. Dobro izgledamo na terenu, napokon!
    Liberec tanak, ali treba dati bilo kome 5 komada, za sada.
    Bolji zamenik od Dekija, mada je Deki postavio formaciju i koncepciju.
    Bravo Zvezdo!
    (Beobrad, 29. oktobar 2020 20:39)

    # Link komentara

  173. Zato sto taj Gajic tek sada najzad odigrao normalnu utakmicu za 3 godine u Zvezdi normalno. Protiv nemaca je mucenika padao uvek,uplasen sta li vec....dajte ljudi ne dizite ikog u nebesa nakon jedne tekme,a ni kinjite ga isto posle jdne lose. Cinjenica da bekove nema reprezentacija,kamoli ostali klubovi.
    (Fogts, 29. oktobar 2020 20:39)

    # Link komentara

  174. Ako izuzmem to da mi odbrana (osim Borjana naravno) iz utakmice u utakmicu ne uliva poverenje, ostatak tima Deki lepo sklapa, vidi se ideja...konačno Ivanić igra na "svojoj" poziciji i to se pokazuje kao pravo rešenje, Ben je glavom "tu" i odmah je sve lakše u napadu. Što se tiče Falčinelija, definitivno je igrač koji je/će biti pun pogodak, vidi se kvalitativna razlika (izuzimajući Vieiru i Boaćija u prvom mandatu) u odnosu na napadače kojima smo do sada "baratali" (oko 1m€) jer zna da se zagradi, sačuva i "odloži" loptu na stranu, a ima i njuh za gol, slično je i sa Sanogom koji ume da "mrsi" oko 20m i to je za sada najveći problem koji nas košta primljenih golova, ali je fizički dominamtan i tehnički jak na lopti i time rasterećuje tehnicki diskutabilne štopere koji sada umesto besomučnog ispucavanja imaju opciju više u vidu Sanogo-a, pa tako mirnije krećemo u fazu napada. Nikolić se pomalo "izgubio" u odnosu na početak sezone, a Katai...čovek apsolutno odskače od ostatka ekipe i realno bi trebalo da bude standardni reprezentativac u prvih 11, sa ovako kreativnim i fokusiranim Kataijem ne bi se sve svodilo na Tadićevu kreaciju već bismo imali sličan kvalitet na oba boka. Naravno, upotrebljiv centaršut od bekova na obe strane je i dalje misaona imenica
    (Todor, 29. oktobar 2020 20:39)

    # Link komentara

  175. Ide CZ do kraja, uzima titulu prvaka svega moguceg
    (Sve podsjeca na 91', 29. oktobar 2020 20:38)

    # Link komentara

  176. Гробар каже : Свака част Звездо. Још да сте играли са 11 играча јер је оцјена за Секу Санога велика НУЛА !
    (Драган КНН, 29. oktobar 2020 20:38)

    # Link komentara

  177. Ma bitno da nas guraju u našoj ligi.
    (Milan, 29. oktobar 2020 20:24)

    Uozbilji se. Igrate sa timom koji je 6. u Češkoj ligi. Sledeća vam je sa timom koji u onoj slaboj belgijskoj ligi (gde je užasni Šarlroa imao 6 pobeda od 6 utakmica) ima 9 bodova na 10 utakmica.
    (Dior, 29. oktobar 2020 20:37)

    # Link komentara

  178. Navijao sam za Slovan večeras kai za Hofenhajm na prošloj utakmici. Kad mi ne znamo neka cepaju bar cigani. Možda ovi naši uspavani iz Partizana čuknu malo glave pa bar zbog sramote koja nas je snašla urade nešto pametno.
    (Predrag, 29. oktobar 2020 20:37)

    # Link komentara

  179. Sanogo kvota za zuti karton 1,05
    (Delija, 29. oktobar 2020 20:37)

    # Link komentara

  180. Ovo nama treba, kakva bre liga šampiona. Ovo je jednostavno nas nivo, ne možemo protiv ekipa od milijardu €. Bolje da se radujemo kad damo pet komada, nego sto ćemo igrati protiv Bayerna i primiti 5-6..
    (Spale, 29. oktobar 2020 20:37)

    # Link komentara

  181. Aman ljudi ne sramotite se vise. To sto pomocnik sedi na klupi ne znaci da je on i spremao sam utakmicu i taktiku. Sve je radjeno kao i do sada samo sto umesto Dekija na klupi sedi pomocnik. A ako zatreba ili Deki nesto hoce da promeni radi telefon sa nekim iz strucnog staba. Dakle dosta baljezganja da je pomocnik madjionicar a Deki nema pojima
    (mile, 29. oktobar 2020 20:37)

    # Link komentara

  182. Sanogo apsolutno ne može da ne dobije karton čak i na ovako mirnoj utakmici, dobiće ga naravno i sledećeg četvrtka i onda u Belgiji bez zadnjeg veznog jer mi zamenu za njega nemamo.
    (Perica, 29. oktobar 2020 20:36)

    # Link komentara

  183. Zvezda nadam se ima psihologa, što ne radi sa Sanogom, čovek ima neki problem u glavi.
    (Verebi Lovra, 29. oktobar 2020 20:35)

    # Link komentara

  184. Ovi momci mnogo bolje igraju kod pomocnika
    (vanja, 29. oktobar 2020 20:35)

    # Link komentara

  185. "Kako zaustaviti Sanoga?"
    (Slavisa V., 29. oktobar 2020 20:35)

    # Link komentara

  186. Tečno, brzo i lepo. Sa ovakvom igrom dobili bi i Partizan.
    (profa, 29. oktobar 2020 20:35)

    # Link komentara

  187. @noname
    Што не јави раније овај резултат!?Имао сам намеру да ставим озбиљнију лову на тачан резултат ове утакмице и ово ми изгледа најреалније.Овај коментар пишем у 82' утакмице и све говори да ћеш бити у праву!
    (Рајко, 29. oktobar 2020 20:34)

    # Link komentara

  188. Kod stankovic bilo bi 1-1
    (ivan, 29. oktobar 2020 20:34)

    # Link komentara

  189. taman sam se zabrinuo da ce sanogo da zavrsi bar jednu bez kartona... Veća sigurica nego zvezda u domaćoj ligi
    (Miroslav, 29. oktobar 2020 20:34)

    # Link komentara

  190. Divna igra i lepi golovi!
    Borjan kao uvek, zid!
    Samo da dobijemo Gant i mi idemo dalje.
    (Kopenhagen, 29. oktobar 2020 20:33)

    # Link komentara

  191. Ovo je prava Zvezdina formacija, tako i treba da stojimo na terenu.
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 17:50)

    U pravu si, ovi mogu samo da stoje. Koga da pretrci i kome da, da gol mrtvi Ben? Lik ima predizpozicije na nivou rekreativca, za 3 godine u Zvezdi nijednu malo ozbiljniju utakmicu nije odigrao, totalno nebitan na terenu. Samo mi ne spominjite Salzburg i onaj gol sa 2 merra, a drugi je dao Degenek. Katai ovde u napadu nema sa kim da igra, jer se Kanga jos nije oporavio to su ujedno i jedina 2 pismena igraca.
    (Milan, 29. oktobar 2020 18:12) E ako si mi rekao! Sve si pogodio, bas si ispao pametan. Bravo.
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 20:33)

    # Link komentara

  192. @Milan haha, pa ne guraju vas uopste :) kakva logika, ako pobedite u Evropi - ne guraju vas kod kuce :) Ovi Cesi ni ne igraju svoje prvenstvo, potpuno su ispali iz takmicarskog ritma
    (mix, 29. oktobar 2020 20:31)

    # Link komentara

  193. ovi klinci najjači za pomoćnog trenera bolji od Dekija,nemaju pojma šta znači "pomoćni trener".
    (kragujevacXX, 29. oktobar 2020 20:30)

    # Link komentara

  194. Cestitam cigani i ja pobedu, izgleda da vam je ovaj pomocnik veci fudbalski strucnjak nego Stankela od Omonije. Poz od Firmasa.
    (Privatni detektiv Djido Mova, 29. oktobar 2020 20:30)

    # Link komentara

  195. Dajte Milosevicu da vodi tim za stalno! Čovek vodi 3:1 I daje instrukcije igračima da odigravaju kontru na prvu, što brže, Stanković bi ubacio tri zadnja vezna da brani rezultat
    (Car, 29. oktobar 2020 20:30)

    # Link komentara

  196. Gajic je igracina za Gobeljica ,dosta igraca koji igraju nema razumno obavestenje osim sto se guraju preko veza,ne lozite se samo budite objektivni,jer kad puknu sledecu bice drvlje i kamenje,ne nadajte se ,nas nivo je ovakav liberec i slicno,sve ostalo je cista sreca,nemamo igrace za evropu da moze da se pravi nesto,marin je pravio razliku to se videlo,treba nam jos mnogo toga da se poklopi,pre svega da se privatizuje klub,ocisti od mafije.
    (Marko, 29. oktobar 2020 20:30)

