Evrogol Pantelića slomio Partizan!

Fudbaleri Radničkog naneli su treći poraz Partizanu u 12. kolu Linglong Superlige Srbije pobedom od 1:0 (0:0) na niškom "Čairu".

SS Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Možda je dobio poziv na poluvremenu da postigne gol...ko je sada kriv za ovaj poraz,Kokeza,Vučić,Terzić,cia,bia,kgb,nlo,zelena trava,bele linije?Pronađite pod hitno krivca jer samo niko iz uprave tog kluba,trener ili igrači nikada nisu krivi a svako drugi jeste.
    (Toliko, 28. oktobar 2020 00:23)

    # Link komentara

  2. Где је проблем и шта би могла да буду решења?Има стручних људи у србском фудбалу,потребне су промене система.Варијанта фаворизовања два клуба у протеклим деценијама је превазиђена и костур домаће лиге треба да вуче од 5 до 10 клубова из различитих места и градова.Лига од 12-16 тимова.Са младим играчима да се праве уговори са клаузулама по којима би само под одређеним условима ишли у иностранство пре 23 године.Више клубова у приватном власништву,где може мешовито,онда може и тако.Нека времена после 45. 70-их,80-их,90-тих су давно прошла и системи,политика,па и клубови из тог периода.Публике на стадионима није било ни пре болести,вируса,здравствених мера,медијске приче,али најмање је то пореметило србски фудбал.Превише смо материјалисти,отуђени смо,мало је духовности,човекољубља.Србија!
    (Милан, 27. oktobar 2020 07:52) Lepo ti ovo napisa druze. Pa evo izvoli, sprovedi svoje zamisli - jel ti brani neko? Ne mozes? Pa naravno jer je NEMOGUCE!!! U kom svetu ti zivis? Ko bre da finansira 5-10 klubova sa jakim i skupim igracima? Odakle? Imamo i sada osim Zvezde i partizana 3-4 vrlo solidna kluba. Ugovori do 23 godine? Pa potpisu ih oni do 23. ali cim dodje ponuda odmah zele preko, neki i ucenjuju klubove. A klubovi moraju da ih prodaju da bi ziveli. kazes privatizacija. Pa imamo Cuku i Vozdovac i? Sta su uradili? Za Zvezdu treba 25-30 miliona minimum godisnje, a ako hoces jak tim onda bar 80-100. Ko ce da obezbedi toliko, a publike nema, sponzori daju sitnu lovu... Pusti snovi druze.
    (veliki strumf, 27. oktobar 2020 17:44)

    # Link komentara

  3. Hajde, znamo da ruke drhte, Udahni duboko, Diši..ma može i na latinskom, polako, biće sve u redu.. Naravno da može i citat, tako izgleda stručnije..
    Obavezno pomenuti Terzu i zvezdu, da zamaskiramo što više.. Tako, lepo.. A sad dodaj o transferima, i kako uzimamo za malog dvesta miliona.. Ma nije mnogo, nema veze cifra, progutaće oni... Ajde sad ono o kiši da pada jače.. Uh uh, izgleda mnogo emotivno..ima da ih raznežimo.. Hajde za kraj ono gromada, institucija, tu ćemo skroz da ih dotučemo.. Ej, ne zaboravi aparthejd, nismo odavno...Misliš na ono o silama i zaveri,? To je dobro, piši samo...i požuri, čekaju..
    Saopštenje.
    (Požuri, 27. oktobar 2020 09:56)

    # Link komentara

  4. Jedna stvar je zanimljiva.. Po bodovima, Partizan je blizi zoni ispadanja nego Zvezdi.
    (Bananamen, 27. oktobar 2020 09:52)

    # Link komentara

  5. Sramotiti ime i sve one velike majstore koji su gradili to ime...
    (realno, 27. oktobar 2020 06:50)
    Koje bre majstore osim 66 i generacije Bjekovića kasnije ništa drugo nije vredno pomena titule za vreme mirka Marjanovića i kasnije ne računam, kao ni Zvezdine posle 91
    (Zastava101Specijal, 27. oktobar 2020 09:37)

    # Link komentara

  6. Biće u sledećem kolu Stanje majstore, i sve po starom, dolazi Mačva.
    (LOVRA VEREBI, 27. oktobar 2020 09:32)

    # Link komentara

  7. Ispadnu iz LE jer nisu doveli pojačanja (pod pojačanjima ne podrazumevam bilo koje igrače, već one koji mogu da poprave igru).
    Prodaju Sadika, dovedu ovo drvo Bajbeka. Danas jure gol sa dva leva beka. Lutovac, koji nema kvalitet za dno tabele, nama je starter i pri tome najagiliniji u prvom poluvremenu. Na desnom beku imaju samo Miljkovića kojem je istekao ugovor u, pazite sad ovaj klub - Alaškertu! Ovi stariji povratnici u Partizan (Marković, Jojić) - za sada žali bože para. Na mestu centralnog beka ostali sa jednom rezervnom - Ostojićem, koji ima 36. godina.
    Star i skup tim za naše uslove, raštimovan da gore ne može i totalno demotivisan.
    Ova uprava Partizana je uspela nešto što apsolutno niko nije mogao da zamisli - rasprodali budućnost, pare potrošili na ove starce koje boli uvo za sve, potrošili sve trenere koji žele da vode Partizan, klub srozali na najniže grane u poslednjih 20 godina. I oni kažu da vole Partizan?! Da ga vole, raspisali bi izbore za novu upravu, da se klub osveži i krene sa nekom novom energijom, ali naravno da se to neće dogoditi, fotelja i lova koja kaplje bez ikakve odgovronosti, pa gde to ima. Ostaće upisani u istoriju Partizana kao jedna od najgorih uprava ikada, eto to je njihovo dostignuće.
    (Šta da se doda više?!?!, 27. oktobar 2020 09:16)

    # Link komentara

  8. Ja da sam na vašem mestu podneo bih tužbu protiv mreže, kod postignutog gola previše se zatresla
    (Advokat, 27. oktobar 2020 09:03)

    # Link komentara

  9. Cia,bia,visoka trava,prodavac semenki, halejeva kometa.... neko je sigurno kriv
    (nema ovde leba, 27. oktobar 2020 08:37)

    # Link komentara

  10. 5 stranaca na terenu u isto vreme ljudi je bilo za Partizan! To je 3:0 za Nislije!
    (fancy, 26. oktobar 2020 20:26)
    Covek je apsolutno u pravu, Banjak, Bajbek, Natho i Asano su poceli mec, a u 46. minutu izlazi Stevanovic i ulazi Holender, peti stranac u ekipi, dok nije izasao oko 60-tog minuta Bajbek.
     (kima, 26. oktobar 2020 21:18) 

    Holender ima i srpski pasoš. Mislim da je rodjen u Kragujevcu.
    (BS, 26. oktobar 2020 22:12)
    Nije Holender sporan, sporan je Stojković koji je vratio pasoš.
    (Neutralni Felš, 27. oktobar 2020 08:24)

    # Link komentara

  11. Србија има талентованих фудбалера,знамо да одлазе у иностранство у млађим категоријама,то је до друштвено-политичких околности,менаџера,родитеља,тренерске струке,ФСС и целокупне фудбалске и спортске организације.Ипак лига има солидне клубове,имају неку организацију,инфраструктуру,имамо добрих играча,тренера,добар рад са млађим категоријама..Репрезентација,поред свега има шансу за ЕП,да одржи континуитет резултата од учешћа на СП 2010,преко освајања европске и светске титуле 13.и 15. за младе и учешћа на СП 18.Наши клубови имају солидан учинак у Европи задњих година,учешћа у ЛШ и ЛЕ,пролазак групне фазе.Ипак,уочљиво је,нешто не функционише,заслужујемо бољу лигу,тимове,да гледамо боље утакмице.Где је проблем и шта би могла да буду решења?Има стручних људи у србском фудбалу,потребне су промене система.Варијанта фаворизовања два клуба у протеклим деценијама је превазиђена и костур домаће лиге треба да вуче од 5 до 10 клубова из различитих места и градова.Лига од 12-16 тимова.Са младим играчима да се праве уговори са клаузулама по којима би само под одређеним условима ишли у иностранство пре 23 године.Више клубова у приватном власништву,где може мешовито,онда може и тако.Нека времена после 45. 70-их,80-их,90-тих су давно прошла и системи,политика,па и клубови из тог периода.Публике на стадионима није било ни пре болести,вируса,здравствених мера,медијске приче,али најмање је то пореметило србски фудбал.Превише смо материјалисти,отуђени смо,мало је духовности,човекољубља.Србија!
    (Милан, 27. oktobar 2020 07:52)

    # Link komentara

  12. Partizan izgleda ne može da dobije ni jednu iole težu utakmicu. A ovamo se priča da ih neko potkrada. I to zvezda koja igra Evropu četiri godine za redom i to dva puta LŠ. Malo već smešno deluje.
    Možda je vreme da sklonite upravu i pogledate u svoje dvorište.
    (4k4.Dex, 27. oktobar 2020 07:41)

    # Link komentara

  13. Ne kapiram šta ljudima nije jasno da sva leva beka? Nisam gledao ali postoje bekovi koji se lagano prebace da igraju krila ili su ih igrali dugo u svojoj karijeri kao npr. što je bio Basta ili Kolarov koji je u napadu i mnogo opasniji. Mislim svi se čude kao da je to nešto novo.
    (4k4.Dex, 27. oktobar 2020 07:37)

    # Link komentara

  14. Utakmica, u skladu sa fudbalom kakav se igra kod nas, nikakva. Osrednji (zapravo ispodprosečni) fudbaleri vođeni još gorim trenerima ne mogu da pruže kvalitetnu igru ali da se u klubovima radi kako treba, mogli bi da pokažu borbenost, zainteresovanost za rezultat, sportski duh ... Videli smo preplaćene kvazi sportiste, koji se valjaju po terenu, urlajući, kada pored njih prođe protivnički igrač preblizu, ne daj bože da ih neko pipne ... Jedino je pogodak bio dobar (čak iako je bio slučajan), sve ostalo za zaborav. Korona ide na ruku našem fudbalu, makar se na tribinama ne okupljaju narko dileri, huligani i drugi polusvet (o ono malo preostalih pogubljenih navijača ne želim da govorim).
    (Persona, 27. oktobar 2020 07:36)

    # Link komentara

  15. Sve mi je jasno, razne teorije zavere koje gutate od svoje uprave... te kriv FSS, UEFA, sudije, drzava... ceo svet ptotiv vas, bili bi u vrhu da igrate u Ligama 5-ice, Sadik vredi 40 miliona, Stevanovic jaci od Azara i ostale gluposti...
    Ali samo mi jedno objasnite, ko je kriv sto ste u 12 kola 5 PUTA kiksnuli od toga 3 PUTA IZGUBILI?
    Skoro pa pola utakmica?
    Pre 2 godine kada ste bili treci na kraju 17 PUTA kiksnuli u prvenstvu... ALOOOO 17 PUTA! O kakvoj borbi za titulu pricate?
    Gubite prvenstvo u decembru vec 3 godine, a niko od vase uprave nije ni PONUDIO ostavku?
    Samo jednom se culo na Marakani "Dzajo odlazi", sutradan je podneo ostavku! Samo jednom je stadion zatrazio odlazak Dusana Bajevica, covek je na piluvremenu otisao u svalcionicu i nije se ni vratio! Gospoda!
    (Cika Slave, 26. oktobar 2020 19:50)

    Najgore sto je ovaj covek u pravu. Nijednom nisu ni ponudili svoju ostavku, a mi se borimo za trece mesto svake godine, to jest mnogo smo blizi da budemo treci nego prvi. Iskreno boli me nasa nemoc. Lozimo se na derbi, kao pokazacemo im u derbiju a svi zaboravljaju cinjenjicu da u svaki taj derbi ulazimo kao da je pitanje zivota i smrti, bas da bi nam ta uprava dokazala da je neko drugi kriv i da smo bolji od zvezde, a zvezdi svejedno, moze da izgubi i opet nam bezi kilometar bodova. Zadnje 3 godine ja mislim da oni imaju 2 pobede u derbiju, mi jednu i ostali je bilo nereseno, kupove ne racunam, kup im sluzi da nam mazu oci. KUP ME NE ZANIMA, HOCU TITULU, HOCU LIGU SAMPIONA! UPRAVA NAPOLJE!
    (PFK, 27. oktobar 2020 07:19)

    # Link komentara

  16. ... Partizan nikad (još od Mancea) nije imao igrača (kao Pantelić) koji je mogao da sa 20-25m pogodi okvir gola, takva je selekcija ovih mudraca iz uprave pa tako i prolazi!
    (Dik, 27. oktobar 2020 07:15)

    # Link komentara

  17. Zbog cega Partizan u poslednje vreme skoro uopste ne igra u crno-beloj garnituri dresova (ili su komplet beli, ili crni)?
    (Alain Charnier, 26. oktobar 2020 20:25)

    Evo ja bih se odmah menjao. Čisto beli i čisto crni u zamenu za ove naše šarene (isprane u mašini) crveno-bele i onaj teget sa orlom. Sreća pa se taj orao i ne vidi toliko pa ti teget i liče na nešto. Menjao bih ja i tunel i šarene stolice sa tribina, ali ovde je reč samo o dresovima.
    (Zlatko, 27. oktobar 2020 07:13)

    # Link komentara

  18. odnos suteva u okvir gola i broj primljenih golova!
    (sly, 27. oktobar 2020 07:09)

    # Link komentara

  19. Partizan gubi sve utakmice u zadnjih 3-4 godine po jednom receptu. Napada celu utakmicu, propusta gomilu sansi i onda iz jedinog suta na gol izgubi utakmicu ili remizira. I cudi me da treneri Partizana to ne vide i igraju ISTO godinama. Svako ko parkira autobus pred golom ima sanse da pobedi Partizan na jednu dobru kontru. Zvezdi se to ne desava jer dobije penal svaku utakmicu tako da je u velikoj prednosti u odnosu na sve druge ekipe. I jos kada prodas 3 napadaca u jednom prelaznom roku kakvi god da su bili onda i imas problem sa realizacijom..
    (Milan K., 27. oktobar 2020 06:58)

    # Link komentara

  20. Ovim čobanima treba zabraniti upotrebu imena Partizan.

    Sramotiti ime i sve one velike majstore koji su gradili to ime...
    (realno, 27. oktobar 2020 06:50)

    # Link komentara

  21. Realno, Đumi je doktor nauka za Stanoja (pa i za Savu), Moralo se vodi računa da ostanu i Savo i Đumi. Mora nekad i da se ima strpljenja. Ne mora 8 godina da se čeka kao ManU Fergusona, ali bar 2,3 godine je pozeljno. Savo je bio na dobrom putu.
    (Alkos, 27. oktobar 2020 05:46)

    # Link komentara

  22. Kakav Stanojević zasto terate coveka,gde su sad čuvene vodje navijača, sto ne kažu uprava napolje.Svi su na Vucelicevom platnom spisku samo da se igrači prodaju to je smisao srpskog fudbala i Partizana.Sto neko ne skandira protiv Vučića sto se neko od čuvenih navijača ne priključi protestima protiv migranata, svi su na platnom spisku zna se koga.Zato narode ne gledaj na srpski fudbal kao sport to je cista prevara kao i ljudi koji su u njemu.
    (Milo, 27. oktobar 2020 05:29)

    # Link komentara

  23. stanoje odlazi.
    (neutralni felš, 26. oktobar 2020 22:49)

    savo vrati se.
    (cipiripi, 27. oktobar 2020 02:04)

