Zagorac tri godine u Partizanu!

Rade Zagorac novi je košarkaš Partizana i sa ‘crno-belima’ će potpisati trogodišnji ugovor, potvrđeno je za B92.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ne razumem komentare tipa: " Zar ne bi bilo logičnije da je otišao da igra za nekog Evroligaša i to na par sezona..". Jedan jedini EL tim gde bi mozda imao 10-15min po utakmici je Zvezda. Ima par timova gde bi izborio mozda 2-3min a u vecini nema mesta ni na klupi. Pa samo otvori rostere EL timova i pogledaj umesto koga bi mogao Zagorca da stavis? Nije ovo vise EL sa 32 tima gde ima svakakvih timova..
    (Nele, 16. novembar 2017 11:18)

    # Link komentara

  2. (veverac, 15. novembar 2017 17:29)

    A kroz glavu duva severac.
    (meteorolog, 15. novembar 2017 21:38)

    # Link komentara

  3. Stizu izbori...fokus grupa Navijaci Partizana.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ragnar, 15. novembar 2017 15:24)
    Nah, za predsednicke je bila fokus grupa navijaci partizana kada su im dodelili titulu u fudbalu.
    (..., 15. novembar 2017 18:38)

    # Link komentara

  4. Zašto mislite da je Zagorac pojačanje za Partizan? Zato što je bio pred NBA karijerom? Pa dijete se nije nigdje dokazalo, a jedan je Jokić.
    Ne ide to tako...
    (ellobo, 15. novembar 2017 18:24)

    # Link komentara

  5. Meni je kao nekome ko navija za Zvezdu drago da je momak išao srcem u ovoj situaciji. Sve je manje toga u profesionalnom sportu.
    (Milan, 15. novembar 2017 18:23)

    # Link komentara

  6. Ništa nije gotovo sa Zagorcem. Stigla je direktiva da se transfer minira po svaku cenu zna se i odakle. Nije čak ni Miško kriv.
    (Neko ko još bolje zna, 15. novembar 2017 18:20)

    # Link komentara

  7. kako sad to? Pa Muta je sinoc pricao kako Zagorac prica o ljubavi i kako pare nisu bitne, a ovamo traze preko 30k mesecno.
    (bvb, 15. novembar 2017 17:34)

    Muta je rekao da Zagorac hoce za dzabe, ali menadzer trazi jer se i on pita ... Koji detalj ti nije jasan? Zagorca je isplatio Memfis, dakle finansijski se obezbedio ... I to sto je rekao, verovatno je rekao i menadzeru ... E sad, menadzer pokusava da izvuce najvise za klijenta a time i za sebe .. . Jer procenat od 0 je 0, zar ne ?
    (neko ko zna, 15. novembar 2017 18:07)

    # Link komentara

  8. U fubalu se Kokeza inati sa Terzicem preko Zvezdinih ledja,u kosarci se Andrej Vucic inati Covicu opet preko Zvezdinih ledja.Svim silama se gura da Partizan bude sampion ali nista vjestacki ne moze...
    (Delije RS, 15. novembar 2017 15:33)
    na žalost može.prošle godine su kukali kako je fudbalska liga nameštena,a na kraju su je stvarno I namestili,ali grobarima.najzad kako su osvojili 13 titula za redom u košarci I 6 u fudbalu? velikom većinom na silu,uz pomoć države I državnih sponzora,otimanjem igrača,gašenjem klubova.verovatno bi ugasili I zvezdu,ali su malo zazirali od navijača.ne bi me iznenadilo da su opet odlučili da partizan ponovo postane državni projekat.uostalom zašto se nije mogla podržati zvezda da ove godine igra f4 u beogradu.trebalo je samo zadržati ekipu,trenera I dovesti samo 2 pojačanja na pleju I centru I evropa bi drhtala.recimo mogao je ovaj ročesti uz jovića I cirbes uz kuzmića.očito to se nekome na vrhu nije dopalo...
    (slobinator, 15. novembar 2017 18:04)

    # Link komentara

  9. Сва срећа да Партизан нема пара, како упорно тврде. Шта би тек било кад би их имали?...
    (Слободан, 15. novembar 2017 17:56)

    # Link komentara

  10. Par stvari bih zelio da prokomentarisem:
    1. iskreno sam se nadao da ce Zagorac da ostane u NBA(nije bitno gdje) i da ce dodatno ojacati, unaprijediti sut i ostale segmente igre ali dobro, sta je tu je;
    2. druga stvar, cinjenica je da niko u Evropi ne zeli da angazuje Zagorca jel da nije tako on bi 100% potpisao za nekit ozbiljan klub kojem nije problem da plati tih 30-40.000€ o kojima se prica(tu nasi klubovi jako tesko mogu da se nadmecu sa inostranim) i igrao bi Evroligu(ne mora u Zvezdi ako je gadljiv vec) ali od toga ocigledno nema nista;
    3. mozda je sva prica oko njega malo previse isforsirana jer ocito da nema podlogu u realnim stvarima(iako momak iza sebe ima najjaceg menadzera vec nekoliko nedelja ne moze da pronadje jak tim za sebe i onda preostaje jedino "ljubav prema klubu" koja je meni iskreno simpaticna al u danasnjem vremenu je smjesna i pomalo jadna jer svi znamo da kod Miska "ljubav" moze biti samo prema proviziji a nikako prema klubu pa bio to i slavni Partizan;
    4. da bi otklonio dvojbe oko sebe, navijam za Zvezdu...al mislim da nisam umno stradao kao neki "navijaci" pa da pljujem sve sto nije kako ja mislim...
    5. uglavnom, sve najbolje za njega gdje god da bude igrao pa i za najljuceg rivala!
    (Don Serdjo, 15. novembar 2017 17:42)

    # Link komentara

  11. Finansijski ugovori nisu još poznati, ali je momak iz Beograda istakao da mu taj aspekt nije previše važan.

    kako sad to? Pa Muta je sinoc pricao kako Zagorac prica o ljubavi i kako pare nisu bitne, a ovamo traze preko 30k mesecno.
    (bvb, 15. novembar 2017 17:34)

    # Link komentara

  12. @Comy

    Pa to ja hocu da kazem, nema garancije da je jedan klub bolji izbor od drugog, vreme ce to pokazati. Zvezda je bolji izbor ako igrac moze da se izbori za jaku minutazu (zavisi i od trenera, koliko je voljan da daje sansu mladim igracima) i ako moze da bude jedan od nosilaca igre. Ako ce u Zvezdi da greje klupu, ima malu minutazu i sporednu ulogu, Partizan je mnogo bolja opcija, bas zbog slabije konkurencije u timu.

    Ako je igrac pravi, ako ima sve preduslove da postane dobar igrac, uspece to jako brzo, bilo u Zvezdi, bilo u Partizanu. Najbolji primer je Jokic, iz Mege pravo u NBA, niti je igrao za vecite, niti Evropu, ali kad igrac ima kvalitet, to je manje bitno.
    (LOL, 15. novembar 2017 17:33)

    # Link komentara

  13. mnogo prašine oko košarkaša koji nije ni reprezentativac
    (veverac, 15. novembar 2017 17:29)

    # Link komentara

  14. E, sad je jasno da smo i mi i Zvezda naprednjacki klubovi. Jedna stvar je sto se u Partizan sad sipa pod direktivom SNS-a i postoji unistrasnja kontrola a drugo je sto je Zvezda Covicev klub i sad se tu polako gubi kontrola oko potrosnje i zarade klubskih para. Nazalost, mi smo postali SNS klub i sistem protiv koga smo se uvek borili a navijaci Zvezde nikako da shvate da su postali privatno vlasnistvo Nebojse Covica i da ce njihov klub trajati dok se izmedju njega i Vucica ne prekine totalno saradnja. Laku noc i vama i nama :(
    (against bandas, 15. novembar 2017 17:15)

    # Link komentara

  15. Lep vest koja je odmah izazvala zebnju kod zvezdaša. Nemajte frke. Još ova godina je vaša, ali već od sledeće vam ništa nije zagarantovano. Drago mi je da moj Partizan konačno dolazi k sebi. Nisu ovo neki respektabilni rezultati, ali stvari se lagano kreću na bolje. U kakvom smo čabru bili pre dve godine, ovo je super.
    Nisam neki veliki ljubitelj lika i dela Mute, ali ne treba ga menjati. Ne pravi se ekipa za par meseci. Samo polako. Treba ovim momcima dati još kredita, videti kako će se stvar razvijati do kraja sezone, pa onda reagovati smenama, ako treba.
    (Boki, 15. novembar 2017 15:51) # Link komentara

    A ko ce to da Vam igra od sledece sezone ? Mozda zamenite amere sa istim i slicnim,Novica ce igrati max 5 minuta,Marinkovic odlazi. Znaci Zagorac,pecarski i Salic ostaju. Andric jel taa prevaga mozda?Ko ce doci? Evo slobodno draftuj iole vrednog domaceg igraca koji bi dosao u Patlidzan. Sto valja igra u Zvezdi,FMP i poneki u Megi neobaveznu kosarku.
    Ne zaboravi Zvezdini juniori,kadeti u veropi su vec deset godina medju 5-6 najboljih u Evropi, pa i bili najbolji. Zelis jos neki podatak,a da nije statistika suvoparna. Do 2030 te tavoricete,videcete.
    (BirajteSlobodno, 15. novembar 2017 17:10)

    # Link komentara

  16. Panteri sto vas boli zagor,kad kazete da je los igrac?decko je rrkao da igranje u KKP nije stvar novca!zao mi je....penzinerima ce biti bolje kad vratite 16me sto je duzna prava czv!
    (Ofsajd slepče!, 15. novembar 2017 17:10)

    # Link komentara

  17. SAMO PARTIZAN!
    (Joca, 15. novembar 2017 17:00)

    # Link komentara

  18. Dete, za EL za početak treba da imaš NEKE papire, NEKE finansijske izvevstaje (onaj SNS izvestaj se ne računa)...pa tek onda da razmisljate o tome. Pazi...RAZMISLJATE !!! 
    A, do tada svi lepo za ručice pa pred predsedništvo SNS-a na kolektivno zahvljajivanje
    (Batko, 15. novembar 2017 16:00)

    Bote, ne brini.Excel tabela nije nikakva mudrost. Nadam se da cemo jednog dana, ako bude pravne drzave, da saznamo kako ste vratili 16 mil. duga preko noci, a klub nije poslovao jer je bio zamrznut. Nadam se da cemo saznati na koji nacin neko moze da ima 2 kluba u istom rangu takmicenja, a sto je jos vaznije, kako uspeva da ih finansira
    (Grobasket, 15. novembar 2017 16:58)

    # Link komentara

  19. Ako su dobro preneli, decko je rekao ono sto bi i svaki normalan sportista u Srbiji do pre nekoliko godina dok je iole sve imalo smisla: "klub koji volis Zvezda/Partizan, reprezentacija, NBA".
    A svi komentarisu Vucica, Covica, Miska, Mutu...
    Normalno postalo nemoguce.
    Nenormalno postala svakodnevica.
    (ZS, 15. novembar 2017 16:57)

    # Link komentara

  20. Raduje me dolazak Zagorca, medjutim gledajuci ga ne nakoliko utakmica prosle sezone stekao sam nekako utisak da je stagnirao.Ne bih da kvarim euforiju ali se sve nesto bojim da Memfis nije to tek tako uradio.Bez obzira na sve sigurno pojacanje za ovaj nas jad od lige!
    (Vasojevic, 15. novembar 2017 16:57)

    # Link komentara

  21. Sad samo jos dobrog trenera da uzmemo, Muta realno nije ni za mnogo slabiji tim...
    (Dejan, 15. novembar 2017 16:56)

    # Link komentara

  22. Baš je truba biti navijač bankomata...pardon...partizana!
    (Oxford, 15. novembar 2017 16:55)

    # Link komentara

  23. @Auu koliko komentara. Patnja pantera moze da krene hohoho.
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 15. novembar 2017 16:38)


    Nije patnja no sprdnja! kako ne kapiraš!??
    Ali, koji si ti mene kralj!!! stvarno...
    (djuro, 15. novembar 2017 16:54)

    # Link komentara

  24. Prodajem kaiseve sa 4 dodatno izbusene rupe. Popust za penzionere, pozurite skoro pa nestalo.
    (Trgovac, 15. novembar 2017 16:54)

    # Link komentara

  25. Ljudi, jeste li sigurni da je ovo pojačanje za Partizan?!
    (ellobo, 15. novembar 2017 16:54)

    # Link komentara

  26. Klasican sns scenario. Prvo vest o samjuelsu, kasni plata, kriza, rasulo u klubu, a onda se pojavljuje sns supermen i jednim potezom daje milion zagorcu na tri godine. Svi su odmah srecni, zadovoljni, samjuels ostaje, muta ostaje.
    (partizan nis mts sns dinamik igokea tesla, 15. novembar 2017 16:37)

    A zamisli da su sačekali dva, tri dana da padne sneg pa da drug Ostoja iznese Zagorca iz smetova. A prenos uživo ide.. Zagor izvadjen kod Feketica, sluša JNA...
    (NoName, 15. novembar 2017 16:52)

    # Link komentara

  27. @Jer niko ne moze da zabrani FMP-u, da se zove ZVEZDA!!! 

