1. @Antidervis, probaj da zamislis nekog golmana u ligama "petice"(ili u ozbiljnijim ligama) da se ovako ponasa? Mislim da bi bio iskljucen posle drugog sutiranja lopte preko tribina...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Komunalac, 20. novembar 2017 10:50)


    A ti pokušaj da zamisliš ovakvog pirata od sudije u tim ligama.
    (., 20. novembar 2017 20:36)

    # Link komentara

  2. Problem je u sudijama a problem je i u igracima,pre ove situacije najmanje dva puta igraci Cacka padaju sa namerom da im sudija svira penal.Onda sudija nije svirao cist penal za Spartak,a ova situacija je takva da je pogresio namerno ili ne to nemogu da tvrdim.Svi se foliraju i samo cekaju sudiju.O ponasanju igraca Cacka posle penala nemam reci ,ako su hteli nesto da dokazu nisu trebali da nastave utakmicu pa sta bude bude.
     (Najbolji je opancarev lepak, 20. novembar 2017 13:32)

    # Link komentara

  3. Tako su mogli da rade i u sredu protiv Zvezde kad im sudija bez razloga iskljucio igraca.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 20. novembar 2017 13:20)

    # Link komentara

  4. Mazic nije dobar al su Segrt,Siroki,Obradovic i NJ.V MAJO FANTASTICNI.
    (Bajro Dudic Zupic, 20. novembar 2017 13:04)

    # Link komentara

  5. Kad bi se klubovi privatizovali vlasnik kluba ovo ne bi dozvolio. A da ne daju vodje navijaca. E pa nista onda.
    (Kondukter, 20. novembar 2017 11:05)

    # Link komentara

  6. @Antidervis, probaj da zamislis nekog golmana u ligama "petice"(ili u ozbiljnijim ligama) da se ovako ponasa? Mislim da bi bio iskljucen posle drugog sutiranja lopte preko tribina...
     (Komunalac, 20. novembar 2017 10:50)

    # Link komentara

  7. sve je krenulo od partizana i njihovih penala i cudnih golava i desavanja na terenu....
    (palma, 20. novembar 2017 10:44)

    # Link komentara

  8. Postavlja se pitanje kako se treba ponasati jednog dana kada im se bude stalo na put, kakve posledice trebaju da snose ?
    (antiDebil, 20. novembar 2017 10:31)

    # Link komentara

  9. Prvo je igrač Spartaka napravio prekršaj, povukao igrača Borca za ruku...u nastavku akcije se podmeće sa ciljem da dobije penal. Po meni zaslužuje žuti karton igrač Spartaka.
    (Dragan BL, 20. novembar 2017 10:05)

    # Link komentara

  10. Realno: Igrač Spartaka je za cca 6 sekundi napravio 3 poteza koji pokazuju koliko se sudija ne razume u ovu igru. Prvo je loptu zaustavio rukom koja NIJE BILA uz telo (mišicom leve ruke), zatim je napravio prekršaj van 16m da bi se rešio pratnje levom rukom je povukao protivnika, da bi u 16m NAMESTIO protivnika da mu padne preko isturene desne noge (isto u totalno neprirodnom položaju, tako postavljene samo da bi napravio siguran kontakt, doduše i faul - ali nikako igrača Borca).
    Ovaj sudija nije za taj posao, što znači da možemo da očekujemo da ćemo ga sve više i više gledati na našim pašnjacima.
    B.t.w., ono kasnije ponašanje igrača Borca, prenemaganje, sedenje na terenu, prigovaranje 5-10 minuta, ispucavanje lopte u aut i preko tribine, samo pokazuje 2 stvari: Da nemaju rukovodstvo u klubu (ili igraš, ili odeš sa terena), kao i da za oštećene u srpskom "fudbalu" nema pravde.
    OVO JE POSTALA SPRDNJA - TREBA GA UKINUTI !!!
    PODELITI SLEDEĆIH 10 TITULA "POŠTENO" IZMEĐU BLIZANČIĆA, A OSTALI MOGU DA ŠUTIRAJU LOPTE PREKO TRIBINE, TO IM JE SAMO OSTALO...
    (Chana, 20. novembar 2017 09:59)

    # Link komentara

  11. Otvorena krađa Borca. Ovo je dokaz neregularnosti lige koju vodi Kokeza. Dok je bio Tole kralo se i nameštalo samo za Partizan(izuzetno i za Borac kad je u poslednjem kolu igrao 2-2 sa Partizanom za opstanak jer je Partizan bio osvojio prvenstvo) a sada pored toga postoje i druge sns-šeme.Neki ovde ne mogu da se načude Borcu oko penala a vidi se da igrač Borca ide da stigne loptu a igrač Spartaka pravi kontakt tako što ne zagrađuje loptu nego ide da spreči igrača Borca da dođe do nje. A neki to nazivaju ragbi zahvatom igrača Borca itd. Čestitka za komentar @Vanja..
    (Bb, 20. novembar 2017 09:56)

    # Link komentara

  12. Treba da nas izbace sa Svetskog prvenstva i iz svih evropskih takmicenja, da zabrane zvanicnu fudbalsku ligu u Srbiji. Zabranjeno je mesanje politike u sport, a nama u svakom klubu politicar u UO ili na funkciji predsednika. Navijam za Partizan ali me sramota u kakav su cirkus upali svi nasi klubovi. Kriminalci vrbuju decu koja imaju mrvicu talenta vec sa deset godina, samo pogledajte bilo koju utakmicu maldjih kategorija i videcete koliko je tu olosa oko terena, sve kao neki menadzeri. U drzavi koja odavno nije drzava, roditelji, zarad nade da ce uzeti koji dinar, potpisuju ugovore u ime dece sa djavolima. Pravi se cirkus od reprezentacije zbog menadzerskog lobiranja i umesto da se radujemo zbog velikog takmicenja nama se ceo svet smeje.
    (Navijač, 20. novembar 2017 09:30)

    # Link komentara

  13. Ovde jedan napisa kako je bila kvota na Spartak 1.30 pa stručnjaku kolika je kvota trebala da bude?igrali su trećeplasirani i poslednji..Spartak je do sada dao 33 gola,a borac primio 31.kvota je trebala i manja da bude!
    (., 20. novembar 2017 09:29)

    # Link komentara

  14. Odgledah sve detaljno, i zaista mi nije jasno cemu ovoliki cirkus Cacana? Penali cisti kao suza, a za ono ponasanje i opstrukciju igre (pre svih golmana gostiju), najstrozije kazne! "Cirkus super liga"!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Komunalac, 20. novembar 2017 08:07)

    Zasto kazna golmanu? Je l' uradio nesto pritovno pravilima igre? Ako ti se ne svidja, menjaj pravila. Golman nijednog momenta nije povredio pravila igre.
    (Antidervis - vase je proslo, 20. novembar 2017 09:28)

    # Link komentara

  15. Kada te gaze ove beogradske velicine ,dodje mu kao normalno.Medjutim puknes kada to rade umisljene velicine,penal smejurija.Sta je Siroki svirao u Lucanima je za ne poverovati,ali o tome ni reci.Tek ce ovakve reakcije da kulminiraju...
    (ponosni lucanac, 20. novembar 2017 09:25)

