Obrisi titule nad "Enfildom": Uhvati me – ako možeš!

Bitka Liverpula i Mančester sitija je protekle sezone ličila na "ples stiskavac". Jedva da ih je išta razdvajalo. Po koji gol ili bod. Ili 11 milimetara od prečnika lopte koliko je nedostajalo da bude gol i koji su presudili da titula završi na "Etihadu", ne na "Enfildu". Sada je sasvim druga priča.

Pošaljite komentar
  1. Lester u 96. za 2:1!
    Bravooo lisice!
    Za 20-ak dana "nam" dolazi Liverpul.
    Do kraja godine biće svega 2-3 boda prednosti za Liverpul.
     (remax, 1. decembar 2019 19:30)

    # Link komentara

  2. Лако је теби када навијаш за Ливерпул, а ја за гробље. Неко чак и за Спартак. А шта ће да буде ако ми од следеће године почнемо да навијамо за Барсу или Реал?
    Хтео сам рећи да се заценим од смеха када наиђем на локалне навијаче страних клубова.
    (Жика Обретковић, 01. decembar 2019 16:04)

    Zasto se zacenis od smeha? je l mestom u kojem sam se rodio predodredjeno za koga cu da navijam?? ovo me podseca na dogovore oko udanne i zenidbe. Svako ima svoj izbor
     (Kibo, 1. decembar 2019 17:20)

    # Link komentara

  3. @dd postoji jedan klub koji se zove Mančester Junajted i koji je gargantuan za Pul
     (kazri, 1. decembar 2019 17:02)

    # Link komentara

  4. (Magnus, 01. decembar 2019 13:23)

    Друг, све ја то говорио још прије метар дана... Лузерпул на 30. годишњицу узима титулу, а Сити (претпостављам) ЛШ...
     (Галатасарајево, 1. decembar 2019 16:42)

    # Link komentara

  5. Za svakog pametnog je titula evropskog prvaka mnogo bolja, kvalitetnija i teze dostizna od titule bilo kog nacionalnog prvaka. Tacka.
    (AlCapo, 1. decembar 2019 16:23)

    # Link komentara

  6. Ja sve dok ne vidim Hendersona sa trofejom ne mogu da zamislim da osvajaju. A i sama pomisao da će Henderson biti taj koji će dići trofej mi ne ide u glavu. :-)
    (Sivi soko, 1. decembar 2019 16:21)

    # Link komentara

  7. Mnogo je jadno hejtovati Liverpul, samo da vam kazem. Mozes da navijas za nekog drugog, da se radujes kad izgube, ali bas da ih mrzis i da su ti odvratni, pored kloppa, pored prelepog fudbala, pored enfilda i navijaca... to mogu samo ljudi koji mrze sve sto postoji pa i sebe
    (Objavite komentar, 1. decembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  8. Ima istine u ovome što pričaš, ali teško će Siti i do polufinala LŠ sa ovom odbranom i igrom a kamoli do titule. Ne zaboravi da Siti do sada nije imao pravi test u LŠ u nokaut fazi, a pravi test su Barselona, Real, Bajern, Juventus, PSŽ...oni su pucali od Monaka, Liverpula i Totenhema kada su bili u top formi, tako da sumnjam da će i treći put za redom imati sreće u žrebu. I Atletiko će im biti previše krupan zalogaj, a kamoli velikani.
    (Negativni, 1. decembar 2019 14:57) Ne obmanjuj masu! Nisu "pucali" vec ih je sudija kasapio! Da nije bilo toga verovatno bi vec prosle sezone osvojili LS!
    (botino, 1. decembar 2019 16:04)

    # Link komentara

  9. Naviklo groblje i panteri na namestene titule pa misle to je svud tako. liverpul zasluzeno ove godine ako osvoji. Jos poraz nemaju. I dobijaju utakmice koje ranije nisu sa ovim slabijim kad je tesno. Eno juce m.citi kiksa a luverpul isto tezak mec sa Njukaslom imao al uzeo sva 3 boda. U tome je razlika ove godine od proslih. Zato go go liverpul.
    (neko, 01. decembar 2019 14:53)

