1. Bravo
    (Milos, 7. decembar 2019 19:46)

    # Link komentara

  2. Ipak saigrači "ne vide" Jokića na način koji on "vidi" njih. Deli im lopte i dalje ali ne pogađaju dovoljno. Sa druge strane, ako sam sebi ne izgradi poziciju za šut, neće ga ni imati. Ta statistika postaje besmislena ako znamo koliko "malo" šuteva uopšte i uputi. Tačno se vidi razlika između utakmice sa Lejkersima i Seltiksima.
     (Copernicus, 7. decembar 2019 18:06)

    # Link komentara

  3. Luka - prosek suteva za DVA 10.9, za TRI 9.5, slobodna bacanja 9.5.
    U proseku sutne 20.4 puta za utakmicu, i ima 9.5 slobodnih bacanja za 33.7min igre.
    Znaci sut 20.4 + 9.5.

    Jokic - Prosek suteva za DVA 10, za TRI 3.9, slobodna bacanja 2.6.
    U proseku sutne 13.8 puta za utakmicu i ima samo 2.6 slobodnih bacanja za 30.9min igre.
    13.8 + 2.6

    Luka sut za tri 32%, Luka sut za dva jakih 61%, slobodna 74%.
    Jokic sut za tri 22%, Jokic sut za dva dobrih 56%. slobodna 82%.

    Luka igra sezonu karijere, mada mu je sve predodredjeno, ceo tim, bukvalno sve, svi igraju za njega.

    Jokic igra sasvim okej, cak bolje nego prethodnih sezona u Novembru, a kao sto vidimo, krece razbudjivanje u Decemberu i Januaru, i gledacemo ga opet na All Star ;)
    (Goran, 7. decembar 2019 17:00)

    # Link komentara

  4. @svedok saradnik zlatnog doba, 7. decembar 2019 11:08

    Ja ne tvrdim, nego sam vidio da su direktno preko Jokića ubacili gomilu koševa. A ti ako to ne vidiš, onda nema svrhe da se raspravljamo
    (sasa pg, 7. decembar 2019 15:59)

    # Link komentara

  5. Gledao sam utakmicu do 3/4, u jednom trenutku Denver je imao 1/16 za tri... da je igrao još neko pored Jokare, dobili bi.
    (Aleks, 7. decembar 2019 14:32)

    Do juce Jokic ubacuje po 7p Denver pobedjuje, svi igraju odlicno, vuku Denver u sam vrh. Danas on ubaci 30p Denver izgubi, i odjednom okret price, sada opet Marej, Haris ne znaju nista.
    Normalno da ne moze tim da se razigra, kada se samo jedan covek forsira radi dokazivanja.
    Denver je timska ekipa, nemaju oni toliko dobrog individualnog igraca da se na njega oslone u napadu i odbrani. Denver je limitirana ekipa, Jokic i Milsap ne mogu igrati odbranu na vrhunskom nivou, i tu se sva njihova prica o nekoj sampionskoj ekipi zavrsava. Jednostavno nemaju kvalitet za vise domete.
    Jokic moze da ubaci 30p, to nije problem, svako u danasnjoj NBA to moze, ali pitanje je koliko poena daju preko njega.
    Prosle godine protiv Portlanda on je u napadu pogadjao lako, ali su preko njega jos lakse pogadjali igraci Portlanda.
    Ne razumem kakva vajda od tih poena u napadu, a u odbrani se sklanjas, svi te pretrcavaju, kao protiv Bostona sinoc.
    Zato se meni Jokic ne dopada kao igrac, potpuno je inferioran u odbrani, a centar to ne sme biti.
    U reprezentaciji sa njim na terenu je bila komedija u odbrani, uvek igrac manje.
    (hardaway, 7. decembar 2019 15:34)

    # Link komentara

  6. Objasni Američkim ‘hejterima’! Svaka čast, ovakvog Nikolu svi volimo da vidimo! Pozdrav za sve ljubitelje košarke i B92, hvala za lepo subotnje jutro!
    (nobody, 7. decembar 2019 08:07)

    A komentari nasih ljudi su inace med i mleko (pa cak i kad je ovaj kosarkas u pitanju)? Citajuci komentare cesto pomislim da zivim u zemlji ljudozdera, a isto vazi i van Srbije. Ipak, bitno je da drugi ne valjaju, o nama necemo...
    (Dex, 7. decembar 2019 15:18)

    # Link komentara

  7. Denver je promenio stil igre ove godine mnogo su bolji defanzivno i napad se pogorsao. To nije lako uraditi i zadrzati pozitivan ucinak
    (Bla, 7. decembar 2019 15:06)

    # Link komentara

  8. Gledao sam utakmicu do 3/4, u jednom trenutku Denver je imao 1/16 za tri... da je igrao još neko pored Jokare, dobili bi.
    (Aleks, 7. decembar 2019 14:32)

    # Link komentara

  9. Nemoj da mesas diktaturu sa komunizmom, a i nije to bila poenta poruke, poenta je da Ameri uvek guraju individualno, nikad kolektivno. Nema zajednice, nema opsteg interesa, samo pojedinac i konkurencija cak i ako je u okviru iste ekipe.
    PunoImeIPrezime, 7. decembar 2019 09:07)

    Netacno, da ste provodili vreme u SAD znali bi da je upravo zajednica ta koja je progresivna i koja donosi promene i uspehe. Oni su vrhunski strucnjanci u sastavljanju timova ka izvrsavanju ciljeva. To sto citate o individualcima je cista samopromocija da bi mogli da se prodaju za vece pare. Iza svakog isturenog individualca stoji tim strucnjaka. Uostalom cela NBA rasporedjuje premije podjednako svakom timu zato sto su zajednica. Nesto sto je u Srbiji nezamislivo kada ceo drzavni sportski budzet plus donacije javnih preduzeca plus donacije iz privrednog kriminala odu na fudbalski klub Zvezda i Partizan a za ostale koga boli uvo, bitno je da Zvezda i Partizan igraju u Evropi.