    # Link komentara

  16. pa sada su cacane pokrali gore nego andjelovski protiv partizai.
    (nk kokezan, 20. novembar 2017 08:58)

    # Link komentara

  17. Napadač Spartaka je samo igrao rukom, pa napravio faul u napadu ispred kaznenog prostora, a onda se sudario sa odbrambenim igračem Borca tako što mu je podmetnuo nogu umesto da nastavi prodor ka golu. Sudija je SAMO 3 PITA u roku od nekoliko sekundi propustio da svira prekršaj napadača.
    zaslužio je sudija da mu se poveri suđenje makar finala Lige šampiona, jer bila bi stvarno šteta ispustiti ovakav sudijski biser.
    (Sinovac, 20. novembar 2017 08:39)

    # Link komentara

  18. Sudija je direktno kriv za postupak igraca. Faul nad igracem odbrane pre penala je toliko ocigledan slep bi video. U principu me briga i za Borac i za Spartak i celu ovu nasu budj ligu ma i budj drzavu. Ali u sportu kao i u zivotu sudije tj. sistem je korumpiran i kvaran i nema tu nikakve pravde. Ova ciganija u nastavku meca je tek katastrofa bolje da su ostali u svlacionici.
     (Mrle, 20. novembar 2017 08:34)

    # Link komentara

  19. Odgledah sve detaljno, i zaista mi nije jasno cemu ovoliki cirkus Cacana? Penali cisti kao suza, a za ono ponasanje i opstrukciju igre (pre svih golmana gostiju), najstrozije kazne! "Cirkus super liga"!
     (Komunalac, 20. novembar 2017 08:07)

    # Link komentara

  20. Kmetski brdjani...
     (porto, 20. novembar 2017 07:54)

    # Link komentara

  21. Tošić napravi faul, sudija svira slobodan udarac za Partizan iz kog postignu pobedonosni pogodak...tako otmu 4-ti nezasluženi bod...i onda kreće obesmišljavanje svega...od igre do grobarskih botova.
    (Piksi, 20. novembar 2017 07:47)

    # Link komentara

  22. Jel mi to nećemo da učestvujemo na SP?
     (Рајко, 20. novembar 2017 07:47)

    # Link komentara

  23. Slazem se da Antic nije cvecka ali Stankovic je pokazao kakva je ljudina kad je igrajuci za Lacio protiv Partizana u BG-u utrcao u tunel jer se osecao ugrozeno valjda,Alen Boksic je odsetao najopustenije do tunela a Stankela sprint ...
    (Zgembo, 19. novembar 2017 21:52)

    Pa Boksic je Hrvat, zasto bi se on osećao ugroženo na JNA. On je tu domaći.
     (NoName, 20. novembar 2017 07:46)

    # Link komentara

  24. Kao prvo,poremećeni "navijači" državnih klubova zvezde i partizana,oladite malo,odvratni ste i dosadni.Ovde je reč o velikoj grešci sudije kod prvog penala.Igrači borca koji su u borbi za život,su očigledno pukli posle te odluke.Normalno nije takvo ponašanje,ali mi je drago da se desilo da skrene pažnju na bolesno stanje favorizovanja nekoliko klubova od strane fss(spartak,radnički niš,radnik).Zvezda i Partizan ove godine muljaju sa sudijama svako za sebe.Ništa novo ali već bolesno i tužno...
    (filip, 20. novembar 2017 07:42)

    # Link komentara

  25. Jeste nam fudbal na niskom nivou po svim parametrima al' ovo je stvarno previse. Ne mogu da shvatim ovoliki bezobrazluk fudbalera Borca. Penali za Spartak su opravdano dosudjeni, pa cak i da nisu to nije razlog da se onako ponasaju. U nekoj normalnijoj ligi sudija bi iskljucio pola tima i prekinuo utakmicu. Nisu mogli da se smire posle prvog penala i onakvo kidisanje na sudiju nikad nije vidjeno u prvoj ligi.Samo je jos falilo da ga lincuju. Ono sedebje na terenu, ispucavanje lopte opstrukcija igre na najgori moguci nacin, ne razumem kako neko pozitivno komentarise to sve. Ako su hteli da iskazu protest, bar da su se povukli sa terena svi da ne blamiraju ni sebe ni ligu ni Spartak. Ako smatras da ti je uradjena nevidjena nepravda, povuci se sa terena, izgubi sluzbenim rezultatom pa ulozi zalbu, ako treba do Lozane a ne ovako da sve maltretiras. Sve kaznjene igrace bih suspendovao na po 6 utakmica a trenera koji je sve ovo dozvolio bih kaznio sa 6 meseci zabrane rada na klupi. Sramota. Ovako nesto se ne moze videti ni u poslednjoj seoskoj ligi.
    (Zoran Simic, 20. novembar 2017 07:33)

    # Link komentara

  26. Znaš koliko me zanimajiu Englezi ko maricu kriv....! A suđenje je katastrofalno kada zapne blizancima oni se namire preko manjih klubova pokradu te i niko ništa... Lopovska je ovo zemlja u svim segmentima!
     (veljko, 20. novembar 2017 07:33)

    # Link komentara

  27. Sad sam pogledao snimak. Kontakt za penal je bio posle ociglednog faula u napadu igraca Spartaka. Igraci domaceg tima pritiskaju sudiju celu utakmicu posle svake situacije koji puca i dosudjuje los penal i jos pri tome iskljucuje 2 igraca i time a ne penalom odlucuje pobednika. Potrebno je dozivotno izbacivanje iz fudbala za ovog sudiju.
    (Srle, 20. novembar 2017 07:30)

    # Link komentara

  28. "Prvo Kosovo, pa Rusija.... Pa onda vladavina prava"... "Ja nemam snage da se obracunam sa navijačima"- cije li su ovo reci...
     (misko, 20. novembar 2017 07:29)

    # Link komentara

  29. Kako je lepo gledati prepucavanja grobara i cigana. Jedan pominje direktni crveni igraču Rada zbog prigovora, ali ne pominje dva žuta u roku od 30 sekundi gde je drugi zuri dat zbog odugovlačenja kod izvodjenja auta u 20om minutu! Tada bilo sve ok, Partizanu kao nije trebala ta prednost na terenu i bilo je ok da se ne dodeli taj žuti igraču Napretka? Isto tako Miletic startuje za žuti i penal, ali sudija ostaje nem! Kako ne vidite da ovde sudije rade šta im se kaže i da se ovde ne namešta samo Partizanu ili Zvezdi ovde se to radi široko i na svakoj utakmici. Spletom okolnosti Zvezda igra odlično i nije joj potrebno nikakvo guranje, ali to ne briše odluke sudija niti briše godine iza nas. Dok god mislili da je mulj samo na jednoj strani brda ili da su svi drugi oličenje poštenja sem blizanaca dotle će nam biti ovako kako je. Nismo mrdnuli ni milimetar napred jer nam kolektivno svi upropascavaju fudbal uključujući i Zvezdu i Partizan. Ove godine se više pomaže Partizanu, ali i to je očekivano kada su u raspadu igrački i kada se održava taj neki privid takmicenja, sledeće će možda Zvezdi i idemo tako u krug. Nema ovde pravila samo sila mocnika.
    (Sport, 20. novembar 2017 07:26)

