1. Istina živa.
    (Novi Sad, 22. septembar 2018 23:23)

    # Link komentara

  2. Mogu da se složim da Zvezda u ovakvim utakmicama prikazuje igru jednog Empolija ili SPALa, ali je ružno nazivati njen nastup "provincijalnim". Pre svega zato što Liga Šampiona favorizuje lige najbogatijih i njihove najbogatije klubove na uštrb klubova iz malih i siromašnih zemalja. Zbog takvih stvari je i napravljena. Da se izmuzu pare od fudbala i da ostanu najbogatijima, a siromašnima da se oduzme i ono malo šanse da pokažu šta znaju, a kamoli da odu i dalje u takmičenju. Mi svi naravno balavimo (ne isključujem ni sebe) za tako skrojenim najboljim evropskim fudbalom, a u suštini aplaudiramo sportskom imperijalizmu, nepravdi, vladavini manjine... sopstvenom fudbalskom ropstvu. Čak i naziv Liga Šampiona je ovde pretenciozan i totalno netačan. U našoj grupi imamo samo dva šampiona, a Napoli i Liverpul već decenijama o tome mogu samo da sanjaju. Naravno, sve to je ružna realnost današnjeg sveta, pa kad nas neko od previše favorizovanih nacija još i prozove za kvalitet fudbala - kako da čovek ne reaguje. Vratite sve ono što ste vekovima pljačkali i uništavali, pa ćemo onda videti ko je ko? Ovako, mogu samo da se okanem fudbala i da ne učestvujem u sopstvenom porobljavanju, ako je to uopšte moguće.
    (Mik, 22. septembar 2018 15:13)

    # Link komentara

  3. Pročitaju li ljudi tekst pre nego što ga prokomentarišu? Većina, izgleda, ne. Ništa ponižavajuće nije rekao. Krivo mu je što Napoli nije uzeo tri boda, ali je rekao istinu. Kaže da nikad nije video Zvezdu da tako igra kod kuće. Znači prati Zvezdu, gledao je i ranije i upoznat je sa velikim generacijama Zvezde. Ne upoređuje gradove Beograd i Napulj, na šta se dosta komentatora poziva i prebrojava stanovnike, prigradska naselja i sl. već timove, način igre (podrazumeva i budžete klubova). Uporedio je Zvezdu sa manjim timovima iz Italije. Ni tu nije pogrešio (ne pričam o istoriji), jer se ovaj tim Zvezde u Seriji A sigurno ne bi borio za vrh tabele.
    (Realnost, 22. septembar 2018 13:14)

    # Link komentara

  4. kakva briljantna analiza... da li si bar malo svestan koliko ce da vas napune u napoliju? :) 
    (neutralni felsh, 20. septembar 2018 23:40) 

    знали смо да си неписмен, сада знамо и зашто. Напуљ, сине, Напуљ.
    (мики, 20. septembar 2018 23:54)


    znas kad ces uspeti da kupis kartu do tamo kad kazes "napulj"? nikad...
     (neutralni felsh, 21. septembar 2018 21:45)

    # Link komentara

  5. Znam tog novinara. Rec je o jednom nalickanom narcisu koji dugotrajno i prepotentno mudruje u beskrajnim naglabanjima o fudbalu sto je u Italiji masovno prisutno. Inace, provincijalac najlakse prepoznaje provincijalno . Zvezda ima provincijalnu igru u odnosu na najbolje timove sveta ali je vodjena na veoma né provinciali nacin, zato uspeva da uspeva u susretima sa boljima sto je kvalitet u profesionalnom fudbalu. Taj beznacajni italijanski pajac je vise hteo da uvredi Napoli nedolicno diskreditujuci klub velike fudbalske reputacije koja kosmicki nadilazi reputaciju i nivo tog istinskog novinarskog patuljka. A velicinu Zvezdinog klupskog kalibra pokazala je publika, ona nema provincijsku dimenziju. Cin se ukazala prilika Zvezda je pokazala svoj sjaj, samo nabedjeni kojih u svetu fudbalu ima puno to ne mogu da vide a kami li postuju. A ta nesposobnost postovanja drugoga je jedna od ocihlednih karakteristika ne samo provincijalizma vec i primitivizma koji su skoro uvek u zajednickom nastupu.
    (Prefiks, 21. septembar 2018 20:14)


    provincijalci se uvek naljute kad ih neko nazove provincijalcima. osete se pogodjenim haha :)
     (neutralni felsh, 21. septembar 2018 21:42)

    # Link komentara

  6. Znam tog novinara. Rec je o jednom nalickanom narcisu koji dugotrajno i prepotentno mudruje u beskrajnim naglabanjima o fudbalu sto je u Italiji masovno prisutno. Inace, provincijalac najlakse prepoznaje provincijalno . Zvezda ima provincijalnu igru u odnosu na najbolje timove sveta ali je vodjena na veoma né provinciali nacin, zato uspeva da uspeva u susretima sa boljima sto je kvalitet u profesionalnom fudbalu. Taj beznacajni italijanski pajac je vise hteo da uvredi Napoli nedolicno diskreditujuci klub velike fudbalske reputacije koja kosmicki nadilazi reputaciju i nivo tog istinskog novinarskog patuljka. A velicinu Zvezdinog klupskog kalibra pokazala je publika, ona nema provincijsku dimenziju. Cin se ukazala prilika Zvezda je pokazala svoj sjaj, samo nabedjeni kojih u svetu fudbalu ima puno to ne mogu da vide a kami li postuju. A ta nesposobnost postovanja drugoga je jedna od ocihlednih karakteristika ne samo provincijalizma vec i primitivizma koji su skoro uvek u zajednickom nastupu.
    (Prefiks, 21. septembar 2018 20:14)

    # Link komentara

  7. Звезда је у ЛШ нешто као Радник из Сурдулице код нас.
    (Папи, 21. septembar 2018 09:30)

    Kad grobar pomene Radnik iz Surdulice, to svakako ima odredjenu tezinu...
     (severac, 21. septembar 2018 20:12)

    # Link komentara

  8. U životu sam gledao dva finala LŠ / jedno u Bariju ( znamo kako je završeno ) i drugo kada je italijanski Inter pod vodjstvom Murinja , dva puta prešao centar ( Milito ) i uzeo ( Bajernu ) LŠ!
    Ne sećam se da su tada u ružičastoj" GS " pisali o pogrešnoj ili provincijskoj taktici ...sve je bilo u superlativima o genijalnom pristupu ( tako je moralo jer je protivnik bolji i u boljoj formi ) koji je doneo titulu !
    Dakle ...
    (Posmatrač F4/5, 21. septembar 2018 14:06)


    Da dodam samo da su Milito i Eto na toj utakmici igrali levog odnosno desnog beka
    (pedja, 21. septembar 2018 19:04)

    # Link komentara

  9. Tvoj Napoli je provincijski tim. Sa drvetom Milikom u napadu, Insinjeom koji ne se vrti kao muva bez glave i ostalim neznalicama. Uzeli smo vam 2 boda u Beogradu a mozda u Napulju uzmemo i sva 3. Vi cete da govorite za nas da smo provincija. Nas Beograd je metropola za vas Napulj a od nas mozete da ucite sve pa i fudbal. Uskoro cete proci kao prosle godine u LS kada ste gubili od fudbalski velesila Fajnorda i Sahtjora. Samo cekamo revans da vas poducimo fudbalu.
    (Znalac, 21. septembar 2018 18:13)

    # Link komentara

  10. Pa živa istina. Napulj je, kao i svaki evropski grad, uostalom, u svakom pogledu, osim po broju stanovnika, grad za Beograd, koji je stvarno zaostao za nekih 50 godina- veličina ekonomije, kultura, infrastruktura, povezanost sa ostatkom sveta, broj posetilaca, da ne nabrajam dalje. A Zvezda je u svojoj kratkoj istoriji bila bolja od Napolija nekih 15-20 godina, i tu sam velikodušan, a taj period je okončan za sva vremena još pre više od četvrt veka. Ko još danas ima fudbalski stadion sa atletskom stazom osim malih provincijskih klubova u siromašnim zemljama?

    Da se razumemo,sve ovo važi i za Partizan (osim onih 15-20 godina, u njihovom slučaju ni toliko)
    (Samo rokaj kume, 21. septembar 2018 17:59)

    # Link komentara

  11. Pa živa istina. Napulj je, kao i svaki evropski grad, uostalom, u svakom pogledu, osim po broju stanovnika, grad za Beograd, koji je stvarno zaostao za nekih 50 godina- veličina ekonomije, kultura, infrastruktura, povezanost sa ostatkom sveta, broj posetilaca, da ne nabrajam dalje. A Zvezda je u svojoj kratkoj istoriji bila bolja od Napolija nekih 15-20 godina, i tu sam velikodušan, a taj period je okončan za sva vremena još pre više od četvrt veka. Ko još danas ima fudbalski stadion sa atletskom stazom osim malih provincijskih klubova u siromašnim zemljama?

    Da se razumemo,sve ovo važi i za Partizan (osim onih 15-20 godina, u njihovom slučaju ni toliko)
    (Samo rokaj kume, 21. septembar 2018 17:56)

    # Link komentara

  12. Napulj ima nešto manje od milion stanovnika. A ta kategorija metropolitansko područje kod nas u Srbiji ne postoji. Inače to predstavlja sva naseljena mesta oko opstine tj grada koja su pod njegovim direktnim uticajem, čak i ako su u nekim slučajevima u drugim republikama ili drzavama. Tako da ako bi BG računali metropolitansko područje, računaj 7.000.000mil stanovnika. Sama stvar da Pančevo, Pazove itd ne racunaju u okolinu Beograda dovoljno govori. Naprimer u Metropolitansko podrucje Milana spada i grad Bergamo i mnogi drigi, tu se dobija 4.000.000mil. A sam grad ima manje od 2mil.
     (Zvezdan, 21. septembar 2018 15:44)

    # Link komentara

  13. U životu sam gledao dva finala LŠ / jedno u Bariju ( znamo kako je završeno ) i drugo kada je italijanski Inter pod vodjstvom Murinja , dva puta prešao centar ( Milito ) i uzeo ( Bajernu ) LŠ!
    Ne sećam se da su tada u ružičastoj" GS " pisali o pogrešnoj ili provincijskoj taktici ...sve je bilo u superlativima o genijalnom pristupu ( tako je moralo jer je protivnik bolji i u boljoj formi ) koji je doneo titulu !
    Dakle ...
    (Posmatrač F4/5, 21. septembar 2018 14:06)

    # Link komentara

  14. Tri petarde do kraja!SampiJoni pocetka sezone!
    (Autobus u bunkeru, 21. septembar 2018 13:54)

    # Link komentara

  15. Realno dobar je ovo komentar za nas... Samo neka oni podcjenjuju :) A tom istom napoliju bilo koja 2 igraca vrijede koliko sva pokretna i nepokretna imovina nase Zvezde... Ali im dzaba 600 miliona budzeta kad ne umiju gol da daju!! Ti magovi fudbala! Jos nas sudija kraducka, nas "provincijalce" ;))
    (delije_pg, 21. septembar 2018 13:52)