    ISTINA ISTINA I SAMO ISTINA BOLIIIII.... ALI ISTINAAAA
    (Haralampidis, 15. novembar 2017 16:40)


    Ne drmajte čovjeku kavez, ljudi!!
    (djuro, 15. novembar 2017 16:51)

    # Link komentara

  28. Sta se palite bre ljudi,mislim na ove klince,tipa osvajamo Aba vracamo se u EL i ostale nerealne stvari.Pa Partizan pre 2,3,4 godine imao mnogo jace igrace i trenera.Pre tri godine za nas su igrali Pavlovic,Macvan,Milosavljevic,Milutinov,Muric,Tepic,Akajon,Marinkovic...Dule trener bio,pa nas Zvezda oduvala sa 6-1 u dve serije plej ofa,a ni sa Cedevitom i Buducnoscu nismo bolje prolazili.Sta sad ocekujete od Salica,Stevanovica,Cakarevica,Andrica,Gavrilovica,Samarda(bice cudo ako ne ode),Pecarkog,Tomica,Velickovica,Tanaskovica,Marinkovica,Jovanovica,Aranitovica,Tadica,Gosa,Milera i evo i Zagorca.Dajte malo relnosti,pogledajte samo ove rostere koje sam vam dao od pre par godina i ovaj trenutni i razmislite dal je to iole realno.Pogotovo sto u ovom timu Partizana nema niko pojma sa odbranom.A odbrana se gradi dugo i to pod uslovom da imas igrace koji znaju individualno da je igraju.Kako napraviti dobru odbranu od igraca koji je individualno ne znaju igrati.A u napadu dacemo mi na svakom mecu 80+ poena ali cemo zato i da primimo skoro na svakom 90+.
    (Realan grobar, 15. novembar 2017 16:51)

    # Link komentara

  29. @Batko

    Sta kazes na golove iz Cacka i crveni karton? Mani se Partizana i Zagorca, imas ti i svojih muka.
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 15. novembar 2017 16:51)

    # Link komentara

  30. Dosao je dzabe. To je svima poznato. Kod seventisiksersa svi igraju besplatno. Ne znam da li ce se navijaci crno belih razocarati kada cuju ko stoji iza svega i ko im je alfa i omega u klubu.
    (ArtuDitu, 15. novembar 2017 16:51)

    # Link komentara

  31. @ovangarda 
    Ta vest o parama bila je vezana za klub po imenu Crvena Zvezda,malo obrati paznju i procitaj kako treba pa se onda javi ;)
    (urosRuma, 15. novembar 2017 16:42)
    Evo javljam se...ipak je Partizan ;-)
    (ovangarda, 15. novembar 2017 16:50)

    # Link komentara

  32. Legenda kaze da nekada nisi bio toliko glup...
    (Batko, 15. novembar 2017 16:44)

    Ne, legenda zapravo kaze da su jednom bila 8 tima u grupi, i svaki tim je odigrao po 16 utakmica.
    A onda su nesto menjali ovi iz Evrolige, ne znam...
    hahahahahahahahahah
    (Vlajzi, 15. novembar 2017 16:50)

    # Link komentara

  33. Ama ljudi, idu izboori. Ovo je ocekivano. Vodjina podrska drasticno pada, trebaju mu i glasovi grobara. Zato postavlja sns upravu, dovodi Zagorca parama opljackanim od penzionera i bolesnih i gladnih radnika. Ali grobari, pamet u glavu. Izbori su u januaru, i parlamentarni i Bg. U evroligu se necete plasirati, zvezda je i dalje prejaka. Bojim se samo da kad prodju i ovi izbori ne ostanu samo dugovi i jos veci problemi za kk partizan. Sns Ostoja ce otici ali dubioza ce se nastaviti.
    (petar, 15. novembar 2017 16:50)

    # Link komentara

  34. Nevezano za ova infantilna prepucavajna.
    Potpisao je na tri godine da bi ako ode Partizan uzeo koji evro za njega. to je sve. Sad, jeste rizicno da li ce napredovati da bi igde otisao, ali naci ce se klub svakako. Nije los Zagorac, tu je i Misko, tako da, to je to.
    (Miodrag, 15. novembar 2017 16:50)

    # Link komentara

  35. Legenda kaze da nekada nisi bio toliko glup...
    (Batko, 15. novembar 2017 16:44)

    A legenda kaze i da si ti jos uvek. Shvatamo zasto ti je nadimak Tupko. Nego ides li u dvoranu veceras ili ces kao po obicaju biti na vestima o Partizanu i deliti plusice sebi i tvojima sa severa? A komentar koji sam ostavio nije nimalo glup vec istinit i objektivan.
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 15. novembar 2017 16:49)

    # Link komentara

  36. Koliko se para slilo u ovu rupu bez dna to više ne može ni da se pohvata, ovo je ludilo mozga ...
    (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. novembar 2017 16:49)

    # Link komentara

  37. Eeee mali al si... valjda znas sta radis.
    (Zna se..., 15. novembar 2017 16:47)

    # Link komentara

  38. Ало комшије, ми смо Партизан, а за Партизан играју људске громаде попут Загора. 
    Не разумете ви то, никада ни нећете.
    (пентхаус, 15. novembar 2017 16:22)

    Gromade poput Klobucara, Bertansa, Dzounsa itd. Ne razumemo samo kakva ste to opozicija kad je dres ukrasen drzavnim firmama, dovedena sns uprava, pa onda krenuli sa Gosom, Semjuelsom, Zagorcem... ne razumete vi Uvalinove juniore sa 3 portoriko liga stranca, to je bio tim koji ide na evroligasa.
    (Terenac, 15. novembar 2017 16:46)

    # Link komentara

  39. Ako

    Je li to ona Evro liga kada su igrali Lotomatika, Rytas, Sarloa , Budiveljnik, Zelena gora,, PAOK, Nanter, Olimpija.....
    (Zuja, 15. novembar 2017 16:46)

    # Link komentara

  40. To je lepa vest ali dok glavni uljez Muta ne ode dzabe nam i Manu Dzinobili.
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 15. novembar 2017 16:45)

    # Link komentara

  41. Vidim ja odrali me 150k za porez. Nema na cemu grobariii... :D
    (Milioner, 15. novembar 2017 16:44)

    # Link komentara

  42. Juce vas Muta rece da je menadzer Zagorca trazio platu od 30 hiljada evra mesecno pa sad vi sami izracunajte koliko Partizan nema para da placa igrace,taj Semjuels sigurno ne igra za manje jer je ime u Evropskoj kosarci,Gos i Miler verovatno za nijansu manje jer ipak ovo je Gosu prvi klub u Evropi,plus da ne zaboravim da ih je Dzons pre neki dan tuzio Batu za 20 hiljada evra i da imaju zabranu na registraciju igraca,znaci to moraju da plate ako misle da registruju Zagorca!! Posle kazu Zvezda drzavni bankomat!!
    (Dacha, 15. novembar 2017 16:44)

    # Link komentara

  43. Auu koliko komentara. Patnja pantera moze da krene hohoho.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 15. novembar 2017 16:38)

    Legenda kaze da nekada nisi bio toliko glup...
    (Batko, 15. novembar 2017 16:44)

    # Link komentara

  44. Jer niko ne moze da zabrani FMP-u, da se zove ZVEZDA!!!ISTINA ISTINA I SAMO ISTINA BOLIIIII.... ALI ISTINAAAA
    (Haralampidis, 15. novembar 2017 16:40)Neka znaju svi da Sns ste vi,nekad Cepter nekad Igokea!!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 16:43)

    # Link komentara

  45. Da bi dostigli nivo kluba za respekt morate da imate sedam igraca i jos tri koji ce da imaju po minut dva. Partizan i sa Zagorcem to nece imati. Kao sto rece Muta ovi ameri samo na kos misle.Tesko je imati amera koji razmisja o timu o ekipi. Ocit primer Makabi. Cela petorka crnci. Ovi sadasnji igraci Partizana nisu jos nivo ni Evro kupa. Dokaz Lokomotiva koja je jedna od favorita Evro kupa i igranje u Evro ligi. I za ABA je ovo tanko
    (Ercov, 15. novembar 2017 16:43)

    # Link komentara

  46. Jel potvrdio Misko na twitteru?
    (4.3.1945 u Beogradu, 15. novembar 2017 16:43)

    # Link komentara

  47. @ovangarda
    Ta vest o parama bila je vezana za klub po imenu Crvena Zvezda,malo obrati paznju i procitaj kako treba pa se onda javi ;)
    (urosRuma, 15. novembar 2017 16:42)

    # Link komentara

  48. Ajmo sada navijaci FMP-a u glas, KME KME KME hahahhahahaahah

    Sto vise njihovih komentara, TO ZNACI DA VAS MNOGOOOO BOLI... PLASITE SE, I TREBATE...
    (CICMIL, 15. novembar 2017 16:42)

    # Link komentara

  49. Ja sam Tv navijac. Ali sada kada je dosao Zagor idem da podrzim svoj klub. Hvala ti Vucicu stari grobare.
    (Siba Tv Grobar, 15. novembar 2017 15:25)

    Здраво, Звездане! Не познах те у први мах.
    (Јабучило, 15. novembar 2017 16:41)

    # Link komentara

  50. Jer niko ne moze da zabrani FMP-u, da se zove ZVEZDA!!!

    ISTINA ISTINA I SAMO ISTINA BOLIIIII.... ALI ISTINAAAA
    (Haralampidis, 15. novembar 2017 16:40)

    # Link komentara

  51. @LOL Pricas o Rakicevicu koji je 1995-o godiste, i da je bio kvalitetan uradio bi nesto vise. Problem je u glavi nekih igraca koji umisle da su Zvezde i prestanu da rade na sebi. Mnogo ste bre pristrasni, cudo jedno... Ima milijardu primera i na jednoj i na drugoj strani, ali prosta je cinjenica da svi oni moraju debelo da rade da bi postali nesto u zivotu da ne bi postali cisto pokazni losi primeri neuspelih igraca bilo u Zvezdi ili Partizanu.

