1. ODGOVARAM NA ZADNJI ILI PRVI KOMENTAR TOLETU DA DIGNETE NA JNA SPOMENIK COVEK ZASLUZIO ZA PARTIZANE NAMESTANJEM NASUPROT,,, RAJKA MITICA IGROM...ZVEZDA JE ZA VAS BAUK OD KADA POSTOJITE,JEDINO VAM ZVEZDA NA PUTU USPJEHA POSTOJI NIKAKO DA JE PRETEKNETE U DOMACEM KAMOLI EVROPI I SVETU,HA,HA,HA,HA SEBICNI I ZALOSNI SRBA......
    (Marko, 17. septembar 2019 23:33)

    # Link komentara

  2. Ma koga se ti stidis,pun si sebe i mrznje prema Zvezdi....Da si covek nebi se javio,fauli su cisti prekrsaj postoji.Realno je Indjija sama sebe pobedila zasto tolika frka sami igraci i trener Indjije su priznali kobnih pet minuta...
    (Marko, 17. septembar 2019 23:14)

    # Link komentara

  3. Kontraš, 16. septembar 2019 08:27)
    Ima da se iskopa stvarno mnogo. I metar lopta u golu na Karaburmi kad je Bajković vadi i Dimitrijević kad brani rukom sa gol linije pa nije penal, pa kad golman Zvezde maj gerijem izvede pokušaj ubistva nad protivničkim igračem na ivici kaznenog i to ne bude ni faul a kamoli crveni karton i još najmanje milion smešnih penala suđenih Zvezdi i poništenih čistih golova zbog recimo ofsajda iz auta i sličnih teško zamislivih situacija. O isključenjima protivničkih igrača pri situacijama kada ni Zvezdini igrači nemaju pojma zbog čega i da ne govorim. Toletu vi spomenik da podignete. On vas je održao inače bi sami sebe proždrali.
    (Lesser watch, 17. septembar 2019 19:40)

    # Link komentara

  4. ( Hombre,16.septembar, 2019. 09:19 )
    Što se tiče Vučelića, tvoja ocena je odličan 5...Obrazloženje:
    Teško da ćeš naći Partizanovca koji deli pozitivno mišljenje o liku i delu gore pomenutog. On je najmanje pozvan da priča o poštenju, i to ne samo u fudbalu, nego uopšte. Što se toga tiče tu se, mislim, slažemo. Sve ostalo, oko klupskih boja naročito, si u velikoj zabludi tako da ako si na kraju napisao "dovoljno"...moram da te ispravim i ocenim sa nedovoljan 1
     (Moca NS, 16. septembar 2019 15:31)

    # Link komentara

  5. Trgovac ti laze sa smijehom,
    Zena laze suze prosipljuci,
    Niko krupno ka Vucelic ne laze...

    Da je liga pala na niske grane to je vidljivo i iz aviona ali kad Vucela pocne da moralise e onda znas da je sve djavo ponio.
    Ono sto se desilo u subotu je sramno ali ne prema partizanu i Vucelicu nego prema igracima Indjije koji su izginuli i neko im je ukrao bodove. Volim Zvezdu vec vise od 30 godina ali ovome treba stati na put. I jedni i drugi namjestaju, i jednima i drugima se svira al nisu oni zrtve nego ostali klubovi u Srbiji koji znaju da kako god da odigraju sanse su im male da uzmu bodove.
     (djuka_pg, 16. septembar 2019 12:02)

    # Link komentara

  6. @(ratko, 15. septembar 2019 20:58)

    Da, najbolje je kad se sa strane čini da je sve 100% pošetno, a ono recimo golman ili neki odbrambeni igrač dobio pare da namerno skrivi penal ili propusti loptu.

    I onda treba da slušamo o nečijem poštenju.


    I jedni i drugi treba da se bore da liga bude što poštenija, ali onda bi bilo pitanje da li bi Partizan i Zvezda bili među prvih 3 ekipe zadnjih nekoliko godina.

    Ovako se uništavaju ostali klubovi da bi Partizan i Zvezda "dominirali", odnosno da im se slučajno ne desi da im neki drugi klub uzme mesto u nekom evropskom takmičenju, jer ostaju bez poprilično para i mogućnosti da promovišu nekog igrača kojeg bi potom mnogo skuplje prodali.

