1. "Nemojte o toj godini kada sam se kladio da napuštam sajt ako Lebron ne osvoji titulu, a on me je izneverio po ko zna koji put izgubivši svoje peto finale. Kako bih se brzo oporavio, promenio sam ime u "M V P" i nastavio da pišem i time pokazao da je Durent koji prelazi u GSW mala beba za mene koji gazim svoje reči. Molim vas nemojte o tome," izusti JeRemija i poče tiho da jeca u sebi:(
    (dosta komentarisanja svakog poteza sportista, 27. maj 2018 22:27)

    # Link komentara

  2. "Nemojte o toj godini kada nisam uspeo da sačuvam vođstvo od 3-1 moje Oklahome te sam nestao naredna 3 meča u Finalu. Kako bih se brzo oporavio, prešao sam u taj isti Golden Stejt koji je imao samo 3 all star igrača + MVP Iguadalu. Molim vas nemojte o tome," izusti Durent i poče tiho da jeca u sebi:(
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M V P aka JeRemija, 27. maj 2018 19:52) # Link komentara


    I ti imas obraza nekoga prozivati za mrznju prema samozvanom kralju. Patoloski si opsjednut Durantom & mrznjom. Razlog je suvise providan.
    (ThePain, 27. maj 2018 21:46)

    # Link komentara

  3. Durent je sam kriv što ga još uvek ovoliko razvlače. Uvek je emotivno reagovao na ovakva pitanja. Umesto toga, trebalo je da ga boli uvonza sve ovo. Videćete kada Kralj pređe u Hjuston sledeće godine, kako će nadmeno da odgovara na provokacije. I boli ga briga, a svi će da začepe usta.
    (Malkom, 27. maj 2018 19:12)zbog toga i jeste samozvani kralj
     (Kića, 27. maj 2018 21:28)

    # Link komentara

  4. (M V P aka JeRemija, 27. maj 2018 19:52)

    Znaš ti dobro za šta ga je pitala, a nije Oklahoma u pitanju.
    I taj novinar poteže kako to da su u finalu posle 3-1 i laganog mlaćenja jednog tima uspeli da ga izgube.
    Naravno da ne sme da odgovori, nego samo "nemojte o tome". Nekome je trebao "rekord" i prva titula, a liga mu je fino izašla u susret, te su iznenada zaboravili da igraju te tri utakmice u kojima je jedan igrač "dominirao" nad onima koji su morali da ga puste.
    Nije to nikakva "teorija zavere" već nešto što se radi u svakom sportu, FIFA/UEFA su sveti primer nameštanja, ali u NBA to postaje previše providno, niko ne mari zbog toga i zato mi je jako krivo u šta se liga pretvara.
    (NastyB, 27. maj 2018 21:27)

    # Link komentara

  5. @Malkom

    Lebron da predje na zapad ? Ahahahaha
     (Daa, 27. maj 2018 20:41)

    # Link komentara

  6. Zaista je smorno njega pitati o prelasku u jaci tim sa kojim je imao i iskoristio sansu da osvoji sampionski prsten kao da je on prvi igrac u istoriji koji je to uradio pa kako su se uzimali titule i Majami i Boston ako ne upravo formiranjem jakih trojki na svojim pozicijama ili ti formiranjem super timova upravo od pojedinaca koji su vanseriski igraci a nikada nisu osvojili ni jedan prsten?
    I naravno tek formiranjem i prelaskom tih igraca oni su uspeli da osvoje ampionski prsten. I sada 10 godina posle svega toga pitati ista pitanja Duranta je besmisleno.
    Pa zasto je Kris Pol sve iznenadio i naravno razocarao navijace Klipersa i otisao u "slabasni"Hjuston ? Pa naravno iz iste motivacije koja je vodila gomilu igrace unazad ukljucujuci i njih dvojicu a to je da uzmu prsten?
    Sta ce motivisati ostale superstarove kojih u NNA ima sve vise i vise u buducnosti? Da li ce ih motivisati samo novac i visina ugovora i zelja da jedan tim bez ijednog jakog pojedinca sa njim dobiju na kvalitetu ili ce ga motivisati da za manje novca ode u neki vec formiran i sklopljen tim sa dobitnickom fizionomijom igre gde bi njegov dolasak, tom vec formiranom timu omogucio da udju u istoriju sa sampionskim prstenom i eventualni zanemarljivi dolarski zaostatak rese sa povecanjme reklama na konto uspesnosti i osvajnja eventualnog prstena?
    Zaista je sramno samo prozivati Duranta koji se uzgred ne "slepa" u Voriorsima vec dominira u niima.
    (Vladimir, 27. maj 2018 20:32)

    # Link komentara

  7. Cupcake.
    (ultra kop, 27. maj 2018 20:06)

    # Link komentara

  8. "Nemojte o toj godini kada nisam uspeo da sačuvam vođstvo od 3-1 moje Oklahome te sam nestao naredna 3 meča u Finalu. Kako bih se brzo oporavio, prešao sam u taj isti Golden Stejt koji je imao samo 3 all star igrača + MVP Iguadalu. Molim vas nemojte o tome," izusti Durent i poče tiho da jeca u sebi:(
     (M V P aka JeRemija, 27. maj 2018 19:52)

    # Link komentara

  9. Skakljivo pitanje za Durenta koje cega pratiti do kraja karijere...
    (Milan, 27. maj 2018 19:20)

    # Link komentara

  10. Durent je sam kriv što ga još uvek ovoliko razvlače. Uvek je emotivno reagovao na ovakva pitanja. Umesto toga, trebalo je da ga boli uvonza sve ovo. Videćete kada Kralj pređe u Hjuston sledeće godine, kako će nadmeno da odgovara na provokacije. I boli ga briga, a svi će da začepe usta.
     (Malkom, 27. maj 2018 19:12)

    # Link komentara