Novak Đoković
  1. Novak Đoković
    1. Na GOAT listi je trenutno 2. ispred R.Nadala
    2. Sportista sveta tri puta
    3. Teniser sveta četri puta
    4. Osvajač 4 GS u nizu na tri različite podloge
    5. Najbolja sezona u istoriji tenisu 2015
    6. Najviši rejting u tenisu prema Dr Elo
    7.Jedini teniser sa pozitivnim skorom sa R.Fererero i Nadalom!
    8. Uspešniji u svim segmentima od Borga(G.S., Masters,ukupno trofeja,.)a on nikada nije osvojio US Open i AO !
    To su činjenice !
    (KAO XXXL, 23. oktobar 2017 12:22)

    # Link komentara

  2. Pa rece jedan lik ovde da nije lako imati 3GS godisnje i da niko osim Novaka to nije imao. Drugo osim Lejvera to niko nije uradio, Novak to nema u kalendarskoj godini. Sto se tice onog dela da jedini Novak ima GS na betonu, travi i sljaci opet nije tacno, imaju Federer i Nadal. Da li su povezani, ili ne, to uopste nije vazno, bitno je da imaju. Sto se tice komentara koji si komentarisao nisi shvatio poentu, ali ipak sebi dajes za pravo da komentarises. Ima on vezane GS, ali 2 u jednoj, a 2 u drugoj godini. Tako da zbog toga nikako ne moze da se poredi sa Lejverom. Mada izgleda da to i nije nesto sto je bitno i zbog cega se teniska nacija potresa, nekao nemam utisak da ga je to svrstalo u red velicina. Vise nekako spada u one koji osvajaju, primaju nagrade, uvek su tu negde, ali uvek u senci nekih drugih, nikad ispred, uvek iza.
    (Uh, 22. oktobar 2017 12:56) # Link komentara
    Nije tebi bato lako, toliko mrznje ima u tebi da postajes iracionalan. Potrazi mir, izleci dusu, bice ti bolje.
    (Proto Ganci, 22. oktobar 2017 19:35)

    # Link komentara

  3. Ko može i da pomisli da čoveka sa ovakvim lažnim spartanskim izrazom (koji je uzgred smešan jer je veštački) da stavi na bilo kakvu listu osim glučaku ali amatersku.
    (Labud, 22. oktobar 2017 14:06)

    # Link komentara

  4. Danas svako može da sastavlja liste na mojoj Nole je ubedljivo prvi po svim parametrima,dovoljno je samo rećiod turnira je osvojio preko 100 milki dok Federer koji igra duplo duže od njega još nije.
    (Simpo, 22. oktobar 2017 14:02)

    # Link komentara

  5. Pa rece jedan lik ovde da nije lako imati 3GS godisnje i da niko osim Novaka to nije imao. Drugo osim Lejvera to niko nije uradio, Novak to nema u kalendarskoj godini. Sto se tice onog dela da jedini Novak ima GS na betonu, travi i sljaci opet nije tacno, imaju Federer i Nadal. Da li su povezani, ili ne, to uopste nije vazno, bitno je da imaju. Sto se tice komentara koji si komentarisao nisi shvatio poentu, ali ipak sebi dajes za pravo da komentarises. Ima on vezane GS, ali 2 u jednoj, a 2 u drugoj godini. Tako da zbog toga nikako ne moze da se poredi sa Lejverom. Mada izgleda da to i nije nesto sto je bitno i zbog cega se teniska nacija potresa, nekao nemam utisak da ga je to svrstalo u red velicina. Vise nekako spada u one koji osvajaju, primaju nagrade, uvek su tu negde, ali uvek u senci nekih drugih, nikad ispred, uvek iza.
    (Uh, 22. oktobar 2017 12:56)

    # Link komentara

  6. @ Ivan

    A zašto bi Djokovića puštali u Eurosport reklame? Pa reklame valjda imaju svojom svrhu. U reklame ide neko ko može nešto da promoviše, populariše, neko ko je za ugled i na koga bi se neko ugledao. A ko bi želeo da se ugleda na Djokovića? Ko bi njega imitirao? Pokušali su Seiko, Uniklo, Lacoste. Neće niko da kaže, ali komercijalni uspeh tih poduhvata je verovatno nula.
    (Lule, 22. oktobar 2017 05:19)

    # Link komentara

  7. Nole je najbolji sportista svijeta svih vremena,ma šta god neki željeli .
    (ahila, 22. oktobar 2017 02:03)

    # Link komentara

  8. @Ma koliko se ti i tebi slicni trudili......