    Лако је теби када навијаш за Ливерпул, а ја за гробље. Неко чак и за Спартак. А шта ће да буде ако ми од следеће године почнемо да навијамо за Барсу или Реал?
    Хтео сам рећи да се заценим од смеха када наиђем на локалне навијаче страних клубова.
     (Жика Обретковић, 1. decembar 2019 16:04)

    # Link komentara

  10. titulu još nisu osvojili. Lester ako pobedi danas zaostaje 8 bodova za Liverpulom a igraju odlično pod Brendanom Rodzersom. imaju najbolju gol razliku a igraju jedno takmičenje. Liverpul, ako se slučajno Van Dajk povredi, ili Firminjo ili još jedan srednjak, teško da neće bodove da gube.
     (Zoran, 1. decembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  11. Kecmane,sviđa mi se što si ove godine umereniji u istoj tematici koju si obrađivao i prošle godine,nekako u isto vreme. Nadam se da nećeš isbaksuzirati i ovaj put,jer ipak je još više od 70 bodova u igri. Tačno,naziru se obrisi,ali Premijer je to.
    (Žile, 1. decembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  12. ne zaboravite na lester...
     (neko, 1. decembar 2019 15:32)

    # Link komentara

  13. Ajmo Liverpul, uzimaju "salataru"!
    (Glup, 1. decembar 2019 15:00)

    # Link komentara

  14. Liverpul ima pred sobom ogroman broj utakmica u decembru. Ukoliko to prezive, ocekujem da uzmu titulu.
    Klop zna sta je cilj. Zrtvovace kupove, svetsko klupsko, jedino LS nece, da se dokopa titule u PL.
    Klupa je duga, mnogo talentovanih klinaca ceka priliku.
    Oni ce igrati kup takmicenja, i mozda to Svetsko Klupsko, odnosno igraci koji zbog suspenzije ne mogu u ligi, poput Alisona.
    Ono sto je Liverpulova prednost jeste sto ce Celzi i Lester tesko odrzati kontinuitet rezultata, dok se Siti muci sa povredama ove sezone.
    Takodje, sada kada imaju 11 poena manje od Liverpula, ocekujem da sve karte bace na tu famoznu LS kojoj nikad nisu bili ni blizu. I ne bi me cudilo da na kraju sampion PL bude Liverpul a LS City.
    Dakle, ocekujem poraze u decembru, ali dokle god je to u nebitnim takmicenjima, to je ok
    (Magnus, 1. decembar 2019 13:23)

    Ima istine u ovome što pričaš, ali teško će Siti i do polufinala LŠ sa ovom odbranom i igrom a kamoli do titule. Ne zaboravi da Siti do sada nije imao pravi test u LŠ u nokaut fazi, a pravi test su Barselona, Real, Bajern, Juventus, PSŽ...oni su pucali od Monaka, Liverpula i Totenhema kada su bili u top formi, tako da sumnjam da će i treći put za redom imati sreće u žrebu. I Atletiko će im biti previše krupan zalogaj, a kamoli velikani.
    (Negativni, 1. decembar 2019 14:57)

    # Link komentara

  15. Naviklo groblje i panteri na namestene titule pa misle to je svud tako. liverpul zasluzeno ove godine ako osvoji. Jos poraz nemaju. I dobijaju utakmice koje ranije nisu sa ovim slabijim kad je tesno. Eno juce m.citi kiksa a luverpul isto tezak mec sa Njukaslom imao al uzeo sva 3 boda. U tome je razlika ove godine od proslih. Zato go go liverpul.
     (neko, 1. decembar 2019 14:53)

    # Link komentara

  16. alo majstore... tek je poceo decembar.
     (neutralni felsh, 1. decembar 2019 14:53)

    # Link komentara

  17. Kad neko pomene Liverpul ja dobijem nagon za povraćanje. Čak sam i Bitlse zamrzeo zbog fudbala. Takvo stanje je još od 2005. godine i nema nade da će se popraviti kod mene. Forza Milan!!!
    (IGRAČ, 01. decembar 2019 14:25)

    15 godina čovek ne može da preboli jedno Istanbulsko veče. Toliko trauma.
     (Xperis, 1. decembar 2019 14:53)

    # Link komentara

  18. @...