    # Link komentara

  24. Шта више треба да урадимо, па да ви смањите разлику на табели? На дербију вам Ераковић поклонио гол, а онај ваш Јојић направио пенал без икаквог разлога. Ми одиграмо нерешено против Јавора, промашимо пенал и стопедесет шанси, а ви изгубите од Радничког? Па је л' ви то нас зезате?
    (Марко, 27. oktobar 2020 01:21)

    # Link komentara

  25. Nije lepo nasladjivati se porazom komsija sa JNA.Jesu se oni radovali Zvezdinim porazima u LS,najsrecniji bili sto je ZVEZDA izgubila od Hofenhajma u LE.Ali valjda postoji neka razlika izmedju navijaca najuspesnijeg kluba iz Istocne Evrope u UEFA Ttakmicenjima i navijaca Partizana? Mislite o tome.
    (odlazi cirkus, 27. oktobar 2020 01:15)

    # Link komentara

  26. Veceras me zove najbolji drug inace veiiki grobar, kaze brate nisam ti dao za pravo a sve si pogodio . A rekao sam mu prvo za Stanoja da je klasican menadzerski trener, sve bivse igrace koje je vratio ucinio je to po nalogu svog sefa Falji Ramadanija jer su to sve njegovi igraci Da im "ozivi " karijere kako bi ih nekom uvalio. Dalje, prodaja 3 najbolja igraca, Pavlovica, Sadika i sada ovog malog Stevanovica, iako je to u kasi oko 23 miliona evra, nece se osetiti jer su duzni i ruzni i uvalili su pricu kako godina Partizana kosta 20 miliona. Terza otisao jos dalje-30 milki navodno kosta Zvezdu godina. Igraci koji se navodno plate 1,5 miliona kao svojevremeno Suma kostaju 3 puta manje, razlika lopovima iz uprave. Igraci koji stvarno vrede se prodaju za manje da bi oni apili proviziju a stave se u ugovor neke nerealne klauzule koje klubivi kupci namerno nece da ispostuju da ih ne bi platili ( tipa da mora da odigra toliko i toliko utakmica).Ako ce vam biti lakse, sve ovo videti i pod "Zvezda, Terzic, Mrkela "...Ista prica klub koji je za 4 godine kasirao preko 150 miliona evra i dalje duguje preko 30,trener pocetnik koga proglasavaju legendom Zvezde a on otisao sa 18 u Italiju, totalni promasaji u skautingu...Ali se zato sa obe strane brda svakodnevno pisu saopstenja, ne bi me cudilo da oni sede u nekoj kafani i uz brdo mesa i dobro vino sve to rade
    (deki, 27. oktobar 2020 01:13)

    # Link komentara

  27. Ovo nema nema veze sa Stanojem, los igracki kadar totalno. Mislim dobri su pojedinci na papiru ali niko tu nije uigran... Gledao sam danas prvo poluvremene i ne verujem sta je Partizan masio, dodju do gola i opale po onoj lopti koja zavesi 10 metara od okvira :-D Ne verujem, samo uporedim zavrsnice koje su imali Leonardo i Djuka i ove danas i place mi se... ne znam sta skauti rade ali danasnji promasaji jedino su prihvatljivi u trecoj ligi... posle se cudimo sto ne igramo evropu, nema sta da se cudimo evo danas smo dobili odgovor...
    (BCP, 27. oktobar 2020 01:03)

    # Link komentara

  28. Kao okoreli navijac Partizana kazem da je ovo nasa realnost. Nije ovo nista tragicno, jednostavno ne mozemo sve da pobedimo jer nemamo kvalitet. U Evropi pucaju i timovi vredni milijarde, sve je to deo sporta i prvenstva. Kod nas je problem sto postoji klub koji dobija sve utakmice sa 5:0 a to nema veze sa sportom i njihovim umecem, to je laz, prevara. Ne kazem da Zvezda nema najbolji tim, verovatno bi bili prvaci ali verujem i da je njihovim navijacima neprijatno kad vide sta se radi. Na celu oba kluba nalaze se kriminalci a ne neki ljudi koji bi trebalo da predstavljaju ta dva kluba i sport uopste. Treba pogledati istini u oci i priznati, a nekadda to njie lako.
    (Stefan, 27. oktobar 2020 01:01)

    # Link komentara

  29. Kad čovek malo bolje razmisli, Partizanu je pobeda za dlaku izmakla.
    Falio je samo bolji golman, bolji bekovski par, bolji igrači sredine terena i bolji napad.
    Isto tako i bolji trener i normalna uprava.
    Sve ostalo je večeras izgledalo sasvim pristojno.
    Tako da je u suštini bilo veoma blizu.
    Ali..
    Glavu gore, biće bolje za desetak godina
    (Utisak, 27. oktobar 2020 00:49)

    # Link komentara

  30. Poredis babe i zabe.
    U kosarci kada budete imali 10% zvezda koje su Partizan i drzavu proslavili onda se javite,o tituli da i ne pricam.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 26. oktobar 2020 21:43)

    У кошарци смо имали два човека који су направили југословенску кошарку, а један од њих је направио и ККП и био иза Ж. Обрадовића 1992. али код вас Хистори ради на дугме, кад иде историја која вам се не уклапа у догму, мењате на СциФи...
    (Мргуд, 27. oktobar 2020 00:01)

    # Link komentara

  31. Ove sezone nema kvalifikacija za LE, a da se ne blamiraju bezveze u ovim konferencijama, gađaju da budu 5 ti na tabeli..
    (Veljko, 26. oktobar 2020 23:50)

    # Link komentara

  32. Navijam za partizan ali mi blage veze nemamo.
    (Rile, 26. oktobar 2020 23:34)

    # Link komentara

  33. stanoje odlazi.
    (neutralni felš, 26. oktobar 2020 22:49)

    Aaaa ne tako brzo, tražili ste - gledajte
    (Savo, 26. oktobar 2020 23:33)

    # Link komentara

  34. Meni jedna stvar nije jasna. Taman Partizan napravi tim, uigran,igra lepo i ofanzivno.... bas se vidi to na terenu. I onda odjednom dolaze turbulencije. Secam se, tako je trener Nikolic napravio stvarno respektabilnu ekipu i odjednom prekid saradnje. Savo Milošević, isto tako. Taman uigra ekipu, vidi se kvalitet i onda par poraza je dovoljno da se sve raštima. To sam nešto primetio kod komšija, a ima toga dosta u našem fudbalu i kod drugih. Ali za Partizan je baš karakteristično
    (kimiko, 26. oktobar 2020 23:31)

    # Link komentara

  35. Evo sad će već četvrta godina bez titule.

    Zašto su Vučela i Vazura i dalje u Partizanu?
    (Uprava napolje, 26. oktobar 2020 23:24)

    # Link komentara

  36. Gledam ovu tabelu pa Vojvodina je samo 6 bodova iza Zvezde.
    (Zvezdaš, 26. oktobar 2020 22:53)

    Tolika je razlika i između Metalca i Partizana.
    A Metalac je 11 na tabeli.
    (Dostojevski, 26. oktobar 2020 23:11)

    # Link komentara

  37. Meni nije jasno sto Scekic ne igra...zna li ko?
    (Je li, 26. oktobar 2020 23:10)

    # Link komentara

  38. 5 stranaca na terenu u isto vreme ljudi je bilo za Partizan! To je 3:0 za Nislije!
    (fancy, 26. oktobar 2020 20:26)
    Covek je apsolutno u pravu, Banjak, Bajbek, Natho i Asano su poceli mec, a u 46. minutu izlazi Stevanovic i ulazi Holender, peti stranac u ekipi, dok nije izasao oko 60-tog minuta Bajbek.
    (kima, 26. oktobar 2020 21:18)

    Ma u redu je, nemoj, pusti...
    Daj Bože eto da taj mali ima naše papire. Ako su i tu pogrešili, zamisli tek kuknjave!?!?!?!?
    Saopštenja, zavere, plač, cia, bia, vatikan, izjave, objave, najave, istupanja, pristupanja, tužbe, tužbalice, latinski, kineski, solfeđo..
    Za njihovu upravu je Kalimero vesnik radosti :)))
    (dacha Zvezda, 26. oktobar 2020 23:10)

    # Link komentara

  39. Пантелињо
    (Борат, 26. oktobar 2020 23:04)

    # Link komentara

  40. Da se ne ljubimo...
    (čovek, 26. oktobar 2020 23:02)

    # Link komentara

  41. Cisto statistike radi koliko su puta Radnicki, Vojvodina i Napredak uzeli bodove Zvezdi a koliko Partizanu od 2012.
    (Rekorderi i Misko taksista, 26. oktobar 2020 20:13)
    ovo je baš glupo.pa vojvodina je zvezdu redovno pobeđivala za vreme toleta.izbacila je par puta i iz kupa.2006 je pobedila na marakani sa 3-0 .to je ono kad se bajević pokupio i otišao za vreme utakmice i posle podneo ostavku.napredak je u sezoni 2017-18 naneo jedini poraz zvezdi i to golom u 95.minutu.bilo je to u 8.kolu znači na početku prvenstva.za radnički se nešto i ne sećam,ali on je je do pre dve sezone baš tavorio i nije predstavljao ozbiljnijeg protivnika
    (slobinator, 26. oktobar 2020 23:01)

    # Link komentara

  42. U istom kolu kiksnu i Zvezda i Partizan...
    (Kakva slučajnost..., 26. oktobar 2020 22:58)

    # Link komentara

  43. Ling long liga???
    (Marko, 26. oktobar 2020 22:58)

    # Link komentara

  44. Otkada je osnovan FKP, nikada ih niko nije pošteno pobedio.
    I nikada se nije desilo da su prihvatili poraz kao sastavni deo sporta jer su bili gori od protivnika.
    Nikad.
    Ripley's believe it or not.
    (Taras Buljba, 26. oktobar 2020 22:55)

    # Link komentara

  45. Gledam ovu tabelu pa Vojvodina je samo 6 bodova iza Zvezde.
    (Zvezdaš, 26. oktobar 2020 22:53)

    # Link komentara

  46. stanoje odlazi.
    (neutralni felš, 26. oktobar 2020 22:49)

    # Link komentara

  47. Partizan je smesan. Ovo izjavljujem kao dugogodisnji navijac.
    (Oliver Kosta, 26. oktobar 2020 22:48)

    # Link komentara

  48. @marko
    Malev je bugarska aviokompanija cini mi se, Maglev je voz (magnetic elevation). TGV je cale tih vozova, Evropljani su im razvili tehnologiju, Francuzi Japancima, Nemci Kinezima...
    (Mister Vo, 26. oktobar 2020 22:25)

    Малев је мађарска авио-компанија, магЛев је магнетна левитација,
    а TGV не левитира. Сва три замало, ал си сва три омашио.
    :-D
    (Горан, 26. oktobar 2020 22:46)

    # Link komentara

  49. Verovatno se neko sali ali mozda neko i ne zna. Filip Holender reprezentativac Madjarske je rodjen u Kragujevcu gde je i odrastao. Tako da nije igralo 5 stranaca,
    (zemunski kej, 26. oktobar 2020 21:06)
    Reprezentativac Mađarske znači mađaraki pasoš= stranac.
    (Zastava101Specijal, 26. oktobar 2020 22:43)

    # Link komentara

  50. Bio je faul pre toga, ili možda opet korner.
    (Zastava101Specijal, 26. oktobar 2020 22:36)

    # Link komentara

  51. Zbog cega Partizan u poslednje vreme skoro uopste ne igra u crno-beloj garnituri dresova (ili su komplet beli, ili crni)?
    (Alain Charnier, 26. oktobar 2020 20:25)

    Sramota ih...
    (shone, 26. oktobar 2020 22:35)

    # Link komentara

  52. Jel reče nešto Ilijev?
    (HitTheRoadJack, 26. oktobar 2020 20:41)

    Da je igrao Suma bilo bi 3:1
    (shone, 26. oktobar 2020 22:34)

    # Link komentara

  53. Ništa Partizane ostaje ti derbi da dokažeš ko je šampion.
    (Kareka, 26. oktobar 2020 21:45)


    Ako uspeš da izađeš iz bunkera.... ha ha ha ha

    p.s. šampion je onaj koji uzme prvenstvo. :-)))
    (Roy, 26. oktobar 2020 22:32)

    # Link komentara

  54. Koliko du jadni, glupo je i da ih zezamo...
    (shone, 26. oktobar 2020 22:28)

    # Link komentara

  55. @ВАСА - Па не нервираш се ти због момка који пика лопту него због онога шта тај момак представља а представља Звезду, клуб за који ти навијаш. Ваљда навијаш? Момци(играчи) су пролазни а Звезда је увијек ту. И ко те гони да навијаш? Да ти и даље објашњавам или је довољно?
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 26. oktobar 2020 22:27)

    # Link komentara

  56. @marko
    Malev je bugarska aviokompanija cini mi se, Maglev je voz (magnetic elevation). TGV je cale tih vozova, Evropljani su im razvili tehnologiju, Francuzi Japancima, Nemci Kinezima...
    (Mister Vo, 26. oktobar 2020 22:25)

    # Link komentara

  57. Ništa Partizane ostaje ti derbi da dokažeš ko je šampion.
    (Kareka, 26. oktobar 2020 21:45)

    Neka ja tako narednih 100 godina.
    (Uzdravlje, 26. oktobar 2020 22:23)

    # Link komentara

  58. Lepo sam ja napisao jednom ovde - Kad sam pre trideset pet godina trenirao i malo amaterski igrao fudbal ponekad bi me bila sramota koliko sam loš i nisam imao pojma. Danas bi bio lično Mesi za 90% ovih "fudbalera".
    (Lajavi krelac, 26. oktobar 2020 22:23)

    # Link komentara

  59. U inat svima Partizan ce biti sampion.
    (Zoran, 26. oktobar 2020 22:21)

    # Link komentara

  60. ali kad sam na poluvremenu video lolu na zagrevanju....
    (borivoje surdilovic, 26. oktobar 2020 21:47)

    Ja umalo da padnem sa stolice, taj kada zavrsi zagrevanje toliko je umoran da ga moraju unositi dvojica na teren.
    (Cubaka, 26. oktobar 2020 22:18)

    # Link komentara

  61. Moćni Pantela još igra???
    (alfabet, 26. oktobar 2020 22:16)

    # Link komentara

  62. Polemikaviko 5 stranaca u isto vreme na terenu.Zaboravljare na Mustafu koji Bogu hvala nije skocio sa Beogradjanke ali je vratio srpski pasos,znaci,stranac je.
    (realno, 26. oktobar 2020 22:13)

    # Link komentara

  63. Stanoje ce nas unakaziti sa svojim pojacanjima. Bukvalno se ugurao ponovo u klub da nas satre.
    (Kratko Ostanic, 26. oktobar 2020 22:12)

    # Link komentara

  64. 5 stranaca na terenu u isto vreme ljudi je bilo za Partizan! To je 3:0 za Nislije!
    (fancy, 26. oktobar 2020 20:26)
    Covek je apsolutno u pravu, Banjak, Bajbek, Natho i Asano su poceli mec, a u 46. minutu izlazi Stevanovic i ulazi Holender, peti stranac u ekipi, dok nije izasao oko 60-tog minuta Bajbek.
     (kima, 26. oktobar 2020 21:18) 

    Holender ima i srpski pasoš. Mislim da je rodjen u Kragujevcu.
    (BS, 26. oktobar 2020 22:12)

    # Link komentara

  65. 5 stranaca na terenu u isto vreme ljudi je bilo za Partizan! To je 3:0 za Nislije!
    (fancy, 26. oktobar 2020 20:26)
    Covek je apsolutno u pravu, Banjak, Bajbek, Natho i Asano su poceli mec, a u 46. minutu izlazi Stevanovic i ulazi Holender, peti stranac u ekipi, dok nije izasao oko 60-tog minuta Bajbek.
    (kima, 26. oktobar 2020 21:18)

    Holender je rodjen u Srbiji pa ima nase papire. Tako da ako gledamo na to ko vi, onda je zvezda prethodne tri godine uvek imala visak stranaca na terenu zbog, rekao bih, 3 igraca sa duplim papirima.
    (Aspera, 26. oktobar 2020 22:11)

    # Link komentara

  66. Partizani su sada već u rizicnoj zoni kada svaki sledeći ovakav kiks znači pad od nekoliko mesta na tabeli automatski.