    Da ste ziveli u SAD sada bi zagovarali najvece moguce ingerencije mesnih zajednica posto u Srbiji one ne postoje.
    (Bauk, 7. decembar 2019 14:26)

    # Link komentara

  10. Navala srpskih analiticara-sveznalica, demagoga, autosovonista, megatrend akademika, kvazi-filozofa, itd., a svi zajedno imaju pola sata osnovne skole i citav su zivot proveli sedeci ispred televizora sa belim izbusenim frotirnim carapama na stopalima. Sta reci...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Termodinamicar, 7. decembar 2019 14:03)

    Nista, osim da promenis carape, neumesno je nesumnjivo.
    (Living it now, 7. decembar 2019 14:24)

    # Link komentara

  11. Jedini razlog što nije imao triple double i što Denver nije pobedio je taj što ostatak tima nije mogao ništa da pogodi.
     (blob, 7. decembar 2019 14:15)

    # Link komentara

  12. Navala srpskih analiticara-sveznalica, demagoga, autosovonista, megatrend akademika, kvazi-filozofa, itd., a svi zajedno imaju pola sata osnovne skole i citav su zivot proveli sedeci ispred televizora sa belim izbusenim frotirnim carapama na stopalima. Sta reci...
     (Termodinamicar, 7. decembar 2019 14:03)

    # Link komentara

  13. Kreće rokanjeeee
    (Pavle, 7. decembar 2019 13:57)

    # Link komentara

  14. @ako
    Hvala što si nam objasnio TI KOJI SE RAZUMEŠ U KOŠARKU. Kakva analiza na nivou osnovca... A možda i jesi?!
     (Igra bez granica, 7. decembar 2019 13:24)

    # Link komentara

  15. Samo da primetim da je i "Te(j)TJum" uleteo u rotaciju i u stanju je da uništi baš svaku utakmicu, bez izuzetka.
    Znate na koga mislim.
     (remax, 7. decembar 2019 13:18)

    # Link komentara

  16. Kakav cirkus, nabija statistiku, sutira 25 puta da dodje do 30 poena, a u odbrani rupa. Tim gubi ali Jokic nabija statistiku na silu.
    (Mok, 7. decembar 2019 11:47)


    Kada Doncic sutne 50× da bi upisao 36 koseva to je ok, puna su nam usta hvalospeva, ali ovo je pobogu nas srbin, hajde da ga gazimo petom....
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (flex, 7. decembar 2019 12:48

    Bravo za komentar, kad ne sutira onda nema pojma kad sutira onda nabija statistiku. Niko nema toliko uljeza u svome narodu kao mi Srbi, sve je dobro i bolje kod drugog samo kod svog nista ne valja, uzas.
    (sremac, 7. decembar 2019 13:17)

    # Link komentara

  17. @dtb_pro
    Ne razumes se u kosarku.
    Marej je najbolji igrac Denvera, najbolji strelac i covek koji ih vodi cele sezone, nakon sto ih je prosle sezone sam izvukao protiv San Antonija i zamalo odve do pobede protiv Portlanda, samo da Jokic nije gubio lopte i promasivao zicere u poslednjim trenucima.
    Naravno da Marej nece da igra za Jokica, nije lud da se kao vodja tima, prilagodjava slabijem igracu. Kada bi Marej imao dominantnog centra, npr. Dejvisa, Dzordza, Embida... Denver bi lagano igrao finale Zapada. Ali, Marej ima Jokica koji ima procenat suta kao da nikad nije igrao kosarku, ne zna zicer da ubode, u odbrani je rupetina i umislja da je plej pa pokusava da deli asistencije kada mu nameste zicer ispod kosa, jer se plasi protivnickih centara.
    (ako, 7. decembar 2019 13:02)

    # Link komentara

  18. @flex
    Kada je to Doncic sutnuo 50 puta?!
    Za tvoju informaciju, Doncic ima mnogo bolji procenat suta od Jokica i vise nego dvostruko vise poena od njega. Medju najboljim strelcima lige, samo Janis ima bolji procenat suta od Doncica.
    Jokic ima katastrofalan procenat suta, ocajan prosek poena, ali, to je nas Srbin, pa hajde da ga hvalimo i pravimo se da ne vidimo sta lose radi. Kao sto radimo sa politicarima Srbima, “biznismenima” i uopste s losim Srbima koje proglasavamo dobrim samo zato sto su Srbi, a kako ce bre Srbin da bidne los bre!
    (ako, 7. decembar 2019 12:56)