    # Link komentara

  30. Liga nam je režirana,uloge podeljene,kadrovi snimljeni...Ostalo je samo da ova deca istrče na teren radi rekreacije.
     (Farsa, 20. novembar 2017 07:24)

    # Link komentara

  31. Što bi Le Talek rekao, seljačka ekipa.
    (stavro, 20. novembar 2017 07:20)

    # Link komentara

  32. Izbaciti Borac momentalno zbog rusenja ugleda i casti Fudbalskog saveza Srbije.
    (Jik, 20. novembar 2017 07:20)

    # Link komentara

  33. realno jeste bio penal. samo sto je pre toga bila ruka protivnickog igraca, pa faul protivnickog igraca verovatno su ga zato i zaustavili na nacin koji jesu
    (mkd, 20. novembar 2017 07:15)

    # Link komentara

  34. samo kazem

    Ma jako si pametan, vrhunac ljudske inteligencije...voleo bih da si ikad i prismrdio fudbalu ili bilo kom sportu pa da vidiš kad te neko šikanira iz utakmice u utakmicu, pa da vidim kako bi reagovao.
    Puklo momcima više, za šta bre treniraju letos na +40 I sad na 0 a plata im kasni i još ih sudije ovako nameštaju.
     (CJ, 20. novembar 2017 07:14)

    # Link komentara

  35. Penal čist
    (Made in Serbia, 20. novembar 2017 07:04)

    # Link komentara

  36. За овакво понашање би у Италији добили батине у понедељак на тренингу од навијача. Шта је ово? Какво је ово брукање?
     (Mika, 20. novembar 2017 06:59)

    # Link komentara

  37. Ljudima pukao film posle otimacine protiv Partizana..jos sad ovo..podrska Borcu!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dushebajev, 19. novembar 2017 23:32)

    U pravu si. E sada da vidimo da li će biti saopštenje iz tabora cz. Jedva čekam.
    (loznica, 20. novembar 2017 06:49)

    # Link komentara

  38. Molba za admine ovog sajta: ne objavljivati komentare na neku vest ako nije u vezi sa njom, sada na vest o utakmici u Subotici čitamo od 108 komentara bar 97 prepucavanja navijača Crvene Zvezde i Partizana a samo mali broj analizira situaciju sa jučerašnje utakmice na severu Bačke. Da li vi svi mislite da je Spartaku trebala pomoć sudija da dobije Borac? Spartak ove jeseni igra napadački, otvoreno, efikasno, sudija može i da pogreši ali to nikako ne znači da igrači treba da ga linčuju, jer onako razularen napad igrača Borca na sudiju se mora kazniti crvenim kartonom i nikako drugačije.

    Ako je sudija pogrešio nije prvi put i nije istina da se to dešava samo u Srbiji, možda je problem što se najčešće dešava na utakmicama Zvezde i Partizana i gde čuda obično u njihovu korist. O Spartaku i njegovoj upravi možemo pričati šta god ali mladi momci koji igraju za ovaj tim ove godine zaslužuju sve pohvale kao i njihov trener
    (Stipan 024, 20. novembar 2017 06:22)

    # Link komentara

  39. Sramota! Sramota! Sramota!
    (Dragan, 20. novembar 2017 04:58)

    # Link komentara

  40. A Bosko sa kamenom, pa gde bezite!!
    (Miroslav, 20. novembar 2017 04:53)

    # Link komentara

  41. Los sudija - preblag ako mene pitate! Igracima zbog ovakvog majmunskog ponasanja ogromna kazna, a klubu diskvalifikacija iz takmicenja, kao sportskom drustvu pod cijim su okriljem ovi tzv. igraci. Daleko cete vi da dogurate...

    Ne znam da li ste pogledali snimak ali ovo je dno dna. Kakav je da je - sudija je i njegova rec mora da se postuje! Protest je ok, ali onog divljanja nema ni u zemljama treceg sveta. Citajuci komentare, svi kuju nekakve teorije zavere, a fudbal kao igra je u zapecku, i najmanje bitna.
     (Andy, 20. novembar 2017 03:46)

    # Link komentara

  42. Kad gledam kako se ponasaju igraci u srbiji muka me hvata. Da li bi ovako napadali sudiju da igraju medjunarodnu utakmicu i da im sudija svira sumnjiv penal? Ne bi, naravno. Nego su jaki samo u svojoj avliji. Osionost, bahatost, ponasaju se u skladu s drustvenim normama jadne drzave.
    Misle da ce sudija promeniti odluku, ako uopste misle.
    Taj pritisak na sudiju i meni podize pritisak.
    Onda se kao povuku, pa se vrate, pa golman kilavi da se postavi na gol, pa se opet svadjaju...pateticno. Jadno!!!
    (jadnici, 20. novembar 2017 02:57)

    # Link komentara

  43. Jedino resenje je regionalna liga, kao i u basketu. Em bi se manje namestalo, em bi se kroz takmicenje u takvoj ligi napravio kakav, takav kvalitet. A i sudije bi morale da se dokazuju. Iako i u ABA ligi ima zamerki na sudjenje ipak na kraju takmicenja konacan plasman na tabeli nije produkt sudijske protekcije vec kvaliteta.
    Ne treba zaboraviti da se Velimir Ilic uz dosta buke razisao sa SNS-om. Gde god je mogao vrlo negativno je govorio o Vucicu, njegovom bratu i jos nekolicini ljudi. Posto ovi nista ne prastaju ne bi me cudilo da je Borac na tapetu i zbog toga. Pretuceni gradjanin sa radikalskog mitinga podrske Haskim optuzenicima, danas predsednik FSS-a, samo sprovodi naredjenja.
    Smena Muslina zato sto je odveo reprezentaciju na SP, cirkus sa sudjenjem u poslednjih nekoliko kola prvenstva, otvoreni protest igraca tokom utakmice predstavlja mnogo negativnih stvari u vrlo kratkom vremenskom periodu. Ali, ne treba da brinemo. Nista se nece promeniti a ovo ce se vrlo brzo zaboraviti. Jer, tako to ide u Srbiji. Sve je kratkog veka. Cak i kada su u pitanju stvari vaznije od sumnjivog penala.
     (ArtuDitu, 20. novembar 2017 02:13)

    # Link komentara

  44. Ma katanac na profesionalni fudbal u Srbiji na 5 godina pa onda da vidimo. Kokeza da se vrati u perionicu (auto)/
    (mishko, 20. novembar 2017 01:41)

    # Link komentara

  45. Izbaciti iz lige ovaj Borac za katastrofalno ponasanje. Zgrozen sam ovim ljudima neka lece svoje frustracije nekim drugim putem a ne na ovakav nacin. Zasluzili su 11 crvenih kartona.
    (Ljuba, 20. novembar 2017 01:13)

    # Link komentara

  46. Није узалуд била квота 1,30 на Спартак.⚽
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 20. novembar 2017 01:11)