    # Link komentara

  197. Mi smo za Liberec ono sto je Bajern za nas u ovom trenutku.
    (Objektivno, 29. oktobar 2020 20:29)

    # Link komentara

  198. Liberec smesan
    (kon, 29. oktobar 2020 20:03)

    Klub koji je izbacio steauu i Apoel i pobedio gent nije smesan sigurno. Zvezda ga veceras ucinila smesnim. A grobari nek se raduju jer ce Zvezda popraviti koeficijent Srbije pa ce sledece godine Partizan izvuci predstavnika Gibraltara a izbeci Farska ostrva...
    (Kg, 29. oktobar 2020 20:28)

    # Link komentara

  199. Ljudi, imamo ubedljivu prednost, u meču u kojem lopta ide od noge do noge , kao u nekom snu - uživajmo svi u ovoj pobjedi! Zaista , nema potrebe nijednog fudbalera da kritikujemo. Meč za pamćenje!
    (Mladen cg, 29. oktobar 2020 20:28)

    # Link komentara

  200. Trebali smo 6 komada uvaliti svega mi...
    (xxx, 29. oktobar 2020 20:10)

    Malo su ti 5? :D
    (Djoka, 29. oktobar 2020 20:28)

    # Link komentara

  201. Terza nije registrovao Bena za proslu Ls.
    (Aleksej

    To je bila NAJVECA GREŠKA. Ben je NAJBOLJI stranac koji je ikada igrao u Zvezdi i jedan od najzasluženijih igraca sto je Zvezda uopste zadnjih godina imala takve uspehe.
    (Gorki, 29. oktobar 2020 20:28)

    # Link komentara

  202. Liberec potpuno van ritma, ceska liga je prekinuta, lako je izivljavati se nad njima. Gent potpuno van forme, Zvezda vrlo verovatno prolazi grupu kao drugoplasirana.
    (marko, 29. oktobar 2020 20:28)

    # Link komentara

  203. Побиједили смо Диделанж 9-1, 1957/58 најубједљивије.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 20:28)

    # Link komentara

  204. Nadam se da Stankovic nije kaznjen samo sa jednom utakmicom.
    (Slavisa V., 29. oktobar 2020 20:04)

    Ti se nadas da ovaj Milošević vodi danas tim? Ako je tako onda si najnaivniji čovek na svetu.
    (Hahahahahaha, 29. oktobar 2020 20:27)

    # Link komentara

  205. Evo ulazi gardista strepecemo ovi zadnji 15 minuta.
    (Kutinjo, 29. oktobar 2020 20:27)

    # Link komentara

  206. Kako je fudbal jednostavna igra kada igraš na prvu brzo po krilima i pritom imaš nekog ko još i gol zna da da.

    Ne mogu da se setim kad smo zadnjibput ovako dobro odigrali.
    (Markobg, 29. oktobar 2020 20:27)

    # Link komentara

  207. auuuuu ruznih dresova
    (pavle, 29. oktobar 2020 20:27)

    # Link komentara

  208. danas sam pozeleo da zvezds izgubi da bibse navijacima partizana vratiobosmeh na licu ali ne ide
    (zoran, 29. oktobar 2020 20:26)

    # Link komentara

  209. bravo za igru, prosto mi je neverovatno da neki nas klub igra ovako lepo i jednostavno. svaka cast! pozdrav od navijaca partizana
    (internazionale, 29. oktobar 2020 20:26)

    # Link komentara

  210. Ben se "prezasitio", a? Hahahaha
    (Vitezkoja, 29. oktobar 2020 20:26)

    # Link komentara

  211. Samo Jako idemoooooo.
    (Milenko Podric, 29. oktobar 2020 20:26)

    # Link komentara

  212. Trebali smo 6 komada uvaliti svega mi...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 29. oktobar 2020 20:10)

    Ko kaze da necemo , hahahahahah
    (Hahahahahaha, 29. oktobar 2020 20:25)

    # Link komentara

  213. Ovog Slovana bi dobio i drugoligaš ove jadne lige, ne palite se , vi nemate šansi u evro takmičenjima
    (Teletabisi Sever, 29. oktobar 2020 20:25)

    # Link komentara

  214. Stankoviću produži dalje...
    (Čala Čalina, 29. oktobar 2020 20:25)

    # Link komentara

  215. Zsustih da kazem da samo ko povrsno prati fudbal ne vidi kakav posao radi Facineli, bez obzira sto nije dao gol, i ovog momenta ga daje gol, i nagradjuje sebe.
    Njegovim kretanjem je umnogome omoguceno da ovi daju golove.
    (Hrundi Bakshi, 29. oktobar 2020 20:25)

    # Link komentara

  216. HVALA MOMCI !
    (RedMetox, 29. oktobar 2020 20:25)

    # Link komentara

  217. Hocemo sesti hocemo sesti
    (Sad na gol zvezda, 29. oktobar 2020 20:25)

    # Link komentara

  218. Znači bolje bez Stankovića?
    (Leo, 29. oktobar 2020 20:25)

    # Link komentara

  219. Петарда браћооо! Нека стрепи Севиља :D
    (Амигдала, 29. oktobar 2020 20:25)

    # Link komentara

  220. Šta je sa Zvezdom? :D
    (The_Dejan, 29. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  221. Deki, molim te, dobijaj češće crveni:)))
    (pampilukatea, 29. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  222. Prva utakmica posle duze vremena bez Stankovica na klupi...
    (Alain Charnier, 29. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  223. 134

    3-1! Čestitam vam cigani pobedu, konačno ste odigrali fudbal.
    (Mikijaveli, 29. oktobar 2020 20:02)

    Cekaj covjece, imamo jos par da damo..
    (xxx, 29. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  224. Trebali smo 6 komada uvaliti svega mi...
    (xxx, 29. oktobar 2020 20:10)

    Полако, тек је 5:1
    (Звездин весник, 29. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  225. A zasto Zvezda ne igra ovako i u prvenstvu.Cela liga im se sklanja,pa kad i pored toga ne mogu do pobede,onda nastupaju sudije.Igraj brate posteno pobedi ako si zasluzio.Ovo sto rade u prvenstvu je ogadilo fudbal ljudima u Srbiji.
    (nislija s merak, 29. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  226. Колика нам је најубједљивија побједа у Европи уопште?
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  227. I asistencija Bena. Stvarno se zasitio sto rece bosanceros. Hahaha
    (Vitezkoja, 29. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  228. Trebali smo 6 komada uvaliti svega mi...
    (xxx, 29. oktobar 2020 20:10)

    Evo sad ce
    (ogijev_tata, 29. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  229. Ma bitno da nas guraju u našoj ligi.
    (Milan, 29. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  230. Gajic je Zambrota licno za Gobelju... ovaj pomocnik moze da vodi sve utakmice do kraja.Bravo Zvezdo nek se spremi Gent
    (Ja, 29. oktobar 2020 20:23)

    # Link komentara

  231. E zato nam je bolja Liga Evrope. Bolje da dajemo 5~6, nego da primamo.
    (Ajee, 29. oktobar 2020 20:23)

    # Link komentara

  232. Zašto Gobeljić uglavnom igra pre Gajića? Ima li iko iole razumno objašnjenje?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (absolutezero, 29. oktobar 2020 20:08)

    Zato sto je Gajic bio NULA do ove sezone,duplo slabiji od Gobeljica.
    (Realno, 29. oktobar 2020 20:23)

    # Link komentara

  233. Dobro je što Hofenhajm vodi a sledeće kolo dolaze nam belgijanci
    (Zvezda, 29. oktobar 2020 20:23)

    # Link komentara

  234. koliko imamo srece auuuuu
    (pavle, 29. oktobar 2020 20:23)

    # Link komentara

  235. Sad će da nas kazne zbog pirotehnike!
    (MomaSRB, 29. oktobar 2020 20:22)

    # Link komentara

  236. Ljudi, jel pamtite bolju igru još od Liverpula ?
    (VeljaCZV, 29. oktobar 2020 20:22)

    # Link komentara

  237. Hahahahah petarda, svaka čast, ne pamtim kad smo zadnji put odigrali ovakvu utakmicu u evropi.
    (Sasa, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  238. Ko ponovo stavi Gobelju pre Gajića da odgovara krivično!!!
    (sprewell, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  239. Rekoh ja da će biti 5. Možda bude i 6 :)))
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  240. Realan rezultat bi trebao biti 8:0. Ubismo ih.
    (Spale, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  241. Ne verujem sta se desava, fenomenalna igra zvezde. Bolju utakmicu nismo odigrali u zadnjih 10 godina. Svaka cast momci.
    (chypsy, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  242. Kataji je jedan od retkih koji je zasluzio svaki cent koji dobija kako u ovom tako i prosli put kad je bio
    (Kutinjo, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  243. kanga umesto nikolica i to je NAJJACI TIM KOJI ZVEZDA IMA!!!kakvi crni zvezdini biseri nikolic,grujic i erakovic.nikolic svaku tekmu medju najgorima,grujica nema ni u protokolu, a ovaj Milunovic za Erakovica deluje kao VAN DAJK!!!svaka cast za igru veceras,kakvo je ovo gazenje,kakva igra.za ove cehe smo BAJERN!!!!!!!!
    (devil himself, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  244. Sjajni Aleksandar Katai za 4-1!
    Auuuu, sad i 5-1...
    (Red Z, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  245. petardaaaaa 5:1 gaziii bree
    (pavle, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  246. Stankovicu ostani!!!!....na tribinama
    (kikiriki-semenke, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  247. Ljudi sta je ovo kako igramo, kao da gledam na Jutjubu tim iz 91??? Svaka cast momci ni najveci zaludjenici ovo nisu ocekivali, jos jednom BRAVO!
    (Arthas, 29. oktobar 2020 20:21)