    # Link komentara

  19. @Demar Derosan
    Finale Zapada?! Pored Lejkersa, Klipersa, Dalasa, Hjustona?! Pa da li si ozbiljan? Denver nije mogao do finala zapada protiv oslabljenog Portlanda, a sada je taj san za njih gotov. Ne moze Marej sve sam, prosle sezone ih je izvukao protiv San Antonija, ove sezone tesko. Fali mu dobar centar.
    (@@@, 7. decembar 2019 12:53)

    # Link komentara

  20. @dtb_pro
    Dobre su vam opservacije, posebno u pogledu Dzamala Marija. Ne bih bio tako iskljuciv po pitanju vaseg zakljucka, jer mislim da je sad period kada se dozira potrosnja tako da Nagetsi guraju tako tako, a plej of ce razresiti sve dileme. Finale Zapada bi bio dobar rezultat za njih, za korak bolji nego prosle godine i znak da tim raste.
     (Demar Derosan, 7. decembar 2019 12:48)

    # Link komentara

  21. Jokicu jednostavno ne odgovaraju dominantni centri ove sezone, prethodnih je nekako izlazio na kraj sa njima, na foru, na vic, na pamet. Ove sezone su ga malo pritisli, cesto je udvajan itd. Bice bolje, u svakom slucaju ozbiljne utakmice krecu tek od februara.
     (bull, 7. decembar 2019 12:48)

    # Link komentara

  22. Kakav cirkus, nabija statistiku, sutira 25 puta da dodje do 30 poena, a u odbrani rupa. Tim gubi ali Jokic nabija statistiku na silu.
    (Mok, 7. decembar 2019 11:47)


    Kada Doncic sutne 50× da bi upisao 36 koseva to je ok, puna su nam usta hvalospeva, ali ovo je pobogu nas srbin, hajde da ga gazimo petom....
     (flex, 7. decembar 2019 12:48)

    # Link komentara

  23. Kakav igrač, malo ga bocnuli pa 30 poena, kao medveda koji spava...Da mu daju uslov 5 utakmica zaredom po 40 poena Nikola bi to lagano...
    (dare slovenac, 7. decembar 2019 12:33)

    # Link komentara

  24. Kakav cirkus, nabija statistiku, sutira 25 puta da dodje do 30 poena, a u odbrani rupa. Tim gubi ali Jokic nabija statistiku na silu.
    (Mok, 7. decembar 2019 11:47)

    Kada da 6 poena, onda je debeli provaljen i nema pojma, a na 30 nabija statistiku….
    (Ivan, 7. decembar 2019 12:23)

    # Link komentara

  25. Evo ja sam gledao utakmicu, kao što sam gledao utakmicu i protiv Sakramenta i protiv Lejkersa. Isto kao što sam gledao i nekoliko utakmica prije pomenutih. 95% komentara je ovdje upravo od strane osoba koje pregledaju samo kratak pregled utakmice koji veze nema sa realnošću i o tome sam već pisao.
    Ko je gledao utakmicu, mogao je da vidi da je Nikola bio u fazonu: Dosta više komentara, sada ću pokazati da znam i da mogu. I čovjek krene nenormalno dobro i onda odmah na početku Seltiksi prave seriju na kraju koje Jokić pravi prvi faul zaustavljajući kontru jer je Marej zabunario drugi napad zaredom, a ubrzo i drugi jer Milsap ispada u preuzimanju i Nikola bukvalno inercijom naleće na igrača. U naletu od 10 poena, on mora na klupu. Nagetsi se raspadaju. Ne zna se ko je gori, ali je vidljivo ko je najgori, a sada nakon toliko odgledanih utakmica mogu reći mirne duše: Džamal Marej. On je glavni krivac za sve poslije trenera Melouna. Niti je plej, niti je bek šuter. Jokić je "postao" loš jer ovaj za razliku od prošlih sezona ne želi da igra ni pik-end-pop ni pik-end-rol sa Nikolom. Nakon Jokićevog bloka, on niti vraća loptu na perimetar niti spušta pod koš nakon preuzimanja. Samo solira i bukvalno traži najgori mogući šut. Očigledno želi da dokaže da on sad ima najveći ugovor i da je on super-star. Pošto protivnik ne mora da čuva pik igru, onda čuva protrčavanja i naravno nema više bek-kat pasova pod koš za asistenciju Jokića. I pored svega toga, Nikola je sinoć deset puta pronašao usamljene igrače na šutu za tri, ali ovi promašuju bazen, a ne koš (1 od 17 za tri u jednom trenutku). Mogao bih analizirati do sutra, ali ako vam kažem da je Barton najkonstantniji igrač koji igra 2 puta bolje i 3 puta pametnije nego ranije, sve vam je jasno. Milsap ipak ne može više kao ranije. Haris nevidljiv. Klupa ne postoji (Plamli još i najbolji!), Grant nije pojačanje, Krejg više ne igra (?), Porter jedva dobije i "otpadno" vrijeme. Bojim se da ovo neće izaći na dobro kao prošle sezone i da će biti jako loši.
     (dtb_pro, 7. decembar 2019 12:06)