    @пентхаус Razmisljanje je uzlazna putanja karijere perspektivnog igraca.
    (Comy, 15. novembar 2017 16:40)

    # Link komentara

  52. to ces jednog dana pricati svojoj deci kao sto je tebi tata pricao...bilo je u moje vreme da smo tukli partizan...dete, pratim basket od ljubljane na ovamo tako da znam sta je bilo i sta ce biti, ti se lozi i dalje i spremi se za tuzne godine koje dolaze
    (mile ns, 15. novembar 2017 16:17)

    Tuzno je za nekoga, ko kaze da ima toliko godina, da pise smesne komentare
    Ili mislis da ce ovi vaši ostatai na vlasti jos 20 god, pa vam nece biti ravnog u Srbiji ?
    A, ti ako gledas basket od Ljubljane, tesko da si prvih 10 godina imao sta da gledas u kk sns. Osim ispadanja `71 u drugu ligu i "expresnog" povratka preko leta...jer ste i tada bili partijski klub.
    (Batko, 15. novembar 2017 16:39)

    # Link komentara

  53. Totalna nepoznanica ovaj avangardni klub! U jednom trenutku trener daje izjavu da nemaju para za Zagorca, u drugom Samjuels se raspituje za platu, u sledecem trenutku stize Zagorac (i to na tri godine). Pri tom, vec su ispali iz Evrope (ekspresno, vec nekoliko godina unazad)... Toliko se forsiraju da je to stvarno fascinantno! Vrhunac ironije: OD RASPADA BIVSE JUGE, NAJVISE JE PROFITIRALO JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN, u koje se slivaju pare lopatom, a sve se to desava u drzavi SRBIJI...
    (Southpaw, 15. novembar 2017 16:38)

    # Link komentara

  54. Oduvek mu je bio san da se bori za peto mesto u grupi Euro kupa.
    (molina, 15. novembar 2017 16:38)

    # Link komentara

  55. Auu koliko komentara. Patnja pantera moze da krene hohoho.
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 15. novembar 2017 16:38)

    # Link komentara

  56. A navijaci ko navijaci.Nema u sportu ja navijam za ovog onog. Svako gleda svoju karijeru.I u Zvezdi i u partizanu ima igraca koji su nekad navijali za suparnicke ekipe
    (C.Z, 15. novembar 2017 16:38)

    # Link komentara

  57. napredno, nema sta !
    (duh koji hoda, 15. novembar 2017 16:37)

    # Link komentara

  58. 90% komentara od navijaca FMPa. Bas im je frka. I treba da bude.
    (Bonoban, 15. novembar 2017 16:37)

    # Link komentara

  59. Klasican sns scenario. Prvo vest o samjuelsu, kasni plata, kriza, rasulo u klubu, a onda se pojavljuje sns supermen i jednim potezom daje milion zagorcu na tri godine. Svi su odmah srecni, zadovoljni, samjuels ostaje, muta ostaje.
    (partizan nis mts sns dinamik igokea tesla, 15. novembar 2017 16:37)

    # Link komentara

  60. Radi bankomat punom parom
    (Srbija, 15. novembar 2017 16:37)

    # Link komentara

  61. došao je kao i Williams-Goss ; ako pokaže kvalitet, igrački i ljudski , iz Partizana ide kod Žoca da igra Evroligu (bitno je da igra, napreduje , napravi rezultat i ime i zaigra u reprezentaciji). Posle je logično da ide kod Divca u Sakramento... ko ume da računa - to je 15-20mil us dolara za pet godina...to se zove investicija ....
    jel sad jasno "odakle novac"?
    (Bobason Tupamaros, 15. novembar 2017 16:36)

    # Link komentara

  62. Mislim da je partizan trebao da istrpi Aranitovica i Pecarskog. Ovako ta dva klinca ce verovatno na kraju godin brze bolje iz partizana. A Zagorac nije bas toliko pojacanje jeste zvucno. Zivi bili pa videli
    (C.Z, 15. novembar 2017 16:34)

    # Link komentara

  63. Šta će igrati ? Moze samo Žikino kolo da odigrate i to ako znate, jer ste vi Jugosloveni
    (Batko, 15. novembar 2017 16:02). Dete, valjda si u školi učio o Jugoslaviji. Nemoj da se blamiraš...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 15. novembar 2017 16:24)

    Ameba
    (Batko, 15. novembar 2017 16:34)

    # Link komentara

  64. Srbija je zemlja snova, sinoc covek kaze"trazi menadzer pare a mi ih nemamo" i puf kao iz vedra neba EVO IH PARE !!!
    Razmislite sta zelite u Srbiji mozda vam se i ispuni !!!
    Primer partizan !!!
    (ovangarda, 15. novembar 2017 16:34)

    # Link komentara

  65. Sta je za večeru??
    (Zagor, 15. novembar 2017 16:34)

    # Link komentara

  66. Frka grobari
    Visilo vam cetvrto mesto u ABA .Daj pojacavaj se da budemo cetvrti.FMP je i dalje za vas GSW. Bice vam gusto sa njima.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ercov, 15. novembar 2017 16:17) … Samo se ogradi koji fmp,1 ili 2
    (covic-sesta zvezdina zvezda, 15. novembar 2017 16:33)

    # Link komentara

  67. Muta sinoc kaze kako nemaju para, a danas se daje zagorcu milionce. Pa koga bi ovi tek doveli da imaju para
    (zar, 15. novembar 2017 16:33)

    # Link komentara

  68. propade jos jedan igrac...
    (nole, 15. novembar 2017 16:32)

    # Link komentara

  69. @Katczinsky I napisao sam da je trebalo da ode u inostranstvo, gde ce sigurno DOBITI platu i imati vise prilika da se pokaze. I da, smatram da u ovom trenutku to vise moze u Zvezdi nego li u Partizanu. Ne treba da se ugleda na te igrace koje si naveo vec na sve one koji su prethodnih sezona prodati i otisli u kvalitetnije klubove bez obzira na godine starosti i klub u kojem su bili (Zvezda/Partizan). Seti se koliko je igraca Partizan poslao u velike klubove kad je igrao Evroligu i koliko to Zvezda radi sada. Pristrasni Partizanovac #1

    @Novine CAK u Zvezdu kao krajnju opciju ako nece u inostranstvo jer je vec izjavio da hoce u Partizan. Pristrasni Partizanovac #2

    @sgdp On je minutazu imao i u Megi, sledeca stanica je trebao da bude korak napred, a iskreno ne vidim u cemu se pocev od igre, organizacije, finansija, pa svega ostalog na dalje Partizan u ovom momentu razlikuje u odnosu na Megu, cak je u nekim segmentima i gori.

    Bez ikakve uvrede i teskih reci, realno stanje stvari je tako... Lepo napisah da bih to isto rekao pre par godina kad je Partizan igrao Evroligu.
    (Comy, 15. novembar 2017 16:32)

    # Link komentara

  70. Pa sad je sve jasno.
    Samjuelsova plata je otisla Zagorcu.
    Obavestite coveka, da i dalje ne zapitkuje gde mu je plata.
    (Milan, 15. novembar 2017 16:31)

    # Link komentara

  71. A jel i dalje necemo cuti ni jednu cifru iz redova partizana???Inace,prosecan igrac koji se tako i proveo u NBA
    (haha, 15. novembar 2017 16:29)

    # Link komentara

  72. Do juce mogao da igra u NBA, a sada ce samo u ABA, jer je Evropa otputovala. NBA i ABA - razlika je samo u jednom slovu, ali kad je u pitanju karijera ovo je nevidjeni promasaj. Bice utrkivanja oko nabijanja statistike njega, Amera, Vanje da bi se sto skuplje prodali - to znaci da ce biti haosa u timu i da ce im u napadu trebati po 3 lopte! A odbranu i dalje niko nece igrati - ni u Megi se ona nikad nije igrala, jer se ona ne vidi u statistici.
    (veliki strumf, 15. novembar 2017 16:29)

    # Link komentara

  73. Od kojih para? Bat!Dugovi od 6 miliona.Nikog niste prodali!
    (Brzi, 15. novembar 2017 16:17)Dug je porastao na 8 miliona ne sme niko da kaze iz Partizana!!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 16:29)

    # Link komentara

  74. grcaju u dugovima...100 000 pecarski, 100 000 aranitovic, stranac koji ne igra visegodisnji ugovor, dva raskinuta ugovora sa strancima, gos na vise godina, miler, novica, bivsi centar barse samjuels i slag na torti trogodisnji ugovor sa zahorcem bas se nema para...kako cujem ispalceni svi bivsi igraci i trener vujosevic trecinu-napredno nema sta.
    (crni_redstar, 15. novembar 2017 16:28)

    # Link komentara

  75. mane je zao tog momka bice da ga ucenjuju i da mu daju sicu sto pretece kad podele izmedju sebe , a cena ce mu bit kada ga Misko proceni ogromna i to da podele a on ce tek da zaradjuje od 25 - 26 g za sebe.
    (milos, 15. novembar 2017 16:27)

    # Link komentara

  76. Nadao sam se da bi mogao u Zvezdu ali eto, bolje Partizan nego Turska, Nemačka, Rusija. Dobro za Partizan, dobro za nasu kosarku.
    (Indoktrinacija, 15. novembar 2017 16:27)

    # Link komentara

  77. Pa ne moze sve u zvezdu decko je navijac partizana nije lako preci preko nekih stvari.To sto su okorelog partizanovca Dangubica doveli pre par godina ne moze bas svaki put da prodje...
    (milos, 15. novembar 2017 16:26)

    # Link komentara

  78. Dobro dosao buduca crno-bela legendo
    (bobo, 15. novembar 2017 16:25)

    # Link komentara

  79. Opa Djurdjo! :-)
    (Svetski Mega Car, 15. novembar 2017 16:24)

    # Link komentara

  80. Можда ће и даље сви да нам трпају по 100 поена, али ћемо зато са Загорем ми да трпамо свима по 110!
    Напред Партизан!
    (џими, 15. novembar 2017 16:03) # Link komentara

    Не не синко, то сте до 2013. играли са шест играча на терену, ако судију рачунаш као само једног играча. Загорац ће морати да узме минуте и поене неком...ако ништа ниси научио гледајући како Звезда дере све ваше наде у ЕЛ прошле године, утакмице се добијају одбраном...
    (PFCBobekNDHVokriOVK, 15. novembar 2017 16:24)

    # Link komentara

  81. Kako je vama svima dobro u životu ... izađete na vesti, istresete sve frustracije i onda možete da se vratite u svoje rupe, srećni, do sledeće vesti.
    (Goran, 15. novembar 2017 16:24)

    # Link komentara

  82. Šta će igrati ? Moze samo Žikino kolo da odigrate i to ako znate, jer ste vi Jugosloveni
    (Batko, 15. novembar 2017 16:02). Dete, valjda si u školi učio o Jugoslaviji. Nemoj da se blamiraš...
    (xxx, 15. novembar 2017 16:24)

    # Link komentara

  83. Hvala ti Boze vise...
    (milan p f c, 15. novembar 2017 15:47)Hvala ti veliki vodjo!!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 16:22)

    # Link komentara

  84. Ajmo panteri u glas.,, Odakle nam dva miliona?" Postigli smo odredjeni rezultati u naše preduzeće.
    (Igor Obrenovac, 15. novembar 2017 16:22)

    # Link komentara

  85. Bankomat radi ne staje ...
    (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. novembar 2017 16:22)

    # Link komentara

  86. Ljubav toliko jaka da namerno odigraš loše u Memfisu da bi dospeo u svoj voljeni KKP
    (zaposednut, 15. novembar 2017 16:22)

    # Link komentara

  87. Totalni promasaj i stagniranje u karijeri. Mogao je odabere bilo koji Evroligaski tim, ili cak i Zvezdu iako je izjavio da je zainteresovan za Partizan. Pre par godina, dok je Partizan imao dobar sistem i igrao Evroligu isto bih rekao da je bolje da ode u Partizan a ne u Zvezdu. Ne zivi se decko od ljubavi... Naucices, kasnije...
    (Comy, 15. novembar 2017 15:26)

