1. cestitke sudujama na pobedi protiv roketsa. najbitniju trojku u mecu hardena oni lepo poniste i tako preokrenu mec u korist zutaca, Nema veze James osvaja sa 4_2.
    (Milos, 30. maj 2018 17:19)

    # Link komentara

  2. Za ove sto kukaju kako je GSW daleko bolji tim od CLE, dve informacije: 1. CLE je prvi na listi po visini zarada košarkaša, zajedno sa GSW; 2. LeBron je bio glavni selektor tima i igrači su godinama dovođeni i otpuštani po njegovom ukusu. Ima tu dosta odličnih igrača, ali su sputani jer je sve 100% podređeno njemu. Uostalom, pitajte Kajrija Irvinga...
    (Peka, 30. maj 2018 14:15)

    # Link komentara

  3. Tema namestanje

    7. utakmica Istok, Rozir, Braun, trener Sivens. Obratite paznju na njihovu igru i odluke na terenu u odnosu na onu do sada. Nagrada je u obliku novih ugovora sa novim ekipama, a Stivensu kroz dalju uspesnu trenersku karijeru. I kada namestaju rade planski, korporativni sistem.
    (Pravi Gargamel, 29. maj 2018 22:06)

    # Link komentara

  4. Zahvaljuci sudijama' koje poniste najbitniju trojku hardena uz faul i tako preokrenu mec. Cestitke sudijama na pibedi protivv roketsa.
    (Milos, 29. maj 2018 21:11)

    # Link komentara

  5. Ovim se zavrsava pracenje play off-a NBA lige za mene po pitanju ove sezone. Prestaje bilo kakva neizvesnost, izdajnik i grupa gumo zvakaca ce ponovo osvojiti prsten. Bas onako kako sam napisao pre pocetka aktuelne sezone. Pozdrav svima koji prate NBA i ne prave poredjenja MJ - LBG.
    (Milan Kosanovic, 29. maj 2018 13:03)
    decko, tebe mrznja izjeda. kad si u stsnju da mrzis i vredjas likove koje nikada uzivo nisi, niti ces upoznati i koji nemaju pojma ni da postoji zemlja Srbija u kojoj zivis, onda mogu da zamislim koliko je mrznje, besa i jeda skupljeno u tebi prema ljudima u svojoj okolini....
     (ja, 29. maj 2018 19:49)

    # Link komentara

  6. @Dovla
    Dobro si mi rekao da ne igra više Irving za Klivlend, stvarno nisam znao:)

    Poredio sam Irvinga sa Karijem u kontekstu ispitivanja snage Kavsa i Voriorsa u prošlogodišnjem finalu. Topnik je prvi pokrenuo tu temu želeći valjda da dokaže kako Kavsi i ove godine imaju dobar tim kao i prethodne. Pročitaj pažljivo komentare pa ćeš razumeti.

    Ali nekima je izgleda postava Kari, Durent, Grin, Tompson, Iguadala po snazi jednaka postavi Hil, Smit, Korver, Lebron T.Tompson...
     (M V P aka JeRemija, 29. maj 2018 19:27)

    # Link komentara

  7. @M V P aka JeRemija
    Dečko, da li je tebe neko obavestio da Irving ne igra za Klivlend? Posle te rečenice sasvim je suvišno čitati tvoj roman jer verujem da još ima nekih nebuloza.
    (Dovla, 29. maj 2018 19:06)

    # Link komentara

  8. Au,kakve majstorice u finalima konferencija. Mislim da se odavno nije desilo da u oba finala konferencija budu odigrane majstorice. 6 i 7. utakmica ove serije bile su slične. Hjuston je obe te utakmice vodio celo prvo poluvreme,imao dvocifrenu prednost na poluvremenu,i opet ta treća četrvrtina u kojoj Golden Stejt preokreće utakmicu u svoju korist. U ovoj utakmici gledali smo dva potpuna drugačija Golden Stejta. U trećoj četvrtini Golden Stejt dao je 7 trojki što je više nego u celom prvom poluvremenu. To je košarka, kad te hoće šut hoće te... Hjuston se poigravao sa odbarnom Voriorsa u prvom poluvremenu Harden i Kapela su se igrali, ali u drugom toga nije bilo. Bilo je +15 u jednom trenutku za Roketse ali u drugom poluvremenu počeli su da sipaju trojke i Kari i Durent i Tompson. 4. put zaredom finale Golden Stejt-Klivlend. Prednost domaćeg terena imaju Voriorsi ali ipak na drugoj strani je Kralj Džejms,biće zanimljivo...
    (Andreja, 29. maj 2018 16:55)

    # Link komentara

  9. Tako je! 12 asistencija u proseku kao point guard i najvise triple dablova u tom periodu! Nije "mogao da je hteo" nego je ocigledno mogao i pokazao,samo se nije sa bilo kim takmicio u asistencijama kao sto se sad takmice! Inace imao je 16 asistencija protiv Medzika i Lejkersa a kasnije u finalu 11 u proseku! Sta bi tek bilo da je MJ igrao sa Dzabarom,Wortijem,Kuperom,Skotom i ostalima u tom periodu! Nastavljaju se nebuloze u komentarima o tome kako nekadasnji centri danas ne bi funkcionisali...Pa 70% centara uopste ne gadja trojke pocevsi od Gobera za koga su Meloun,Robinson bili spejs satlovi sto se tice brzine...Gortat,Kapela,Deandre i brdo njih..Gober je mnogo bolji od Brok Lopeza iako ovaj bode trojke. A to sto bi se svi prilagodili eri u kojoj igraju je vec velika nauka za vas,kari bi 90tih bio igrac iz 90tih,Robinson bi danas igrao danasnju igru..cela filozofija! Cela ekipa Hjustona,Bostona ne moze da ubode trojku,Karija zakljuca Delavedova kad je bitno. Bullsi bi realno pregazili Wariorse ako oni jedva dobiju ovakav Hjuston,ne bi mogli da disu od super defanzivaca. The Worm je inace pogodio tri uzastopne trojke na jednom mecu Bullsa a nikada ih nije ni sutirao. Filozofija igre je bila drugacija.
    (The Worm, 29. maj 2018 16:49)

    # Link komentara

  10. @ Stefan COYG (Come On You Gunners)

    Pošto dugo i temeljno pratiš NBA, a pitao sam te jednom za tvoju projekciju drafta 2018...zanima me tvoje mišljenje kako vidiš da će se u finalu sa GSW snaći ovi Lebronovi "pomagači" Klarkson, Hil, Hud, Grin i Lari Nens...Kevin Lav, J.R.Smit i Korver su mi "jasni"...dakle, ova prva petorica i zašto, po tebi Žižić ne dobija šansu u Klivlendu, sa obzirom da je u ABA ligi bio "egal" sa Jokićem i Nurkićem, a Klivlend faktički i nema klasičnu 5-icu Lav je 4 sa 208 cm, onaj Tompson "glumi" nekog centra sa 206...Žižić 2011 cm
    (Pera Pisar, 29. maj 2018 16:32)

    # Link komentara

  11. (M V P aka JeRemija, 29. maj 2018 11:30)
    Inace je LeBron eliminisao kompletan Boston.
    (javale mcgee, 29. maj 2018 16:28)

    # Link komentara

  12. @Topnik
    Hjuston je pokazao da se može igrati protiv GS tek NAKON povrede Iguadale. Igi će sigurno biti spreman za Klivlend.
    Ajde da uzmemo da su Irving i Kari "tu negde" po kvalitetu i da jedan drugog "isključuju". Šta ćemo sa Drejmondom Grinom i Iguadalom? Ili možda veruješ da su Nens Junior i Dž.R.Smit bolji od njih dvojice?!
    Ne možeš poreći da je odnos snaga u ovogodišnjem finalu debelo u korist Voriorsa. 4 all star igraca + MVP Iguadala naspram superstara Lebrona. I to je to. Čak se i nes(p)retni Lav povredio...Mada kako je igrao ovaj plej of, od njega nisam ne ocekivao neku preteranu pomoc.
     (M V P aka JeRemija, 29. maj 2018 16:10)

    # Link komentara

  13. @ Stefan COYG
    41% je bruka i sramota za NBA kosarkasa??? Hahahahaha, eeeeeej! EVROLIGA NAVIJACI SU CUDO!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaran, 29. maj 2018 05:38)

    Ja uopste ne znam sta znaci pojam "EVROLIGA NAVIJAC"... zaista ne razumem.... mozes da mi pojasnis ? Na sta ciljas ?
    Ja cak mogu reci da u odnosu na to koliko dugo i temeljno pratim NBA, da Evroligu pratim onako ne ofrlje... ali tako nesto (u odnosu na NBA)...

    Kako nije bruka ? Jedan Kobi koga su ljudi pljuvali da je ciglas je na nivou karijere 45%... ej bre. Razumem ja da je on bek... ali to je MORALO BOLJE !
    Dokazana prevara/iluzija zvana Dzejms Harden. Kris Pol sa 33 godina za njega je suva elegancija i genijalnost!

    POZ
    (Stefan COYG, 29. maj 2018 16:05)

    # Link komentara

  14. Obzirom kako Golden Stejt, koji ionako ima ubedljivo najjači sastav na svetu, ima sreće sa povredama protivničkih igrača svih ovih godina u plej ofu ( Lav, Irving, Lenard, Kris Pol...) tako očekujem i da u ovom finalu Andre Iguadala zaigra sto posto spreman dok sa druge strane ne bi bilo iznenađenje ako se povređenom Lavu pridruže recimo Korver, Grin ili Smit...
    Biće ovo najizvesnije finale u poslednjih nekoliko decenija. Da su recimo Klej i Iguadala u Kavsima postojala bi neka ravnoteža. Ovako, Klivlend nema ni 2% šanse za uspeh. Očekujem stvaranje novog supertima sledeće sezone koji će moći da parira Voriorsima, inače će GS uzeti 6 titula zaredom...
    (M V P aka JeRemija, 29. maj 2018 11:30)


    Houston je pokazao da se može igrati protiv godlen statea,odveli su ih do sedam utakmica,neam isprika.LeBron je na svojoj strani prošle godine imao irvinga koji je igrač otprilike na razini currya,nadigrao ga je u finalu 2016.NEMA ISPRIKA.
    (Topnik, 29. maj 2018 15:37)

    # Link komentara

  15. @Kangrga
    Da, baš kako napisah. Fan pojedinačne (još jednom - POJEDINAČNE, a pritom i selektivne) statistike i hajlajtsa. Baš tako zvučiš. MJ jeste šutirao puno, a da je, s obzirom na brzinu, aktivnost u igri, agresivnost, broj ukradenih lopti, mogao šutirati još više, mogao je. A na druge statističke podatke i nije obraćao pažnju, jer se znalo ko skače, ko asistira, ko prenosi loptu itd. LBJ pokušava da bude sve i u sadašnjoj košarci to prolazi. Pratio sam pažljivo i tada, bavio se košarkom, obožavam je i sada, respektujem LBJ-a, koji je među tri najdominantnija igrača današnjice, ali jednostavno nije za poređenje sa MJ osim kroz brojke koje će zauvek biti obarane i obarane kada je to samo po sebi cilj. Što neko reče, za desetak godina će biti neki novi igrač na vrhuncu i porediće ga sa MJ, a ne sa LBJ. Još jednom, razlika u pristupu igri se najbolje vidi gledanjem celih utakmica, a ne pregledom hajlajtsa.
    (Agilni, 29. maj 2018 15:25)

    # Link komentara

  16. M V P aka JeRemija

    Tebra, ja njega uopste nisam isprozivao. Potpuno se slazem s njegovom sumnjom da nesto nije ok, jer ako pogledamo sled dogadjaja to je sasvim realan zakljucak. Ja sam ga samo pitao kako se dolazi do tog namestanja, jer ja stvarno ne znam?! A dosta toga upucuje da je tako. E sad, posto on u poslednje vreme cesto namece tu temu, interesuje me je l’ ima decko neku konkretnu ideju, ili je jednostavno kao i ja zarobljen u ‘misljenju bez dokaza’. Ja zaista jesam.
    (tebric burazengija, 29. maj 2018 15:07)

    # Link komentara

  17. Očajna košarka, ekstremno ružna.
    (Divlja košarka, 29. maj 2018 15:05)

    # Link komentara

  18. Ako je neki youtuber objasnio kako se MJ mučio prilikom ulaza pod koš dok Lebrona puštaju i miluju ga po ono malo kose na glavi, onda mora da je tako!
    Isto tako se može napraviti klip sa asistencijama Lebrona i Majkla pa da vidimo ko je imao bolji osećaj, delio no look pasove i izvodio nemoguća dodavanja. Svi znaju ko je od njih bolji asistent. Isto tako možemo napraviti klip sa njihovim pogođenim trojkama. MJ klip bi trajao 10 minuta dok bi Lebron klip trajao 40 minuta. Toliko je otprilike više trojki ubacio. A možemo napraviti i klip sa clutch šutevima u plej ofu! Verovao ili ne i njih LBJ ima više od Majkla...itd itd
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kangrga, 29. maj 2018 13:14)
    A MOŽEMO I DA SE PREPUCAVAMO DO SUTRA ali jednostavno gledati MJ i LBJ su nebo i zemlja, Brajant je bio vizuelno nešto najbliže Džordanu, sve drugo je puka statistika, koga zabole za statistiku, neću sigurno noću ustajati da gledam statistiku, igra Durenta jedina danas u ligi zbog koje bih pratio mečeve
    (ika, 29. maj 2018 14:52)

    # Link komentara

  19. Nadam se pobedi Kralja ako je neko zasluzio prsten ove godine to je on, imam osecaj da igra i sa Finiksom ove godine borio bi se za titulu...
     (Raki, 29. maj 2018 14:48)

    # Link komentara

  20. Deo 2.
    U toj igri koja se nekada zvala kosarka. Gde vise ne postoje centri. I onda napisu nestvarni sa 35 poena, gde je lopta kod njega u 90% slucajeva. A to je bila jedna prosecna partija u PO igraca koji je igrao u mnogo ozbiljnijoj eri, gde je Istok bio jaci od ovog danas, pa jedno, 20x bez preterivanja. I onda je Lebron u rangu jer eto igra 8 finale za redom. A to ko su im/mu protivnici bili, ma to nema veze, to se ne racuna. Majkl je igrao protiv Lerija i onog Bostona, protiv Medzika i Karima, protiv Bad Boys-a iz Detroita, samo njih kada nabrojis je da se smrznes. Pa Hjuston sa Hakimom, Portland sa Drekslerom, Juta sa Stoktonom i Melonom, Sijetl sa Pejtonom i Kempom, Sansi sa Barklijem, Orlando sa Penijem i Onilom, kasnije Lejkersima sa Brajantom i Onilom. Al sve to nema veze, vazno je da ovaj igra 8 finale, a ko su protivnici, ma koga to briga. Koliko ima loptu kod sebe, kakve fizikalije poseduje i najvaznije kakva se igra (ne)dozvoljava, trebalo bi da ima minimum 40 poena na svakoj utakmici. Izgleda kao da pokusavas tenk, u trokoraku, da zaustavis sa sportskim automobilima.
    (Lesa, 29. maj 2018 14:38)

    # Link komentara

  21. @The Worm

    Deo 1.
    Od reci do reci, komplet, sazeto... Bravo! Al ne poredi se to zato sto oni stvarno tako misle - mada ima i takvih mozgova - nego zato sto je to trenutni trend. To je jednostavno potrebno ligi. Seti se poredjenja Brajanta i Dzordana. Ista prica bila, a kada je otisao u penziju, nista, od jedanput vise nije u diskusiji, cak po mnogima ne spada vise ni u prvih 10 velikana. Sada je samo na njegovo mesto dosao Lebron. Kada se Lebron povuce, doci ce neki novi klinac. Dzordan je jednostavno = NBA = kosarka. Vise nego bilo koji igrac u bilo kom svom sportu. Citam naslov nestvarni Lebron, u igri gde je svaki napad lopta kod njega izmedju 15 i 20s, gde kao najveceg protivnika na Istoku ima tim od par rukija. I sve to u nekoj igri koja se nekada zvala kosarka, gde se ne sviraju vise ni cetvokoraci, a kamoli trokoraci, gde je cesto faul ako samo popreko pogledas napadaca, kamo li jos i da ga pipnes. Najvecu prevagu na ciju ce tas stranu da prevagne cine sudije, tj. sta ce da odluce da sviraju, da li ce dozvoliti neki mali kontakt ili nece ni povetarac.
    (Lesa, 29. maj 2018 14:37)

    # Link komentara

  22. bios@ Nije to lose. Hjuston sutira 7/40, da je tu bio recimo O Nil, dao bi im 50 koseva uz 20 skokova. Old school.
     (pribil, 29. maj 2018 14:29)

    # Link komentara

  23. da li ce reci neko kako drugo poluvreme kralja durenta u odlucoj utakmici...nece to samo vazi za lebrona koji igra na smesnom istoku ...za mi hjustona zbog odbrane ali nemaju alternativu kad stane sut.
     (kevin gar, 29. maj 2018 14:04)

    # Link komentara

  24. @Agilni
    Da, Džordana je baš bilo briga za statistiku. Malo je valjda što je šutirao 23 lopte po meču tokom cele KARIJERE (najviše svih vremena, recimo LBJ ima ispod 20, kao i KD) nego se ti u svom komentaru pitaš šta bi bilo da je Majkl šutirao 40 puta po meču?! Znaš šta bi bilo? Davao bi 50 poena u proseku isto kao i KD i LBJ kada bi šutirali 40 puta svaki meč.
     (Kangrga, 29. maj 2018 13:34)

    # Link komentara

  25. Da, previdio sam Eldžina Bejlora i Džeri Vesta, prvi 0/8, drugi 1/8, "kralj" će sada biti na 3/6, ima vremena da ih prestigne, a na koju caku bi mogao ispasti u prvom kolu PO na istoku osim ove sezone za koju mu skidam kačket, a tri titule u 15 NBA sezona.... Kralj košarke ? Teško.....
     (Rucker Park, 29. maj 2018 13:32)

    # Link komentara

  26. Hoće li neko da mi objasni zašto su izumrli centri u NBA?
    (Danny Crane, 29. maj 2018 11:55)

    Zato što je košarka napredovala i šuteri su postali užasno dobri. I proširio se krug šutera za tri pa sada šutiraju i visoki igrači. Visoki centri to ne mogu da prate u odbrani. U napadu mogu da dominiraju ali tu daju u najboljem slučaju po dva poena a u odbrani primaju trojke.