    Pogledajte šta se desilo samo Borcu iz Čačka, pre nekoliko godina je učestvovao čak i u evropskom takmičenju, u prvom delu prvenstva bio u vrhu tabele, a onda odjednom propast. I mnogi drugi klubovi po Srbiji, koji su imali ili imaju potencijala da pariraju Zvezdi i Partizanu, namerno se uništavaju od strane politički postavljenih ljudi.

    Na kraju, neka ostane Superliga sa 2-3 beogradska kluba, ostali neka igraju 1. ligu, pa da vidimo...

    Da hoćemo stvarno da podignemo nivo fudvala, treba po ugledu na košarku, napraviti neku ligu u kojoj bi igrali najjači klubovi iz Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i eventualno Slovenije i Makedonije, jača konkurencija će dovesti do većeg kvaliteta, a time i gledanosti i prihoda od reklama i sponzora.
    (Veliki brat, 16. septembar 2019 09:38)

    # Link komentara

  7. Bolje ćutite grobari, jer i ptice na grani znaju da ste deceniju i po bili državni projekat i u fudbalu a pogotovu u košarci, da ste na stotine utakmica i desetine titula namestili a Zvezdu kao sportsko društvo gotovo ugasili da nestane. E sad kad vas je stigla ona stara jevrejska kletva - “Da Bog da imao pa nemao”, sad lajete umesto da se pokrijete ušima i ćutite, ćutite, ćutite... jer vi nikad niste kao mi pobedili budućeg evropskog prvaka sa 2:0 i to potpuno zasluženo, bez nameštaljke. Valjda smo i u Bariju ‘91. namestili one penale, pomogao valjda Vučić i tada, zar ne? Jeste, sramota je i neregularno kako je Zvezda pobedila Inđiju, ali zar zaboraviste gospodine Vučeliću koliko ste vi takvih utakmica dobili? Odakle vam smelosti da bez stida i srama kritikujete nešto što ste i sami godinama radili? Licemeri grobarski, nikad vaše JSD ne može biti ono što je bila, jeste i biće Crvena Zvezda. Makar ne mogu da vas ni volim ni simpatišem i zbog činjenice da vam je zvanična boja crna - boja smrti i sahrane (zato se i nazivate grobarima) dok je naša crvena - boja krvi, života i pobede! Nikad za vas ne bih mogao da navijam, ako ni zbog čega drugog, a ono makar zbog boje dresova - sasvim dovoljno.
    (Hombre, 16. septembar 2019 09:19)

    # Link komentara

  8. Poruka Vučeliću, penali za Zvezdu nemaju nikakve veze sa nerešenim rezultatom Partizana protiv Napretka i TLCa, pobedite vi sve protivnike i kod kuće i u gostima, sudije mogu da sviraju po tri penala Zvezdu Svoje utakmice rešavajte pobedama, i onda vam niko ništa nemože. Odrugima vodite računa samo u direktnim duelima, tu da vas niko ne ošteti, i bićete šampioni
    (LOVRA VEREBI, 16. septembar 2019 09:04)

    # Link komentara

  9. ocu isti takav penal za Zvezdu i za vikend. samo zbog komentara.
    (adidas, 16. septembar 2019 08:53)

    # Link komentara

  10. Ukinite ligu na par godina, ionako je prosek gledalaca na nivou IV ili V Engleske divizije a i pola njih udje za dz.
    Privatizujte klubove, kad je vlasnik duzan oduzmes mu imovinu, kada se raspalom fudbaleru plati 300.000 po sezoni a pola ide na kombinaciju, mora se u Pozarevac na zajednicki tus.
    Debili unistavaju grafitima Beograd, vodje navijaca vode sve sem navijanja, predsednici klubova cekaju da se utale od prodaje nekog klinca, planiraju se stadioni za gledanje Luxemburga/San Marina i ostalih timova gde pripadamo.... Vucelicu, pali tompus i bezi u zaborav
    (Porucnik Drebin, 16. septembar 2019 08:49)

    # Link komentara

  11. Ко о чему пеналтизан о поштењу...
     (Пера, 16. septembar 2019 08:37)