    # Link komentara

  47. Ne sirite lazi, penal za Zemun je cist kao suza.
    Gdje ste videli da igrac stavi ruku na vrat napadaca dok ga ovaj pretrcava i omete ga u izglednoj sansi i da se to ne sankcionise?!?
    Alo bre, igraj fudbal, ne sluzi se podmuklim potezima koje, kao, sudija nece da vidi.
    Pogledajte nesto pa onda komentariste, a ne "kazu penal za Zemun smejurija".
    Da vas preduhitrim, nemam simpatije prema Zemunu.
    Podrska za Borac, cist faul pre nepostojeceg penala!
     (ND, 20. novembar 2017 01:09)

    # Link komentara

  48. partizanu drzavnom mezimcetu se mora napokon stati na put... unistavaju domaci fudbal... sad su dobili utakmicu bez penala i produzetaka od po 7, 8 10 minuta dok ne daju gol i vidim vec 'zaboravili' sta su radile sudije zadnjih 6, 7 kola... koliko je partizan puta dobio utakmicu uz direktnu pomoc sudija.. Ako zelite da imamo zdrav domaci fudbal ispitati sve mutne radnje u partizanu i sudijskoj komisiji i fss koji im pomaze i kazniti ih !!!
     (buldog, 20. novembar 2017 01:08)

    # Link komentara

  49. bravo za borac. toliko puta osteceni, a nisu jedini. sudije odnosno nalozi iz vrha da sude ovako sramno je dokaz da je kriminal u Srbiji na vrhuncu. zaboravite arkana i obilic, ovo je nesto mnogo, mnogo opasnije.
     (crni_redstar, 20. novembar 2017 01:06)

    # Link komentara

  50. treba ukinuti profesionalno bavljenje fudbalom u srbiji, pa kad budu igrali samo iz ljubavi neće više biti razloga za nameštanje
     (komentator, 20. novembar 2017 01:03)

    # Link komentara

  51. Otimaju im bodove vec mjesec dana, SVAKA IM CAST!!!
    Cist faul prije krajnje sumnjivog penala, koji je prethodio iskljucenju 2 igraca Borca.
    Bahata kradja!!!
    To se vise ne moze nazvati sportom, jer gubi pridjev FER nadmetanje.
     (ND, 20. novembar 2017 01:02)

    # Link komentara

  52. živeli pali borci!
     (Otkud tetka zna Jovića?!, 20. novembar 2017 00:56)

    # Link komentara

  53. Sudije, glavni razlog zasto vise ne pratim sport. Samo motosport i esport. Tu mnogo manji uticaj imaju na ishod meca.
    (Haha, 20. novembar 2017 00:54)

    # Link komentara

  54. Cacanske mesare izbaciti iz lige na 5 godina!!!Ko je gledao utakmicu zna o cemu pricam ko nije lupa gluposti!!
     (CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 20. novembar 2017 00:47)

    # Link komentara

  55. Podhitno doveti Antića (ili Stankovića) na čelo FSS-e i dovesti strane sudije da sude, da se spase što sespasiti može.
    (Mikele, 19. novembar 2017 21:01)
    I sve klubove privatizovati...nista bez toga.
    (Pera Magic Mitic, 20. novembar 2017 00:40)

    # Link komentara

  56. Zasto ovo nisu uradili u proslom kolu!? Tad su bili brutalno pokradeni. Ah, da...nisu smeli.
    (Hmm, 20. novembar 2017 00:37)

    # Link komentara

  57. to govori o ozbiljnosti nase lige
     (svemir, 20. novembar 2017 00:32)

    # Link komentara

  58. podelite bodove unapred da se sudije ne blamiraju ovo je tuga i od fudbala a tek od sudjenja
     (lazaar, 20. novembar 2017 00:16)

    # Link komentara

  59. Ovde se ne radi o bg komsijama nego o Borcu,tako da vi sto ih komentarisete ste promasili forum!Cist faul Spartakovog igraca nad Borcevim ispred sesnesterca.Penal nema blage veze.Dva crvena kartona...i sta da igraju?!Ovako su bar poslali neku poruku,ako ima ko da slusa i vidi ovo,a to je vec veliko pitanje?!!
     (macan, 20. novembar 2017 00:16)

    # Link komentara

  60. Šta vas ovo čudi 90te su se vratile i uveliko žive naviknite na ovakve stvari ništa bolje i ne zaslužujete ...
     (Amos, 20. novembar 2017 00:12)

    # Link komentara

  61. Mrzelo me da sve gledam ali kad videh povlacenje odbrambenog igraca na zemlju pre dosudjenog penala (koji uzgred nije ni bio, napadac nije imao nikakvu nameru ici na gol nego gledao kako da padne) prasnuo sam u smeh. Ko da gleda takvu smejuriju
    (Milan, 20. novembar 2017 00:08)

    # Link komentara

  62. Izbacite iz lige takve klubove, sunspenzija za sva vremena.
     (marko, 20. novembar 2017 00:08)

    # Link komentara

  63. prvi penal nije bio za sviranje, drugi je ispravan, spartak je ekipa koja najvise namesta utakmice, sta reci...
     (ciro, 20. novembar 2017 00:02)

    # Link komentara

  64. Rumunje, Bugare ili Grke za sudije dovesti pod hitno.
    (munze konza, 19. novembar 2017 23:50)

    # Link komentara

  65. Sad mi više ništa nije jasno,gde je pogrešio sudija ? Sam lud ja mozda ?
     (nele, 19. novembar 2017 23:50)

    # Link komentara

  66. @dushebajev
    @dag kristi
    Protiv Partizana su napisali saopstenje, ali protiv vas posle crvenog i ofsajda nisu smeli...i sad ljudi prokljucase. Verovatno ce i Radovci...
    Btw, izgleda da ce Boaci da stigne Milijasa iz sezone 2007/2008 kad je ovaj dao 14 golova sa penala.. .
     (el gladijator, 19. novembar 2017 23:49)

    # Link komentara

  67. ocekivao sam minimalno aperkat sudiji posle crvenog..
    (John McClane, 19. novembar 2017 23:41)

    # Link komentara

  68. dokle god klovnovi sude fudbalske utakmice cirkus će nam biti u fudbalu, a tako je u svim ligama...…..
    (Goran, 19. novembar 2017 23:39)

    # Link komentara

  69. Ma ove iz Borca treba izbaciti iz fudbala i registrovati ih u ragbi ligu. Mnogo su talentovaniji za taj sport. A ove igrace sto se deset minuta prenemazu i svadjaju posle crvenog, dozivotno zabraniti igranje profesionalnog fudbala. Nisu stvari idealne u nasem fudbalu, daleko od toga, ali bre ovo je ponasanje za zatvor. Neprofesionalno i primitivno ponasanje se ne sme tolerisati. Moglo je i vise penala da bude svirano za Spartak da sudija nije imao milosti. I to je greska sudije u ovom slucaju. Ako bude 10 penala, sudija mora svaki svirati. Aj u zdravlje! Crvene kartone su zasluzili jos neki igraci Borca.
     (samo kazem..., 19. novembar 2017 23:37)