    I ne samo to ... slabiji klubovi su sada osetili mršu partizansku lešinu pa će da kidišu na ceo plen.

    Stanoje smešan lik... trener za srpsku ligu...
    (Roy, 26. oktobar 2020 22:11)

    # Link komentara

  67. Jug je uz Stanoja i Vazuru, za razliku od onih proslih oni znaju sta je Partizan, znaju velicinu ovog kluba i sampionske ambicije nas navijaca
    (Taurunum1987, 26. oktobar 2020 16:17)

    Hahahahaha pa ne ja ne mogu, sta je ovo i Velja nevolja ima svoje botove ili ste stvarno prsli skroz na skroz. Vladica Kovacevic kojeg su ove bitange oterale sa skupstine i zabranili ulaz na stadion ne zna sta je Partizan ali zato Vazura i Veljin jug znaju. Auuuu pa vama neprijatelji uopste ne trebaju. Tuzno, sramno, jadno, bedno, ali samo NASTAVITE nama ne smeta, iz PRINCIPA!
    (Sub013, 26. oktobar 2020 22:09)

    # Link komentara

  68. Екипа која је довела 4 појачања последњег дана прелазног рока, и то након што је испала из Европе. Крај вица.
    (Звездин весник, 26. oktobar 2020 22:01)

    # Link komentara

  69. Cisto statistike radi koliko su puta Radnicki, Vojvodina i Napredak uzeli bodove Zvezdi a koliko Partizanu od 2012.
    (Rekorderi i Misko taksista, 26. oktobar 2020 20:13)

    Pa bas zato ste i drugi, treci, cetvrti... Da su Zvezdi uzeli vise nego Partizanu, Partizan bi bio prvi. Znas, za pobedu se dobija 3 boda, za nerešeno 1, a za poraz nista i onda ako pobedjujes imas vise bodova od ovog sto gubi, ako si prvi na tabeli to znaci da si vise pobedjivao od ovog ko ima 20 bodova manje od tebe, 2 i 2 su 4, sta si nam sad otkrio toplu vodu ili kritikujes Partizan sto ga dere ko stigne, ne kapiram bas? Kao kad bi navijac Sevilje rekao navijacu Barse, pogledajte koliko su Sevilji uzeli bodova Bilbao, Atletiko i Hetafe u zadnjih 10 godina a koliko Barseloni, to nije fer. Inace gde spomenu Napredak, Napredak je jedina ekipa koja nas je u prvenstvu pobedila na Marakani dok je Miloje bio trener jer su momci izginuli i nagradjeni su za to golom za pobedu, a vas bi pobedili svaki put ali su ih sudije protiv Partizana brutalno krale pa im to nije polazilo za rukom bas svaki put.
    (Sub013, 26. oktobar 2020 21:57)

    # Link komentara

  70. Imam osecaj da ce Natho i Suma uskoro da beze iz Partizana.
    (2CRAZY, 26. oktobar 2020 21:06)

    Neće. Ko bi im još dao toliku platu negde?

    Ostaju oni ovde koliko budu mogli.
    (Pibe, 26. oktobar 2020 21:55)

    # Link komentara

  71. Partizan je treći na tabeli i to je automatski “Katastrofa”?
    Šta? Partizan i Zvezda moraju uvek da se “bore” za titulu? To sve treba u seljačku ligu da se pošalje, pa nek tamo nameštaju utakmice.
    (DraganDJ, 26. oktobar 2020 21:53)

    # Link komentara

  72. Dovoljno mi je bilo da vidim kako dvojica usporavaju da zaustave ovog sto puca i postize gol.
    (Klm, 26. oktobar 2020 20:19)
    Ovakva golcina tesko da moze da se namesti. Pa nije ovo Bundesliga pa da svaki igrac ume ovako da sutne. Ovaj ga je sad ovako metnuo i ko zna koliko bi morao puta da sutne da bi opet dao ovakav gol... Zato uzivaj bar u lepoti atraktivnog fudbalskog poteza kada vec ne mozes da uzivas u pobedi.
    (djaPe, 26. oktobar 2020 21:50)

    # Link komentara

  73. ali kad sam na poluvremenu video lolu na zagrevanju....
    (borivoje surdilovic, 26. oktobar 2020 21:47)

    # Link komentara

  74. Ništa Partizane ostaje ti derbi da dokažeš ko je šampion.
    (Kareka, 26. oktobar 2020 21:45)

    # Link komentara

  75. neko pobedi prvaka evrope te godine u fudbalu Liverpula,igra 4 godine uzastopce lS i EL,neko pobedi u kosarci prvaka Evrope isto, igra 7 godina EL.a neko se muci,gamba sa moldavcima i estoncima u fudbalu,pa gubi od borca i na muke cedevite dobije i bascasehire neke u kosarci.Pametnom dosta i dete vidi jaz ogroman. Ali doci ce Dule general,Bogdanova mama pravice opet sarmice,alhemija ce se vratiti,polako samo.Da ste vi nma grobari zivi i zdravi samo jos godina sto.
    (KmeKme, 26. oktobar 2020 21:

    Poredis babe i zabe.
    U kosarci kada budete imali 10% zvezda koje su Partizan i drzavu proslavili onda se javite,o tituli da i ne pricam.
    (marko992, 26. oktobar 2020 21:43)

    # Link komentara

  76. 5 stranaca na terenu u isto vreme ljudi je bilo za Partizan! To je 3:0 za Nislije!
    (fancy, 26. oktobar 2020 20:26)
    Covek je apsolutno u pravu, Banjak, Bajbek, Natho i Asano su poceli mec, a u 46. minutu izlazi Stevanovic i ulazi Holender, peti stranac u ekipi, dok nije izasao oko 60-tog minuta Bajbek.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kima, 26. oktobar 2020 21:18)

    Vaauuuu...Kakva pamet...Steta ne uzeti te u NASA agenciju ili neki nas institut...
    Jedino ti promaklo da Holander ima srpski pasos i da je nas drzavljanin...Uf...zamalo da dobijes Nobela...mada ne bi bio sam, morao bi da delis sa pobratimom koje je iznad tvog posta...Ipak je on prvi "primetio"...
    (Marko, 26. oktobar 2020 21:42)

    # Link komentara

  77. naredna gostovanja gromadnog kluba kod Spartaka i TSC, a kući protiv Proletera i Čukaričkog... Koga Stanoje od Šamroka planira ovde da pobedi, a osmom na tabeli se beži čak 3 boda..
    (Spale, 26. oktobar 2020 19:26)

    Pa dobro, posle ovih utakmica ce osmi na tabeli njima da bezi tri boda.
    (Pop, 26. oktobar 2020 21:37)

    # Link komentara

  78. Sve mi je jasno, razne teorije zavere koje gutate od svoje uprave... te kriv FSS, UEFA, sudije, drzava... ceo svet ptotiv vas, bili bi u vrhu da igrate u Ligama 5-ice, Sadik vredi 40 miliona, Stevanovic jaci od Azara i ostale gluposti...
    Ali samo mi jedno objasnite, ko je kriv sto ste u 12 kola 5 PUTA kiksnuli od toga 3 PUTA IZGUBILI?
    Skoro pa pola utakmica?
    Pre 2 godine kada ste bili treci na kraju 17 PUTA kiksnuli u prvenstvu... ALOOOO 17 PUTA! O kakvoj borbi za titulu pricate?
    Gubite prvenstvo u decembru vec 3 godine, a niko od vase uprave nije ni PONUDIO ostavku?
    Samo jednom se culo na Marakani "Dzajo odlazi", sutradan je podneo ostavku! Samo jednom je stadion zatrazio odlazak Dusana Bajevica, covek je na piluvremenu otisao u svalcionicu i nije se ni vratio! Gospoda!
    (Cika Slave, 26. oktobar 2020 19:50)

    cika slave kapa dole!to je jedina stvar koju vam priznajem!Vasi navijaci imaju tezinu,nasi su ikebane kupljene za lovu!Da ste vi u ovoj situaciji,marakana bi gorela,uprava bi pobegla glavom bez obzira.Ovi nasi prevaranti se sprdaju sa nama.
    (dak, 26. oktobar 2020 21:17)

    Slazem se sa obojicom,samo bih dodao,
    sada ni kod vas nema gospode.
    (marko992, 26. oktobar 2020 21:36)

    # Link komentara

  79. Ljudski resurs Vladimira Vuletića,lovački njuh Ivice Ilijeva, osećaj za pravdu Miloša Vazure i maštovitost i kreativnost Aleksandra Stanojevića su san svakog ozbiljnog navijača Crvene zvezde ali naravno u upravi FK Partizan!
    (Bok, 26. oktobar 2020 21:23)

    # Link komentara

  80. 625

    statistike radi koliko su puta Radnicki, Vojvodina i Napredak uzeli bodove Zvezdi a koliko Partizanu od 2012.

    a može i koliko puta su Ajntraht i Volfsburg uzeli bodove Bajernu a koliko Šalkeu.od 2007.
    (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 26. oktobar 2020 20:37)

    Au koji nivo samoobmanjivanja,svaka cast!
    (marko992, 26. oktobar 2020 21:20)

    # Link komentara

  81. Брат Пантела.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 26. oktobar 2020 21:18)

    # Link komentara

  82. 5 stranaca na terenu u isto vreme ljudi je bilo za Partizan! To je 3:0 za Nislije!
    (fancy, 26. oktobar 2020 20:26)
    Covek je apsolutno u pravu, Banjak, Bajbek, Natho i Asano su poceli mec, a u 46. minutu izlazi Stevanovic i ulazi Holender, peti stranac u ekipi, dok nije izasao oko 60-tog minuta Bajbek.
    (kima, 26. oktobar 2020 21:18)

    # Link komentara

  83. Sve mi je jasno, razne teorije zavere koje gutate od svoje uprave... te kriv FSS, UEFA, sudije, drzava... ceo svet ptotiv vas, bili bi u vrhu da igrate u Ligama 5-ice, Sadik vredi 40 miliona, Stevanovic jaci od Azara i ostale gluposti...
    Ali samo mi jedno objasnite, ko je kriv sto ste u 12 kola 5 PUTA kiksnuli od toga 3 PUTA IZGUBILI?
    Skoro pa pola utakmica?
    Pre 2 godine kada ste bili treci na kraju 17 PUTA kiksnuli u prvenstvu... ALOOOO 17 PUTA! O kakvoj borbi za titulu pricate?
    Gubite prvenstvo u decembru vec 3 godine, a niko od vase uprave nije ni PONUDIO ostavku?
    Samo jednom se culo na Marakani "Dzajo odlazi", sutradan je podneo ostavku! Samo jednom je stadion zatrazio odlazak Dusana Bajevica, covek je na piluvremenu otisao u svalcionicu i nije se ni vratio! Gospoda!
    (Cika Slave, 26. oktobar 2020 19:50)

    cika slave kapa dole!to je jedina stvar koju vam priznajem!Vasi navijaci imaju tezinu,nasi su ikebane kupljene za lovu!Da ste vi u ovoj situaciji,marakana bi gorela,uprava bi pobegla glavom bez obzira.Ovi nasi prevaranti se sprdaju sa nama.
    (dak, 26. oktobar 2020 21:17)

    # Link komentara

  84. neko pobedi prvaka evrope te godine u fudbalu Liverpula,igra 4 godine uzastopce lS i EL,neko pobedi u kosarci prvaka Evrope isto, igra 7 godina EL.a neko se muci,gamba sa moldavcima i estoncima u fudbalu,pa gubi od borca i na muke cedevite dobije i bascasehire neke u kosarci.Pametnom dosta i dete vidi jaz ogroman. Ali doci ce Dule general,Bogdanova mama pravice opet sarmice,alhemija ce se vratiti,polako samo.Da ste vi nma grobari zivi i zdravi samo jos godina sto.
    (KmeKme, 26. oktobar 2020 21:13)

    # Link komentara

  85. Onaj nas neznalica Stankovic vas vraca u zivot ali ni to ne pomaze.
    (POPE, 26. oktobar 2020 21:06)

    # Link komentara

  86. Imam osecaj da ce Natho i Suma uskoro da beze iz Partizana.
    (2CRAZY, 26. oktobar 2020 21:06)

    # Link komentara

  87. Verovatno se neko sali ali mozda neko i ne zna. Filip Holender reprezentativac Madjarske je rodjen u Kragujevcu gde je i odrastao. Tako da nije igralo 5 stranaca,
    (zemunski kej, 26. oktobar 2020 21:06)

    # Link komentara

  88. E, ajmo malo da zezamo Partizan da ne vidimo nasu bruku sinoc! Ja sam se sinoc iznervirao nisam mogao da spavam! "mister" kaze imali smo mrtve sanse. pa nismo bre igrali sa mancesterom. Partizan ocaj, Zvezda za nijansu bolja a ima i zaledjinu, kao uostalom i Partizan pre desetak godina. Ostalo je jos da se mi navijaci peckamo ali ni to vise nije to! Ja imam platu 300 eura a nerviram se za momka koji pika lopta za 50000 evra mesecno i sunoc je bio na splavu sa starletom. Ko je ovde normalan?!
    (vasa, 26. oktobar 2020 20:27)

    Potpisujem svaku rec.
    (marko992, 26. oktobar 2020 21:05)

    # Link komentara

  89. Nemamo pravo da se bunimo nesto za sudjenje Zvezdi, danas smo dobili 8 minuta nadoknade u mecu bez vecih prekida. Miljkovic je 5-6 puta zavalio protivnika u glavu laktom, mislim da ni zuti nije dobio. Gleda nam se kroz prste ali tim je toalno los. Da ne pise partizan na dresovima bili bi tu negde oko 10-og mesta na tabeli. Kamo srece da mi imamo Kataija i Bena umesto Scekica i Lutovca. Mnogo se zavaravaju u strucnom stabu ako misle da su bolji od Zvezde. Vojvodina je vise puta pokazala da je bolja od nas.
    (Realno, 26. oktobar 2020 19:29)

    To sam i ja isto pričao za onu Zvezdu pre 10 godina, kad su igrali Savio, Isah, Perović, Lekić, Ignjatijević, Bogdanović, majko moja kakva je to ekipa bila, oni da nisu nosili dres Zvezde verovatno bi ispali iz tadašnje lige.
    (Sasa, 26. oktobar 2020 21:00)

    # Link komentara

  90. Koja komedija gledati Natkha kako juri svog igraca kod postignutog gola. Taj je odigrao povratnu i 1-0.
    Natkho otprilike je izgledao kao da nas voz sa linije Beograd-Nis juri kineski magnetni voz Malev (450km/h) ili japanski Shinkasen. Pa pno je bilo da se prevrnes od smeha.
    Sta tek reci o centarsutevima Lutovca, Miljkovica...sta reci, a ne zaplakati..??
    (Marko, 26. oktobar 2020 20:58)

    # Link komentara

  91. Ovaj Bajbek me posedca na veliko pojacanje Zvezde I cuveni Ailton.
    Stim da Ailton je pre Zvezde I bio nesto,a Ovaj nista. Ali jedno Im je isto STOMACI. I bacene pare . Sve sto je Partizana dove nije ni za Mitros za beton ligu.
    (Miki83, 26. oktobar 2020 20:58)

    # Link komentara

  92. Чији позив је сад уследио?
    е гробари тужни ли сте, с вашим управама у фудбалу,а богами и кошарке
    (зуке, 26. oktobar 2020 20:58)