    # Link komentara

  248. Sipaj petarde. Jel i ovo namesteno?
    (Ljubisa livac, 29. oktobar 2020 20:20)

    # Link komentara

  249. TAKO IGRA CRVENA ZVEZDA!!!
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 20:20)

    # Link komentara

  250. Katajiii…ii Magicooo…oo ,gooooool
    (Milenko Podric, 29. oktobar 2020 20:20)

    # Link komentara

  251. Steta za taj poraz u Nemackoj, ali doci ce i oni u Beograd.
    (Mozak operacije, 29. oktobar 2020 20:20)

    # Link komentara

  252. Bravo majstoriiiiiiiii
    (Zvezdaš, 29. oktobar 2020 20:20)

    # Link komentara

  253. Bolje ovo izgleda kad Mister radi od kuće.
    (zvrle, 29. oktobar 2020 20:20)

    # Link komentara

  254. Au brate sta je ovo, od 91. nije vidjena bolja igra nekog naseg kluba u evropskim takmicenjima...
    (xxx, 29. oktobar 2020 20:20)

    # Link komentara

  255. Bilo bi dobro da zavrsimo utkamicu sa 4:1.
    Gol razlika i potencijalno bolji medjusobni skor sa Liberecom su karta za sigurno 2 mesto. Hoffenhajm se odlepio a Gent nema sta da trazi u ovoj grupi. Iz inata, mogu da otkinu po neki bod i nama i Liberecu.
    Jedna utakmica poput ove moze zacementirati poziciju. Liberec stvarno na nivou Narpetka iz Krusevca dok Gent nisam ni gledao da bih nesto rekao.
    (ivke ivke, 29. oktobar 2020 20:20)

    # Link komentara

  256. Ovi moji bolje igraju bez Stankovica...
    (Delija ZH, 29. oktobar 2020 20:19)

    # Link komentara

  257. Dame i gospodo Aleksandar Katai !
    (Nek grmi jako zvezda sampion, 29. oktobar 2020 20:19)

    # Link komentara

  258. Ali covek je upravo uporedio Katajia sa Dejanom Savicevicem.........mnogo sebican i sad je imao srece......
    (ejjjjjjj, 29. oktobar 2020 20:19)

    # Link komentara

  259. Sanogo danas izgleda igra za gostujuci tim, a ne za naseg predstavnika. Katai ipak klasa.
    (Batistuta, 29. oktobar 2020 20:19)

    # Link komentara

  260. idemo...
    (q, 29. oktobar 2020 20:19)

    # Link komentara

  261. Katai, majstor!Bravo dekijeva zvezdo
    (dejan, 29. oktobar 2020 20:19)

    # Link komentara

  262. Kataiiii auu gazenje 4:1
    (pavle, 29. oktobar 2020 20:18)

    # Link komentara

  263. Svaka cast pomocnim treneru
    (karle, 29. oktobar 2020 20:18)

    # Link komentara

  264. Sanogo jeste pogresio ali nema kome da doda loptu onaj mladi Nikolic bezi od lopte i krije se iza igraca. Trebalo bi da se otkrivaju i traze loptu a ne da beze od nje.
    (zemunski kej, 29. oktobar 2020 20:18)

    # Link komentara

  265. Дошао је и он на ред Магикоооооо!
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 20:18)

    # Link komentara

  266. Ma sklanjalica!
    (drbax, 29. oktobar 2020 20:18)

    # Link komentara

  267. Kazai-doktor ove igre.
    (Miloš, 29. oktobar 2020 20:18)

    # Link komentara

  268. KATAIII…II . MAESTROOO…OO !!!…!!
    (legolas, 29. oktobar 2020 20:18)

    # Link komentara

  269. kaze komentator da treba smanjiti i cuvati rezultat!! Pa jel' Bayern smanjuje i cuva rezultat? ccccc
    (bijela puljka, 29. oktobar 2020 20:17)

    # Link komentara

  270. @absolutezero Zašto inače u srpskom fudbalu Pera igre pre Žike iako je Žika bolji igrač?
    (samo kažem, 29. oktobar 2020 20:17)

    # Link komentara

  271. KAKI JE GAJIC VRAGOLAN
    (kln, 29. oktobar 2020 20:17)

    # Link komentara

  272. Posle ovakvog centarsuta Rodica,siguran sam da je asistencija Benu bila slucajnost. A i kad se bolje pogleda,lopta ga je iznenadila,nije imao vremena da se skoncentrise,pa je onako centrirao!
    (Ivan, 29. oktobar 2020 20:16)

    # Link komentara

  273. sepska liga zapad ??
    (crna guja, 29. oktobar 2020 20:16)

    # Link komentara

  274. Sta radi milunovic kakav start na 18 metara od gola,ubacuj malog erakovica nek kiksa svaku utakmicu on je bar dete,a ovaj ima 30 i kusur godina a blage veze nema drvo obicno.
    (Kutinjo, 29. oktobar 2020 20:15)

    # Link komentara

  275. Ljudi moji igra Zvezda kao Bajern,ja sam odusevljen.Napravio je Deki modernu Zvezdu.Igra se brzo,dobar presing👏
    (Vasa, 29. oktobar 2020 20:15)

    # Link komentara

  276. milunović ne zadlužuje da igea za Zvezdu
    (Драгивоје, 29. oktobar 2020 20:12)

    # Link komentara

  277. Komšije. osnujte ligu sa 10 timova, a one ispod 10 druga liga. Kupiti poene na seoskim ligama pomalo smijeśno.
    (crna guja, 29. oktobar 2020 20:12)

    # Link komentara

  278. Gajic igracina za Gobeljica.
    (chypsy, 29. oktobar 2020 20:11)

    # Link komentara

  279. Trebali smo 6 komada uvaliti svega mi...
    (xxx, 29. oktobar 2020 20:10)

    # Link komentara

  280. Каква штета за контру.
    Али биће их још, Слован мора напред.
    (Никола, 29. oktobar 2020 20:09)

    # Link komentara

  281. Zašto Gobeljić uglavnom igra pre Gajića? Ima li iko iole razumno objašnjenje?
    (absolutezero, 29. oktobar 2020 20:08)

    # Link komentara

  282. Kod mene je završeno. 5:1
    (I tata bi sine, 29. oktobar 2020 20:07)

    # Link komentara

  283. Па што морају овако брзе лопте да се додају, о свашта?!
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 20:07)

    # Link komentara

  284. hvala Omoniji, bar mozemo sa nekim da se nadigravamo i pobedimo nekog, da se nadamo prolasku dalje iz grupe, ono posle 0:3 ili 0:4 u ligi šampiona nemas vise volju ni da gledaš utakmicu do kraja
    (Miroslav, 29. oktobar 2020 20:06)

    # Link komentara

  285. Terza nije registrovao Bena za proslu Ls.
    (Aleksej, 29. oktobar 2020 20:06)

    # Link komentara

  286. Ipak imamo tog desnog beka
    (Daki, 29. oktobar 2020 20:05)

    # Link komentara

  287. jeli imalo sramota ove prognozere i pesimiste
    (pajo, 29. oktobar 2020 20:04)

    # Link komentara

  288. Nadam se da Stankovic nije kaznjen samo sa jednom utakmicom.
    (Slavisa V., 29. oktobar 2020 20:04)

    # Link komentara

  289. Liberec smesan
    (kon, 29. oktobar 2020 20:03)

    # Link komentara

  290. Ma IDEMOOOOO GAZIIIII ZVEZDOOOOOOO. 3:1!!!!!!!!
    (legolas, 29. oktobar 2020 20:03)

    # Link komentara

  291. Ovaj pomocnik bolji trener od stankovica
    (jers, 29. oktobar 2020 20:02)

    # Link komentara

  292. U 100 marke da bi Gobelja ovo promašio! Ma u 100 evra. Bravo Gajo. Igramo odlično, već je 5 trebalo da damo minimum. Možda i bude...
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 20:02)

    # Link komentara

  293. Ја рекох каква асистенција Бена кад оно..
    Добро је, сад може мирније главе.
    (Никола, 29. oktobar 2020 20:02)

    # Link komentara

  294. hahaaha sjajno igramo trebalo je 4 0 da bude u prvom poluvremenu,gajic dao gol, mozda i pobedimo pa sta je ovo ljudi sneg ce pasti.
    (Kutinjo, 29. oktobar 2020 20:02)

    # Link komentara

  295. 3-1! Čestitam vam cigani pobedu, konačno ste odigrali fudbal.
    (Mikijaveli, 29. oktobar 2020 20:02)

    # Link komentara

  296. Da imamo mentalitet Bajerna u prvom bi bilo 5:0 a ako u prvih deset minuta ne dažo gol biće povlačenje i strepnja, čuvanje rezultata
    (Zvezda, 29. oktobar 2020 20:02)