    # Link komentara

  26. @svedok saradnik zlatnog doba
    E, ajde idi u vrtic s tom pricom, mozda neko i poveruje. Glavni igrac Denvera je Marej, sinoc je Denver izgubio jer je Marej zaustavljen. Jokic ne utice na igru, zar ne vidis da njegovih 30 poena ne znaci nista kada Marej, pa i Milsap stanu. Jokic je sporedni igrac Denvera.
    (Mok, 7. decembar 2019 11:49)

    # Link komentara

  27. Kakav cirkus, nabija statistiku, sutira 25 puta da dodje do 30 poena, a u odbrani rupa. Tim gubi ali Jokic nabija statistiku na silu.
    (Mok, 7. decembar 2019 11:47)

    # Link komentara

  28. kad igra ovako jokera nema ko da cuva 1-1 jos kad mu krenu trojke bice nezaustavljiv.. konstantno skuplja odbranu i pravi viskove, ispucali se proslu protiv njujorka, ovu niko vola da ubode..
    boston igrao fenomenalnu timsku odbranu, duboka ekipa, dobra klupa, volim da ih gledam.. koliko je den promasio otvorenih suteva toliko su ovi pogodili teskih i to je ta razlika.. kad im malo stane sut oni pametno 2-2 , neko preuzimanje gde krilo ostane sa bekom, pa pik sa centrom, gde vecito ostanu zaglavljeni u bloku i centar ostane sa dvojicom i to su desetak puta exploatisali.. sada bruklin, gde centra igra onaj kengur sa mikrofonkom, to bi trebali da dobiju, pa 76 i embid, bice zanimljivo..
     (Pant.LA, 7. decembar 2019 11:30)

    # Link komentara

  29. Bla.Izgleda da ste vi iz grada najpametniji.Boston je vodio od prvog do zadnjeg minuta.Jokic je u napadu odigrao dobro a u odbrani bas i nije.Sve sto ti je covek napisao u komentaru stoji.A za poraz Jokic nije kriv posto su ostali saigraci odigrali lose.I jos ti ljudi nalupali pluseve.
     (Najbolji je opancarev lepak., 7. decembar 2019 11:27)

    # Link komentara

  30. Toliko o tome kako mu nije stalo. Jednostavno, igrao je protiv lose odbrane Bostona koja je njega pustila, a skoncetrisala se na glavne igrace Denvera, prvenstveno Mareja. Jokic naravno, kipnu odbrani, preko njega su dali 60 poena i to je presudilo utakmicu.
    (Joc@, 7. decembar 2019 11:26)

    # Link komentara

  31. Погледајте му леву руку и раме, црвено-плаво. Колико батина добије ту.
     (Есови, 7. decembar 2019 11:20)

    # Link komentara

  32. @sasa pg
    znaci ti tvrdis da je ceo protivnicki tim dao duplo vise poena od jednog igraca? Ooo pameti. Covek sam dao 40% poena koje je njegova ekipa postigla. Poenta sa Jokicem je kad ne igra dobro, kao zadnja dva meseca, on je opet motor koji vuce ceo tim (blokira, dodaje, skace razigrava...). Kada igra dobro onda ubija. Niko u Denveru nije takav, neko kada odigra super je ali da bude neko osim njega bitan cinilac kad mu ne ide dobro, to je u domenu naucne fantastike u Denveru. I zato je nidza lice fransize i superstar i bice to jos dugo.
     (svedok saradnik zlatnog doba, 7. decembar 2019 11:08)

    # Link komentara

  33. A hajde da vidimo koliko vas je gledalo tekmu? Ko igra na poziciji 5 u Bostonu? I koliko je put Bucko primio koseva na pologanje protivnickih igraca? Samo u zadnjih u par minuta u 4 cetvrtini prije nego je izasao primio 10 koseva..On je samo kip u odbrani.
    (Mr_Melbourne, 07. decembar 2019 09:04)

    Kanter 8p, Theis 7p...
     (el, 7. decembar 2019 10:52)

    # Link komentara

  34. Nisam gledao meč, sudeći po hajlajtsima Nidžo u plejof raspoloženja, doduše stekao sam utisak da je za glavu viši od Bostonove centarske linije.
    Varam li se?
    (Dvokorak, 7. decembar 2019 10:46)

    # Link komentara

  35. @PunoImeIPrezime Hahaha bravo za komentar. bukvalno je tako. Oni socijalizam povezuju sa severnom korejom. Veliki su individualisti, takav je sistem, surov.
    (Dovlanu, 7. decembar 2019 10:12)

    # Link komentara

  36. Marej, Heris i Barton su šutirali trojke 1 od 10.
    Potreban im je bolji šuter.
    Neko je juče napisao da Herisov i Bartonov ugovor nisu veliki. Jesu, i to je glavni problem Denvera, s obzirom da sve to treba uklopiti u selari kap. Jedan ima oko 18, drugi oko 14 mil godisnje, a Bizli, Kreg, i drugi igrači koji ih menjaju su na oko 3 mil.
    Šta raditi sa Herisom koji ima još tri godine stabilnog ugovora, a već su selari kap popunili zbog Jokića i Milsepa? Jasno da mora da igra, teško ga mogu draftovati sa tim ugovorom.
    (AR, 7. decembar 2019 10:09)

    # Link komentara

  37. Denver izgubio zbog loseg ucinka ostatka ekipe. A i Boston je bio agresivniji.
    (Pleymejker, 7. decembar 2019 10:01)

