1. Čisto sumnjam koliko Sergej vredi.U svakom slučaju neka to pokaže u Rusiji.
    (oxydant, 15. maj 2018 15:57)

    # Link komentara

  2. Bleki i Sulejnani moraju biti pozvani u tim. Nemoguce da Radonjic sarlatan mooze imati prednost nad Sulejmanijem. Bkeki Milenkovic je neuporedivo bolji od Savica tatinog sina. Ako igraju najbolji a ne oni koje guraju menadzeri ili bilo koja druga interesna grupa imamo sansi da prodjemo grupu a mozda i vise. Tadic i Kostic ne pruzaju dosta dugo zadovoljavajuce partije i tu treba pazljivo pronaci igrace koji mogu najvise da pruze.
    (Carrera, 14. maj 2018 19:54)

    # Link komentara

  3. Inace, slazem se da svi ti navedeni (izuzev Gudelja i Kataija) ne dolaze u obzir za reprezentaciju, cak bih jos i dodao neke tipa Savic, Petkovic itd.
    (Udruzenje za razvoj i prosperitet srpskog fudbala REVOLT, 14. maj 2018 18:13)

    # Link komentara

  4. Ako Gudelj ne moze da prenese loptu, ja stvarno ne znam ko moze od nasih centralnih veznjaka. Jeste da sam ja kao tu sponu zamisljao Maksimovica (i dalje mi je to zelja i sigurno da jos nije kasno za to iako je decko, prilicno stagnirao poslednjih godina), ali, ne mora uvek to prenosenje lopte da podrazumeva samo ono sto radi J. Ture jer je retko ko sposoban da loptu iznese i bukvalno 40-50 m ili od 16 do 16, Gudelj ima odlicnu tehniku i pregled igre, pas unapred, dobar prekid, dobru igru glavom, a verovatno ga samo ta kruca gradja sprecava da bude i hitriji iako pamtim i kad je u mladoj igrao i desnog beka, a verovatno mu ni pozicija bek(a)-krila (desnog spoljnjeg) nije strana. Gudelj je igrao za Ajaks sa cime si sigurno i ti upoznat, to nije nista manje ozbiljan klub od Benfike, a sve ce manje i to sto neko igra u Japanu ili Kini biti argument protiv, Piksi je najbolji primer, a kad je on jos igrao. Ako mi kazes da je Milivojevic tu zacementiran, a on se sada jos cak vise vodi kao defanzivni vezni sto je vremenom i postao, tesko da cu se sloziti. I Gudelj i Sulejmani su uvek vrlo dobro igrali za nasu reprezentaciju, Sulejmani je sigurno prvi logican izbor na krilu od onih koji jos nisu pozvani, decko definitivno kroz karijeru ni najmanje nije imao srece sa povredama, ali, ne bih da mu pronalazim izgovore jer mu nisu potrebni, ako nista drugo, bar ove sezone je bio fenomenalan i morao bi da bude na spisku. Moguce da je tacno to za 25, ali, pravila su pokrila i povrede.
    (Revolt is here now, 14. maj 2018 17:54)

    # Link komentara

  5. Da li su pojedini igraci sa ovog spiska,novinarske zelje ili sta vec? Po cemu se na njemu nalaze Zdjelar,Lazar Markovic,Petkovic,Mladenovic,Katai,Djurdjevic,kad poslednjih godinu i vise dana,nisu ni primirisali sirem spisku.Ima,doduse,jos nekih koji ne zasluzuju da im tu bude mesto ali neke od njih su selektori pozivali ili im pruzali sansu,pa ajde,moze se i razumeti.
    (Pitanje, 14. maj 2018 17:49)

    # Link komentara

  6. Meraklijo-Sulejmani nije bio prosecan u Ajaksu,bio je kapiten.U Benfici je imao nekoliko nekoliko nesrecnih povreda.Zadnjih 5-6 godina je trebao da bude vodja reprezentacije.Najbolji dribling i centarsut trenutno u Srbiji.
    (bocko, 14. maj 2018 17:47)

    # Link komentara

  7. Golmani:
    Stojkovic
    Dmitrovic
    Rajkovic

    Odrbana:
    Tosic
    Kolarov
    Ivanovic
    Spajic
    Maksimovic
    Veljkovic
    Basta
    Rukavina