    (Sada će se javiti nostalgičari da kažu kako je nekad sve bilo bolje, ali situacija je jasna, sada su čak i krilni centri kao recimo A. Davis bolji sa trojke nego nekadašnji bekovi).
    (Zoki, 29. maj 2018 13:29)

    # Link komentara

  27. @ Danny Crane

    Kako u 1500 karaktera objasniti razvoj NBA košarke u poslednjih 15 godina? Ukratko, danas svi šutiraju za tri, od beka do onoga što se danas smatra centrom. To znači da se igra širi, a u tim uslovima old skul centri sa sporim radom nogu ne mogu da pariraju, jer ako izađu visoko da brane šut biće pretrčani, a ako ostanu u reketu strpaće im trojku.
     (bios, 29. maj 2018 13:22)

    # Link komentara

  28. Stvarno me razočara li Boston i Hjuston u odlučujuçim utakmica a opet nekako Klivend i GSW na iskustvo ma ovde je falilo sportske sreće povreda u obim redovima kluba Roketsa (Pola) i Celtiksa( Hejvorda i Irvinga) sigurno da bi jedan bar otišao u finale.
    (Ljubitelj sporta., 29. maj 2018 13:21)

    # Link komentara

  29. @The Worm
    Ako je neki youtuber objasnio kako se MJ mučio prilikom ulaza pod koš dok Lebrona puštaju i miluju ga po ono malo kose na glavi, onda mora da je tako!
    Isto tako se može napraviti klip sa asistencijama Lebrona i Majkla pa da vidimo ko je imao bolji osećaj, delio no look pasove i izvodio nemoguća dodavanja. Svi znaju ko je od njih bolji asistent. Isto tako možemo napraviti klip sa njihovim pogođenim trojkama. MJ klip bi trajao 10 minuta dok bi Lebron klip trajao 40 minuta. Toliko je otprilike više trojki ubacio. A možemo napraviti i klip sa clutch šutevima u plej ofu! Verovao ili ne i njih LBJ ima više od Majkla...itd itd
     (Kangrga, 29. maj 2018 13:14)

    # Link komentara

  30. @The Worm
    Prestao sam da čitam kod rečenice da je MJ imao 12 asistencija u proseku kao pointguard. To bi valjda trebalo da implicira da je mogao da ima mnogo više asistencija, samo da je hteo. Mogao je da bude bolji asistent od Medžika samo da je hteo. Isto kao što je na jednoj tekmi ubacio 6 trojki sa odličnim procentom pa su ovdašnji idolopoklonici izveli logičan zaključak da je MJ mogao svaki meč da ubaci 6+ trojki uz ogromne procente šuta samo da je hteo. A nije hteo...
    Komedija:)
    Bez ikakve sumnje MJ je najpopularniji sportista svih vremena, mašina za pravljenje para ( i dan danas njegovo ime vredi milijarde). Takođe je jedan od najboljih košarkaša ikada! Ali ljudi nemojte molim vas preterivati i praviti od njega nešto što nije.
     (Crni Isus, 29. maj 2018 13:09)

    # Link komentara

  31. Ovim se zavrsava pracenje play off-a NBA lige za mene po pitanju ove sezone. Prestaje bilo kakva neizvesnost, izdajnik i grupa gumo zvakaca ce ponovo osvojiti prsten. Bas onako kako sam napisao pre pocetka aktuelne sezone. Pozdrav svima koji prate NBA i ne prave poredjenja MJ - LBG.
    (Milan Kosanovic, 29. maj 2018 13:03)

    # Link komentara

  32. Gledao sam zadnjih 5 minuta 2/4 i ostatak utakmice. Hjuston nije pogađao jer prvo nisu imali čiste šuteve, a posle ih nije htelo. Durant i Kari su se u 3/4 raspucali i pogađali iz bloka. Hjuston je probao da ih probije na centru, ali su Kapelu zaustavljali faulovima a ovaj promašivao bacanja. Sve u svemu, Hjustonu je falio Kris Pol, ali protiv raspucanih Karija, Duranta i Tompsona, teško da bi im večeras pomogao.
     (Dejan, 29. maj 2018 13:03)

    # Link komentara

  33. @bajchilo
    Tako se i igra i nba
     (Liverpool Man, 29. maj 2018 13:00)

    # Link komentara

  34. @tebric burazengija
    Bravo za komentar!
    Imam osećaj da ćeš ostati uskraćen za odgovor jer si postavio sasvim logično pitanje. Čekamo šta će NastyB da odgovori, obzirom da je tema i više nego zanimljiva. Dakle, KAKO se to namešta?!
     (M V P aka JeRemija, 29. maj 2018 12:59)

    # Link komentara

  35. Citam komentare i svi pominju povrede pojedinih a izostavljaju jako bitnog igraca koji se povredio a bez njega koliko god su dobri nisu kao sa njim,Igudala.Bitan sraf i ko gleda utakmice ili se razume shvatice.Dzaba i CP i komplet svima kad je GSW kompletan jako tesko ih je dobiti!
    (kiza, 29. maj 2018 12:01)
    Kako je dobio bananu od LeBrona u sedmoj tekmi pre tri godine za tablu ga je zalepio...
     (duledudule, 29. maj 2018 12:47)

    # Link komentara

  36. Kakav crni Durent, utakmicu su resile gluposti igraca Hjustona i sutiranje trojki kao najdivlje pleme koje postoji. Nije se Durent video dok su gubili, bacanja sutirao 50%, cigle letele, naravno cim je Golden State poveo, Durentu odjednom rastu one stvari i krece da pogadja, ironicno, zasluzen prolaz.
    (Pavle, 29. maj 2018 12:32)

    # Link komentara

  37. BSOLZ youtuber je uradio video Fundamental problems kada je u pitanju poredjenje izmedju Jordana i Jamesa...gde se vidi sva besmisao uporedjivanja dva igraca koja su igrali u potpuno razlicitim pravilima i razlicitim ulogama. Vidis na klipu kad Jordan ide na ulaz reket je pun,po tri igraca polazu ruke na njega pogotovo protiv Bad Boysa i Knicsa...Lebron ide na ulaz pesaka,reket je prazan,kontakt ne postoji..poredite neuporedivo,prostor je otvoren zbog sutera. Lebron James je odigrao vise od 60+ utakmica vise od Jordana,Majkl i dalje ima vise blokada,kradja,poena,daleko bolji defanzivac,kao perimetar defender ima manje skokova i 51% sut iz igre kao bek suter u eri Bullsa,12 asistencija u proseku kao point guard. Covek se posle sam vratio na beka sutera jer vise voli to da igra. Majkl Dzordan je kompletan igrac u svakom segmentu ukljucujuci stvari kao sto su post igra,footwork i sve ostalo. Mnogo ljudi ovde iznosi nebuloze. Osim toga sto James sa 33 igra najbolju sezonu igraju je i Riki Rubio,Joe Ingles,Rukiji dominiraju ligom..to nista nije slucajno kao ni cesti triple dablovi,igra je neverovatno otvorena i meka i to je cela prica. Niko ne moze da brani coveka od 120kg u igri bez kontakta. The Worm cuva Shaqa u igri sa kontaktom!!
    (The Worm, 29. maj 2018 12:31)

    # Link komentara

  38. @Jumko
    Misliš na Engleze kako su lepo počastili golmana Liverpula i njegovu rodbinu ili na Amere posle prelaska Lebrona iz Klivlenda u Majami. Moraš precizirati
    (Vladimir, 29. maj 2018 12:27)

    # Link komentara

  39. Neverovatno ponašanje igraca Houstona, bezobrazno rekao bih...igraju 7 utakmicu za prvo finale posle 20+ godina a oni peglaju trojke ko da su na treningu. Ljudi idu u kontru 2na1 i ovaj drugi odlazi u cosak da šutne za 3. Pa mislim stvarno.
    Ono sto je Durant pogadjao na kraju, ono je stvarno tesko objasniti, pa ko ono moze da brani? Nema tu pomoći.
    Nije Houston imao ni srece, u jednom napadu Ariza za 3 i lopta izadje iz kosa, u kontri Kari pogadja obruč, lopta udara u tablu i udje.
    (CJC, 29. maj 2018 12:25)

    # Link komentara

  40. batko pamcenje mu kratko, serija za prsten se igra na 4 dobijene utakmice tako da 3:1 za klivlend ne moze biti ni u pismu. bice 4:1 za voriorse.
     (ja sam, 29. maj 2018 12:23)

    # Link komentara

  41. NastyB,

    Rodjace, uglavnom se slazem s tvojim analizama. Malo mi je islo na k* tvoje konstantno kritikovanje Radonjica, al’ Boze moj, svako ima prava na svoje misljenje.
    Elem, apsolutno se slazem da je danas apsolutno sve podredjeno profitu, samo me boli glava od razmisljanja kako dolazimo do namestenih serija? Verujem da je tako, samo ne razumem da li je citava ekipa, kao i rukovodstvo, ukljuceno u tako nesto? Ako jeste, to je veoma, veoma ozbiljna stvar, gde teska robija visi u vazduhu. U US se ipak kako tako postuju zakoni. Isto tako, ako su svi ukljuceni, u nekom trenutku neko moze da progovori. Moralni pritisak, strah, vise je opcija... Zatim dolazimo do nezavisnog novinarstva koje u US i te kako postoji. To je takodje veliki problem.
    Ako su, pak, ukljuceni samo pojedinci, ko su oni? Harden koji masi toliko suteva, Durent koji ne moze da se sastavi i vise meceva a proradi kad vise nema nazad? Tompson koji vadi ekipu za 3-3 u seriji? Kako se to radi?
    Zanima me tvoje misljenje, ja nisam pametan.
    U fudbalu se to obicno radi s jednim, max dva lika, i to mahom autsajdera u nekom timu. Navodno fatalna greska, los pas, autogol, nespretan start ili igranje rukom za penal. A kako je u basketu, gde se igra na ukupno 200 poena, trener menja onog kome ne ide osim ako nije superstar. I to da se namesti maksimalan broj utakmica, za 3-3 i sto veci profit? Veoma tesko, po mom misljenju, a opet verujem da postoji velika mogucnost.
    Sta ti mislis?

    Pozd.
    (tebric burazengija, 29. maj 2018 12:21)

    # Link komentara

  42. srbija bogata zemlja kaze covek i ostade ziv.svasta cuje covek danas.
    (just, 29. maj 2018 12:20)

    # Link komentara

  43. Ajde ovo sve, nema veze, ocekivano... GS ce da uzme jer ima bolji tim, ali zato sledece godine se kao feniks iz pepela dize najveci tim u istoriji NBA lige, NEW YORK KNICKS!!!!!
    (Sittin' here in Queens, eating refried beans..., 29. maj 2018 12:17)

    # Link komentara

  44. (chombe, 29. maj 2018 09:23)

    Logicno.
     (Batko pamcenje mu kratko, 29. maj 2018 12:14)

    # Link komentara

  45. nezna se da li je dosadnija formula ili nba liga !
    (jocaa, 29. maj 2018 09:36)

    Od svega toga Moto GP je najdosadniji.
     (Batko pamcenje mu kratko, 29. maj 2018 12:13)

    # Link komentara

  46. @chombe kad znas sta ce biti fino u meridian kod njih ima kvota za sve pa sve pare na to a ne ovde da prosipas pamet
     (zvezda, 29. maj 2018 12:06)

    # Link komentara

  47. KD je dosta bolji od Dzejmsa,timski igrac i ofanzivno je dosta jaci i raznovrsniji.
    (Vlada Cerak, 29. maj 2018 08:46)

    Hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha…haha h.....vic dana...
     (Hahahahaha, 29. maj 2018 12:01)

    # Link komentara

  48. Citam komentare i svi pominju povrede pojedinih a izostavljaju jako bitnog igraca koji se povredio a bez njega koliko god su dobri nisu kao sa njim,Igudala.Bitan sraf i ko gleda utakmice ili se razume shvatice.Dzaba i CP i komplet svima kad je GSW kompletan jako tesko ih je dobiti!
     (kiza, 29. maj 2018 12:01)

    # Link komentara

  49. @Rucker Pack
    Neistina. Najvise izgubljenih finala u istoriji ima Džeri Vest ako si uopste cuo za njega. On ima 7 izgubljenih finala.
    Jedno pitanje za tebe.
    Jel bolje ispasti u finalu ili u prvom kolu plej ofa?
     (M V P aka JeRemija, 29. maj 2018 11:57)

    # Link komentara

  50. Za Kralja dobra stvar je to što se najpre igra u Orakl areni. Prvi meč će GSW svakako da bude raspucan i tu je pobeda sigurna. Ali zato već u drugoj postoju mogućnost brejka. Eventualni brejk bi Klivkendu dao veliku nadu, pa bi uz malo truda mogli da dobiju oba naredna meča kod kuće. I tada im ostaju tri meč lopte, dve u gostima, a jedna kod kuće. Ovu kod kuće mogu lako iskoristiti i rezultat da bude 4-2 za Kavse.
    Nadam se neizvesnoj seriji!
     (Malkom, 29. maj 2018 11:57)

    # Link komentara

  51. Hoće li neko da mi objasni zašto su izumrli centri u NBA?
    (Danny Crane, 29. maj 2018 11:55)

    # Link komentara

  52. @Hell
    "jedva cekam da pocne samaranje vase kraljice naduvane steroidima".
    Velika je bol tvoja. Velika. Zao mi je.
     (M V P aka JeRemija, 29. maj 2018 11:54)

    # Link komentara

  53. Jedini ponavljam jedini razlog zasto je hjuston dobio 3 utakmice je neigranje Iguadale za Gsw. Ko razume basket, sport,

    shvatice u sekundi o cemu pricam. Sportski pozdrav
     (the clash, 29. maj 2018 11:53)

    # Link komentara

  54. Tri stvari:

    1. GSW ima srece pored neospornog kvaliteta. Kajri i Lav povredjeni 2015, Kavaji 2017. i CP3 2018. Da su bili zdravi pitanje je da li bi GSW igrao cetri uzastopna finala i koliko bi titula osvojili.

    2. Klej Tompson je najbolji i najvazniji igras GSW.

    3. GSW je ogroman favorit protiv Klivlenda. Hujuston im je parirao adekvatnim preuzimanjima, a u odbrani Klivlendu treba jedno Dzejms tri puta da se replicira da bi odbranili neki napad.
    (Bokacho, 29. maj 2018 11:47)

    # Link komentara

  55. Doslo na naplatu foliranje,padanje i trazenje kontakta od Hardena a i antipaticni su za medalju iako lep tim su sklopili.Sa jos jednim dobrim tj jednom zvezdom na poziciju 3 iduce godine garant finalisti
     (laki, 29. maj 2018 11:47)

    # Link komentara

  56. pera pisar@ Sanse samozvanog kralja i Klivlenda u finalu su jednake udaru asteroidu u nasu lepu planetu.
     (pribil, 29. maj 2018 11:40)

    # Link komentara

  57. @ Vetar u ledja...
    Mislim da je isti tim bez Durenta osvojio titulu i pobedio tim za koji je igrao Durant.
    Tako da ne moram da zamisljam, desilo se.
    Pozdrav
    (bla bla, 29. maj 2018 11:38)

    # Link komentara

  58. P.S. Ako tim zavisi od jednog igraca to nije tim
    (bla bla, 29. maj 2018 05:45)

    # Link komentara

    Nije - to je los tim. (;
    (Sasa, 29. maj 2018 11:38)

    # Link komentara

  59. @Vetar u ledja...
    Mislim da je GSW osvojio sa istim timom bez Durenta i da je pobedio tim za koji je igrao Durent.
    Tako da ne moram nista da mislim i zamisljam, to se vec desilo.
    Pozdrav
    (bla bla, 29. maj 2018 11:35)

    # Link komentara

  60. Obzirom kako Golden Stejt, koji ionako ima ubedljivo najjači sastav na svetu, ima sreće sa povredama protivničkih igrača svih ovih godina u plej ofu ( Lav, Irving, Lenard, Kris Pol...) tako očekujem i da u ovom finalu Andre Iguadala zaigra sto posto spreman dok sa druge strane ne bi bilo iznenađenje ako se povređenom Lavu pridruže recimo Korver, Grin ili Smit...
    Biće ovo najizvesnije finale u poslednjih nekoliko decenija. Da su recimo Klej i Iguadala u Kavsima postojala bi neka ravnoteža. Ovako, Klivlend nema ni 2% šanse za uspeh. Očekujem stvaranje novog supertima sledeće sezone koji će moći da parira Voriorsima, inače će GS uzeti 6 titula zaredom...
     (M V P aka JeRemija, 29. maj 2018 11:30)

    # Link komentara

  61. Ovaj Harden ne bi mene sacuvao.
    (ksk, 29. maj 2018 11:29)

    # Link komentara

  62. Džejms Harden: 2/13 za tri.
    Erik Gordon: 2/12 za tri.
    Trevor Ariza: 0/12 iz igre, 0/9 za tri.

    Hjuston je trenutno bruka za NBA! Da su sa ovakvim kosarkasima koje neki nazivaju sjajnim i idu dotle da ih porede sa najvecima u istoriji, prosli u finale, bilo bi to veliko razocarenje za ovaj sport. Golden Stejt uopste nije igrao na ocekivanom nivou. Usli su u sezonu i plej of van prepoznatljive forme i opet su kao takvi dosli do finala. Ovo je razlog iz kojeg Hardena samo ostrasceni mogu nazvati vrhunskim kosarkasem. Sramota. Ariza je imao cak 21 promasaj u nizu. Sta neki zele da gledaju u finalu.....
    A Dzejms Harden je u sedam meceva imao sledecu uspesnost suta: 14/24, 9/24, 7/16, 11/26, 5/21, 10/24 i 12/29. Ova bruka je jos dobra kako isto izgleda kada se statisticki podeli na suteve za tri odnosno dva poena.
    (Sasa, 29. maj 2018 11:27)

    # Link komentara

  63. GSW ove sezone nista posebno ... ali Harden ne bi dobio ni Široki u play off-u bez Pola ... Jednostavno Brada nije za velike utakmice ...
     (rade, 29. maj 2018 11:27)

    # Link komentara

  64. Ovaj Golden Stejt je Real NBA-a. Da je Hjustonu ostao Pol odavno bi pakovali kofere, a ovako ce sad da se prica o nekoj njihovoj dominaciji, bla bla. Mada, toliko ruznu silovateljsku kosarku igra ovaj Hjuston da mi ni njih nije preterano zao.
    (Sabre, 29. maj 2018 11:24)