    # Link komentara

  38. To je ocigledno tako, kada igra za statistiku gube, kada igra za tim pobedjuju. Al ne moze to amerikanac da razume, drugaciji je mentalitet, kod njih cim stavis zajednicu ispred sebe ti si komunista, tako je u svim sferama zivota, od politike preko sporta do komsijskih odnosa.
     (PunoImeIPrezime, 7. decembar 2019 08:09) 

    # Link komentara

    Jokicu treba kao i svake godine mesec do 2 da udje u formu. Nije on hiperbaricni isklesani misicima Lebron. Nije on igrao za statistiku, nemojte lupati gluposti, vec polako kao i svake godine u negde ovo vreme mu kondicija raste. Ali su drugi bili totalna katastrofa. Ne samo sto su Denverovi igraci bili losi, vec su ovi pogodili jedno 15 teskih suteva. Dobar je Boston ali skoro nisam gledao utakmicu da nekome ulazi onoliko teskih suteva. Igrao je bas sve kako treba, strasan je bio. Klupa im je ocaj zivi. Velika zabluda. Jedna od najgorih u ligi ove godine. Sa Plamlijem nece daleko stici. A i Barton opet poceo da se glupira. Za Mareja ima vremena, jos klinac fakticki.
    (Dragan-Borca, 7. decembar 2019 09:51)

    # Link komentara

  39. A hajde da vidimo koliko vas je gledalo tekmu? Ko igra na poziciji 5 u Bostonu? I koliko je put Bucko primio koseva na pologanje protivnickih igraca? Samo u zadnjih u par minuta u 4 cetvrtini prije nego je izasao primio 10 koseva..On je samo kip u odbrani.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_MalaMostanica, 7. decembar 2019 09:04)
    Ne znam sta si to gledao i kakav je prenos kod vas u selu ali boston je pravio razliku kada Nikola nije bio u igri. Nazost svako danas moze da lupeta sta mu je milo.
    (Bla, 7. decembar 2019 09:45)

    # Link komentara

  40. Ne razumeju oni Jokica. Nije im jasno da ga boli uvo koliko je ubacio ako su pobedili. Jel im lakse sad kad je ubacio 30, a izgubili su. Covek igra na visem nivou, ne zanima ga licna statistika. To je i pokazao u plej ofu prosle sezone.
    (Cezar, 7. decembar 2019 09:39)

    # Link komentara

  41. Bice on vrhunski samo fiziku da popravi, verovatno i najbolji centar u NBA ako se dovede u red.
    (aleks, 07. decembar 2019 08:11)

    Popravice fiziku sad na polugodistu a iz hemije mu ostaje dvojka. Ako se dovede u red popravice i to bar na trojku.
     (Spongebot, 7. decembar 2019 09:22)

    # Link komentara

  42. Dao 30, a preko njega Boston dao 60
    (sasa pg, 7. decembar 2019 09:21)

    # Link komentara

  43. Inace Boston uz milvoki najjača ekipa kod kuce imaju samo jedan poraz
     (detlic, 7. decembar 2019 09:15)

    # Link komentara

  44. Nema Jokic pojma,realno je po meni bolji Raduljica,posto sam trenirao I igrao pleja,strucan sam da kazem.Amerikanci jesu najbolji i najpametniji narod ali od sporta prave zabavu tako da su i Doncica uzdigli u zvezde koji je malo bolji od Milenka Tepica.
    (Mirko Stanisic, 07. decembar 2019 08:28)

    Željko ti li si?
     (detlic, 7. decembar 2019 09:13)

    # Link komentara

  45. Čekam komentare onih stručnjaka koji kažu da je Jokić lažnjak i kako je slučajno pravio one brojke prošlih sezona. E moje neznalice
    (Sch.., 07. decembar 2019 08:47

    Takve brojke se ne mogu napraviti slucajno, narocito ne u NBA (najjacoj ligi na svetu). E sad kolka je volja Nikole ove sezone i kolko ga mrzi da igra je drugo pitanje! Uz los pocetak sezone ako dodamo razocaravajuci nastup na SP, veoma takno od Nikole, veoma daleko od
    MVP-a, na sta ste se lozili prosle sezone! Jokari zelim svu srecu i puno titula u karijeri (narocito sa reprezentacijom) ali mora da igra mnogo bolje i da u utakmice ulazi sa vecom voljom i interesovanjem.
     (cukce, 7. decembar 2019 09:13)

    # Link komentara

  46. @bskfan ti si toliko neinteligentan da je to bolno,ovo je odgovor na komentar od juce na koji nema smisla da odgovaram na zastarelu vest,nakon recenice "MJ bi se pogubio na terenu danas". Pa zar ja ne rekoh da je matori MJ nadigrao igrace koji su demolirali Lebrona u finalu a tvoj isprani mozak ne registruje to :)) MJ je igrao protiv 70% igraca protiv kojih je i Lebron a tvoj isprani mozak tvrdi "da bi se MJ pogubio na terenu danas" :DD iako Kawhii Leonard kopira igru Jordana a mnogo je sporiji,slabiji atleta i mnogo manje vestiji od prajm Jordana...ali MJ bi se pogubio na terenu a Carter od 43 godine je i dalje tu..koliko moras biti neinteligentan za ovakve izjave covece :DDDD Jared Dadley je u NBA sto govori vise od reci :)) i sto je najjace ja nemam nikakvu nostalgiju za Jordanom,odrastao sam uz Cartera :)) Kakvih sve pacera ima. Matori MJ van forme,sa povredom kolena,razbije Mariona,kida,dirka,terija,pedju koji razbiju Lebrona,wejda,bosha ali prajm MJ bi se pogubio na terenu jer je toliko komplikovanu igrati kosarku AAAAAA,upucaj se :D
    (vince carter, 7. decembar 2019 09:11)