    # Link komentara

  12. Da imaš bar malo objektivnosti i stida, kako sam kažeš, rekao bi da te je sramota ovakve Zvezdine pobede. Da apsurd bude veći palo je i neopisivo radovanje igrača - valjda radi uverljivosti ili su pomislili da su zaista nekim čudom preokrenuli rezultat. Da nije žalosno bilo bi smešno. Pa čak je i Mrkela priznao da nije bio penal.
    (alex56, 15. septembar 2019 21:08) Imaš na youtube svašta da nadješ. Imaš onaj klip kad je arena izmiksala dva različita klipa da bi dokazala da nije bilo ofsajda za Vojvodinu pri postizanju gola. Imaš i onaj gde Jojić sam dosudjuje penal, pa tek onda sudija pokazuje na belu tačku, imaš i finale sa Vojvodinom kada ste ih najstrašnije pokrali, imaš svašta da iskopaš za vreme Toleta, ali to tebi nije bitno.
    (Kontraš, 16. septembar 2019 08:27)

    # Link komentara

  13. Ко о чему Партизан о поштењу...
    А Толетових 6 титула... Све поштено... Притом не знам да ли знате али Вучелић је директор човек Вечерњих новости (државно предузеће)... Мало плата у Партизану...
     (Тринкијери, 16. septembar 2019 08:23)

    # Link komentara

  14. Tako je! Istina ih boli najvise! Napred Partizan!
    (vuk, 15. septembar 2019 22:55)

    Ne bih o tome sta nas boli najvise za tvoj mali propali klub, ali sigurno je da se to ne zove istina.
    (Papilon, 16. septembar 2019 07:38)

    # Link komentara

  15. Najstariji navijaci partizana secaju se vremena Toleta Karadzica.

    Svirali su se tada penali u 99 minutu ili penali van sesnaesterca ili penali kada lopta udari igraca u ledja ili penali bez ikakvog fizickog kontakta.... svega je bilo... ah prepostene Toletove titule.

    I preposteni Vucela...

    Prvi penal je bio cist faul na liniji, drugi cist panal. Jel.treba da se ne svira to zato.sto je u 2 minuta?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arena, 15. septembar 2019 22:35) Da bre,tačno u to vreme je nastao čuveni Zvezdanaesterac...YouTube postoji pa uživajte u zvezdanaestercima!!! Inače da tada nije bilo Zvezdanaesteraca vi bi teško po sastavu ekipe bili u prvih 5!!!! Imali ste i odličan skor u dervijima,jel tako???
    (Sudija Santrač, 16. septembar 2019 07:37)

    # Link komentara

  16. Niste sa sudijama surovali ali jeste sa klubovima.
     (zex, 16. septembar 2019 07:24)

    # Link komentara

  17. Razlika izmedju vas i nas je sto smo mi trpeli 7 godina tiranije Toleta i njegovih sudija, nismo kukali, nismo pričali o namestaljkama, o tome da je POLOVINA PREDSEDNIKA prvoligaških klubova sedelo ni manje ni više nego u Upravnom odboru Partizana (sto ni u Burundiju nema). Ono sto se nije nameštalo - resavale su sudije izmišljenim penalima, produžecima do 100 i nekog minuta dok ne padne gol. Dostojanstveno smo trpeli i ćutali. Cak i onda kada je Vlada Glodjovic dosudio na Marakani penal za Jagodinu na 17 metara (dakle, mnogo više van nego ova situacija) za 1-1, pa smo izgubili taj mec, posledično i titulu. A vi - vas ne interesuje igra Partizana, vi samo kukate o Zvezdi. Vama je drago da se ovako nešto desi, vi to prizeljkujete, da biste prikrili svoje neuspehe protiv Napretka i TSC. Još mnogo ovakvih stvari treba da se dogodi da bi vam se vratilo za sve sto ste cinili!
    (veliki strumf, 15. septembar 
    ala lazes veliki strumfe !!!! 100 posto lazi ! proveri te glupe mantre koje ponavljate !!!
     (nenad, 16. septembar 2019 06:36)

    # Link komentara

  18. Tragičan obrazac po kome Zvezda biva vodjena,već decenijama,je najtragičnija slika stvarnosti kod Srba.
    Tom klubu je sve dozvoljeno.Skupila se,i uvek se tu okuplja grupa onih koji Zvezdu poistovete sa srpstvom.Onda sve ide naopako.Ima tu i kvaliteta,ali dno dna srpske sportske kulture,a i opšte,tamo se promoviše i forsira.
    Svo je dozvoljeno sto njih drži u dominaciji.
    Za ono juče,bez obzira na postojeca pravila,uvodi se lex specijal i poništava utakmica,a registruje 1:0 za indjiju.Sudije idu u zatvor i bivaju doživotno diskvalifikovani.
    Komentar da sudija nije bio dobro postavljen je drzak.
    (Djed Gavrilo, 16. septembar 2019 06:19)

