1. Ajaks da vrati Sulejmanija iz Yang Bojsa i eto njima finale LS...
    (fantom, 17. decembar 2018 15:38)

    # Link komentara

  2. Ljudi moji, zar jos niste ukapirali da Sofascore sastavlja ovaj tim kola igraca iz Srbije, po prosecnoj oceni igraca na toj poziciji. Cesto nema logike, ali taj tim kola ne sastavlja b92, vec sofascore.
     (nemanja, 17. decembar 2018 13:25)

    # Link komentara

  3. Srpski Maradona.
    (lol, 17. decembar 2018 10:38)

    Lajkujete ovom stonjaku komentar,ne znajuci da je to iskompleksirani sused koji je hteo da bude ironican.Osim sto mu to nije uspelo,slobodno mozemo da dodamo da je hrvatski Maradona sa kupljenim nagradama sinoc Leovom predstavom protiv Levantea osramocen do kraja.Nije bilo bolje sprdnje na racun njegove nagrade od Mesija sinoc
    (Srbija prvak Evrope 2013.,prvak sveta 2015.,a vi cega ste prvak?!, 17. decembar 2018 12:00)

    # Link komentara

  4. Jović nije ni igrao zadnji meč. Neki tvrde da je već spakovan za odlazak tako da ovi već uigravaju nepad bez njega. Međutim, Antraht igra novi meč već u sredu, pa onda opet u nedelju. Možda ga trener samo čuva za te mečeve jer je delovao umorno u par proteklih utakmica. Promašio je par dobrih prilika i odmah je počela pljuvačina od komentatora ili ko zna kakvih botova na B92. A evo šta je trener Ajntrahta rekao o Joviću:
    [link]
    "Postoje igrači koji dobro iskorišćavaju šanse. Luka Jović, na primer, iskoristi 4 od pet šansi jer je strelac koji zna gde je gol".
    (l, 17. decembar 2018 11:29)

    # Link komentara

  5. Srpski Maradona.
    (lol, 17. decembar 2018 10:38)

    Bolje srpski Maradona, nego svetska sprdnja iz Hrvatske Modric
     (Xnodeh, 17. decembar 2018 11:25)

    # Link komentara

  6. I kako je onda Mitrović u timu kola ispred Prijovića ako su obojica odigrali po 90 min u porazu, Mitrović bez učinka, Prijović sa postignutim golom?

    Kako?
    (Krsto, 17. decembar 2018 10:59)

    # Link komentara

  7. Да се наставим на претходни коментар.

    Одбрана не улива поверење. Коларов можда и тренутно најбољи међу њима, иако је кориснији у нападу. Максимовић се такође стабилизовао, што је лепо за промену. Миленковић и Настасић су ОК, иако овај први мора мало да се "охлади" а другог зна да бије малер. Од осталих штопера, колико видим, једино Вуковић има неки запаженији учинак, јер често даје голове у Олимпијакосу, па је по мени солидна опција за штопера. Савић је такође стабилан, мада треба мало да се рашчитави. Десни бекови су рупа: Ивановић је скроз испао из форме, Баста одавно не игра у Лациу а Рукавина је... Рукавина. Ако нам је Милетић заиста најбоља опција на десном беку (ништа лично немам против њега, штавише, поприлично га готивим) онда имамо огроман проблем. Вероватно зато треба преселити Максимовића и Миленковића на ту позицију па да се ротирају у зависности од форме.

    Голмани су по принципу "то нам је што нам је". Играју тамо где играју, у просечним клубовима и нико се не истиче претерано. Једино овог Свилара да узмемо иако игра на кашичицу.

    У сваком случају, чека нас тежак посао следеће године.
    (moje ime, 17. decembar 2018 10:59)

    # Link komentara

  8. ‘ Kada se pomisli na vezni red Srbije’ .. Tadic je napadac, kakav vezni red.
    (bane, 17. decembar 2018 10:56)

    # Link komentara

  9. vi u wolfsburgu sklapate solidnu momčad s ovim mlađima i iskusnijima
    (bokšić, 17. decembar 2018 10:55)

    # Link komentara

  10. И сад видите зашто је посао селектора скроз незахвалан. Има на овом списку много добрих играча, али јако мало одличних. Под одличних, мислим и да знају да играју и да имају хладну главу. Мишљења сам да ће одавде једино Коларов и Тадић увек имати сигурно место у тиму. У нападу се шанса и даље даје Митровићу, с тим што постоји велика вероватноћа да га Јовић "збаци" са места првог нападача, иако још увек није довољно уигран са остатком тима. Сад ће неко рећи да су ту Костић и Гаћиновић, али њих двојица су најбољи пример усијаних глава. У стању су да одиграју одлично, али и да мајсторски забрљају. Од Митровића и Јовића, Пријовић ће се тешко наиграти (осим ако коначно не почнемо да играмо са два шпица), док су Пешић и Ђурђевић далеко и од ширег списка.

    Везни ред нам исто много варира, Миливојевић је ту вероватно и најстабилнији. Матић из дана у дан све више пропада, остали задњи везни се не истичу много. Сергеј очигледно не може да се сабере у последње време, Живковић игра јако мало а Радоњић нимало. Овде се мора доста порадити да би игра наше репрезентације могла нормално да функционише.
    (moje ime, 17. decembar 2018 10:51)

    # Link komentara

  11. A kad ih staviš na jednu hrpu u Srpsku reprezentaciju, ne zna se k'o je veca neznalica od njih.
     (hihihihiii, 17. decembar 2018 10:48)

    # Link komentara

  12. Tadija Tadija bolji si od Messija
     (SCG, 17. decembar 2018 10:46)

    # Link komentara

  13. Rnić u timu kola??
     (Vračarac, 17. decembar 2018 10:45)

    # Link komentara

  14. Srpski Maradona.
     (lol, 17. decembar 2018 10:38)

    # Link komentara