    # Link komentara

  93. kako je nama dobro sa vama...
    (zvezda i to crvena, 26. oktobar 2020 20:56)

    # Link komentara

  94. Буљук индивидуа обукао дресове славног Партизана и трчи за лоптом по Чаиру умишљајући да игра фудбал. Овако сам ја видио данашњи наступ оних што су плаћени као фудбалери , а то сигурно , по приказаном ,нису !
    (Драган КНН, 26. oktobar 2020 20:55)

    # Link komentara

  95. Promeniste 4-5 trenera, gomilu igrača ali nikako VVV upravu da promenite .... a čini se da je baš tu ključ ....


    Oteraće vas VVV u drugu ligu.
    (Maradona, 26. oktobar 2020 20:53)

    # Link komentara

  96. Ala ih je opravio, svaka mu čast!
    (SAŠA FRANKFURT, 26. oktobar 2020 20:51)

    # Link komentara

  97. Mene interesuje kako je Partizan igrao sa 5 stranaca, ako je dozvoljeno 4 (Banjak, Natho, Asano, Bajbek, Holender)?.........
    (Pedja, 26. oktobar 2020 19:32)

    Filip Holender je rodjen u Srbiji i ima nas pasos.
    (Cubaka, 26. oktobar 2020 20:47)

    # Link komentara

  98. Kako lepa akcija Radničkog... Ne vidja se često (nažalost) na našim terenima. Svaka čast.
    (sale1907, 26. oktobar 2020 20:46)

    # Link komentara

  99. Jel reče nešto Ilijev?
    (HitTheRoadJack, 26. oktobar 2020 20:41)

    # Link komentara

  100. naredna gostovanja gromadnog kluba kod Spartaka i TSC, a kući protiv Proletera i Čukaričkog... Koga Stanoje od Šamroka planira ovde da pobedi, a osmom na tabeli se beži čak 3 boda..
    (Spale, 26. oktobar 2020 19:26)

    Ajoooooj, pa oni idu TSCu????
    Ne piše im se tu dobrooo, nikako!!
    Mogu LAGANO da računaju na 3-4 komada :)))
    (dacha Zvezda, 26. oktobar 2020 20:41)

    # Link komentara

  101. Manjamo igrace, menjamo trenere i ne ide pa ne ide. Krajnje je vreme da se promeni i uprava!
    Sto se igrackog kadra tice koliko god volim i cenim Stojkovica mislim da je njegovo vreme proslo i da se treba naci neki mladji golman.
    (Djoka iz NY, 26. oktobar 2020 20:39)

    # Link komentara

  102. statistike radi koliko su puta Radnicki, Vojvodina i Napredak uzeli bodove Zvezdi a koliko Partizanu od 2012.

    a može i koliko puta su Ajntraht i Volfsburg uzeli bodove Bajernu a koliko Šalkeu.od 2007.
    (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 26. oktobar 2020 20:37)

    # Link komentara

  103. Bravo Stanoje, do poslednjeg daha kukavicki!! Koliko smo golova dali iz igre od kada si trener?
    (montoya, 26. oktobar 2020 20:35)

    # Link komentara

  104. Ja ovde ne vidim ništa spektakularno. Radnički pobedio na domaćem terenu. Valjda je to normalno, i tako treba da funkcioniše domaća liga kao u svakoj normalnoj zemlji, a ne da dva kluba moraju da pobeđuju pa makar silom i najčešće uz pomoć sudija. Kad se to bude promenilo, i reprezentacija će ličiti na nešto, a fudbalski stadioni će vratiti poverenje navijača. Poz.....
    (Noca, 26. oktobar 2020 20:31)

    # Link komentara

  105. Cisto statistike radi koliko su puta Radnicki, Vojvodina i Napredak uzeli bodove Zvezdi a koliko Partizanu od 2012.
    (Rekorderi i Misko taksista, 26. oktobar 2020 20:13)

    Dokle god razmisljate na taj nacin o bodovima, zavrsavacete sezonu sa minus 30. Bodovi se ne poklanjaju, nego se osvajaju, prvenstvo se dobija na malim utakmicama.
    (Ivan, 26. oktobar 2020 20:31)

    # Link komentara

  106. Nikad gore za komšije.Nikad gore.Ode prvenstvo u fudbalu,a u košarci ih tek očekuje debakl.Niko više ne pominje posmrtni marš za Zeku i Bjeku.Ne mogu da kažem ništa gore,ni za moju zvezdu.Ali kad svi odluče da mora biti promena,onda ih i bude.Kad se javnost zvezdaška pobuni...ode Džaja,princ Neretve,Pižon pa i Stanković isto.A frakcije samo ćute...tonu sve dublje i ćute.Komšije,nekada ste imali ..da.Baš ste me razočarali.
    (1DJOKOVIC, 26. oktobar 2020 20:30)

    # Link komentara

  107. Bezobrazni su. Prešli centar. Pa to je nepravda......
    (šta reći....., 26. oktobar 2020 20:29)

    # Link komentara

  108. E, ajmo malo da zezamo Partizan da ne vidimo nasu bruku sinoc! Ja sam se sinoc iznervirao nisam mogao da spavam! "mister" kaze imali smo mrtve sanse. pa nismo bre igrali sa mancesterom. Partizan ocaj, Zvezda za nijansu bolja a ima i zaledjinu, kao uostalom i Partizan pre desetak godina. Ostalo je jos da se mi navijaci peckamo ali ni to vise nije to! Ja imam platu 300 eura a nerviram se za momka koji pika lopta za 50000 evra mesecno i sunoc je bio na splavu sa starletom. Ko je ovde normalan?!
    (vasa, 26. oktobar 2020 20:27)

    # Link komentara

  109. 5 stranaca na terenu u isto vreme ljudi je bilo za Partizan! To je 3:0 za Nislije!
    (fancy, 26. oktobar 2020 20:26)

    # Link komentara

  110. Zbog cega Partizan u poslednje vreme skoro uopste ne igra u crno-beloj garnituri dresova (ili su komplet beli, ili crni)?
    (Alain Charnier, 26. oktobar 2020 20:25)

    # Link komentara

  111. pa zar nije Gavric dao gol?
    ne Pantelic
    (filip, 26. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  112. Opet namestaju. Ona fora stara. Igraju svi koji se klade naravno, na Zvezdz,kad ono Zvezda odigra nereseno a glupa klqdionicarska logika,idemo sad trpaj na Partizan pare posto mora da pobedi taman da smanji razliku u bodovima. Kad,gle cuda,oni izgubise. Alo bre. Pa kad je Real izgubio sa jedan nula kuci proslo kolo,isto su svi jurili Barselonu da pobedi. I sta se desilo? Barselona takodje izgubi istim rezultatom svoju utakmicu. A svinsu tad igrali da Barsa dobije mec. Mnogo se zalicete,nista ne razmisljate ,samo igrate bzv i bacate pare. A logika vam je nula.
    (Vlada, 26. oktobar 2020 20:23)

    # Link komentara

  113. Dovoljno mi je bilo da vidim kako dvojica usporavaju da zaustave ovog sto puca i postize gol.
    (Klm, 26. oktobar 2020 20:19)

    # Link komentara

  114. Cisto statistike radi koliko su puta Radnicki, Vojvodina i Napredak uzeli bodove Zvezdi a koliko Partizanu od 2012.
    (Rekorderi i Misko taksista, 26. oktobar 2020 20:13)

    # Link komentara

  115. I sta je Terza slagao kad je rekao da vas gleda isto kao Nis ili Vojvodinu?
    (Bravo, 26. oktobar 2020 19:44)

    Pa pogrešio je jer su i Vojvodina i Radnički bolji od partizana.
    (tipični grobar, 26. oktobar 2020 20:10)

    # Link komentara

  116. Savo je za stanoja,Murinjo
    (U prolazu, 26. oktobar 2020 20:09)

    # Link komentara

  117. Zvezda i kada ne pobedi,poveca prednost.
    (maya, 26. oktobar 2020 20:06)

    # Link komentara

  118. Jos jedan u nizu dokaza kakav je ovaj Stanojevic kao trener, ali i na koji nacin su uzimali titule u njegovom prvom mandatu.

    Samrok ce im se ponavljati iz kola u kolo sa ovim "strucnjakom" na klupi.
    (chupavi, 26. oktobar 2020 20:05)

    # Link komentara

  119. Umorni od utakmica u Evropi...
    (Dejan CZ, 26. oktobar 2020 20:03)

    # Link komentara

  120. Što bismo se mi bavili njima? Uzeli smo tri titule zaredom 100 bodova ispred njih, i što bismo se mi bavili njima? Oni se bore u rangu sa Radničkim, Vojvodinom i ostalima. Zvezda je otišla džinovski korak ispred njih. Oni su loše rezultate koje su imali hteli da brane napadima na Zvezdu', dodao je on.

    Terzić je istakao da želi da 'večiti' rival bude jači, nego što je sada.

    'Poštujem Partizan i tradiciju, ali neki ljudi nisu dostojni da budu tu. Želim bolji Partizan nego što je sada, ali stavrno želim. Mi pobegnemo Partizanu 20-30 bodova u sezoni', zaključio je Terzić.
    (Cika Slave, 26. oktobar 2020 20:03)

    # Link komentara

  121. Savo Milošević je izgubio ovu titulu. Zato je i pobegao.

    Niste fer prema ovom Stanju Šamroku. Ne zaboravite da je on prosuo bodove protiv Pazara,Vojvodine itd. A sad ispade da vam je ostavio + 10 bodova i LE.


    Dajte šansu Stanoju.
    (Rocky, 26. oktobar 2020 19:55)

    # Link komentara

  122. Radnički rutinski.
    (Ugasimo Blizance, 26. oktobar 2020 19:54)

    # Link komentara

  123. Tipičan gol koji prima Stojković, kada prima gol iz daljine, nije koncentrisan i bacio se ne za loptom kao rukometni golman napravio leptir, pa ako ga lopta pogodi ok, ako ne uradio je sve što može. Krajnje je vreme da Partizan nađe boljeg golmana, jer Stojković je prošlost.
    (Mito, 26. oktobar 2020 19:53)

    # Link komentara

  124. Raspustiti i ugasiti klub. Jedino i pravo resenje.
    (miljas, 26. oktobar 2020 19:52)

    # Link komentara

  125. Ima rešenja i za FK i za KK Partizan. Da zamene trenere. Da Šćepan ode za trenera u FK a Stanoje u KK. Skroz sam ozbiljan. Kakva bi to bila ludnica !
    (Goks, 26. oktobar 2020 19:52)

    # Link komentara

  126. Ne pratim, recite mi, koji je Partizan sad, peti ili sesti na tabeli?
    (Pseudoharms, 26. oktobar 2020 19:52)

    # Link komentara

  127. Sve mi je jasno, razne teorije zavere koje gutate od svoje uprave... te kriv FSS, UEFA, sudije, drzava... ceo svet ptotiv vas, bili bi u vrhu da igrate u Ligama 5-ice, Sadik vredi 40 miliona, Stevanovic jaci od Azara i ostale gluposti...
    Ali samo mi jedno objasnite, ko je kriv sto ste u 12 kola 5 PUTA kiksnuli od toga 3 PUTA IZGUBILI?
    Skoro pa pola utakmica?
    Pre 2 godine kada ste bili treci na kraju 17 PUTA kiksnuli u prvenstvu... ALOOOO 17 PUTA! O kakvoj borbi za titulu pricate?
    Gubite prvenstvo u decembru vec 3 godine, a niko od vase uprave nije ni PONUDIO ostavku?
    Samo jednom se culo na Marakani "Dzajo odlazi", sutradan je podneo ostavku! Samo jednom je stadion zatrazio odlazak Dusana Bajevica, covek je na piluvremenu otisao u svalcionicu i nije se ni vratio! Gospoda!
    (Cika Slave, 26. oktobar 2020 19:50)

    # Link komentara

  128. Partizan je najveci cirkus od ekipe,zajedno sa svojim navijacima!
    I opet ce da bude svetska zavera sto nisu uzeli titulu!
    (dragan, 26. oktobar 2020 19:24)

    Slazem se da smo kao ekipa jadni,problem je sto nikako da vidimo koliko ste Vi stvarno jadni.Da igrate regularne meceve bar bi prvenstvo bilo zanimljivo.
    (marko992, 26. oktobar 2020 19:49)

    # Link komentara

  129. Imamo iste sanse osvojiti ligu kao i ispasti iz lige ?
    (Partizan 22, 26. oktobar 2020 19:49)

    # Link komentara

  130. Pa vama covek ne moze ugoditi!!!
    Ne mozemo mi da kiksamo koliko vi mozete da gubite :)))

    Sta je sad, ko je kriv??
    Ko je u svlačionicu usao, Terza namestio, neki telefonski poziv, izjava tipa "DA JE IGRAO Suma, onda bi..", saopštenje, Gebels, tužba...!?
    Jedino znam da u upravi NIKO NIJE POGREŠIO SIGURNO...
    (dacha Zvezda, 26. oktobar 2020 19:48)

    # Link komentara

  131. Stanoje ozbiljno ugrozio status Ješića
    (Sima, 26. oktobar 2020 19:47)

    # Link komentara

  132. Ja još ne mogu da dođem sebi ne zbog poraza on je bio očekivan i izvestan,već zbog izmena koje je ovaj čovek napravio.
    (nosilac trampovog pera, 26. oktobar 2020 19:47)

    # Link komentara

  133. Gde vam je bio Obradovic kada je Radnicki dao gol? Posto su probili po toj strani...
    (Srdjan, 26. oktobar 2020 19:46)

    # Link komentara

  134. Izmena Natho-Brežančić izučavaće se na svim fudbalskim akademijama i niko nikada neće doći do logičnog zaključka šta rade dva raspala beka jedan do drugog.
    (nosilac trampovog pera, 26. oktobar 2020 19:46)

    # Link komentara

  135. to bila neka rotacija u ekipi partizana?
    (plasticni hirurg, 26. oktobar 2020 19:46)

    # Link komentara

  136. Prvi put za poslednjih skoro 30 godina mogu da kažem da Zvezda ima bolji tim od nas.
    Partizan je uvek imao bolji tim, često trenere(ne uvek) i uvek ali uvek bolju igru ili bar lepšu. Kratak pas, vez.. Zvezda je često igrala što zovemo dur sistem. Dugim loptama.
    Setite se da smo do poslednje 2 godine uvek bili najefikasnija ekipa u prvenstvu.
    Ova uprava nas je srozala načisto.
    Nažalost nema navijača na tribinama da se izjasne. Tu naravno ne računamo ove koji su plaćeni da ćute.
    (Rade, 26. oktobar 2020 19:21)

    Slusaj ovoga 30 godina....majko moja,samo partizanovih navijaca i njihovih secanja me spasi..a mi 1991 bili prvaci sveta i evrope,a 92/93 u opet bi igrali u finalu da nismo izgubili od Sampdorije. I do 2005 te bio egal...a sad da nabrajam nase i njihove igrace od 90-2020 glava bi bolela nekoga.
    (crnobelikalendar, 26. oktobar 2020 19:46)

    # Link komentara

  137. U pravu je Terzić.Ovo je najgori tim u istoriji Partizana.Kako je moguće da Stanoje to ne vidi.
    A i Ninković lepo reče za ovu upravu šta su i ko su.Bitno je da se prodaje Partizanova mladost i da se pune džepovi.
    (dusan, 26. oktobar 2020 19:45)

    # Link komentara

  138. I sta je Terza slagao kad je rekao da vas gleda isto kao Nis ili Vojvodinu?
    (Bravo, 26. oktobar 2020 19:44)

    # Link komentara

  139. napadas bunker sa 4 odbrambena i dva defanzivna vezna i napadacem koji nije igrao fudbal nekoliko godina, a i pre toga takodje nije igrao ... rezultat je vise nego dobar
    (marica, kriv, razumevanje..., 26. oktobar 2020 19:44)