    Ja mogu da razumem Zagorca da je sanjao da zaigra za Partizan, ali igrati nekad za Partizan i sada je bitna razlika. Ne razumem mladog momka koji je iz NBA sada došao da igra za Partizan? Koje su njegove ambicije? Zar ne bi bilo logičnije da je otišao da igra za nekog Evroligaša i to na par sezona pa da se iskali i stekne iskustvo kroz 30 Evroligaških mečeva i proba opet u NBA ako mu je to već san? On do sada nije igrao EL a vidimo da se u NBA jedva snađu i oni koji su bili megazvezde u EL a da ne pričamo o nekome ko će da igra EK i to bez ikakvih ambicija? Jokić je jedan od retkih kome je uspelo da iz ABA lige ode direktno u NBA i igra bitnu ulogu, ali Jokić je pre svega vanserijski talenat koji se retko rađa.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoni, 15. novembar 2017 16:01)

    Какво размишљање јеее, само корист, само паре, а то се увек обије о главу пре или касније.
    Ало комшије, ми смо Партизан, а за Партизан играју људске громаде попут Загора.
    Не разумете ви то, никада ни нећете.
    (пентхаус, 15. novembar 2017 16:22)

    # Link komentara

  88. A ti za srce.
    (Karaburac, 15. novembar 2017 15:53) # Link komentara

    ahahahahah urnisao si ga Karaburac. Taj se vise nece javljati, jedan manje.
    (Sah-mat, 15. novembar 2017 16:07)

    Dopada ti se domar ?! Mislim, bas te ono privlači ?!
    (Batko, 15. novembar 2017 16:22)

    # Link komentara

  89. Naravno da finansiski detalji nisu objavljeni, jer covek sigurno igra iz ljubavi, kao i svi ovi do sada u Partizanu. Juce kaze Muta para nemamo, al evo ubedise ga da ogra za dzabe.
    (Dare, 15. novembar 2017 16:21)

    # Link komentara

  90. Voli decko da igra cipiripi kup pa to ti je! Inace od njega u sledecoj prodaji partizan nece dobiti ni dinara vec dvoje ljudi van kluba koji ce mu isplacivati platu isto kao i drugima, koji inace i finansiraju sve ovo uprkos blokadi. Partizan ide na blic rezultat, medjutim sta god da urade ove sezone jasno je da ce se na kraju svi otici, od stranaca do mladih igraca i naravno zagorca, sistema nema, omladinske skole nema i ako ne osvoje aba ligu (nemoguce) teska iz teska sudbina (katanac)
    (KoleCZ, 15. novembar 2017 16:21)

    # Link komentara

  91. Euroleague je bila sto puta jaca kad je igrao Partizan.Tegeltija prica istinu.
    (ako, 15. novembar 2017 16:07)Ko je bre taj??Jel to onaj sto je na Sosu 20 godina zbog svog znanja???hahaha
    (Aleksej, 15. novembar 2017 16:21)

    # Link komentara

  92. A u Železniku hladan tuš :)
    (joca, 15. novembar 2017 16:00)
    Ne znam kako je tamo ali pre par dana u pioniru je bio vreo tuš. Na 100 stepeni :)
    (santa justa, 15. novembar 2017 16:21)

    # Link komentara

  93. Decko uzeo 2 miliona dolara od Memfisa, sad dolazi da igra iz ljubavi. Zasto bi isao bilo gde van zemlje i daleko od kuce ako me mora? Pametna odluka
    (D, 15. novembar 2017 16:21)

    # Link komentara

  94. Neka, samo dovodite. Da ste zivi i zdravi.
    (NbgDeki, 15. novembar 2017 16:21)

    # Link komentara

  95. Ja mogu da razumem Zagorca da je sanjao da zaigra za Partizan, ali igrati nekad za Partizan i sada je bitna razlika. Ne razumem mladog momka koji je iz NBA sada došao da igra za Partizan? Koje su njegove ambicije? Zar ne bi bilo logičnije da je otišao da igra za nekog Evroligaša i to na par sezona pa da se iskali i stekne iskustvo kroz 30 Evroligaških mečeva i proba opet u NBA ako mu je to već san? On do sada nije igrao EL a vidimo da se u NBA jedva snađu i oni koji su bili megazvezde u EL a da ne pričamo o nekome ko će da igra EK i to bez ikakvih ambicija? Jokić je jedan od retkih kome je uspelo da iz ABA lige ode direktno u NBA i igra bitnu ulogu, ali Jokić je pre svega vanserijski talenat koji se retko rađa.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Džoni, 15. novembar 2017 16:01)

    Eto, a ja tebe ne mogu da razumem. Zar za srpsku kosarku nije bolje da deca kao sto je Zagorac igraju u srpskim timovima pre nego u "nekim dobrim evroligaskim timovima"? Da li bi napisao komentar iste sadrzine da je decko ostao u Megi, ili ti je toliko krivo sto nije zavrsio u efempeu pa se ovde praznis?
    (slobodan, 15. novembar 2017 16:20)

    # Link komentara

  96. Dal' ovo znaci pocetak nove ere i nove stogodisnje vladavine Partizana?
    (Toivonen, 15. novembar 2017 16:20)

    # Link komentara

  97. ја сам рекао да ће режимски клуб имати 5 евролигашких играча у стартној постави када дође плејоф. до краја јануара очекујем још 2 топ појачања.
    то ти је србија. у години када се ф4 игра у бгд звезди се заврће славина, разбуцава шампионска генерација и све паре се сипају у партизан који игра ципирипи куп.
    (веверица, 15. novembar 2017 16:20)

    # Link komentara

  98. Samo napredno...
    (hero, 15. novembar 2017 16:19)

    # Link komentara

  99. klub u blokadi i bez para,igraci ne dobijaju platu ali dovode jos uvek pojacanja i to skupa,odakle pare???!!! a ? sta je sad? odakle pare??
    (gospodin, 15. novembar 2017 16:19)

    # Link komentara

  100. JER NIKO NE MOZE DA ZABRANI FMP-u, da se zove Zvezda!
    (kroki, 15. novembar 2017 16:18)

    # Link komentara

  101. Zadovoljni glasaci su nase najvece bogatstvo.
    (AV, 15. novembar 2017 16:18)

    # Link komentara

  102. Od kojih para?
    Bat!
    Dugovi od 6 miliona.
    Nikog niste prodali!
    (Brzi, 15. novembar 2017 16:17)

    # Link komentara

  103. (Zvezdasica, 15. novembar 2017 15:49) to ces jednog dana pricati svojoj deci kao sto je tebi tata pricao...bilo je u moje vreme da smo tukli partizan...dete, pratim basket od ljubljane na ovamo tako da znam sta je bilo i sta ce biti, ti se lozi i dalje i spremi se za tuzne godine koje dolaze
    (mile ns, 15. novembar 2017 16:17)

    # Link komentara

  104. Frka grobari
    Visilo vam cetvrto mesto u ABA .Daj pojacavaj se da budemo cetvrti.FMP je i dalje za vas GSW. Bice vam gusto sa njima.
    (Ercov, 15. novembar 2017 16:17)

    # Link komentara

  105. Muta je rekao da nemaju pare za njega ko se isprsio u zadnjem trenutku?
    DRZAVNI PROJEKAT.
    (Insomniac, 15. novembar 2017 16:16)

    # Link komentara

  106. sad ce da budu manji sendvici
    (dauto, 15. novembar 2017 16:15)

    # Link komentara

  107. Hvala premijeru!
    (Brzi, 15. novembar 2017 16:14)

    # Link komentara

  108. Ajmo panteri svi u glas:KME KME KMEEEEE drzavni projekat,mezimica,kme kme kme.Srecno vam bilo u evrokupu naredne 3 sezone!(najmanje) :)
    (ZagorGrobarcina, 15. novembar 2017 15:49) # Link komentara

    Надаш се да ће Цедевита да узме титулу у АБА, а да ћемо онда ми да перемо ову бруку коју ви правите ове године?
    (PFCBobekNDHVokriOVK, 15. novembar 2017 16:12)

    # Link komentara

  109. Dogus group se plasi da Sns Partizan ne kupi celu Evroligu,koliko para imaju jos malo i Lebrona ce u Partizan dovesti!!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 16:11)

    # Link komentara

  110. Znači o5 ćete da budete prvaci. Sinoć kuknjava, danas slavlje, sutra Muti slava, preksutra kuknjava, u maju o5 isto sledeća sezona...
    (dado, 15. novembar 2017 16:10)

    # Link komentara

  111. pa odakle nama.pare gospode...
    (bjelica......, 15. novembar 2017 16:10)

    # Link komentara

  112. E sad se pali masina!!
    (SRB, 15. novembar 2017 16:10)

    # Link komentara

  113. Ovo je ozbiljno pojačanje, misim ima ozbiljnu platu od 2 miliona evra, penzioneri neka se spreme za glad, ove zimske sezone nema grejanja u
    vrtićima draga naša deco.
    (KRIGER, 15. novembar 2017 16:09)

    # Link komentara

  114. Nije mi stvarno jasno kako ove Tzv zvezdase nije sramota da napišu sns klub za partizan .
    (Dar SR, 15. novembar 2017 16:09)

    # Link komentara

  115. Jel tu idu pare od PTT Srbija? Dajte postarima plate, a ne ovom parazitu. KK Parazitizan!
    (milan, 15. novembar 2017 16:09)

    # Link komentara

  116. ja mislim da je i Teo kupio povratnu kartu
    (mučki provokator, 15. novembar 2017 16:08)

    # Link komentara

  117. Један се жали да не прима плату, други долази за милионче, навијачи причају да играчи живе од кикирикија, трећи до седамнаестог их туже за заостале стипендије, осамнаестом плаћају откупнину? Хоће ли бити регистрован на Динамик па на позајмицу да игра?
    (PFCBobekNDHVokriOVK, 15. novembar 2017 15:54). Ne, biće registrovan za FMP ILR.
    (xxx, 15. novembar 2017 16:08)

    # Link komentara

  118. Al vas vozaju politicari..malo u jedan klub, pa malo u drugi....Dok pune sebi dzepove. A vi se svadjate, dekintirani..
    (sporthipnoza, 15. novembar 2017 16:08)

    # Link komentara

  119. @Comy

    Rakicevic i jos neki drugi su izabrali Zvezdu i EL ispred Partizana i gde su sada? Bas su se usrecili i napravili korak napred u karijeri.
    (LOL, 15. novembar 2017 16:08)

    # Link komentara

  120. Euroleague je bila sto puta jaca kad je igrao Partizan.Tegeltija prica istinu.
    (ako, 15. novembar 2017 16:07)

    # Link komentara

  121. Penzioneri se hvataju za glavu posle ove vesti!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (poznavalac, 15. novembar 2017 15:38) # Link komentara

    A ti za srce.
    (Karaburac, 15. novembar 2017 15:53) # Link komentara

    ahahahahah urnisao si ga Karaburac. Taj se vise nece javljati, jedan manje.
    (Sah-mat, 15. novembar 2017 16:07)

    # Link komentara

  122. E,moj Zagore zabio si glogov kolac u svoju karijeru.Trebao si da digneš ruke sa Balkana,bar ti si to mogao.(RUMBLE, 15. novembar 2017 15:46) … ma da decko je uzeo kintu za ceo zivot pre neg si ti smislio ovu glupost, igrace za ong koga voli, uci ce u reprezentaciju pa onda porazmisli dal ce ga ko hteti, ak si besan u redu ali glup....
    (gari, 15. novembar 2017 16:06)

    # Link komentara

  123. Di su moji novci?
    (Dulo, 15. novembar 2017 16:06)

    # Link komentara

  124. Do kad ce trajati ovaj aparthejd?Drzava sipa milione u Fmp a mi opozicija nista ne dobijamo.Ali sve ce se ovo zvati lane.
    (mag, 15. novembar 2017 16:06)

    # Link komentara

  125. Kako dovode igraca ako su u blokadi? A Zagorac se usrecio, ovo mu je pocetak nazadovanja u karijeri da igra za luzerski klub.
    (Pedja, 15. novembar 2017 16:04)

    # Link komentara

  126. vama ne treba napadac nego odbrambeni i dalje ce da vas trpaju sa po sto poena
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivan, 15. novembar 2017 15:40)