    # Link komentara

  65. Kako je ovo bilo mucno za gledati... I ovo je po mnogima od vas kao najbolji tim svih vremena (pitam, a pritom navijam za njih radi Durenta)? Nesto cvrsca odbrana i odma problem, ako samo malo stane sut, to je to, kraj. Da je Hjuston nesto ubo u drugom, verovatno bi pobedili. Drago mi je sto nije ali opet ej, igra se polufinale lige, a ekipe naizmenicno deluju tolike melanholicno, a igra se svodi daj da sutiramo za tri pa ako krene krene, koga krene taj dobija. Stvarno ne znam sta vi koji tvrdite da je kosarka napredovala, da je bolja, gledate i vidite? Pa veceras da je Karija samo trunku losije islo, uz isti ovaj ocajan sut Hjustona, bilo bi na noz do kraja. G. State ne moze loptu da uhvati pod svojim kosem po pet za redom, jeza. Reci da su najbolji tim svih vremena je za mute, no comment. Kad ih krene deluju mocno ali kad ih trunku stane, izgledaju otuzno. Cikago 96' i Boston 86', pa onda Lakersi 87' i 00', a tu negde dodje ovaj i G. State 17' (navodim prvu godinu iz niza, ako ga ima). I to sve kada bi se igralo po nekim pravilima izmedju, po starim nisu ni tu, a po novim ne znam ni da li vredi porediti jer ovo vise i ne lici na kosarku (ove starije igrace bi verovatno bilo sramota da igraju ovako). Ovim necu reci da su los tim ali nisu ni blizu jaki kako mnogi pokusavaju da ih predstave. Ova odbrana danas je smehotres u odnosu na nekada kako se igrala. Faulovi? Neke faulove koje sudije danas sviraju, ni deca na skolskom basketu ne traze, sramota ih.
    (Lesa, 29. maj 2018 11:21)

    # Link komentara

  66. Pre par dana posle pete utakmice napisah da mi ne bi bilo zao da GS prodje iako ih ne volim..Odvratna igra Hjustona, nema akcija, igra 1 na 1, cim ne igra jedan igrac koji moze da stvori neku akciju (CP3), pogube se i izgube.Sutni trojku kad mislis da ces pogoditi i ne staj i kad imas sut 0/11....
     (Downtown, 29. maj 2018 11:20)

    # Link komentara

  67. Interesantan je ovaj "sukob" GSW i Cleveland navijaca. Meni to lici na sukob izmedju onih koji vise vole srpski/evropski stil kosarke i onih koji preferiraju NBA. Kod GSW brzina, akcije, timska igra i odlican sut - u mnogo perioda jugoslovenska/srpska reprezentacija je igrala tako. Cleveland surova snaga (pre svega jednog coveka) kombinovana sa velikom talentom.
    Licno sam za prvu opciju kao neko ko je igrao kosarku krajem 70-tih i pocetkom 80-tih i kome je idol bio leprsavi (a jos uvek nezaustvaljivi) Kicanovic, ocigledno dajem prednost tehnici nad snagom... neko ce reci da i James ima tehniku i tu bih se slozio - ali, kada bi James-a fizicki sveli na nivo Karija on ne bi imao nikakve sanse...
    (dve skole, 29. maj 2018 11:15)

    # Link komentara

  68. Ako gsw osvoji titulu, onda se ova ekipa raspada, ako ne, ceka nas jos jedna dosadna nba sezona sledece godine... majstorica izmedju ova dva tima, dal gsw zavrsava svoju zlatnu eru titulom, ili lbj postaje na silu "goat"...
     (Mp, 29. maj 2018 11:14)

    # Link komentara

  69. Realno je i bilo ocekivano da Houston bez CP3-a ne moze njima da parira celu utakmicu i u prosloj,a i u ovoj utakmici su prvo poluvreme odigrali nestvarno pogadjali sve sto su sutnuli ali se videlo u drugom poluvremenu da nije imao ko da povuce.GSW je toliko iskusna i pre svega uigrana ekipa sa puno hemije (za sta pre svega cestitke Stivu Keru jer nije ni malo lako napraviti takvu hemiju kad imate ovoliko zvezda u ekipi) da oni cim osete da protivnik malo padne gaze sve pred sobom.U finalu ne ocekujem neku ravnopravnu borbu jer ipak James ne moze da igra sam protiv njih mislim da ce rezultat biti kao i prosle godine.
     (putin, 29. maj 2018 11:08)

    # Link komentara

  70. Ovu seriju je Hjuston izgubio...nista posebna igra GS-a, videcemo u finalu imaju velike sanse
     (aca, 29. maj 2018 10:59)

    # Link komentara

  71. Koja lepota kosarke, ovo je uzas za gledanje. Nema odbrane nikakve, sutiraju odakle stignu, nikakva taktika. Uzas.
    (Dragan, 29. maj 2018 10:58)

    # Link komentara

  72. Al su srećni ovi Warriorsi, svake godine se povrijedi neki važan igrač u protivničkom timu. Koliko god da znaju igrati, duplo više imaju i sreće. A oni svi zdravi ko mazge.
    Ali, nema veze, ako Klivlend pritegne odbranu i onaj J.R.Smit veže dvije krštene partije sa 10+ poena, imamo šanse.
    Go Cavs, WHATEVER it takes.
     (Jezekilj, 29. maj 2018 10:56)

    # Link komentara

  73. Golden State vs LeBron James = 3:4
     (vaso, 29. maj 2018 10:55)

    # Link komentara

  74. Kakva serija... sve je vec receno u komentarima... samo bih dodao jos nesto za one majstore sto pricaju kako KD nije ovo i nije ono...

    Covek je u ovoj seriji oborio rekord po broju poena u finalima zapadne konferencije koji je drzao Hakeem the Dream... toliko o tome koliko covek nije igrao dobro...

    Ta kritika zapravo govori koliko je on dobar igrac i na kakve standarde nas je navikao. Ocekuje nas duel dve najbolje SF u istoriji kosarke ponovo u finalu i 2 od top 5 strelaca svih vremena u karijeri u NBA, pored onih koji ne znaju u to drustvo sa KD i Lebronom ulaze jos Jordan, Chamberlain i Baylor
    (Rade, 29. maj 2018 10:53)

    # Link komentara

  75. Ovde se Hjuston pita ko pobedjuje.
    (Nathan, 29. maj 2018 05:05)

    I šta je odgovorio Hjuston kad su ga pitali?
     (Winston, 29. maj 2018 05:36)

    " Houston, we have a problem"
    (marko, 29. maj 2018 10:53)

    # Link komentara

  76. San Antonio je dobio lebronov miami 2014. u finalu rekordnom razlikom u koševima u finalima.Očekujem da golden state obori taj rekord ove godine.Bit će motivirani da razbiju lebrona kao nikad dosad.
    (Topnik, 29. maj 2018 10:49)

    # Link komentara

  77. Kakav nevidjen epski raspad sistema u 3/ 4 Hjustona. To je neverovatno da ljudi promaše 30 trojki zaredom?
    Jedno vreme gledam statistiku za 3pts 6 od 40? Zbog toga i ne treba da igraju finale. U prvom poluvremenu su ih uništivali sa Kapelom u reketu gde je dao gomilu poena i onda u 3/ 4 cela filozofija im se svodila na šut a Harden je isto forsirao ništa nije ubacio. Ovo je Hjuston lagano mogao da reši samo da su u drugom delu imali neku pametniju ideju u napadu.
    Imali su dorbu šansu jer je Klej Tompson rano ušao u problem sa faulovima, Kari i Grin su bili u rasulu.
     (marko, 29. maj 2018 10:49)

    # Link komentara

  78. To je to, poslednje dve rutinski, kao sto sam i mislio.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Make, 29. maj 2018 05:54)

    To i nije bilo tesko predpostaviti, imajuci u vidu da nije igrao Chris Paul sa kojim su Rocketsi jaci najmanje 30%.
    (xxx, 29. maj 2018 10:48)

    # Link komentara

  79. Taga da, taga da, taga da ta ta. Njiiiiiiha. Nastavice se proslogodisnja saga "Durantula jase Kralja".
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lale gator, 29. maj 2018 05:32)
    Koliko se sjecam Kralj je sve u paketu prvi zajahao Duranta, Westrbooka i HArdena zajedno.

    Vidjeli smo igre Duranta dok uz sebe nije imao 2 najbolja sutera lige svih vremena.
    (miki, 29. maj 2018 10:44)

    # Link komentara

  80. Hjuston je zasluzio da ispadne, kakve crne sudije kad onako sutiras nema ti spasa. A ovi sto otpisuju kralja kao da do sada nisu naucili lekciju. Niko nije nepobediv,isto su tako pricali 2016 kada je bilo 3-1 za GSW pa su dobili 4-3 a ne sad kad je 0-0.
    (esco, 29. maj 2018 10:44)

    # Link komentara

  81. Durant je svojim prelaskom u gsw ucinio jednu jako lijepu i interesantnu igru nezanimljivom.... not cool bro... not cool
     (bixente, 29. maj 2018 10:34)

    # Link komentara

  82. Rakete promasile 27 suteva za 3 poena za redom. Niko nikada nije bio tako neuspesan u plejof utakmici.
    (XXX, 29. maj 2018 05:44)

    Jeste, bio je, i to Orlando Medziksi.
     (Batko pamcenje mu kratko, 29. maj 2018 10:22)

    # Link komentara

  83. (Majčin sin, 29. maj 2018 05:51)

    Pa i jesu sudije krive, navlacile slobodnjake za Voriorse. U finalu im to nece pomoci, King Dzejms i ekipa ce ih izdominirati sa 3-1 u ukupnoj seriji.
     (Batko pamcenje mu kratko, 29. maj 2018 10:21)

    # Link komentara

  84. Za tri poena 7 od 44, pa Crnokosa iz Kosjerića bi dobila raspali Hjuston. GSW zasluženo u finalu, zato što su TIM. Pojavi se odjednom Kari sa par trojki i Tompson pogodi par šuteva i to je to, Durent je bio standardan, Grin u odbrani... To je ekipa, a ne Hjuston koji zavisi samo od Hardena.
    (fantom, 29. maj 2018 10:21)

    # Link komentara

  85. Lebron VS Durent, Kari, Tompson, Grin, Iguadala!
     (Kangrga, 29. maj 2018 10:20)

    # Link komentara

  86. Da počnem i ja da smaram malo sa poređenjem današnje košarke sa onom iz osamdesetih i devedesetih. Ljudi, nije dovoljno da vidite hajlajtse i da tvrdite da su ovi košarkaši bolji od tadašnjih. Njihovo shvatanje košarke ne može da se poredi. Shvatate li da najbolji košarkaši iz ranijih era jednostavno nisu imali na umu budženje statistike? Ne smem ni da zamislim da je Džordan išao na svaki skok umesto Rodmana, da je izigravao pleja umesto Harpera... A tek da je umesto 20 šuteva po meču "uzimao" 40, da je umesto oko tri pokušaja za tri po meču imao 10-ak (a procenat za tri u čitavoj karijeri mu je tek nešto slabiji nego Hardenu, a u kasnijim sezonama čak i mnogo bolji).

    Kako god, da ne pišem previše, nema poente, nego jednostavno, umesto hajlajtsa Džordana, Stokton/Melouna, Pejtona, Drekslera, Olajdžuona, pogledajte na YT snimak neke cele utakmice, da vidite igru i stvari postaju mnogo jasnije. Ne moraju to bitu biti Bulsi. Pogledajte Jutu, Sanse, Sonikse... Ne kažem da LBJ ne bi bio zvezda i da je ranije igrao košarku, ali TIMOVI iz tog vremena ne bi dozvolili da ih pobedi jedan igrač, pa samim tim ni LBJ ne bi mogao da ima brojke kakve ima danas. Tj. mogao bi, ali ne bi video više od prve runde plej ofa za života.
    (Agilni, 29. maj 2018 10:17)

    # Link komentara

  87. Bas mi drago ne volim ove iz hjustona
     (vidim, 29. maj 2018 10:10)

    # Link komentara

  88. Iz gs da zahvale Krisu Polu.
     (djoni, 29. maj 2018 10:09)

    # Link komentara

  89. JEZIVO KOLIKO SRECE IMA GOLDEN STATE ODVRATNA EKIPA.BEZ CP3 JEDVA POBEDISE SA 4.ALL STAR IGRACA NIKO NIKADA NIJE NAPRAVIO TAKAV TIM.VOLEO BIH DA SLEDECE GODINE PREKO LETA SE NAPRAVE JOS JEDNA EVENTUALNO DVE TAKVE EKIPE I DA SE NBA TOTALNO UNISTI SAMO DA BI ZGAZILI GS. DA VIDE OVI STO SE NJIMA ODUSEVLJAVAJU KOLIKO ZAPRAVO VREDE.
    (Aleksej anti limar anti Igokea, 29. maj 2018 10:04)

    # Link komentara

  90. Kakva je ovo kosarka Hjustona, kakav je ovo trener??? Samo udri za 3, pa sta bude. Akcije nema, taktike nigde, smejurija...
    (bajchilo, 29. maj 2018 05:04)

    Bas kao ona Sase Djordjevica! Tako su i prosli.
    (NS, 29. maj 2018 09:58)

    # Link komentara

  91. Da se CP3 nije povredio naslov bi bio drugaciji:"Polu prvo Finale, Rakete odletele dalje dok Ratnici odlaze kuci". Ne mora da znaci ali obzirom koliko Paul znaci svom timu ovo je vrlo verovatno. Steta za njega ali ne zbog toga sto se nije plasirao u NBA Finale nego zbog toga sto se povrredio i to jos na samo 20 sekundi do kraja utakmice cisto da mu bude jos teze.
    (MaliDaki, 29. maj 2018 09:55)

    # Link komentara

  92. Dve najodvratnije ekipe u finalu.
     (ScCZ, 29. maj 2018 09:51)

    # Link komentara

  93. Stef Kari drzi visak a Le Bron mesa malter
     (Vitez Koja, 29. maj 2018 09:47)

    # Link komentara

  94. Lako je kako neki kažu "rutinski" savladati Houston koji je značajno oslabljen neigranjem Chris Paula, inače bi bila druga priča!
     (NBA, 29. maj 2018 09:46)

    # Link komentara

  95. Igra GSW u drugom poluvremenu kosarka iz Bajke!
     (Bg, 29. maj 2018 09:44)

    # Link komentara

  96. Dva navijaca GSW pod kosem gde je klupa Hjustona su su u drugom poluvremenu objasnila kako se navija...
     (Fan, 29. maj 2018 09:42)

    # Link komentara

  97. Svaka cast GSW. Koliko god da ih ne volim, stvarno su masina. Neverovatno koliko ih sreca prati u u PO utakmicama, pogotovu zavrsnim. Sada se Kris Pol povredio i to kada je biko najbitnije, pre 3-4 godine u finalu se povredi Irving. Ubedjen sam da bi Hjuston ovo dobio da je Pol igrao. Svejedno, zasluzena pobeda GSW. U finalu 4-1 za njih, ma koliko zeleo da Lebron uzme novi prsten.
     (Obelix, 29. maj 2018 09:40)

    # Link komentara

  98. nezna se da li je dosadnija formula ili nba liga !
     (jocaa, 29. maj 2018 09:36)

    # Link komentara

  99. Opet finale Golden Stejt - Klivlend, smorili su i jedni i drugi. Generalno, NBA je smorio, ne pamtim kada sam odgledao celu utakmicu, od pocetka do kraja. Cetvrtina traje 12 minuta, tajm auti im traju po 5 minuta, utakmice predugo traju, bude ti dosadno tokom cele utalmice. U finalu ce Golden Stejt da pregazi Klivlend, jer 90 posto ekipe Klivlenda je sjajni Lebron, da nema njega u ekipi, Klivlend bi bio na dnu tabele na istoku. Ali ne moze covek sve sam, jeste on najbolji NBA igrac danasnjice, i igra i dalje ko zmaj sa svojih 34 godine, ali dzabe kad su mu saigraci amateri. Voleo bih da se od sledece sezone u ekipu Bostona vrate spremni i zdravi Kajri Irving i Gordon Hejvord, uz eventualno neko pojacanje na poziciji 4-5 i postojecu garnituru igraca (Tejtum, Horford, Braun, Moris, Smart, Rozir) bice glavni favoriti za NBA titulu, rame uz rame sa Golden Stejtom i Hjustonom. Ljudima je vise dosadilo da godinama gledaju jedne iste ekipe kako se bore za titulu. Sto se tice Klivlenda, oni od sledece sezone postaju jedna od najgorih ekipa u ligi, jer ce da im ode Lebron. A sto se tice Lebrona, sve zavisi gde ce da ode. Ako ode u Lejkerse kao sto se prica, moze da se oprosti sa osvajanjem jos koje NBA titule. A ako ode u recimo Filadelfiju (i to se prica), bice to veoma opasna ekipa.
     (Svetski Mega Car, 29. maj 2018 09:34)

    # Link komentara

  100. Ovi sto pljuju sudije, slusaju komentare pospanih komentatora sa SK. Gordon svaki ulaz ide sa kolenom napred na coveka, i ne znam, sta treba da mu sviraju, faul za njega ? GSW umetnost kosarke.
    (parx, 29. maj 2018 09:34)

    # Link komentara

  101. Ovi iz Hjustona da se porazmisle kolektivno šta igraju, a naročito ovaj Harden sa besomučnim ispucavanjem step-back trojki kad su imali dvocifrenu prednost i kada su ostali igrači bili relativno razigrani. Ejj, da promašiš skoro 30 trojki u nizu, pa kakva je to ekipa čoveče i na kraju samo 10 razlike, što govori da je pobedila "manje loš" tim, a rekao bih i kroz celu seriju. Verovatno osvaja GSW (iako bih voleo da to budu Kavsi sa fantastičnim LeBronom) i ove godine. Iskreno se nadam da Boston Seltiksi na čelu sa Irvingom, Tejtumom i ostalom kompanijom, naredne godine prekidaju niz Voriorsa i vraćaju ovaj legendarni klub na staze stare slave i uspeha : )
     (Natakobîte Yanakîtu, 29. maj 2018 09:31)

