1. @ equeliZer

    Upravo tako, ima puno takvih, umesto da osobe sa blagim simpromima se smire kuci oni najvise divljaju. Takvih se zreba cuvati ne samo u vezi ovog virusa. Ali, najverovatnije je da je osim za starije ljude ovo slicno obicnom gripu.

    Ali, ovo je smesno, vaterpolista snazan, mlad i zdrav i pravi se frka oko ovog korona virusa za njega. On je to sto se tice simproma to za tri dana prosao. Sad samo da sedi kuci malo i to je to.
     (Kontras, 19. jun 2020 20:58)

    # Link komentara

  2. "Jel neko skontao da ovaj drugi talas korone udara najviše na poznate ličnosti? "

    Ja bih to sasvim drugacije shvatila. Naime, ne objavljuju se podaci o ostalim nepoznatim licnostima. A buduci da poznatih ima toliko pozitivnih, to znaci da viruscic lepo kruzi po nasoj zemlji, sto da se razumemo ja smatram pozitivnim, jer se nadam da cemo ga savladati kao drustvo pre naredne sezone gripa.
    (Masha, 19. jun 2020 15:07)

    # Link komentara

  3. Drugi talas poceo odavno, i ja sam trenutno u kuci sam vec 5 dana, nisam se testirao imam blage simptome, skoro prolazi. bio sam u kontaktu sa zarazenim. Proci ce samo od sebe necu ni da se proveravam.
    Takvih je po srbiji mnogo. Najgore sto ima i onih sto nece da sede kuci.
     (equeliZer, 19. jun 2020 14:54)

    # Link komentara

  4. Onda treba da poverujemo da je baš od devedesetak zaraženih u celoj Srbiji desetak poznatih ličnosti?
     (Džoni, 19. jun 2020 14:43)

    # Link komentara

  5. Drugi talas kači samo poznate
     (Brci, 19. jun 2020 14:30)

    # Link komentara

  6. Jel neko skontao da ovaj drugi talas korone udara najviše na poznate ličnosti? Evo ovaj, vujadin, janković iz partizana, atanasijević I još nekoliko odbojkaša, ceca i mali itd.
     (anonimni, 19. jun 2020 14:28)

    # Link komentara