    # Link komentara

  297. Bekovi odlicni! Hvala bogu.
    (Svex, 29. oktobar 2020 20:01)

    # Link komentara

  298. Gollllll kakva akcijaaaa 3:1 too bree
    (pavle, 29. oktobar 2020 20:01)

    # Link komentara

  299. Ivanić mister promašaj
    (g, 29. oktobar 2020 19:58)

    # Link komentara

  300. Ben se zasitio kaze bosanac. Hahahahaha
    (Vitezkoja, 29. oktobar 2020 19:58)

    # Link komentara

  301. Gledas ovaj Slovan, otprilike nivo Graficara, Teleoptika, a ni mi nismo neka klasa, pa se pitamo zasto najbolji klubovi hoce zatvorenu ligu. Pa ko u Evropi da plati 100 evra za kartu i gleda ove dve ekipe..?? Onako posteno, da li bi iko od vas to uradio..?
    Ovi ce da ubodu jos jedan..neki vrljavi sut i eto ga na nereseno.. Zvezda slaba. Sanse se ne broje, vec golovi, tako da sve u svemu neka im je Bog na pomoci.
    (Marko, 29. oktobar 2020 19:57)

    # Link komentara

  302. Ma i da ne pobedimo a pobedićemo sigurno,meni je srce puno,ovo je pravi fudbal,poluvreme kakvo odavno nisam video da Zvezda igra,trebali smo im dati bar još dva komada,Katai,Rodić,Ivanić i Gajić čiste desetke,nemam reči stvarno ...milo mi je zbog ovih kukavičara iz komšiluka što plaču godinama da nameštamo domaće prvenstvo i da nam se sklanjaju,pa eto gospodo sklanjaju se i ovi u Evropi,večeras ste mogli da vidite šta je evropski fudbal,BRAVO ZVEZDO
    (Buljko, 29. oktobar 2020 19:55)

    # Link komentara

  303. Rodic odlicna utakmica.Treba da nastavimo da napadamo po toj levoj strani.Nema opustanja,ajmooo Zvezdo
    (Dragisa, 29. oktobar 2020 19:55)

    # Link komentara

  304. Sanogo previše gresi za poziciju koju igra. Surovo ali tako je..
    (Uros, 29. oktobar 2020 19:55)

    # Link komentara

  305. Ko gura Veljka Nikolića ljudi?
    Pa dečko nema pojma, on jedan od krivaca za gol Zvezde!
    Svaka lopta mu unazad ide, nesiguran, ma užas bre!
    Ko njega gura, zna li ko?
    (Neo@, 29. oktobar 2020 19:54)

    # Link komentara

  306. Gledajte kako samo na sredini igra Ivanić, uopšte nesme da zadrži loptu a kamoli da pođe napred, odmah iz prve je uvaljuje najbližem igraču, uopšte nema hrabrosti da nešto iskreira.Strašno, a i Nikolić slično.Hvali nam mnogo Kanga.On je bar hrabar.
    (Zvezdaš, 29. oktobar 2020 19:54)

    # Link komentara

  307. Sanogo-najslabija karika...katastrofa,covek nezna da sutne loptu,nista,nista...Ovaj igra protiv zvezde...
    (Bla bla, 29. oktobar 2020 19:54)

    # Link komentara

  308. Бен се заситио и најбоље да га продамо на зиму...
    (ДЕЛИЈА??, 29. oktobar 2020 18:47)
    Kud se baš nakači na jedinog igrača u ligi koji pali po lopti iz prve. . Svi ostali kad udju u šesnaesterac kao da šleper okreću pre šuta.
    (U Stanojka žena ko devojka, 29. oktobar 2020 19:53)

    # Link komentara

  309. Ivanić je katastrofa...strašno koliko je mlitav igrač.
    (Fenomen, 29. oktobar 2020 19:52)

    # Link komentara

  310. Kad si Milunovič i Sonogo dodaju lopte to je užasno sporo i nečudi,da posle greške Sonoga sporači poput Milunoviča se gledaju Sonogu treba pola sata kad primi loptu,da je presledi a Milunovič je toliko spor,da je to strašno ja stvarno neshvatam zašto neigra Pankov je sigurno čovek koji bi otklonuo šansu za gol ali njega nema kako bi brže išla lopta iz zadnje linije tu imaju igrači užasne probleme Sonogo gleda u pod i treba mu vremena dok vidi milunovič nemože 2.metra unapred,da iznese loptu Bogu ču,da se pomolim kako bi Stankovič više igrao sa Pankovim pozadi onda smo toliko sigurniji i brži
    (slaviša šmigič, 29. oktobar 2020 19:51)

    # Link komentara

  311. Sanogo dečko ima problem u glavi. Stabilan, igra dobro, a onda napravi neviđenu glupost, ili primimo gol zbog njega ili nekoga izlomi.
    (Millennium, 29. oktobar 2020 19:51)

    # Link komentara

  312. Ko nam je pomocni trener? Kamo srece da uvek Zvezda igra ovako. Mnogo dobar fudbal.
    (Pancev, 29. oktobar 2020 19:12)

    A ti misliš zato što pomoćni trener stoji pored klupe da je do njega, u kojoj ti zabludi živiš, ovo je zvezda, ovako igra na marakani, to što do sada nije igrala na marakani, osim evrope kad je bilo 5-0 jbg. Protiv genka će biti isto dobro.
    (kk, 29. oktobar 2020 19:51)

    # Link komentara

  313. 2:3
    (Defekt, 29. oktobar 2020 19:51)

    # Link komentara

  314. Sta se lozite kad ce biti poraz na kraju !
    (Defekt, 29. oktobar 2020 19:50)

    # Link komentara

  315. S obzirom na sanse, realno je moglo da bude vec 4:0. Umesto toga greskom Sanogoa je 2:1. Sanogo igra solidno pozadi, ali obavezno napravi ovakav neki kiks. Ovo mu nije prvi put, vise puta umesto da izbaci jednostavnu loptu, on je drzi i gubi glupo. Liberec ni kriv ni duzan daje gol i iz nikakve igre opet dolazi do aktivnog rezultata i to jos na kraju poluvremena, da ih jos psihicki podigne. Ovakve greske se moraju eliministai i igraci nauciti kad mogu da iznesu loptu, a kad treba da je izbacuju. Treba nastaviti ovako i u drugom, nikako se ne treba povlaciti.
    (Pedja, 29. oktobar 2020 19:50)

    # Link komentara

  316. Sanogo treba da ode sa nogom....nije za CZV...
    (Boža, 29. oktobar 2020 19:50)

    # Link komentara

  317. Ne može pet Kataija i Ivanića da naprave šta mogu Sanogo a Boga mi i Nikolić,da unerede!Tjeraj to napolje,treneru!!!A i ovaj sa Arene krenuo ničim izazvan prizivati kikseve,na žalost pogodi!
    (Da i ja nešto kažem za Dnevnik ..., 29. oktobar 2020 19:50)

    # Link komentara

  318. Privatizacija!!!
    (milorad, 29. oktobar 2020 19:50)

    # Link komentara

  319. Tipicno po naški.Umjesto da vodimo bar 3:0 na poluvremenu,sad je 2:1 i strepi do kraja poznavajuci kako fizicki padnemo nakon 60 minuta.Ovi sto hvale Sanoga mesara da kupe naocale,a ni Nikolic nije nista bolji.Dzaba perfektna igra u napadu,kad odbrana sve pokvari.
    (kris, 29. oktobar 2020 19:49)

    # Link komentara

  320. Najbolja igra Zvezde u poslednjih nekoliko godina.Nismo igrali ovako dobro ni sa Milojevicem
    (Bravo Zvezdo, 29. oktobar 2020 19:49)

    # Link komentara

  321. Šteta! Moglo je biti 4-0 umesto 2-1 na poluvremenu. Zvezda igra dobro ali ponekad amaterskim potezima pokazuju da je to ipak tim iz LingLong lige.
    (Red Z, 29. oktobar 2020 19:49)

    # Link komentara

  322. Odigrali smo ko Bayern ovo 1. Poluvreme, stativa za 3:0, Ivanić prazan gol trebalo je 4:0 da bude, nema veze, Sanogo je bio najbolji protiv Hoffenheima, i sad greška i svi ćete da ga pljujete ? Sve pohvale za Rodića ! Ovako do kraja i dobijamo bar 4:1 !
    (Katai, 29. oktobar 2020 19:49)

    # Link komentara

  323. Sanogo mora igrati iako nas je za vikend zakopao i sada igra kao baba. Kada budu robijali ti koji su doveli Žandera, Sanogoa i ostale promašaje da bi uzimali 50% ugovora možda krene Zvezdi i fudbalu u Srbiji generalno.
    (Leti Vreme, 29. oktobar 2020 19:49)

    # Link komentara

  324. Najjaci su ovi sto misle da je ovo zato sto Stankovic nije na klupi.
    (Zixxx, 29. oktobar 2020 19:48)

    # Link komentara

  325. @ВАР СОБА - Хвала Бену за ова два гола и за све остале ал остајем при ставу да се заситио(као и Боаћи, можда и Павков) и да га треба продати на зиму. Надам се да ће головима до зиме још само подићи цијену па да и зарадимо.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 19:48)

    # Link komentara

  326. Vadi Sanoga covek pojma nema a ni ostali u odbrani nisu mnogo bolji, toliko konfuzije.
    (Srle, 29. oktobar 2020 19:48)