    # Link komentara

  102. Ucesnici finala su se znali i pre pocetka sezone. Jedino pitanje je u kom stepenu je ovo bilo izrezirano? Prosle godine je bila metla jer se ispostavilo da je Klivlend za klasu bio bolji od Bostona, a GS za klasu bolji od Klivlenda i za dve od svih ostalih. Sada tako ne izgleda, kao bajagi su izjednaceni i postoji neizvesnost. 4:0 je realno, bice 4:2 jer bi 4:3 vec bilo providno.
     (chombe, 29. maj 2018 09:23)

    # Link komentara

  103. Da pojasnimo neke stvari. Hjuston bi izuo iz cipela svaku ekipu sa Istoka. Definitivno! Naklon do poda Harden&Co! Bilo bi zanimljivije da je CP bio fit, ali sta da se radi. I ova utakmica je potvrdila staru, dobru: "Um caruje, snaga klade valja". Velicanstveni SC, KT i KD su preveliki zalogaj za bilo koga u trenutnoj hijerarhiji NBA. Briljantni trio je jednostavno nedostizan i bice lepo gledati jos jedan trijumf talenta, znanja i umeca u duelu sa likom koji u trideset i cetvrtoj u kontinuitetu igra izmedju 45-48. minuta, bez odmora, svaki drugi dan. Sve je to normalno, jel tako? Ja ne bih rekao... Do velikog finala, pozdrav svim ljubiteljima NBA kosarke i prijatan dan svima.
    (Walldorf, 29. maj 2018 05:46)
    Taj lik se nikad nije povrijedio za 15 godina karijere. Sve je to normalno zar ne?
    Da li mislis da postoji dop koji ti omogucava da se nikad ne povrijedis?
    Taj lik je poseban atleta, nikad niko nije bio takve fizicke spreme i takvog tijela.
    Njemu padnu na nogu, izvrnu koljeno on ustane, sveze patiku i nastavi.
    Tijelo mu je jedinstveno a to se ne postize nijednom dopom.
    Pusa.
     (Doljo, 29. maj 2018 09:23)

    # Link komentara

  104. Nisam gledao, ali citam ovde da je 27 trica promaseno zaredom..pa to je vec u domenu cuda, cisto statisticki bi neka trebala uci.
    Cudo onda da i gore nisu prosli.
    Ne bi mi bilo zao da su ih Roketsi ohladili i da Kris Pol igra malo onu igru oko onog zvakatora.
    (Doktor sa plaze, 29. maj 2018 09:22)

    # Link komentara

  105. I gle cuda obe polufinala na 7 utakmica i opet isti finalisti?Daj da bude zanimljivo a jos se i raketama pomerio nisan mora na bazdarenje.
     (Najbolji je opancarev lepak, 29. maj 2018 09:20)

    # Link komentara

  106. Bas me interesuje da li Ameri, posle uzivanja u sportu i ovoj seriji, sada pljuju Hardena kako je to svojstveno jednom drugom narodu, kome je i nenormalno ovakvo ponasanje i navijanje kao sto je u Nba halama!? Hvala.
     (Jumko, 29. maj 2018 09:19)

    # Link komentara

  107. Golden State je kao Real. Ne igraju ništa a uvek na kraju pobede.
     (Dirk, 29. maj 2018 09:14)

    # Link komentara

  108. Да су играчи Хјустона погађали уобичајених 40c/o за три поена добили би меч са двадесетак разлике, што је и прави однос квалитета тимова.
     (Лепи Цане, 29. maj 2018 09:13)

    # Link komentara

  109. Zamislite Željka Obradovića kao trenera ovog Hjustona, pa mislim da bi Hardenu isčupao bradu dok bi mu faca bila tamno-purpurna!
    (zlopamtilo, 29. maj 2018 09:11)

    # Link komentara

  110. Ocekivano!Hjuston nije imao sta traziti u ovoj sedmoj utakmicu,svoju sansu su trebali traziti ranije.E sad moze li Lebron opet sam protiv svih vidjecemo,iskreno volio bih, dosta vise ovih nadmenih "ratnika".
     (aco rs, 29. maj 2018 09:10)

    # Link komentara

  111. Gsw jedva pobjedio ekipu koja promaši 27 pkuušaja za 3 .
    I već otpisujete CC i lebrona .
    Ništa nije gotovo.
    A besmisleni komentari igra 48 minuta bez pauze tek su besmislica .
    Jel gledao neko kako frajer dozira igru, svježinu, energiju ?
    Ja sam inače jordan fun . Ali sa ovim playoffom sam siguran . Lebron James igra najbolju kosarku u povijesti ove igre . Jordan je za njega samo atletični baletan i ništa više ...
    (Marko, 29. maj 2018 09:03)

    # Link komentara

  112. Vidim ovde mnogo prognozera,svaka cast,ima zaista i poznavalaca,detaljnih analiza i sl. Dzabe sve to kad jedan covek vec zna ko pobedjuje u finalu. Njegovi inicijali su AS. Ko prati razumece. Sve je ovo cirkus,samo su neki klovnovi bolji i uspesniji od drugih.
    (PrincNaZrnuGraska, 29. maj 2018 09:01)

    # Link komentara

  113. L J-do pobedb!!!
     (darth vader sa B.Brda!!!, 29. maj 2018 09:01)

    # Link komentara

  114. Razbice ih LBJ u finalu svim srcem uz Klivlend... imaju previse srece da im se protivnicki igraci povredjuju ali vratice ih LBJ na fabricka podesavanja...
     (alex, 29. maj 2018 08:51)

    # Link komentara

  115. Finale:"kako me nervira ovaj Grin,dobar je Steph igrac ali zvace onu gumu,ovaj Tompson samo zna da sutne trojku,Lebron igra sa debilima i ne moze sam jbg. hahahaha!!!
     (luther, 29. maj 2018 08:49)

    # Link komentara

  116. Kralj će vratiti titulu u Ohajo
    (BSV, 29. maj 2018 08:47)

    # Link komentara

  117. Zamisljam ovu ekipu GSW-a da trejduje Durenta za A.Davisa,kakvo bi to savrsenstvo bilo,jos ubitacnija ekipa,onda bi bukvalno bili popunjeni na svim pozicijama,na kecu Kari,dvojka Thompson,trojka Iguadala,cetvorka Green i na petici Davis,majko moja sta bi to bilo!?
     (Dacha, 29. maj 2018 08:47)

    # Link komentara

  118. KD je dosta bolji od Dzejmsa,timski igrac i ofanzivno je dosta jaci i raznovrsniji.
    (Vlada Cerak, 29. maj 2018 08:47)

    # Link komentara

  119. KD je dosta bolji od Dzejmsa,timski igrac i ofanzivno je dosta jaci i raznovrsniji.
    (Vlada Cerak, 29. maj 2018 08:46)

    # Link komentara

  120. nakon sijaset objasnjenja kako i zasto , na kraju se cela price svodi na to da , kao i uvek do sad , u ovakvim utakmicama pobedjuje ekipa koja pogodi vise otvorenih suteva . Hjuston je u drugom poluvremenu sutirao tragicno . ako ste primetili slicno se desilo i Bostonu na jucerasnjoj utakmici . jednostavno ne mozes pobediti ako promasis toliki broj otvorenih suteva(najcesce onih za 3 poena) .
    (steva, 29. maj 2018 08:46)

    # Link komentara

  121. Dobro je da vidimo najbolje kosarkase danasnjice jedne naspram drugih.Mislim da je trenutno Dzejms rame uz rame sa KD,Demon Grinom,Tomsonom.Stefon Kari je ipak enigma za sve njegove cuvare i ovo mu je 4 uzastopno finale i nece propustiti ovu priliku.Dzejms I Kevin Lav,Tristan Tomson,Korver,Smit Vrhunski igraci ali smatram da je Karijeva trupa bolja i raznovrsnija i timska igra je kljucna u preuzimanjima u odbrani.Kosarka se ne igra na silu i na posed jednog lopte jednog coveka.
    (Rambo, 29. maj 2018 08:44)

    # Link komentara

  122. "Ново финале са Краљем"! Наслов је све рекао, МОНОТОНИЈА СЕ НАСТАВЉА! Навијаћу као и досад за "Краља"! 👍
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 29. maj 2018 08:43)

    # Link komentara

  123. Jednostavno sutem za 3 poena se ne dobijaju serije,po neka utakmica da ali ne vise od toga jer sut kad stane mora da postoji plan B a to Hjuston nema bez Krisa Pola jer on je u stanju da izmisli poene sto se najbolje videlo u 4 i 5-oj utakmici gde je pogodio neke neverovatne suteve i uspeli su da pobede ali cim njega nema plus blago receno katastrofalna igra svih ostalih zna se rezultat na kraju. GSW-u u ovakvoj small ball postavci mnogo fali Iguadala i sa njim bi jednostavno zavrsili posao jos u petoj utakmici,ovako su morali da se muce svih 7. U finalu Klivlend sa ovakvom postavkom igre kao protiv Bostona nema ni promil sanse u finalu,max dve pobede i to ako se ne zajebavaju mnogo iz GSW-a,Lebron ce da izdominira sa brojkama ali to ce biti zanemarljivo na konacnom rezultatu.
     (Dacha, 29. maj 2018 08:42)

    # Link komentara

  124. Steta sto nije Paul igrao. Inače, GSW je zasluzeno dobio seriju. U ove dve zadnje su pokazali zasto su masinerija.
    Sad pauza do petka.
    (JPR24, 29. maj 2018 08:40)

    # Link komentara

  125. Bio mi je Golden Stejt simpatican i navijao sam za njih do pre sezonu dve. Najvise zbog toga sto su skoro uvek, bar od kada ja pratim nba, bili kanta za nabijanje. A onda su sa Karijem postali najjaca ekipa u ligi. I bilo mi je drago zbog toga. Ali sada... Ulicarska arogancija Stivena Karija mi je ogadila GSW za ceo zivot! Svim srcem u finalu za Kralja Dzejmsa! A sto se tice Hardena... Krenem da gledam Hjuston protiv bilo koga i onda se Harden zaleti u kontru, napravi pet koraka pa spusti loptu, ja lepo daljinski i na spavanje. Ne mogu da gledam takvu kosarku!
    (Steve G, 29. maj 2018 08:40)

    # Link komentara

  126. Svim srcem uz Lebrona u finalu, mada verovatno ne moze sam, ali i ovo sto je uradio do sad je neverovatno...
     (Rajko, 29. maj 2018 08:40)

    # Link komentara

  127. Ma da li je moguce?!?!
     (Savo, 29. maj 2018 08:34)

    # Link komentara

  128. Ovaj GSW i pored svih superzvezda u ekipi ima nevidjene sreće. Oni bi ovo ladno izgubili da C Paul nije bio povredjen, ali bez problema. Toliko očajan Hjuston, a i dalje su se nosili sa njima.
    Sad bih voleo da im LeBron uzme prsten, što je ravno nemogućem, ali bio bi gušt.
    (tocka, 29. maj 2018 08:34)

    # Link komentara

  129. kao sto napisah pre nekoliko dana,serija je bila zavrsena povredom zadnje loze Krisa Pola...to je bilo jasno svakom ko iole prati kosarku,a kamoli igracima na terenu.svima onima koji pisu-"kako moze tim da zavisi od jednog igraca" moj odgovor je-moze.ako je taj igrac Kris Pol,i ako vam je protivnik Golden Stejt u finalu(konferencije) NBA lige. u svakom slucaju,mislim da bi ljudi koji vode NBA ligu,mogli da razmisle o tome,koliko je dobro za biznis koji vode da povrede odredjuju sampiona.o tome koliko je to dobro za kosarku...nema potrebe ni razmisljati.
    (branko, 29. maj 2018 08:29)

    # Link komentara

  130. Rutinski...
    (На лепом плавом Дунаву, 29. maj 2018 08:29)

    # Link komentara

  131. Glup sistem, istok je truba. Treba prvi sa zapada protiv 8. na istoku itd.
     (regulus, 29. maj 2018 08:27)

    # Link komentara

  132. namestaljke brate
     (jovan, 29. maj 2018 08:24)

    # Link komentara

  133. Ovo sad je cak i bolje od devedesetih. Kad kazem sad mislim na zadnje 4 godine. Ovi koji velicaju 90te prvo su u zabludi da je tada svaki tim imao po 2 superstara igra je bila dosta ruznija za oko vidim da kad govore ljudi o 90im da im je glavni argument kako su odbrane bile bolje i kako su bed bojsi bukvalno tukli Dzordana i sta je tu lepo??? Centri su bili bolji i to je to. Nadjite snimke celih utakmica iz 93. 94. 95. Itd. Ne gledajte samo hajlajtse jer tako i od Marka Simonovica mozete da napravite da je bolji od Rej Alena. Gledajte celu tekmu iz 90ih i ovo danas i odmah ce vam biti jasno sta je lepse za gledanje. A sto se tice toga da je svaka ekipa imala po 2 mocna igraca i to je pa tek velika prevara imali ste ekipe na nivou danasnjeg memfisa ili atlante...
    (Blizanac, 29. maj 2018 08:24)

    # Link komentara

  134. Gotovo ista utakmica kao prethodna. Hjuston dobar do sredine trece, onda raspad, los sut za tri. Steta sto su ostali bez Pola, mislim da bi ih izbacili sa njim u zadnje dve utakmice. D'Antoni je morao da rizikuje sa vise igraca, tesko mozes sa Voriorsima da se juris sa 7 igraca, ipak su oni ofanzivno blizu savrsenstva. Ne volim to besomucno prangijanje za tri, ali od toga, sa sudijskim kriterijumima u danasnjoj kosarci, jednostavno nema odbrane. Sad u finalu, Klivlendu zaista treba cudo da dobiju ovakve Voriorse. Ako uspeju neku utakmicu da daju 10+ trojki i nekako uspeju malo da ih uspore, onda ce imati neke sanse.
     (DukiNS, 29. maj 2018 08:18)

    # Link komentara

  135. Ovdje su nas strucnjaci ubijedili da se KD izgubi u vaznim utakmicama, kako je to on danas imao 34 poena?
    (HARIS, 29. maj 2018 05:45)

    Pa i Harden je imao 32 poena....
    Uostalom, njegovo gubljenje u bitnim mecevima ga je i dovelo u ovu ekipu za koju sada igra i nateralo ga da napravi najsramniji potez u istoriji lige !
    (antiDebil, 29. maj 2018 08:18)

    # Link komentara

  136. Ovo je bilo ocekivano onog trenutka kada se onaj lajavac povredio, malo je i neverovatno kako je sam uspeo da se povredi 50s do kraja meca.
    Druga stvar koja je neverovatna je to koliko GS ima srece ove i prethodnih godina, ovaj se povredio, prosle godine Lenard, pre toga nisu suspendovali Dzrejmonda sto je i dovelo Durenta, pre toga Irving i Love su bili povredjeni i jos neke manje povrede su tu bile, neverovatan splet okolnosti.
    Ova serija je takodje pokazala kolika je razlika u kvalitetu izmedju Djejmsa i svih ostalih igraca, a sto se tice Harden Djejmsa on je sutirao cini mi se 2/33 u nizu, tako da, eto, sada vise ne pobedjujete, koga je briga sto je tako katastrofalan !
    (antiDebil, 29. maj 2018 08:15)

    # Link komentara

  137. Ovo je bilo ocekivano onog trenutka kada se onaj lajavac povredio, malo je i neverovatno kako je sam uspeo da se povredi 50s do kraja meca.
    Druga stvar koja je neverovatna je to koliko GS ima srece ove i prethodnih godina, ovaj se povredio, prosle godine Lenard, pre toga nisu suspendovali Dzrejmonda sto je i dovelo Durenta, pre toga Irving i Love su bili povredjeni i jos neke manje povrede su tu bile, neverovatan splet okolnosti.
    Ova serija je takodje pokazala kolika je razlika u kvalitetu izmedju Djejmsa i svih ostalih igraca, a sto se tice Harden Djejmsa on je sutirao cini mi se 2/33 u nizu, tako da, eto, sada vise ne pobedjujete, koga je briga sto je tako katastrofalan !
    (antiDebil, 29. maj 2018 08:14)

    # Link komentara

  138. Kad sam pisao da se NBA pretvara u nameštenu ligu, da je cilj samo što više love, reklama i prodatih gluposti, a ne sama igra, obavezno sam skupljao silne minuse. A pogledajte se sada.
    Do pre deset dana nije bilo izveštaja o utakmici pre 8 ujutru, a broj komentara na kraju je bio uvek manji od sto, a pogledajte sada. Dođem na posao i u pola osam već izveštaj i oko 150 komentara, koji će se lagano popeti na 250, pa možda i više. Šta mislite kako je to i koliki hajp u Americi??
    Da ponovim da NBA dobija za prava prenosa 2,7 milijardi dolara godišnje. Uđite na ticket deo sajta i pogledajte cene karata za utakmice i da vam se zavrti u glavi, najjeftinija karta „tamo negde među golubovima“ je 190$, parter do terena je preko 1000$, a hale krcate.
    Tu se obrće nezamisliva lova i neko je mogao da poveruje da će Boston bez ijednog superstara da prođe dalje pored glavnog nosioca tog cirkusa ispranih mozgova?? Zar neko veruje da će se finale igrati u manje od 7 utakmica?? Pa, ova ekipa Golden Stejta da ubaci u treću, da ne igraju ni punom snagom, pokidala bi Klivlend na froncle, a ovako će najmanje tri utakmice ličiti na Toronto, a onda se čeka šta će glavni finansijer (Silver) da odluči ko uzima titulu.
    Onaj ko misli da ovde pobeđuje bolji taj ne zna kako NBA sada funkcioniše. Pre 20 godina je Džordan imao tada nezamislivih 33 miliona po sezoni, a danas toliku lovu dobija jedan Konli. I sve je postalo „veži konja gde ti gazda kaže“.
    (NastyB, 29. maj 2018 08:12)

    # Link komentara

  139. Koliko su samo sazreli kao ekipa?!?! Pa nema iskustvo se placa. Oni su ga Boga mi platili kada su 2016 zbog jurcanja rekorda izgubili finale nakon 3-1 u seriji. Na to gorko steceno iskustvo jos dodali KD-a tako da sada mislim da im u 7 utakmica niko nista ne moze. Igraju koliko im treba i tacno znaju kada da dodaju gas i slome protivnika. Jedan je Lebron ali sam tesko... Da se igra jedna utakmica pa je sve moguce al u 7 jako tesko. S druge strane GSW je objektivno najbolja i najkompletnija ekipa i zasluzuju da budu najmanje u finalu. Kakvo bi mucenje od kosarke to bilo da je Houston prosao??
     (Kaba, 29. maj 2018 08:08)

    # Link komentara

  140. Na kraju sasvim zasluženo GSW. Ipak, da budemo realni, da je igrao Kris Pol a bio povređen Durent ili Kari ishod bi bio drugačiji. Veliki maler Hjustona.