    # Link komentara

  140. 5 igraca odbrane Partizana u 16 m, a ni jedan ne blokra sut! Repriza primljenih golova od Vojvodine i Novog Pazara.
    (sin lovca na medvede, 26. oktobar 2020 19:42)

    # Link komentara

  141. Stvarno sam u nedoumici sta da posavetujem Saleta fon Samroka od Sarloe, mozda da iduci put pokusa sa 10 levih bekova i golmanom posto ovih pet danas nije dalo rezultat.
    (Cubaka, 26. oktobar 2020 19:42)

    # Link komentara

  142. Ljudi, kec u Nišu!
    (Smeh, 26. oktobar 2020 19:42)

    # Link komentara

  143. Napisah već ovde, tek če da gube, samo su Vojvodinom igrali od prvih 10 ekipa, ovaj tim nema šta da traži protiv Cuke, TSC, Spartaka i Mladosti...dve pobede max
    (Enrico Pallazzo, 26. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  144. -9 napolju nosim tvoju kosuljuu
    (srki, 26. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  145. Nedostajao je Suma.
    (šteta, 26. oktobar 2020 19:41)

    # Link komentara

  146. Od sledeće sezone se uvodi VAR.
    Partizan će se grčevito boriti za opstanak
    (šta mislite, 26. oktobar 2020 19:39)

    # Link komentara

  147. Jel su geometri priznali gol?
    (precizno merenje, 26. oktobar 2020 19:36)

    # Link komentara

  148. Ljudi nemojte biti toliko surovi morate ih razumeti, nisu navikli da igraju Ponedeljkom.
    (Papilon, 26. oktobar 2020 19:36)

    # Link komentara

  149. kako ono bese stanoje smekeru,kurva umire? karma je to rodjaci
    (mandrak, 26. oktobar 2020 19:35)

    # Link komentara

  150. Nema Sava da preuzme odgovornost na sebe.
    (realno, 26. oktobar 2020 19:35)

    # Link komentara

  151. E moji grobari. Juče vam dadosmo dva boda a vi danas izgubiste tri. Ccc...
    (Džontra Volta, 26. oktobar 2020 19:35)

    # Link komentara

  152. Druga ligo siri svoje grane, da prihvatis mlade partizane.
    (Gossa placa Zeljko, 26. oktobar 2020 19:35)

    # Link komentara

  153. Ljudi unistili ste klub da me je sramota da za vas navijam sta tu Terza nije u pravu a uvalili ste se u velike dugove a znam o cemu pricam igrao sam fudbal u prvoligaskom podmlatku u Nemackoj.
    -Natko,Markovic,Bajbeak,Suma teski fudbalski penzioneri koji ne bi prosli tada nas kondicioni trening plus mnogo limitiranih igraca.
    (Bane, 26. oktobar 2020 19:35)

    # Link komentara

  154. Savin Partizan sada deluje kao Real Madrid.Sta nam uradi Stanoje Samrok.Da je samo Djumi vracen za glavnog trenera kada je Savo otišao, sada bi igrali Evropu i bili za petama Zvezdi.
    (Zoran, 26. oktobar 2020 19:35)

    # Link komentara

  155. Kriv je retrogradni Merkur, magnetno polje ispod Čaira, a imam dikaze da je i ova situacija u Nagorno-Karabahu pokrenuta da bi se nastetilo Partizanu!
    (Pantic, 26. oktobar 2020 19:35)

    # Link komentara

  156. Za Radnicki bolje sto nema navijaca.Ja kao Nislija i navijac Radnickog odem na utakmicu protiv Partizana ili Zvezde,a oko mene sve navijaci ovih drugih.Nema to veze sa trenutnim stanjem u nasem fudbalu,bojkotu prema Toncevu,to je uvek bilo tako,to je taj dobro poznati palanacki mentalitet Nislija.
    (boban,nis, 26. oktobar 2020 16:15)
    nisu konstantni,nemaju ozbiljan tim..pre desetak godina su bili u 3.ligi (srpska liga istok). sad ocekujes da neko dete pocne da navija za njih? kako npr ja da navijam,a kad sam bio klinac oni su bili maltene seoski klub? iz istocne srbije sam,ali me ič ne zanimaju pogotovo ovaj projekat toncev itd
    (AlenBr8, 26. oktobar 2020 19:33)

    # Link komentara

  157. Ovo ninašta ne liči.
    (advokat, 26. oktobar 2020 19:33)

    # Link komentara

  158. Ovo je gol Holendera gde je stao umesto da je natrčao na loptu.
    Uprava i samo uprava je kriva, doveli ih nesposobne da totalno unište klub. Koja ekipa je ovako istumbala ekipu, počeli sa jednim a doveli gomilu koja mesecima nije igrala, trenera je besmisleno i komentarisati
    (mikac678, 26. oktobar 2020 19:32)

    # Link komentara

  159. jos jednom se pokazalo da su igraci Partizana upitnog kvaliteta i za LL ligu Srbije, a kamoli za neko ozbiljnije takmicenje ... Radnicki je igrao organizovanu odbranu koji bezidejni i prespori tim Partizana nije uspeo posteno da probije, a i kad jeste nije imao ko da zavrsi, pri cemu Radnicki cak nije igrao ni standardni bunker kakav inace zanju da igraju neki timovi, pa i sam Partizan pre dva kola ... a ako Partizanovom strucnom stabu treba kako se probija bunker nek uzmu snimak utakmice TSC-FCSB da pokazu igracima, a i upravi, jer je ovakav tim reano sramota za klub renomea kakv je Partizan ... bolje da su omladince pustili, a ove sve raspustili, bar bi nam bilo lakse da gledamo ovakav ocaj, mada sumnjam da bi klinci sebi dozvolili da odigraju ovako
    (marica, kriv, razumevanje..., 26. oktobar 2020 19:32)

    # Link komentara

  160. Mene interesuje kako je Partizan igrao sa 5 stranaca, ako je dozvoljeno 4 (Banjak, Natho, Asano, Bajbek, Holender)? Trebalo bi po propisima da izgubi 3:0, ne znam da je nesto menjano. Inace, ocekujem do veceras saopstenje Partizana o brutalnoj kradji u Nisu. Ne znam tacno na sta ce se zaliti, mozda da im je sudija ukrao aut na pocetku utkamice, sto je deprimiralo igrace.
    (Pedja, 26. oktobar 2020 19:32)

    # Link komentara

  161. Pantelić dobio poziv koji se ne odbija ...
    (Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!, 26. oktobar 2020 19:31)

    # Link komentara

  162. Mučno
    (Glauko, 26. oktobar 2020 19:30)

    # Link komentara

  163. Kec u Nisu.
    (Cekamo 32.i 21.u basketu, 26. oktobar 2020 19:30)

    # Link komentara

  164. Kako je moguce da smo sa Stanojem tako lako uzimali titule ranije, nemoguce da je zaboravio da trenira? Dajte mu vremena.
    (Gromada klub, 26. oktobar 2020 19:20)

    Titule ste lako uzimali zbog Toleta, ne zbog neke jake struke.
    (bobo mk, 26. oktobar 2020 19:30)

    # Link komentara

  165. Stanoje ostani! Karma je cudo!!!
    (Maximus, 26. oktobar 2020 19:29)

    # Link komentara

  166. Nemamo pravo da se bunimo nesto za sudjenje Zvezdi, danas smo dobili 8 minuta nadoknade u mecu bez vecih prekida. Miljkovic je 5-6 puta zavalio protivnika u glavu laktom, mislim da ni zuti nije dobio. Gleda nam se kroz prste ali tim je toalno los. Da ne pise partizan na dresovima bili bi tu negde oko 10-og mesta na tabeli. Kamo srece da mi imamo Kataija i Bena umesto Scekica i Lutovca. Mnogo se zavaravaju u strucnom stabu ako misle da su bolji od Zvezde. Vojvodina je vise puta pokazala da je bolja od nas.
    (Realno, 26. oktobar 2020 19:29)

    # Link komentara

  167. Tako vam je to kada pored toliko legendi i stricnjaka vama klub vode VAZURA ILIJEV i ekipa...Ovo je tesko za gledanje...
    (Nikola, 26. oktobar 2020 19:28)

    # Link komentara

  168. Ocekujte izjavu "da je igrao Suma sigurno bi partizan pobedio, dali bi u prvom 3 gola"
    (suma sumo, 26. oktobar 2020 19:28)

    # Link komentara

  169. naredna gostovanja gromadnog kluba kod Spartaka i TSC, a kući protiv Proletera i Čukaričkog... Koga Stanoje od Šamroka planira ovde da pobedi, a osmom na tabeli se beži čak 3 boda..
    (Spale, 26. oktobar 2020 19:26)

    # Link komentara

  170. Stanoje ostani, ovo samo ti mozes.U rekordnom roku doveo je Partizan pred ambis. Nikad gori tim u istoriji.
    Neka zahvali bogu sto Zvezda ima pocetnika na klupi, zreo je bio crno beli tim za bruku u derbiju ali kolega po struci sacuvao mu je obraz na kratko, do Nisa.
    (Kanidja PG, 26. oktobar 2020 19:25)

    # Link komentara

  171. Ne vredjaj svoje ljudekao prvo. A to ,kao, neki lokal patriotizam, ostavi sebi i zagovornicima istog.. nema to veze sa palanackim ponasanjem.. imao sam srecu da sam ziveo malo na Kanarskim ostrvima - a tamo svi pucaju od lokal-patriotizma , busanje u grudi:”samo Las Palmas, samo Tenerife” . I to je ok . Medjutim dodje “El clasico” i pobise se oko Reala i Barse .. isto kao i svuda gde sam bio ..
    (aleksandar.veliki, 26. oktobar 2020 18:40)

    E pa ti idi na Tenerife i navijaj za Real ili Barcelonu.
    (tenerife, 26. oktobar 2020 19:24)

    # Link komentara

  172. Partizan je najveci cirkus od ekipe,zajedno sa svojim navijacima!
    I opet ce da bude svetska zavera sto nisu uzeli titulu!
    (dragan, 26. oktobar 2020 19:24)

    # Link komentara

  173. Kada cete shvatiti da najveci protivnik Partizana nije u komsiluku i njihovim uglavnom setalicama u ligi,vec u nasim klupskim prostorijama. Izmena Natho-Brezancic kod rezultata 1-0,jasno pokazuje da je bilo vazno sacuvati trenutni rezultat.
    Ostaje dve solucije,ili da se probudimo ili svako da se vrne u svoju mesnu zajednicu i navija za lokalni klub.
    (Joffrey, 26. oktobar 2020 19:24)

    # Link komentara

  174. Ništa novo.
    Kec u Nišu.
    (mita.nis@outlook.com, 26. oktobar 2020 19:23)

    # Link komentara

  175. Čuvajte to treće mesto, Proleter i Spartak vam dišu za vratom.
    Ne ložite se više na drugo mesto.
    (Muta Gonzales, 26. oktobar 2020 19:23)

    # Link komentara

  176. Uprava napolje! Plaćeni navijači zajedno sa njima!
    (Globtroter, 26. oktobar 2020 19:23)

    # Link komentara

  177. Nas ne dobija ko neće ili ko ne sme jer imam utisak da svako može. Derbi odigramo na neku motivaciju, želju a ovo ostalo plač Božiji.
    (markos, 26. oktobar 2020 19:23)

    # Link komentara

  178. Biće neizvesna borba za treće mesto.l
    (Idiokratija, 26. oktobar 2020 19:22)

    # Link komentara

  179. Cekaj, kakva titula? Uspeh je sto ste izbili na trecu poziciju. Hahahaha
    (Slanina, 26. oktobar 2020 19:21)

    # Link komentara

  180. Prvi put za poslednjih skoro 30 godina mogu da kažem da Zvezda ima bolji tim od nas.
    Partizan je uvek imao bolji tim, često trenere(ne uvek) i uvek ali uvek bolju igru ili bar lepšu. Kratak pas, vez.. Zvezda je često igrala što zovemo dur sistem. Dugim loptama.
    Setite se da smo do poslednje 2 godine uvek bili najefikasnija ekipa u prvenstvu.
    Ova uprava nas je srozala načisto.
    Nažalost nema navijača na tribinama da se izjasne. Tu naravno ne računamo ove koji su plaćeni da ćute.
    (Rade, 26. oktobar 2020 19:21)

    # Link komentara

  181. kada se raspala ona liga one SFRJ, ja sam prestao da idem na utakmice. kada je fudbal poceo da se igra iskljucivo zbog kladionica, menadzera i pivara, ugasio sam televizor. Neka se titulama i pobedama u derbijima raduje kome je drago ako misli da za to ima valjanog razloga. Ne znam sta mi bi da u prolazu pogledam prvih pola sata ove jadne utakmice, dalje nisam mogao.
    (sudija roj bin i njegov medved, 26. oktobar 2020 19:20)

    # Link komentara

  182. Kako je moguce da smo sa Stanojem tako lako uzimali titule ranije, nemoguce da je zaboravio da trenira? Dajte mu vremena.
    (Gromada klub, 26. oktobar 2020 19:20)

    # Link komentara

  183. Milošević je imao igru ali nije rezultate, a Stanoje ni igru ni rezultate.
    A o tome ko je sve doveden, da "pravi razliku" je vrh. Ova "ubica" iz PSŽ je najveća prevara, fudbalski bez znanja i totalno nezainteresova (video je gde je došao).
    (Dzeger, 26. oktobar 2020 19:20)

    # Link komentara

  184. Pricam isto zadnje 3god...Dzabe dobro odigrani derbiji kada se u naredna 2-3 kola izgube bodovi na malim utakmicama i ode titula. Da li neko moze ovim igracima da objasni da nije dovoljno da u derbiju das 120% svojih mogucnosti, a u ostalim utakmicama 40%. Tako se ne osvaja titula
    (ponedeljak, 26. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  185. E da je pored Bajboka bio Soumouma dali bi oni 4-5 komada u prvom a mozda jos vise u drugom poluvremenu.
    (Papilon, 26. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  186. Zahladnelo, sa -8 na -9...
    (Mihajlović, 26. oktobar 2020 19:19)

    # Link komentara

  187. Kao što sam pisao pravićemo Sadika, Matica i Nikolica (nije dobio sansu) od blata... Beabek biće pojačanje za 6 meseci... Stanojevicu bravo od takmičarske ekipe postali smo rekreativni fudbalski klub
    (Djole bombas, 26. oktobar 2020 19:18)

    # Link komentara

  188. Tako je to u klubu gde gazduje Velja Nevolja a trenera dovodi Falji Ramadani ......
    (Socijalno ugrozen, 26. oktobar 2020 19:18)

    # Link komentara

  189. Ne cveta cvece ni u vase preduzece. :D
    (pingvin, 26. oktobar 2020 19:17)

    # Link komentara

  190. Ja garantujem za Vazuru, on je pravio odlične ugovore.
    Od Sadika siguran prihod 9 miliona.
    Dinara.
    (juče kaže Ivica, 26. oktobar 2020 19:16)

    # Link komentara

  191. Nekad je bilo u Borinoj pesmi STIH" još jedna pobeda Patizana"a danas .....šta reći.!
    (Cvetanovski Vasilije, 26. oktobar 2020 19:16)

    # Link komentara

  192. Posle svake izjave celnika KK ili FK partizan, oni dozive rezultatski neuspeh. Bolje gledajte u svoje dvoriste, vas problem nije zvezda vec unutar kluba i ekipe. Dalje, koji iole ozbiljan klub menja pola ekipe i to igracima kojima su propale inostrane karijere, i to vec zasli u godinama. Ok je vratite 1 igraca , ubaciti nekog mladog, a ovakva pojava se retko vidja. Poslednji trzaji davljenika.
    (daki, 26. oktobar 2020 19:15)