    # Link komentara

  16. A upisali ste u napred 6 bodova protiv nas? Za sada ste u ligi Evrope zbog provincijskog tima. A može da vam se desi da ostanete i bez nje bez obzira što ste uložili pola milijarde u ekipu.
     (Peđa, 21. septembar 2018 13:46)

    # Link komentara

  17. (Pajo, 21. septembar 2018 07:42) Nema 0.95 nego oko 4 miliona, ima metro o kome mi možemo da sanjamo!
     (Srdjan bg, 21. septembar 2018 13:41)

    # Link komentara

  18. Pa i Napoli je provincijski tim za evroligu!Kad su pa nešto uradili?A što se tiče "svetskosti" naši mafijaši su bolji od vaših!
    (padre, 21. septembar 2018 12:49)

    # Link komentara

  19. Istina!
     (Cuclajpisucigo, 21. septembar 2018 10:41)

    # Link komentara

  20. Звезда је у ЛШ нешто као Радник из Сурдулице код нас.
     (Папи, 21. septembar 2018 09:30)

    # Link komentara

  21. pada treznjenje uskoro hahaha jedva cekam
    (Ragnar, 21. septembar 2018 08:23)

    Evo stiže ti otrežnjenje sad u derbiju
    (Mbođ, 21. septembar 2018 09:20)

    # Link komentara

  22. Kad pričate o drugima u stvari govorite o sebi. Dobra izjava, da naš narod vidi kako nismo samo mi nekulturni, zapadnjaci lepo vaspitanje traže od drugih.
     (mrki, 21. septembar 2018 09:03)

    # Link komentara

  23. realno ..
     (realno, 21. septembar 2018 08:51)

    # Link komentara

  24. Igraće Zvezda nerešeno u Parizu. Živi bili pa videli.
     (Jeremija, 21. septembar 2018 08:41)

    # Link komentara

  25. Napoli je manji klub od CZV, a u ovom trenutku je igracki bolji samo zbog iskustva. Rezultat potpuno realan. Da je Zvezda samo malo vise rizikovala dala bi im gol, jer je Boaci klasa za napadace Napolija. Bilo je dve guste situacije na mecu i to posle suta sa 30ak m u prvom i poklonjenog slobodnjaka u drugom delu. Toliko od smesnog Napolija.
     (impeRAtor, 21. septembar 2018 08:37)

    # Link komentara

  26. Mi imamo Ušatog a dje je vama ?
    (ultrabgd, 21. septembar 2018 08:36)

    # Link komentara

  27. Rece covek "poslednji put kada sam gledao zvezdu da se ovako brani postala je prvak evrope" hahahaha ja ne verujem koliko je voda u usima vecini... pada treznjenje uskoro hahaha jedva cekam
    (Ragnar, 21. septembar 2018 08:23)

    # Link komentara

  28. Zvezda moze na kraju biti i treca...sve je moguce...Zvezda dobija kuci Psg i bod u Napoliju...zvuci smesno ali ne i nemoguce...Psg ce doci nezainteresovan u Beograd...Liverpul ce obezbediti prvo mesto..Napoli bi mogao biti raspad....
     (sasa, 21. septembar 2018 08:11)

    # Link komentara

  29. Taj provincijski tim je Evropski i svetski prvak,a Napoli???
    (bokimrak, 21. septembar 2018 08:08)

    # Link komentara

  30. na žalost čovek je apsolutno u pravu. lgra je bila ponižavajuća, tačnije to i nije bila igra već panično ispucavanje lopte. Kao da smo igrali protiv vanzemaljaca.
    Zvezda kod kuće nikada tako nije igrala
     (munze, 21. septembar 2018 08:07)

    # Link komentara

  31. Provincijalci, sto se tice ove godine za vas je liga sampiona zavrsena, sledece kolo naduce vas liverpul pa psz, veliko je pitanje dal cete biti i treci, samo polako...
    (ivan, 21. septembar 2018 07:57)

    # Link komentara

  32. Miloje jedno je defanziva a drugo je bunker kao provincijski tim. Sada imaš sa kim, Simić iz Zemuna i Grofov Čaušić ne mogu ispred Kafua i Ebisilija. Niko ne traži nove bodove, nemaš pritisak, odličan upeh je već napravljen, ali defanzivno možeš igrati i sa igračima koji znaju izneti loptu. Promeni se malo za tvoje i Zvezdino dobro!
    (stara garda, 21. septembar 2018 07:56)

    # Link komentara

  33. Napulj: 0,95 miliona stanovnika, problemi sa smećem i infrastrukturom, Napoli dva puta prvak Italije, jednom pobjednik Kupa Uefa. Beograd i Zvezda: zna se!
    (Pajo, 21. septembar 2018 07:42)

    # Link komentara

  34. Jeste, pa ste nam zato zabili 5 komada, zapravo kad god ste hteli...
    (Saša, 21. septembar 2018 07:37)

    # Link komentara

  35. Posle boja svi su generali, zvezda je odigrala dobro, mislim da tu ima jos puno prostora za napredak, mislim na kretanje bez lopte, kontrolu lopte pri prijemu, vise trcanja...
     (Dragan, 21. septembar 2018 07:29)

    # Link komentara

  36. Ironija je da ti ljudi iz jednog napolija kazu da si provincijalac... grad kriminala u kom se zivi kao u proslom veku
    (Srboje, 21. septembar 2018 07:27)

    # Link komentara

  37. Ahahahahahaha !

    Pa to je bar svima jasno, kakav je Zvezda klub. Jedino nije jasno navijačima iste.
    (PFC 1970, 21. septembar 2018 07:22)

    # Link komentara

  38. @miki: stvar je percepcije... ako su igrali protiv provincije onda su izgubili 2 boda... a provincija je dobila 1...
     (lal, 21. septembar 2018 07:19)

    # Link komentara

  39. Svaka čast zvezdi na učešću i bodu, ali čovek je rekao istinu. Igrali su taktički da ne prime gol na domacem terenu a ne srcem. Ružno za publiku ali dobro za kasu.
     (miki, 21. septembar 2018 07:02)

    # Link komentara

  40. Zvezda na svom stadionu nije videla centar, osim kad su posle zavrsetka krenuli da se pozdrave sa sudijom. Zvezda ce najverovatnije svoje ucesce zavrsiti "herojskim bunkerom" bez datog gola
     (d, 21. septembar 2018 06:44)

    # Link komentara

  41. Sa 50% para od tog Napolija, ovaj tim iz provincije bi ga "pojeo".
    To tvrdim iako sam navijac Partizana
     (sin lovca na medvede, 21. septembar 2018 06:34)

    # Link komentara

  42. Uuu, sad ste nam uvredili Acu. Pa za njegov klub da kažete da je iz provincije. Pa ta provincija već stavlja novogodišnju rasvetu, a gde ste vi?
     (Bot92, 21. septembar 2018 06:09)

    # Link komentara

  43. Mi jesmo provincija bili i jos dugo cemo biti, zato i jeste

    cudo kada uspemo da pobedimo timove ili pojedince iz velikog

    sveta.

    Samo napred Zvezdo jednom si uspela, bio je to put od desetak

    godina strpljivog postojanog uspona.
    (Dule, 21. septembar 2018 05:35)

    # Link komentara

  44. Pa, Napulj je jedan od najvećih gradova Evrope i sa predgrađima ima nekih 3,1 do 4,5 miliona stanovnika po procjenama, tako da im je to neki prirodni odnos prema Zvezdi i BG,iako je Zvezda bila šampion Evrope i svijeta, a Napoli nije. Ali, davno prošlo vrijeme, baš kao i doba SFRJ.
    (Dragon37PG, 21. septembar 2018 04:53)

    # Link komentara

  45. Samo da obavestim "žabara" provincijalca, da je Napoli na 3 poslednje utakmice postigao samo JEDAN(1) gol !!!!!
    (Gari, 21. septembar 2018 02:28)

    # Link komentara

  46. Jel to talijani kazu da smo mi seljaci ili mi se čini? Kavurma-čvarci connection
    (Mirko, 21. septembar 2018 02:19)

    # Link komentara

  47. Hahaha, bože budale. Koga ti zoveš "provincijskim klubom", žabaru primitivni?! Za razliku od vas mi smo tu Ligu Šampiona OSVOJILI 91!! A vi? Za vas je osvajanje Skudeta mislena imenica.
    (Delija, 21. septembar 2018 02:04)

    # Link komentara

  48. Nemojte da se lazemo. Nasa liga jeste jedna provincijska liga. Upravo moj Partizan i cz su degradirali i unistavali domacu ligu decenimaja vec! Rezultat je upravo ovo danas. Imam 44, mnogo gostovanja sa voljenim klubom prije rata kao i poslije. Ucinili smo losu “uslugu” Srpskom fudbalu! Nema ljutnje ni cerga ni mi. Samo smo krivi! Pozdrav od Grabara iz NYC
    (Nucky Thompson, 21. septembar 2018 01:54)

    # Link komentara

  49. I sta je tu sporno? Odnosno na Napoli, zvezda je provincijalni tim ... zvazda je prihvatila tu ulogu i zato uspela nesto da uradi.
    (error404, 21. septembar 2018 01:47)

    # Link komentara

  50. @Neutralni

    U Napoliju? Sva sreća da ne gostuju u Juventusu.
    (Avangarda nepismenosti, 21. septembar 2018 01:28)

    # Link komentara

  51. Uuu, ala si nas isprozivao, evo , uefa daj dva boda i dva miliona jura za uvredjenog gospodina novinara, i ako može gratis plasman bar u polufinale.

