1. Ovo je pokusano da se zataska ali cim je izasao video sut karta.Chiefsi vec imaju Tajrik Hila koji je priznao da je udario svoju trudnu devojku u stomak dok je igrao na koledzu.Zato je pao na draftu u petu rundu i onda ga je Kanzas draftovao i pored velikog negodovanja javnosti.Nije im trebao jos jedan takav slucaj.Isto kao Rej Rajs pre nekoliko godina bio je suspendovan 6 utakmica ali kad je izasao video iz lifta gde je nokautirao zenu i posle je vukao po podu onako onesvescenu je dovelo do nulte tolerancije NFL za nasilje prema zenama.Vec su krenule sale da ce da ga claimuje Vasington Redskinsi koji su pre nmedelju dana claimovali LB Ruben Fostera koga je otpustio SF zbog ponovljenog nasilja
    (Aecsulus glabra, 1. decembar 2018 16:23)

    # Link komentara

  2. Zene danas smeju da rade sta hoce i cim im se neko zameri, odma tuzbe, uznemiravanja...kao prvo, znate li koliko je tesko uopste prici nekome ko je nfl zvezda? Njena prica da je slucajno tu i da kao ne zna ko je kareem je smesna. Znala je ona tacno po sta je dosla i cim nije dobila to sto je trazila, krece provokacija. Covek ju je odgurnuo i to je to. Ne branim njega, ali zamisli da ceo zivot posvetis treningu i budes najbolji na svojoj poziciji i onda dodje neka razmazena klinka i upropasti ti to
     (aslkpoqw, 1. decembar 2018 15:43)

    # Link komentara

  3. Ozbiljna liga, ozbiljna zemlja. Na svačemu im se može zameriti, ali za ovakve stvari ne. Kod nas da se dogodi 3x gora situacija zataškalo bi se jer je on ipak zvezda i javna ličnost. Slučaj Nikole Bulatovića koji je čak igrao za reprezentaciju nakon toga je jedna od najvećih sramota na ovim prostorima koja je donekle ispravljena kada je on završio karijeru. Ovaj pevač nema šanse da će imati bilo kakve konsekvence jer je vozio bez dozvole (oduzeta mu).
     (Jim Beam, 1. decembar 2018 15:43)

    # Link komentara

  4. Uporno se vraca i vrijedja ga namjerno provocirajuci reakciju znajuci da muskarci mnogo puta ne mogu da odgovore verbalno na takve uvrede. Toliko puta sam bio svjedok tome da tacno znam da ga je vrijedjala na rasnoj osnovi jer ga to najvise boli kao sto sam vidio kad nasa cura u svadji sa momkom u punoj kafani kometarise velicinu njegove muskosti.
    A gdje ces to balkancu, naravno da je popila batine i jos par njenih prijatelja sto su je branili.
     (Nolov, 1. decembar 2018 15:43)

    # Link komentara

  5. ajmo domoljubi
    Sta je bre prosinac???
     (Jaran, 1. decembar 2018 15:23)

    # Link komentara

  6. Hunt je bio tek 67 pik 2017. A jos bolji Hill i njegov saigrac 165 pik 2016.
    He,he,he obojici velike probleme u karijerama prave zene.
    (Beogradjanin, 1. decembar 2018 15:22)

    # Link komentara

  7. Gurkanje neko, mali incident. Ko zna koliko ovoga ima u sto nije snimljeno ni emitovano. Svakako nije za otkaz. Mogli su finansijski da ga kazne.
    (Ivan, 1. decembar 2018 15:22)

    # Link komentara

  8. Hunt je bio tek 67 pik 2017. A jos bolji Hill i njegov saigrac 165 pik 2016.
    He,he,he obojici velike probleme u karijerama prave zene.
    (Beogradjanin, 1. decembar 2018 15:21)

    # Link komentara

  9. Svaka cast! Tako se to radi! Ovaj nikada vise u zivotu nece pomisliti a kamoli pipnuti zenu! Ostade covek bez miliona! Svaka cast!
    (xoxo, 1. decembar 2018 15:20)

    # Link komentara

  10. Ono sto sam ja video je da ga ona konstantno provocira i unosi mu se u lice ...
     (True Batman Fan, 1. decembar 2018 15:11)

    # Link komentara

  11. klinac! Što niste šutnuli Clintona kad je iskorišćavao ono dete?
    (Aca iz Šabca, 1. decembar 2018 15:05)

    # Link komentara

  12. Chiefsi otkazom rade damage control al nek sada zaborave na finale konfederacije. Prvo nošenje Hunta u NFL je bio fumble protiv Patsa a nakon toga nas je unakazio. Dolazi prosinac, mjesec u kojem svake sezone Chiefsi padaju a Patriotsi pokazuju svoju dominaciju.
    (ajmo domoljubi, 1. decembar 2018 14:49)

    # Link komentara

  13. Glup potez uprave Kanzasa.
    (Bya-Bya, 1. decembar 2018 14:35)

    # Link komentara

  14. Kakva šteta za njegovu karijeru i za Čifse. Sve se promenilo preko noći.
     (Đoda, 1. decembar 2018 14:34)

    # Link komentara

  15. neverovatno, Hant je u ovom trenutku top 3 raning bek u ligi, uz Gurlija i Kamaru, za one kkji ne prate NFL, ovo je kao kad bi bili suspendovan Vestbruk u NBA.

    Slicno je bilo i pre par godina kada je iz istog razloga iz lige izbacen Rej Rajs iz Baltimora, u tom trenutku takodje mozda najbolji RB u ligi.

    Da ne govorimo o jos tragicnijem slucaju Arona Hernandeza koji je osudjen za ubistvo u vreme kada je bio jedan os boljih tight endova u ligi, i to u Belicekovim Patsima.
    Posle se i ubio u mardelju.
     (depozito kamata, 1. decembar 2018 14:04)

    # Link komentara

  16. Ne mogu da verujem ,otpustise jednog od najboljih RB u ligi i igraca buducnosti i ugrozise vrlo dobre sanse za SB ove godine.. Ovo je previse,jeste visoko moralno,ali je previse
    (satelit, 1. decembar 2018 14:00)

    # Link komentara