    # Link komentara

  47. Ponadao sam se bar da nema dnevne boze. Gde si bre čoveče, kasniš toliko minuta! Mora to bolje. Copy Paste i Refresh non-stop.
     (Mr Bean, 7. decembar 2019 09:10)

    # Link komentara

  48. Nikola je ovu utakmicu odigrao cisto da zapusi usta svim "stručnjacima" ali posledica toga je poraz. Nikola ne treba da igra kako mu drugi govore vec onako kako je to najbolje za ekipu.
     (detlic, 7. decembar 2019 09:10)

    # Link komentara

  49. A u, sta napisa. Pa komunjare su prvi stavljali svoje guzare ispred svih. Ocigledno je da nisi video taj raj od sfrj i dekadenciju saveza komunista sfrj. Sta li se radilo u sssr.. .
    (matriks u srba, 07. decembar 2019 08:42)

    Nemoj da mesas diktaturu sa komunizmom, a i nije to bila poenta poruke, poenta je da Ameri uvek guraju individualno, nikad kolektivno. Nema zajednice, nema opsteg interesa, samo pojedinac i konkurencija cak i ako je u okviru iste ekipe.
     (PunoImeIPrezime, 7. decembar 2019 09:07)

    # Link komentara

  50. Jedna lasta ne čini proljeće...., nek uveže par utakmica s tom statistikom..i naravno da Denver dobija utakmice
     (bh, 7. decembar 2019 09:07)

    # Link komentara

  51. A hajde da vidimo koliko vas je gledalo tekmu? Ko igra na poziciji 5 u Bostonu? I koliko je put Bucko primio koseva na pologanje protivnickih igraca? Samo u zadnjih u par minuta u 4 cetvrtini prije nego je izasao primio 10 koseva..On je samo kip u odbrani.
     (Mr_Melbourne, 7. decembar 2019 09:04)

    # Link komentara

  52. (PunoImeIPrezime, 7. decembar 2019 08:09)

    Nisu izgubili zbog Jokićeve statistike, već su drugi šutirali užasno, pogotovo trojke. Drugo, klupa je podbacila, i na kraju, Boston je vrhunska ekipa a ti igraš na njihovom terenu
    (Ostin A, 7. decembar 2019 08:58)

    # Link komentara

  53. Nema Jokic pojma,realno je po meni bolji Raduljica,posto sam trenirao I igrao pleja,strucan sam da kazem.Amerikanci jesu najbolji i najpametniji narod ali od sporta prave zabavu tako da su i Doncica uzdigli u zvezde koji je malo bolji od Milenka Tepica.
    (Mirko Stanisic, 07. decembar 2019 08:28)

    Cuveni plej Marko Stanisic kritikuje Jokica. Ja sam trenirao i igrao pleja i kazem da nemas pojma.
     (Laowai, 7. decembar 2019 08:49)

    # Link komentara

  54. @pribil

    statistika najbolje pokazuje ko je ko, ona ne laze. Svi kazu Jordan najbolji, a Lebron bolji u poenima, asistencijama, skokovima i blokadama. Pa po cemu je to bolji od Lebrona? Samo po ukradenim loptama i to je to! Mene posebno fascinira da Lebron ima vise od 3200 asistencija od Jordana! Zaista neverovatan i fascinantan podatak! A ta razlika ce se sve vise povecavati.
    P.S.Svaka cast za Jokaru, najzad je proigrao! Bice to OK!
    (bskfan, 7. decembar 2019 08:49)

    # Link komentara

  55. Čekam komentare onih stručnjaka koji kažu da je Jokić lažnjak i kako je slučajno pravio one brojke prošlih sezona. E moje neznalice
     (Sch.., 7. decembar 2019 08:47)

    # Link komentara

  56. I šta sada?
    On šutirao-tim izgubio?
    Za timski uspeh-pobedu,potrebno je da veći deo tima igra dobro.
    Sinoć to nije bio slučaj i naravno kao posledica toga-poraz.
    Pored toga postoje momenti kada se „lomi“ utakmica,koje takođe treba odigrati dobro....
    (Вељкo, 7. decembar 2019 08:44)

    # Link komentara

  57. Nema Jokic pojma,realno je po meni bolji Raduljica,posto sam trenirao I igrao pleja,strucan sam da kazem.Amerikanci jesu najbolji i najpametniji narod ali od sporta prave zabavu tako da su i Doncica uzdigli u zvezde koji je malo bolji od Milenka Tepica.
    (Mirko Stanisic, 07. decembar 2019 08:28)
    -Mirko Stanišić igr’o onomad košarku hahahah.Reprezentativac bio hahahah
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 7. decembar 2019 08:44)