    Sredina:
    SMS
    Fejsa
    Milivojevic
    Gudelj
    Matic
    Tadic
    Zivkovic
    Ljajic
    Radonjic

    Napad:
    Mitrovic
    Prijovic

    Za 23. igraca neko od Jovic, Kostic, Gacinovic, Maksimovic.
    (alobre, 14. maj 2018 17:36)

    # Link komentara

  8. Najcesci ucinak kod nasih , cak i kod veznih, je da tim nije primio gol . I pored imena spiceva bi trebalo isto to upisati kad god je moguce.
    (afrogipsy, 14. maj 2018 16:28)

    # Link komentara

  9. revolt @ svaka cast Gudelju ali taj ne moze da prenese loptu ima dobar sut solidan je u defanzivi i to je to ,Fejsa je slican igrac ali barem je defanzivno odlican i za razliku od GudeljA igra u ozbiljnom klubu..
    Sulejmani je previse hajpovan jeste on dobar igrac ali njemu je u 29 godina vrhunac karijere Svajcarska liga ? u Benfici i Ajaxu je bio i vise nego prosecan.
    da je stvarno tako dobar igrao bi u Benfici ili barem negde u ligama petice ...
    ali ajde on zna da igra fudbal ne veruje. da je losiji izbor od Gacinovica od Tosica svakako bolji ..
    ne bih nikako zeleo da vidim Nikolu Maksimovica,Savica,Mladenovica,Zorana Tosica ,Zdjelara,Kataia,Gudelja,Andriju Pavlovica ,Vukovic,Stefan Mitrovicitd..
    niko od ovih igraca nema kvalitet za reprezentaciju pogotovo ovaj Mladenovic koji igra za neku Lehiu Gdanjsk o cemu pricamo.
     (Meraklije, 14. maj 2018 16:03)

    # Link komentara

  10. Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci.
    (Revolt wuz here)

    To "glupiranje" je da bi imali koga da pozovu ukoliko im se neko povredi u medjuvremenu.
    (Suboticu, vrati se!, 14. maj 2018 15:21)

    # Link komentara

  11. Ovi fudbaleri nikako ne zaslužuju da idu na SP:

    Odbrana:

    Jagoš Vuković (Verona)
    Antonio Rukavina (Viljareal)
    Nikola Maksimović (Spartak)
    Marko Petković (Spartak)
    Uroš Spajić (Anderleht)
    Stefan Mitrović (Gent)

    Vezni red:
    Nemanja Maksimović (Valensija)
    Nemanja Radoja (Selta)
    Ljubomir Fejsa (Benfika)
    Lazar Marković (Anderleht)
    Zoran Tošić (Partizan)
    Saša Zdjelar (Partizan)
    Nemanja Gudelj (Gvangdžu)

    Napad:
    Luka Jović (Ajntraht)
    Uroš Đurđević (Olimpijakos)
    (KAZNA KRU, 14. maj 2018 15:16)

    # Link komentara

  12. Ovi fudbaleri nikako ne zaslužuju da idu na SP:

    Odbrana:

    Jagoš Vuković (Verona)
    Antonio Rukavina (Viljareal)
    Nikola Maksimović (Spartak)
    Marko Petković (Spartak)
    Uroš Spajić (Anderleht)
    Stefan Mitrović (Gent)

    Vezni red:
    Nemanja Maksimović (Valensija)
    Nemanja Radoja (Selta)
    Ljubomir Fejsa (Benfika)
    Lazar Marković (Anderleht)
    Zoran Tošić (Partizan)
    Saša Zdjelar (Partizan)
    Nemanja Gudelj (Gvangdžu)

    Napad:
    Luka Jović (Ajntraht)
    Uroš Đurđević (Olimpijakos)
    (KAZNA KRU, 14. maj 2018 15:16)

    # Link komentara

  13. @don
    Није баш да шампионска грнерација не напредује, проблем је што имамо превелика очекивања. Не бих рекао да Вељковић "тавори" у Вердеру. Стандардан је у Бундеслиги, а тој генерацији треба придодати Јовића, Миленковића, па и малог Илића (мислим да је цена од 2,5 милона поклон за Сити). На свим позицијама имамо перспективне играче, осим на бековским.
     (aco, 14. maj 2018 15:14)

    # Link komentara

  14. mitro gol veceras dere ovnove ;)
     (kladzom do bola, 14. maj 2018 14:39)