    # Link komentara

  327. ovi nemaju desnog beka,zvezda im pravi haos po toj strani .trebalo je to bolje iskoristiti dok njihov trener ne ukapira,ha,ha ...možda neće videti i do kraja meča
    (tom pus, 29. oktobar 2020 19:47)

    # Link komentara

  328. sanogo od sjaja do ocaja!
    (comi, 29. oktobar 2020 19:47)

    # Link komentara

  329. gol, prečka, gol, stativa, dominacija..evropska zvrzda!
    (Milan, 29. oktobar 2020 19:47)

    # Link komentara

  330. Napokon lepa i dobra igra.........
    Samo da nastave isto i u drugom poluvremenu i nema zime....
    (Dejan, 29. oktobar 2020 19:47)

    # Link komentara

  331. Ne valja ni kad igrac stekne samopouzdanje....pogresi. Nikada mi nije bilo jasno driblanja oko 16 i takav rizik,pa brate mili izbij loptu manja opasnost ako je lopta na njihovoj polovini nego oko tvog gola. Sanogo je imao ovakvu gresku i protiv Hof. Odlican igrac, 50ta utakmica u EU,cvrst , borben , ali skrenite mu paznju
    (dalibor, 29. oktobar 2020 19:46)

    # Link komentara

  332. Umesto da ih zgazimo mi se igramo zezamo izigravomo zvezde i onda sledi kazna uzdižemo LEBEREC iz mrtvih, kako mi znamo da upropastimo fudbasku igru to je nezapamćeno,,,,
    (BELA, 29. oktobar 2020 19:45)

    # Link komentara

  333. Vraćaju se deca treniranju fudbala
    (Neko iz mase, 29. oktobar 2020 19:43)

    # Link komentara

  334. Odlicna igra zvezde, malo losija u odbrani ali moralo je biti jos dva gola, moralo je.Nesme da se masi onakva sansa kao odlicni Ivanic.
    (zex, 29. oktobar 2020 19:43)

    # Link komentara

  335. Opet glupi golovi.. a i oni se vez potrebe poigravaju..
    (Milos, 29. oktobar 2020 19:43)

    # Link komentara

  336. 99 posto ljudi kritikuje. daj ljudi uzivajte malo sta vam je. kakav smo to narod postali
    (Ivan, 29. oktobar 2020 19:43)

    # Link komentara

  337. Nije Sanogo, nego Nikolic! Sramotna igra.
    (covid19, 29. oktobar 2020 19:43)

    # Link komentara

  338. Šansa Katai, pa Falcineli u 5. min. Gol. Onda opet mrtva sa sa Falcineli desnom nogom preko gola. Drugi gol. Zatim stativa Kataija, pa mrtva šansa Ivanica. Trebalo bar 5-0 da bude. Umesto toga primismo pacerski gol. Za ovakve golove bih ih kažnjavao celom platom. Šta ti se Stankoviću zajebavaju u sesnaestercu??? Sad iz neke kontre još treba da bam ga svirku i da sve upropastimo.
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 19:42)

    # Link komentara

  339. Ne bi to bila Zvezda da u tekmi gde treba da vodimo 5-0 ne bude 2-1. Nema leba u Evropi sa onakvim katastrofalnim kiksovima odbrane i cinjenicom da nam treba 10 sansi za gol. Bena da pravimo od blata, covek dva puta sutnuo dao dva gola, ovi ostali svakome po 5 sansi treba -.-

    Utisak takodje da Rodic igra na vrhuncu mogucnosti kao i Gajic, sto znaci da su sasvim pristojni a ne igrac manje :D
    (Sabre, 29. oktobar 2020 19:42)

    # Link komentara

  340. Неким играчима ни намесштена лопта и празан гол не помажу.
    (Срле, 29. oktobar 2020 19:42)

    # Link komentara

  341. Sanogo utripovao da je Xavi, pa misli da ne moze da promasi pas. Ivanic ocajan. Sva sreca Ben i Katai dominiraju.
    (Nikola, 29. oktobar 2020 19:42)

    # Link komentara

  342. Previse unazad igramo, valjda nam se to obiti o glavu. Inace dobra igra napred i standardno glupo primljen gol.
    (Ton, 29. oktobar 2020 19:42)

    # Link komentara

  343. Šteta za ovaj primljen gol, odbrana se poigravala umesto da ispuca.
    (ZvezdasSrb, 29. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  344. ben, katai i borjan đene đene, ostale dati besplatno, ako treba i platiti da ih neko uzme.
    (šta ćemo sad, 29. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  345. Ne vredi moramo mi da primimo gol pa to ti je, ne razumem zašto Sanogo ovo nije izbio, šta uradi čovek, al raduje što igramo dobro, stvaramo šanse, samo da nam se ne oviju o glavu svi ovi promašaji, što pre moramo da dano treći.
    (Sasa, 29. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  346. Klasična srpska utakmica kad igraju dobro. Promaše 5 stopostotnih i onda prime gol ni iz čega. Katastrofa.
    (4k4.Dex, 29. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  347. A brat ivanic sa 5 metara iz mrtve sanse napuco loptu u rumuniju
    (Kutinjo, 29. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  348. Ivanic ne zna levom, ne zna desnom, jel zna nesto?
    (vic, 29. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  349. Nije samo sanogo kriv pogledajte potez nikolica... Ja ne znam sta su zamislili, to se duva sto dalje od gola, osim ako ste buskec i iniesta iz najboljih dana tiki take...
    (rodjaksasela, 29. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  350. Bezi Ben odavde nije tebi ovde mesto da igras sa panjevima i budes sa ljudima u klubu koje ne cene tvoje mogućnosti i tvoj trud.
    (nemac, 29. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  351. Gajića odučiti da vraca loptu golmanu,pod hitno...
    (Duh sa sekirom..Čiko.., 29. oktobar 2020 19:40)

    # Link komentara

  352. Atomski fudbal je Zvezda odigrala prvo poluvreme.
    (..., 29. oktobar 2020 19:40)

    # Link komentara

  353. Ivanicccc, Ivanicccc... Kakv igrac
    (crnobradi, 29. oktobar 2020 19:40)

    # Link komentara

  354. Ko je doveo ovog Sanogoa u Zvezdu ? Ako u Srbiji nema bolji igrač od njega, trebalo bi zabraniti fudbal. Degenerik nam da gol ničim izazvan. Stoka. Lomi noge našoj deci po Srbiji. Oterati noćas iz Srbije.
    (VUK, 29. oktobar 2020 19:39)

    # Link komentara

  355. Samo kad nema onog Stankovića kidamo ..
    (Daidža, 29. oktobar 2020 19:20)

    A Deki na deset metara od klupe u prvom redu tribina. I plus mobilna veza
    (Zvezda, 29. oktobar 2020 19:39)

    # Link komentara

  356. Иванићу..
    То је требало да буде 3 - 1.
    (Никола, 29. oktobar 2020 19:39)

    # Link komentara

  357. 2:0 je najopasniji rezultatat za naše klubove i reprezentaciju.
    (Marko, 29. oktobar 2020 19:39)

    # Link komentara

  358. Umesto da bude 6-0, sad je 2-1, haos
    (kk, 29. oktobar 2020 19:39)

    # Link komentara

  359. Sad ce u drugom poluvremenu klasicna bunkerica da se sacuva rezultat i ima da nas napune.
    (Vucko, 29. oktobar 2020 19:38)

    # Link komentara

  360. Koliko gluuuuuup gol! Umesto 5 da damo, primamo gol ni iz čega. Sanogo se zajebava 2 puta, ne ume da ispuca loptu nego vraća nazad, ovaj isto ne izbacuje i primismo gol kao teški amateri. Cccccc Takav gol smo primili i u Hofenhajmu kad Milunović prodao loptu na kraju. Neverovatno šta rade. Dovodimo cistu (trebalo i ubedljivu) pobedu u pitanje.
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 19:38)

    # Link komentara

  361. Ja vam rekoh da je Nikolić rupa i izdobijah minuse. Primili smo go zbog njega. Eto vam ga sad.
    (Milan, 29. oktobar 2020 19:37)

    # Link komentara

  362. 2-3 na kraju
    (noname, 29. oktobar 2020 19:37)

    # Link komentara

  363. Sta uradi mesar sanogo neverovatno ne bi me cudilo da izgubimo sad.
    (Kutinjo, 29. oktobar 2020 19:37)

    # Link komentara

  364. Bez akcije i sanse jedne nam dadose gol..
    (xxx, 29. oktobar 2020 19:37)

    # Link komentara

  365. Sanogo je toliko los igrac da to boli.
    (Pozdrav za sve normalne ljude, 29. oktobar 2020 19:37)

    # Link komentara

  366. Sanogo se igrao kao ispred zgrade sa decom i Zvezda primi gol.
    (le pre, 29. oktobar 2020 19:36)

    # Link komentara

  367. kakvo je ovo ludilo, sve navijaci zvijezde a samo pljuvaju po njoj. kakvi smo mi nesrecnici. nista nam ne valja
    (pajo, 29. oktobar 2020 19:35)