    # Link komentara

  193. Bravo Đumi za izjavu.Ti si trebao da zamenis Savu a ne ovaj Šamrok.
    (nosilac trampovog pera, 26. oktobar 2020 19:15)

    # Link komentara

  194. Sta kaze Ilijev?
    (Mijalko, 26. oktobar 2020 19:15)

    # Link komentara

  195. Ko premier liga, svako svakog moze da dobije (?_?)
    (Cizik, 26. oktobar 2020 19:15)

    # Link komentara

  196. Kiksnemo protiv Javora i odemo na +9, jednom rečju - dominacija. Njima je sad i Lalat nedostižan hahahahaha.
    (Avangarda iz Prislonice, 26. oktobar 2020 19:14)

    # Link komentara

  197. Eee da nije duvao blagi vetar bilo bi 0:3!!
    Sto posto!! Zar ne Ivice? ??
    (Lucky, 26. oktobar 2020 19:13)

    # Link komentara

  198. Cak je i Radnicki pobedio Partizan, jedino kilava Zvezda vec godinama ne uspeva to da uradi..
    (e svasta, 26. oktobar 2020 19:11)

    # Link komentara

  199. Dolazi zima, duga i hladna.
    (Goran, 26. oktobar 2020 19:11)

    # Link komentara

  200. Brezancic menja Natha I igraju sa 2 (DVA) leva beka, STANOJEVICU, jer ti to NAMERNO POGRESNO vrsis izmene tokom utakmice, ODLAZI...
    (Sloba, 26. oktobar 2020 19:11)

    # Link komentara

  201. UPRAVA 3V NAPOLJE!
    (Zlatan, 26. oktobar 2020 19:11)

    # Link komentara

  202. Sramota,sramota,sramota! Kompletna uprava,trener i većina igrača iz prvih jedanaest njih bar sedmorica pod hitno otkaz ugovora.Nastaviti ligu sa omladincima,pa neka se kale za sledeće sezone.Sramota od igre.
    (Crnobelac, 26. oktobar 2020 19:10)

    # Link komentara

  203. Partizan blagi uzas. Tek sad ovo ne lici ni na sta.Baebek mirise da nije igrao fudbal godinama.Podseca na Jovica u Realu ,neko hvali Miljkovica e sad ste videli zasto nije bio nikada za Partizan.Ovi sto misle da ozive karijeru u Partizanu prvo moraju da nabiju kondiciju mada mislim da imaju suvise godina .Nema tu energije . Ovo sto igra Radnicki je klasican bunker poput onog sto je sinoc igrao Javor imali su samo jedan sut na gol i dali ga ocvalom golmanu sa jedno 23 metra.
    (zemunski kej, 26. oktobar 2020 19:10)

    # Link komentara

  204. Mi i kad kiksiramo povećamo bodovnu razliku.
    (Stvarno ste jadni!, 26. oktobar 2020 19:09)

    # Link komentara

  205. Polako braćo grobari,ima pomaka u igri,vidi se stanojev pečat samo mu dajte malo vremena,obrisi postoje,već se kristališe polako prvih jedanaest koji će igrati i ostalih pet,šest koji će uletati po potrebi ....Bajbek se vidi da zna znanje samo mu treba trening,Obradović danas vrhunski odigrao,šteta što nije krunisao sjajnu igru golom ali doći će i to,holender centarfor prve klase ,igrač za top lige,ne znam kako smo mi uspeli da potpišemo ovakvog igrača.....Stojke je možda malo u krizi ali imamo alternativu ,odbrana bez greške danas,samo kod gola su malo kiksnuli i nisu pokrili odbitak ali generalno ostalo vrlo dobro,radnički nam nije pripretio sem tog gola....ja prezadovoljan ,kako je bilo pod Savom ne ponovilo se nikada ,ajde samo malo sloge i strpljenja i biće to o.k....možda ne ove ali za sledeću ili onu tamo godinu ovo će biti dobar tim
    (Buljko, 26. oktobar 2020 19:09)

    # Link komentara

  206. Zvezda i kada kiksne i ne postigne gol uvecava prednost nad ovim mucenicima.
    (chupavi, 26. oktobar 2020 19:08)

    # Link komentara

  207. Dali je to -9? 😀
    (Lazic, 26. oktobar 2020 18:53)

    Salvador je to -9 ?!?!
    Laziću, sine, ništa te ne razumem.
    (Dule, 26. oktobar 2020 19:08)

    # Link komentara

  208. Ko nam je sada kriv? Moca, Kokeza, Bjeka, Savo, Terzić... Ko je kriv za ovo danas u Nišu? R A Z L A Z bre svi komplet iz uprave sve sa Ilijevom i Stanojem! SRAM VAS BILO
    (Mirko, 26. oktobar 2020 19:08)

    # Link komentara

  209. Bože, kakav anti-fudbal se igra u Srbiji. Moj Partizan očajan, da očajniji nije davno bio. Ništa bolja nije ni Zvezda. Ostatak lige ne vredi ni komentarisati. U ovom takmičenju, iz nekog razloga nazvanom "Superliga", iako ničeg super nema u njemu, jednostavno ne sme biti više od deset klubova. Ne vredi ubacivati svako selo u najviši rang, kad i oni najbolji klubovi izgledaju amaterski. Najjači su mi oni što se i dalje lože i prepiru ko je bolji. U ovoj ligi se jedino može povesti diskusija o tome ko je bedniji.
    (Del Piero#10, 26. oktobar 2020 19:08)

    # Link komentara

  210. Jel sudija morao da svira kraj, nije moglo još malo.
    (LOVRA VEREBI, 26. oktobar 2020 19:08)

    # Link komentara

  211. Dali je to -9? 😀
    (Lazic, 26. oktobar 2020 18:53)

    Nije, -6 je.

    Samo napred Vojvodina
    (Igor, 26. oktobar 2020 19:07)

    # Link komentara

  212. sta napravi banda od mog Partizana...
    (Milan, 26. oktobar 2020 19:07)

    # Link komentara

  213. Rano ste se poradovali da će da otopli. Ide zima. Već je -9.
    (Predrag Drugi, 26. oktobar 2020 19:07)

    # Link komentara

  214. Stanoje pa ti si car totalni. Gubis u uvodis u igru drugog levog beka. Svaka cast majstore.
    (Gossa placa Zeljko, 26. oktobar 2020 19:07)

    # Link komentara

  215. gledam ovaj partizan, našeg najveceg rivala za titulu i pitam se samo jedno - kako nismo uspeli da dobijemo OVO? bez ikakve namere da vređam, ovo je verovatno najgori Partizan u istoriji kluba. igraci totalni anonimusi, izgibljeni, lutaju ko muva bez glave, igra ne postoji. jezivo. kao da su pritisli Random dugme kad su pravili selekciju i krojili tim. ovo verovatno mnogo govori i o Zvezdi...
    (yeah, 26. oktobar 2020 19:06)

    # Link komentara

  216. Ovi beogradjani bi kao da uzmu titulu u Srbiji, a pola utakmice im glumi napadaca Onradovic jer su toliko losi da im je odbrambeni igrac tehnicki potkovaniji od veznjaka i napadaca. Svaka cast za Radnicki, partizan samo na kontre napadati jer im je odbrana spora.
    (Radnicki, 26. oktobar 2020 19:06)

    # Link komentara

  217. Da je igrao Suma bilo bi 0:6
    (Lefty, 26. oktobar 2020 19:06)

    # Link komentara

  218. Čekaj bre! Trebalo da bude -6, a ono -9?! Ko je obrnuo cifru, a?
    (Milan, 26. oktobar 2020 19:06)

    # Link komentara

  219. Vi koji dizete u nebo Savu Milosevica brzo ste zaboravili AZ Alkmar, N.Pazar, Napredak...Covek veze nema sa ovim poslom. Njemu je igru stvorio Djuricic, ovaj covek sa klupe Radnickog.
    Inace ovaj Partizan je bez Sume = 0. Tu nema ko da napravi sansu. Tu nema pismenog fudbalera. ovo je kazna gledati. U staroj Jugi ovo je nivo srpkse lige.
    No, sa druge strane, lesinarima oko kluba je dobro. Prodaju svake godine po nekog igraca i % u sopstveni dzep ne gine. Nas fudbal , generalno, je kriminalizovana aktivnost koja , na zalost, ostaje na dnu svetskog fudbala.
    Tim koji ne dobije N.Pazar ne zasluzuje da bude prvak. Partizan u ovoj, najgroj ligi u Evropi, ima 3 poraza..!!!!!!!!???…?? Budimo ozbiljni...
    (Marko, 26. oktobar 2020 19:06)

    # Link komentara

  220. Rekoh ja juče, kec u Nišu, Zvezda juri Evropsko proleće, a vi nešto pišete loše na račun Zvezde, ja očekujem 1/4F LE, loši su nam samo bekovi, a Partizan porazi od Novog Pazara, Voše, Radničkog, nerešeno zaboravio već sa kim. Pobede iz penala u Evropi, poraz od Šarloe, bunker 80 minuta u derbiju....
    (Katai, 26. oktobar 2020 19:05)

    # Link komentara

  221. Gde Lalat umesa prste tu Partizan postaje redovna musterija. Radnicki i Vojvidina biju Partizan gde stignu.
    (Mare, 26. oktobar 2020 19:05)

    # Link komentara

  222. Odlican fudbal
    Partizani pod dirigentskom palicom Stanojevom bekstvo iz sablona
    Titula je blizu
    (Bata djora, 26. oktobar 2020 19:05)

    # Link komentara

  223. Uh sto ovo prija!!!
    (Stevanbas77, 26. oktobar 2020 19:05)

    # Link komentara

  224. Eto, Zvezda prospe dva a Partizan odmah sva tri? Umesto da pristiže Zvezdu kad su već kiksali, oni još gori?
    (Džoni, 26. oktobar 2020 19:05)

    # Link komentara

  225. Nije fer da Partizan igra posle Zvezde jer ako Zvezda slucajno kiksne onda stigne karma. Isto bude i sa kosarkom.
    (Borky, 26. oktobar 2020 19:04)

    # Link komentara

  226. Navijaci Zvezde bi za ovo rekli dominacija. Ja kazem blagi uzas. Mislim da ni samom Miljkovicu nije jasno zasto igra. Evo Radnicki je upravo postigao gol i svaka im cast. I slavlje Aksentijevica je genijalno, treba jace da se raduje kad zna ko je desni bek Partizana.
    (MOE, 26. oktobar 2020 18:40)

    Dominacija!
    (Navijač Zvezde, 26. oktobar 2020 19:04)

    # Link komentara

  227. Oni jutros o Joviću a popodne Karma uzvraća.
    Nikada da nauče..
    (posmatrač, 26. oktobar 2020 19:04)

    # Link komentara

  228. Nije to ,,hladan tus,, to je trenutma realnost kluba koji ,,pluta,, bez kormilara.
    Ja sam simpatizer Partizana ali ne ovakvog.
    (humanista, 26. oktobar 2020 19:03)

    # Link komentara

  229. VVV šta se čeka?
    Odmah večeras ispraznite stolove i oslobodite prostor drugim ljudima.
    (Miloš, 26. oktobar 2020 19:03)

    # Link komentara

  230. Savo Milošević je Murinjo licno za sve naše trenere trenutno. Ovo kazem kao zvezdas. Zao mi je što nam on nije trener.
    (neki veliki dr, 26. oktobar 2020 19:03)

    # Link komentara

  231. bice bolje,iduce godine...
    (celeron, 26. oktobar 2020 19:02)

    # Link komentara

  232. Kakav smehotres od fudbala,kao nesto napadamo (posed 65% drugo pol.),JEDAN sut na gol za 45 min?!
    (marko992, 26. oktobar 2020 19:01)

    # Link komentara

  233. U svojoj istoriji Partizan nije igrao sa dva leva beka i cetiri zadnja vezana. Gori tim nije postojao
    (joks, 26. oktobar 2020 19:01)

    # Link komentara

  234. Milosevic je za Stanojevica Tata!
    (Kontra, 26. oktobar 2020 19:01)

    # Link komentara

  235. Hoklica ponovo :)
    (Miroslav, 26. oktobar 2020 19:01)

    # Link komentara

  236. Stanojevic je odlican trener, jedino sto ima malo problem sa takmicarskim utakmicama. Ali jos jedno 5-6 pojacanja na zimu i bice to bolje.
    (Gossa placa Zeljko, 26. oktobar 2020 19:01)

    # Link komentara

  237. Hteo sam da kažem da 1 bod CZ nije problem već vrv +9.

    Eto juri se titula a igra se sa 4-5 igrača na svojoj polovini...Šamrakovac se plaši kontre a gol...pa tu je Tole...ups nije više.
    (nemi posmatrač, 26. oktobar 2020 19:00)

    # Link komentara

  238. uleteo Kec u nisu ?
    (pavle, 26. oktobar 2020 19:00)

    # Link komentara

  239. Čekamo novu izjavu Ilijeva o rapsodiji Bajbeka...
    (Wllaxy, 26. oktobar 2020 19:00)

    # Link komentara

  240. jel ce opet da dodju njih trojica na konferenciju?
    (laf, 26. oktobar 2020 19:00)

    # Link komentara

  241. Stanoje je kvalitet za Kinu i Vijetnam, ali II ligu. Svi napolje, na prvom mestu uprava, pa trener, pa prebrati po igračima, ali više od njih 5-6 nisu kvalitet čak ni za srpsku Iigu.
    (Dragan, 26. oktobar 2020 19:00)

    # Link komentara

  242. Nismo baš zadovoljni sa igrama Partizana ali nas raduje forma Almerije.
    (uprava, 26. oktobar 2020 18:59)

    # Link komentara

  243. Hahahah, rekoh juce da nema veze sto je Zvezda kiksnula, danas partizan vraca jos jedan bod na konto Zvezde.Bravo grobari, gromado, strasni Partizane, najbolji u Srbiji, vi zaluzujete titulu.
    (zex, 26. oktobar 2020 18:59)

    # Link komentara

  244. Izgleda da je Pantelic dobio telefonski poziv u poluvremenu na koji je morao da odgovori. Ne znam kako drugacije do objasnim ovaj poraz.
    (morimoto, 26. oktobar 2020 18:59)

    # Link komentara

  245. B E Z O P A S N I !
    0 od igre.
    (Lord, 26. oktobar 2020 18:59)

    # Link komentara

  246. Blagi uzas Partizana...Radnicki bolji i od Zvezde ,ali protiv njih ne igraju kako znaju iz svima poznatih razloga ...
    (Mikica, 26. oktobar 2020 18:59)

    # Link komentara

  247. KEC u Nisu!
    (asomakum doo, 26. oktobar 2020 18:59)

    # Link komentara

  248. Ovaj Bajbek je za nase terene isti Ronaldo ali onaj iz Reala i Barse.ali samo po kilazi i to posto je zubati batalio fudbal i bacio se na mesne preradjevine!ko bre dovodi ove olupine?i jos se onaj Iliev izlomi da nam objasni kako je ovaj cudo.jeste cudo ali za vasare i cirkusku satru!
    (zlojutro, 26. oktobar 2020 18:59)

    # Link komentara

  249. Kec u Nišu
    (koki, 26. oktobar 2020 18:58)

    # Link komentara

  250. Katastrofa!Zvezda juce kiksnula i taman da se iskoristi taj njen propust,ovi danas odigrase najgore.E moj Stanoje.
    (Revizija, 26. oktobar 2020 18:58)