    Provincija umalo i da vam se kompletno u...e u sezonu, samo da je Boćko bio prisebniji.
     (Dušan, 21. septembar 2018 01:13)

    # Link komentara

  52. Ma u pravu je čovek, taj Zacaroni. Trebala je Zvezda da uradi isto što i Murinjo onomad, kad je Snajderu, Etou i Militu priključio Zanetija, Kambijasa, Maikona i Samjuela... i frontalno napao Barsu sa svih strana! Samo Lusio ostao pozadi... Tako to rade klubovi koji nisu provincija!
    (srkis, 21. septembar 2018 01:10)

    # Link komentara

  53. Pravo u metu
     (Nazalost Srbin, 21. septembar 2018 00:26)

    # Link komentara

  54. prodali smo zabarima bunker za 900.000€ i sada se oni kao nesto ljute...
     (Damnicon, 21. septembar 2018 00:19)

    # Link komentara

  55. Ne gospodine Zakeroni...nije zvezdina sramota sto se branila protiv 15 puta skupljeg tima, tima koji vredi pola milijarde evra. Sramota je vasa sto niste mogli da pobedite taj "provincijski" tim kako ga vi nazivate. Izvinite sto nismo dopustili da nas razbijete. Od srca izvinjenje vama i svim partizanovcima!
    Jos da dodam...dobicemo vas u onoj vasoj mafijaskoj rupcagi od grada.
    (Brane, 21. septembar 2018 00:15)

    # Link komentara

  56. Zabar, nisi u pravu. Mi smo toliko dobro odigrali ČISTU odbranu, da je to za udžbenik. Provincijalski klub, bije protivnika toliko da mu se zgadi fudbal. Zvezda 2, Napoli 4 žuta.
     (dzomba, 21. septembar 2018 00:13)

    # Link komentara

  57. Primer kad neko padne pod grobarsku propagandu...
    (nema sta, 20. septembar 2018 23:24)

    Da li vam se javlja ili ste vidoviti ?
     (Brother Cavil, 21. septembar 2018 00:12)

    # Link komentara

  58. vec ste pustili sudiju na nas... sve ostalo su sitnice :)
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 20. septembar 2018 23:34)
    Mislis na sudiju koji je deklarisani grobar?
    (Mlatko, 21. septembar 2018 00:10)

    # Link komentara

  59. Тек ће ми бити драго ако се на крају успостави да управо због овог "кикса" против "провинцијске" Звезде испадају из даљег такмичења.
     (Лепи Цане, 21. septembar 2018 00:02)

    # Link komentara

  60. Ovi latini da se šutiraju u zadnjicu jer im je doktor miloje poklonio 900 000 evra inače bi popasali 3 komada da je igrao jovanca od početka najbolji vezni u zvezdi!
    (Kum fu, 21. septembar 2018 00:01)

    # Link komentara

  61. Ko gubi, ima pravo da se ljuti. Ako se ljuti...
    (vlada, 20. septembar 2018 23:20)

    ако губи. нису изгубили, шта се љуте?
     (мики, 21. septembar 2018 00:01)

    # Link komentara

  62. Samo lagano svako se pruza koliko je dugacak. Sto je napoli za vas vi ste za onaj isti radnik pa ih isto nazivate provincijalcima i to je ok. 
    Veliki pozdrav i podrska za male klubove...
    (rooney1991, 20. septembar 2018 23:21)

    зашто си безобразан? Звезда не омаловажава мање и сиромашније клубове. то раде само партизани.
     (мики, 21. septembar 2018 00:00)

    # Link komentara

  63. Zvezda raste, neke faze jednostavno moraju da se prodju. U ovom trenutku Zvezda nema tim da parira Napoliju, ali su se momci zestoko borili za svaku loptu, iako je protivnik 3x bolji. Mozda smo prerano dosli do najbolje lige na svetu, trebalo je da se celicino u LE gde bi sigurno stekli odredjeno iskustvo, ali i ovako je dobro. Respektovati da, ali nikog se ne bojati, verujem da ovi momci uce iz svake greske, svakog momenta sa utakmice protiv Napolija, i da ce opustenije igrati protiv azdaja Liverpula i PSG. Jako je bitno uspostaviti dominaciju u domacem prvenstvu, svake godine dolaziti u polozaj boriti se za LS. Sledi derbi, pokazati da smo kvalitetniji, uz sav respekt prema Partizanu..
     (set, 21. septembar 2018 00:00)

    # Link komentara

  64. Mi jesmo provincijski tim, to stoji. Potpisujem 100%. Ali taj Napoli, koji vredi 10x vise od nas, nije uspeo nas pobediti. Ako smo mi provincijalci (sto i jesmo), sta je onda Napoli kad nije mogao pobediti nas?

    Boze moj, igrali smo bunker a ti isti zabari su bukvalno IZMISLILI taj bunker...
    (radetoronto, 20. septembar 2018 23:59)

    # Link komentara

  65. kakva briljantna analiza... da li si bar malo svestan koliko ce da vas napune u napoliju? :)
    (neutralni felsh, 20. septembar 2018 23:40)

    Ovo nije nikakva analiza, ja nisam analizirao igru Zvezde a posebno ne Napolija, kao sto sam rekao to ostavljam vama strucnjacima kojii ste u vise navrata bli punjeni da sad ne nabrajam to ces ti bolje nabrojati.
    Sto se tice Napolija oni mogu samo da napune paprike i vas, ali tesko da cete imati priliku za to. Do tog novog meca Napolija i Zvezde uzivacu u vasim analizama i diviti se koliko ste spremni da sami sebe pravite budalama...
     (draganO, 20. septembar 2018 23:58)

    # Link komentara

  66. Gola istina, na zalost.
    (Ivan, 20. septembar 2018 23:38)

    истина је да би Звезда сваки такав провинцијски тим напунила да по бар 3 гола. то би урадила и да пола тимова из Калча. видећемо како ће да прођу у Напуљу, сада када је Звезда одрадила трему.
     (мики, 20. septembar 2018 23:55)

    # Link komentara

  67. E neverovatno, ljudi ne kontaju da Zvezda igra LS posle 27 godina. Kako ljudi pricaju ponasaju se kao da Zvezda igra vec 10 god u LS zaredom i kao sramnom sto su se zatvorili, i sad kao treba da cascava bodove i golove protivnicima. Svasta. Sto znaci nema nikakvo iskustvo, i to se videlo na utakmici protiv Napolia kad su nekoliko puta krenuli u napad i cak u napadu kad su bili videlo se da su nekako plasljivo odigrali odnosno nisu umeli u napadu da se nose jer nema iskustva, fale im evropske utakmice dosta. Svakako treba imati razumevanja da im je to prva utakmica u LS posle mnogo godina i plus velicina kluba Napolia. Tako da uspeh je bod i 900.000 evra.
    (Takenardi, 20. septembar 2018 23:55)

    # Link komentara

  68. kakva briljantna analiza... da li si bar malo svestan koliko ce da vas napune u napoliju? :)
    (neutralni felsh, 20. septembar 2018 23:40)

    знали смо да си неписмен, сада знамо и зашто. Напуљ, сине, Напуљ.
     (мики, 20. septembar 2018 23:54)

    # Link komentara

  69. katastrofa od zvezde.Pa ljudi nekada je Zvezda mlela sve redom u Beogradu sad igra bunker.......Prvo poluvreme Napoli 400 paseva ,Zvezda 89.I na srecu uzesmo bod .Sta ce biti u gostima sa Napolijem a da ne pricam sa Liverpulom ili Psg.Nemojmo praviti euforiju.Ovo je kao da igra Napoli protiv SPAL .Sramota dokle nam je fudbal stigao......
     (OLD TRAFORD, 20. septembar 2018 23:49)

    # Link komentara

  70. Pa šta, izvukli su najbolje što su mogli obzirom na okolnosti. Ako bi dali neki gol ili čak izvukli još neki bod do kraja, biće sjajno. U svakom slučaju, neki domaći klub igra LŠ posle 15 godina i ko zna koliko će proći do sledećeg učešća.
    (Dragan Miladinovic, 20. septembar 2018 23:16)


    osam godina... partizan igr'o i 2010.
     (neutralni felsh, 20. septembar 2018 23:46)

    # Link komentara

  71. Klasicna italijanska kuknjava. Osim sto su skloni omalovazavanju, to je u prirodi italijana, doticni i igraci Napolija su pokazali da su nista drugo nego obicne SELJACINE. Jasno im je da su u Beogradu ispali magarci i da im je Zvezda to zadovolhstvo priusttila na dzentlmentski i sportski nacin i zato ih to previse boli. O kvalitetu jednog i drugog tima je besmisleno raspravljati, to ostavljam uplakanim rakarima, ali ono sto je neoborivo, jednostavno nisu imali resenje za Zvezdu i zbog toga im je CL sezona vec na pocetku zavrsena. 
    ovom nesretniku ne preostaje nista drugi nego da sa nesrecnim Zeljkom Panticem pripremi novi broj vesnika, i zajedno sa narikacama iskukaju prvo kolo CL.
    (draganO, 20. septembar 2018 23:27)


    kakva briljantna analiza... da li si bar malo svestan koliko ce da vas napune u napoliju? :)
     (neutralni felsh, 20. septembar 2018 23:40)

    # Link komentara

  72. ,, Psi laju, a karavani prolaze!"
     (Mladen cg, 20. septembar 2018 23:39)

    # Link komentara

  73. Gola istina, na zalost.
    (Ivan, 20. septembar 2018 23:38)

    # Link komentara

  74. Zalosno je sto vidim komentare toboze zvezdasa koji su vec pali pod grobarsku histeriju i propagandu...

    Zvezda je igrala ovako i protiv Cska, Krasnodara, Salzburga, itd itd, nikome to ranije nije smetalo a sad se pravi neki problem, Poenta pisanja grobara jeste da su oni frustrirani i ocekivali su ubedljiv poraz Zvezde i ostali su razocarani, jer su se spremali da nas "sprdaju" Ali na zalost svakakvih navijaca ima... Ako vam se ne svidja kako zvezda igra protiv jacih klubova. Navijajte za Partizan slobodno...
     (Zvezdas, 20. septembar 2018 23:35)

    # Link komentara

  75. @dunje ranke, 
    vi grobari pretite zvezdi, provincijskom evropskom i svetskom prvaku!? Ma obraćemo vas ko zelenu dženariku, i to sa drugim timom, pošto kako tvrdite prvi nema više snage. Možda pustimo omladince na vas, da bi derbi opravdao značenje, utakmica ravnopravnih protivnika.
    (Laza K., 20. septembar 2018 23:21)


    vec ste pustili sudiju na nas... sve ostalo su sitnice :)
     (neutralni felsh, 20. septembar 2018 23:34)

    # Link komentara

  76. Gospodine Zacaroni, provincijskim timom mozete nazivati vas Napoli i slicne ekipe, kada budete imali titulu evropskog i svetskog prvaka onda mozemo nastaviti razgovor, do tada nista, posto jednostavno nismo na istom nivou. 
    (KaraDjordje, 20. septembar 2018 22:32) 
    pozz te najveci igrac ikad Maradona. Napoli je osvojio kup uefa i ima titulu u seriji A u doba kad je lakse postati bilo sampion evrope nego sampion serije a Vamo igras i boris se za titulu sa Interom, mocnim Milanom,Juventusom i ostalim , a za kup sampiona protiv grashopersa i ostali i onda u finalu ifras ko protiv Napolija neki dan.
    (Mr_Melbourne, 20. septembar 2018 23:08)

    Jos kad bi ti znao da je u sezoni 1990/91 bas taj Napoli igrao Kup Sampiona i ispao od Spartaka.
     (hrkljus, 20. septembar 2018 23:32)

    # Link komentara

  77. Daj ti nama 600 miliona evra koje je Napoli ulozio na transfere u protoklih par sezona, pa da vidis ko je provincijski klub.
    (Ivan, 20. septembar 2018 22:08)

    Pa da, nije navikla Zvezda da zaradi nego samo daj, još, država da uradi nešto..
     (Adriano_Galliani, 20. septembar 2018 23:32)

