Katastrofalni Arsenal tone sve dublje

Fudbaleri Arsenala poraženi su pred domaćom publikom od Brajtona sa 2:1 u poslednjoj utakmici 15. kola Premijer lige.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Nažalost, ne mogu da se otmem utisku da je Arsenal postao klub za šminkere, pozere, instagramuše i slične...tu se propagira neka raznolikost, daj ovog malog čupavog da igra samo zbog frizure, nema veze što nema kvalitet ni za 3 ligu. Cene karata najskuplje u ligi a stadion pun uvek...pa kako?

    Nekad - napad ubitačan, brz, u odbrani sve go mesar od Kempbela i Adamsa do Lorena i Sigana ali očito je to davalo rezultat...ovo sad u odbrani, pa bez zezanja ne bi moglo nekad igrati 3 ligu.
    Sve je krenulo nizbrdo posle ovog novog prokletog stadiona...još Hajberi pretvorili u nekakvo stambeno naselje.
     (CJC, 6. decembar 2019 12:02)

    # Link komentara

  2. Zar nije bila prica da je Venger za sve kriv...?
    (-.-, 6. decembar 2019 10:20)

    # Link komentara

  3. Mustafi i David Luiz igraju stopere, stub odbrane. Mislim, ali bez vredjanja, da to nije ni za Championship dovoljan kvalitet. Jedan je poznata prevara, drugi se provlacio po klubovima, zaradjivao pare ali je uvek bio ono sto jeste - mesar i prevara.
    Arsenal u potpunom rasulu.
    (., 05. decembar 2019 23:21)

    Mustafi nije bio ni u protokolu za ovaj mec. Toliko o tome koliko su ljudi pratili ovaj mec, a komentarisu.
     (HARIS, 6. decembar 2019 08:52)

    # Link komentara

  4. Poketino u arsenalu ?mislite o tome
    (zika, 6. decembar 2019 08:34)

    # Link komentara

  5. Kad sam pre dve godine napisao da Arsenalu posle odlaska "profesora"(a zbog navijaca uzgred smenjen!?),biti potrebna decenija da stane na noge a mozda takvu sudbinu deli i Man United,samo zbog toga sto takve velicine od trenera je veoma tesko nadomestiti,dobio sam pregrst minusa.Jednostavnim recima objasniti:nezamenljivi su!!!!
    Najveci krivci su svakako vlasnici i normalno : LOVA.Igraci se menjaju kao na traci.svake nove sezone nemate predstavu koja je startna postava ili da ih imenujete.Secam se mog starog, koji bi kao iz topa izdiktirao tim Madjarske 50-ih proslog veka.A moja generacija je znala sve postave nekadasnje Jugo lige.
    Zato Liverpul danas,kao nekad Real, Barcelona, MU i MS, vlada,njihova prva postava se nije drasticno menjale vise sezona!Ne pravdam Amarija,ali ako su se odlucili da ga smene onda su morali da nadju zvucnije ime.Pa Pocetino im je bio ispred nosa.Ne mozes na mesto jednog uspesnog trenera dovesti pocetnika!Zato odajem priznanje Totenhemu,pa se pitam zasto je takav veliki klub to sebi dozvolio?Odgovor mogao bi biti - neznanje,usput gurnuti u vatru Ljungberga i na startu unistili jednu trenersku karijeru, nesto slicno kao Solskjer, kome je nedeljna pobeda nad "pevcima" samo odlozila ono sto se naslucuje otkaz prvim sledecim neuspehom.Zivi bili pa videli,jer veliki klubovi nemaju strpljenja za cekanje,a vlasnici tako najlakse cuvaju svoju zadnjicu ili u prevodu:lakse je zameniti jedmog trenera nego poterati 20 igraca!
    (bmiles, 6. decembar 2019 07:04)

    # Link komentara

  6. gg uvek prolazi
     (Jamie Vardy, 6. decembar 2019 06:56)

    # Link komentara

  7. Тако то иде нису вам ваљали ваши играчи па довели ове леваке.Џака ,Мустафи,Озил,Давид Луиз све распали ,туга шта урадише од онаквог клуба.
     (маки, 6. decembar 2019 06:52)

    # Link komentara

  8. Dogodine u championshipu, tamo gde vam je kao najmanjem klubu na svetu i mesto
    (Dzhoni, 6. decembar 2019 06:50)

    # Link komentara

  9. sve karte su bacili na ligu evrope.....
     (panke, 6. decembar 2019 06:31)