    # Link komentara

  251. Jos 3 dana da se igralo šansu ne bi stvorili.
    (Deksa, 26. oktobar 2020 18:58)

    # Link komentara

  252. I još se nadate tituli. Nama vojvodina diše uz vrat sa munus šest. E sada mi je žao što vas nismo tresnuli u derbiju. A pre derbija sam pisao da vas leka haos. Derbi i Niš
    (johny, 26. oktobar 2020 18:58)

    # Link komentara

  253. Nije -8 niti -11 ali je -9. zima polako ali sigurno dolazi. doviđenja draga deco
    (mirko, 26. oktobar 2020 18:58)

    # Link komentara

  254. Pa jel sme ovako Radnicki protiv gromade od kluba?
    (Gossa placa Zeljko, 26. oktobar 2020 18:58)

    # Link komentara

  255. Da Zvezda ima trenera dali bi nam 5 lakih komada!
    (Logično, 26. oktobar 2020 18:58)

    # Link komentara

  256. Hahahahahahahhahaa Grobarcici cekajte Slovan Liberec da se raspucate u komentarima hahahahahahahahaahahahahahaah.
    Šamroće ostani još 100 godina trener partizana.
    (Back in Black, 26. oktobar 2020 18:57)

    # Link komentara

  257. Lasno smo boranija!
    (djape, 26. oktobar 2020 18:57)

    # Link komentara

  258. Ako Samrokovac ima obraza odmah da jos veceras podnese ostavku.
    (nosilac trampovog pera, 26. oktobar 2020 18:57)

    # Link komentara

  259. Није ово хладан туш, него распад система нажалост.
    (Kralj mača, 26. oktobar 2020 18:57)

    # Link komentara

  260. Jos jednom se videlo da Partizan nema tim za titulu.Umesto da budu zamrznuti na minus sest posle kiksa Zvezde oni se jos vise smrznuli posle ovog kola
    (Krle, 26. oktobar 2020 18:57)

    # Link komentara

  261. Stanojevic, skolski primer kako za kratko vreme upropastiti i igru i rezultat. A i izmene su za udzbenik trenerske skole. Verovatno cemo ove godine dati najmanje golova u istoriji Partizana za jednu sezonu.
    (zeks, 26. oktobar 2020 18:57)

    # Link komentara

  262. Sudija opusteno 8 minuta nadoknade iako je svirao 5 minuta nadoknade, ali ne vredi kada partizan ne zna.
    (Ibrakadabra, 26. oktobar 2020 18:56)

    # Link komentara

  263. Hladan tuš nije opasan,al pazite nemoj ja promaju posle.
    (Sale Jagodina, 26. oktobar 2020 18:56)

    # Link komentara

  264. Koliko ste vi loši, ovo nije zdravo, još ćemo povećati razliku, mi smo kiksnuli jer Stanković nema veze sa cezim, bez 8 igrača igra juče, a vi ste vezare obično, a samo se vi tešite da mi nameštamo i da nam se svi sklanjaju, i da šansu nismo imali u derbiju, vi ste baš, ali baš loši.
    (Sasa, 26. oktobar 2020 18:49)

    To sto vi stvarno namestate(samo ostrasceni ne vide) ne iskljucuje da mi stvarno pojma nemamo.
    (marko992, 26. oktobar 2020 18:56)

    # Link komentara

  265. Partizan prvi put posle dugo godina ima losiji tim od Zvezde ,znaci veze s vezom nemaju...trener uzas...
    (Milan Niš, 26. oktobar 2020 18:56)

    # Link komentara

  266. Zvezda kiksne a poveca prednost. Karma covece. Likovali juce, vracaju se u trku, kad ono...
    (Ljubisa livac, 26. oktobar 2020 18:55)

    # Link komentara

  267. Hoce li vise Kratko Ostanic, grof od Samroka i Sarloa, se napokon smilovati i otici... Vodi Vazuru sa sobom
    (xxx, 26. oktobar 2020 18:55)

    # Link komentara

  268. Kako je ovo loš Partizan.
    Toliko ruzno igraju,nevidjeno.
    (krajišnik, 26. oktobar 2020 18:55)

    # Link komentara

  269. Jadno i bedno. Moze se Zvezdi cestitati titula.
    (Kokni Kol, 26. oktobar 2020 18:55)

    # Link komentara

  270. Sto je Šamrok Sale uspeo za mesec dana to će biti upisano u analima fudbala.
    (nosilac trampovog pera, 26. oktobar 2020 18:55)

    # Link komentara

  271. Dali je to -9? 😀
    (Lazic, 26. oktobar 2020 18:53)

    # Link komentara

  272. Али Иван Обрадовић...
    (Џегуар, 26. oktobar 2020 18:52)

    # Link komentara

  273. Ništa se drugo nije moglo ni očekivati. Sezona je započeta sa jednim trenerom i timom. Nastavljena je sa drugim trenerom posle samo nekoliko kola i pred kraj prelaznog roka. Novi trener je toliko izpretumbao tim da i sam više ne može da se snađe. I što je najgore niko od novih nije ni igrao mesecima unazad. Kriv je trener i uprava. Ali mi navijači smo oni koji ne znaju dokle više da trpimo ovakvu upravu. Siguran sam da jedino upravi partizana ide na ruku korona zbog praznih tribina jer bi siguran sam posle ovoga i bez korone tribine bile prazne.
    (Predrag, 26. oktobar 2020 18:52)

    # Link komentara

  274. Hvala Nislije u ime CZ, uzvaticemo?
    (Miskec, 26. oktobar 2020 18:52)

    # Link komentara

  275. partizan 5 bekova i 6 halfova i nijednog fudbalera....igrači za opštinsku ligu...realno...
    (tom pus, 26. oktobar 2020 18:52)

    # Link komentara

  276. Koliko je Stanoje upropastio Partizan, ovo nije zabelezeno u istoriji kluba.. I to za manje od 2 meseca
    (Lodr12kg, 26. oktobar 2020 18:52)

    # Link komentara

  277. Očaj, odavno nisam gledao bespomoćniji Partizan.
    (Darko, 26. oktobar 2020 18:52)

    # Link komentara

  278. 89' Natho iz slobodnog udarca – loše
    Potom je pokušao i Holender, ali ni blizu gola...
    18:44
    85' Brežančić umesto Natha.
    Sada sa dva klasična leva beka Partizan juri zaostatak.

    Ko je ovde lud
    (LOVRA VEREBI, 26. oktobar 2020 18:51)

    # Link komentara

  279. Previse poluproizvoda ....
    (djoksi, 26. oktobar 2020 18:50)

    # Link komentara

  280. Jel ima neko da garantuje za ovog centarfora...
    (lion, 26. oktobar 2020 18:19)

    Ivica garantuje.
    (Sasa, 26. oktobar 2020 18:50)

    # Link komentara

  281. STANOJE AJ BRE IDI IZ PARTIZANA. POVEDI STOJKOVICA MILJKOVICA BAJBEKA KAKO GOD DA MU IME BREZANCICA NE ZABORAVI
    (Milos, 26. oktobar 2020 18:50)

    # Link komentara

  282. Imali stvarno neko ko misli da od Lutovca moze biti fudbaler? sta ovaj Stanojevic napravi od osrednjeg Partizana sve sto je Savo malo oblikovao ovaj rasturi stavlja Obradovica takvih je 3000 u Srbiji uzas Banjak je u Savinom sistemu bio car sad nemoze da se sa lopto sastavi.Pa nije ni cudo da je Stanojevic bio bez posla on nema blage veze o taktici.
    (Max von Laaberg, 26. oktobar 2020 18:50)

    # Link komentara

  283. Džaba Zvezda kiksa,
    Kad ovi ne mogu ni do iksa!

    Ha ha ha ha ha ha ha
    (Pedja J7, 26. oktobar 2020 18:50)

    # Link komentara

  284. Bruke jedne !
    (BG, 26. oktobar 2020 18:49)

    # Link komentara

  285. Partizan umesto Save da je angazovao Đuričića (koji je vukao konce dok je bio njegov pomoćnik a sad garantujem da ce doneti pozitivne promene u Radničkom), oni angazovali Stanoja protiv koga nemam ništa protiv, ali imam protiv toga sto su tako olako dovedeni stariji igrači bez kvaliteta a prodati nosioci igre Partizana zadnje 2 godine. Setite se proslog derbija gde je Partizan odigrao sa samo 30-ak posto poseda i onih zadnjih 3-4 gde je Zvezda bila gotovo nemoćna, razlika je ogromna. I uz to kod Save je bilo puno mladih igrača a sad nema ni da vide teren.
    (Moje ime, 26. oktobar 2020 18:49)

    # Link komentara

  286. Koliko ste vi loši, ovo nije zdravo, još ćemo povećati razliku, mi smo kiksnuli jer Stanković nema veze sa cezim, bez 8 igrača igra juče, a vi ste vezare obično, a samo se vi tešite da mi nameštamo i da nam se svi sklanjaju, i da šansu nismo imali u derbiju, vi ste baš, ali baš loši.
    (Sasa, 26. oktobar 2020 18:49)

    # Link komentara

  287. Stanoje idi i ne okreći se.
    (nosilac trampovog pera, 26. oktobar 2020 18:49)

    # Link komentara

  288. Ovo jednostavno nije fer, timovi koji se brane protiv nas pokusavaju da nam daju gol iz kontre, zasto su se onda branili ako vec tajno planiraju da pobede i uzmu sva 3 boda. Realno je barem 7-8 minuta nadoknade ako ne i vise. Ima sanse da pokazemo zasto smo najbolji u Srbiji. Sudija svira puno fauliva za nas oko 16 radnickog namerno da bi nam isprekidao nasu igru kratkih pasova.
    (Pera, 26. oktobar 2020 18:48)

    # Link komentara

  289. U Avganistanu se igra bolji fudbal ovo je dno dna!!!!
    (ognjen, 26. oktobar 2020 18:48)

    # Link komentara

  290. Izvinjavam se Stanoju, još jednom je uspeo da me oduševi. Ladno sam zaboravio da na klupi imamo i Rajka...kukala nam majka
    (Pera detlić, 26. oktobar 2020 18:47)

    # Link komentara

  291. Dokle bre,dokle,ajde više uništite taj klub da ne postoji,ova uloga IKEBANE zna se kome odgovara,kako ovde ljudima nije jasno , Partizan nece osvojiti titulu dokle god su ovi na vlasti,i najbolje je da bude privremeno ugašen nego da gledamo ovo.Ova Zvezda nikada lošija nije bila,sa nikad lošijim igračima i trenerom i razlika je preko 10 bodova,za to vreme pravi se privid da se u Partizanu nešto dešava,dovode se kao igrači koji više liče na gradjevinske radnike nego na fudbalere , a u stvari njima samo treba IKEBANA
    (Doktor, 26. oktobar 2020 18:46)

    # Link komentara

  292. Utakmica dosadna do za boga.Sava Milosevic trenerchina za sve u nasoj ligi Imao si nesto da vidis. Ovde mi je paznju privukao krupni plan kada izvode aut, Vidim korov od bar metar na svakih par metara uz ogradu stadiona koji je sagradjen pre par godina,Sramota Nislije pa pocupajte taj korov,stvarno sto juznije to tuznije, Zapamtio sam od prosle utamice koja je prenosena uzivo,isti taj korov kao da ga neguju.
    (zemunski kej, 26. oktobar 2020 17:53)Taj krs od stadiona je samo na sminkan ups renoviran a ne sa gradjen pre par god.Inace krs kao i ostali stadioni u zemlji.
    (nisexpres ., 26. oktobar 2020 18:46)

    # Link komentara

  293. Ljudi realno, nismo mi za titulu, bolja je Zvezda, mnogo smo tanki na dosta pozicija i u derbiju smo bili u podredjenom polozaju. Oni imaju jacu klupu tj. dva skoro jednaka tima a nama ostaje da se borimo za prestiz i to cetvrto mesto koje vodi u Evropu. Imamo srece sto se dosta ekipa brani protiv nas inace bi bili jos losije plasirani na tabeli jer nam je odbrana jedva prosecna za domacu ligu.
    (Mile, 26. oktobar 2020 18:45)

    # Link komentara

  294. Ja tebi,ti meni...sramota kako igraju,prastari fudbal.Niko ne zna da sutne loptu.
    (Ekonomista, 26. oktobar 2020 18:45)

    # Link komentara

  295. A dobroooo.
    Pokazujete karakter..
    Jel se to tako tako kaže :))
    (dacha Zvezda, 26. oktobar 2020 18:44)

    # Link komentara

  296. Nije prvi put da ih isprašimo!
    (Nišlija, 26. oktobar 2020 18:44)

    # Link komentara

  297. Stanoje od Šamroka uveo Scekica da zatvori rupe...Kad ono bum. kec u Nišu.
    (Spale, 26. oktobar 2020 18:43)

    # Link komentara

  298. A u Nisu kec !!
    (xxx, 26. oktobar 2020 18:43)

    # Link komentara

  299. Kakav trener Stanojevic,istumbao tim i naravno kazna.Idi veceras molim te.
    (nosilac trampovog pera, 26. oktobar 2020 18:43)

    # Link komentara

  300. Stojke :-)))
    (Ombre, 26. oktobar 2020 18:42)

    # Link komentara

  301. KEC u Nisu!
    (Cika Slave, 26. oktobar 2020 18:41)

    # Link komentara

  302. Kada Almerija osvoji drugu spansku ligu, stizu pare za Sadika i onda se pali masina. :-)
    (Pancev, 26. oktobar 2020 18:41)

    # Link komentara

  303. Napred Real sa nisave!
    (zoran71, 26. oktobar 2020 18:41)

    # Link komentara

  304. Navijaci Zvezde bi za ovo rekli dominacija. Ja kazem blagi uzas. Mislim da ni samom Miljkovicu nije jasno zasto igra. Evo Radnicki je upravo postigao gol i svaka im cast. I slavlje Aksentijevica je genijalno, treba jace da se raduje kad zna ko je desni bek Partizana.
    (MOE, 26. oktobar 2020 18:40)

    # Link komentara

  305. Za Radnicki bolje sto nema navijaca.Ja kao Nislija i navijac Radnickog odem na utakmicu protiv Partizana ili Zvezde,a oko mene sve navijaci ovih drugih.Nema to veze sa trenutnim stanjem u nasem fudbalu,bojkotu prema Toncevu,to je uvek bilo tako,to je taj dobro poznati palanacki mentalitet Nislija.

