1. Bas mi je zao decka, veliki je potencijal. Takodje, mislim da mu je smirena glava velika prednost. Nije od onih psihopata sa bombasticnim izjavama, ne rezi protivniku u lice, ali kada pocne borba pretvara se u masinu. U jednom intervjuu sam procitao da su mu idoli njegovi roditelji. Vidi se da su ga lepo vaspitali i usadili mu prave vrednosti. Samo decko nastavi sa treningom kada se oporavis. UFC je velika dzungla u kojoj je svako zeljan krvi i uspeha. Ako tamo uspes, postaces legenda mma u zemlji. Zelim ti to od srca.
    PS. Zao mi je za Stosica sto nije uspeo. Svi smo ocekivali mnogo vise od njega, ali se pokazalo da je jednodimenzionalan borac, lak za citanje.Medjutim, moze da napravi lepu karijeru i van UFC-a.
    (Marko, 15. jul 2020 12:22)

    # Link komentara

  2. Taman jos malo da se istreniras.
    (Dusanovo carstvo!, 10. jul 2020 00:00)

    # Link komentara

  3. Ima ogroman potencijal da postane jedan od najboljih boraca u svojoj kategoriji
     (iceman, 9. jul 2020 18:12)

    # Link komentara

  4. Nema sreće nimalo.
    (Petar Macen, 9. jul 2020 17:18)

    # Link komentara

  5. Au, kakav maler. Danas sam gledao Triangl sa njim i on kaže da se čuva koliko god je moguće, kao i ceo tim. Ako je neko iz tima pozitivan, a on negativan borba se otkazuje. I evo sada ovo. Pih. Samo nastavi sa treninzima i bićeš još bolji. Naravno, prvo da ovo sa koronom prođe sto pre i da ne dođeš do tezeg oblika. Čuvaj zdravlje. Rezultati će doći, ne sumnjam.
    (SRBIJA, 9. jul 2020 16:39)

    # Link komentara