    I dalje mi se čini da bi jedan dominantan centar u najboljim ekipama ove godine lako doneo tom timu prsten ove godine. Nekako mi je kvalitet same košarke tanak kada se igra svodi isključivo na besomučno šutiranje trojki.

    U velikom NBA finalu GSW je apsolutni favorit. Lebron igra praktično sam, odbrana Klivlenda nije takva da bi mogla da zadrži na utakmici i Karija i Duranta i Tompsona. Utakmica u kojoj samo dvojica od ove trojice prorade je siguran poraz Klivlenda.

    Kako navijam protiv GSW-a ipak se nadam nekom čudu. Zapravo to bi bilo toliko čudo da bi teško iko više mogao da kaže da Lebron nije bar ruku pod ruku sa Džordanom. Nikada Džordan nije osvojio ni jedan trofej kada je igrao u timu kvaliteta današnjeg Klivlenda.
    (Neznalica, 29. maj 2018 08:06)

    # Link komentara

  141. @ (Walldorf, 29. maj 2018 05:46)

    kakav talenat i pamet-besomučno frljakanje trojki.
    83 trojke opaljeno. pa to nije košarka više. Odvratno u šta se pretvorio ovaj sport.
    (pop, 29. maj 2018 08:05)

    # Link komentara

  142. GSW zasluzeno, steta za neizvesnost serije sto se Pol povredio
    (Starac, 29. maj 2018 07:58)

    # Link komentara

  143. koju poziciju ti igras u GSV???
     (djuka, 29. maj 2018 07:53)

    # Link komentara

  144. Uvek sam više voleo da pobedi GSW od Klivlenda, ali ovoga puta ne. Lebron sam nosi svoju ekipu i to treba da se vrati titulom. Ljudi Dzejms je ove sezone odigrao 100 utakmica i ključnu protiv Bostona je odigrao bez odmora, svih 48 minuta!
     (reci, 29. maj 2018 07:46)

    # Link komentara

  145. Prvo, svaka cast Hjustonu. Ljudi se zale na kvalitet, ali svaka druga ekipa bi bila pociscena i obrnuto Hjuston bi rutinski dobio svaku drugu ekipu. Ne pamtim plej of u kome se Kris Pol nije povredio, iako je kad igra u top 5 u ligi cesto ne igra i to je problem sa njegovim ekipama...
    Za Durenta ostajem pri tome da ima problem sa odlucujucim utakmicama kao sto bih ostao pri tome da je najbolji u ligi i da je podbacio, ne moze se gledati retroaktivno. Medjutim, i pored loseg pocetka odigrao je sjajno u nastavku na cemu mu cestitam. Izgleda da je popravio jedinu (!) slabost u svojoj igri
    (jsx, 29. maj 2018 07:44)

    # Link komentara

  146. Ovog puta dobija Klivlend, zivi bili pa videli
     (citadela, 29. maj 2018 07:39)

    # Link komentara

  147. To je to, poslednje dve rutinski, kao sto sam i mislio. U finalu Kralju maksimalno jedna pobeda. Veliki pozdrav za sve one realne ljude koji sada pljuju sudije, a cele sezone su prozivali Hardena za iznudjivanje faulova pri sutu za 3 poena. Mrzecete GSW jos dugo.
    (Make, 29. maj 2018 05:54)

    Malo si se presao, nisi promenio nick, bukvalno si pod ovim pricao kako je krak ere GSW-a i kako Hjuston prolazi lagano u 6 meceva. Jaoj, kakvi ste...ccc.
     (nista o nicemu, 29. maj 2018 07:39)

    # Link komentara

  148. U finalu 4-0, eventualno 4-1 za GSW
    (Trollston, 29. maj 2018 07:39)

    # Link komentara

  149. Tri tipa komentara:
    1. Hjuston ih razvaljuje, los je Durant
    2. Sudije kradu!
    3. Sve je ovo lose, pobedio bi ih neko iz 90-ih
    U tom redosledu je i umirala nada navijaca Hjustona.
    P.S. Ako tim zavisi od jednog igraca to nije tim
    (bla bla, 29. maj 2018 05:45)

    Izvini, ali samo jedno pitanje, vezano za PS deo. Koliko misliš da bi utakmica pobedio Cleveland u ovom play off-u da LeBron nije igrao. Ne moraš da odgovaraš jer odgovor je 0. Košarka, pogotovo NBA je vođena zvezdama i praktično je nemoguće pobediti bez zvezde (pitaj Boston koji da je imao Irvinga i Hayworda bi se prošetao do finala). Veliki maler za Houston, Ali šta je tu je. Finale će biti u pet utakmica i to ukoliko Golden Stejt uzme sijestu kao u svakoj od prve tri serije... Bez toga je metla bez obzira na to šta Lebron uradi...
    (DJ88, 29. maj 2018 07:38)

    # Link komentara

  150. Ovaj tim jednostavno ovakav kakav je ubija draž Nba lige, a naročito ovog finala.... slijedi opet nezanimljiva serija i 4 1 za Gs, jer nazalost malo je jedan LJ, kad ostali igraju na nivou Minesote.
     (vladan pg, 29. maj 2018 07:26)

    # Link komentara

  151. Sa onakvim timom odigrati ovako očajnu celu sezonu,pa i ovu celu završnicu je za ginisa,samo mogu da zahvale sudijama koji su u svakoj utakmici navlačili za njih ali tu je kralj koji će počistiti takozvane ratnike koji to nisu.
    (Simpo, 29. maj 2018 07:24)

    # Link komentara

  152. Sa Polom, mozda. Bez njega to je to. Nadao sam se da ce Hjuston i Boston proci, cisto da se malo razbije monotonija. Ali ipak iskustvo je presudilo
     (Pera, 29. maj 2018 07:23)

    # Link komentara

  153. Ja sam opet umoran. Gledao celu utakmicu. Sad tek znam kako je Lebronu. Umor je čudo. Onakvo izivljavanje za 3 poena sto je radio Hjuston je anti- kosarka. Falio im je Pol evidentno. Kari odigrao doktorski. Pozdrav.
     (pribil, 29. maj 2018 07:21)

    # Link komentara

  154. Jadni "kralj "
     (Ceca, 29. maj 2018 07:18)

    # Link komentara

  155. BTW kruzi prica da Dzejms hoce da odigra protiv sina jednu sezonu (ili sa njim)... mali ima 13 godina... znaci jos 6-7 godina LeBron na NBA terenima... 

    POZ
    (s, 29. maj 2018 02:46)
    Može sinu da oda svoju tajnu, pa da sinčić napuni dvadeset već naredne sezone.
     (marlon, 29. maj 2018 07:14)

    # Link komentara

  156. @bla bla Skloni Durenta iz GS pa ces da vidis koliko moze da zavisi od jednog igraca. Ne govorimo o nebitnoj utakmici. CP se povredio na kraju pete utakmice u kojoj je H poveo 3-2 i imao dve mec lopte. Ako zaista mislis da bi sve bilo isto i sa njim i da bi GS isto igrao bez npr. Durenta onda ok. GS sve cestitke, zasluzeno, ne mozes da biras ko ce biti na terenu.
    (Vetar u ledja..., 29. maj 2018 07:13)

    # Link komentara

  157. Sledi gengbeng u finalu. Svi na Kraljicu.
     (Lale gator, 29. maj 2018 07:12)

    # Link komentara

  158. @ Make
    Jeste rutinski ali bez CP..
    (Vetar u ledja..., 29. maj 2018 07:08)

    # Link komentara

  159. Dosta vas me kritikuje kako ja pljujem Le brona,a sta vi radite,bacate drvlje i kamenje na GS i KD-a! Jao jedva cekam da pocne samaranje vase kraljice naduvane steroidima i da pocne vase kmecanje tipa kraljica je jadna ne moze sama,sudije su krive,GS ima all star igrace... Patnja vasa ce biti velika!
     (Hell, 29. maj 2018 07:08)

    # Link komentara

  160. 0 od 25 zaredom pokusaja za 3 poena...Mašinac bi zgazio tu ekipu! Toliko.
     (Bratko SRB, 29. maj 2018 07:08)

    # Link komentara

  161. Ovu seriju je definitivno odlucilo neigranje Kris Pola.
     (Danko, 29. maj 2018 07:08)

    # Link komentara

  162. Idemo, u inat svima koji su ih otpisali! Koji bre Pol, koji bre Harden, koje @# zna se ko je batina na zapadu...
    (sryugos, 29. maj 2018 05:40)

    Niko ih nije otpisao, naprotiv, ljudi su navijali za Hjuston jer je GS smorio..
     (xd, 29. maj 2018 06:58)

    # Link komentara

  163. Куазмића за МВП. Још му само то фали. Кад је узео ЕЛ може ваљда и ово. Има исти учинак.
     (Туп туп, 29. maj 2018 06:56)

    # Link komentara

  164. Хјустон без ЦП3 има снаге без пада концентрације за прво полувреме. Он их је држао друго на ранијим утакмицама. Платили су цену форсирања током сезоне. То се десило и Голден Стејт пре две године кад су сви мислили да ће одувати противнике. Мислим да ћемо гледати последње финале Кливленд и ГС.
    Али не потцењује Кливленд сада, јесте ГС фаворит, али нема клупу па има падове у игри.
     (Гиле, 29. maj 2018 06:53)

    # Link komentara

  165. Zasluzen prolaz GSW, iako je falio CP ovaj procenat trojki i igra par igraca Hjustona je veliki znak pitanja, imali su sansu ali je nisu iskoristili. Kapiram ljude koji vole GSW jer su godinama gradili ovu ekipu koju sada imaju, nadogradili su je sa Durentom i kao kolektiv su najbolja ekipa trenutno bez greske. Ono sto mi nije jasno su navijaci GSWa ne samo ovde na b92 vec i na internetu, koji navijaju za daleko najbolju ekipu trenutno u NBA vec par sezona, i opet imaju potrebu da omalozavaju sve ostale ekipe koje im se nadju na putu do prstena. Igrace finale vs Klivlenda koji je one-man-team, kapiram to, ljudi vole kolektivnu kosarku a ne jednog igraca koji se forsira konstantno, ali covece lik je odigrao u 13 dana 7 utakmica po 48 minuta, covek je uspeo sam da pobedi isti ovaj GSW s kojim ce igrati za koji dan i opet ga svi blate ovde kao da je niko i nista... Da ne duzim vise nego sto jesam, nikad necu razumeti ljude koji navijaju za Barselonu protiv Hetafea, i uhvatih sebe kako sam postao fan LBJ-a, sto mi je do skora bilo nezamislivo...
    (lanccc, 29. maj 2018 06:52)

    # Link komentara

  166. Новопечени ГС фанатици не схватају да људи не воле ГС не због Леброна, или њихове доминације и шта ти ја знам, већ због њиховог става на терену, судија и реално кошарке која се своди на пуко шутирање тројки. Постојале су многе веће екипе од ове, и ван НБА и ван кошарке, али нису све наилазиле на нетрпељивост. Навијам за Хјустон од краја 80-их и Хакима, али нисам мрзео Бирда и Селтиксе, Меџика, то су били шмекери којима су се сви дивили. Касније Мајкл итд, њих су сви волели. Тешко ми је да нађем и један разлог да волим Дурента и Карија, а да то није шутирање тројки. Спортски поздрав
    (TheDream, 29. maj 2018 06:50)

    # Link komentara

  167. golden state
     (Nikola, 29. maj 2018 06:46)

    # Link komentara

  168. Epilog zasluženo ide GSV.Na svom parketu dvije pobjede sa 40 i 30p razlike, dva brejka u Hjustonu uz 2 od 3poraza bukvalno na 1loptu.Skoro ćitavu seriju bez Igudale jako jako bitnog šrafa u odbrani.Istina hvalio je i raketama Kris Pol zadnja 2meća i sa njim večeras bukvalno bi odlućila 1lopta.27 trojki promašeno u nizu do sada nije vidjeno i nece jednog tima u finalu konferencije.Nemaju to iskustvo GSV je prekaljen tim i apsolutni favorit u velikom finalu.Lebron dace svoje pa i preko toga ali protiv trija Kari,Durent,Tomson bice sve uzalud.4-1 za šampione kao i prošle god.
     (Kanidja PG, 29. maj 2018 06:44)

    # Link komentara

  169. Jeste se Hjuston ispromašivao u drugom poluvremenu.Ali uzmimo u obzir da je CP bio odsutan zadnje dve utakmice, i da Hardenu nije svirano 3 faula na trojkama(koliko god to bilo "ružno", bili su fauli), i plus, Hjuston izgubio tačno tih 9 razlike(jedan faul bio uz pogođenu trojkU)....da timu kao GS treba sve to da bi prošli u finale...
    (MarkoNBAfan, 29. maj 2018 06:40)

    # Link komentara

  170. Да Јокић којим случајем погађа тројке као Хјустон, или серија Хардена 0/20 пре неку утакмицу овде неби могло да прочита други коментар од циничних и злурадих. Овако, све је то нормално.
     (Туп туп, 29. maj 2018 06:39)

    # Link komentara

  171. Onih 5-6 minuta u trecoj cetrvtini kada Curry pravi prekoret je za uzbenike kao primer atomske kosarke...ostalo je sve istorija, svaka cast i hvala za ovakvu kosarku.
    I dalje sam pod utiskom iako se mec zavrsio pre vise od sat vremena, kakvi potezi, kakva hladnoca i kakva zavrsnica. Bez pogovora najbolji suter ikada. Naravno nista od toga nebi bilo ostvarljivo da nema timske igre koja ce presuditi takozvanom kralju u finalu...opet.
     (voja, 29. maj 2018 06:37)

    # Link komentara

  172. 130 komentara do pola 7 ujutru :o
     (coofi, 29. maj 2018 06:36)

    # Link komentara

  173. Otkad Hjuston ima navijace, jel se to Lebron klinci uplasili?
     (Sasa, 29. maj 2018 06:36)

    # Link komentara

  174. Mislim da nepostoji odvratnija ekipa u istoriji kosarke od Gsw,toliki skup ljigavaca na jednog mestu nikad nije vidjena! (Durente izvini,to ne vazi za tebe,ti si gospodin jedini u toj ekipi) A SAD IDE STO SE CEKALO,AJMO CAVSI AJMO KRALJU-IDEMO PO TITULU! Svim srcem uz Klivlend,ceo Beograd navija za Cavse kao nekad za Kingse!
     (Zufer Avdiju, 29. maj 2018 06:26)

    # Link komentara

  175. @stefan
    Promasio si deceniju.
    Grand show je poceo devedesetih, kad su pravila promenjena (izmedju ostalih i za MJa). Smanjio se znacaj centara, individualnost i atletika poceli da dolaze do izrazaja. Devedesete su dovele do ovoga. Odbrana se igrala osamdesetih.
     (Max, 29. maj 2018 06:26)

    # Link komentara

  176. i za kraj da djeci objasnim pojam choke. To vam je ono kad promasis prazan gol. kad se slupas u zadnjoj krivini a vodis. to vam je ekipa oklahome koja je izgubila 3-1 prednost. Choke bi bio da je gsw ispao sa 4 all stara. Sad skontajte je li brada chokirao ili se covjek umorio !?
     (strucanjak, 29. maj 2018 06:24)

    # Link komentara

  177. Neverovatan podatak Hjuston je uspeo da naniže 27 uzastopne promašene trojke, zaista nestvarno.
     (Blue Moon 950, 29. maj 2018 06:23)

    # Link komentara

  178. Da je igrao CP3 sanse bi bilo ovako kad neide Arizu sto je bruka sama za sebe da nijedan kos nije dao. A taj vas kralj ce popusiti 4:0 protiv GSW.
    Kad bi njega neko cuvao kao onaj mali iz Clippersa on nebi dao vise od 20 sto znaci svakako da gubi. Thornwell bese valjda. On je jak u telu gore sto je vazno protiv Jamesa. Voleo bih da Kawhi Len. dodje zbog J.Westa u Clipperse tako bi dosli do playoffa i bili bi strava i trepet za sve
     (Matrix, 29. maj 2018 06:23)

    # Link komentara

  179. i jos mi nije jasno velicanje duranta ?beta jefnom beta uvijek. poceo igrat na +10. dok se lomilo beta se krio iza karija isto kako se krio iza Rusa cijelu karijeru
     (strucanjak, 29. maj 2018 06:20)

    # Link komentara

  180. Sad ce Grin da vrati samoprozvanog kralja na fabricka podesavanja
     (Vg, 29. maj 2018 06:17)

    # Link komentara

  181. @realno Vas ? Kad si to igrao u gsw ? Nedovicu ? Kuzmicu ? vi li ste ?
     (strucanjak, 29. maj 2018 06:17)

    # Link komentara

  182. Od krajne simpa ekipe, ovaj GS je prerastao u pravu smecarski ekipu. Jos sudije direktno oduzeli 10p Hjustonu na greske u korist GS
    (Unknown19G70, 29. maj 2018 04:58)
    To pricam od prve cetvrtine, evo samo par situacija kojih se secam. Nevidjeno odrzavanje GS u utakmici da Hjuston ne ode +20 u prvom poluvremnu.
    -Dva cista faula Bella nad Hardenom pri sutu za tri u drugoj, 2x3 slobodna
    -Kapela zakucava na asistenciju Hardena iza ledja i Durent ga odvaljuje po glavi nema and 1.
    -Klej 4ti faul , kad ga Harden hvata na hend cek i pogadja trojku od table, sudije sviraju faul na zemlji.
    -Bel nevidjeno kretanje u bloku nad Gordonom u trecoj kad Kari pogadja jednu trojki iz coska.
    -Gordon na prodoru fauliran od Grina i ne znam koga jos. Ovo je bilo na usporenom snimku.
    U svakom slucaju, Hjuston se izmasio u trecoj 28 promasenih trojki za redom, KD i Stef se raspucali i tu je bio kraj. Durent je posle ubio Gordona na onim izolacijama, nista nije promasio.Hareden mora da radi na igri ledjima. Hjuston nema post up igraca( ne racunam JJ),kada sut ne ide nemaju alternativu. Bas cu jos jednom da odgledam utakmicu da vidim kako to izgleda.
    Steta sto nije bilo Pola, mnogo bi bilo zanimljivije finale sa Hjustonom, ovako ide ciscenje Lebrona & co.
    (jablan, 29. maj 2018 06:17)