    # Link komentara

  70. Ljudima pukao film posle otimacine protiv Partizana..jos sad ovo..podrska Borcu!
     (Dushebajev, 19. novembar 2017 23:32)

    # Link komentara

  71. Dokle god je volje u državi da se krade, ovo će izgledati ovako! Sve to potiče od vrha države koji ovo dozvoljava i kome to odgovara. Nije problem ova utakmica, problem su decenije usađivanja kriminalaca u fudbal.
     (Nikola, 19. novembar 2017 23:26)

    # Link komentara

  72. Gospoda iz Borca trebaju kontaktirati UEFU i poslati im materijal sa utakmice protiv sampiona u Cacku.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dag Kristi, 19. novembar 2017 21:55)

    Da li si ti uopste gledao tu utakmicu iz Cacka?
    Imas li uopste predstavu o cemu pricas?
    (Vlada, 19. novembar 2017 23:24)

    # Link komentara

  73. Fudbal nam je takav kao što su i ljudi u njemu!Nema poštenih od glave do noge,a zna se ko je njih postavio na ta mesta u klubovima i fss.
     (sasho, 19. novembar 2017 23:23)

    # Link komentara

  74. Seljačka posla...
     (Aj Nazad, 19. novembar 2017 23:17)

    # Link komentara

  75. cirkus to je zvezda
    (drljača, 19. novembar 2017 23:17)

    # Link komentara

  76. Odgledah, i nije mi jasno sta se ovi iz Cacka bune. Ne razumem. I prvi i drugi penal cisti. Kod prvog je presudila i zelja igraca Borca da startuje na igraca, skacuci u ragbi stilu na igraca Spartaka, ne gledajuci loptu. Drugi, klasican mesarski.
    Crveni... cist, zuti.... cist.

    I kao oni osteceni nesto, kao neka zrtva zavere su. Uz sve to sami sebe izbacise u nizu ligu, zasluzeno !
     (mr.wolf, 19. novembar 2017 23:15)

    # Link komentara

  77. Misterija, 19. novembar 2017 22:53
    Ono sto se svira Parizanu videli smo, izmedju ostalog, i protiv ovog istog Borca.
     (as, 19. novembar 2017 23:07)

    # Link komentara

  78. Prisustvu utakmicama superlige je saučesništvo u kriminalnim rabotama. Zato potpuni BOJKOT do pročišćenja fudbala.
    (Predrag, 19. novembar 2017 23:06)

    # Link komentara

  79. kao deca neka ..i gori..da li su svesni ti fudbalercici da za sutiranje lopte dobijaju masnu platu dok ljudi ne mogu ni da se zaposle ..ni leba nemaju ...kako ih nije sramota..zamisli ..dure se

    buu huuu ...kme kme kme...nebitno koji klub ...em ih placa drzava em to ponasanje...bogami otkaz bi dobili svi ..pa klinci iz ulice neka igraju.
     (Dorcolac, 19. novembar 2017 23:06)

    # Link komentara

  80. Svaka čast Borče, oštećuju iz utakmice u utakmicu, protiv blizanaca se nisu bunili, valjda su i navikli da uvek bude tako, a da ih ovako oštete i protiv Spartaka, verovatno više nije moglo da se trpi. Suspendovati sve sudije i dovesti nekoga normalnog da sudi pošteno i fer.
    Bravoo, Čačanii!
     (pejo, 19. novembar 2017 23:04)

    # Link komentara

  81. Стоп купљеним титулама и близанцима! Бојкотујте сви, оставите близанце да играју међу собом.
     (мерак, 19. novembar 2017 23:01)

    # Link komentara

  82. czv pisi saopstenje kriv kokeza partizan
     (abv, 19. novembar 2017 23:01)

    # Link komentara

  83. A šta kaže, šta kaže Dr. terzić?
    (innbecilo, 19. novembar 2017 22:56)

    # Link komentara

  84. Ovo tesko da je penal ali u odnosu na ono sto se svira Zvezdi ovo je penalcina kao suza.
    (Misterija, 19. novembar 2017 22:53)

    # Link komentara

  85. To nisu turisti iz Engleske vec komisija iz Engleske koja prati desavanja po evropskim ligama!!!
     (asdf, 19. novembar 2017 22:52)

    # Link komentara

  86. Kikiriki drzava-banana fudbalski savez...
     (Lazarro, 19. novembar 2017 22:48)

    # Link komentara

  87. Prvo, pogledaj koliko je to Boaci sutnuo penala. Drugo, potrazi Delibasicevu statistiku.Cini mi se da je on (ako nije neki drugi Partizanov igrac, jer imate puno takvih primera) postigao petnaestak golova u sezoni iz penala.
    (dex, 19. novembar 2017 21:12)

    1000 puta ponovi laz, pa ce postati istina. Pogledaj ti statistike, Milijas je 2007./2008. postigao 14 golova iz penala. Kome je Delibasic dao gol iz penala? Igrao je covek u generaciji koja je Crvenu z. ostavila na -20 bodova, dok je nasa liga jos i licila na nesto. U generaciji koja je igrala Ligu Sampiona!
    (Aki, 19. novembar 2017 22:47)

    # Link komentara

  88. Je li neko pogledao utakmicu.

    Čačani su igrali kao da su mesari, pre penala su 5 puta lomili igrače Spartaka u šesnaestercu. Za penal je čačanin bukvalno skočio kao u ragbiju na igrača i oborio ga u 16. Zatim je više puta udario sudiju i psovao ga za crveni. Molim vas da pogledate snimak.

    Obično ne branim sudije, ali ovde je Borac zaslužio 4 crvena. Fudbal jeste grub sport ali to nije hokej na ledu.
    (Superhik, 19. novembar 2017 22:47)

    # Link komentara

  89. Vi ljudi komentarišete crvene kartone i penale a ne ono najvažnije.Igrač Spartaka je napravio očigledan prekršaj nad odbrambenim igračem Borca(povukao ga za ruku i obalio na travu) a zatim se izmišlja penal umjesto da se napadaču da žuti karton za simulaciju.Potpuno razumijem Čačane.Svi klubovi u Srbiji mora da se ujedine i traže ujednačen kriterijum suđenja , posebno kada igraju sa Zvezdom i Partizanom.Ako to ne urade i ako ne naprave hrabri potez i ne suprostave se ,,navlačenju" za Partizan i Zvezdu onda i ne zaslužuju bolje.Mene najviše nervira ona analiza na Areni gdje se bukvalno sve posmatra sa pozicije Zvezde i Partizana, kao da ovi drugi klubovi NE POSTOJE!
    (sasa.r, 19. novembar 2017 22:42)

    # Link komentara

  90. 2 miliona glasača ne želi ništa da menja, tako da...
    (Deki, 19. novembar 2017 22:39)

    # Link komentara

  91. Sta se desava kada se penali sviraju za svakojake gluposti?
    Dobije se cirkus kakv se dogodio u Subotici.
    Bilo je pitanje vremena kada ce neko poludeti zbog nekompententnost Srpskih sudija. Dosuditi penal kada napadac inicira kontakt sa odbrambenim igracem, naravno da je razbesneo Cacane ( skandalozno ponasanje istih ).
    Sta je sledece?
    Linc sudije na terenu?
    Nesto se mora preduzeti.
    Hitno !!!
    (VanjaLFC, 19. novembar 2017 22:35)