    # Link komentara

  368. Stanković pojačao ekipu odlaskom na tribine?...
    (ms, 29. oktobar 2020 19:34)

    # Link komentara

  369. Nikad jači liberec i nikad slabija zvezda.Teško,mnogo teško takmičenje,moramo mnogo da se potrudimo.Slabi smo mi mnogo...
    (1DJOKOVIC, 29. oktobar 2020 19:33)

    # Link komentara

  370. Preporođena Zvezda igra kao Srbija protiv Norveške: fudbaleri ,, grizu " rivala , uz jasnu dominaciju na svakom dijelu terena! Kataji , Ivanić i Rodić su nezaustavljivi po lijevoj strani terena, dok Ben igra bez greške! Zaista , ovo može biti ubedljiva pobjeda Zvezde.
    (Mladen cg, 29. oktobar 2020 19:31)

    # Link komentara

  371. Ovi nemaju pojma, treba da padne petarda
    (Downtown, 29. oktobar 2020 19:29)

    # Link komentara

  372. Nikad slabija Evropa! ?
    (Ajgor, 29. oktobar 2020 19:29)

    # Link komentara

  373. Nisam neki pratilac fudbala,ali mi se cini da ovaj zvezdin Italian nece dati gol ove sezone.Koj ga dovede alal my znanje.
    (DeDa, 29. oktobar 2020 19:28)

    # Link komentara

  374. BIG BEN
    BIG BEN
    (Драгивоје, 29. oktobar 2020 19:28)

    # Link komentara

  375. Neka vidi Stankovic ako moze da dobije crveni karton nekako sa tribina, za sledecu utakmicu, jer ocigledno Zvezda igra bolje kada on nije na klupi...
    (321, 29. oktobar 2020 19:25)

    # Link komentara

  376. Ofanzivna Zvezda?! Maksimum nerseno, jer ste nesvesni koliko ste ocajni. Kradete po Linglongu pa mislite da ste znalci... U evropi samo prnali i produzeci. To je vasa realnost. Nikoga ne mozete da nadigrate.
    (Quint, 29. oktobar 2020 18:45)

    Tačno se vidi da su u pravu!
    (Ajgor, 29. oktobar 2020 19:25)

    # Link komentara

  377. Ovde pocelo pljuvanje Bena pre pocetka utakmice a bez njega Zvezda ne bi videla dinara od Evrope u zadnjih 5 godina.
    (Justinijan, 29. oktobar 2020 19:25)

    # Link komentara

  378. Odlicno igra Zvezda. Ne znam sto ste se bojali ovog Slovana on ni u ligi Ceske nije dobar. A Gent je jos gori od njih, 13-ti su ns tabeli.
    (Zabjelcanin??, 29. oktobar 2020 19:24)

    # Link komentara

  379. kuku, ovaj sto cuva Ivanica ni za Mačvu nije. lepo se otvorio meč, samo da ne baldišu od 60tog minuta
    (Miroslav, 29. oktobar 2020 19:23)

    # Link komentara

  380. Nikad jači liberec i nikad slabija zvezda.Teško,mnogo teško takmičenje,moramo mnogo da se potrudimo.Slabi smo mi mnogo.,..
    (1DJOKOVIC, 29. oktobar 2020 19:23)

    # Link komentara

  381. Sta kazete zvezdasi nema pojma Ben , ja ne verujem sta citam pola komentara kako fa treba izbaciti? Pa lik je jedini koji zna uz Kataija , a i ovaj italijan sto ste ga kudili je sasvim solidan cak odlican naspram kakve ste imali sve napadače. Volim i ja da igraju nasi ali sta da radimo kad nasi pojma nemaju , nemojte mi reci da je Ivanic bolji od Bena. Isto je kod nas bunimo se za Sadika i Asana a sta jel su mozda Matic i Lutovac bolji. Aj malo vise realnosti a manje nacionalizma. Srecno u LE ,ovu grupu morate proci.
    (Cisse 9, 29. oktobar 2020 19:22)

    # Link komentara

  382. Zvezda rastura kako igra.Razbili su ih presingom
    (Darkec_pfc, 29. oktobar 2020 19:22)

    # Link komentara

  383. ocigledno je da mogu dobro da igraju, ja pitam, sta je onda problem u vecini utakmica?
    (lol, 29. oktobar 2020 19:22)

    # Link komentara

  384. Da ima cigana ludaka, ovo bi bilo 4-0 za pola sata. Fantazija za sada. Tako se igra bre! Zvezda!
    (detektiv kokni kol, 29. oktobar 2020 19:20)

    # Link komentara

  385. Samo kad nema onog Stankovića kidamo ..
    (Daidža, 29. oktobar 2020 19:20)

    # Link komentara

  386. Cista sreca i nista vise!
    (dr.mr., 29. oktobar 2020 19:20)

    # Link komentara

  387. Ben da zavrsi karijeru u Zvezdi.
    (Dr.Haus, 29. oktobar 2020 19:20)

    # Link komentara

  388. Brat moj Muhamed .
    (uje, 29. oktobar 2020 19:20)

    # Link komentara

  389. tako je bre, idemo zvezdo!!!
    (dejan, 29. oktobar 2020 19:20)

    # Link komentara

  390. Sta znaci sok terapija na klupi :)))
    (Muzicar, 29. oktobar 2020 19:20)

    # Link komentara

  391. 2:0!!! Sad sam sve video!!!!

    Rodic(?!?) Sjajan pas do Ivanica, ovaj jos bolje do Bena!?!?!?!

    Odo' u svestenike, verujem sad u Deda Mraza, dobre vile, Tozu Vampira, opravak populacije panda medveda i grbavih kitova :)))))
    (dacha Zvezda, 29. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  392. Melji Zvezdooo
    (Idemo Zvezdo, 29. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  393. stankovic da ostane na tribinama
    (petar, 29. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  394. E ovo se traži, sad nastaviti samo ovako, baš igramo dobro, napadačli od starta, valjda neki sad jasnije zašto ne možemo da kiksnemo u našoj ligi.
    (Sasa, 29. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  395. Bogami boljeg stranca od Bena zvezda nije imala..A realno je uz Borjana najbolji igrac zvezde u poslednjih 10 godina
    (Buzz, 29. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  396. Ivanic, Katai, Falcineli, Rodic i Ben. Odlicni za sada napred. I Gajic u odbrani.
    (zmajognjeni, 29. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  397. (Milan, 29. oktobar 2020 18:12)

    Možda Slovanu, za sad 2 komada videćemo još.
    (samo opušteno, 29. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  398. Au, kakva igra. Ivanic u svom najboljem izdanju ikad, definitivno ne mogu da shvatim da ne kapiraju da mu je jedino ovo prirodna pozicija. Idemoooo.
    (Sabre, 29. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  399. vec je 4:0 trebalo da bude auuu koje sanse
    (pavle, 29. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  400. Ben se zafrkava u Ling Long ligi, ali kad dodje Evropa tu briljira! Nas najbolji strelac. Ona 2 gola Salcburgu, pa je više bego dovoljno, a bilo ih je mnogo. Šteta sto smo bili bez njega prošle godine u LŠ.
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  401. Gaziii…ii !
    (SkunkHunt42, 29. oktobar 2020 19:18)

    # Link komentara

  402. Ne valja Ben?Sram vas bilo pojedini...
    (Ranko, 29. oktobar 2020 19:18)

    # Link komentara

  403. Sanogo, šta reći za njega? Prljav i namazan igrač, igra prilično grubo, faulovi na ivici žutog kartona ali odlično radi posao za svoju ekipu. Za Crvenu Zvezdu odličan igrač.
    (Ujka Gorčilo, 29. oktobar 2020 19:18)

    # Link komentara

  404. op,op...bravo Zvezdo!!!
    (celeron, 29. oktobar 2020 19:18)

    # Link komentara

  405. 2:0 ponovo ben auuu probio mrezuuu
    (pavle, 29. oktobar 2020 19:17)

    # Link komentara

  406. Mogu navijaci pljuvati Bena,ali sve bitne golove u Evropi on daje.
    (Bojan., 29. oktobar 2020 19:17)

    # Link komentara

  407. @МИЛАН - Бен се заситио и најбоље да га продамо на зиму. Боље можда да је Спиридоновић почео, бар је заинтересован и бржи је. Не знам колико је Гаврић спреман јер он би тада требао бити прва опција. Мислим да ће Катаи вечерас више да трчи а генијалан потез свакако очекујем од њега. Да Родић у пуном ритму издржи бар полувријеме а после ћемо неку импровизовану замјену да тражимо. Имамо то што имамо и од тога треба направити 3 бода. Треба дати све од себе то тражимо прије свега.
    (ДЕЛИЈА??, 29. oktobar 2020 18:47)
    Zvezda 2:0 - opet prezasićeni Ben.
    (VarSoba, 29. oktobar 2020 19:17)

    # Link komentara

  408. OVAJ IVANIC UPROPASTI SVAKI BOLJI NAPAD!OVO JE STRASNO!
    (***Njan***, 29. oktobar 2020 19:16)

    # Link komentara

  409. Imamo užasne dresove i kompletnu opremu.Jesu replika dresova iz moje mladosti, ali ovaj Makron nama uvaljuje škart, a mislim da onaj ko bira iz uprave veze sa ukusom nema.Pogledajte dresove iste firme recimo Bolonje ...Izgledaju ko klovnovi.
    (Baš zato što te znamo, 29. oktobar 2020 19:14)