    # Link komentara

  19. Sada ih odvaliti i istupiti iz lige.
    (punimlimenke, 15. septembar 2019 19:40)

    svake godine istupate.
    (puniracku, 16. septembar 2019 03:28)

    # Link komentara

  20. Razlika izmedju vas i nas je sto smo mi trpeli 7 godina tiranije Toleta i njegovih sudija, nismo kukali, nismo pričali o namestaljkama, o tome da je POLOVINA PREDSEDNIKA prvoligaških klubova sedelo ni manje ni više nego u Upravnom odboru Partizana (sto ni u Burundiju nema). Ono sto se nije nameštalo - resavale su sudije izmišljenim penalima, produžecima do 100 i nekog minuta dok ne padne gol. Dostojanstveno smo trpeli i ćutali. Cak i onda kada je Vlada Glodjovic dosudio na Marakani penal za Jagodinu na 17 metara (dakle, mnogo više van nego ova situacija) za 1-1, pa smo izgubili taj mec, posledično i titulu. A vi - vas ne interesuje igra Partizana, vi samo kukate o Zvezdi. Vama je drago da se ovako nešto desi, vi to prizeljkujete, da biste prikrili svoje neuspehe protiv Napretka i TSC. Još mnogo ovakvih stvari treba da se dogodi da bi vam se vratilo za sve sto ste cinili!
    (veliki strumf, 15. septembar 2019 21:45)
    Milijasu ponisten cist gol i Drobnjak iz auta.
    Ponavljate to kao papagaji...
    vi ste imali teror od prosle vlasti...hteli da vas ugase?!
    pa vam doveli gasprom...pa zar se tako gasi klub?!
    Kupujemo Clea i dajemo mu manju platu, nego sto je imao kod vas, isto i sa Robertsom u basketu.
    pa kako majku mu...
    dovodili ste Suzukije za milione i one...kako se sve zovu, Blagoj Georgiev, onaj kao maestro, zaboravio sam ime.
    kupovali igrace na kilo...krali ste onda, kradete i sada, krascete ponovo.
    Zato ste i dobili nadimak.
    Kako kaze bata Stojkovic u jednom filmu.
    Zna se ko ovde krade.
     (punimlimenke, 16. septembar 2019 01:42)

    # Link komentara

  21. Razlika izmedju vas i nas je sto smo mi trpeli 7 godina tiranije Toleta i njegovih sudija, nismo kukali, nismo pričali o namestaljkama, o tome da je POLOVINA PREDSEDNIKA prvoligaških klubova sedelo ni manje ni više nego u Upravnom odboru Partizana (sto ni u Burundiju nema). Ono sto se nije nameštalo - resavale su sudije izmišljenim penalima, produžecima do 100 i nekog minuta dok ne padne gol. Dostojanstveno smo trpeli i ćutali. Cak i onda kada je Vlada Glodjovic dosudio na Marakani penal za Jagodinu na 17 metara (dakle, mnogo više van nego ova situacija) za 1-1, pa smo izgubili taj mec, posledično i titulu. A vi - vas ne interesuje igra Partizana, vi samo kukate o Zvezdi. Vama je drago da se ovako nešto desi, vi to prizeljkujete, da biste prikrili svoje neuspehe protiv Napretka i TSC. Još mnogo ovakvih stvari treba da se dogodi da bi vam se vratilo za sve sto ste cinili! 
    (veliki strumf, 15. septembar 2019 21:45) 
    Jesi li ti decko realan ? Nismo kukali ? Pa vi ste pisali saopstenja po satu ! Naklonost za vreme Toleta nije bila ni 100 deo ovoga ! Jel ti shvatas sta se radi ovde !! Svaki tim u ling long super ligo je u prednosti nad partizanom u svaokoj utakmici ! Podseticu te to nije bio sliucaj sa zvezdom i Toletom !! Cak je i predsednik Tadic rekao da je dobro da se smenjujemo na prvom mestu a skandalozno nas podpredsednik Djuric trazio od Stanojevica da pusti Zvezdu pa ovaj otisao zbog toga ! Inace za vreme Toleta ste imali penale van 16 i vise penLa po sezoni i nismo dobili penal na derbiju !! jel kapiras ???? jel vidis razlike ????? derbiji su odlucivali titule gde smo vas redovno dobijali !! znas sta je sada ..raspali radnicki ne moze prosle godine bod da izgubi sem protiv vas !! stavljen je tim ( ove godine to je vosa ) izmedju nas da mi ne bi mogli da kukamo ! ponizva se partizan ! zvezda u tri godine ima poraz samo od raspalog partizana jel tu jadna ne moze nista !!! Smesni ste licemerni i neprincipijalni !! Ju ju ju Cu nismo kukali !!! ???
     (nenad, 16. septembar 2019 01:32)