    # Link komentara

  78. Zalosno je sto vidim komentare toboze zvezdasa koji su vec pali pod grobarsku histeriju i propagandu...

    Zvezda je igrala ovako i protiv Cska, Krasnodara, Salzburga, itd itd, nikome to ranije nije smetalo a sad se pravi neki problem, Poenta pisanja grobara jeste da su oni frustrirani i ocekivali su ubedljiv poraz Zvezde i ostali su razocarani, jer su se spremali da nas "sprdaju" Ali na zalost svakakvih navijaca ima... Ako vam se ne svidja kako zvezda igra protiv jacih klubova. Navijajte za Partizan slobodno...
     (Zvezdas, 20. septembar 2018 23:31)

    # Link komentara

  79. polako rode da se malo zalaufamo...videces...a i vidim da nekome pada nereseno bas tesko
     (ruski veto, 20. septembar 2018 23:27)

    # Link komentara

  80. Klasicna italijanska kuknjava. Osim sto su skloni omalovazavanju, to je u prirodi italijana, doticni i igraci Napolija su pokazali da su nista drugo nego obicne SELJACINE. Jasno im je da su u Beogradu ispali magarci i da im je Zvezda to zadovolhstvo priusttila na dzentlmentski i sportski nacin i zato ih to previse boli. O kvalitetu jednog i drugog tima je besmisleno raspravljati, to ostavljam uplakanim rakarima, ali ono sto je neoborivo, jednostavno nisu imali resenje za Zvezdu i zbog toga im je CL sezona vec na pocetku zavrsena.
    ovom nesretniku ne preostaje nista drugi nego da sa nesrecnim Zeljkom Panticem pripremi novi broj vesnika, i zajedno sa narikacama iskukaju prvo kolo CL.
     (draganO, 20. septembar 2018 23:27)

    # Link komentara

  81. A šta kaže Zakaroni čiji je izum te "provincijske igre" zvane "katanaćo"? I sada nas treba da bude sramota što smo uzeli bod ekipi koja je 11 puta skuplja. Da nije takve igre Italija nikada ne bi osvojila titulu prvaka sveta.
     (Peđa, 20. septembar 2018 23:26)

    # Link komentara

  82. Zvezda nije postigla gol kod kuce ni protiv Salcburga ni protiv Napolija! Samo gol u poslednje tri utakmice! Nekada su se protivnici tresli kad dodju na nasu Marakanu, a sada znaju da ih ceka autobus u petercu! Sve ovo mi ima bljutav ukus i kvari imidz kluba koji su generacije stvarale!
    (kadinjaca ipak pala, 20. septembar 2018 23:10)

    Ti prespavao raspad Jugoslavije pa se cudis.. stvarno svakakvi navijaju za zvezdu..
     (Zvezdas, 20. septembar 2018 23:26)

    # Link komentara

  83. Zvezda nije postigla gol kod kuce ni protiv Salcburga ni protiv Napolija! Samo gol u poslednje tri utakmice! Nekada su se protivnici tresli kad dodju na nasu Marakanu, a sada znaju da ih ceka autobus u petercu! Sve ovo mi ima bljutav ukus i kvari imidz kluba koji su generacije stvarale!
    (kadinjaca ipak pala, 20. septembar 2018 23:10)

    pa ti vrati Grofa neka stvori opet taj imidz.
     (moj do mojega, 20. septembar 2018 23:24)

    # Link komentara

  84. Pa jeste. Branili smo se rukama i nogama, na srecu uzeli bod. Ako ovako nastavimo necemo dati gol. Jedva smo presli pola terena. Ostace samo prica kako smo se dobro branili....do iznemoglosti. Zvezda se u ligi sampiona brani i to ne ide, treba da igraju bre fudbal pa makar prime pet komada.Dobro je sto smo uzeli bod ali nije dobro kako. Sve u svemu prezivelo se.
    (Brother Cavil, 20. septembar 2018 23:15)

    Primer kad neko padne pod grobarsku propagandu...
     (nema sta, 20. septembar 2018 23:24)

    # Link komentara

  85. Provincijski komentar i tradicionalno zabarsko kmecanje na jednom mestu.
    (Summa summarum, 20. septembar 2018 23:22)

    # Link komentara

  86. @dunje ranke,
    vi grobari pretite zvezdi, provincijskom evropskom i svetskom prvaku!? Ma obraćemo vas ko zelenu dženariku, i to sa drugim timom, pošto kako tvrdite prvi nema više snage. Možda pustimo omladince na vas, da bi derbi opravdao značenje, utakmica ravnopravnih protivnika.
     (Laza K., 20. septembar 2018 23:21)

    # Link komentara

  87. @PeroZG

    Da,jedva smo prosli pretkola bez poraza i sa 2 (dva) primljena gola. Cista sreca.
     (Slobodni Klikeri, 20. septembar 2018 23:21)

    # Link komentara

  88. vrhunac malicioznosti je kad navijaci zvezde i partizana budu ljuti kad neko protiv njih igra bunker. Ovamo se broje pare napolija i zvezde a zamisli kako je napacenom radniku iz surdulice ili bilo kome drugom a da nije czv ili par.
    Eto sad je odlican bod kao sto i jeste al nemojte da kukate kad vam se zatvori neko kao onomad u kupu macva cini mi se.
    Samo lagano svako se pruza koliko je dugacak. Sto je napoli za vas vi ste za onaj isti radnik pa ih isto nazivate provincijalcima i to je ok.
    Veliki pozdrav i podrska za male klubove...
     (rooney1991, 20. septembar 2018 23:21)

    # Link komentara

  89. Ko gubi, ima pravo da se ljuti. Ako se ljuti...
     (vlada, 20. septembar 2018 23:20)

    # Link komentara

  90. Zvezdin tim koji vredi 11x manje od Napolijevog igra nereseno a sta bi bilo da su priblizne vrednosti ukantala bi ih zvezda 4-0.
    (filip, 20. septembar 2018 23:19)

    # Link komentara

  91. Ljudi su u pravu kad kazu da je nivo kvaliteta LE realan za Crvenu Zvezdu (to kazu i realni grobari i ja - tezak ganci) - drugim recima moze da se igra. Mislim da za Zvezdu ove godine nije lose sto igra jacu ligu (ocigledno nismo po kvalitetu dorasli Napoliju) iz finansijskih razloga. Znam da moze da krene prica (i nije nerealna) da ce to lopovi da pokupe. Ali, posle ovog meca, i stagod pricali ovi i oni - Zvezda je bod uzela. Meni je to puna kapa - ne nazivam to herojstvom, Cigani na to nisu navikli. Ali za ono sta sam ja prihvatio da je nama LS ove godine - sansa za punjenje kase, ovo je odlicno. Sledece godine, LE, uz ocuvanje kostura tima, pojacanja i Milojevica, bolji koeficijent...skroz ok da ocekivanja budu jaca. Ove godine bod protiv Napolija - puna kapa. Da li je bilo lepo? Uz duzno postovanje prema "spustacima" - Zvezda je izvela osam kornera. Ako to nije fin statisticki podatak (u moru losih) ja ne znam sta je. A koliko znam - golman je u svakom timu bitan covek. To sto nas Borjan dobro brani, sta da radimo?
    (Max, 20. septembar 2018 23:19)

    # Link komentara

  92. што нисте победили звезду никад бре шта се тртите
     (мика, 20. septembar 2018 23:18)

    # Link komentara

  93. Ova "provincija" ima "ušatog" u vitrinama i naslov klupskog prvaka sveta! To je istorija koju vi ni sa Maradonom niste ispisali! Svi ste vi zadnjih godina u Italiji "provincija" za Juve!
    (severnjača, 20. septembar 2018 23:17)

    # Link komentara

  94. docekala provincija da nekom kaze da je provincija. bas da vidim kako ce Napoli da "napadne" PSZ i Liverpul.
     (prazilook, 20. septembar 2018 23:17)

    # Link komentara

  95. Pa šta, izvukli su najbolje što su mogli obzirom na okolnosti. Ako bi dali neki gol ili čak izvukli još neki bod do kraja, biće sjajno. U svakom slučaju, neki domaći klub igra LŠ posle 15 godina i ko zna koliko će proći do sledećeg učešća.
    (Dragan Miladinovic, 20. septembar 2018 23:16)

    # Link komentara

  96. Istinu covek rekao al u Srbiji se dice herojska borba zvezde, 900k evra, hrabra zvezda itd itd. Bio me blam da navijam za zvezdu
    (Nemanja, 20. septembar 2018 22:14)

    A jel' te blam kad golman partizana krade vreme u 72. minutu protiv Slane bare?
    (ćiril stipsa, 20. septembar 2018 23:16)

    # Link komentara

  97. Kakva provincijska ekipa, Zvezda je prvak Svemira
     (Neplivač, 20. septembar 2018 23:15)

    # Link komentara

  98. Taj Salzburg je upravo pobedio Lajpcig u gostima, a neka Trnava pobedila Anderleht.
    (BVB, 20. septembar 2018 22:57)

    Pazi, sad ce te pitati ko su ti taj Lajpcig i Anderleht.
     (severac, 20. septembar 2018 23:15)

    # Link komentara

  99. Pa jeste. Branili smo se rukama i nogama, na srecu uzeli bod. Ako ovako nastavimo necemo dati gol. Jedva smo presli pola terena. Ostace samo prica kako smo se dobro branili....do iznemoglosti. Zvezda se u ligi sampiona brani i to ne ide, treba da igraju bre fudbal pa makar prime pet komada.Dobro je sto smo uzeli bod ali nije dobro kako. Sve u svemu prezivelo se.
     (Brother Cavil, 20. septembar 2018 23:15)

    # Link komentara

  100. Dejane...evo bas komentar od jednog Grobara ;-) igrali ste odlicno ako uzmemo razliku u kvalitetu...u odnosu na top ekipe vi ( a mi da se ne lazemo ) smo jedna provincijska ekipa koja moze samo kroz destrukciju igre da napravi neki rezultat. Sa druge strane 100% si u pravu. Napoli je bio bolji ali nikako dominantan delom i zbog toga kako ste igrali jer da ste se otvorili videli bi i kakva je razlika. Sa nekim drugima ste probali da se nadigravate i naveo si tacno ko je sve bio dominantniji. Ne omalovazam ono sto ste uradili . Svaka cast zaista. A to sta je ovaj ocekivao vas ne interesuje. Vi ste svoj cilj ostvarili.
    (b78, 20. septembar 2018 23:14)

    # Link komentara

  101. Donekle se slažem.
    Ako se išlo na bod (pare) u redu...
    Ali,navijači su kupili karte da gledaju fudbal, napade Zvezde, a ne bunker.
    Rečeno je da nemamo šta da izgubimo?
    Ne mislim da treba jurišati, ali bar odbranu početi od centra igrališta, a ne 30 metara od gola.
    Što se tiče grobara, oni zaista bolje da ćute.
    Imaju katastrofalan tim, igru nikakvu, trenera nikakvog..
     (krajisnik, 20. septembar 2018 23:12)

    # Link komentara

  102. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danilo, 20. septembar 2018 21:53) # Link komentara


    Ali zato ti places.
    (Milan, 20. septembar 2018 23:12)

    # Link komentara

  103. To je taj “kvalitet” koji u Salzburgu tri puta centar presao :)
    (Irish Clan, 20. septembar 2018 22:40)

    Taj Salzburg je upravo pobedio Lajpcig u gostima, a neka Trnava pobedila Anderleht.
    (BVB, 20. septembar 2018 22:57)

    Uz to, Trnava je jedva imala posed 40% i dobili su 5 zutih kartona. Salzburg lagano tri komada u gostima.

