1. @Djoksa
    Bukvalno svaka fransiza osim Lejkersa i Seltiksa (a i ovi drugi imaju 11 titula sa istom generacijom) je skoro sve titule osvojila sa manje-vise istim igracima.
    (jsx, 1. mart 2020 12:20)

    # Link komentara

  2. Patrik Juing,Dzon Starks,pokojni Entoni Mejson,Carls Oukli i peti se menjao.
     (Back in Black, 29. februar 2020 16:05)

    # Link komentara

  3. Oduzmite Čikago Bulsima Majkla Džordana i oni se vraćaju na ono što su uvek i bili, niko i ništa. Što se tiče Niksa, ja se sećam samo ere Patrika Juinga kad su imali kontinuitet dobrih rezultata, sve ostalo je luk i voda. Pa i to jedno finale posle je bilo slučajnost jer i pre i posle toga je jedina konstanta bila očaj u u njihovoj igri.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoksa, 29. februar 2020 11:59)

    Brate, Niksi imaju dva prstena pre ere Juinga, ocajni su poslednju deceniju, pre toga su bili skroz ok. Nisu oni neka Minesota, Sarlot, Memfis, imaju neku istoriju, koju opet treba postovati. Trenutno jesu kanta za napucavanje i najsmesniji realno, ali na osnovu ove slike ne treba pricati da su najgora fransiza u istoriji.
    (76er, 29. februar 2020 14:16)

    # Link komentara

  4. Presmesni niksi, gubitnici veciti. Uzivao sam u svakom tovarenju ovih besmislenkovica od Cikaga pa do Hjustona.
     (stoler, 29. februar 2020 12:06)

    # Link komentara

  5. Oduzmite Čikago Bulsima Majkla Džordana i oni se vraćaju na ono što su uvek i bili, niko i ništa. Što se tiče Niksa, ja se sećam samo ere Patrika Juinga kad su imali kontinuitet dobrih rezultata, sve ostalo je luk i voda. Pa i to jedno finale posle je bilo slučajnost jer i pre i posle toga je jedina konstanta bila očaj u u njihovoj igri.
     (Djoksa, 29. februar 2020 11:59)

    # Link komentara