    # Link komentara

  22. Povraticu...
    (Vitezkoja, 16. septembar 2019 00:53)

    # Link komentara

  23. Nasao se pravi da komentarise.
    (maya, 16. septembar 2019 00:50)

    # Link komentara

  24. Bravo!!U centar!!Nadam se da su svi videli zasto je Partizan 4 iako je kvalitetom ubedljivo prvi!!!
    (Grobar, 15. septembar 2019 19:24)

    U vreme Toleta mantra je bila da Evropa sve pokaze - evo, Evropa vam sve pokazuje i poslednje 3 sezone.

    Zvezda u 6 utakmica Lige sampiona vise bodova nego Partizan u 12. Pregazen aktuelni evropski prvak.

    Partizan razvaljen od kluba koji se grcevito bori za opstanak u Turskoj i kome je prva violina Adem Rekreativac Toletov pulen Ljajic...

    Dok mi urnisemo Van Dajka, Salaha, Firmina, Alisona i Manea.
    (ViscoSalejo, 16. septembar 2019 00:16)

    # Link komentara

  25. jedno je sigurno imate cast da igrate sa evropskim velikanom ostalo je nebitno.....
     (marinmarko, 15. septembar 2019 23:46)

    # Link komentara

  26. Jedna stvar je nepromenljiva,uvek cete biti komsije evropskog velikana.
    (matori, 15. septembar 2019 23:42)

    # Link komentara

  27. Tako je!!!
     (Losmi, 15. septembar 2019 23:25)

    # Link komentara

  28. Ko o čemu, baba o uštipcima!
     (Saša, 15. septembar 2019 23:13)

    # Link komentara

  29. Tako je! Istina ih boli najvise! Napred Partizan!
    (vuk, 15. septembar 2019 22:55)

    # Link komentara

  30. Razlika izmedju vas i nas je sto smo mi trpeli 7 godina tiranije Toleta i njegovih sudija, nismo kukali, nismo pričali o namestaljkama, o tome da je POLOVINA PREDSEDNIKA prvoligaških klubova sedelo ni manje ni više nego u Upravnom odboru Partizana (sto ni u Burundiju nema). Ono sto se nije nameštalo - resavale su sudije izmišljenim penalima, produžecima do 100 i nekog minuta dok ne padne gol. Dostojanstveno smo trpeli i ćutali. Cak i onda kada je Vlada Glodjovic dosudio na Marakani penal za Jagodinu na 17 metara (dakle, mnogo više van nego ova situacija) za 1-1, pa smo izgubili taj mec, posledično i titulu. A vi - vas ne interesuje igra Partizana, vi samo kukate o Zvezdi. Vama je drago da se ovako nešto desi, vi to prizeljkujete, da biste prikrili svoje neuspehe protiv Napretka i TSC. Još mnogo ovakvih stvari treba da se dogodi da bi vam se vratilo za sve sto ste cinili!
    (veliki strumf, 15. septembar 2019 21:45)

    Jooooj brate, kukali ste k'o ranjenici, petnaest godina ste navijali za sve partizanove protivnike u EL i deset u LE i LS u koje niste bili u stanju da se plasirate. Sad glumite postenje i kao "Grobari" navijaju za sve zvezdine protivnike. Pa nucili ste nas vi dugogodisnjim predanim radom na tom polju. Mi smo i pored svih vasih marifetluka nekoliko puta prosli u grupe i cak docekali prolece u evropi. Vi ste za vreme Toleta jedino bili sposobni da dovodite po 15 igraca leti i 15 zimi, nabijete dug od 60 miliona, a rezultata nigde. Cuti ne sramoti se bez veze.
    (Pera Lozac, 15. septembar 2019 22:36)

    # Link komentara

  31. Najstariji navijaci partizana secaju se vremena Toleta Karadzica.

    Svirali su se tada penali u 99 minutu ili penali van sesnaesterca ili penali kada lopta udari igraca u ledja ili penali bez ikakvog fizickog kontakta.... svega je bilo... ah prepostene Toletove titule.