    Ali ne vredi to objasnjavati..
    (Motorbreath, 20. septembar 2018 23:11)

    # Link komentara

  104. Zvezda nije postigla gol kod kuce ni protiv Salcburga ni protiv Napolija! Samo gol u poslednje tri utakmice! Nekada su se protivnici tresli kad dodju na nasu Marakanu, a sada znaju da ih ceka autobus u petercu! Sve ovo mi ima bljutav ukus i kvari imidz kluba koji su generacije stvarale!
     (kadinjaca ipak pala, 20. septembar 2018 23:10)

    # Link komentara

  105. (Prénom, 20. septembar 2018 22:25)

    Jao, kako si vickast...

    Suduva krs, Salcburg krs, Napoli u slaboj formi...

    E bas nas hoce, a?
     (severac, 20. septembar 2018 23:09)

    # Link komentara

  106. Gospodine Zacaroni, provincijskim timom mozete nazivati vas Napoli i slicne ekipe, kada budete imali titulu evropskog i svetskog prvaka onda mozemo nastaviti razgovor, do tada nista, posto jednostavno nismo na istom nivou.
    (KaraDjordje, 20. septembar 2018 22:32)
    pozz te najveci igrac ikad Maradona. Napoli je osvojio kup uefa i ima titulu u seriji A u doba kad je lakse postati bilo sampion evrope nego sampion serije a Vamo igras i boris se za titulu sa Interom, mocnim Milanom,Juventusom i ostalim , a za kup sampiona protiv grashopersa i ostali i onda u finalu ifras ko protiv Napolija neki dan.
     (Mr_Melbourne, 20. septembar 2018 23:08)

    # Link komentara

  107. Što se kaže, "Ko... igra nerešeno, ima prava da se ljuti".
    (Dejan, 20. septembar 2018 23:07)

    # Link komentara

  108. Mi smo evropski i svjetski sampion, mi smk najveci tim istocne Evrope, mi smo ZVEZDAA.

    -Igrali ste bunker kao kukavice, niste centar presli

    Pa morali smo, oni su jaci od nas
     (Podgoricanin, 20. septembar 2018 23:05)

    # Link komentara

  109. Sav svoj kvalitet ce Napoli moci da pokaze protiv PSG i Liverpula... tesko da se mogu naci dve ekipe koje igraju otvorenije.

    Italijani i komentarisanje taktike... geeez.
    (GM, 20. septembar 2018 23:04)

    # Link komentara

  110. Izvini Zacaroni,sto smo se branili protiv tima koji vredi 490 000 000 € a Zvezda vredi 44 000 000 € a budzet Zvezde je 20 000 000 € a Napolijev oko 250 000 000 € a Liverpool vredi 870 000 000 € a PSG 790 000 000 € Realni rezultati po vrednostima timova bi trebalo da budu Napoli-Zvezda 4:0 Liverpool-Zvezda 9:0 i PSG-Zvezda 9:0 ali nece biti tako jer nije sve u parama a Zvezda je u TOP 10 timova na prostoru istocne Evrope,da smo u grupi sa Lokomotivom,Salkeom i Portom sigurno bismo bili 3. a mozda i 2. u grupi,a u Ligi Evrope bismo prosli 7-8 od 12 grupa.
    (Mare, 20. septembar 2018 22:42)

    Ocito si zaboravio da ste jedva prosli pretkola.
     (PeroZg, 20. septembar 2018 23:03)

    # Link komentara

  111. Играли сте атомско склониште, а не бункер. Наравно, броје се голови, а не посед лопте. Бољи је онај који да гол више. Италијани су последњи који треба да кукају на бункер.
    А за "провинцијалци" има пиво од мене :)
     (Јабучило, 20. septembar 2018 23:03)

    # Link komentara

  112. Najbolji su mi komentari tipa 'nijesu izlazili iz svog šesnaesterca, fuj'. A da je Zvezda riskirala i popila 5 golova isti pametnjakovići bi se opet rugali. Obrni okreni, njima je ionako samo do ruganja. Za bilo šta pametnije su previše jadni.
    (Observer, 20. septembar 2018 23:02)

    # Link komentara

  113. Branili se 120 minuta (ostali pola sata posle meca u petercu, za svaki slucaj).
    (Prénom, 20. septembar 2018 22:25)

    Usled prevelike mrznje prema Zvezdi sve si pomesao, 120 minuta uglavnom vi igrate jer vam saudije toliko produzavaju utakmice, odnosno dok ne date gol, mi igramo oko 90-95 minuta. Ono za ostajanje u petercu si sigurno mislio na tvoj mali propali klub na utakmici sa Proleterom posto takav bunker jos nije vidjen u JSL ligi. E sad postavlja se logicno pitanje, kada igras bunker protiv koga je veca sramota da to radis, protiv Proletera ili protiv Napolija.
    (KaraDjordje, 20. septembar 2018 23:02)

    # Link komentara

  114. Sta je covek slagao? Zvezda to i jeste,osrednji,provincijski klub.Istina najvise boli !!!!!
    (AV,av,av, 20. septembar 2018 22:14)

    A sta je onda tvoj malu klubic???
     (nema sta, 20. septembar 2018 23:01)

    # Link komentara

  115. Nazalost istina.Zvezda nikad na Marakani nije igrala ovakav bunker a dolazili su i jaci timovi od Napolija.Toliko sam bio u hajpu zbog tekme,odbrojavao dane a ono,bas sam razocaran.
    (ProdigyCZ, 20. septembar 2018 21:57)

    A ti si mi kao zvezdas pa ne znas da kod Milojevica u evropi ovaj nacin pravi rezultate...
     (nema sta, 20. septembar 2018 23:00)

    # Link komentara

  116. Pa sta se ocekivali?
    Pogledajte rezultate protiv favorira, pa zevezda je jedina koja je osvojlila bod, osim liona, koji ipak ima veci budzet od zvezde oko 180 miliona. Naravno je mogla igrati otvorenije ali rizik da se primi brzo 3-4 komada je bio tu. Siguran sam, da ni PSG i Liverpool neci nadigrati taj Napoli! suprotno, uzeci sigurno neku pobedu tamo ili ovamo! prema tome je taj bod ko pobeda.

    Sve drugo je samo cista LJUBOMORA!
    (Dejan, 20. septembar 2018 22:59)

    # Link komentara

  117. Evo u Ligi Evrope pobedili i Salsburg i Trnava. Velika si Zvezdo moja, mnogo si velika cim ti ovako zavide.
    (Bojan, 20. septembar 2018 22:58)

    # Link komentara

  118. Najbolja definicija Zvezde ikada. Provincijski tim sa provincijskim, neuređenim stadionom.
    (Pereca, 20. septembar 2018 21:55)

    Plakaces ti u nedelju...
     (nema sta, 20. septembar 2018 22:58)

    # Link komentara

  119. i vama je jaka liga da ne izbsce Juventus zbog namestanja niko drugi ne bi bio prvi 100 god.Sto maistori nedadose gol ,mali vam budzet?
     (boban, 20. septembar 2018 22:58)

    # Link komentara

  120. A vidi grobarskih kompleksasa... mi igramo da ne izgubimo.
     (nema sta, 20. septembar 2018 22:57)

    # Link komentara

  121. To je taj “kvalitet” koji u Salzburgu tri puta centar presao :)
    (Irish Clan, 20. septembar 2018 22:40)

    Taj Salzburg je upravo pobedio Lajpcig u gostima, a neka Trnava pobedila Anderleht.
     (BVB, 20. septembar 2018 22:57)

    # Link komentara

  122. Cuj kad Italijani pricaju da se neki tim brani ili ti igra “katanacu”! Ali zato kad vase ekipe nalete na Barsu ili Real izgledate isto kao i Zvezda! Ne prelazite centar!!!
    (tomica chicago, 20. septembar 2018 22:56)

    # Link komentara

  123. Najbolja definicija Zvezde ikada. Provincijski tim sa provincijskim, neuređenim stadionom.
    (Pereca, 20. septembar 2018 21:55)

    "Lavor" koji na srecu nema krov pa bar sneg moze da ga napuni?
    (ccccccccc, 20. septembar 2018 22:55)

    # Link komentara

  124. (Ivan, 20. septembar 2018 22:08)

    Pa šta ima da ti oni daju Terza će to da sredi. Vidiš kakav je on mag fudbala. Šta je za njega 600 miliona. Samo čekaj.
    (Bane, 20. septembar 2018 22:54)

    # Link komentara

  125. Da, velesila kao Napoli najbolje se razume u provincijalizam.
    Smesni zabari.
     (One, 20. septembar 2018 22:53)

    # Link komentara

  126. Ko visoko leti nisko kao Napoli pada :-)))

    Probajte tri boda protiv PSG ili Liverpula. Zvezda igra na Marakani.... a tamo, zna se !
     (Tor, 20. septembar 2018 22:53)

    # Link komentara

  127. Ma neka nam uplate samo 20 miliona evra, za njih sitnica prava, pa ce da vide kako cemo da ih napadamo u sred Napulja za sve pare:-)
    (Dex, 20. septembar 2018 22:50)

    # Link komentara

  128. Provincijski tim je i Celarevo i u kupu igra bunker kad naleti na Zvezdu,Vojvodinu,Partizana pa primi 4 komada...Ovim novinar nije degradirao Zvezdu jer je Zvezda svesno igrala zatvoreno da izvuce bod...ovim je upravo degradirao viceprvaka Italije koji "prilovincijskoj" ekipi ne moze da gol da...Sam je sebi uskocio u stomak...A sto se tice zatvorene taktike neka doticni pogleda mec Celzija u gostima protiv Barselone dok je Celzi vodio Murinjo...nije cudo sto Italijani nisu otisli na SP kad im ovakvi novinari kreiraju sportske strane...
     (Dejan CZ, 20. septembar 2018 22:50)

    # Link komentara

  129. I ovako ocajni pruzicemo vam otpor veliki pa sta bude. A u Parizu na stranu sto vas ne volim ocekujem goleadu od 4 gola minimum.
    (Somborac, 20. septembar 2018 22:50)

    # Link komentara

  130. Bod ko bod je uspeh, ali bas kukavicka igra Zvezde, kuci pred prepunim stadionom nisu stvorili krstenu akciju, posed lopte jedva preko 30 posto, Napoli je potpuno dominirao, sto zbog Borjana, sto zbog loše završnice nisu to materijal izovali. Najbitnije da se Zvezda ne obruka u narednim utakmicama, i da postigne barem jedan pogodak, do jos nekog boda jako teško ce uspeti da dodje.
     (Oliver Nedeljkovic, 20. septembar 2018 22:49)