    # Link komentara

  15. Dmitrovic,Rajkovic,Stojke i Jovanovic svi brane vrhusnki ove sezone,zanima me ko ce ici na svetsko i ko ce biti prvi golman.
    (Jack Sparrow, 14. maj 2018 14:22)

    # Link komentara

  16. Radonjic ide u Rusiju. Mlad momak ima 22 godine i igra u odlicnoj formi. Brzinu ima najvecu od svih srpskih profesionalnih igraca,ima i odlicnu kontrolu lopte,vraca se u odbranu i doprinosi timskoj igri i veoma je poradio sa Kosanom za zavrsnici,takvog igraca nemamo i potreban nam je bar kao dzoker sa klupe.
    (Jack Sparrow, 14. maj 2018 14:16)

    # Link komentara

  17. Ali nam je zato trener...amater
     (NemanjaBB, 14. maj 2018 14:05)

    # Link komentara

  18. Murinjo ne odmara Matica vec je izgubio mesto u timu posle par katastrofalnih partija narocito protiv Brajtona nakon cega se i preselio na klupu.
     (Ivan, 14. maj 2018 13:58)

    # Link komentara

  19. Svilar umesto Stojkovica!!
    (Gaga, 14. maj 2018 13:38)

    # Link komentara

  20. @ Meraklije, imas jednog igraca viska:-D Gudelj je odlican igrac koji ume da prenese loptu za razliku od nekih, a i u defanzivi je zahvalan igrac. Mozda tu moze i Lukic, a, pored tih koje si naveo, treba pozvati i Sulejmanija. Voleo bih i Subotica, ali, nema sanse da se to desi, nazalost...
    (Revolt, 14. maj 2018 13:33)

    # Link komentara

  21. Sve u svemu naši igrači su imali solidne sezone. Neki su napravili iskorak u karijeri, neki stagnirali, a neki se unazadili. Golmani su nam trenutno u dobroj formi, stvarno ne znam kome dati prednost jer se Stojković najbolje pokazao u reprezentaciji, a Rajković i Dmitrović u klubu. Odbrana dosta loše, Nastasić je povređen, Baneta stižu godine, kao i Rukavinu i Bastu. Kolarovu je ovo jedna od najboljih sezona u karijeri, kao i Tošiću, Milenković je dosta napredovao. Veza nam je trenutno najjači deo tima, Matić i Milivojević na nivou cele sezone, Tadić i Kostić dosta slab učinak, ekipe su im u raspadu, Sergej je imao vrhunsku sezonu, a Ljajić se preporodio zadnjih 10 kola. Napadači raduju, Mitar svakako prvi špic, ali Jović i Prijović moraju imati minutažu na svetskom. Najviše me brine zlatna generacija sa Novog Zelanda jer ništa ne napreduju, a već imaju 22-23 godine. Veljković tavori u Verderu, Grujić dosta slab u Kardifu, Antonov i Zdjelar ništa, Maksimović ima malu minutažu u Valensiji, Gaćinović sve više na klupi u Frankfurtu, jedino su Sergej i donekle Živković opravdali očekivanja.
    (don, 14. maj 2018 12:59)

    # Link komentara

  22. Neven Subotić!
    (boris, 14. maj 2018 12:58)

    # Link komentara

  23. Prelijepo primanje i gol Sergeja ali mi nije jasno koga je on spasao. Zadnju ne smiju da izgube.
     (Marko99, 14. maj 2018 12:58)

    # Link komentara

  24. Milenkovic igracina,vec par puta bio u timu kola
     (Sta ima uradi Gordicu Nemanja, 14. maj 2018 12:56)

    # Link komentara

  25. Jedva cekam mondijal ali ne zbog nas nego zbog fudbala.
    Od nas ne ocekujem bas nista jedino se nadam nekom bodu da cisto ne odemo sa nulom. I jedva cekam da se nasa odbrana penzionise prosto vise ne mogu da ih gledam 100 godina imaju i sinonim su gubitnika u nasoj reprezentaciji. Hvala vam za sve ali Kolarov, Stojke, Bane, Rukavina, dosta je bilo vala.
    (kole, 14. maj 2018 12:45)