    Sviran im je jedan penal u nadoknadi i to čist kao suza. Što se tiče Lestera, oni su i danas drugi na tabeli, samo je treba pogledati.
     (dex, 1. decembar 2019 14:48)

    # Link komentara

  19. Kad neko pomene Liverpul ja dobijem nagon za povraćanje. Čak sam i Bitlse zamrzeo zbog fudbala. Takvo stanje je još od 2005. godine i nema nade da će se popraviti kod mene. Forza Milan!!!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

    Za tebe, zapravo, nikada nije bilo nade...
    (Negativni, 1. decembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  20. prosle godine je autor pisao text kako ce konačno Liverpul uzeti titulu. sad je malo umereniji ?
     (pedjolino, 1. decembar 2019 14:33)

    # Link komentara

  21. Kad neko pomene Liverpul ja dobijem nagon za povraćanje. Čak sam i Bitlse zamrzeo zbog fudbala. Takvo stanje je još od 2005. godine i nema nade da će se popraviti kod mene. Forza Milan!!!
     (IGRAČ, 1. decembar 2019 14:25)

    # Link komentara

  22. @...., 1. decembar 2019 13:36
    Bravo majstore! Još dodaj da je zemlja ravna ploča i da se Ameri nisu nikada na mesec iskrcali, kao i da je na Mančester Siti bačena Vlaška magija, pa da bude kopletan Srpski komentar!
    (Lepo ozelenela trava da pasemo...., 1. decembar 2019 14:20)

    # Link komentara

  23. Liverpul je klub koji posle Zvezde najvise volim i radovao bih se kad bi konacno uzeli titulu koja im je vaznija nego pehar LS. Smesni su mi ovi komentari o namestenoj tituli...paranoja koja je zahvatila navijace jednog beogradskog kluba poprima oblik dijagnoze pa u svemu vidi namestaljke. Paradoksalno je da Liverpul ima vise bodova prednosti nego prosle sezone kada je igrao bolje i lakse dolazio do pobeda. Salaha ove jeseni nema nigde i starter je samo zbog ranijih zasluga, ali predvidjam mu ubrzo grejanje klupe.
     (Fenomen, 1. decembar 2019 14:16)

    # Link komentara

  24. Liverpul ove sezone najzad osvaja titulu! Pored ovoliko sudijskog guranja prosto bi bilo neverovatno da se to ne desi, da ne pominjem koliko je vec degutantno. Neka se raduju ako se ne budu stideli...nisu 30 godina, mukice.
    (putnik

    Liverpool je najbolji engleski klub u istoriji,ima sest evropskih titula sampiona,u evropi je samo Milan I Real bolji klub...oni su upisani zlatnim slovima u istoriji fudbala,i da ne osvoje vise nikada titulu oni ce biti najbolji u engleskoj,takvo ime velikana svetskog fudbala se pise i izgovara stojecki i sa postovanjem a ne sa omalozavanjem!
    (dd, 1. decembar 2019 14:14)

    # Link komentara

  25. Nadam se da će konačno osvojiti tu nesećnu titulu, da više ne moramo da čitamo ove tekstove dozivanja titule svake godine, kao one dodole što dozivaju kišu...
    (Boris, 1. decembar 2019 13:59)

    # Link komentara

  26. Vec 4 tekme su se provlacili pred sami kraj.
    To je 8 bodova.
    Jednim su dobili jeftini penal u 94. min.
    Tako da imaju odlicne sanse recimo 70/30.
    Ali jos ima dosta da se igra.
    (Vlado, 1. decembar 2019 13:52)