    # Link komentara

  131. Ali ono kad te navijaci tima koji se GRCEVITIM BUNKEROM branio protiv svetske megasile Proletera prozivaju zato sto si odigrao defanzivno protiv mozda i najboljeg tima u Italiji (svakako u top 3), i tima koji kosta cela nasa liga zajedno x 10... priceless. Pritom ovaj car je prevideo da ti 'provincijalski klubovi u Italiji' redom imaju znatno veci budzet od Zvezde, takodje. Videcemo kako ce stvari izgledati u derbiju, zebrice...
    (Sabre, 20. septembar 2018 22:47)

    # Link komentara

  132. .... i prosao je kao provincijski tim :-)

    Vise srece protiv Liverpula.
     (Dominacija, 20. septembar 2018 22:46)

    # Link komentara

  133. Mogu da pricaju sta hoce. Nije bilo realno da Zvezda igra napadacki i otvori se, jer bi u tom slucaju bila kanonada. Druga je situacija bila u LE gde su timovi sa kojima se moze nadigravati, plus je Arsenal igrao sa drugim timom. Miloje dobro zna koji je limit Zvezde. Jednostavno, nismo jos spremni da se nosimo sa azdajama, tek je prva sezona u LS posle 26 godina. A Napoli ih je odigrao mnogo, mnogo..Da ne pricamo o igrackom kadru i vrednosti.
     (BVB, 20. septembar 2018 22:45)

    # Link komentara

  134. (it’s my life, 20. septembar 2018 22:28)

    A nisi gledao Zvezdu ajde da kažem da će biti nerešeno ali nikako Zvezda n ih neće dobiti.Ma koliko Napoli bio mrtav i nikakav pokazao je u gostima da nije baš toliko loš. Samo nisu da li gol. Dešava se to pa Španci sabili Ruse u peterac pa nisu da li gol. Ali to neznači da su Rusi bolji od njih.Zvezda sa druge strane već 5 utakmicu u nizu odigrala nerešeno. Poenta Zvezde je napad jer odbranom teško možeš da napadaš. Pa prošli put su u grupi dali 3 gola. A biće sigurno manje eforije pošto se meč igra u poslednjem kolu. Napoli trenutno igra loše jer je zamenila trenera to je problem ali Anćeloti je dobar stručnjak vremnom će on to uigrati. Možeš ti da se složiš samom ali to su činjenice. Problem Zvezde jeste to što između utakmica u Evropi ima ovu našu sprdnju i tu nikako ali nikako nemožeš ugravati tim za Evropu. Jer se ne radi o istom nivou. Čak i ovaj večiti derbi će biti sprdnja jer očigledno ko je tu favorit ne vidim ja tu nikakav egal.
    (Nemus, 20. septembar 2018 22:45)

    # Link komentara

  135. Izvini Zacaroni,sto smo se branili protiv tima koji vredi 490 000 000 € a Zvezda vredi 44 000 000 € a budzet Zvezde je 20 000 000 € a Napolijev oko 250 000 000 € a Liverpool vredi 870 000 000 € a PSG 790 000 000 € Realni rezultati po vrednostima timova bi trebalo da budu Napoli-Zvezda 4:0 Liverpool-Zvezda 9:0 i PSG-Zvezda 9:0 ali nece biti tako jer nije sve u parama a Zvezda je u TOP 10 timova na prostoru istocne Evrope,da smo u grupi sa Lokomotivom,Salkeom i Portom sigurno bismo bili 3. a mozda i 2. u grupi,a u Ligi Evrope bismo prosli 7-8 od 12 grupa.
    (Mare, 20. septembar 2018 22:42)

    # Link komentara

  136. Koliko para toliko muzike. Tako da sto se nas tice mi smo cak dobili i jednu pesmu gratis. Za debitanta u LS nije lose. Neki iz regiona,sto se kaze, igraji LS XY puta u poslednjih 20 godina,namlate se para od UEFA i trasfera i sve sto postignu je negativni rekord LS sa nulama. Znaci,ne moze gore od toga.
    Inace,malo sam pratio ovih dana reakcije navijaca Napolija,neki od njih su malo pokazali malogradjanski mentalitet tj. dosli do malo para,pa se istripovali da su Juve ili Milan.
    Ovaj sada prica ovako,ali ce vrlo uskoro moliti boga da Zvezda PSZ-u i Liverpulu uzme bar bod ne bi li Napoli prosao dalje.
     (Slobodni Klikeri, 20. septembar 2018 22:42)

    # Link komentara

  137. To je taj “kvalitet” koji u Salzburgu tri puta centar presao :)
    (Irish Clan, 20. septembar 2018 22:40)

    # Link komentara

  138. ono kad ti italijan pridikuje sto igras "katanaćo" ...
    (hehe, 20. septembar 2018 22:36)

    # Link komentara

  139. U pravu je covek. igrali su kao zvezda i partizan u nasoj ligi protiv nekog bunkerasa
     (el_kiddo, 20. septembar 2018 22:34)

    # Link komentara

  140. Šta li je onda vaš Partizai?
     (Katić, 20. septembar 2018 22:33)

    # Link komentara

  141. Ta Zvezda nije primila kući gol ni protiv Salcburga ni protiv Napolija. A eno Salcburg umuvao 2 komada do poluvremena Bundesligasu Lajpcigu u gostima! Trnava u 75. minutu igra 0-0 sa Anderlehtom! To sve pokazuje koliko je Zvezda ozbiljan tim! Neće biti da je slučajno da Zvezda toliko malo golova prima drugu godinu za redom u Evropi.
    (veliki strumf, 20. septembar 2018 22:33)

    # Link komentara

  142. Nije daleko od istine!!Zato kad dodju u Napulj dajte im 6 komada ne 5!!
    (Grobar, 20. septembar 2018 22:32)

    # Link komentara

  143. Gospodine Zacaroni, provincijskim timom mozete nazivati vas Napoli i slicne ekipe, kada budete imali titulu evropskog i svetskog prvaka onda mozemo nastaviti razgovor, do tada nista, posto jednostavno nismo na istom nivou.
    (KaraDjordje, 20. septembar 2018 22:32)

    # Link komentara

  144. Inače zašto nisi objavio ko je bio prvak Evrope 1991. u svojim cenjenim medijima, sinjore?
     (Deyan, 20. septembar 2018 22:31)

    # Link komentara

  145. Evo ga sad i ovaj "strucnjak".Kmeci..i treba da kmecis!Pa sto niste postigli gol ako ste toliko bolji "strucnjace". Sigurno ti Pantic nesto u rodu
    (Brane, 20. septembar 2018 22:31)

    # Link komentara

  146. Pazi sada kad' ih Zvezda napadne tamo. Miloje ce spremiti sigurno neko iznenađenje, a to bi moglo biti to. Tako sam nešto razmišljao...
    (kimiko, 20. septembar 2018 22:29)

    # Link komentara

  147. aj u sto evra da ce AV da reaguje na ovu sasvim tacnu prozivku...lavez zajapurenih i da ne pominjem...
     (Ricky, 20. septembar 2018 22:29)

    # Link komentara

  148. @Nemus-Neće oni Zvezdu dobiti kući.Mrtva ekipa skroz.Gledao sam ih par ovih utakmica od starta prvenstva,pola sam njihovih utakmica prespavao.Nije Napoli Real,Barsa,Liveprul,..I da bitno im je zbog samopouzdanja da protiv Liverpula ne kiksnu mnogo(Zvezda).Tu bas moraju igrati opasnu “bunkericu”,ali nije to SRAMOTA”,..Sinoć je Roma igrala još “jaču” bunkericu protiv Reala.I da navijač sam Partizana,ali iskren komentar,..
    (it’s my life, 20. septembar 2018 22:28)

    # Link komentara

  149. a sta je lagao, nema vise piksija, savicevica prosineckog...
    (dijaspora, 20. septembar 2018 22:27)

    # Link komentara

  150. Aman ljudi,oladite euforiju malo,realno takmicarski,a i finansijski ne tako lose LE je takmicenje za nas.Kazem takmicenje,da mozemo da igramo da damo gol da igraci vide da mogu da igraju.Ovo je takav bingo da nismo svesni.Ako bi svake godine bila LE...Ogroman,odlican uspeh,ali u kontinuitetu.A vi sad vidite ko sve igra LE,Milan,Celzi,Spartak,Marsej,Sevilja..ekipe koje bi lagano mogle LS.Tako da,daj malo da smirimo dozivljaj.
     (reflektor, 20. septembar 2018 22:26)

    # Link komentara

  151. Kakva je to metropola, kada nema urezsno ime na usatom?A ,,provincijalci " imaju.Cilj opravdava sredstvo.Zvezda je cilj ostvarila.A Napoli?
    (aca, 20. septembar 2018 22:26)

    # Link komentara

  152. Zvezda se i ponaša kao Bačka kad protiv nje osvoji bod u Palanci.
    (Superhik, 20. septembar 2018 22:26)

    # Link komentara

  153. Iz peterca nisu izasli a busaju se nesto. Od kako za njih znam igraju najsmrdljiviji fudbal... Da se razumemo, to je njihivo pravo ali nazovimo stvari pravim imenom a ne, slusamo tu o nekakvoj herojskoj igri. Napoli u slaboj formi, sta ce da rade protiv Liverpula? Koliko ima da se povuku, u jednom trenutku ima da stoje iza svog gola. Kuci onako igrati? Bruka za sve pare... Da se razumemo, mi smo duplo losiji od Zvezde, ali ona kukavicka igra, dzaba im sve. Pa ovi iz Zvezde nisu znali sa kojom se loptom igrao mec, za neke igrace nisam ni siguran da su igrali... Sramota, pun stadion, Zvezda u formi (6:0), sansa da se protivnik iznenadi kad ono... Branili se 120 minuta (ostali pola sata posle meca u petercu, za svaki slucaj).
     (Prénom, 20. septembar 2018 22:25)

    # Link komentara

  154. Istina je da je Napulj provincija, a imaju tim 11 puta skuplji i nisu dali gol.
     (Saša, 20. septembar 2018 22:22)

    # Link komentara

  155. Nažalost naša liga i jeste na tom nivou. Jedino kako možemo da igramo je tako. Čak i Grci koji su se nekad nadigravali sa velikanima su prešli na defanzivu. To je šta je FIFA uradila zemljama van liga petice.
     (Krenula izdaja Srba, 20. septembar 2018 22:21)

    # Link komentara

  156. Pa dobro, nije nista pogresio covek.
     (Fudbalski Klub Vojvodina, 20. septembar 2018 22:21)

    # Link komentara

  157. Milojeviću doživotni ugovor!
     (Poznavalac, 20. septembar 2018 22:20)

    # Link komentara

  158. Što jeste jeste, mnogo je očekivao. Jedino još mi slavimo remi kod kuće, ne smem ni da pomislim šta nas čeka na gostovanjima.
     (boki, 20. septembar 2018 22:19)