    # Link komentara

  10. Nije u Dzaki toliki problem koliko god da ga ne volite, da ga stavite u ekipu sa De Brujneom i Gundoganom da radi svoj posao, to bi izgledalo mnogo bolje. Ovako istovremeno na terenu on, Toreira ili Genduzi, gde nijedan nema nikakvu kreaciju totalno ne pije vodu. Ozilovo vreme je proslo, stoperi kriminalni. Mora da proba napred sa Aubom, Martinelijem i Pepeom, pozadi sa Cembersom i tako da izguraju sezonu pa na leto da dovedu nekog normalnog.
    (sef strucnog staba, 5. decembar 2019 23:59)

    # Link komentara

  11. Svake godine neki tim "igra za kladionicu"...ove je to Arsenal definitivno...
     (dm, 5. decembar 2019 23:56)

    # Link komentara

  12. Došlo vreme da svaka susa može da igra u Arsenalu, engleski fudbal zahteva brzinu, skok, a oni drže neke od metar i zilet, i neke propalitete, mrtva trka sa Man Jun, i ne verujem da će se nijedni skorije oporaviti... Došlo vreme Sitija i Liverpula koji će se terati i narednih godina...
    (Marko, 5. decembar 2019 23:53)

    # Link komentara

  13. Без Рамзија немају квалитет на средини терена, а за одбрану је све јасно - другоразредни фудбалери, од Мустафија, преко Луиза па до истих везних и бекова. Лаказет и Обемејанг су светска класа, али када си рупа у одбрани, нема среће у екипи, нема резултата. било би лепо да испадну из лиге.
     (мики, 5. decembar 2019 23:48)

    # Link komentara

  14. Od Arsenala ostali samo dugmići... Tužno da jedan takav klub koji je ne tako davno igrao napadački moćan i atraktivan fudbal dobija šamare iz kola u kolo.
    (Čendler Bing, 5. decembar 2019 23:26)

    # Link komentara

  15. I dalje tvrdim da problem nije bio u treneru, Emeri je jednu limitiranu ekipu odveo čak do finala LE! Šta očekujete od ekupe u kojoj igraju Džaka, Mustafi, Genduzi i raspali Ozil? Posle Vengera idu crni dani, ni MU ne može godinama da se sastavi posle odlaska Fergusona!
    (neutralni posmatrač, 5. decembar 2019 23:22)

    # Link komentara

  16. Пропустио сам информацију, да ли ће ми неко овде рећи да ли је џака од стране клуба био кажњен за онај испад и да ли је било каквих реакција од стране навијача? Хвала
     (Пазарац, 5. decembar 2019 23:21)

    # Link komentara

  17. Mustafi i David Luiz igraju stopere, stub odbrane. Mislim, ali bez vredjanja, da to nije ni za Championship dovoljan kvalitet. Jedan je poznata prevara, drugi se provlacio po klubovima, zaradjivao pare ali je uvek bio ono sto jeste - mesar i prevara.
    Arsenal u potpunom rasulu.
     (., 5. decembar 2019 23:21)

    # Link komentara

  18. tuga, jad i beda. nista manje im ne zelim nego da ispadnu iz lige
     (AgentPromena, 5. decembar 2019 23:20)

    # Link komentara

  19. @Stefan Otpustili su Emerija
    (Nesa, 5. decembar 2019 23:19)

    # Link komentara

  20. Arsenal i Everton najveca razočarenja ove sezone. Ne znam zašto se u gorucoj situaciji sansa daje covjeku koji nikada nije vodio nijedan tim bez obzira sto je igracka legenda. Trebali bi topnici naci nekog iskusnijeg da se spasi sto se spasiti da. Njukastl sa Stivom Brusom gura jako dobro, vrlo simpaticna ekipa.
    (Red devil 7, 5. decembar 2019 23:17)

    # Link komentara

  21. Kako mi ide na zivce glas ovog komentatoraaaa!!!
    Arsenale, sta napravise od tebe??? Topovska hrana za autsajdere :(
     (DusanAleksandar, 5. decembar 2019 23:16)

    # Link komentara

  22. Ako sad ne otpuste Emerija nece nikad
     (Stefan, 5. decembar 2019 23:13)

    # Link komentara

  23. Tesko je zaista objasniti ovako los Arsenal. Da li je moguce da su igraci toliko losi...
     (Wilshere, 5. decembar 2019 23:13)

    # Link komentara

  24. Karma zbog postavljanja Dzake za kapitena. Jedan veliki klub tako osramoti svoje navijace postavljanjem jednog obicnog djilkosa migranta za kapitena.
    (Ivan, 5. decembar 2019 23:11)

    # Link komentara