    Ne vredjaj svoje ljudekao prvo. A to ,kao, neki lokal patriotizam, ostavi sebi i zagovornicima istog.. nema to veze sa palanackim ponasanjem.. imao sam srecu da sam ziveo malo na Kanarskim ostrvima - a tamo svi pucaju od lokal-patriotizma , busanje u grudi:”samo Las Palmas, samo Tenerife” . I to je ok . Medjutim dodje “El clasico” i pobise se oko Reala i Barse .. isto kao i svuda gde sam bio ..
    (aleksandar.veliki, 26. oktobar 2020 18:40)

    # Link komentara

  306. Au!!!
    (Kareka, 26. oktobar 2020 18:40)

    # Link komentara

  307. GooooL ma goooolcina... Bravo Meraklije Niške
    (Rubikova kocka, 26. oktobar 2020 18:40)

    # Link komentara

  308. Pored toga što smo loši mi ljudi nemamo ni sreće. ?
    (Dani 87, 26. oktobar 2020 18:40)

    # Link komentara

  309. A Stojke mase ko skretnicar kad okrene skretnicu,a lopta zavrsi u golu.Mnogo ste jaki,ovaj Beabek moze samo beka da igra.hihihi
    (Bojan., 26. oktobar 2020 18:40)

    # Link komentara

  310. Igrate sa 3 zadnja vezna i kolika rupa na 20 metara, niko da zatvori Pantelica koji je cak imao vremena da se i lepo namesti
    (Maksim, 26. oktobar 2020 18:39)

    # Link komentara

  311. Bajbek dok udje u formu taman će biti u maju gotovo prvenstvo.
    (Delija, 26. oktobar 2020 18:38)

    # Link komentara

  312. Ccc...
    (Milos, 26. oktobar 2020 18:38)

    # Link komentara

  313. Izgubimo.
    (kornar, 26. oktobar 2020 18:38)

    # Link komentara

  314. EVRO GOL
    (Драгивоје, 26. oktobar 2020 18:38)

    # Link komentara

  315. Čujem Radnički vodi u Nišu
    (bob, 26. oktobar 2020 18:38)

    # Link komentara

  316. Ušao Šćekić sad će da izgubimo.
    (kornar, 26. oktobar 2020 18:38)

    # Link komentara

  317. Moj partizan nema pojma. mi posle prozivamo zvezdu a oni su za nas Barselona lično.
    Uprava napolje!
    (grobarchina, 26. oktobar 2020 18:14

    Radnicki pa tek nema pojma!Odavno nije bio ovako slab.
    (neko iz Nis, 26. oktobar 2020 18:37)

    # Link komentara

  318. Stanoje ovo za sada nista nevalja.Uzas kako igramo nepovezano ni jednu pismenu akciju nismo napravili
    (Www, 26. oktobar 2020 18:37)

    # Link komentara

  319. To je to, ušao je Šćekić. Samo nam je on falio u igri. Pri tome, sasvim je i logično da ubaciš zadnjeg veznog kad juriš rezultat.
    (Pera detlić, 26. oktobar 2020 18:37)

    # Link komentara

  320. Kakve crne sampionske trke! Je l ima nekog stvarno ko veruje da Partizan moze da osvoji titulu !!!???
    (uki, 26. oktobar 2020 18:35)

    # Link komentara

  321. Period od 80+ minuta pa do sudijske nadoknade to je Partizanovo vreme da se umulja gol, makar i u nadoknadi koja se igra nekad i do 110 minuta.
    (Milan, 26. oktobar 2020 18:35)

    # Link komentara

  322. Možda ne umemo da postignemo gol, alo zato ne umemo ni da napravimo izglednu priliku
    (Neplivač, 26. oktobar 2020 18:35)

    # Link komentara

  323. Loše igraju !
    (BG, 26. oktobar 2020 18:34)

    # Link komentara

  324. Nista ovo nevalja
    (Www, 26. oktobar 2020 18:33)

    # Link komentara

  325. Zbog kakvog 'faula' on ponistava gol Partizanu
    (pARTizan, 26. oktobar 2020 18:31)

    # Link komentara

  326. Bajbek samo 20kg da smrša i trenira jedno dva meseca i ima da kida....
    (Enrico Pallazzo, 26. oktobar 2020 18:27)

    # Link komentara

  327. Meč dve ekipe približnog kvaliteta.
    (Sasa, 26. oktobar 2020 18:26)

    # Link komentara

  328. ajde, vreme je za penal.
    (gromko, 26. oktobar 2020 18:26)

    # Link komentara

  329. Za Radnicki bolje sto nema navijaca.Ja kao Nislija i navijac Radnickog odem na utakmicu protiv Partizana ili Zvezde,a oko mene sve navijaci ovih drugih.Nema to veze sa trenutnim stanjem u nasem fudbalu,bojkotu prema Toncevu,to je uvek bilo tako,to je taj dobro poznati palanacki mentalitet Nislija.
    (boban,nis, 26. oktobar 2020 16:15)

    Добро се зна да Јужна Србија за Партизан навија!
    (Солшер, 26. oktobar 2020 16:55) E druze moj, kad Partizan igra ni trecina severa (jer su grobari na severu u Nisu) nije popunjena, i to sa svim frakcijama koje su razdvojene. Kad dodje Zvezda sever je skroz pun, a 90% istoka (ona najveca tribina) navija za Zvezdu. Navijaci radnickog su na jugu i nesto vise od pola zapada. Kad bi dosao na jug Srbije razocarao bi se kad bi video koliko procentualno malo grobara ima. Pa vi ni u Surdulici onu malecnu tribinu do pola ne mozete da popunite - toliko vas ima na jugu Srbije i toliko volite Partizan.
    (vss, 26. oktobar 2020 18:22)

    # Link komentara

  330. vidi se da je ovaj BAJBOK ozbiljan spic! da smrsa 5-6 kila,prodje pripreme, uigra se kod majstor stanoja, ako mu natho dozvoli da sutira penale, dace sigurno sledecu polusezonu bar 5-6 golova, dok za to vreme sadik vredno sakuplja golove za mastan bonus. evo,za mesec dana,vec je dao jedan gol.BRAVO, tako se radi...
    (devil himself, 26. oktobar 2020 18:20)

    # Link komentara

  331. Jel ima neko da garantuje za ovog centarfora...
    (lion, 26. oktobar 2020 18:19)

    # Link komentara

  332. Po ko zna koji put,pravicete Savu od blata....
    (Nikola, 26. oktobar 2020 18:15)

    # Link komentara

  333. Moj partizan nema pojma. mi posle prozivamo zvezdu a oni su za nas Barselona lično.
    Uprava napolje!
    (grobarchina, 26. oktobar 2020 18:14)

    # Link komentara

  334. Bolje gledati decu u parku kako se igraju nego li ovaj hrkljus.
    (neko, 26. oktobar 2020 18:14)

    # Link komentara

  335. Ovaj Bajbek se savršeno uklopio u tim Partizana. Čim izgubi loptu - prodere se iz sve snage i sudija odmah sudi faula iako je čista lopta oduzeta. Naravno, posle 3 sekunde ustane jer mu ništa i nije. S druge strane, Miljkovic uvaljuje laktove a ne dobija žuti. Čak se ni faul nije sudio. Smehoteka.
    (veliki strumf, 26. oktobar 2020 18:12)

    # Link komentara

  336. Savo Anceloti za Stanojevica.
    (Lord, 26. oktobar 2020 18:01)

    # Link komentara

  337. Tu smo negde sa radničkim. Nije neka razlika. Ali sam se lepo smejao kada je nova akvizicija građana iz mančestera sa deset metara sutirao a lopta nije otišla ni u aut ni u korner.
    (srdan, 26. oktobar 2020 17:59)

    # Link komentara

  338. Aksentijević je za Miljkovica i Gobeljica Dani Alveš lično.
    (Laki, 26. oktobar 2020 17:58)

    # Link komentara

  339. U jednom momentu sam zatekao na mom licu izraz gadjenja ovim sto gledam.
    (Danilo, 26. oktobar 2020 17:56)

    # Link komentara

  340. Kakav skup vezara u Partizanu, ovo prosto boli mozak dok se gleda.
    Tehnicki, takticki poptuno ne edukovani igraci. onaj Lutovac, Miljkovic, samo nekom suludom greskom mogli bi da upute upotrebljiv centarsut. Bajbek kao da je poslednjih godinu dana se hranio na ibarskoj magistrali domacim specijalitetima. Covek mora da skine , brat-bratu, jedno 10kg.
    Natkoho nivo Saleta Ilica pred penzijom. U odbrani neupotrebljiv, u napadu nevidljiv. Zdjelar sem da bije, za drugo nije. Asano bi mogao da nam pojaca ekonomat. Sta taj trazi u fudbalu, verujem da ni njegovi roditelji to ne znaju.
    sve u svemu ovo je katastrofalan tim od koga ni Murinjo ne bi sastavio bilo sta, a ne ovaj mucenik Stanoje koji igrao bunker protiv propale Zvezde.
    Uostalom sta ocekivati od tima i kluba koji gubi od N.Pazara..????
    (Marko, 26. oktobar 2020 17:56)

    # Link komentara

  341. Utakmica dosadna do za boga.Sava Milosevic trenerchina za sve u nasoj ligi Imao si nesto da vidis. Ovde mi je paznju privukao krupni plan kada izvode aut, Vidim korov od bar metar na svakih par metara uz ogradu stadiona koji je sagradjen pre par godina,Sramota Nislije pa pocupajte taj korov,stvarno sto juznije to tuznije, Zapamtio sam od prosle utamice koja je prenosena uzivo,isti taj korov kao da ga neguju.
    (zemunski kej, 26. oktobar 2020 17:53)

    # Link komentara

  342. Ovo je blago rečeno-antifudbalska katastrofa.
    (Romper, 26. oktobar 2020 17:53)

    # Link komentara

  343. Sveta Markovic dobija zuti karton od sudije iako je stigao do lopte pre igraca Radnickog i to je sudija vrlo dobro video. A verovatno je posegao za kartonom jer se iznervirao sto je pogodjen. Neverovatno glup zuti karton. Nije cak ni faul za igraca Radnickog. I ne pokusavam da ocrnim Radnicki, samo mi sudijska odluka nije jasna.
    (Marshall, 26. oktobar 2020 17:52)

    # Link komentara

  344. 1 0 kraj ti se zna, Aj radnicki
    (Niko, 26. oktobar 2020 17:47)

    # Link komentara

  345. Kada bi ovaj novi centerfor skinuo bar 15 kg ne bi ličio na sidraša iz vaterpola ili pak na pivota iz rukometa. Gde ga samo nađoše ???
    (tomo, 26. oktobar 2020 17:40)

    # Link komentara

  346. Svaka čast Miljkoviću, koliko ima lep pas, milina gledati, daje lopte ali ovi u napadu nikako da ih iskoriste.
    Dovođenje Obradovića i Miljkovića pun pogodak..
    (Nikola, 26. oktobar 2020 17:32)

    # Link komentara

  347. Ovo sa multi prenosima na Areni je nešto najgluplje što su uradili, ne možeš da gledaš utakmicu kao čovek, i što je najgore rade multi prenose, Bosanske, Srpske, Hrvatske lige, a ako se potrefi da igraju i Italijani ili Francuzi i njih ubace u multi prenos, tako da hoćeš Zvezdu ili Partizan, ne možeš, jer oni non stop prebacuju na neke ne bitne utakmice koje nikog ne zanimaju, a još je gore ako se igra neki derbi u Italiji a on prebaci da vidimo šansu što je ima Varaždin protiv Lokomotive, sačuvaj Bože, imaju 5 arena, oni strpaju 8 utakmica na jednak kanalu u jednom terminu, strašno.
    (Sasa, 26. oktobar 2020 17:29)

    # Link komentara

  348. Obradovic napravio prodor po levoj strani i dribling kakav nismo videli u Partizanu deset godina, dok su se smenjivali Miletici, Antonovi, Urosevici...A Obradovic decko nije igrao ozbiljan fudbal pitajte Boga koliko...
    (Dovla, 26. oktobar 2020 17:22)

    # Link komentara

  349. Jes nas Stanoje skocko, svaka mu cast.
    Ovo se ne može gledati...
    (slobo, 26. oktobar 2020 17:21)

    # Link komentara

  350. Ivan Obradović je upravo izveo jedan od najlepših driblinga koje sam video od jednog beka u našoj ligi ne pamtim koliko dugo. Posle brojnih vrsnih prodora Miletića i Gobeljića svih ovih godina, Obradović je ličio na Roberta Karlosa na vrhuncu karijere.
    (Tragikomedija, 26. oktobar 2020 17:20)

    # Link komentara

  351. Bajbek izgleda kao zuba Ronaldo posle 5 godina nakon završetka karijere.
    (Milašin, 26. oktobar 2020 17:11)

    # Link komentara

  352. Imam lep osecaj za Bajbeka, mislim da ce da nastavi niz dobrih pojacanja (Sadik, Suma, Lepnardo, Rikardo, Natko).
    Sve u svemu od Tomanea Falcinelia Kanjasa i Van la Pare ne moze biti gori
    (crna ovca drustva, 26. oktobar 2020 16:46)

    Joveljić klinac prodat skuplje od Sadika... ha ha ha ....

    Joj, Šamrokovci.... sa vama uvek neki smehotres.
    (Ombre, 26. oktobar 2020 17:06)

    # Link komentara

  353. Bice penaltizan kvota 1.10
    (Notorious, 26. oktobar 2020 17:00)

    # Link komentara

  354. Srecno Radnicki.
    (Dzoni, 26. oktobar 2020 17:00)

    # Link komentara

  355. Јел он то сам напада? Свака му част. Један на десет! Па где то има...
    (Луле, 26. oktobar 2020 16:59)

    # Link komentara

  356. Za Radnicki bolje sto nema navijaca.Ja kao Nislija i navijac Radnickog odem na utakmicu protiv Partizana ili Zvezde,a oko mene sve navijaci ovih drugih.Nema to veze sa trenutnim stanjem u nasem fudbalu,bojkotu prema Toncevu,to je uvek bilo tako,to je taj dobro poznati palanacki mentalitet Nislija.
    (boban,nis, 26. oktobar 2020 16:15)

    Добро се зна да Јужна Србија за Партизан навија!
    (Солшер, 26. oktobar 2020 16:55)

    # Link komentara

  357. 3 komada hocu ja neću jedan neću dva ...
    (Djole bombas, 26. oktobar 2020 16:53)

    # Link komentara

  358. Jug je uz Stanoja i Vazuru, za razliku od onih proslih oni znaju sta je Partizan, znaju velicinu ovog kluba i sampionske ambicije nas navijaca
    (Taurunum1987, 26. oktobar 2020 16:17)
    Koji bre Jug o cemu ti pricas?Ubijate se,kidnapujete jedni druge,prebijate ima vas 100 frakcija.VB zaveo red inace bi bilo nevolje.Čovek koji prati fudbal i Partizan kao što ga moja baba prati.Cuj ti njega Jug.
    (Back in Black, 26. oktobar 2020 16:49)

    # Link komentara

  359. Idemo Radnickiii
    (Domination, 26. oktobar 2020 16:48)

    # Link komentara

  360. Imam lep osecaj za Bajbeka, mislim da ce da nastavi niz dobrih pojacanja (Sadik, Suma, Lepnardo, Rikardo, Natko).
    Sve u svemu od Tomanea Falcinelia Kanjasa i Van la Pare ne moze biti gori
    (crna ovca drustva, 26. oktobar 2020 16:46)

    # Link komentara

  361. Protiv Zvezde bunker ali.otknuse bod. Videcemo danas.

    Radnički i nije u nekoj posebnoj formi pa mogu da priđu Zvezdi.
    (Rocky, 26. oktobar 2020 16:43)

    # Link komentara

  362. Nema Jojica i Urosevica, tu je Lutovac. Pa mi bi ovo mogli i dobiti.
    (Stefan, 26. oktobar 2020 16:21)

    # Link komentara

  363. Jug je uz Stanoja i Vazuru, za razliku od onih proslih oni znaju sta je Partizan, znaju velicinu ovog kluba i sampionske ambicije nas navijaca
    (Taurunum1987, 26. oktobar 2020 16:17)

    # Link komentara

  364. Za Radnicki bolje sto nema navijaca.Ja kao Nislija i navijac Radnickog odem na utakmicu protiv Partizana ili Zvezde,a oko mene sve navijaci ovih drugih.Nema to veze sa trenutnim stanjem u nasem fudbalu,bojkotu prema Toncevu,to je uvek bilo tako,to je taj dobro poznati palanacki mentalitet Nislija.
    (boban,nis, 26. oktobar 2020 16:15)

    # Link komentara

  365. Aj sad da te vidimo, Stanoje.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 26. oktobar 2020 16:13)

    # Link komentara

  366. Jel mi hoćemo da Stanoje ostane ili ne?
    (začuđeni, 26. oktobar 2020 16:08)

    # Link komentara

  367. Kec u Nišu.
    (nemesis, 26. oktobar 2020 16:04)

    # Link komentara

  368. Srpski klub opet protiv hrvatskog.
    (Niš, 26. oktobar 2020 16:01)

    # Link komentara