    # Link komentara

  159. Zeleznik rulles! :-)
     (Bajro Zupic, 20. septembar 2018 22:18)

    # Link komentara

  160. Realno 0:2
    (pop, 20. septembar 2018 22:16)

    # Link komentara

  161. Zvezda imala srece
    (pop, 20. septembar 2018 22:16)

    # Link komentara

  162. Sto kao!? Ironija je da onakav bunker Napoli nije video ni u Italiji, inace zemlji koja je izmislila bunker!
     (navijac, 20. septembar 2018 22:16)

    # Link komentara

  163. Napoli mocan
    (pop, 20. septembar 2018 22:16)

    # Link komentara

  164. Zvezda u Beogradu jeste igrala zatvorenije, ali Zvezda i jeste pre svega defanzivna ekipa, i pogledajte samo broj datih i primljenih golova prosle godine u LE, o domacem prvenstvu da ne govorimo. Drugo, mi jesmo najslabija ekipa u LS i nemamo sta da se nadigravamo sa bilo kim. Trece, Apoel je usao medju 8 sa takvom igrom, a Grci osvojili prvenstvo Evrope. Sve je to tako, ali da je sad Napoli toliko dominirao, to nema veze sa istinom. Mogli su da daju gol, naravno, ali daleko je to od dominacije. Pa mnogo nas je vise nadigrao Keln u Nemackoj prosle sezone, a i Salzburg u Austriji. Tako da Zabari, tisina tamo.
    (Dejan, 20. septembar 2018 22:16)

    # Link komentara

  165. (it’s my life, 20. septembar 2018 21:46)

    Izvini buraz žestoko boriti za 3 mesto. Imaju meč kući sa Zvezdom a videlo se već u prvom meču da su kvalitetniji. Zvezda je igrala na adrenalin na krilima publike što bi se reklo i opet ništa 0-0. Oni imaju taj meč kući gde im je dovoljan i minimalan rezultat. Poenta je da oni ne žele treće mesto već plasman u osminu a dobro se zna ko ne dobije autsajdera taj svoje šanse drastično smanjuje. Naročito je to bitno kad imaš svega 6 mečeva. A sad su u malom problemu jer eh što moraju da izvuku pozitivan rezultat a imaju već dva minus poena pa im bod ne ide u korist.

    Mi Srbi smo takvi ne volimo da neko loše priča o nama odmah se uvredimo. Ali jednostavno je tako ali mi se sa tim teško nosimo. Koliko sam puta pročitao da smo odigali katastrofalno na prvenstvu. Ej mi smo 35 po rang listi igrali Svetsko sa 31 bolje plasiranih manje više i mi smo odigrali katastrofalno. Svi ti u grupi su bili realno kvalitetniji od nas ali opet mi tako ne mislimo.
    (Nemus, 20. septembar 2018 22:16)

    # Link komentara

  166. Jaki klubovi su jaki samo jer su bogati, evo sta je taj Napoli bio pre toga, provincijski tim, u rangu Borca iz Cacka ;)

    1990/91: 8° u Seriji A.
    1991/92: 4° u Seriji A.
    1992/93: 11° u Seriji A.
    1993/94: 6° u Seriji A.
    1994/95: 7° u Seriji A.
    1995/96: 12° u Seriji A.
    1996/97: 13° u Seriji A.
    1997/98: 18° u Seriji A. Povratak u Seriju B.
    1998/99: 9° u Seriji B.
    1999/00: 2° u Seriji B. Plasman u Seriju A.
    2000/01: 16° u Seriji A. Povratak u Seriju B.
    2001/02: 5° u Seriji B.
    2002/03: 16° u Seriji B.
    2003/04: 14° u Seriji B.
    2004: Preimenovanje kluba iz Società Sportiva Calcio Napoli; u Napoli Soccer kada su ispali u Seriju C1.
    2004/05: 3° u Seriji C1 grupa B. Ispali u doigravanju.
    2005/06: 1° u Seriji C1 grupa B. Plasman u Seriju B.
    2006: Klub vraća svoje staro ime Società Sportiva Calcio Napoli.
    2006/07: 2° u Seriji B. Plasman u Seriju A.
    2007/08: 8° u Seriji A.
    2008/09: 12° u Seriji A.
    2009/10: 6° u Seriji A.
    2010/11: 3° u Seriji A.
    2011/12: 5° u Seriji A.

    Coccarda Coppa Italia.svg Osvajači Kupa Italije (4. titula).

    2012/13: 2° u Seriji A.
    2013/14: 3° u Seriji A.

    Coccarda Coppa Italia.svg Osvajači Kupa Italije (5. titula).

    2014/15: 5° u Seriji A. Supercoppaitaliana.png Pobednici Superkupa Italije (2. titula).
    2015/16: 2° u Seriji A.
    2016/17: 3° u Seriji A.
    2017/18: 2° u Seriji A.
    (DisordeR, 20. septembar 2018 22:14)

    # Link komentara

  167. Istinu covek rekao al u Srbiji se dice herojska borba zvezde, 900k evra, hrabra zvezda itd itd. Bio me blam da navijam za zvezdu
    (Nemanja, 20. septembar 2018 22:14)

    # Link komentara

  168. Sta je covek slagao? Zvezda to i jeste,osrednji,provincijski klub.Istina najvise boli !!!!!
    (AV,av,av, 20. septembar 2018 22:14)

    # Link komentara

  169. Koliko znam Rim i Beograd su prestonice. Napulj je provincija a klub im se ne moze pohvaliti bas bogatom istorijom. Daleko su oni od Zvezdinih rezultata u Evropi.
     (Prepotento, 20. septembar 2018 22:13)

    # Link komentara

  170. Dolazi kraj sreće komšija, prvo gube u nedelju od nas neubedljivih, a onda reset sistema u Parizu...pitaj boga sa kolikom razlikom...a što se tiče utakmice sa Napolijem...sve je u pravu novinar...više problema bi im napravio Krotone nego vanzemaljci iz Mateje Kežmana ulice...
     (who the f..k are you, 20. septembar 2018 22:13)

    # Link komentara

  171. Meni su se davnih dana smucili "junacki porazi" i hipoteze "da je ono uslo" i "da nije ono dosudio", neka hvala.

    Osvojen je bod i to bez primljenog gola kod kuce, nekim cudom bi i to moglo da bude znacajno, jer odlucuju medjusobni susreti.

    Drugo, dobar trener je onaj koji izvlaci maksimum iz ekipe, a ne onaj koji gubi utakmice uz leprsavu igru.

    Mnogi zaboravljaju da su samo Borjan i Marin igrali u LS, i da je bilo vrlo znacajno da se probije psiholoska barijera na debiju pred domacom publikom. Nikako ne bi bilo dobro za ostatak takmicenja da je bilo 1:4 na primer.

    Napoli je izgubio bodove na koje je racunao i verovatno ispao iz trke za drugi krug. Imaju pravo da se ljute.
    (Motorbreath, 20. septembar 2018 22:13)

    # Link komentara

  172. U pravu je novinar. Zvezda kao bivši evropski i svetski prvak je odigrala kukavički i provincijski. Provincijalac se plaši velikog grada, pa se tako i zvezdana uplašila velikog i boljeg tima, jer je znala da ako se otvori prima 5 komada kao od šale. Nažalost, tako je odigrala i u Bariju, ali na kraju cilj opravdava sredstvo. A ovde je jedini cilj bio ne doživeti katastrofu.
    (Pion, 20. septembar 2018 22:13)

    # Link komentara

  173. Gospodine hvala na ovoj izjavi koja je sve prave ljubitelje fudbala u Srbiji nasmejala. Ovde ne možemo da živimo od velicanja nesrećnog boda evo danima. Tacna definicija je klub iz provincije. Mi ćemo ih sada u derbiju napuniti umesto vas. Oni su crkli onu noc. Pretrcali su 90 min ko za zadnjih godinu dana.
     (Dunje ranke, 20. septembar 2018 22:13)

    # Link komentara

  174. Trebali su da se rastrče i da prime 5 komada. Sram ih bilo. Zvezda je igrala na jedini način koji je mogla. Neko će reći časno su trebali da izgube, a ja mislim da je to glupost i da će se za 7 dana pamtiti samo bod protiv daleko bolje i skuplje ekipe. Kao što Partizan pamti bod protiv Reala, a niko bunkericu i katastrofalan teren koji je pogodovao igri Partizana.
    (Jim Beam, 20. septembar 2018 22:12)

    # Link komentara

  175. Pa šta je čudno u ovom komentaru. On je u potpunosti tačan, naš fudbal je provincijalan.
    (Sima7, 20. septembar 2018 22:11)

    # Link komentara

  176. Napredna propaganda koja se ubacuje našem narodu u glavu ne može baš svuda da prođe... Dobili smo sa 5 : 0...
    (Besplatni koverat za fiskalne račune, 20. septembar 2018 22:10)

    # Link komentara

  177. Daj ti nama 600 miliona evra koje je Napoli ulozio na transfere u protoklih par sezona, pa da vidis ko je provincijski klub.
    (Ivan, 20. septembar 2018 22:08)

    # Link komentara

  178. Zvezda nije odigrala hrabro, al je odigrala pametno. Trener je parkirao autobus i to je bio jedini nacin da se uzme bod. Uz to je trebalo i dosta srece, koju je zvezda imala. Da su se malo otvorili izgubili bi 7 - 0. Jednostavno, za srpske klubove ovi su vanzemaljci i to je to. Mogu ljudi da se loze, al zvezda je smesna u odnosu na ostale timove iz grupe, tako da je ovaj bod ko kuca. A mediji su posebna prica...
    (Pops, 20. septembar 2018 22:08)

    # Link komentara

  179. sramota sta pise covek!
    ovde je taj bod vece dostignuce, nego sletanje na mesec.

    tuzio bi ga ja uefi.
     (belgrado, 20. septembar 2018 22:08)

    # Link komentara

  180. Ijaoooo panteri svi su vas pročitali aaaahahah
     (Žoržo, 20. septembar 2018 22:08)

    # Link komentara

  181. Na ovoj vesti očekujem puno ostrašćenih navijačkih komentara koji misle da se ceo svet okreće oko njih. Da ne bude zamene isto to važi i za njihove komšije. Ovako razmišljaju po Evropi ali opet naši navijači misle da su bog i batina.
    (Bane, 20. septembar 2018 22:06)

    # Link komentara

  182. Kad pogledamo sastav Zvezda i Napoli to je bio jedini nacin da se igra. Bodovi su bitni, lova takodje. Kad bi izvukli jos neki bod mi bi bila senzacija. Mi se trkamo u dvokolici protiv trkackih automobila. To je realnost. Ali ne pobedjuje uvek bolji.
     (Bicu Slobodan, 20. septembar 2018 22:06)

    # Link komentara

  183. Ovi Italijani pocinju da mi budu smesni kao nase male komsije, po njima Zvezda je trebala da se potpuno otvori i kada oni daju 5 "komada" da se smeju. Realno Napoli ima trenutno bolju ekipu i naravno da treba prilagoditi taktiku tako da se izvuce sto je moguce bolji rezultat. Ko je ispao pametniji neka sami zakljuce. Ustvari jasno je to njima i zato ih toliko boli. Nesto se ne secam da Napoli ima titulu evropskog ili svetskog prvaka pa bi se moglo popricati i o tome ko je provincijski tim.
    (KaraDjordje, 20. septembar 2018 22:05)

