"Srbija je zaslužila više od 6. mesta"

Rukometašica Srbije Jovana Risović izjavila je da je osvajanjem 6. mesta na SP u Japanu i plasmanom na kvalifikacioni olimpijski turnir napravljen veliki uspeh.

SN Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Kako da ne...
    (pop, 16. decembar 2019 08:47)

    # Link komentara

  2. Једна лоша утакмица коштала нас је полуфинала. Против Холандије смо одиграли безвољно, без енергије, деконцентрисано, недисциплиновано. Надам се да смо нешто научили. Са мало више поуздања, ова екипа би могла да позитивно изненади.
    (Непредвидиве су, ко пролетњи дан, 15. decembar 2019 18:06)

    # Link komentara

  3. Не примећујем да у РСС свесни колики је значај домаћинства квалификационог турнира. Не знам зашто, али ни у једном спорту значај домаћег терена није толики колики је у рукомету. Нема сумње да се све одлучује у нашој утакмици против Мађарица које можемо добити на нашем па и на неутралном терену али код њих - јако тешко, чиме би могло бити поништено све што су ове девојке оствариле на СП. Зато треба учинити све што је могуће да до такве ситуације не дође. Рускиње су најбоља екипа на свету и против њих ни наше а ни Мађарице немају ни најмање шанси на терену, а шта ће бити са руским спортистим ја не знам нити о томе треба размишљати.
    (branko, 15. decembar 2019 17:27)

    # Link komentara

  4. Kako ako ste igrom došle do 6. mesta? Znači da niste zaslužile.
     (Ilija Dukić, 15. decembar 2019 17:15)

    # Link komentara

  5. Radujte se i 6. mestu! Da sudije nisu pokrale Dankinje u poslednjem napadu, bile bi 10...
     (Jumko, 15. decembar 2019 16:55)

    # Link komentara