    Можда ће и даље сви да нам трпају по 100 поена, али ћемо зато са Загорем ми да трпамо свима по 110!
    Напред Партизан!
    (џими, 15. novembar 2017 16:03)

    # Link komentara

  127. Dogus grupa je sirotinja u odnosu na sns partizan
    (qc, 15. novembar 2017 16:02)

    # Link komentara

  128. Tacnije 2+1 sezona, kao sto su potpisali Gos i Miler. 2 sezone ostaju sigurno, a trecu ostaju posto ce Partizan ponovo igrati Evroligu. Dobro nam dosao momcino.
    (dragPre, 15. novembar 2017 15:42)

    Šta će igrati ? Moze samo Žikino kolo da odigrate i to ako znate, jer ste vi Jugosloveni
    (Batko, 15. novembar 2017 16:02)

    # Link komentara

  129. Totalni promasaj i stagniranje u karijeri. Mogao je odabere bilo koji Evroligaski tim, ili cak i Zvezdu iako je izjavio da je zainteresovan za Partizan. Pre par godina, dok je Partizan imao dobar sistem i igrao Evroligu isto bih rekao da je bolje da ode u Partizan a ne u Zvezdu. Ne zivi se decko od ljubavi... Naucices, kasnije...
    (Comy, 15. novembar 2017 15:26)

    Što, je l treba da se ugleda na Dangubića, Rebića , Simanića , Rakićevića i ostale pa da napreduje u FMP-u? Kako da ne. Čovek je trebao da ode u inostranstvo.
    (Katczinsky, 15. novembar 2017 16:02)

    # Link komentara

  130. Evo kopije mog komentara na vest o vanrednoj konferenciji


    Objaviće da je Zagorac potpisao, neće pominjati cifre jer je to poslovna tajna, ali će napomenuti da je Zagor velika grobarcina. Na osnovu toga će ostali zaključiti da igra za dž.
    (NoName, 15. novembar 2017 14:37)
    (NoName, 15. novembar 2017 16:01)

    # Link komentara

  131. Dobrodošao Zagore u voljeni klub! Pa da se sa tobom i Vanjom na čelu vratimo na tron gde nam je i mesto!
    (Del Piero#10, 15. novembar 2017 16:01)

    # Link komentara

  132. Ja mogu da razumem Zagorca da je sanjao da zaigra za Partizan, ali igrati nekad za Partizan i sada je bitna razlika. Ne razumem mladog momka koji je iz NBA sada došao da igra za Partizan? Koje su njegove ambicije? Zar ne bi bilo logičnije da je otišao da igra za nekog Evroligaša i to na par sezona pa da se iskali i stekne iskustvo kroz 30 Evroligaških mečeva i proba opet u NBA ako mu je to već san? On do sada nije igrao EL a vidimo da se u NBA jedva snađu i oni koji su bili megazvezde u EL a da ne pričamo o nekome ko će da igra EK i to bez ikakvih ambicija? Jokić je jedan od retkih kome je uspelo da iz ABA lige ode direktno u NBA i igra bitnu ulogu, ali Jokić je pre svega vanserijski talenat koji se retko rađa.
    (Džoni, 15. novembar 2017 16:01)

    # Link komentara

  133. Zagorac nije imao gde pa daj šta daš.Ni jednom evroligašu on nije bio interesantan.Ljubav nema oči i blokira mozak.
    (miško, 15. novembar 2017 15:53)
    Hoces da kazes da bi ga Zvezda odbila da je izrazio zelju da kod njih zaigra.
    (Schone, 15. novembar 2017 16:00)

    # Link komentara

  134. Grobar=Uros Djurdjevic Prejaki

    Sta ti decko po ceo dan radis osim sto pises budalastine.I tako ce biti dok se ne zavrsi Zvezda CSKA. Imas li neku zanimaciju u zivotu? Drugare, devojku, ides li u skolu, radis li nesto? I ti znas koliko je placen? Rekao ti on licno. A vazno za tebe je da je grbar? To mu je zanimanje
    (Paja elektricar, 15. novembar 2017 16:00)

    # Link komentara

  135. Ogromne se pare pumpaju u KK Hvala premijeru.
    Njima je sada biti ili ne biti.
    Moraju po svaku cenu da svrgnu Zvezdu sa trona.
    Ionako su u dugovima do guše. Još koji milion gore ili dole ne menja na stvari.
    (Boki, 15. novembar 2017 16:00)

    # Link komentara

  136. A u Železniku hladan tuš :)
    (joca, 15. novembar 2017 16:00)

    # Link komentara

  137. Totalni promasaj i stagniranje u karijeri. Mogao je odabere bilo koji Evroligaski tim, ili cak i Zvezdu iako je izjavio da je zainteresovan za Partizan. Pre par godina, dok je Partizan imao dobar sistem i igrao Evroligu isto bih rekao da je bolje da ode u Partizan a ne u Zvezdu. Ne zivi se decko od ljubavi... Naucices, kasnije...
    (Comy, 15. novembar 2017 15:26)

    Druže, račune svodi trenutka kada Zagorac napusti Partizan. Dečko još nije ni potpisao, a ti već znaš da je ovo promašaj za njegovu karijeru. U sportu ne postoji pravilo kojim putem će se talenat ostvariti kao igrač, možda Zagorcu više bude odgovaralo veća minutaža u igrački nekvalitetnijem klubu, nego manja u nekom Evroligaškom.
    P.S.
    Pozdrav za sve normalne navijače i simpatizere košarke.
    (sgdp, 15. novembar 2017 16:00)

    # Link komentara

  138. Prva petorka i nosioci : Gos , Miler , Marinkovic , Zagorac , Samjuels. Pridodati jos Novicu, Djoku Salica, Andrica, Gavrilovica, Cakarevica.. Sasvim solidan tim , a letos smo strahovali i za opstanak. Ajmo grobari, ujedinite se, idemo na titulu i evroligu !!!!!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan, 15. novembar 2017 15:44)

    Dete, za EL za početak treba da imaš NEKE papire, NEKE finansijske izvevstaje (onaj SNS izvestaj se ne računa)...pa tek onda da razmisljate o tome. Pazi...RAZMISLJATE !!!
    A, do tada svi lepo za ručice pa pred predsedništvo SNS-a na kolektivno zahvljajivanje
    (Batko, 15. novembar 2017 16:00)

    # Link komentara

  139. Pojačava se SNS klub.Državni klub sa mnostvom sponzora i podrškom vodeće partije.Mesečne plate od 30k evra nisu odlike neke jadne siromašne prćije kako sebe predstavljaju iz KK Partizan.Mutine plačne oči dok pominje pare i budzet je samo nastavak KMe kme taktike koja se godinama ukorenila u ovaj klub.Skinute blokade,skinuta 4 bata,stranci,Zagorac,...odakle?Od prodaje igrača,od marketinga...čega?Dok gase i guše KK CZ,najuspešniji kolektiv na ovim prostorima u poslednih par godina ovde država sipa i šakom i kapom.Ali dzabe lova,dzabe Gosovi,Samuelsi,Zagorci...dzabe vam novci moji sinovci da tumačim onog što je pričao o ljubavi i sarmama nečije mame,dok su trošili drzavni novac....Biće opet kalemegdan u junu.Dzabe vođa,dzabe SNS,dzabe država,dzabe braća...
    (sparta, 15. novembar 2017 15:59)

    # Link komentara

  140. A posle Radeta stize jos neko...samo polako!
    (Moralni gmizavci, 15. novembar 2017 15:59)

    # Link komentara

  141. Šta ti dečko radiš?
    (capri, 15. novembar 2017 15:58)

    # Link komentara

  142. 20000 Evrica mesecno placa SNS Za ovo dragoceno pojacanje, Dovedite jos, sve drzava i napaceni narod placa
    (KAZI ISTINU, 15. novembar 2017 15:58)

    # Link komentara

  143. yeeeeeeeeeaaaaaa, bravoooooooo
    (cacanin, 15. novembar 2017 15:58)

    # Link komentara

  144. taman umesto andrica
    (., 15. novembar 2017 15:58)

    # Link komentara

  145. @Dusan veci klub od partizana je bosna i cibona
    (mix, 15. novembar 2017 15:57)

    # Link komentara

  146. ahahahahahahhaaa,
    para nema?
    kolika li je ta SNS sisa?
    (deniro, 15. novembar 2017 15:57)

    # Link komentara

  147. Ima se, moze se...tako smo u mogucnosti...mi smo bogata avangarda , hvala drzavi , ziveo JSD i majka Srbija! (Samo nek kaplje, para imamo, a pravicemo se da nemamo da bi iskukali jos kinte)
    (dusan, 15. novembar 2017 15:57)

    # Link komentara

  148. Krece panterska kuknjava...
    (Jan Torp, 15. novembar 2017 15:57)

    # Link komentara

  149. Braća Vučić promenila boju dresa.
    (Henry Chinasky, 15. novembar 2017 15:57)

    # Link komentara

  150. Postajemo Mega polako ali sigurno. Klub za budženje statistike. Sad ima glat da dajemo 100+ poena, utrkivaće se igrači ko će da da koš, niko neće da igra odbranu (primamo 100 i više), delovaće lepo za oko, rezultata nigde. Dobijaćemo slabije ABA ligaše, ali puniće nas svako ko ima 2 akcije i 2 šutera. Eto, tako će izgledati ovogodišnja sezona.
    (XO, 15. novembar 2017 15:56)

    # Link komentara

  151. A u zeleznik nevera i veciti kompeks mnogo manjeg i nebitnijeg kluba otud i legende im juce.
    (Joka, 15. novembar 2017 15:56)

    # Link komentara

  152. polako partizan krece u akciju preuzimanja trona u aba ligi ...mic po mic ....igrac po igrac i realno partizan je u aba ligi jedan od favorita ....fmm....spoljna linija sada mozda i najaca ...gos,miler,zagorac,marinkovic,andric...zagorac daje novu sirinu partizanu u napadu .....partizan ce sada krenuti u juris na aba ligu kad je ispao u evrokupu i ocekujem jos neko pojacanje ...mozda kevina dzounsa ...tako da partizan pikira zestoko na tron abe i plasman u evroligu .....posebno grize nova uprava jer su videli da je zvezda ranjiva kao i cedevita i buducnost
    (zoran ivkovic, 15. novembar 2017 15:56)

    # Link komentara

  153. A Dule po svojih 600 soma evra neka dođe juče:)
    (Kangrga, 15. novembar 2017 15:56)

    # Link komentara

  154. Uhhh al su ljubomorni ovi panteri....sad ga prozivaju, a da je potpisao za njih bio bi novi dzordan
    (timin, 15. novembar 2017 15:55)

    # Link komentara

  155. Pazi ove sto pisu u Zelezniku tajac. Taj Zeleznik vas oduvao prosle godine u polufinalu i opet ce. Pisete o Zagorcu kao da je dosao Jokic. Za decka niko u Evropi posle sut karte iz Memfisa nije bio zainteresovan. Dosao da mu ne propadne godina, da trenira. Nista vi sa njim necete biti jacu jer ne donosi prevagu
    (Mislilac, 15. novembar 2017 15:55)

    # Link komentara

  156. Proveren info.
    Mali igra za 5.000 mesečno, što je u ovoj besparici odličnoooo...
    Dolaze još dva pojačanja pod košem.
    Tek ćete čuti.
    (Grobar, 15. novembar 2017 15:55)

    # Link komentara

  157. Ja pročitah vest pre ove da Zagorac hoće da dođe besplatno da igra?...
    (mik, 15. novembar 2017 15:55)

    # Link komentara

  158. Bogami ce Zeleznik danas da obori rekord u komentarima! Zahuktali su se opasno!
    (Moralni gmizavci, 15. novembar 2017 15:54)

    # Link komentara

  159. Један се жали да не прима плату, други долази за милионче, навијачи причају да играчи живе од кикирикија, трећи до седамнаестог их туже за заостале стипендије, осамнаестом плаћају откупнину? Хоће ли бити регистрован на Динамик па на позајмицу да игра?
    (PFCBobekNDHVokriOVK, 15. novembar 2017 15:54)