    # Link komentara

  92. Karaburac,tebe je sramota kako tvoj tim igra od početka prvenstva.Sve namešteno,od Mačve do Javora .Sudije,sklanjalice režiraju svaku utakmicu.
     (miško, 19. novembar 2017 22:32)

    # Link komentara

  93. Polako, hajde sad umesto ovih gluposti kada ispucavaju loptu da vidimo kako su dosuđeni ti penali.
    (Dragan Miladinovic, 19. novembar 2017 22:25)

    # Link komentara

  94. Ovi Cacani su licemeri nevidjeni, bune se na sudjenje protiv Partizana i Spartaka a za utakmicu sa Zvezdom ni rec da kazu iako bi moglo lepo saopstenje da se napise o toj kup utakmici. Napolje iz lige zajedno sa Radom, i tim Spartakom.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 19. novembar 2017 22:23)

    # Link komentara

  95. Tole je kriv! O, ne, cekaj.
     (Corto, 19. novembar 2017 22:21)

    # Link komentara

  96. Pre neki dan sam napisao i sada cu ponoviti: Ovu ligu treba ukinuti i zakonom zabraniti.
     (sax, 19. novembar 2017 22:21)

    # Link komentara

  97. Ovo su Cacani trebali da rade u sredu kad im sudija iskljucio igraca Kostica.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 19. novembar 2017 22:20)

    # Link komentara

  98. ti bi, tetkice, prvenstveno trebalo da se stidiš jer je škola o čijoj se higijeni staraš zapuštena, potom zbog toga što nalaziš opravdanje za nesagledivo moralno posrnuće te zagrebačke podružnice za koju navijaš, i na kraju, ali ne i najmanje važno - zbog toga što si sns bot.
    (mladići borovi, devojke jele, 19. novembar 2017 22:19)

    # Link komentara

  99. Ispade da su poslednji na tabeli zbog sudija a inace bi bili ubedljivo prvi....
    (Sasa, 19. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  100. Што би неки рекли: "АБА лига упропаштава домаћи фудбал. Хоћемо јаку домаћу лигу и развој фудбалских центара као што су Суботица и Чачак, на примјер. Нећемо Цибону, Задар и Цедевиту. Упс..."
    (Астер, 19. novembar 2017 22:14)

    # Link komentara

  101. Nije ovo cirkus, nego ono što se dešava na utakmicama cz.. DIREKTAN CRVENI za PRIGOVOR?!?! I to ne jednom. Boaći će biti najbolji izvodjač penala ikad,koliko je puta šutnuo..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Di Vujoušn, 19. novembar 2017 21:00)
    Na kraju cemo mi biti krivci sto nam se sviraju stvari koje nama nisu potrebne da bi se izjednacili za partizanom, koji je u dosta navrata ove sezone dolazio do bodova zbog penala na kraju utakmice, ofsajda i slicno, sramota sta rade, na kraju ce opet uzeti titulu, treba li bi igraci zvezde svaki put kad dobiju penal da ispucaju loptu
    (..., 19. novembar 2017 22:13)

    # Link komentara

  102. Hahaha, Bili englezi na utakmici. Hocemo da izadjemo na BBC? Gary Lineker i Match of the day ce napraviti reportazu o nama. hahaha . Pa jel stvarno nekome stalo tolko do toga ko ce biti prvak? Tolko komentara posle pobeda zvezde ili partizana, nije mi jasno. Navijam za Vojvodinu, al sam postao apsolutno ravnodusan na sve sto se desava u nasem fudbalu. Nek bude prvi ko hoce ,nek ispadne ko hoce. Jedino je ta reprezantacija svetla tacka.
    (sakupljac minusa, 19. novembar 2017 22:07)

    # Link komentara

  103. (marko, 19. novembar 2017 21:31)

    Drugar da bi bio objektivan daj statistiku i Zvezdinih utakmica. Ovako je dosta licemerno.

    Kukate imate dokaze i osvojite tituli i sva tu vašu kuknjavu pojeo mrak je šta vas briga jer imate trofej u rukama. Znaš kada bi bili pošteni kad isti trofej na kraju ne bi prihvatili jer liga nije bila regularna. E sad ti mene pitaš zašto bi to uradili pa zato bi ispali pošteni, ovako ste ni manje ni više nego saučesnici u istoj.
    (Navijač, 19. novembar 2017 22:06)

    # Link komentara

  104. Podrska Borcu. Ovu ligu treba da igra Zvezda,Partizan i mozda jos dva tri kluba.
     (NBGD, 19. novembar 2017 22:05)

    # Link komentara

  105. Cirkus iz skupstine se siri na cijelu drzavu....uzas
     (Lovćenac, 19. novembar 2017 22:02)

    # Link komentara

  106. A sto protiv Zvezdane nije bilo hitni lopticu u sumicu?
    (ljuba, 19. novembar 2017 22:02)

    # Link komentara

  107. Ko jos prati ovo cudo od lige. Pa ja ne znam ni cetiri pet timova da nabrojim. Smejurija od fudbala.
     (Jovan, 19. novembar 2017 21:56)

    # Link komentara

  108. wow
     (ime, 19. novembar 2017 21:56)

    # Link komentara

  109. Tako je.. isto kao i crveni kartoni protiv cz zbog prigovora! Jeste pisali onda saopstenja???
     (istina, 19. novembar 2017 21:56)

    # Link komentara

  110. Gospoda iz Borca trebaju kontaktirati UEFU i poslati im materijal sa utakmice protiv sampiona u Cacku.
     (Dag Kristi, 19. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  111. Dajte vi tri cetir gola, rasturite protivnika, pa da vidim da se onda zalite! Ovo vazi za sve!
     (Oliver Nedeljkovic, 19. novembar 2017 21:52)

    # Link komentara

  112. Svi nešto komentarišu, a niko da li su odluke sudija ispravne ili ne. Realno, ovu utakmicu niko nije ni gledao, ali ajde da ostavi komentar, valja se.
     (nisam ni ja gledao, 19. novembar 2017 21:52)

    # Link komentara

  113. Koje budale jos prate nasu domacu ligu? Ako pitate zasto citam vest ako ne pratim, da kazem odmah da procitam i vest o tuci u trecoj ligi Indije, pa to ne znaci da pratim trecu indijsku ligu.
     (Mare, 19. novembar 2017 21:52)

    # Link komentara

  114. @coki

    Slazem se da Antic nije cvecka ali Stankovic je pokazao kakva je ljudina kad je igrajuci za Lacio protiv Partizana u BG-u utrcao u tunel jer se osecao ugrozeno valjda,Alen Boksic je odsetao najopustenije do tunela a Stankela sprint ...
    (Zgembo, 19. novembar 2017 21:52)

    # Link komentara

  115. Kakav cirkus, lebac ti poljubim!!! Pa mi smo se vratili u 1933
    (Bob, 19. novembar 2017 21:00)

    1933. su postojali postovanje i disciplina tako da ti ta konstatacija ne pije vodu.
    (asdf, 19. novembar 2017 21:52)