    I preposteni Vucela...

    Prvi penal je bio cist faul na liniji, drugi cist panal. Jel.treba da se ne svira to zato.sto je u 2 minuta?
     (Arena, 15. septembar 2019 22:35)

    # Link komentara

  32. veliki strumf&,u pravu si vi to mnogo elegantnije resavate.Zatvorili ste, najmanje 80% utakmica tako da vam sudije obicno i ne trebaju.Pogledaj broj zutih kartona na vasim utakmicama.Da li treba pricati o ^derbi" mecevima sa Radnickim,Vojvodinom.Preovladava logika,krali oni sada mi i tako u krug.Da li je to sport?
    Niste nista bolji ,sve je ovo dno dna.
     (marko992, 15. septembar 2019 22:16)

    # Link komentara

  33. (Najrealnije, 15. septembar 2019 20:14)

    Pričaš o stidu i nabrajaš šta je sve za Partizan "nameštano". Imaš na jutjubu sve "zvezdanaesterce", ako ćemo tako da razgovaramo. Ovde je reč o konkretnom slučaju, jer nikad do sad nije bila ovako očegledna nameštaljka. Da imaš bar malo objektivnosti i stida, kako sam kažeš, rekao bi da te je sramota ovakve Zvezdine pobede. Da apsurd bude veći palo je i neopisivo radovanje igrača - valjda radi uverljivosti ili su pomislili da su zaista nekim čudom preokrenuli rezultat. Da nije žalosno bilo bi smešno. Pa čak je i Mrkela priznao da nije bio penal.
    (alex56, 15. septembar 2019 21:08)

    Nema sta bilo ko da priznaje ili ne priznaje,lepo se videlo da nije bio penal i to svi mi zvezdasi tvrdimo.Drugi je cist kao suza i zasto da se igraci ne raduju.Ne verujem da je bilo ko od njih video da je faul bio ispred 16 metara,kao sto ni mi nismo,dok nije bio usporeni snimak.Drugi je bio skolski primer penala,Pavkov iskoristio oba i doneo pobedu.Zasto se oni ne bi radovali,kad su pobedili.Sta cemo sto ihje sudija zaustavio u situaciji 1 na 1 sa golmanom zbog navodnog ofsajda,koji uopste nije bio? To ne pominjete,to je po vama u redu,jel da? Kakava namestaljka,sta je ocigledno? Ljudi su izgarali 88 minuta,sudija pogresio za jedan penal,kao i za Zvezdin ofsajd i gde je namestaljka.Imas na you tube i penaltizane i kalcopoli,kada ste sve zivo pokrali i to mnogo ociglednije,vise od pola prvenstva.Slobodno pogledaj i zasto vas zovu PENALTIZAN
    (Najrealnije, 15. septembar 2019 22:14)

    # Link komentara

  34. Razlika izmedju vas i nas je sto smo mi trpeli 7 godina tiranije Toleta i njegovih sudija, nismo kukali, nismo pričali o namestaljkama, o tome da je POLOVINA PREDSEDNIKA prvoligaških klubova sedelo ni manje ni više nego u Upravnom odboru Partizana (sto ni u Burundiju nema). Ono sto se nije nameštalo - resavale su sudije izmišljenim penalima, produžecima do 100 i nekog minuta dok ne padne gol. Dostojanstveno smo trpeli i ćutali. Cak i onda kada je Vlada Glodjovic dosudio na Marakani penal za Jagodinu na 17 metara (dakle, mnogo više van nego ova situacija) za 1-1, pa smo izgubili taj mec, posledično i titulu. A vi - vas ne interesuje igra Partizana, vi samo kukate o Zvezdi. Vama je drago da se ovako nešto desi, vi to prizeljkujete, da biste prikrili svoje neuspehe protiv Napretka i TSC. Još mnogo ovakvih stvari treba da se dogodi da bi vam se vratilo za sve sto ste cinili!
    (veliki strumf, 15. septembar 2019 21:45)

    # Link komentara

  35. (Najrealnije, 15. septembar 2019 20:14)