    # Link komentara

  410. Добри смо засад, фали још тај бољи завршни пас.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 19:13)

    # Link komentara

  411. Ko nam je pomocni trener? Kamo srece da uvek Zvezda igra ovako. Mnogo dobar fudbal.
    (Pancev, 29. oktobar 2020 19:12)

    # Link komentara

  412. Pa ovi bolje igraju bez Stankovica
    (Defekt, 29. oktobar 2020 19:12)

    # Link komentara

  413. Bennnnnnnnnn ! Idemo Zvezdo
    (Svuda grmi okolo, 29. oktobar 2020 19:08)

    # Link komentara

  414. PAZI

    ZVEZDA GAZI
    (vaxilar, 29. oktobar 2020 19:08)

    # Link komentara

  415. Gol gol gol ! Bravo Zvezdo samo ofanzivno od pocetka,odusevljen sam kako smo poceli
    (Srbija ceka zvezdinu pobedu, 29. oktobar 2020 19:06)

    # Link komentara

  416. A hteli su navijaci i Terzic sa prodaju Bena jer je kao Gavric bolji aba kad bi se zezali.
    (Zvezdas, 29. oktobar 2020 19:05)

    # Link komentara

  417. Гооооолллл!!! Ајмо нема стајања! 😲😲😲😲😲😲😲
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 19:04)

    # Link komentara

  418. Nije čestito ni počelo i već 1:0
    (ja, 29. oktobar 2020 19:03)

    # Link komentara

  419. Bennnn idemoo golllll
    (pavle, 29. oktobar 2020 19:02)

    # Link komentara

  420. hoće li iko ikada spustiti kamere bliže terenu da nemam osećaj da gledam utakmicu sa Avale...
    prepišite ljudi od drugih ako ne umete sami da smislite.
    (mare, 29. oktobar 2020 19:01)

    # Link komentara

  421. Iz Češke bez greške....
    (Dani 87, 29. oktobar 2020 18:56)

    # Link komentara

  422. Srecno zvezdo!
    (Zvezdas, 29. oktobar 2020 18:49)

    # Link komentara

  423. Veoma ofanzivno sa jednim napadacem!
    (f, 29. oktobar 2020 18:49)

    # Link komentara

  424. @МИЛАН - Бен се заситио и најбоље да га продамо на зиму. Боље можда да је Спиридоновић почео, бар је заинтересован и бржи је. Не знам колико је Гаврић спреман јер он би тада требао бити прва опција. Мислим да ће Катаи вечерас више да трчи а генијалан потез свакако очекујем од њега. Да Родић у пуном ритму издржи бар полувријеме а после ћемо неку импровизовану замјену да тражимо. Имамо то што имамо и од тога треба направити 3 бода. Треба дати све од себе то тражимо прије свега.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 18:47)

    # Link komentara

  425. Ofanzivna Zvezda?! Maksimum nerseno, jer ste nesvesni koliko ste ocajni. Kradete po Linglongu pa mislite da ste znalci... U evropi samo prnali i produzeci. To je vasa realnost. Nikoga ne mozete da nadigrate.
    (Quint, 29. oktobar 2020 18:45)

    # Link komentara

  426. Realno formacija koja najviše odgovara Zvezdi, i najbolji igrači su u sastavu. Bolje igrače Zvezda trenutno nema. E sad, dal će pobediti Zvezda to je već pitanje kvaliteta Zvezdinih igrača, a svi znamo da nažalost nisu baš nekog kvaliteta za takmičenje u Ligi Evrope.
    (Goxi M, 29. oktobar 2020 18:43)

    # Link komentara

  427. Samo ofanzivno! Falcineli majstor!
    (Vitezkoja, 29. oktobar 2020 18:40)

    # Link komentara

  428. @Kosjan

    Pa upravo sam to i rekao :) NIJE im Liberec Radnički iz Pirota nego tim gde će Zvezda da stisne *upe i igra 0:0 a ne da likuje. a ovo na kraju dole sam rekao da generalno svaki tim koji je van naše zemlje i igra protiv naših nazovimo velikana je ustvari malo jači i ni protiv jednog mi igramo nešto herojski..uvek miševi .
    (DžaBu, 29. oktobar 2020 18:37)

    # Link komentara

  429. Jao Slaviša ,pa kakav crni Krstović?
    (krajišnik, 29. oktobar 2020 18:37)

    # Link komentara

  430. Podrska za dekija!Nista bolje mi nismo igrali sa milojem, samo smo mnogo imali srece...Salzburg, jang bojs, kopenhagen svi su bili bolji od nas
    (dejan, 29. oktobar 2020

    Samo tvoj partizan nema srece...Od njega cesto bivaju bolji i klubovi za koje igraju konobari,sloseri,alasi...Verovatno su neke predjasnje zasluge tog kluba kroz muljatorsku proslost za takvu srecu pa od karme pobeci ne mozes pa to ti je...
    (zoran, 29. oktobar 2020 18:36)

    # Link komentara

  431. Podrska za dekija!Nista bolje mi nismo igrali sa milojem, samo smo mnogo imali srece...Salzburg, jang bojs, kopenhagen svi su bili bolji od nas
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejan, 29. oktobar 2020 18:06)

    Како да не. Можеш да имаш среће 2 или 3 утакмице, а не можеш на срећу да прођеш 12 кола квалификација заредом у периоду од три године. Не можеш да дочекаш пролеће у Европи и добијеш 2 утакмице у Лиги шампиона на срећу. Није тачно да смо били слабији од Копенхагена и Јанг бојса. Од Салцбурга јесмо били слабији. Играчки кадар Копенхагена је вредео 50 милиона евра, Јанг бојса 70 милиона евра, Краснодара 80 милиона евра, Келна 100 милиона евра, а Салцбурга 120 милиона евра када смо играли са њима. Све су то екипе које смо ИЗБАЦИЛИ у два мечаУ ДВА МЕЧА. У Европи смо испадали од ЦСКА, Ливерпула, ПСЖ-а, Наполија, Бајерна, Тотенхема и Олимпијакоса. Са Олимпијакосом и ЦСКА смо имали жестоку борбу за пролаз до 180. минута двомеча. Играчки кадар Омоније је вредео 9 милиона евра када смо играли са њима. Са Милојевићем смо били много озбиљнија екипа која је у сваком тренутку знала шта хоће на терену. Станковић не може да пронађе ни формацију ни играче за поједине позиције. Његово искуство је НУЛА, а дошао је да води клуб који се бори за трећи узастопни улазак у Лигу шампиона. Када је дошао Милојевић, били смо у 4. шеширу на жребу за групну фазу Лиге Европе, сада смо били у 2. шеширу. Билио смо 180. на УЕФА ранг листи, сада смо 65.
    (Марко, 29. oktobar 2020 18:35)

    # Link komentara

  432. @anonimus sad cemo da grickamo nokte da li ce Milunovici dobije dva zuta na skoku...
    (Zixxx, 29. oktobar 2020 18:25)

    # Link komentara

  433. Milunovic je slaba tačka inace sve ostalo ok.
    (Relaxxx, 29. oktobar 2020 18:24)

    # Link komentara

  434. Станковић лута као гуска у магли. Не зна шта ради. Не зна где удара. Ови тимови, чији играчки кадрови вреде око 10 милиона евра, за њега су огичледно нерешива енигма. Киксира против Омоније и Јавора, мучи се са Араратом, Тираном, Спартаком, Пролетером. Апсолутно ништа позитивно није урадио откако је дошао. Испао је у квалификацијама за Лигу шампиона у колу у коме је Црвена звезда имала повлашћен положај на жребу. Сада је на жребу за Лигу Европе опет имао повлашћен положај, јер је Црвена звезда извучена из другог шешира. Све је то обезбедио Милојевић у претходне три сезоне, а Станковић све то руши. Ако ни ове слепце не можемо да победимо, онда би стварно морао да лети из клуба још вечерас.
    (Марко, 29. oktobar 2020 18:20)

    # Link komentara

  435. Super sastav,realno najbolji nas.Eventualno Gavric umesto Bena ali dobro.Ajmo Zvezdo jako po prvu pobedu
    (Zvezda je zivot sve drugo su sitnice, 29. oktobar 2020 18:17)

    # Link komentara

  436. Rodic skroz van svake forme....
    (peki, 29. oktobar 2020 18:13)

    # Link komentara

  437. Srecno Zvezdi.Svaki bod je bitan za nacionalni koeficijent
    (Partizanovac, 29. oktobar 2020 18:13)

    # Link komentara

  438. Ovo je prava Zvezdina formacija, tako i treba da stojimo na terenu.
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 17:50)

    U pravu si, ovi mogu samo da stoje. Koga da pretrci i kome da, da gol mrtvi Ben? Lik ima predizpozicije na nivou rekreativca, za 3 godine u Zvezdi nijednu malo ozbiljniju utakmicu nije odigrao, totalno nebitan na terenu. Samo mi ne spominjite Salzburg i onaj gol sa 2 merra, a drugi je dao Degenek. Katai ovde u napadu nema sa kim da igra, jer se Kanga jos nije oporavio to su ujedno i jedina 2 pismena igraca.
    (Milan, 29. oktobar 2020 18:12)