    # Link komentara

  116. Cuj poslali ruznu sliku u svet. Mislite da se svet bahce sa nasim fudbalom....hahaha
     (Shigman, 19. novembar 2017 21:51)

    # Link komentara

  117. (BBRS, 19. novembar 2017 21:09)

    SNS grobarski lobi. Koliko ti momak imaš godina, pa ne znaš da na čelu tog istog SNS okoreli Zvezaš koji je išao na njene utakmice. Inače što turaš Borac u prvi plan a ne tvoju Zvezdu ko vas sprečava da srušite taj lobi a da isti taj lobi koji je doveo Terzu kod vas. Da ne lupam Terza to potencira konstatno u svojim intervijujima.
    (Navijač, 19. novembar 2017 21:51)

    # Link komentara

  118. A sto se nisu ovako pobunili kad im je zvezda dala gol iz ofsajda, pa im je jos sudija dao crveni maltene ni za sta, a kao slag na tortu primili su gol iz izmisljenog penala. Njihov trener se ljuti nesto posle meca sa Partizanom, a posle meca sa zvezdom kao sve je regularno...
    (mjoda, 19. novembar 2017 21:48)

    # Link komentara

  119. (Kokeza-Tole, 19. novembar 2017 21:05)

    To znači drugar da je i Spartak taj koji namešta. Smešna ti je konstatacija. Pazi ti tvoju logiku Spartak nije u stanju da pobedi poslednji tim na tabeli a pobediće Partizan koji guraju sudije. E jesi lupio i ostao čitav. Druže bodovi se ne osvaju unapred već posle iste utakmice kao vrsta kompezacije.
    (Bane, 19. novembar 2017 21:47)

    # Link komentara

  120. sta sad ne valja,prvi ste,sta `ocete vise
     (aleksandar, 19. novembar 2017 21:46)

    # Link komentara

  121. fudbal je ogledalo stvarnosti u nasoj zemlji,totalni raspad sistema
    (bob, 19. novembar 2017 21:46)

    # Link komentara

  122. Da su gledali Zvezdu protiv Rada izašli bi šlogirani sa stadiona.
     (Josarian, 19. novembar 2017 21:45)

    # Link komentara

  123. Sva sreća pa je bilo ovih Engleza, inače pitanje da li bi se neko od medija usudio da prenese ovu sramotu!
     (axaxt, 19. novembar 2017 21:44)

    # Link komentara

  124. A da vidite tek sta se desava u nizim rangovima, npr. sudija svira offside a pomocnik nije dignuo zastavicu...
    (Doktor, 19. novembar 2017 21:43)

    # Link komentara

  125. Kazniti ih, ako treba i iskljuciti iz lige
    (Alex, 19. novembar 2017 21:41)

    # Link komentara

  126. Suspendovati obadva kluba,a sudijama dozivotno zabraniti vodjenje utakmica.
     (Aco RS, 19. novembar 2017 21:40)

    # Link komentara

  127. tole dolazi, sve ti je oprosteno
     (cypress, 19. novembar 2017 21:36)

    # Link komentara

  128. Svaka cast Borcu,da se maknu Partizan i Zvezda vise,stvarno treba pravilnikom zabranit njima penale.
     (BOSS, 19. novembar 2017 21:36)

    # Link komentara

  129. Borac treba izbaciti iz lige. Mnoge sudijske greške su uticale na neodlazak reprezentacija na SP, EP kao i igrrnje klubova u LŠ i LE pa niko nije pravio cirkus kao Borac.
     (Grr, 19. novembar 2017 21:36)

    # Link komentara

  130. Domaći fudbal je odavno daleko od normalnog, ali ovako nešto se u najvišem rangu takmičenja nikad nije dešavalo. Vladajuća stranka šta god da dohvati u ovoj zemlji pretvori ga u prah i pepeo. Nemoralni poslušnici, nekompetentni, neznalice uništavaju ostatke ostataka i države i sporta.

    Šta Slaviša Kokeza traži u fudbalu? Zašto on na čelu FSS, a ne npr. Dejan Stanković( partizanovac sam) ?

    I ove klince zamoljavam da prestanu sa prepucavanjima. Ovo je bolest celog sistema i vaši klubovi su deo toga. Nema nevinih, a pogotovo to nisu " najveći"..
    (Vozdovac, 19. novembar 2017 21:34)

    # Link komentara

  131. Spartak, Zvezdina filijala...Kad gledate Spartak-Zvezda, to vam je slicno kao u košarci FMP-Zvezda, samo sto ovde klubovi nisu zamenili imena. Ali da, opet je kriv Partizan...
     (shone, 19. novembar 2017 21:34)

    # Link komentara

  132. A nisu nesto sedeli kad su dobili direktan crveni protiv zvezde, penal? Ispadnite iz lige sad.
     (Yarilo, 19. novembar 2017 21:33)

    # Link komentara

  133. Jedino se nisu bunili kad ih mezimica pokrala pre neki dan...
     (navijac, 19. novembar 2017 21:33)

    # Link komentara

  134. Nije ovo cirkus, nego ono što se dešava na utakmicama cz.. DIREKTAN CRVENI za PRIGOVOR?!?! I to ne jednom. Boaći će biti najbolji izvodjač penala ikad,koliko je puta šutnuo..
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Di Vujoušn, 19. novembar 2017 21:00)

    Hahahaha, evo ih poceli su da spiniju! "Ono sta se desava na utamicama Zvezde"

    - (16. kolo) Macva - Partizan 1:3; Penal za Partizan u 84. minutu, pri rezultatu 1:1;

    - (15. kolo) Borac - Partizan 1:2; Penal za Partizan u 86. minutu pri rezultatu 1:1, nadoknada 7 minuta...

    - (14. kolo) Partizan - Backa 3:1; Penal za Partizan u 6. minutu, pri rezultatu 0:0;

    - (13. kolo) Radnik - Partizan 0:2; Penal za Partizan u 19. minutu, penal za Partizan u 89. minutu;

    - Pa vama je u periodu od 13. do 16. kola dosudjeno 5 penala, na 4 utakmice! I sve pri "nezgodnim" rezulatatima pri kraju utakmice! Kada na to dodamo penal protiv Zemuna, crveni za Napredak negde oko 30. minuta, produzetak dok domacin ne da gol na istoj utakmici... Penal protiv Vozdovca u 7. minutu da se dobro otvori utakmica... Pa vi ne da spinujete, mene bi bila sramota!
    (marko, 19. novembar 2017 21:31)

    # Link komentara

  135. Spartak je tradicionalno dobar prijatelj svim sudijama koje sude u Subotici
     (Nista cudno, 19. novembar 2017 21:30)

    # Link komentara

  136. Dajte CZ titulu.
     (Aboliran, 19. novembar 2017 21:28)

    # Link komentara

  137. ne valja tole, a? bravo, panteri unistili savez
     (dostojevski, 19. novembar 2017 21:28)

    # Link komentara

  138. Sta ocekivati u drzavi gde je Kokeza predsednik FSS a na jos odgovornijim funkcijama sede jos veci mediokriteti.
     (T Rex, 19. novembar 2017 21:28)

