1. Neverovatno da je Junajted postao Liverpul do dolaska Klopa- ekipa u koju ne veruju ni sopstveni navijaci, gde se ne zna kakvi igraci se traze, koji je stil igre makar pogresan, gde se preplacuju najprosecniji igraci a klub drzi samo starom slavom, a Liverpul postaje Junajted. Sprema se bruka na Old Trafordu u nedelju.
     (Vinetu, 16. oktobar 2019 21:39)

    # Link komentara

  2. Nisi svestan da nemaš pojma.
    (zeljko, 16. oktobar 2019 17:20)

    Otkud ti to, pa zar ne vidis da se sam prozvao veoma kompetentnim jer prati united cak 10 godina? Preiskusan je on lisac da bi mu smio ista rec, bolje suti
     (croata, 16. oktobar 2019 17:48)

    # Link komentara

  3. (Soon, 16. oktobar 2019 11:06)

    Nisi svestan da nemaš pojma.
    (zeljko, 16. oktobar 2019 17:20)

    # Link komentara

  4. @soon Posto pratis fudbal, a ja ga pratim 15godina duze nego ti, kazi mi od svih navedenih trenera da li je ijedan imao gori tim, igrace, nego Solsker? Pogledaj evo recimo od 98 do sad ko je sve igrao za Junajted i pogledaj ko sad igra. Hocu da kazem ako mislis da bi Gvardiola nesto vise uradio sa ovim igracima Junajteda mislim da se varas, eventualno bi bio 8 a ne 10ti npr.
    (relevantnost, 16. oktobar 2019 11:28)

    A zašto se tako Solskjer odrekao Lukakua i Sančeza bez adekvatne zamene?
     (popov, 16. oktobar 2019 16:37)

    # Link komentara

  5. Bilo bi osveženje. Ali čini mi se da Alegri ne shvata u potpunosti ko su Vudvord i Glejzeri.
     (popov, 16. oktobar 2019 16:33)

    # Link komentara

  6. Nadam se da će Zvezda da uruči otkaz Poketinju, a Partizan Solšeru.
     (Leonida, 16. oktobar 2019 14:05)

    # Link komentara

  7. @relevantnost

    Pogba mora da igra ofanzivno,ubijao je u Juveu,ali je iza sebe imao Vidala koji je tada bio mašinka...
    Lampard je naslijedio mnogo manji problem od Olea po meni,ali meni Čelzi igra odlično... i imaju Kantea,koji je za Pogbu na svojoj poziciji, za mene Patrick Viera glavom i bradom...
    Ne branim Olea uopšte,sad bi ga poslao kući u Norvešku,najgore mi je kad kaže da je sve bilo dobro i da su se borili, a Newcastle ih nabije...odron..
    (Dr. Arsla, 16. oktobar 2019 13:17)

    # Link komentara

  8. @soon Prva i osnovna greska je sto su Pogbu, koji je klasa igrac, upropastili jer su ga zakucali da igra zadnjeg veznog, svaku utakmicu kad je igrao ofanzivnig veznog ili centralnog veznog sa vise slobode je imao asistenciju ili gol. Dzejms moze da igra poslednjih 20minuta. Odbrana je jedna od gorih u ligi. Golman im je klasa jedino, koji je zbog tima pao sa formom skroz. Je l' Sir Aleks bio dorastao za Junajted kada je dosao iz Aberdina? Sta mislis da ce Alegri da uradi kad jedan Murinjo niie mogao nista. Ovi igraci nisu ni za 1/4 kupa uefa. Nece ni Partizan pobediti. Taj Megvajer je teski prosek stoper, Vidic bi vredeo 300mil, ako ovaj vredi 80. Ole je nedorastao, a Lampard je dorastao plus mu Azar otisao pa se drzi pri vrhu, kako to?
    (relevantnost, 16. oktobar 2019 12:42)

    Iskreno, prestao sam da čitam posle ovoga kada si napisao "Jel SAF bio dorastao"? Taj SAF je imao NEVIĐENI uspjeh sa Aberdeenom, prekinuvši dominaciju 2 titana Rangersa i Celtica, i plus im je donio LE, direktno učinivši taj isti Aberdeen 3. timom Škotske ikada! A uspjeh OGS-a? Ispadanje u Championship sa Cardiffom... Aj pali.
     (Soon, 16. oktobar 2019 12:58)

    # Link komentara

  9. @soon Prva i osnovna greska je sto su Pogbu, koji je klasa igrac, upropastili jer su ga zakucali da igra zadnjeg veznog, svaku utakmicu kad je igrao ofanzivnig veznog ili centralnog veznog sa vise slobode je imao asistenciju ili gol. Dzejms moze da igra poslednjih 20minuta. Odbrana je jedna od gorih u ligi. Golman im je klasa jedino, koji je zbog tima pao sa formom skroz. Je l' Sir Aleks bio dorastao za Junajted kada je dosao iz Aberdina? Sta mislis da ce Alegri da uradi kad jedan Murinjo niie mogao nista. Ovi igraci nisu ni za 1/4 kupa uefa. Nece ni Partizan pobediti. Taj Megvajer je teski prosek stoper, Vidic bi vredeo 300mil, ako ovaj vredi 80. Ole je nedorastao, a Lampard je dorastao plus mu Azar otisao pa se drzi pri vrhu, kako to?
     (relevantnost, 16. oktobar 2019 12:42)