    # Link komentara

  58. kod njih cim stavis zajednicu ispred sebe ti si komunista, tako je u svim sferama zivota, od politike preko sporta do komsijskih odnosa.
    (PunoImeIPrezime, 07. decembar 2019 08:09)


    A u, sta napisa. Pa komunjare su prvi stavljali svoje guzare ispred svih. Ocigledno je da nisi video taj raj od sfrj i dekadenciju saveza komunista sfrj. Sta li se radilo u sssr.. .
     (matriks u srba, 7. decembar 2019 08:42)

    # Link komentara

  59. nIkOla jE pROvAljeN, nAzaD u mEgU...
    (Pseudoharms, 7. decembar 2019 08:42)

    # Link komentara

  60. Cini mi se da postoji neka zaknitost, kad je Jokic zvezda i MVP Denvera onda gube, kad se Jokic po cenu statistike uklopi u tim onda pobedjuju.....nzm sta reci, mislim da su pobede vaznije.
     (Palanka, 7. decembar 2019 08:42)

    # Link komentara

  61. Nema Jokic pojma,realno je po meni bolji Raduljica,posto sam trenirao I igrao pleja,strucan sam da kazem.Amerikanci jesu najbolji i najpametniji narod ali od sporta prave zabavu tako da su i Doncica uzdigli u zvezde koji je malo bolji od Milenka Tepica.
    (Mirko Stanisic, 07. decembar 2019 08:28)
    Stručan si da manje pišeš gluposti, to stoji. A pleja si ti igrao na NBa2k... i to na tastaturi izgleda.
    (JPR24, 7. decembar 2019 08:39)

    # Link komentara

  62. Buđenjeeeee. Čuo Buca da je Miloje postao pomoćnik u reprezentaciji pa rešio da proslavi. Bude sve dobro. Šteta za poraz, ali važno je da se krene. Idemo još ovakvih nekoliko da uđeš u rutinu. Samo jako i koncentrisano.
    (Gde ja živim, 7. decembar 2019 08:34)

    # Link komentara

  63. Aha , sta cemo sad !? :)) Dobro , istina je , Nikola jeste u ovu sezonu usao losije nego u proslu...ali , ni proslu sezonu nije briljirao u Novembru . On nekako krece " da igra" od Decembra . Ljudi moraju da svate to da se od ove godine dosta toga menja , sto se tice Denvera i njihove najvece zvezde , all-star igrac Nikole Jokica . Ove sezone se treneri protivnickih ekipa mnogo ozbiljnije spremaju za Denver , a posebeno za Jokica , centra koji je postao all-star igrac i clane prve petorke NBA . Tako da nije samo na Jokicu da "pronadje nacin" , moraju se malcice za to pobrinuti "treneri" . Jokiceva igra je dobro prostudirana (i igra Denvera , naravno) ...sad se mnogo bolje i ozbiljnije brani taj pick and roll Jokica i Murray-a , i naravno "katanje" po kojima je ekipa bila prepoznatljiva u napadu . Mene licno ako pitate ja mislim da problem nije samo u Jokicu , problem je i u ostalim igracima koji jednostavno nisu konstanti ...i nije Jokic jedini koji ove sezone igra losije nego proslu , ima ih jos .(Jokic je u plejofu pokazao " ko je igrac i opet ce" ) Klupa im se pogubila , isto tako . Evo veceras , slona bre suteri nisu mogli da pogode za 3 poena (i Nikola zajedno sa njima) . Tragedija . Da su sutirali iole bolje Nikola bi imao tripldabl .
    (steva, 7. decembar 2019 08:34)

    # Link komentara

  64. Sagorit će do PO ako do njega i dođu.
    (Vilmoš kauboj, 7. decembar 2019 08:30)

    # Link komentara

  65. I sad nema veze što je ekipa izgubila? To je i problem sa čitavim sportom danas - priča se o ličnoj statistici igrača, a ne o ekipi i njenim rezultatima... Nebitno da li je u pitanju naš Jokić ili LeBron ili Ronaldo ili Mesi...
     (Lax, 7. decembar 2019 08:30)

    # Link komentara

  66. Eto, gde je, šta je, bla bla... sad im je duplo zapusio ! Pokazao je da može, ali i pokazao je da to nije cilj ! Već pobeda. A eto, nabio je poene, ali su ostali iz Denvera zaboravili da treba da se igra, pa pade i poraz. Grant, Hernangomez i Plamli, blagi užas na terenu. A Bizli je definitvno zalutao nocas, nije ga išao šut, ali selekcija šuteva, ne zna se koji je bio gori. Sve u svemu, Jokic je ovde sam odigrao. Sam protiv Bostona ne može...
    (JPR24, 7. decembar 2019 08:29)

    # Link komentara

  67. Najbolji u ubedljivom porazu?
    I to je nešto.
     (PEJGAMBER, 7. decembar 2019 08:29)

    # Link komentara

  68. Zar vi to ne vidite, da je veliki Nikola vec popravio fiziku? Smrsao je i fizicki je spremniji. Najbolji centar sveta se vratio jaci nego ikad.
    (Strucno lice, 7. decembar 2019 08:28)