    Pričaš o stidu i nabrajaš šta je sve za Partizan "nameštano". Imaš na jutjubu sve "zvezdanaesterce", ako ćemo tako da razgovaramo. Ovde je reč o konkretnom slučaju, jer nikad do sad nije bila ovako očegledna nameštaljka. Da imaš bar malo objektivnosti i stida, kako sam kažeš, rekao bi da te je sramota ovakve Zvezdine pobede. Da apsurd bude veći palo je i neopisivo radovanje igrača - valjda radi uverljivosti ili su pomislili da su zaista nekim čudom preokrenuli rezultat. Da nije žalosno bilo bi smešno. Pa čak je i Mrkela priznao da nije bio penal.
    (alex56, 15. septembar 2019 21:08)

    # Link komentara

  36. Mi iako smo namestali tokom Toletove vladavine nije bilo ovako ocigledno i bestidno. I to treba znati raditi. Nikad nisam bio ubedjeniji da dobijamo Zvezdu. Bez Marina su prosecan tim. Koliko nam je trebao neko kao Natho! Igracina.
     (Borkes, 15. septembar 2019 21:06)

    # Link komentara

  37. Lotar Mateus? Nista,ha?
     (Komandant Mark, 15. septembar 2019 21:01)

    # Link komentara

  38. dobro, krali su i u eri Partizana, kradu i ovi sad,ali kljucno pitanje " sta dalje" znaci treba da se nastavimo prepucavati ko je za Partizan a ko za Zvezdu, ili konacno prekinuti ovo, jer ovo vise nema smisla, utakmice se netrebaju igrati, a publika ih treba bojkotovati, treba stati sa ovim
    (ratko, 15. septembar 2019 20:58)

    # Link komentara

  39. Interesantno je da trener Inđije nije smeo da kaže da su pokradeni, nego je govorio o greškama svojih igrača.
     (Henry Chinasky, 15. septembar 2019 20:42)

    # Link komentara

  40. a ne zaplakati ?
    Dovoljno je sponemuti ime Tomislav Karadzic... Za 9 godina Partizan prvak 7 puta...
    ne zaboravite da su igraci Vojvodine izasli sa terena kad su igrali protiv Partizana...
    Proslo je vreme Toleta i saradnika
     (Sta reci,, 15. septembar 2019 20:24)

    # Link komentara

  41. Koliko do juce se igralo dok Partizan ne postigne go.
     (Vuka, 15. septembar 2019 20:23)

    # Link komentara

  42. kakva postenjacina...woooooooow...
     (dax, 15. septembar 2019 20:21)

    # Link komentara

  43. Inace zvezda nije ostecena na toj istoj utakmici...
     (Xeroes, 15. septembar 2019 20:21)

    # Link komentara

  44. Izazilo je na videlo i ranije, Mateus, Bojan Radovanovic (bivsi clan uprave Partizana), Dragisa Pejovic (bivsi fudbaler Borca) su svi pricali isto-kako je i protiv koga namestao Partizan. To izgleda nikom nije bilo interesantno, nego je sad hit Lalatovic koji bi da progovori o namestenim mecevima. Vucela je ove price zaboravio?? Mene je kao Zvezdasa sramota onog od sinoc, zaista ne bih zeleo vise da gledam onakve penale ali kada krenu o tome da pricaju clanovi Partizanove uprave, pa kada na drustvenim mrezama krenu navijaci Partizana da pisu bajke kako je privilegija biti navijac Partizana...imaju lepu pesmu od grupe JNA "dobro pamtim sve", ali ima i navijaca Zvezde koji takodje dobro pamte vremena Toleta i malo pre njega.
     (Djenka, 15. septembar 2019 20:18)

    # Link komentara

  45. Ni stida, ni srama, ni obraza, to je najkraca definicija za navijace partizana. Upravo su onii dobijali svaku utakmicu na greskama sudija u njihovu korist i to iz kola u kolo,godinama, decenijama a sada su digli halabuku zbog jedne greske u Zvezdinu korist, pritom zaboravljajujuci ili namerno ne pominjujuci gresku sudija kada Zvezdin igrac izlazi 1 na 1 sa golmanom a svira se nepostojeci ofsajd. Svirali su vam identicne penale kao ovaj prvi Zvezdin ili kad lopta pogodi protivnika u ledja,kada se vasi igraci sami bacaju po 16 metara.Svi su se smejali i zgrozavali vasih mahinacija a upravo ste vi nasli da moralisete,skandalozno. Kazne vas u Evropi a vi odete da se branite,time sto pokazjete Zvezdine snimke i pitate zasto nju nisu kaznili. Od toga ne moze nize da se ode, vi ste bili i ostali dno dna. Nije ovo slucajno jer naredno kolo se igra derbi,pa da se odmah izvrsi pritisak na sudije,da bi sudili kao u pretposlednjem derbiju, kada su Zvezdi ponistili cist gol a njima priznali iz ofsajda i uspeli da izvuku bod. Nakupio se strah od poraza,pa da se unapred spasi sto se spasiti moze. Ko vas ne zna, avion bi vam kupio a najgora ste sekta u regionu.
    (Najrealnije, 15. septembar 2019 20:14)