    # Link komentara

  184. Taj provincijski tim je prvak Evrope i svijeta i ima bogatiju klupsku istoriju od kluba iz velegrada Napulja.
     (Marko, 20. septembar 2018 22:04)

    # Link komentara

  185. nazalost, prilicno realnost...
     (TraktordzijaBane, 20. septembar 2018 22:04)

    # Link komentara

  186. Sta ja sada da zakljucim? Cija cete sve misljenja iznositi?
     (miroslav, 20. septembar 2018 22:03)

    # Link komentara

  187. Ma nemoguce.
     (Pfc, 20. septembar 2018 22:02)

    # Link komentara

  188. Pa ja iskreno ne vidim nista sporno da je covek rekao nesto o nasem timu, jel hocemo da lazemo sebi u oci i da nas pogadja to mislivsi da smo rasturili Napoli i nismo mu dali da primi loptu? Bod je fin i racuna se ali isto bi i nas novinar tako rekao kad bi Srbija na primer odigrala u Azerbejdzanu 0:0 gde bi promasila 5 100% sansi i pogodila dve stative..e tada bi mi likovali a ovde nam smeta..samo realno..samo realno..e sad ko je kriv Napoliju :P
    (REALAN, 20. septembar 2018 22:01)

    # Link komentara

  189. Pa da je lagao ,,nije......
    (Kajverson, 20. septembar 2018 22:01)

    # Link komentara

  190. Jadničak
    (Xyz, 20. septembar 2018 22:01)

    # Link komentara

  191. Eeeee Zacaroni pa da je nama budžet 500 miliona pojeli bi vas ko parče pice kao nekada... Al eto 12 puta ste skuplji nije mnogo...
     (veljko, 20. septembar 2018 22:01)

    # Link komentara

  192. Italijani su inace poznati po ofanzivnom fudbalu.
     (Milan, 20. septembar 2018 22:00)

    # Link komentara

  193. Aaahahhahahajaaa provincijalci aaaahahahaha

    kako vas je ovaj italijan opisao pa svaka mu čast. Ej panteri jel drhte noge? Prvo derbi gubite a onda idete PSŽ-u da vas ugazi
     (Tole Mađija, 20. septembar 2018 21:59)

    # Link komentara

  194. Pa i Vasa liga je komplet provincijalska u odnosu npr., englesku i to je de facto !
     (t-rex, 20. septembar 2018 21:59)

    # Link komentara

  195. Italijani komentarišu isuviše defanzivnu taktiku protivnika,
    a izmislili katanaćo.
    (komedija, 20. septembar 2018 21:59)

    # Link komentara

  196. Surova istina...
    (Marko, 20. septembar 2018 21:59)

    # Link komentara

  197. A Napoli je inače iz centra Rima, bivši evropski šampion, sa najviše osvojenih skudeta u Italiji.
     (Nemanja, 20. septembar 2018 21:59)

    # Link komentara

  198. Objasnio čovek!
    (Džajkina snajka, 20. septembar 2018 21:58)

    # Link komentara

  199. Pazi kad ih tamo dobijemo
     (miloje74, 20. septembar 2018 21:58)

    # Link komentara

  200. Zvezda je što se popularnosti tiče i svega drugog velegrad za Napoli! Jedino što su oni trenutno jači, to niko ne spori, ali se Zvezda hrabro i junački borila svih 90 min, iako je Napoli skuplji najmanje deset puta od Zvezde.
    (sah 88, 20. septembar 2018 21:57)

    # Link komentara

  201. Nazalost istina.Zvezda nikad na Marakani nije igrala ovakav bunker a dolazili su i jaci timovi od Napolija.Toliko sam bio u hajpu zbog tekme,odbrojavao dane a ono,bas sam razocaran.
    (ProdigyCZ, 20. septembar 2018 21:57)

    # Link komentara

  202. Hhahahahahahaha pa tako, kada si nepristrasan sve vidis. Kada si pristrasan slavis Milojevica kao maga i alhemicara. Za vikend cemo videti koliko moze Zvezda, igra protiv, mozda, najlosijeg Partizana u ISTORIJI. A ovo je po vasim recima najjaca zvezda u poslednjih 20 godina. Tuga tuzna. Svaku utakmicu i kvalifikacije za LS a evo sada i LS cista sreca.
     (Quint, 20. septembar 2018 21:57)

    # Link komentara

  203. Da se razumemo igramo kako nama odgovara,kvalitet sigurno nije na nasoj strani ali stalnim ucestvovanjem bar(5-7g.) i to bi se podiglo na nivo L.S.
    Da mi je neko pre par godina i minusom od 50m(niko nije za to odgovarao,puj pike ne vazi),rekao da cemo uci i u ligu Evrope i docekati prolece smeo bih se kladiti u sve sto imam.Tako da se vratim na komentar novinara,pozeleo bih mojoj Zvezdi vise uzastopnih ucesca pa za jedno dve,tri godine da ukrstimo koplja i pokazemo ako Bog da kvalitet provincijalca!!!
    (Gvozdje 79, 20. septembar 2018 21:57)

    # Link komentara

  204. Pa toliko nam i vredi tim, po transfermarkt malo vise od Empolija. A ko je kriv Napoliju sto po ko zna koji put ne uspeva da pobedi znatno slabijeg rivala, pa i prosle godine se igrali sa jakim Sahtjorom, moglo 5-0 da bude, pa na kraju od istih imali duplo manje bodova.
    (Sale, 20. septembar 2018 21:57)

    # Link komentara

  205. Kiselo grozdje, krivo im je sto su odmah ispali iz trke za osmini finala. I jos nesto, Napoli je u Beogradu igrao protiv prvaka Evrope...
    (Ja, 20. septembar 2018 21:56)

    # Link komentara

  206. Čovek je sto posto u pravu. Isključivi cilj je ne obrukati se ali to je trenutna realnost i ne trebamo biti nezadovoljni zbog toga. Nadam se bar jednom golu u ovih šest utakmica..
     (sophrano, 20. septembar 2018 21:56)

    # Link komentara

  207. "Napoli je igrao protiv provincijskog tima, nikad nisam video Zvezdu da igra tako, posebno kod kuće. Stvarno su pričali sa Sinišom Mihajlovićem i tražili savete. Samo odbranom su mogli da osvoje bodove. Kao ligaška utakmica u kojoj je Napoli bolji, ali to ne bude dovoljno", rekao je Zacaroni.

    Poslednji put kada sam gledao Zvezdu da se ovako brani postala je prvak evrope. Zvezda-Marsej branili smo se da sam se pitao sta bi Ljupku Petrovicu? Ali on je znao sta radi. Nego sta nam radi vodja? Jel smislio ime kompanije koja kupuje Ikarbus pa da nam saopsti ili ce priznati da je lagao? Zvezda trenutno jeste najslabiji tim u grupi pa svaki bod dobnro dodje. Ako nista bar donosi pare u kasu.
    (Zvezdas, 20. septembar 2018 21:55)

    # Link komentara

  208. Najbolja definicija Zvezde ikada. Provincijski tim sa provincijskim, neuređenim stadionom.
    (Pereca, 20. septembar 2018 21:55)

    # Link komentara

  209. А шта то има турбоурбани Наполи осим Марадоне и титуле са њим, који су били пре тачно 30 година? Мафију и смеће по улицама што је карактеристика оно баш метропола. Нек буду срећни што им је дошао овај продуцент, иначе би они сад са Кремонезеом и Салернитаном.
    (marko, 20. septembar 2018 21:55)

    # Link komentara

  210. Ko je tu ispao provincijski tim dalo bi se diskutovati, dosli su kao lesinari puni sebe a otisli kao pokunjene kokoske cmizdreci na sve i svasta. Da imaju titulu evropskog sampiona pa da ih i razumem ali oni nemaju cak ni to, neka se zapitaju ko je zapravo provincijski tim.
    (Cubaka, 20. septembar 2018 21:54)

    # Link komentara

  211. Ma ne bre, to je junacki bod, epski...nikada niko nesto tako slicno nije napravio u istoriji ove igre u Srbiji...kako sad provincijski?!? Zar nije fascinantni?!? Ovaj lik je neki Grobar sto posto i ne zna sta prica.
     (Danilo, 20. septembar 2018 21:53)

    # Link komentara

  212. Bude nam krivo kad nam neko sa strane kaze tako nesto... Ali cinjenica je da bi i Sasuolo, Atalanta itd. mogli da uzmu bod kući ako se brane ovako... Bila je sansa protiv Napolija kuci, slede Liverpul i PSZ gde je mnogo teze dati gol, a bunker ne pomaze mnogo kad se zna kakve sve napadace imaju...
     (Der Genius, 20. septembar 2018 21:53)

    # Link komentara

  213. Tacno, nazalost...
     (Radule, 20. septembar 2018 21:51)

    # Link komentara

  214. Dobro, stiže Liverpul već u sledećem kolu pa gledajte da vi ne delujete tad kao provincijski tim. A, za nas ne brini, igraćemo kako jedino možemo sa timovima koji vrede 10 i 20x više od nas.
    (..., 20. septembar 2018 21:51)

    # Link komentara

  215. Ne, nego smo trebali časno i uzdignuta čela da primimo tri do četri komada na prvoj utakmici...Latini, ko ih ne zna...Samo opušteno, psi laju, ali bod je upisan, keš je legao na račun, idemo dalje.
     (Buxna, 20. septembar 2018 21:51)

    # Link komentara

  216. istina
     (bob, 20. septembar 2018 21:49)

    # Link komentara

  217. Napolitanci ne znaju sta ce od muke, jer ih je ovaj remi znacajno udaljio od nokaut faze Lige Sampiona. Mi smo socijala, sto bi rekao Koma u "1 na 1", ali se trudimo.
    (Gale, 20. septembar 2018 21:47)

    # Link komentara

  218. Nije rekao "kao" nego je zvezdu i nazvao provincijskim klubom koji se branio 90 minuta.
     (Xman, 20. septembar 2018 21:47)

    # Link komentara

  219. Kada ekipa iz italinske provincije, koja nikad nije bila tamo gde je Zvezda i koja ima 2-3 godinne vredne pomena u Evropi dodje na Marakanu, onda je stvar kucnog vaspitanja da pokaze respekt, pa makar igrala protiv redara Marakane
    (realo, 20. septembar 2018 21:47)

    # Link komentara

  220. Jel su osvojili bodove? Jesu? Dovidjenja!
     (Neske86, 20. septembar 2018 21:46)

    # Link komentara

  221. Inače Napoli je pokazao svemirsku igru naspram Zvezde,pa ovaj iznosi činjenice.Da su bili bolji pobedili bi.Treba neko da mu objasni da će Napoli žestoko boriti sa Zvezdom za 3 mesto na tabeli.Je li mu neko rekao ili nije obavesten?
    (it’s my life, 20. septembar 2018 21:46)

    # Link komentara