    # Link komentara

  69. Nema Jokic pojma,realno je po meni bolji Raduljica,posto sam trenirao I igrao pleja,strucan sam da kazem.Amerikanci jesu najbolji i najpametniji narod ali od sporta prave zabavu tako da su i Doncica uzdigli u zvezde koji je malo bolji od Milenka Tepica.
    (Mirko Stanisic, 7. decembar 2019 08:28)

    # Link komentara

  70. Nema dnevne boze... Aleluja!
     (Mr Bean, 7. decembar 2019 08:26)

    # Link komentara

  71. Jedva izbaci iz glave reprezentaciju i savete selektora kako da igra. Mislio covek stariji pametniji
    (Vukodlaklija, 7. decembar 2019 08:24)

    # Link komentara

  72. Očigledno da ovako šteti ekipi.
     (Vlad Rad, 7. decembar 2019 08:23)

    # Link komentara

  73. Kosarka i fudbal su kolektivni sportovi, potpuno je nebitno ko je dao koliko golova ili koseva, bitna je pobeda. Ali u iskrivljenom vremenu, u kome se ljudi non stop opterecuju statistikom, tipa Mesi je dao dva gola i imao tri asistencije, Jokic je dao 30 koseva, Dzejms je treci na vecnoj listi kosgetera, Ronaldo je dao 700 golova itd, ovo deluje normalno.
     (pribil, 7. decembar 2019 08:23)

    # Link komentara

  74. I sad ja pitam: Da li je ovo poenta?
    30pts i izgubljena utakmica?
     (Draza_Olmajti, 7. decembar 2019 08:21)

    # Link komentara

  75. Zaboravili ste da napisete da je taj rekord u porazu Denvera, tako da sve je to dzabe."Strucnjaci" su pisali da Denver pobedjuje i da je samo to bitno, a sta ce sada pisati? Da je dao 30 poena? Vaaaaau! Izgubili su, to je jedino vazno, a on je imao +- 0!
    (sasa jokic, 7. decembar 2019 08:19)

    # Link komentara

  76. Ključna stvar je da niko drugi nije mogao ništa da pogodi pa je morao Jokara da povuče.
     (Leonida, 7. decembar 2019 08:18)

    # Link komentara

  77. Lepo ja rekoh juče-biće bolje.Samo, ostajem pri tome da mora popraviti kondiciju.Šteta da su svi ostali podbacili, ali drago mi zbog Nikole.
    (MRKELA, 7. decembar 2019 08:17)

    # Link komentara

  78. Zapušio usta dežurnim kritičarima i autošovinistima
    (Mišel Zubenica, 7. decembar 2019 08:16)

    # Link komentara

  79. Jokara je nas,zato podrska i u pobedi i u porazu. Odlicna partija sinoc i samo ce biti bolje za naseg MVP-ja :) Dao je intervju posle meca jedva je suze zadrzao, vidi se da mu je bas stalo.
    (oskar, 7. decembar 2019 08:15)

    # Link komentara

  80. Fenomenalna Jokićeva partija.Protiv jako kvalitetne odbrane.Probila se zver.Šteta što nije krunicama pobedom.Denver spade na 3 mesto na tabeli...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 7. decembar 2019 08:15)

    # Link komentara

  81. idemo joka, Pali masinu.
     (bujab, 7. decembar 2019 08:13)

    # Link komentara

  82. Ko je gledao utakmicu vidio je da su ovi odlucili da Jokic bude jedini strijelac u Denveru. I rekord sezone u mecu u kom su svo vrijeme gubili 15 razlike.
    Ovo je ista prica kao sa Kavajom Lenardom. Mislilo se donio titulu slabom Torontu (protiv osakacenog GSW) a onda ispade da je Kavaj ustvari dobar igrac koji je bio missing peace u odlicnom timu.
    Janis je nocas pokazao kako ga zaustavlja Kavaj. Posto sam vidio da se to pisalo. Kavaj + 2 saigraca je bilo "zaustavio ga Kavaj".
     (Srba, 7. decembar 2019 08:12)

    # Link komentara

  83. Bice on vrhunski samo fiziku da popravi, verovatno i najbolji centar u NBA ako se dovede u red.
     (aleks, 7. decembar 2019 08:11)

    # Link komentara

  84. To je ocigledno tako, kada igra za statistiku gube, kada igra za tim pobedjuju. Al ne moze to amerikanac da razume, drugaciji je mentalitet, kod njih cim stavis zajednicu ispred sebe ti si komunista, tako je u svim sferama zivota, od politike preko sporta do komsijskih odnosa.
     (PunoImeIPrezime, 7. decembar 2019 08:09)

    # Link komentara

  85. Rekord sezone a utakmica izgubljena.
     (kom, 7. decembar 2019 08:09)

    # Link komentara

  86. Gde ste pljuvaci? :)
     (T., 7. decembar 2019 08:09)

    # Link komentara

  87. Kako bese "Nikola, sta se desaava?" Eo malo se igro 30pts
     (pll, 7. decembar 2019 08:08)

    # Link komentara

  88. Objasni Američkim ‘hejterima’! Svaka čast, ovakvog Nikolu svi volimo da vidimo! Pozdrav za sve ljubitelje košarke i B92, hvala za lepo subotnje jutro!
    (nobody, 7. decembar 2019 08:07)

    # Link komentara