    # Link komentara

  439. Ja sam Kataija jako gotivio kad se pojavio u Vosi, leteo je terenom al danasnji Katai je veznjak od pre 40 godina koji ne trci, ne uklizava i ceka se da napravi neki genijalan potez(sto on svakako zna) al danasnji fudbal ne trpi takve igrace i to je igrac manje na terenu i mislim da je to ogroman minus za Zvezdu a narocito sa sporim Micom Ivanicem i nezainteresovanim Benom... Protiv ekipa kao Liberec suvi kvalitet vise nije garant pobede...
    (Milan, 29. oktobar 2020 18:09)

    # Link komentara

  440. drago mi je sto je shvatio da je ipak Milunovic kakav god da je bolje resenje od mladog Erakovica u velikim utakmicama i da mali treba prvo u manjim da stekne neku sigurnost. druga je da je konacno Gajic ispred Gobeljica. meni ovo izgleda skroz ok.
    (anonimus, 29. oktobar 2020 18:07)

    # Link komentara

  441. Stankovic sprema iznenadjenje. Tek cete da vidite!
    (Vitezkoja, 29. oktobar 2020 17:32)



    najveće iznenađenje je da on i dalje vodi Zvezdu
    (Kolektor, 29. oktobar 2020 18:07)

    # Link komentara

  442. Prosto sam frustriran šta rade Radovanu Pankovu jedini stoper koji mirno i staloženo iznosi loptu iz svog Šesnasterca jedini kreativni stoper koji je bolji od svih ostalih i nemogu više razumeti potpuno sam razočaran šta se dešava u klubu ljudi polako treba,da se zapitamo otkako neigra zvezdina igra se totalno raspala a Degenek i posebno Milunovič su suviše visoki,da bi mogli lako izneti loptu kao što to radi Pankov uz sve to mnogo su prespori u odnosu na Pankova,srmota strašno podržavam Dekija Stankelu ali ovo je prevršilo sve sportske okvire šta se dogadja u pozadini kluba treba,da se pitamo svi ljubitelji Crvene Zvezde jer klub radi sam protiv sebe.
    (slaviša šmigič, 29. oktobar 2020 18:06)

    # Link komentara

  443. Podrska za dekija!Nista bolje mi nismo igrali sa milojem, samo smo mnogo imali srece...Salzburg, jang bojs, kopenhagen svi su bili bolji od nas
    (dejan, 29. oktobar 2020 18:06)

    # Link komentara

  444. Dal smo odigrali 2 tekme za redom u istom sastavu i istom formacijom. Svaki put sami sebe iznenadimo.
    (RedMetox, 29. oktobar 2020 17:58)

    # Link komentara

  445. Opet igramo sa suviše straha i 3.stopera umesto,da uplašenog kiksare koji je nažalost još zelen pozadi igramo sa parom Degenek-Pankov i uvedemo krstoviča mi opet sa bomba nekreaktivnim defanzivcima.ja ovom sastavu neverujem evo koja ekipa donosi prednost na Rajku ali Deki ima neki svoj interes ili nesme Borjan,Gobeljič,Pankov,Degenek,Rodič,Ivanič,Sonogo,Nikolič,katai,Fačineli,Gavrič ili Spiridonovič to je najbolje što trenutno imamo Ben je strašno razočarenje sve lopte prema njemu izgubljene unapred i kao,da nema želje Umesto uplašenog Erakoviča treba igrati hrabro i igrati sa 2.stopera jer je Pankov bolji od svih ostalih pozadi i jedini koji svojom brzinom iznosi sjajno lopte bojim se,da če Erakovič više smetati nego doneti nešto dobro a Gobeljič je svakako najbolji bek i iznerviran sam kad vidim,da igramo bez Pankova ili Gobeljiča a igra izgubljeni Erakovič koji radi strašne kikseve pozadi i to videsmo u poslednje 3.utakmice kao i Ben užas Sretno Zvezdo.
    (slaviša šmigič, 29. oktobar 2020 17:56)

    # Link komentara

  446. Ovo je prava Zvezdina formacija, tako i treba da stojimo na terenu.
    (veliki strumf, 29. oktobar 2020 17:50)

    # Link komentara

  447. Ajmooooo pobeda bolji smo







    Napred Liberec
    (Čoban, 29. oktobar 2020 17:39)

    ime ti bas odgovara
    (Relaxxx, 29. oktobar 2020 17:46)

    # Link komentara

  448. Ajmo crveno beli.Idemo po prvu pobedu 💪
    (Dare_cz, 29. oktobar 2020 17:45)

    # Link komentara

  449. Samo nemoj više ovog Nikolića.
    (Milan, 29. oktobar 2020 17:40)

    # Link komentara

  450. Pa sta je spremio Stanković? gledacemo utakmicu od 0-1 gola na stiskanje zadnjice 90 minuta..pa nije Liberec ni zveZdi ni Partizanu Radnički iz Pirota panda im se istrisaju i likuju sa po 30 šuteva i 15 kornera. I tako već 30 godina. Čim dodje neki tim koji ne priča srpski jezik odjednom ovi naši genijalci prestanu da umeju da igraju fudbal magično. Odjednom i tamo neko selo iz Češke .. Slovačke...Poljske je iskusno i ima svetski jake igrače i tako u krug...a kad se igra lokalno onda su to naši svetski šampioni..velikani...maestra...itd itd...nego ajde..po jedno ladno pivo pa da malo ubijemo vreme.
    (DžaBu, 29. oktobar 2020 17:26)

    Liberec da je tako slab, ne bi bio u Ligi Evrope.
    (Kosjan, 29. oktobar 2020 17:39)

    # Link komentara

  451. Ajmooooo pobeda bolji smo










    Napred Liberec
    (Čoban, 29. oktobar 2020 17:39)

    # Link komentara

  452. Надам се да је спремио тим способан да освоји 3 бода. Нема изговора. ИДЕМО ❤ЗВЕЗДО❤!
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 29. oktobar 2020 17:34)

    # Link komentara

  453. Stankovic sprema iznenadjenje. Tek cete da vidite!
    (Vitezkoja, 29. oktobar 2020 17:32)

    # Link komentara

  454. Nadam se da je ovo poslednja utakmica u ovoj formaciji...
    (76777, 29. oktobar 2020 17:30)

    # Link komentara

  455. Pa sta je spremio Stanković? gledacemo utakmicu od 0-1 gola na stiskanje zadnjice 90 minuta..pa nije Liberec ni zveZdi ni Partizanu Radnički iz Pirota panda im se istrisaju i likuju sa po 30 šuteva i 15 kornera. I tako već 30 godina. Čim dodje neki tim koji ne priča srpski jezik odjednom ovi naši genijalci prestanu da umeju da igraju fudbal magično. Odjednom i tamo neko selo iz Češke .. Slovačke...Poljske je iskusno i ima svetski jake igrače i tako u krug...a kad se igra lokalno onda su to naši svetski šampioni..velikani...maestra...itd itd...nego ajde..po jedno ladno pivo pa da malo ubijemo vreme.
    (DžaBu, 29. oktobar 2020 17:26)

    # Link komentara

  456. Da se ne lazemo, Zvezda je kvalitetnina ekipa od Slovana. I tacka.
    Ali.... kada igramo vazne utakmice, ponestane fudbalskog mangupluka, koji, upravo na velikim utakmicama, veliki igraci imaju....
    Znaci ovako: zvezdinim igracima ce da bude najvaznije da ne prodaju jeftine lopte..... i to dovodi do sto posto zakljucane utakmice od 0-2 golova.
    E sada, da li ce Zvezda pobediti ostaje da se vidi. Posle bitke svi su generali.. nama ostaje da se nadamo, ali da ce biti od 0-2 golova, bice sigurno.
    Toliko
    (jataganac, 29. oktobar 2020 17:22)

    # Link komentara

  457. Takticki nije spremio nista, ali ce se zato prekrstiti 10-20 puta.
    (Neko to od gore vide sve, 29. oktobar 2020 17:19)

    # Link komentara

  458. Spremio litar-litar, da ima šta da se popije na tribinama...
    (,,,, 29. oktobar 2020 17:18)

    # Link komentara

  459. sta je spremio stankovic ?
    -NISTA
    (spalle, 29. oktobar 2020 17:18)

    # Link komentara

  460. IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI
    (ReD, 29. oktobar 2020 17:15)

    # Link komentara

  461. Valjda neki roštilj i ladno pivo. Za drugo ne znam da li je kvalifikovan.
    (bbcnasrpskom idi odavde., 29. oktobar 2020 17:14)

    # Link komentara

  462. Спремио је једно велико НИШТА!
    (Серби, народ најстарији!!!, 29. oktobar 2020 17:10)

    # Link komentara

  463. Mora Erakovic da igra to su ti novi menadžerski standardi, koga briga sto smo ma 3 utakmice osvojili 3 boda sa njim.
    (Jadni mi, 29. oktobar 2020 17:06)

    # Link komentara

  464. Ova formacija je katastrofa jer bukvalno imas 3 igraca u odbrani, koji ne sluze ničemu u napadu ,nemas desno krilo uopste tj igrac manje u sredini.Sta pokušavamo? Sto se ne vratimo načinu kao sa početka sezone.
    (Niks, 29. oktobar 2020 17:05)

    # Link komentara