1. Коначно вести и са Вуелте, па макар бајате. Молим за једну информацију пошто је нисам чуо у току преноса (није кривица репортера, можда је то и рекао): зашто нема нема најбољег састава тима ''Скај'''и шта је са Фрумом. Хвала унапред.
    (Dragi Ivić, 16. septembar 2018 12:52)

    # Link komentara

  2. @sah 88
    Hajde da ne preterujemo baš, iako je bio značajan. Fruma su vukli i ostali (Riči Port, Pols, Landa, Nieve) ali kada je bilo potrebno, momak je vrteo kao lud i sam branio svoju poziciju. I kada su ih napuštali ostali i postajali tim lideri u konkurentima, ništa nisu uradili na Turu jer je Skaj jedna mašinerija 2 koplja iznad ostalih (toliko im je i budžet veći) gde svako zna svoju ulogu, a onaj šampion je najjači, izuzev onda kada je Vigins uzeo Tur (tada su ga bukvalno dovukli do cilja). Ove godine Tomas je bio najbolji, zasluženo je pobedio i to je to. Ali pre toga, kad god je trebalo, Frum je razbijao konkurenciju na ono vrtenje pedala kao lud. Dozvoljenim sredstvima ili ne, vreme će pokazati, ali je sa ili bez Tomasa, bio najbolji.
    (Jim Beam, 9. septembar 2018 23:38)

    # Link komentara

  3. Nije on bio podrška nego je bukvalno dovukao Fruma do dva tura. A i ove godine bi bilo tako, to jest tako je projektovano u Skaju, ali je na početku napravio minut ipo razlike pa nisu mogli baš toliko da ga ponize. Plus na velikim usponima nije Frum mogao da ga prati pa je ti napravio još minut ipo i više nego pošteno osvojio tur.
    (sah 88, 9. septembar 2018 22:28)

    # Link komentara