    # Link komentara

  160. Partizan SNS
    (Kikinda, 15. novembar 2017 15:54)

    # Link komentara

  161. Penzioneri se hvataju za glavu posle ove vesti!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (poznavalac, 15. novembar 2017 15:38) # Link komentara

    A ti za srce.
    (Karaburac, 15. novembar 2017 15:53)

    # Link komentara

  162. da dodju jos durent i kari ne bih brinuo, sve dok je muta na klupi ja sam miran.i ovaj zagorac je klasican run&gun koji igra samo za svoju statistiku, ne igra odbranu, nema ga u skoku, tako da ce se nastaviti 100 primljenih poena po utakmici jos dugo, dugo!!!
    (lets play, 15. novembar 2017 15:53)

    # Link komentara

  163. Zagorac nije imao gde pa daj šta daš.Ni jednom evroligašu on nije bio interesantan.Ljubav nema oči i blokira mozak.
    (miško, 15. novembar 2017 15:53)

    # Link komentara

  164. Dobro došao!
    (Šta uradi krcune?, 15. novembar 2017 15:53)

    # Link komentara

  165. Država nastavlja besomučno da sipa pare u svog mezimca...
    (Kangrga, 15. novembar 2017 15:53)

    # Link komentara

  166. a BAT?
    platio neko?
    (xxx, 15. novembar 2017 15:53)

    # Link komentara

  167. Lep vest koja je odmah izazvala zebnju kod zvezdaša. Nemajte frke. Još ova godina je vaša, ali već od sledeće vam ništa nije zagarantovano. Drago mi je da moj Partizan konačno dolazi k sebi. Nisu ovo neki respektabilni rezultati, ali stvari se lagano kreću na bolje. U kakvom smo čabru bili pre dve godine, ovo je super.
    Nisam neki veliki ljubitelj lika i dela Mute, ali ne treba ga menjati. Ne pravi se ekipa za par meseci. Samo polako. Treba ovim momcima dati još kredita, videti kako će se stvar razvijati do kraja sezone, pa onda reagovati smenama, ako treba.
    (Boki, 15. novembar 2017 15:51)

    # Link komentara

  168. Deluje kao nagoveštaj boljeg sutra za Partizan, ipak treba sačekati....
    (ss 70, 15. novembar 2017 15:51)

    # Link komentara

  169. Jos Salo i Dulo i parni valjak krece hahaha
    (caocao, 15. novembar 2017 15:51)

    # Link komentara

  170. Hahahahhahaha a kuknjava kako nemaju para... Neka, sada ce biti jos draze kada ih ponizavamo...
    (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 15. novembar 2017 15:51)

    # Link komentara

  171. Meni se ovo kao navijaču Partizana uopšte ne sviđa. Podseća me na sezonu posle f4 kada nas je preuzeo Vlada, kad se samo dovodilo bez ikakve ideje, sistema. I sad pucamo pare, a ništa nećemo da uradimo, sa Zagorcem ili bez njega, dokle god Muta radi to što radi. A posle će nam biti kriv đavo i Zvezda kada dugovi dođu na naplatu. Umesto Zagorca, bolje da smo trenera doveli. A u ove priče o ljubavi prema klubu više ne verujemo...Ne znam, daj bože da grešim, Zagorcu puno sreće u Partizanu. Sad možemo i po 110 poena da postižemo, ali je pitanje da li možemo da ne primimo 120...
    (Mara, 15. novembar 2017 15:50)

    # Link komentara

  172. После доста перипетија, медијске драме и ишчекивања, Партизан је потписао 28. играча ове сезоне.

    Ове године Партизан има занимљиву политику довођења играча, па су тако потписали играче који су им потребни, али су потписали и сваког другог који је пожелео да игра у Партизану.

    Сигуран сам да су навијачи задовољни: дошао је декларисани партизановац који је "закуцао на врата НБА лиге". Али...питање је да ли је он Партизану стварно потребан. Који он конкретно проблем решава? Скок игру? Појачава одбрану? Загорац је, као и Самардо кад је дошао, најављен као неко ко ће поправити неке рупе...а заправо су обојица играчи који су офанзивно бољи него дефанзивно. А Партизану напад и није (био нити је сада) толики проблем. Чини ми се да је ово тек мали апгрејд за игру Партизана, а потенцијално велики трошак за Остојину касу. И то у моменту кад први центар Партизана јавно кука да није примио прву плату, а Мута се жали да Мишко за Загорца тражи 20-30 хиљада месечно.

    Оно што би се могло десити јесте да и у децембру чујемо жалопојке типа "добар нам је напад, али ми и даље примамо 90-100 поена". При том ће Загорац који игра од 2 до 4 вероватно узети минуте Маринковићу (2-3), смањити ионако малу минутажу Пецарском (3-4), можда потпуно уклонити Андрића (3) и Чакаревића (3-4) који је захвалан клупски играч. О Аранитовићу (2) да не причамо.

    Но, то су већ ствари за Партизан.
    Ја им честитам новог играча. :)
    (Норис, 15. novembar 2017 15:50)

    # Link komentara

  173. Dan posle one izjave sinoć Mute.
    Sve je jasno :)
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 15. novembar 2017 15:50)

    # Link komentara

  174. Odakle vas vise novci za Nba pojacanja? Slavina neogranicena?
    (Ljubisa_livac, 15. novembar 2017 15:50)

    # Link komentara

  175. Jako mi je drago! Biće slađe slaviti na Malom Kalemegdanu u junu. Ni Blek Stena uz Zagora im nije dovoljan sa Mutom na klupi, živi bili pa videli...
    (Zvezda Srbija, 15. novembar 2017 15:49)

    # Link komentara

  176. Kakav će to trio da bude: Zagorac, Andrić, Marinković! Ne znaš ko je veće pile.
    (ranac, 15. novembar 2017 15:49)

    # Link komentara

  177. Džaba vam novci, moji sinovci,
    džaba vam bilo dobre volje,
    I pogledi čvrsti, lepljivi prsti,
    Zvezda ipak igra mnogo bolje
    (Zvezdasica, 15. novembar 2017 15:49)

    # Link komentara

  178. Ako drzava sipa novac u FKCZ pa vala moze i u KKP ! Sta bi vi pare i za fudbal i da drzava potpise Gazprom i pare za KK ? Mnogo ste alavi ! FKP nije imao 8 godina generalnog sponzora pa o tome niko ne prica.Ta ista drzava je preko svojih poslusnika iz FKP iznela na desetine miliona eura od transfera za koje se u poslednjih deset godina uzelo skoro 80 miliona eura ! A gde su pare od osam liga evrope i dve lige sampiona !
    (Aleksandar, 15. novembar 2017 15:49)

    # Link komentara

  179. Ajmo panteri svi u glas:KME KME KMEEEEE drzavni projekat,mezimica,kme kme kme.Srecno vam bilo u evrokupu naredne 3 sezone!(najmanje) :)
    (ZagorGrobarcina, 15. novembar 2017 15:49)

    # Link komentara

  180. Ljudi moji, pa odakle pare za ovog igraca?
    (Lale gator, 15. novembar 2017 15:49)

    # Link komentara

  181. Od katanca do rasapinja love u Srbiji put je kratak!
    (dragan, 15. novembar 2017 15:49)

    # Link komentara

  182. @comy "ili CAK u zvezdu?" A vi ste, naprasno, postali simbol kosarke, nesto cemu se tezi? Dodju tako vremena....
    (Novine, 15. novembar 2017 15:48)

    # Link komentara

  183. Hahahahaha.. Kakav bre Zagorac:) Idete lagano ka dnu.. Samjuels jedini govori istinu.. Kako cete samo da se raspadnete:)Zavaravate prvo sami sebe, a onda i sve druge..
    (asr, 15. novembar 2017 15:48)

    # Link komentara

  184. Sta je 500.000 za napredni Partizan!!!
    (Goci, 15. novembar 2017 15:48)

    # Link komentara

  185. Ništa od jednokratne pomoći penzionerima. Otišla gde je potrebnija, u državni projekat.
    (Millennium, 15. novembar 2017 15:47)

    # Link komentara

  186. Hvala ti Boze vise...
    (milan p f c, 15. novembar 2017 15:47)

    # Link komentara

  187. E,moj Zagore zabio si glogov kolac u svoju karijeru.Trebao si da digneš ruke sa Balkana,bar ti si to mogao.
    (RUMBLE, 15. novembar 2017 15:46)

    # Link komentara

  188. Ugovori na dve godine za strance nisu tu da bi oni ostali tu dve godine vec ako mu se duguje da ode za dzabe i ne tuzi klub.Plata Gosa je negde oko 170.000,a klauzula u ugovoru mu je 420.000.
    (Aleksandar, 15. novembar 2017 15:45)

    # Link komentara

  189. Ovo će biti konačni krah Partizana.
    Gomila preskupih pojačanja, bez realnih prihoda u klubu. A opet neće osvojiti titulu.
    Dugovi će doći na naplatu.
    A onda katanac.
    (KK, 15. novembar 2017 15:45)

    # Link komentara

  190. SNS pojačanje
    (james, 15. novembar 2017 15:45)

    # Link komentara

  191. A ti Zvezdo koja igras evroligu gde je pobeda 40 soma evra, plus final four u Beogradu ,igraj sa Radicevicem, keseljom, Jankovicem, Jovanovicem, sramota da Zvezda ne moze nikog da uzme, cak nece ni Odza , cak i Covica, a treba centar i plej urgentno hitno...
    (Boki, 15. novembar 2017 15:44)

    # Link komentara

  192. Neće im biti dovoljan!
    (Toma, 15. novembar 2017 15:44)

    # Link komentara

  193. Podrska Covicu da izdrzi napade ovih Sns posasti srpskog sporta!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 15:44)

    # Link komentara

  194. Prva petorka i nosioci : Gos , Miler , Marinkovic , Zagorac , Samjuels. Pridodati jos Novicu, Djoku Salica, Andrica, Gavrilovica, Cakarevica.. Sasvim solidan tim , a letos smo strahovali i za opstanak. Ajmo grobari, ujedinite se, idemo na titulu i evroligu !!!!!
    (milan, 15. novembar 2017 15:44)

    # Link komentara

  195. sledeci potpisuje kevin jones!!!
    (lets play, 15. novembar 2017 15:35)Ako Sns ostane na vlasti u Bgu onda ne sumnjam!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 15:43)

    # Link komentara

  196. Milion evra na 3 sezone kriza nema šta.
    (mare, 15. novembar 2017 15:43)

    # Link komentara

  197. Semjuels ne prima platu, Partizanu zabranjeno registrovanje igraca, Zagorac potpisuje i zna se plata 30.000 eur mesecno kako je ovo moguce... Koja.je ovo zagonetka
    (Neko da mi odgovori na ovo, 15. novembar 2017 15:37)Sns zagonetka,sve placaju ispod zita a kada sve izadje na videlo bice plakanja kako ih svi mrze!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 15:43)

    # Link komentara

  198. Au čoveče, kao da se Džordan aktivirao.
    (cikota, 15. novembar 2017 15:43)

    # Link komentara

  199. Partizan je bio zainteresovan i za Todorića, vlasnika "Idea", ali je odustao kad je čuo da je "Idea" u stečaju. Zato bata Čovke kuka na vratima države... dajte malo para, da me pantergani ne oteraju iz "mog" kluba, čiji sam vlasnik i nazvao ga tužim imenom.
    (FMP nije CZ i neće biti, 15. novembar 2017 15:43)

    # Link komentara

  200. bravo mali,svaka cast
    (p35a, 15. novembar 2017 15:43)

    # Link komentara

  201. Penzioneri da stezu kais a trudnice neka se ne nadaju bilo kakvoj nadoknadi. Mora da se ima za KK Dinamicni naprednjak.A ti narode leci decu sms-om kako bi nas oni i dalje svake nedelje brukali po Evropi.
    (Milos, 15. novembar 2017 15:42)

    # Link komentara

  202. Tacnije 2+1 sezona, kao sto su potpisali Gos i Miler. 2 sezone ostaju sigurno, a trecu ostaju posto ce Partizan ponovo igrati Evroligu. Dobro nam dosao momcino.
    (dragPre, 15. novembar 2017 15:42)

    # Link komentara

  203. U najgorim danima Zvezda igra sa juniorima bez dinara u kasi.

    U "najgorim" danima, partizan dovodi 4 stranca, zadrzava kostur tima od prethodne sezone i dovodi najperspektivnijeg mladog igraca u Evropi koji je mogao da bira klub !