    # Link komentara

  139. Ко остане последњи нек' угаси светло
     (Михајло, 19. novembar 2017 21:27)

    # Link komentara

  140. Pa kad moze Zvezda da u derbiju da gol iz golauta sve je moguce. Nisu krive sudije nego oni koji idu na utakmice
     (matori, 19. novembar 2017 21:26)

    # Link komentara

  141. Najjaci su komentari cigana I grobara, oni se prepucavaju ko je vise namestio. Dok god ne shvate da su im mezimci povlasceni nema nama boljitka u ovom cemernom fudbalu.
     (Daniele, 19. novembar 2017 21:24)

    # Link komentara

  142. Cela SL je obicna lakrdija koja je namestena od prvog kola, ukinuti ligu !!!
     (Posao za UEFU, 19. novembar 2017 21:24)

    # Link komentara

  143. Hoćemo strane sudije! Naše ili nemaju pojma, ili sude po nalogu, kako god ovo više nema smisla...Hoćemo travnate, ravne terene, a ne njive, hoćemo privatizaciju klubova, hoćemo pokrivene stadione, hoćemo da gledamo fer, poštene, borbene utakmice, hoćemo video tehnologiju, hoćemo fudbal kao sav normalan svet
     (igraj, napadaj, 19. novembar 2017 21:23)

    # Link komentara

  144. kakva drzava takav fudbal
     (mrki, 19. novembar 2017 21:22)

    # Link komentara

  145. Prvo ih je Partizan ostetio sad i ovi strasno
    (Tetka Novka 011, 19. novembar 2017 21:07)

    Партизан их оштетио тако што су му дали гол након чистог фаула над Милетићем који није свиран?
     (спортски уметник, 19. novembar 2017 21:21)

    # Link komentara

  146. Posle dva crvena i penala sve u 45 min nije ni cudno. Ovako treba svaki klub da postupi (kada bi smeli), da se onemoguci igranje fudbala kad nastupi kradja pa da vidimo sta ce fss onda :-)
    (Don, 19. novembar 2017 21:21)

    # Link komentara

  147. фудбал на снс начин
     (веверица, 19. novembar 2017 21:19)

    # Link komentara

  148. Nije ovo cirkus, nego ono što se dešava na utakmicama cz.. DIREKTAN CRVENI za PRIGOVOR?!?! I to ne jednom. Boaći će biti najbolji izvodjač penala ikad,koliko je puta šutnuo..
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Di Vujoušn, 19. novembar 2017 21:00)

    Dok se u medjuvremenu komsijama iz rupe utakmice zavrsavaju u minut po planiranom, niko iz protivnickog tabora ne dobija kartone, i penali su mislena imenica. Hahahhaa, pa BRATE, ko se nasao da se pravi pametan, ja ne mogu...
    (Sabre, 19. novembar 2017 21:17)

    # Link komentara

  149. Podhitno doveti Antića (ili Stankovića) na čelo FSS-e i dovesti strane sudije da sude, da se spase što sespasiti može.
    (Mikele, 19. novembar 2017 21:01)zasto,fmp je prvi,klubovi u evropi,repka na svetskom,sta sad ne valja,da necete preCednika za predsednika fss
     (aleksandar, 19. novembar 2017 21:17)

    # Link komentara

  150. Bravo Tole , bravo part.. , divnu ste nam ligu napravili
    (volimpartizan, 19. novembar 2017 21:16)

    # Link komentara

  151. Borac ima najlepše dresove.
     (nmnm, 19. novembar 2017 21:16)

    # Link komentara

  152. pa nije cirkus, nego realnost..Terzicev kum je predsednik Spartaka
     (cccc, 19. novembar 2017 21:14)

    # Link komentara

  153. kazu da je i za Zemun danas protiv Macve penal bio.smejurija.
     (nikola, 19. novembar 2017 21:13)

    # Link komentara

  154. @di voujsn

    Prvo, pogledaj koliko je to Boaci sutnuo penala. Drugo, potrazi Delibasicevu statistiku.Cini mi se da je on (ako nije neki drugi Partizanov igrac, jer imate puno takvih primera) postigao petnaestak golova u sezoni iz penala.
     (dex, 19. novembar 2017 21:12)

    # Link komentara

  155. To vam ovako izgleda kada Vucicev finansijer u znak zahvalnosti dobije funkciju predsednika FSS.
     (lokator, 19. novembar 2017 21:12)

    # Link komentara

  156. Mikele...da se dovede Antic?!covek koji je ucenjivao isti taj savez da dobije 5 puta vise para inace nece voditi reprezentaciju a na svakoj konferenciji puna usta Srbije?Antica koji je bio poslednji u grupi sa Ganom i Australijom pa jos dva kiksa u kvalifikacijama za EP i onda sacekao otkaz da dobije i da tuzi taj savez za pare?Ne stavljaj u istu recenicu Stankovica i Antica,jednog zovu ljudina a ovog drugog Radomira zovu u Spaniji "mister Dinero".
     (coki, 19. novembar 2017 21:10)

    # Link komentara

  157. Prvo ih je Partizan ostetio sad i ovi strasno
    (Tetka Novka 011, 19. novembar 2017 21:07)

    # Link komentara

  158. Vazda bila i ostala CIRKUZIJADA...
     (Djole***, 19. novembar 2017 21:06)

    # Link komentara

  159. A Spartaku je pomogao sudija jer gostuju prepostenom Partizanu sled.kolo.
    Pa da ne guraju mnogo, dobili su sad. Oprobani recept iz Toletovog doba.
    (Kokeza-Tole, 19. novembar 2017 21:05)

    # Link komentara

  160. Gajba
    (Mihailo Stojković, 19. novembar 2017 21:04)

    # Link komentara

  161. Podhitno doveti Antića (ili Stankovića) na čelo FSS-e i dovesti strane sudije da sude, da se spase što sespasiti može.
    (Mikele, 19. novembar 2017 21:01)

    # Link komentara

  162. Kakav cirkus, lebac ti poljubim!!! Pa mi smo se vratili u 1933
    (Bob, 19. novembar 2017 21:00)

    # Link komentara

  163. Tole odlazi!!!
    (Meastro, 19. novembar 2017 21:00)

    # Link komentara

  164. Nije ovo cirkus, nego ono što se dešava na utakmicama cz.. DIREKTAN CRVENI za PRIGOVOR?!?! I to ne jednom. Boaći će biti najbolji izvodjač penala ikad,koliko je puta šutnuo..
     (Di Vujoušn, 19. novembar 2017 21:00)

    # Link komentara

  165. Bravo Borac,dosta mafije!!!
    (gremlin, 19. novembar 2017 20:58)

    # Link komentara

  166. šta reći
     (o m k (dib), 19. novembar 2017 20:57)

    # Link komentara

  167. mukotrpan rad i marljivost predsednika i njegovih ljudi na delu
     (o m k (dib), 19. novembar 2017 20:57)

    # Link komentara

  168. Sve je regularno kao "Ne brinite,puska je zategnuta.".
     (LFC, 19. novembar 2017 20:55)

    # Link komentara