    # Link komentara

  10. Dok god je okosnica tima Pogba, ne može tu ni Ferguson da pomogne... A što se tiče ostatka tima, čast izuzecima koji su u manjini, većini je maksimalni domet Čempionšip, eventualno neki tim koji se bori za opstanak :D čisto da kažem svoje mišljenje, jer me nešto zabole za Junajted xD
    (Joker, 16. oktobar 2019 12:24)

    # Link komentara

  11. @soon Posto pratis fudbal, a ja ga pratim 15godina duze nego ti, kazi mi od svih navedenih trenera da li je ijedan imao gori tim, igrace, nego Solsker? Pogledaj evo recimo od 98 do sad ko je sve igrao za Junajted i pogledaj ko sad igra. Hocu da kazem ako mislis da bi Gvardiola nesto vise uradio sa ovim igracima Junajteda mislim da se varas, eventualno bi bio 8 a ne 10ti npr.
    (relevantnost, 16. oktobar 2019 11:28)

    Pazi. JEDINO Oleu ne zamjeram na 3 pojačanja.. Ubo' ih je po sred centra. Ostalo? SVE! Kada već govoriš o timu... Fino sam napisao. Popunili su štopere, jeste tu Lindelof panj još uvijek, ali je komad bolje sa Meguajerom, desni bek riješen, ali se povrijedio, Šo bez komentara... On i njevove povrede misterija. Džejms otrkovenje, Mejson! To su bre DOBRI igrači! Ne vrh, ali dobri! ZA ZA LŠ APSOLUTNO! Šta je problem? Pa nemaju TRENERA! Nema ko da ih uigra... A tek uprava.. Ma dovoljno je. Bitna je suština. A suština je da je OGS NEDORASTAO!
     (Soon, 16. oktobar 2019 11:59)

    # Link komentara

  12. @soon Posto pratis fudbal, a ja ga pratim 15godina duze nego ti, kazi mi od svih navedenih trenera da li je ijedan imao gori tim, igrace, nego Solsker? Pogledaj evo recimo od 98 do sad ko je sve igrao za Junajted i pogledaj ko sad igra. Hocu da kazem ako mislis da bi Gvardiola nesto vise uradio sa ovim igracima Junajteda mislim da se varas, eventualno bi bio 8 a ne 10ti npr.
     (relevantnost, 16. oktobar 2019 11:28)

    # Link komentara

  13. @soon

    Sve si tačno rekao, srce me boli koliko su loši, pratim ih od '97 god..
    Politika kluba,transferi,razni skauti koji su još tu u klubu još od vremena Van Gaala čak...
    Volio bih da se smijeni Ole i kompletna uprava,ovako više ne može...
    L'pool će se poigrati sa njima u nedelju, a i oni ne igraju bogznašta, ali ih ide..
    (Dr. Arsla, 16. oktobar 2019 11:25)

    # Link komentara

  14. Soon
    Polako, prvo protiv Partizana pa onda nek vide sta ce i kako ce sa Solserom.
     (Jaran, 16. oktobar 2019 11:10)

    # Link komentara

  15. Veoma sam kompetentan da pričam o temi zvanoj Man Utd... Pratim ih od 2008. i čuvenog Skolsove bombe... Što znači da sam ih pratio preko decenije. Uz, realno najvećeg u ovome sportu, Fergusona, pa onda Mojesa, Van Gala, Murinja i konačno Solšera.. Junajted NIKADA nije igrao lošije! Taj Mojes je mrtva trka, ali su tada igrali LŠ, ravnopravno se nosili sa tada nikad jačim Bajernom u četvrtfinalu LŠ, a Olea odučava jedan AZ... Oni zaista jesu imali neki nalet pod njim. Naleta zasnovan na pobjedama protiv malih timova, pa preko londoskog tria koji su tukli u gostima sve redom. To je bilo dobro. Ali su se vidjele očigledne rupe... Kulminacija svega je bila Pariz naravno i ona epska noć, samo svojstvena Junjtedu. Naravno mnogo je takvih, Barselona 1999 itd... Nakon toga, BUKVALNO od sl. meča, to ne liči ni na šta. Zaista. Jezivo je... I traje sve do sada. Ne bih o tom Čelziju, jer to je misterija svih misterija... Ostalo ogromni minus. To je haos. Trener koji kaže da je sve ok, a nikad nije bilo gore! Nikada neću zaboraviti tekst odmah nakon tog Pariza ubjedljivo najboljeg sp. novinara i analitičara Vlade Novakovića, ostrašćenog navijača Junjateda... Čovjek nakon, objektivno, najveće pobjede u posljednjih par sezona mrtvan ladan kaže u svom tekstu: "Ništa ovo ne valja"! Dobija salvu uvreda, drvlje i kamenje.. Šta se dešava kasnije? Barsa ih odvaljuje, oni ne mogu volu da ubodu, gube od 2 tada UBJEDLJIVO najgora tima lige Hatersfilda i na kraju Cardiffa kući... Junajted je tolilko propao da oni nemaju pobjedu u gostima još od tog Pariza... Junajted je toliko propao da nikada nije bio gori... Pa njima se u nedelju sprema sramota!!! Zato, Ole, da se ne bi brukao više i da ne bi ukaljao veliko ime koje si stvorio, idi... Idi u Molde, to je tvoj klub. Tvoja liga. Tvoja država... Tamo si kralj lično. A Alegri? Ne znam... Nije mi taj. Ipak...
    P.S. Molio bih cjenjenu reakciju da pusti komentar! Hvala unaprijed!!!
     (Soon, 16. oktobar 2019 11:06)

    # Link komentara