    Covicu, hvala ti sto postojis.
    Nadam se da Zvezdasi znaju to da cene...
    (hours of love, 15. novembar 2017 15:42)

    # Link komentara

  204. Zagorac za 3 godine preko milion evra,Muta je rekao da ce igrati za 30000 evra mesecno,sramota!!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 15:42)

    # Link komentara

  205. Voleo bih da bankrotira ova lopovska drzava, da ne mozete vise da se prepucavate oko toga ko vise od 2 rezimska kluba crpi narodni novac.
    (loptanje, 15. novembar 2017 15:41)

    # Link komentara

  206. Izgleda da će Dule morati da sačeka.
    (epcot, 15. novembar 2017 15:41)

    # Link komentara

  207. Mene bas interesuju finansijski detalji.
    (golub pismonoša, 15. novembar 2017 15:41)

    # Link komentara

  208. U Zelezniku tajac..
    (moralni gmizavac, 15. novembar 2017 15:27)

    Znaš li koliko se Odžo ukakio što ovaj "basketaš" dolazi?
    Ali dobro, vi hoćete Fmp-u da se revanširate za poraz u 1/2 KLS prošle sezone....to vam je cilj :-)
    (the insajder, 15. novembar 2017 15:41)

    # Link komentara

  209. Jel sad ovo znači da je Rade veliki grobar pa igra iz ljubavi ili da je drzava dala izmedju 700 i 800 hiljada da bi se zadovoljio njegov menadzer Misko? 
    Pitam zbog Mutine izjave od pre 2-3 dana
    (coi, 15. novembar 2017 15:28). Ne, Zagorac je veliki drekavac poput tebe...
    (xxx, 15. novembar 2017 15:41)

    # Link komentara

  210. Ive godine final four u Bgu a Aprrizan se gura kao da on igra Evroligu,SRAMOTA!!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 15:41)

    # Link komentara

  211. Sve je ovo ok ali kad stigne sve na naplatu tada ce se Partizan stvarno ugasiti,ne moze se na silu igrati Evroliga!!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 15:40)

    # Link komentara

  212. Dobro je, krece pritisak - Zagore, ako ne spasis Partizan, ako se ne osvoji ABA - zavrsavas karijeru momentalno.

    Doveden si kao Dzordan, sad u tebe gledamo kao u Boga - nista Djordjevic, nista Danilovic - sad je sav teret ovog sveta na momku koji je najveci pritisak rezultata u svojoj karijeri imao u Megi, u kojoj ne postoji pritisak rezultata.

    E sad cemo da ti okacimo na vrat da moras da uzmes ABA - u suprotnom, ne vredis nista i bavi se necim drugim.


    Sjasite sa momka - unisticete jos jedan supertalenat. Samo ga pustite da igra, on to dokazano ume - samo mu ne nabijajte pritisak da je doveden kao mesija.
    (Leopold82, 15. novembar 2017 15:40)

    # Link komentara

  213. muti svaka cast ali ovako losa igra i odbrana je pokazatelj da u ekipi nema hemije ili trener ne zna da je stvori kao sto to radi sale djordjevic.zagorcu dobrodoslica I puno srece celom timu u nastavku sezone!
    (Ivana, 15. novembar 2017 15:40)

    # Link komentara

  214. Sramota koliko se gura Partizan ovako nije guran Real za vreme Franka!!!
    (Aleksej, 15. novembar 2017 15:40)

    # Link komentara

  215. vama ne treba napadac nego odbrambeni i dalje ce da vas trpaju sa po sto poena
    (ivan, 15. novembar 2017 15:40)

    # Link komentara

  216. 400k po sezoni. Proverena informacija!
    (Senta88, 15. novembar 2017 15:40)

    # Link komentara

  217. S konja na magarca :D
    (Cx, 15. novembar 2017 15:28)

    S konja u kolica...
    (nope, 15. novembar 2017 15:39)

    # Link komentara

  218. Eto, da ne kukate više. Nadjoše se pare. Skupili ih navijači ispred Pionira.
    (pera trta, 15. novembar 2017 15:39)

    # Link komentara

  219. Haha. Jako pojacanje, pa ni turci ga nece! Al igra za kikiriki sigurno
    (mol, 15. novembar 2017 15:39)

    # Link komentara

  220. grobar@
    ma gdje 150 000 € po sezoni
    5000 po sezoni je uzeo
    Dinara
    + besplatna karta za JNA i slikanje sa Tavambom
    (krajisnik, 15. novembar 2017 15:39)

    # Link komentara

  221. Konacno!jos da ode muta i postaviti Čanka za trenera,rezultati bi dosli vrlo brzo!
    (Ofsajd slepče!, 15. novembar 2017 15:39)

    # Link komentara

  222. Prepun je roster...Morace nekome da se zahvale na saradnji...Zbog povreda i zauzetosti pozicije mislim da je Cakarevic taj koji ce "izvisiti".
    (ZRENJANINAC, 15. novembar 2017 15:39)

    # Link komentara

  223. Rece li sinoc Muta da kosta 30 hiljada mjesecno i da nemaju para za njega? Sta se to desilo preko noci?
    (kaokakao, 15. novembar 2017 15:38)

    # Link komentara

  224. Jel za ovo plaćam porez??
    (mikica, 15. novembar 2017 15:27)


    Ne, ne...placas za CZFMP1 ili CZFMP2, nemam pojma, tesko mi je da se snadjem. Odaberi sam.
    (fergi, 15. novembar 2017 15:38)

    # Link komentara

  225. E sad ce da se vidi koliko znaci ovakav igrac u kosarci! Sad bez obzira sta se desi sa Samjuelsom, mislim da Partizan po talentu ima najjaci tim, e sad je sve u rukama Mute. Da je Dule tu bio bih siguran da se osvaja titula!
    (milos.k, 15. novembar 2017 15:38)

    # Link komentara

  226. Penzioneri se hvataju za glavu posle ove vesti!
    (poznavalac, 15. novembar 2017 15:38)

    # Link komentara

  227. Kao da je stigao Harden Brada...a ne Zagor....koje loženje, a posle sledi razočarenje i pljuvanje po igraču...
    (dulo, 15. novembar 2017 15:37)

    # Link komentara

  228. Ček malo, pa Muta sinoć reče da Partizan nema tih para.
    Izgleda da je napredni bankomat noćas radio punom parom!
    (Bole, 15. novembar 2017 15:37)

    # Link komentara

  229. ljudi bukvalno ste presmesni, lik je potpisao jos pre par dana , zasto niko nije smeo to da objavi ?
    (RedMetox, 15. novembar 2017 15:37)

    # Link komentara

  230. Dobrodosao u najveci KK na ovim prostorima!
    Ovo je dobra vest za sve nas koji pratimo Kosarku i KKP.
    Siguran sam da ce nam pomoci da se vratimo na sampionski kolosek.
    (Peki, 15. novembar 2017 15:37)

    # Link komentara

  231. Semjuels ne prima platu, Partizanu zabranjeno registrovanje igraca, Zagorac potpisuje i zna se plata 30.000 eur mesecno kako je ovo moguce... Koja.je ovo zagonetka
    (Neko da mi odgovori na ovo, 15. novembar 2017 15:37)

    # Link komentara

  232. sledeci potpisuje kevin jones!!!
    (lets play, 15. novembar 2017 15:35)

    # Link komentara

  233. Partizan level up! Dogodine u EL!
    (djokara, 15. novembar 2017 15:35)

    # Link komentara

  234. Zvezda sampion,i ove godine!
    (max%, 15. novembar 2017 15:35)

    # Link komentara

  235. Odavno nije bilo lepe vesti u vezi naseg KK Partizan. Ne verujem da ima mesta euforiji, dug je put pred nama, ali hvala Zagorcu sto je srcem odlucio. Ja to postujem.
    (Nikola, 15. novembar 2017 15:35)

    # Link komentara

  236. Isprva nisam verovao, mislio sam sigurno će u nekog evroligaša. Ali čim ga je Čoki pomenuo u stilu "kiselo je grožđe" znao sam da dolazi! Ovo umnogome menja stvari. Ako se "opravi" Samjuels da ne "odvugava na masu" biće to pristojna ekipa. A tek sledeće godine, pošto je većina potpisala na tri. Ihhhh. Očekujem saopštenja i nove igrače u S.Stupanca. Sportski pozdrav.
    (dking, 15. novembar 2017 15:35)

    # Link komentara

  237. Finansijski ugovor jos nije poznat! Pa kad su oni i smeli to da objave...?
    (macakadabra, 15. novembar 2017 15:35)

    # Link komentara

  238. Kako se grobari brzo primaju na neke nedokazane zvezde neverovatno.Oni vide sada u Zagorcu maltene kao da ce ih pojacati Luka Doncic,i to samo zbog toga sto je decko bio u NBA a eto nije bio izabran tamo nego ga oterali.Da je igrao npr u Albi ne bi ga ni upola toliko zeleli,ali eto ono kao VAUUU NBA IGRAC... isto tako su se hvatali za Ilieve izjave o Sumi i u njemu videli valjda nekog novog Mesija.Sada ga ti isti teraju iz Partizana ili cute.Bas se olako primaju,a to je dokaz osecaja manje vrednosti.
    (Zima, 15. novembar 2017 15:35)

    # Link komentara

  239. Znalo se ovo odavno, samo je bilo pitanje da li će u CZ ili P.
    (rralno, 15. novembar 2017 15:35)

    # Link komentara

  240. Jos Pavlovic i pali se masina
    (Lazni Brkajlo, 15. novembar 2017 15:35)

    # Link komentara

  241. Samo bahato.Dok je SNS-a i grada Beograda nema zime za KKP zar ne?Još centar i Pavlovic i pali se mašina!
    (Quincy Miller, 15. novembar 2017 15:35)

    # Link komentara

  242. Нека сте га довели, то је добро за нашу кошарку, али немојте кукати како немате новца. Јадно је...
    (нбг, 15. novembar 2017 15:34)

    # Link komentara

  243. Cestitke za grobare! A za Zagorca ne znam sta da kazem. NBA za dva miliona pa ekipa koja igra evropu po sistemu "liga bez briga".
    (molina, 15. novembar 2017 15:34)

    # Link komentara

  244. Opa, cupa.. Super vest. Samo Muta da ode. Zagorac za novi pocetak Partizana.
    (zinjo, 15. novembar 2017 15:34)

    # Link komentara

  245. Немате пара? Какав јад...
    (нбг, 15. novembar 2017 15:34)

    # Link komentara

  246. Tako i treba, mora narod sportom da se zanima, da mu ne bi pale na um misli zbog cega zivi sa bednim platama u korumpiranoj kvazidrzavi..
    (hlebaIgara, 15. novembar 2017 15:33)

    # Link komentara

  247. U fubalu se Kokeza inati sa Terzicem preko Zvezdinih ledja,u kosarci se Andrej Vucic inati Covicu opet preko Zvezdinih ledja.Svim silama se gura da Partizan bude sampion ali nista vjestacki ne moze...
    (Delije RS, 15. novembar 2017 15:33)

    # Link komentara

  248. Dakle,

    Pustili ste SNS u klub.
    Država sipa pare.
    Pojačanja stižu kao na traci.
    Vi se stalno zahvaljujete premijeru.
    A sve sa ciljem da nakon niza sušnih godina konačno skinete Zvezdu sa trona. I to po svaku cenu.
    (Analiticar, 15. novembar 2017 15:33)