    # Link komentara

  46. Samo zbog ovoga "čoveka" volim što sudije izmišljaju penal za Zvezdu, inače me je sramota što nam ja suđen jučerašnji prvi penal!
     (micaiz kafica, 15. septembar 2019 20:11)

    # Link komentara

  47. "Partizan neće da namešta utakmice i šuruje sa sudijama, jer to ne ume i godinama se bori za regularnost takmičenja. KRAJ VICA !
    (Skorpion, 15. septembar 2019 19:57)

    # Link komentara

  48. Jedno je sigurno sve je ok kada sudije zvezde ostete u prvensvu i evropi tu se svi grobari slazu kako je sve bilo cisto ali je zato sve za zvezdu kradja .I takvi drze moral...
     (Nikola, 15. septembar 2019 19:50)

    # Link komentara

  49. Izašlo je na videlo to da sudija nije smeo u Kruševcu 2 nedelje ranije da svira kazneni udarac protiv partizana i time direktno Napretku ukrao 2 a partizanu dodao 1 bod. O sklanjalicama igrača Rada ovoga puta neću ...
     (Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 15. septembar 2019 19:50)

    # Link komentara

  50. Bravo!!U centar!!Nadam se da su svi videli zasto je Partizan 4 iako je kvalitetom ubedljivo prvi!!!
    (Grobar, 15. septembar 2019 19:24)

    A gde je to dokazao? protiv Napredka kada sudija nije svirao ocigledan penal za Napedak?
     (webb, 15. septembar 2019 19:46)

    # Link komentara

  51. Sada ih odvaliti i istupiti iz lige.
     (punimlimenke, 15. septembar 2019 19:40)

    # Link komentara

  52. Na utakmici Zvezda Indjija je sudija svirao nepostojeci ofsajd u 100% sansi , niko to nije spomenuo a ovamo dize se frka zbog jedne greske, greske koja je upravo protiv zvezde svirana 2x tj penal izvan 16.Protiv Jagodine i Spartaka
     (Dexim, 15. septembar 2019 19:39)

    # Link komentara

  53. (BlackJack, 15. septembar 2019 19:23) Ti grobar?Verovatno sa zvezdinog juga.
    (pfcpanta, 15. septembar 2019 19:37)

    # Link komentara

  54. Pravo u centar,bravo Vučela!
     (Čoban, 15. septembar 2019 19:34)

    # Link komentara

  55. Eksperti za citanje reci sa usana, sad i to postoji , Lalatovic i ne mora da se izjasnjava.
     (Relax, 15. septembar 2019 19:33)

    # Link komentara

  56. Ovo sto radi partizan je jedna bolesna hajka , ovo uvek rade javljaju se da komentarisu utakmicu koja nema veze sa njima.Misle da ce tako da izvrse psiholoski pritisak na fudbalere zvezde kao u onoj sezoni sa Grofom.
     (Webb, 15. septembar 2019 19:31)

    # Link komentara

  57. Od sveg srca zelim da Vucela i Vuletic jos dugo budu u Partizanu!
    (Gru, 15. septembar 2019 19:28)

    # Link komentara

  58. Bravo!!U centar!!Nadam se da su svi videli zasto je Partizan 4 iako je kvalitetom ubedljivo prvi!!!
    (Grobar, 15. septembar 2019 19:24)

    # Link komentara

  59. Dakle sve sve, ali ovaj da se javi
     (aaauuu breee, 15. septembar 2019 19:24)

    # Link komentara

  60. Mene kao grobara blam id ovog coveka ... namestaju titule to je tacno uvek su se nameatale ... i mi i oni ... bitna je samo evropa ... ko god bio na funkcijama on se obogatio od transvera igraca
     (BlackJack, 15. septembar 2019 19:23)

    # Link komentara