    # Link komentara

  183. Obrijase bradu "na suvo"... Bas mi drago. Sad ce i kralja, i gotova stvar.
     (GuyFawkes, 29. maj 2018 06:15)

    # Link komentara

  184. Jos jednom sam bio u pravu. Sta god da bude u regularnom delu sezone, finale playoffa ce igrati ove ekipe. Predvidivo. E a sad u kladionicu da im kao i tokom celog playoffa, uzmem dusu (pare).
    (Dejan, 29. maj 2018 06:15)

    # Link komentara

  185. Kad je tesko KD u misiju rupu, dusa prodana. Ajmo rakete!
    (Brka, 29. maj 2018 03:49

    E moj brko.Bolje obrij brkove mozda ti oni smetaju da razumes ovu magicnu igru pod obrucima.Tuzno je gledas a ne znas sta gledas.
     (La la Land, 29. maj 2018 06:13)

    # Link komentara

  186. Ljudi moji,koliko je Harden kosarkaski nepismen igrac...
     (crossover, 29. maj 2018 06:10)

    # Link komentara

  187. Golden State se umalo opekao. Ne znam šta im se desilo u ovoj seriji, po mom mišljenju je previše opuštenosti, i olako shvatanje protivnika, ali ovo sljedeće godine ne smiju da rade. Iskreno se nadam da će ovi bolji timovi iz ove sezone postati supertimovi, jer će liga biti mnogo zanimljivija. Pri tome mislim LBJ u Houstonu i Leonard u Bostonu, a obzirom da je na pomolu možda i najbolji free agency ikad, i da masu dobrih igrača traži trejdove iz svojih timova, biće sigurno haosa. Uprkos svemu ovome, ne može im niko zapeti, ljudi su sa najgorom igrom u posljednje 4 godine uspjeli izbaciti dobar Hjuston, naravno uz malo sreće zbog povrede CP-a, ali i njima je Iggy bio van tima, pa su skoro na istom. Svi koji kažu da je CP mnogo bolji igrač od Iguodale je neznalica što se tiče košarke, jer jedino što Paul ima bolje od Iguodale je šut za 3 poena i sa poludistance. U svemu ostalom su isti, ili je Iguodala bolji, sa tim što je veći od Paula za 15 cm. E sad, najbitnija razlika je u tome što Golden State ne pati toliko odsustvom Iggyja kao što su ovi ojađeni odsustvom Paula, jer im je drugi, ako ne i prvi igrač tima. E pa zamislite kolika je razlika između ova dva tima, kad su peti i drugi igrač tima na istom nivou. Iskreno, kao ljubitelj košarke, ne volim uopšte što je Golden State ovako natrpan, a 90% ostalih timova jadno. Košarka kojuje igrao GS 2015. i 2016. je nešto najljepše što je sport mogao da pruži, otkad je Durant došao, usrao se u ligu, i u lepršavu igru GSW-a. Finale neću gledati, biće bolno.
     (kobeb, 29. maj 2018 06:09)

    # Link komentara

  188. Tako je bre!! Slavi se u sitne sate i u Beogradu! :) Novo finale za nas. Kakva lepota kosarke, Stefa, Kevina i druzine. Falio nam je Igi ali ce biti spreman za finale. Dobra sezona za houston ali nisu mogli protiv nas iako je u nekim trenucima bilo 8 na 5..i to smo uspeli da prebrodimo.
    Neka im dodje lebron, mozda i udju u finale eheh, malo sportskog peckanja :))
    Za mene, koji sam gledao i Djordana 90ih, je Kari nesto najnestvarnije sto sam video, koliko je jak i perfektan kosarkas, kao i covek, uz to i najbolji suter svih vremena
    U finale predvidjam 4 0 za nas, kao objektivan fanatik voriorsa za koje navijam jos od 2011.

    Veliki pozdrav za sve navijace GSW #DUBNATION #KD #CURRYGOAT

    P.S. Objavite komentar
    (Realan, 29. maj 2018 05:40)


    Au prijatelju...
     (romul, 29. maj 2018 06:08)

    # Link komentara

  189. "Čestitke" na tituli. Koje crno finale, Klivlend je gori od svih koje su izbacili sem možda Sparsa. Ali to je taj čuveni glupi sistem istok/zapad. GS na isti način kao protiv Lenarda, opet povreda bitnog igrača protivnika odlučuje seriju. "Najbolja ekipa ikada" koju bi Džordanovi Bulsi ili Birdovi Seltiksi našamarali 4:1 sada će istim rezultatom pregaziti glibavi Klivlend, mada je sve sem 4:0 blam za njih. Durenta će čuvati Smit, znači opet teški mismeč u korist krakatog, vrlo je moguće da opet bude MVP.
    (Memfis, 29. maj 2018 06:06)

    # Link komentara

  190. Logicno da su neunistivi kad povrede najboljeg igraca druge ekipe i jos dovedu svoje sudije. Sramota vcrs velika u Texasu !
     (strucanjak, 29. maj 2018 06:06)

    # Link komentara

  191. Ocekivano GSW u finalu.Nije bar po meni bilo ocekivano da ce ih Rakete ovoliko namuciti i pobediti cak 3 puta.
    Ponovo finale sa Klivlendom.U tom finalu GSW su veliki favoriti i pored nesto neubedljivijih igara nego predhodnih godina.Ako jos neko proigra u Kavsima pored Dzejmsa mozda bi mogli i da gledamo zanimljivo finale a ako sve padne iskljucivo na LBJ onda ocekujem ubedljiv triumf GSW.
     (BgHQ, 29. maj 2018 06:05)

    # Link komentara

  192. Koliko je lepsa kosarka bila u seriji Klivlend-Boston od ove Gsw-Hjuston ( trci pucaj serije),tamo si sve mogao da vidis a ovde samo sutiranje kao na treningu,morace Kralj kosarke Lebron Dzejms da preuzme stvari u svoje ruke, pa da vidimo da li ce se desiti prvi put u istoriji kosarke da jedan igrac (skoro) sam donese titulu svom klubu,idemo Kavalirsi,udji u istoriju Lebrone.. Ako Lebron dobije Gsw (po mom skromnom misljenju) trebalo bi da bude proglasen za najboljeg kosarkasa svih vremena,jer ovo sto on radi to nikad nije vidjeno a pratim kosarku skoro pola veka,covek je neverovatan,covek je tim,on igra od jedinice do petice,on je sve u ekipi,spektakularan igrac,cudo nevidjeno!
     (45+, 29. maj 2018 06:04)

    # Link komentara

  193. ...franšiza pod radnim naslovom "prinuđeni smo povredom Igudale da igramo sa samo 4 all star igrača u prvoj petorci" plasirala se u finale NBA i četvrtu sezonu uzastopno "zakazala" je duel sa istinskom legendom ovog sporta LeBronom Džejmsom...utisak je da franšiza "prinuđeni smo......" ne bi prošla do finala da nije bilo povrede Krisa Pola, ne bi prošla do finala ni bez pomoći sudija u odlučujućoj sedmoj utakmici...i impozantan je podatak da je Hjuston gotovo celo vreme bio u igri, usprkos:

    - povredi Krisa Pola;
    - katastrofalnom suđenju, i
    - katastrofalno lošem šutu za 3 poena 7-44 ili 15,9% uz
    seriju promašaja od O-26

    Prognoza finala...sve zavisi od oporavka povređenog Igudale i onda će to biti franšiza koja će u prvoj petorci ima 5 all star igrača ili MVP igrača finalnih serija NBA...sa druge strane LBJ "alone" sa Klarksonom, Hilom, Hudom, Grinom i J.R.Smitom, te Larijem Nensom juniorom...ali Lebron će imati veliki motiv, jer ako Klivlend pobedi sa njim i sa ovakvim "saigračima" zaslužiće titulu G.O.A.T. jer sigurno je da Majklu Džordanu sa ovakvim saigračima to...ne bi pošlo za rukom !!!
    (Pera Pisar, 29. maj 2018 06:04)

    # Link komentara

  194. Nije fer u finali 3na 1
    (velans, 29. maj 2018 06:00)

    # Link komentara

  195. I eto... sa novim finalom LeBron postaje igrač sa ubedljivo najviše izgubljenih finala u istoriji.....
     (Rucker Park, 29. maj 2018 06:00)

    # Link komentara

  196. Ako osvoji libron prestajem da pratim košarku, ne volim takve ekipe đe samo jedan igrač igra...
     (Srpska Crna Gora, 29. maj 2018 05:57)

    # Link komentara

  197. Разочаран сам. Харден се јуначи на 15 разлике шутевима са 9м преко руке у петок секунди напада, а када треба да се стиже резултат нема га нигде. Реално мали играч, за мала дела, увек му се секу руке и тресе се сав када губи. Слично као и Дурент, преплашена фаца када су губили, бежи од лопте нигде га нема. Када су Бел и Јанг ушли и преокренули одбраном и ,,икс фактором'' тада ето га Дурент на плус 10 тражи сваки напад лопту да ,,решава'' нападе, као и Кари. Ниједан од њих, а посебно Дурент никада неће бити велики играчи. И управо због њих двојице, Грина и судија људи не воле ову екипу. Свака част Томпсону, господин и играчина неправедно у сенци поменутог тројца. Баш сам разочаран, 27 тројки заредом омашених, Харден и судије су одлучили победника. Не волим судије да помињем али видно су били пристрасни и мноштво одлука на штету Хјустона донели. Сада Ракетама остаје само да плачу јер имали су све у својим рукама, и тада је само требало Хардену отети лопту из руку и бенчирати га до даљњег. У финалу ћу свим срцем бити уз јединог правог играча у лиги, заслужио је Краљ титулу много много више него било ко други, а посебно више него Дуернт, Кари и Грин. Да Дурент игра уместо Џејмса, Кавси ако би и стигли до ПО са 6,7,8 места, били би пометлани од Бос, Тор или Филе без икаквих проблема. Нека нико више не пореди никога из лиге са Краљем...
    (TheDream, 29. maj 2018 05:56)

    # Link komentara

  198. Inače, da se Hjuston nije onoliko sumanuto ispucavao već ulazio u reket ili bar šutirao sa poludistance možda bi imali povoljniji rezultat. Neshvatljivo mi je onakvo besmisleno iživljavanje sa trojkama kad je očigledno da ne ide. Ne razumem ni D'Antonija koji ne samo da to nije zaustavio, smem da se kladim da je čak i ohrabrivao, onaj "sledeća sigurno ulazi" fazon.
    Hjuston inače i jeste ekipa koja živi, ali i umire od trojke, takav stil im se očigledno nije isplatio.

    U principu, zbog ovakvih stvari, mi se i ne sviđa u kom pravcu i smeru se kreće današnja košarka.
    Trojka jeste matematički isplativija i efikasnija, pristojan šuter za tri sa istim brojem šuteva donosi više poena od vrhunskog šutera za dva, ali bukvalno cela igra se danas svodi samo na to da se četiri igrača poređaju duž linije za tri, a da peti doda nekom ili šutne sam ako je u prilici.
    Košarka se pretvara u takmičenje u šutiranju trojki, a njemu je mesto na all staru s razlogom, baš kao što se i "egzotična" zakucavanja izvode na AS, a ne u toku meča.
    Za to "krivim" Karija i njegov vrhunski šut, onog trenutka kad su svi timovi videli da je moguće, da je realno imati takav šut za tri svi su krenuli tim putem jer ako može on onda mogu svi, makar donekle.
    (Powerslave, 29. maj 2018 05:55)

    # Link komentara

  199. To je to, poslednje dve rutinski, kao sto sam i mislio. U finalu Kralju maksimalno jedna pobeda. Veliki pozdrav za sve one realne ljude koji sada pljuju sudije, a cele sezone su prozivali Hardena za iznudjivanje faulova pri sutu za 3 poena. Mrzecete GSW jos dugo.
     (Make, 29. maj 2018 05:54)

    # Link komentara

  200. Gledao sam drugo poluvreme. I na kraju utakmice, reko hajde da pogledam komentare na b92. Kad ono 90% komentara sudije, sudije, sudije... Kakva glupost. Hjuston je izgubio zbog neverovatne serije od 0/27 šutnutih trojki. Trevor Ariza, inače odličan, iskusan igrač, za 42 minuta 0 poena. Mnogo je nedostajao Pol, mnogo. Manite se sudija i teorija zavere, gledajte košarku.
     (Majčin sin, 29. maj 2018 05:51)

    # Link komentara

  201. Da pojasnimo neke stvari. Hjuston bi izuo iz cipela svaku ekipu sa Istoka. Definitivno! Naklon do poda Harden&Co! Bilo bi zanimljivije da je CP bio fit, ali sta da se radi. I ova utakmica je potvrdila staru, dobru: "Um caruje, snaga klade valja". Velicanstveni SC, KT i KD su preveliki zalogaj za bilo koga u trenutnoj hijerarhiji NBA. Briljantni trio je jednostavno nedostizan i bice lepo gledati jos jedan trijumf talenta, znanja i umeca u duelu sa likom koji u trideset i cetvrtoj u kontinuitetu igra izmedju 45-48. minuta, bez odmora, svaki drugi dan. Sve je to normalno, jel tako? Ja ne bih rekao... Do velikog finala, pozdrav svim ljubiteljima NBA kosarke i prijatan dan svima.
    (Walldorf, 29. maj 2018 05:46)

    # Link komentara

  202. Lađenje
    (Falcao, 29. maj 2018 05:46)

    # Link komentara

  203. Tri tipa komentara:
    1. Hjuston ih razvaljuje, los je Durant
    2. Sudije kradu!
    3. Sve je ovo lose, pobedio bi ih neko iz 90-ih
    U tom redosledu je i umirala nada navijaca Hjustona.
    P.S. Ako tim zavisi od jednog igraca to nije tim
    (bla bla, 29. maj 2018 05:45)

    # Link komentara

  204. Ovdje su nas strucnjaci ubijedili da se KD izgubi u vaznim utakmicama, kako je to on danas imao 34 poena?
     (HARIS, 29. maj 2018 05:45)

    # Link komentara

  205. Rakete promasile 27 suteva za 3 poena za redom. Niko nikada nije bio tako neuspesan u plejof utakmici.
     (XXX, 29. maj 2018 05:44)

    # Link komentara

  206. Harden = choker
    Neverovatno je koliko lik ima mozga da skonta kako da napravi dobar dribling (stepback šut za tri) ili da usavrši one njegove faulove gde defanzivac maltene ni ne zna da ga je faulirao, ali istovremeno čim zagusti u važnoj utakmici košarkaški IQ mu se sroza na nulu i počne da se gubi na terenu i pravi gluposti. Nije to samo sad već stalno.
    Lako je kad mu sudije tokom regularne sezone sude u proseku po 10 bacanja po meču i kad se njegovim čuvarima sviraju svakakve nebuloze, onda je mnogo lako imati nabudžene brojke. Kad počne plej of, zategnu se odbrane, a i sudije dopuste malo jaču igru i ne sviraju sve i svašta odjednom se njegova najveća prednost prosto istopi, nestane, a on prestane da bude bitan faktor.

    Ovakve utakmice i uopšte serije su jedino pravo merilo i pokazatelj ko je pravi superstar igrač, a ko je precenjen. Harden spada u ove druge. Dominirati protiv Atlante mogu mnogi. Pokaži se kad treba.

    (Juzaki, 29. maj 2018 05:07)

    To se radi zbog reklama, sponzora itd... Postoji maltene neko nepisano pravilo da se gotovo svi tajmauti iskoriste na utakmici (ili max jedan da ostane), bilo to potrebno ili ne.
    Kad se uđe u poslednja tri minuta timovima se brišu svi tajmautovi osim dva tako da im je svejedno da li ih čuvaju tokom utakmice ili ne, štaviše, često ih koriste čisto odmora radi (i reklama). Naravno, to je mač sa dve oštrice, ako prekineš svoj tim u nezgodnom trenutku možeš da izgubiš momentum.
    (Powerslave, 29. maj 2018 05:44)

    # Link komentara

  207. Idemo, u inat svima koji su ih otpisali! Koji bre Pol, koji bre Harden, koje @# zna se ko je batina na zapadu...
     (sryugos, 29. maj 2018 05:40)

    # Link komentara

  208. Hjuston se pravo obrukao
    u trecem kvoteru, a GSW ih je upravo tada rasturio, da nisu mogli sebi da dodju.
    Sasvim zasluzena pobeda
    GSW, i opet finale kao i
    prosle godine.Uzivajte u carolijama Lebrona i Karija
    u narednih 7 meceva.Ja licno mislim da je ovo
    finale NBA, ponovo za GSW. Bice zanimljivo.
     (Dragan, 29. maj 2018 05:40)

    # Link komentara

  209. Tako je bre!! Slavi se u sitne sate i u Beogradu! :) Novo finale za nas. Kakva lepota kosarke, Stefa, Kevina i druzine. Falio nam je Igi ali ce biti spreman za finale. Dobra sezona za houston ali nisu mogli protiv nas iako je u nekim trenucima bilo 8 na 5..i to smo uspeli da prebrodimo.
    Neka im dodje lebron, mozda i udju u finale eheh, malo sportskog peckanja :))
    Za mene, koji sam gledao i Djordana 90ih, je Kari nesto najnestvarnije sto sam video, koliko je jak i perfektan kosarkas, kao i covek, uz to i najbolji suter svih vremena
    U finale predvidjam 4 0 za nas, kao objektivan fanatik voriorsa za koje navijam jos od 2011.

    Veliki pozdrav za sve navijace GSW #DUBNATION #KD #CURRYGOAT

    P.S. Objavite komentar
    (Realan, 29. maj 2018 05:40)

    # Link komentara

  210. hjuston je pogodio jednu od zadnjih 34 trojki sta reci o tome a ne zaplakati.Mislim razumem da su suterska ekipa ali ovo je strasno boston je naspram njih bio sinoc raspucan.Harden je plejmejker veceras u drugom poluvremenu bio kao sto je kobi bio u zadnjim godinama karijere zapravo gori kobi je makar neki pas kompletirao harden je gubi lopte u najgorim trenutcima.sve u svemu ovo je bio tuzan kraj nba sezone jer nas sada ceka finale kao prosle godine ako budemo imali srece da lebron belezi 45/10/10 svaku utakmicu
     (aaaaa, 29. maj 2018 05:39)

    # Link komentara

  211. Stefan COYG
    41% je bruka i sramota za NBA kosarkasa??? Hahahahaha, eeeeeej! EVROLIGA NAVIJACI SU CUDO!
     (Jaran, 29. maj 2018 05:38)

    # Link komentara

  212. Doktor Durant pokazao kako se igra sedma utakmica. Voriorsi sutirali 39 trojki sa 41%, paceri sutirali 44 trojke sa 15.9%. Kad se utakmica odlucivala Kapela morao na klupu jer ga ovi slali na liniju za slobodna bacanja. Sa centrom koji ne moze da sutira mogu da se igraju obicne utakmice ali ne i vazne utakmice. Smesni Harden sutirao trojke 15.4%. Ariza sutirao 9 trojki sa 0% i zavrsio utakmicu sa 0 poena.