    # Link komentara

  27. Namestena liga 1/1. FA je ove godine resio da Liverpul uzme titulu i to je to. Posle 10 kola je to bilo ocigledno. Koliko samo spornih penala u 90.+ , losih sudijskih odluka na stetu Liverpulovih protivnika i kad se na to sve doda da je Liverpul sjajna ekipa, dodjes do toga da je jasno kao dan. Verovatno i za imidz lige je dobro a vidimo i kako Siti i ostali konkurenti prosipaju bodove gde realno, ne bi ni u ludilu. Sve je to biznis i kladionica, posle se pitamo odakle im za tolike nagrade i ugovore. Tako su one godine Lesteru na krsju prokrcili put do titule, sjajan marketinski potez jer se i dan danas prica kako je neki sirakas klub u konkurenciji dzinovs osvojio titulu a to je moguce jedino gde , pa u Engleskoj...
    (...., 1. decembar 2019 13:36)

    # Link komentara

  28. Jedino sto ih moze zaustaviti jeste pobreda 3-4 igraca koji su bitni za njih. Ovo je slicno kao LS, prvo su dosli do finala, izgubili na onaj nacin, ali se zainatili i sledece sezone osvojili. Prosle sezone 97 bodova i jedan bod manje, sada grizu i zele tu titulu vise od bilo koje ekipe. Klop i Liverpul su zasluzili tu titulu i ovo je tek pocetak ove masinerije.
     (Nenad, 1. decembar 2019 13:25)

    # Link komentara

  29. Liverpul ima pred sobom ogroman broj utakmica u decembru. Ukoliko to prezive, ocekujem da uzmu titulu.
    Klop zna sta je cilj. Zrtvovace kupove, svetsko klupsko, jedino LS nece, da se dokopa titule u PL.
    Klupa je duga, mnogo talentovanih klinaca ceka priliku.
    Oni ce igrati kup takmicenja, i mozda to Svetsko Klupsko, odnosno igraci koji zbog suspenzije ne mogu u ligi, poput Alisona.
    Ono sto je Liverpulova prednost jeste sto ce Celzi i Lester tesko odrzati kontinuitet rezultata, dok se Siti muci sa povredama ove sezone.
    Takodje, sada kada imaju 11 poena manje od Liverpula, ocekujem da sve karte bace na tu famoznu LS kojoj nikad nisu bili ni blizu. I ne bi me cudilo da na kraju sampion PL bude Liverpul a LS City.
    Dakle, ocekujem poraze u decembru, ali dokle god je to u nebitnim takmicenjima, to je ok
    (Magnus, 1. decembar 2019 13:23)

    # Link komentara

  30. Opet Siti uzima titulu..
    (Simo Matavulj, 1. decembar 2019 13:23)

    # Link komentara

  31. Bitke Liverpula i Mančester sitija su proteklih sezona ličile na "ples stiskavac". Jedva da ih je išta razdvajalo. Po koji gol ili bod. Ili 11 milimetara od prečnika lopte koliko je nedostajalo da bude gol i koji su presudili da titula završi na "Etihadu", ne na "Enfildu". Sada je sasvim druga priča.

    Zapravo samo prošle sezone, sezonu pre City je osvojio sa rekordnim brojem bodova i 15+ bodova viška. Ako je autor mislio generalnu neizvesnost u ligi, i to je pogrešno jer je Chelsea godinu pre takodje silovito, bez pravog pratioca.
     (MidRange, 1. decembar 2019 13:22)

    # Link komentara

  32. ymwa
    Nikad neces hodati sam..
    Idemo titula je nasa, sad ili nikad!!
     (largo, 1. decembar 2019 13:21)

    # Link komentara

  33. 35 golova za pobedu u nadoknadama i onda dodje neki random lik koji je fudbal video na teletekstu u kladionici i kaze ne zasluzuju titulu, ne, mora to Siti da uzme. Samo polako momci, daleko od toga da je ista gotovo ali ako se ovako nastavi i uzmu tu prvu posle 30 dina imam osecaj da ce to da pokrene neku seriju vise uzetih titula za redom.
     (Azer, 1. decembar 2019 13:18)

    # Link komentara

  34. Liverpul ove sezone najzad osvaja titulu! Pored ovoliko sudijskog guranja prosto bi bilo neverovatno da se to ne desi, da ne pominjem koliko je vec degutantno. Neka se raduju ako se ne budu stideli...nisu 30 godina, mukice.
    (putnik, 1. decembar 2019 13:14)

    # Link komentara