    # Link komentara

  26. Razumem da je naš, i meni je drag,ali ne preterujte,nije Sergej svojim golom ostavio Lacio u igri za Lš jer sa i bez njegovog gola bi lacio bio u istoj situaciji,dajte malo profesionalnosti bez nepotrebnih senzacija,nemojte ici za drugim portalima gdje samo bitan klikbejt
     (Ribs, 14. maj 2018 12:44)

    # Link komentara

  27. 35: Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Ivanovic, Basta, Rukavina (Gajic), Milenkovic, Pejcinovic, Spajic, Veljkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic, Rodic- Maksimovic, Gudelj, Lukic (Pantic), Matic, Milivojevic, Radoja, Fejsa- Sulejmani, Zivkovic, Milinkovic-Savic, Tadic, Jojic, Ljajic, Gacinovic, Kostic- Mitrovic, Jovic, Prijovic, Djurdjevic. Na nasu veliku zalost, Subotica sigurno nece pozvati, umesto Rodica moze npr. i Antonov da bude na spisku, a umesto Djurdjevica i Pesic ili Ivanovic, manje-vise je svejedno jer ionako nijedan od te cetvorice-petorice nece otici u Rusiju. Verovatno ce na spisku biti (i) Nikola Maksimovic, Grujic i Radonjic, ali, ja se ne bavim prognozama, nikada ne idem linijom manjeg otpora pa necu ni sada. Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci. Dakle, Pejcinovic > Nikola Maksimovic, Lukic ili Pantic > Grujic, Sulejmani > Radonjic.
    (Revolt wuz here, 14. maj 2018 12:43)

    # Link komentara

  28. I dalje ne spominjete Milenkovica i Pejcinovica.
    (Revolt, 14. maj 2018 12:37)

    # Link komentara

  29. na ovom spisku ne treba da budu Andrija Pavlovic ,Zdjelar ,Z.Tosic,Petkovic,Savic,Katai,Radonjic,Krsticic,Vukovic,Nikola Maksimovic,Gudelj...
    to su jednostavno igraci koji nemaju sta da traze u reprezentaciji umesto njih treba da se zovu :
    Milenkovic,Pejcinovic,Jovic

    Stojkovic-Dmitrovic-Rajkovic
    Rukavina-Basta
    Kolarov-Obradovic
    Tosic-Milenkovic-Veljkovic-Pecinovic-Ivanovic (Nastasic umesto Pejcinovica ako se oporavi)
    Matic-SMS-Milivojevic-Fejsa
    Zivkovic-Kostic-Ljajic-Gacinovic-Tadic
    Mitrovic-Prijovic-Jovic
     (Meraklije, 14. maj 2018 12:31)

    # Link komentara

  30. Vujadin Savić? aahahahahahaha
    (daj bre, 14. maj 2018 12:30)

    # Link komentara

  31. Dodao bih da je mali Lukic odigrao odlicno za Levante u njihovoj pobedi nad Barselonom gde je bio i asistent kod jednog gola. Odlicno se snasao na sredini terena protiv takvih zvezda kakvi su Iniesta, Rakitic, Buskec...Treba posebnu paznju obratiti na ovog mladog igraca koji je bio starter 17 utakmica u najacoj ligi na svetu i na svim utakmicama koje su prenosene na ovim prostorima ostavio je odlican utisak ili nikada nije podbacio toliko da je to upadalo u oci posmatraca.
    (DAVOR, 14. maj 2018 12:27)

    # Link komentara

  32. Sergej vredi cirka 30 miliona.
     (Back in Black, 14. maj 2018 12:25)

    # Link komentara

  33. Koje smo dno dna, pola igraca povredjeno a druga polovina van tima. Cast izuzecima koji su skoro pred penzijom ili na pocetku karijere.
    (bilajendomjednaliga, 14. maj 2018 12:24)

    # Link komentara

  34. Да ли је могуће да се не помиње Никола Миленковић, дечко који је већ дуже стандардан првотимац у Фиорентини и пружа веома добре паррије за своје године. Будућност је пред њим, али треба га свакако поменути јер је бољи од већине наведених дефанзиваца.
     (ИксОкс, 14. maj 2018 12:16)

    # Link komentara

  35. Onaj sut koji je odbranio Aca Jovanovic je naucna fantastika ali jbg nije branio u blizancima pa da ima ko da ga gura
     (zip Niš, 14. maj 2018 12:13)

    # Link komentara