    # Link komentara

  249. Hvala Vucicu!
    (Grobarcina, 15. novembar 2017 15:33)

    # Link komentara

  250. ZAGORAC JE NASA NADA

    KLIPA JE NJIHOVA

    DOK IMAMO ZAGORCA A ONI SU BEZ KLIPE NEMAJU STA DA TRAZE
    (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 15. novembar 2017 15:33)

    # Link komentara

  251. Dajte njegovu statistiku protiv Zvezde. Protiv evroligaške ekipe se vidi ko je kakav igrač.
    (Ivan, 15. novembar 2017 15:32)

    # Link komentara

  252. Dečko pogrešio si grdno! U raspali klub, smenu ekipu. Kao što nisi video NBA, nećeš ni Evroligu dugo oooooooo
    (Макарије, 15. novembar 2017 15:32)

    # Link komentara

  253. Da je valjao uzeo bi ga neki normalan klub,ne bi došao kod ovih cirkuzanata..Sad je opstanak realniji..
    (piki, 15. novembar 2017 15:32)

    # Link komentara

  254. kukate bankomat, pomaze nam AV, doveli ste 6 crnaca za 2 sezone, par reprezentativaca, nula prodatih igraca, nula prihoda, imate vise sponzora od svakog KK kluba u Evropi, blamirate se u trecerazrednim takmicenjima, domaci igraci skoro da vam ne postoje... Koja ce sad visa sila da vam smeta kad vas budemo punili? Sta cete sad da smislite?
    (mvp, 15. novembar 2017 15:32)

    # Link komentara

  255. Sledeca vest: Semjuels napustio Partizan! Sto se mene tice, solidna rokada. Mada opet problem na petici... Zagorac ce doneti svezinu i jedan je od onih sto "sve znaju" na terenu. Novica moze povremeno na pet, al Djoko mora da se probudi.
    (jungle, 15. novembar 2017 15:32)

    # Link komentara

  256. Ко да је Леброн Џејмс дошао, толико сте се наложили
    (Лорд, 15. novembar 2017 15:31)

    # Link komentara

  257. Ajmo! Sad osvajamo regionalnu ligu, dogodine u Evroligi i opet krece decenijska dominacija!
    (Party, 15. novembar 2017 15:31)

    # Link komentara

  258. Mesecno je trazeno 30.000 €, znaci za tri godine 12*30.000€ + 12*30.000€ + 12 * 30.000€ = 1.080.000€
    Ima se moze se ...
    (Ritas Alba 95/111, 15. novembar 2017 15:31)

    # Link komentara

  259. polako se slažu kockice na putu ka ponovnoj dominaciji institucije zvana -PARTIZAN
    (Napo Leon, 15. novembar 2017 15:31)

    # Link komentara

  260. Dzaba ste krecili.... Gasi svetlo !!!
    (BokeeLee, 15. novembar 2017 15:31)

    # Link komentara

  261. Nema šta da traži u Partizanu ,ako je potpisao iz patriotizma onda je ok ,ali ako misli da se nadograđuje i napreduje mnogooo je pogrešio!
    (Siniša, 15. novembar 2017 15:30)

    # Link komentara

  262. Cestitam! Neka ti je srecno i uspesno crno-beli brate!
    (trkac, 15. novembar 2017 15:30)

    # Link komentara

  263. TAKO JE ZAGORE GROBARE!!! E ovo već obećava,sad mozemo da napadnemo Aba i domacu titulu..
    (41+, 15. novembar 2017 15:30)

    # Link komentara

  264. Džabe nam Zagorac kad nemamo trenera
    (Miloš, 15. novembar 2017 15:29)

    # Link komentara

  265. Tri godine hahahahah ala ce neki da is....e hahahahhahjajahajaja
    (petar, 15. novembar 2017 15:29)

    # Link komentara

  266. Neće ni taj dugo da ostane...mesec, dva i sledi tužba
    (dečko ili veća, 15. novembar 2017 15:29)

    # Link komentara

  267. IDEMOO
    (TSFH, 15. novembar 2017 15:29)

    # Link komentara

  268. Rade, dobrodošao u najveći klub u ovom dijelu Evrope.
    (Dušan, 15. novembar 2017 15:29)

    # Link komentara

  269. Ne vidim poentu njegovog odlaska u NBA stvarno.
    (neko, 15. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  270. S konja na magarca :D
    (Cx, 15. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  271. sad ce da se pobiju ko ce pre da sutne. ovo je veliko pojacanje za zvezdu
    (velja, 15. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  272. Evo, i ovaj dosao za semenke da igra. Mada rekao je da zeli da bude kao veliki mag Dulo, iz ljubavi.
    (JTPatak, 15. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  273. a u zelezniku muk!!!
    (1970, 15. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  274. Jel sad ovo znači da je Rade veliki grobar pa igra iz ljubavi ili da je drzava dala izmedju 700 i 800 hiljada da bi se zadovoljio njegov menadzer Misko?
    Pitam zbog Mutine izjave od pre 2-3 dana
    (coi, 15. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  275. Sta je 500.000 za napredni Partizan? Sada je sasvim jasno da Partizan ima najveci budzet u ABA ligi.
    (Golijat, 15. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  276. Zar ne rece Muta kako nemaju 20-30 000e mesecno?
    (NemanjaBB, 15. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  277. Самјуелс нема плате, Загорац потписао? Како, нека неко објасни?
    Сад ће газда да уплати које милионче. Спремите се и пензионери и радници и ђаци, колапс настаје.
    ККП највећа срамота Србије.
    Пс. Џаба све то, Звезда ће и даље да вас гази и још ће више да боли.
    (Змаку, 15. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  278. panteri??
    88 i napred
    (Sudijski dres, 15. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  279. 30.000 mesečno za sns državni projekat! Grobari jel se stidite ili ste licemeri kakvi smo i mislili da ste?
    (partizan sramota Srbije, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  280. Odlicno, jos ako uspe Semjuels da se primiri bice nesto od nas Rade ce nam za skok znaciti mnogo! Dobrodosao Rade!
    (neko, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  281. U Zelezniku tajac..
    (moralni gmizavac, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  282. Neka se pretposlednje mesto cipiripi kupa sada plaši!
    (Will Griggs On Fire, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  283. I Pekovica su doveli ovako.
    Nakon sto je Misko sam upisao cifru koju je hteo...mogu misliti koji je tek ovo milionski iznos !
    (dokle ?!, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  284. Osvaja se EK
    (Aki, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  285. Opaaa, 3 godine! Otvorio se vucko bas dobro... Sa ovim potpisom napredni partizan prelazi Zvezdu po budzetu.
    PS Sad mora da menjam nick :/
    (Zagor, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  286. hahahahaha
    (gile, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  287. Eto odgovora na pitanje: Zasto je poskupelo gorivo?
    (malz, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  288. Nadam se da će dobiti najveću moguću minutažu, da napreduje i nosi ovaj tim koliko može.

    Inače, nije mi jasno što mu je Memfis dao ugovor na TRI godine (pričamo o NBA-u, gde rukijima daju pedalu posle mesec dana), da bi ga posle raskinuo.
    Sa stručnjacima koje imaju, videli su oni odmah njegove sposobnosti.
    Mora da je kasnio na treninge :)
    (SS, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  289. Partizan institucija!!!
    (DeksaNS, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  290. Jel za ovo plaćam porez??
    (mikica, 15. novembar 2017 15:27)

    # Link komentara

  291. Meni je kao Zvezdašu drago, neka se i oni vrate u vrh ABA i nek budu iza nas.
    Neće ovaj mali doneti nešto mnogo kvaliteta, jer je njima trener najveći problem, on ih ubija. Drugo ovaj je već prošlih sezona igrao protiv nas, i ako je odličan neće ni sad rešiti utakmice u njihovu korist.
    Nadam se da neće biti glupih komentara sa naše strane, sa njihove će naravno biti. Pali se mašina itd itd, a uvek.dobiju po labrnji.
    (Jah, 15. novembar 2017 15:26)

    # Link komentara

  292. Totalni promasaj i stagniranje u karijeri. Mogao je odabere bilo koji Evroligaski tim, ili cak i Zvezdu iako je izjavio da je zainteresovan za Partizan. Pre par godina, dok je Partizan imao dobar sistem i igrao Evroligu isto bih rekao da je bolje da ode u Partizan a ne u Zvezdu. Ne zivi se decko od ljubavi... Naucices, kasnije...
    (Comy, 15. novembar 2017 15:26)

    # Link komentara

  293. hahah a platu nemaju za igraca od 300k
    (shommy, 15. novembar 2017 15:26)

    # Link komentara

  294. Jedan nula 1-0 idemo!!!oooo Rade Grobare!!!!
    (gremlin, 15. novembar 2017 15:26)

    # Link komentara

  295. Idite na Youtube i pronadjite izjavu Miska Raznatovica koji objasnjava da je partizan za Pekovica dao cifru koju je ovaj sam upisao

    Vratite se ovde i sve ce vam biti jasno...

    Propadni drzavo !
    (hours of love, 15. novembar 2017 15:26)

    # Link komentara

  296. dobrodošao u instituciju!
    (drazen, 15. novembar 2017 15:26)

    # Link komentara

  297. Titula.
    (WinstonBlue, 15. novembar 2017 15:26)

    # Link komentara

  298. Два корака уназад у каријери .
    (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 15. novembar 2017 15:26)

    # Link komentara

  299. Kuknjava a nigde para?! Koliko rece Muta da on kosta?
    (sone, 15. novembar 2017 15:25)

    # Link komentara

  300. TAKO JE RADE GROBARE!!

    Covek je uzeo ugovor od 150k evra po sezoni(odbio je Covketa i FMP koji mu je nudio po 300k)!!

    Sad kad se uigraju on i Samardo panteri ima opet da placu!!
    (Grobar, 15. novembar 2017 15:25)

    # Link komentara

  301. Ja sam Tv navijac. Ali sada kada je dosao Zagor idem da podrzim svoj klub. Hvala ti Vucicu stari grobare.
    (Siba Tv Grobar, 15. novembar 2017 15:25)

    # Link komentara

  302. Samo da se nekako uklopi u budzet od 400.000. Dobrodosao.
    (Grobar, 15. novembar 2017 15:24)

    # Link komentara

  303. To Zagore moj!!!
    (danny, 15. novembar 2017 15:24)

    # Link komentara

  304. Partizan se gasi a pogledajmo samo kakve igrace dovodi, bankomat radi punom parom!
    (Jox, 15. novembar 2017 15:24)

    # Link komentara

  305. U naslovu piše tri godine a u tekstu dve?!?!?
    I kako Partizan može da registruje igrače dok ne reši BAT Kevina Džonsa?
    (Boža, 15. novembar 2017 15:24)

    # Link komentara

  306. Nema se para..
    (oly, 15. novembar 2017 15:24)

    # Link komentara

  307. Partizan pun love, a kuka kako nema ni za leba.
    (SaLe NBG, 15. novembar 2017 15:24)

    # Link komentara

  308. Stizu izbori...fokus grupa Navijaci Partizana.
    (Ragnar, 15. novembar 2017 15:24)

    # Link komentara

  309. Idemo po Abu !
    (Ranko iz Napoleona, 15. novembar 2017 15:23)

    # Link komentara

  310. Nije tri nego jednu pa ce bii prodat na leto da Partizan zaradi nesto.
    (polliok, 15. novembar 2017 15:23)

    # Link komentara

  311. Bravo mali . Odlican klub za 17 poena prosjek , 8 skokova i 4 asistencije .
    (Ranko iz Napoleona, 15. novembar 2017 15:23)

    # Link komentara

  312. Sve se nema ;)
    (Samo kazem..., 15. novembar 2017 15:23)

    # Link komentara

  313. Ono kad se izgubis u karijeri...
    (Aleksej, 15. novembar 2017 15:22)

    # Link komentara