    Mogu Stiva Kera da mrze jer se kod njega sve zna, cak i da nema tajm outa.
    (bskfan, 29. maj 2018 05:38)

    # Link komentara

  213. Po nekoj logici gsw 2015, klivlend 2016, gsw 2017 i 2018 klivlend. Lebrone, molim te salji karija i kleja kuci
     (pop, 29. maj 2018 05:38)

    # Link komentara

  214. Čovek("Dragan") napiše istinu i dobije gomilu minusu.Sta nije tačno,Lebron usao u finale a za protivnika nije imao ni jednog igrača top klase(najvece "pretnje" Oladipo,Derozan i rukiji iz Bostona),Simons važi sa superstara,a slobodna bacanja izvodi gore od Sekila,a igra pleja!!!! Inače,voleo bi da vidim kako bi ova "mala petorka" GSW-a prosla protiv ekipe koja bi imala peticu tipa:Hakim,Sekil,Juing...Neko ko bi Grinu stavio 40 poena i dodao jedno 15 skokova.
     (goblin, 29. maj 2018 05:37)

    # Link komentara

  215. Oko 05.23 Admin ide na spavanje i budi se oko 08.30. Komentari u tom periodu ce biti emitovani na panelima GSPa.
     (Lale gator, 29. maj 2018 05:37)

    # Link komentara

  216. 26-0 sada serija za tri Hjustona. Vecinom otvoreni sutevi. Bas sad naslo da ih nece. Neko drugo vec bi dobili 20 razlike... I posle neko daje kredit GSW?? Ovde se Hjuston pita ko pobedjuje.
    (Nathan, 29. maj 2018 05:05)

    I šta je odgovorio Hjuston kad su ga pitali?
     (Winston, 29. maj 2018 05:36)

    # Link komentara

  217. Ariza,ti si kosarkas covece..
     (Tako nego kako, 29. maj 2018 05:35)

    # Link komentara

  218. Namešteno i jedno i drugo polufinale. Kao Klivlend se muči protiv Bostona, toliko neizvesno, game 7, upisana pobeda Bostona na domaćem i onda ih ovi otkinu. Kao Houston preokrene protiv GSW, imaju šansu da ih izbace na svom terenu i onda ih ovi otkinu u sedmoj. Kakvu namestaljku su sad smislili za finale? Verovatno će ovi iz GS da se sklanjaju kraljici jer ne može da se ostane na 3 prstena i 3 mvp fnala jer Dzordan ima duplo više. Sve mi je jasno.
    (Bane, 29. maj 2018 05:35)

    # Link komentara

  219. 29 uzastopnih promašaja za tri poena.

    Ovo ni Branko Lazić i Djoko Šalić ne bi uspeli.
     (Winston, 29. maj 2018 05:35)

    # Link komentara

  220. Sad kad lebronovi botovi krenu kako je falio Pol, pa sudije navlacile, pa padala kisa u hali itd. Plakacete vi botovi u finalu ja vam kazem!
     (Jeff, 29. maj 2018 05:34)

    # Link komentara

  221. Neverovatno šta je Durent pogađao u 2. poluvremenu a i one 3 trojke Karija za redom kada su preveli,ono nije bilo humano.
     (Điu,Liu i Sadriu, 29. maj 2018 05:32)

    # Link komentara

  222. Taga da, taga da, taga da ta ta. Njiiiiiiha. Nastavice se proslogodisnja saga "Durantula jase Kralja".
     (Lale gator, 29. maj 2018 05:32)

    # Link komentara

  223. Ne pamtim da je neki tim šutirao trojke 7/44....sramota
     (Rucker Park, 29. maj 2018 05:32)

    # Link komentara

  224. placite sa mnom jesenje kise hahahahaha. sta je bilo brado veliki mvp-u? hahahahaha
     (nlb, 29. maj 2018 05:30)

    # Link komentara

  225. HOU za 3 poena 7/44, i sa takvim procentom izgubis 9 poena razlike. HOU sam sebe pobedio
    (Unknown19G70, 29. maj 2018 05:29)

    # Link komentara

  226. Ovaj Curry poput naseg Rochestiea juce. Odlika velikih igraca, svaka cast!
     (nlb, 29. maj 2018 05:28)

    # Link komentara

  227. Koja je fora GSW i treća četvrtina? Trojke izdale Hjuston u drugom poluvremenu 1-21, da je Pol igrao ko zna šta bi bilo, ovako gledamo finale Golden Stejt-Lebron Dzejms.
     (Blue Moon 949, 29. maj 2018 05:28)

    # Link komentara

  228. Moras da budes bolji barem za 10 poena od suprotne ekipe i sudija koji za nju navijaju, da bi se nadao tesnoj pobedi. Uvek je tako bilo. Ako hoce sudije da poguraju jednog superstara uvek to mogu. Danas se sve sudi Hjustonu, juce, ma sta juce, cele karijere Lebronu se ne sude koraci i probijanja. A u legendu MJ niko u zadnjem napadu nije smeo ni da pogleda jer zna se, faul ko vrata. Geri Pejton to najbolje zna.
     (Lale gator, 29. maj 2018 05:27)

    # Link komentara

  229. Trevor Ariza je ubaceni sabotažni element u ekipu Hjustona od strane GSW.
    (Korolija, 29. maj 2018 05:24)

    # Link komentara

  230. Hocemo Zazu da se sali malo sa ovim neznalicama hahahaha
     (Jeff, 29. maj 2018 05:20)

    # Link komentara

  231. Kraj! Sto ste pokusavali, pokusavali ste! Ajmo u finale! Lets go GSW!
     (Jeff, 29. maj 2018 05:16)

    # Link komentara

  232. Lazni mvp Harden
     (mixi, 29. maj 2018 05:12)

    # Link komentara

  233. Dragane slažem se sa tobom, ali tako je kako je, igra evoluira i to je to...možeš da se duriš ili da budeš u sadašnjem trenutku i uživaš u igri. Inače dao sam ti plus
    (djo, 29. maj 2018 05:12)

    # Link komentara

  234. Ovi što se žale na suđenje su slepi od želje da GSW ispadne pa ne znaju više šta pričaju.
     (szobi, 29. maj 2018 05:08)

    # Link komentara

  235. Strucnjaci je li Durant i dalje u mišju rupu kad je najbitnije??? Je li to onaj Durent sto je preko Lebrona dao odlucujucu trojku za prsten prosle godine???
     (sančo pansa, 29. maj 2018 05:08)

    # Link komentara

  236. Koliko su dosadni sa ovim tajmautima evo gledam sredina zadnje cetvrtine GSW igra bolje pogadjaju trojke Kari i Durent i Ker zrazio Tajmaut smesno...
     (Juzaki, 29. maj 2018 05:07)

    # Link komentara

  237. Taj Hjuston uvek ima problem..
     (Vuk iz Pančeva., 29. maj 2018 05:06)

    # Link komentara

  238. 26-0 sada serija za tri Hjustona. Vecinom otvoreni sutevi. Bas sad naslo da ih nece. Neko drugo vec bi dobili 20 razlike... I posle neko daje kredit GSW?? Ovde se Hjuston pita ko pobedjuje.
    (Nathan, 29. maj 2018 05:05)

    # Link komentara

  239. Kakva je ovo kosarka Hjustona, kakav je ovo trener??? Samo udri za 3, pa sta bude. Akcije nema, taktike nigde, smejurija...
     (bajchilo, 29. maj 2018 05:04)

    # Link komentara

  240. Stavio sedam hiljada na Arizu plus skokovi (3.5 je granica bila ne znam dal si normalni, ušlo u prvoj) i gs dvojka :) da mi se vrati za James-a sinoć
    (djo, 29. maj 2018 04:59)

    # Link komentara

  241. Pustite sudije ali kvalitet i zanimljivost kosarke jedno veliko nula... Nisamm negativan nego utakmica deluje kao jaci trening. Koliko samo nerezonskih suteva u prvih 5 sekundi..
    (Motika, 29. maj 2018 04:59)

    # Link komentara

  242. Od krajne simpa ekipe, ovaj GS je prerastao u pravu smecarski ekipu. Jos sudije direktno oduzeli 10p Hjustonu na greske u korist GS
    (Unknown19G70, 29. maj 2018 04:58)

    # Link komentara

  243. 0 od 25, nula od dvadesetpet
     (Brka, 29. maj 2018 04:58)

    # Link komentara

  244. Sta sviraju bre u ovom danasnjem NBA sta je ovo bre ? AHAHAHAHAAHA i vi uporedjujete NBA iz devedesetih sa ovim ? Ahahah navodno najbolja ekipa u istoriji ce jedva eliminisati ekipu u kojoj glavni igrac retko kad prebaci 40% procenat suta, a sta tek reci za istok, jedina nada je Boston koja moze postati mocna ekipa, ali ni to vise nije sigurno, da ne pricam o tome sto nema niti jednog superstara na istoku, ali zato se ljudi loze na Filu koja je tankovala 10 sezona da bi jednom usli u PO. Vec ste poceli da svrstavate onog panja Embida i Simonsa kao neke WOW igrace ahahha strasno ko je sve poceo da prati NBA u zadnjih 10 godina...
    (Dragan, 29. maj 2018 04:57)

    # Link komentara

  245. Koliko su jadni ovi rokitsi i ne zasluzuju da se nadju u finalu! Drugu utakmicu zaredom na istu foru ih GSW dobija. Treneru mogu slobodno da uruce otkaz jer ocigledno nisu nista nauili od pre 2 dana.
    Al' ajde da vidimo...krece poslednja 1/4
    (zhou qi, 29. maj 2018 04:54)

    # Link komentara

  246. Kari kada krene to je ludilo. Milina gledati kako igra. Magija.
     (xyw, 29. maj 2018 04:52)

    # Link komentara

  247. Volim ga ali je stvarno Choke Harden!
    (PhxSunsFanboy, 29. maj 2018 04:52)

    # Link komentara

  248. Cim se malo uozbilje Kari i KD ne moze niko da ih zaustavi..Doduse Grin, Luni, Bel i ostali mogu sve to cas da upropaste svojim kretenskim potezima..Jel zna neko zasto Mekgi ne igra? On bi mogao koliko toliko sa Kapelom da se bori u skoku..
    (Czv, 29. maj 2018 04:51)

    # Link komentara

  249. Srecni Golden Stejt , nesto kao i Real u fudbalu , vise srece nwgo pameti , mora da se desi ili neka povreda ili sudija zestoko da navlaci za njih da bi išta ostvarili . A u sustini toliko je boljih ekipa , bilo i biće.
     (Darko, 29. maj 2018 04:51)

    # Link komentara

  250. ...franšiza pod radnim naslovom "prinuđeni smo povredom Igudale da igramo sa samo 4 all star igrača u prvoj petorci" se, u potpunosti, vraća u igru u svojoj čuvenoj 3/4 uz još ne čuvenije i kriminalno suđenje u njihovu korist...serija pomenute franšize je pokrenuta nakon nekoliko katastrofalnih sudijskih odluka u njihovu korist
    (Pera Pisar, 29. maj 2018 04:51)

    # Link komentara

  251. Класика, ко и Бостон. Пусте их да се изргењају у првом и после их рутинирају. Е да, чујем неко пореди овај Гранд Шоу од кошарке са са оним одбранама из деведесетих? Пореди се МЈ са било ким из ове ере? Ха ха.
    (Stefan, 29. maj 2018 04:51)

    # Link komentara

  252. To je ta 3/4 Voriorsa, i ja znam, i svi oni na terenu znaju da ce tu da pojacaju i dzaba, nista im ne mozes. Imaju 3 fantasticna sutera od kojih kad jednom krene (u 6-oj utakmici i veceras to je Kari) mozes samo da se molis i da gledas da koristis svoje napade dok oluja ne prodje.
    A Hjuston svoje napade nije dobro koristio, previse silovanja u ovoj cetvrtini.
    Ipak, i dalje je to samo plus 7 za GSW, jos to moze da se dobije.
    KD za sada slab, ako jos i on proradi u 4/4 onda ne moze da se dobije, GSW u finalu.
     (Fei Li, 29. maj 2018 04:50)

    # Link komentara

  253. Kako je jadan ovaj Harden cim krene malo, ali malo ekipa da gubi on odmah ne zna gde bije, sutira preko ruke, gubi lopte, zalece se u igraca i trazi faul, seta se po terenu cccc... Kada pogledate njegovu statistiku pomislicete da se radi o ne znam ni ja kakvom igracu a cinjenica je da na kraju karijere nece biti ni u top 50 najvecih ikada.
    (A.Davis, 29. maj 2018 04:50)

    # Link komentara

  254. Ponovo ista prica, vodjstvo Hjustona na poluvremenu, a onda se GS razgoropadi u 3/4 i od -10 za cetvrtinu naprave +10...
     (nesaneg, 29. maj 2018 04:50)

    # Link komentara

  255. Ocajan sut za tri u trecoj cetvrtini Hjustona, sta je ovo? Koliko fali Pol jao...
    (Nathan, 29. maj 2018 04:49)

    # Link komentara

  256. Sudije odradile vrhunski posao, održali gsw u zivotu sa 5-6 katastrofalnih odluka i posle je sve bilo neminovno sa laznim mvp-jem hardenom.
     (lebron, 29. maj 2018 04:47)

    # Link komentara

  257. Skandalozno sudjenje u korist GSW, ovo je bruka i sramota za ligu. Doduse, ni tim koji promasi 25 trojki zaredom u odlucujucoj utakmici ne zasluzuje finale. Necu ni da trosim reci o "MVP" Hardenu.
    (bohemian, 29. maj 2018 04:47)

    # Link komentara

  258. Hjuston je bez nekog razloga ušao u trku sa GSW u šutiranju trojki (na brzinu), a koju ne mogu da dobiju. Nastave li ako crno im se piše.
     (Powerslave, 29. maj 2018 04:47)

    # Link komentara

  259. Sampion se ipak dignuo na noge
     (yesno, 29. maj 2018 04:45)

    # Link komentara

  260. Hjuston je promasio 23 trojke zaredom...

    Barem 4 puta je Harden fauliran pri sutu za 3 poena, sudije su uzas...
     (Jaran, 29. maj 2018 04:45)

    # Link komentara

  261. Ovo je vec sramota koliko se navlaci za Gsw. Utakmica gubi smisao. Do sada ni jedna greska u korist Hjustona, minimum 5 u korist GSW. Ne bih rekao da je slucajnost. Evo upravo dok ovo pisem, jos faul u napadu se ne svira Gse, takozvani " mooving screen" I Kari pogadja trojku.
     (Tuga, 29. maj 2018 04:41)

    # Link komentara

  262. Čuvena treća četvrtina Voriorsa.
     (Bulbasaur, 29. maj 2018 04:40)

    # Link komentara

  263. Poluvreme je. Sportom se na razne nacine bavim vec cetrdeset i kusur godina. Ovakvu dominaciju u snazi, brzini, skoku ja u zivotu nisam video. Svim srcem uz GSW, Karija i drustvo, medjutim ovo ce biti pretesko dobiti. Ako HR nastavi u ovom tempu, niko im nece moci stati na put i zasluzeno ce biti NBA Sampioni. Ovo nije normalno, definitivno...(Walldorf, 29. maj 2018 04:17)

    Aj ne rise, zivota ti.
     (Mikii, 29. maj 2018 04:40)

    # Link komentara

  264. ovo sudjenje za GSW je preterano, znaci sudije svesno navlace za goste... Dokle bre vise!!!
     (navijac 95, 29. maj 2018 04:39)

    # Link komentara

  265. Sudije direktno napravili 7 poena za gsw. Poništena trojka uz faul Hardenu i cist faul u napadu od igraca gsw kad je Kari ubacio trojku. Bice jos..
     (lebron, 29. maj 2018 04:38)

    # Link komentara

  266. Do juce ste se svi smejali ovim pokusajima iznudjivanja faulova na sutu za tri poena i pljuvali Hardena, ali sada kad navijate svim srcem protiv GSW-a onda su to sve faulovi..
    (Aaa, 29. maj 2018 04:37)

    # Link komentara

  267. kakvo klosarsko navlacenje za golden stejt ove sudije su ocaj
     (duledudule, 29. maj 2018 04:37)

    # Link komentara

  268. Да ли је могуће да судије оволико навлаче за ГСВ? Ја лудим док гледам ово.
    (neko, 29. maj 2018 04:35)

    # Link komentara

  269. Realno, glupost od košarke sa obe strane; trči i bacaj kamena s' ramena sa 8 metara posle 5 sekundi preko ruke, pa ako uđe uđe.
    15 poena prednosti ne znači ništa.
    Neozbiljno.

    I jedne i druge bi onaj Čikago iz devedesetih razbio odbranom.
    Protiv Hjustona bi bilo 4:0, a GSW bi možda dobio jednu.
    (Torrente, 29. maj 2018 04:33)

    # Link komentara

  270. Daj javite im da je takmičenje u šutiranju trojki završeno još u februaru.
    (CJ, 29. maj 2018 04:32)

    # Link komentara

  271. Kriminalno koliko se sudi za gsw
     (East Side, 29. maj 2018 04:32)

    # Link komentara

  272. Harden upalio svoj mod ponovo, ako ovako nastavi GSW dobija ovo i osvaja.
     (sančo pansa, 29. maj 2018 04:30)

    # Link komentara

  273. Stižu ih polako. Mislim da Hjuston neće izdržati do kraja.
     (Akuzativ.Čovek.Od.Reči, 29. maj 2018 04:30)

    # Link komentara

  274. ...na poluvremenu raste nada o "eliminaciji" ovih što su izostankom Igudale prinuđeni da igraju sa "samo 4 all star igrača u prvoj petorci"...+11 je, no više od toga raduje sjajna "ispomoć" Hardenu od strane Gordona i Kapele, koji igra za sada spektakularno i čini smešnim priče da će Hjuston dozvoliti da ode u Finiks Sans koji planira da mu ponudi maksimalan ugovor kao "ograničenom slobodnom agentu"...ionako nema ništa od toga,
    jer po pitanju drafta, po mnogim američkim portalima, stvari se "dramatično menjaju" Finiks, po tim novim projekcijama sigurno uzima DeAndre Aytona kao pika br.1, a "akcije" Luke Dončića rapidno padaju, sada je projektovan kao 5-ti pik koga uzima Dalas...njegove MVP titule na F4 u Beogradu očito nisu inpresionirale Amerikance
    (Pera Pisar, 29. maj 2018 04:18)

    # Link komentara

  275. Poluvreme je. Sportom se na razne nacine bavim vec cetrdeset i kusur godina. Ovakvu dominaciju u snazi, brzini, skoku ja u zivotu nisam video. Svim srcem uz GSW, Karija i drustvo, medjutim ovo ce biti pretesko dobiti. Ako HR nastavi u ovom tempu, niko im nece moci stati na put i zasluzeno ce biti NBA Sampioni. Ovo nije normalno, definitivno...
    (Walldorf, 29. maj 2018 04:17)

    # Link komentara

  276. U zivotu nisam video igraca sa vise talenta i manje znanja od durenta. Moze bez problema fadeaway sa 8m ali da podigne ruku pri branjenju suta ne moze. Uhvatio je u odbrani 0 lopti na skoku 2 je uhvatio tako sto si mu pale u ruke bez skoka.
    Ima talenat majstora a kao igrac je najobicnija 0
    (Buha, 29. maj 2018 04:16)

    # Link komentara

  277. Dobar tim Hjustona, svi kidaju. Harden malo sili Al biće to dobro, mora da ga krene.
    A o kukavici iz gsw-a da ne pričam hahahaha
    Pa nije on džabe ispustio 3-1 protiv istog tog gsw-a.
    Kad je teško, Durenta ni na mapi.
    Možda jeste drugi najbolji igrač lige, Al je prvi, LBJ, svetlosnim godinama udaljen od njega.
    (nikad nećeš biti sam ja ti to obećavam, 29. maj 2018 04:16)

    # Link komentara

  278. Prodje li Houston dalje lebron osvaja titulu. Kao i real pre neko vece, kao i sinoc lebron. Znaju da igraju te utakmice i to je to.
     (sve, 29. maj 2018 04:15)

    # Link komentara

  279. Harden na +15 tri napada zaredom zavrsava u 5. sekundi sutem za 3. Strasno koliko nerezonski igra i kolike komplekse ima pokusavajuci da bude bespotrebni heroj. Znaci vodis 15 razlike u drugoj cetvrtini i junacis se nemogucim sutevima sa 9m preko ruke u petoj sekundi napada.. i tako tri puta zaredom.
    (TheDream, 29. maj 2018 04:14)

    # Link komentara

  280. Kao sto se pokazalo do sada tako ce biti i u ovoj tekmi pobedjuje ekipa koja bude imala manje izgubljenih. Napred Hjustone vidi se koliko vise zelite to finale!!!
     (Milos, 29. maj 2018 04:11)

    # Link komentara

  281. kakva antikosarka, ja ovo u svom zivotu video nisam. i sad treba pored svih ovih klovnova dzejms da ne bude mvp, smesno. pre bih gledao klivlend nego ove sto cim predju centar sutnu trojku. vidno sam razocaran, tokom sezone su igrali timskiju kosarku, pogotovo me to cudi od gs-a
    (vmp, 29. maj 2018 04:11)

    # Link komentara

  282. Mislim da se Hjuston istrošio u 1. poluvremenu i nisu iskoristili očajnu igru GSW i samo +11.Ako GSW krene kao što može neće biti dobro po rakete
     (Điu,Liu i Sadriu, 29. maj 2018 04:09)

    # Link komentara

  283. Napokon je povecao rotaciju, ovo je igra Hjustona kojom su mleli sve u sezoni, vidi se da gore od zelje, bacaju se za svaku loptu. Harden 4 ukradene lopte XD
     (Brka, 29. maj 2018 04:07)

    # Link komentara

  284. Bravo rakete za prvo poluvreme ! Ogromna energija i zelja za pobedom...Treca cetvrtina je kljuc,samo da odigraju agredivnu odbranu kao i do sad i zadrze razliku...Kako se priblizava kraj drhtace rucica gostima..(vec sada im drhti)
     (East Side, 29. maj 2018 04:06)

    # Link komentara

  285. Jezivo sudjenje u korist GSW
     (Ja, 29. maj 2018 04:05)

    # Link komentara

  286. Ko moze da spreci Karija i Tompsona da igraju veliko finale?
    Durent!!
     (Sprewell, 29. maj 2018 04:05)

    # Link komentara

  287. Sudije vracaju Gsw u igru, 2 cista faula ne sviraju na Hardenu na sutu za 3. Bruka. Gsw ne moze da pogodi bazen sa distance.
     (Bravo, 29. maj 2018 04:05)

    # Link komentara

  288. I da... Kapela X faktor za sada.

    POZ
    (Stefan COYG, 29. maj 2018 04:00)

    # Link komentara

  289. da mi je neko rekao pre par meseci da cu da navijam za hardena...
     (goran, 29. maj 2018 03:59)

    # Link komentara

  290. PJ Taker... za sada oducio Zmiju Kevina Durenta od kosarke... ( very nice ! )
    Jedna od vecih gluposti koja je u mejnstrimu zadnje 2 godine... da je Zmija prestigla LeBrona kao najboljeg kosarkasa danasnjiice... i to ne pricaju samo Srbi strucnjaci, vec i pojedini sa ESPN-a...

    POZ
    (Stefan COYG, 29. maj 2018 03:58)

    # Link komentara

  291. Harden je ubica 1 na 1. Realno u tom segmentu najbolji na planeti.
    (varom, 29. maj 2018 03:58)

    # Link komentara

  292. Sampion je na koljenima u nokdaunu...odbrojavanje stiglo do 6,7...Slobodno bacanje ne mogu pogoditi dok na drugoj strani Harden plese svoj mvp ples..Mada nije ovo gotovo ni blizu..Simpatizer sam Lejkersa ali bih volio Hjuston do titule.
     (yesno, 29. maj 2018 03:58)

    # Link komentara

  293. Hardenu je ovo do or die utakmica, utakmica karijere, ko će da povuče za Hjuston ako ne on?
    Ulog je preveliki i bio bi red da pokaže da zaista zaslužuje tu gotovo izvesnu MVP titulu jer pravi MVP to radi u ovakvim mečevima. Videli smo LeBrona sinoć.
     (Powerslave, 29. maj 2018 03:58)

    # Link komentara

  294. Golden Stejt najbolja ekipa svih vremena. Ha, ha, ha...
     (Lex, 29. maj 2018 03:53)

    # Link komentara

  295. Po onome sto vidim, ako Golden Stejt pobjedi idu sigurno u finale, a ako Hjuston dobije oni ce 100% u finale sa Klivlendom pa neka bolji pobjedi.
    (Pjesnik, 29. maj 2018 03:49)

    # Link komentara

  296. Kad je tesko KD u misiju rupu, dusa prodana. Ajmo rakete!
     (Brka, 29. maj 2018 03:49)

    # Link komentara

  297. Ubedljivo najgori igrac u ovoj seriji D.Grin,koliko taj covek pravi greske to nije normalno,ne znam zasto ga cene toliko.Ne zna loptu da uhvati,sto je pokazao na proslim utakmicama.A sada je vec izgubio 3 lopte,a nije ni pola druge cetvrtine,a o skoku u odbrani necu ni da pricam,naskace ga Gordon.Ne ide ovo dobro za GS.Po meni treca cetvrtina ce biti odlucujuca,ili ce GS stici ovo i verovatno pobediti,ili ce Hjuston odrzati se na +10,15 i privesti ovaj mec rutinski kraju.Poz sa Uba
    (Stefke, 29. maj 2018 03:47)

    # Link komentara

  298. GSW u kontraritmu, ali to je takva suterska ekipa da kad ih krene(najcesce to tempiraju za 3-cu cetvrtinu) lome sve pred sobom.
    Najveca mana do sada im je katastrofalan skok, Hjuston 4-5 puta imao drugi pa i treci napad a tek smo na pola druge cetvrtine.
    Ako to ne srede bice svasta.
    Hjuston ima vece sanse nego sto se mislilo pre pocetka(izostanak CP3) definitivno !
     (Fei Li, 29. maj 2018 03:46)

    # Link komentara

  299. Zanimljivo dosad,prositio rotaciju D Anntoni,Klej u problemu sa faulovima,moraju to iskoristiti, Harden sad ili nikad mora na 40plus
    (darko04, 29. maj 2018 03:45)

    # Link komentara

  300. Kako bi ovaj GSW igrao protiv La Lakersa sa ONilom i Brajantom i ekipom? Skok u odbrani? U napadu? Ne? Pored svih omasenih bacanja Šekila bilo bi to ra zno še nje. Ne volim kada pišu mladji a nisu gledali te ekipe.

    Ovo bi onaj Sakramento odučio od života, da se ne vraćam na Hjuston 93-4, Čikago, Jutu, Detroit. Nije se ovoliko soliralo. Ne postoje akcije, samo par dodavanja i šut.

    Ne bi oni mogli u sporijem ritmu da brane jednog Olajdžuvona dao bi im čovek 50 poena.
    (Pablo, 29. maj 2018 03:44)

    # Link komentara

  301. ...ipak, pojavljuju se blagi nagoveštaj nade nakon 1/4 da GSW "ispadne" ne zbog vodstva Hjustona i prošlu su vodili u "ovo vreme" i to sa +17, već zbog Tompsonovih 3 ličnih, a i Harden dobro gura sa 14 poena
    (Pera Pisar, 29. maj 2018 03:37)

    # Link komentara

  302. @
    @lionheart LeBron GOAT? Samim tim što pišeš GOAT zna se koja si generacija. Ljud, da bi se uverili da ne hajpuje niko Jordana, vidite sa kakvim protivnicima je igrao. Ali pre toga ukucajte Michael Jordan top 50. Ako LeBronovih top 10 može da se poredi sa 40-50 Jordana ja ću medicinku da progutam.
    (Pablo, 29. maj 2018 03:03)

    Aaa i ti covece sta pricas ?
    Kakve veze ima bilo ciji TOP 10, sa bilo cim ?!
    Kako nisi spomenuo 10× Scoring champ ili 5× NBA MVP
    ili 6x Finals MVP ili 6x NBA Champ ili
    9× All-Defensive First Team
    ili number 23 retired by Miami Heat ??!!

    Daj saberi se...

    U Dzejmsovu odbranu... nije jos on zavrsio... za sada se zacementirao kao Mali GOAT... za vise sacekajmo da zavrsi karijeru i stavi tacku.

    POZ
    (Stefan COYG, 29. maj 2018 03:32)

    # Link komentara

  303. Изгледа да је Харден решио да преузме ствари у своје руке, свестан је да је ово савршена прилика да свима запуши уста и узме прстен. Но, има доста да се игра, видећемо хоће ли моћи у истом темпу целу утакмицу
     (Чава, 29. maj 2018 03:31)

    # Link komentara

  304. neverovatno koliko je Durent u kontraritmu...masi tri slobodnjaka zaredom,vola ne moze da ubode...steti ekipi svakim svojim potezom...Tompsonova tri faula u prvom minutu ne bih ni komentarisao...kako utakmica idmice simpatije naginju ka Hjustonu
     (SergioBusquets, 29. maj 2018 03:31)

    # Link komentara

  305. Meni je samo bitno da ljudi ne porede Duranta i LBJ-a, jer je to nevidjena glupost.
    (Bello M., 29. maj 2018 03:26)

    # Link komentara

  306. Silovito krenuo Hjuston. Gsw nista ne pogadja. Ali prolazi Gsw kosem u poslednjem napadu karija.
    (Nba fan, 29. maj 2018 03:21)

    # Link komentara

  307. Dobar pocetak Hjustona. Harden ode preko 35 u ovoj utakmici
     (yesno, 29. maj 2018 03:17)

    # Link komentara

  308. Idemooo bradurino, trpaj ovu boraniju, pa posle samoproklamovanog kralja u velikom finalu!!!
     (kobas, 29. maj 2018 03:16)

    # Link komentara

  309. Hjuston bez Krisa Pola...ima li smisla, uopšte, gledati ovu utakmicu ??? Što bi se reklo, da li da ustanem ili da odustanem
    (Pera Pisar, 29. maj 2018 03:14)

    # Link komentara

  310. Klej je isti big dows sa jutuba
     (Sta ima uradi Gordicu Nemanja, 29. maj 2018 03:13)

    # Link komentara

  311. Tri licne Tomsona za 4 minuta verovatno ce promeniti tok utakmice, nadam se na stranu Hjustona!
     (Lamela, 29. maj 2018 03:12)

    # Link komentara

  312. Kad cujem publiku da vicu Hardenu mvp samo se nasmejem.
     (lebron, 29. maj 2018 03:11)

    # Link komentara

  313. Pocinjem sve vise da sumljam da je nba namestena predstava
     (lexus, 29. maj 2018 03:10)

    # Link komentara

  314. Gsw imaju poraz u sedmom mecu od Clevelanda u finalu pre 2 godine...sto se tice ovog meca mislim da je Gsw zasluzio prolaz jer od trenutka kad su poveli 2-1 oba puta su izgubili u neizvesnim zavrsnicama a svoje meceve su dobijali sa 40,30 i 13 razlike dok je Houston samo jednom dobio ubedljivo...mislim da i sa Polom ne bi mogli da dobiju ovaj mec ali videcemo.
    (gagy, 29. maj 2018 03:05)

    # Link komentara

  315. @lionheart LeBron GOAT? Samim tim što pišeš GOAT zna se koja si generacija. Ljud, da bi se uverili da ne hajpuje niko Jordana, vidite sa kakvim protivnicima je igrao. Ali pre toga ukucajte Michael Jordan top 50. Ako LeBronovih top 10 može da se poredi sa 40-50 Jordana ja ću medicinku da progutam.
    (Pablo, 29. maj 2018 03:03)

    # Link komentara

  316. @
    Ta prevara ima prosek od 28 poena protiv ovakvog golden stejta i 3-3 u seriji.Kako je bese prosao Lebron sa Kajrijem i Lavom protiv istog tima prosle godine? Ne umanjujem uopste Lebrona,po meni je goat,ali ovo pljuvanje Hardena stvarno pocinje da iritira.Nije svako Lebron,pa videli smo i Kari i Durent ne blistaju,ali se konstantno samo Harden ovde proziva.
    (Lionheart, 29. maj 2018 02:51)

    Momak sutira 41%... alooo... to je bruka i sramota za NBA kosarkasa... a kamoli za MVPa...

    POZ
    (Stefan COYG, 29. maj 2018 03:03)

    # Link komentara

  317. kec i plus kvota preko 5
     (duledudule, 29. maj 2018 02:59)

    # Link komentara

  318. Da se ne lazemo nema sanse.Iako se nekako rezultatski odrze do poluvremena,posle padaju 100%.Ionako su igrali sa skracenom rotacijom,a tek sad bez cp3.Ponestace im snage i bice blow out na kraju.Neverovatno da se ovako zavrsi sezona za cp3,stvarno nema pravde.
    (msn, 29. maj 2018 02:58)

    # Link komentara

  319. Sramota sto ne igra Pol. Sa njim je bilo 3:2 i za mene je Hjuston sampion. Ne razumem kako bi bilo ko mogao da navija za tim gde igraju Grin i Djurent. Pratim samo LS, PL od fudbala i NBA i ova sezona je uzas. Na kakav nezasluzen nacin su Real i GSW dosli do titula uzas, veliko razocarenje u sport ove godine. Valjda ce svetsko biti vredeno gledanja.
    (Nathan, 29. maj 2018 02:58)

    # Link komentara

  320. Ta prevara ima prosek od 28 poena protiv ovakvog golden stejta i 3-3 u seriji.Kako je bese prosao Lebron sa Kajrijem i Lavom protiv istog tima prosle godine? Ne umanjujem uopste Lebrona,po meni je goat,ali ovo pljuvanje Hardena stvarno pocinje da iritira.Nije svako Lebron,pa videli smo i Kari i Durent ne blistaju,ali se konstantno samo Harden ovde proziva.
    (Lionheart, 29. maj 2018 02:51)

    # Link komentara

  321. Ma finale Lebron-GSW.
    (Cole, 29. maj 2018 02:49)

    # Link komentara

  322. Rakete samo zbog Krisa Pola velemajstora na kecu i starog trenerskog šmekera i izrazito gotivnu facu u najluksuznijem cirkusu zvanom nba - kouč Majk laganini D`Antoni.
    Izbači Steicu, aj` Brado!
     (jako i do samog kraja, 29. maj 2018 02:48)

    # Link komentara

  323. Tesko ali ide Hardene!!
    (MauroIcardi9, 29. maj 2018 02:47)

    # Link komentara

  324. BTW kruzi prica da Dzejms hoce da odigra protiv sina jednu sezonu (ili sa njim)... mali ima 13 godina... znaci jos 6-7 godina LeBron na NBA terenima...

    POZ
    (s, 29. maj 2018 02:46)

    # Link komentara

  325. Pokidace ih GSW!
    (igor, 29. maj 2018 02:45)

    # Link komentara

  326. Jos jedna titula odlucena zbog povrede.
    (Koza, 29. maj 2018 02:44)

    # Link komentara

  327. Ajmo Hjuston sad ili nikad!!!
    (lukanis, 29. maj 2018 02:38)

    # Link komentara

  328. Čeka se Brada da zapali Teksas noćas!
     (MasterMind, 29. maj 2018 02:37)

    # Link komentara

  329. Tesko....Da ne kazem...nemoguce...cak ni sa zdravim Polom, bilo bi vrlo tesko...a ovako....mnogo mnooogo tesko....
    (Rope, 29. maj 2018 02:36)

    # Link komentara

  330. Ajdeeee Hardene prevaro... uradi nesto...
    Ako tiii pored onakvog Dzejmsa dobijes MVP nagradu...
    NBA je u velikom problemu...
    Tek kada se LeBron povuce (nadam se za 10+ godina)... shvaticemo kako smo bili privilegovani takvu legendu da gledamo uzivo...

    POZ
    (Stefan COYG, 29. maj 2018 02:35)

    # Link komentara