    Do malopre si plakao da ga niko ne voli i da zbog toga nije na listi, a sada se buniš kad kažu to isto...
    I ne moraš da pišeš pod toliko nickova da bi dokazao da vas ima puno fanova.
    (Ju ju, 21. oktobar 2017 22:32)

    # Link komentara

  9. Dela govore vise od reci

    Meni je drago sto je tebi drago......
    (alo, 21. oktobar 2017 22:22)

    # Link komentara

  10. Zašto me ovo ne iznenađuje nimalo? Pa zato kada vidim recimo na Eurosportu koliko se do granica imbecilnosti čitavu ovu godinu forsiraju i reklamiraju Federer i Nadal na svim intermeco pauzama, bukvalno na svim, onda naravno da me ne čudi i ovo! To forsiranje je počelo i pre nego su obojica krenuli sa "povratkom". Ne kažem da nisu to zaslužili, ova sezona je njihova sezona ali je zaista imbecilno forsirati ih na ovoliko providan pristrasan način. I Novak je sve do prošle godine redom osvajao Slemove pa ga nisu pustili ni na jedan jedini intermeco na Eurosportu. To dovoljno govori o njima samima i celoj toj ujdurmi. Što se samog Noleta tiče i sam je kriv za ovo, naglo je pao ove godine i i sam izjavio da mu tenis više nije prioritet i to u trenucima kada još uvek nije imao ni 30 godina a ovi to jedva dočekali pa ga sada izostavljaju. Zalutao je u neke vode i to je definitivno to što se tiče njegove teniske karijere, neće više osvojiti niti jedan jedini Slem. Želim mu sve najbolje u privatnom životu.
    (Ivan, 21. oktobar 2017 22:14)

    # Link komentara

  11. Sutra mozda promene podlogu za AO i bude zelena sljaka, recimo, znaci li to da novi teniseri koji dolaze osvaju nesto po prvi put u istoriji tenisa? GS su to igrali se na kojoj god podlozi. Nije Novak prvi u istoriji, nije jedini, a ako te bas interesuje Federeru i Nadalu je malo falilo da u jednoj godini pobede na sva 4 GS. Tako da nije bas nemoguce dostignuce, vise puta su imali po 3 GS u godini. Ovim ne umanjujem ono sto je Novak postigao, ali da su ova dvojica bolji od njega jesu, po mnogo cemu. Ne mora to da ti se svidja, ali ne moras sebe da obmanjujes pronalazeci rupe i izmisljajuci stvari.
    (uh, 21. oktobar 2017 11:32) # Link komentara
    Kljucno je to sto si rekao da im je malo falilo. Djokovicu ,vidis, nije malo falilo, samo on i Rod Lejver u open eri su drzali u jednom trenutku sva cetiri grend slema. Uzgred i Novak je, cini mi se, tri godine osvajao po tri slema.
    (Proto Ganci, 21. oktobar 2017 19:40)

    # Link komentara

  12. Sve si pobrkao. SVE! Ko kaže da ne volimo naše sportiste ? Ne volimo samo neiskrenog glumca foliranta Djokovića. A tebe treba da te je stid što crniš svoj narod, zbog tamo nekog Djokovića. A i taj je iz tog naroda. A i ti si. Ili misliš da ste vas dvojica iznad naroda? Tuzno Vedere.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Klara, 21. oktobar 2017 17:12)

    A ko tebi daje za pravo da govoris u ime drugih ? Ako ga ti ne volis , ne znaci da ga niko ne voli. A sto se ostalih sportista tice, istina je da ih vole (takvi poput tebe ) samo ako osvoje zlato . Sve ispod toga je iskritikovano, popljuvano, obezvredjeno. Svi tad postaju isfolirani nabedjeni glumci.
    (hiljadu puta dokazano od strane navijaca poput tebe, 21. oktobar 2017 19:40)

    # Link komentara

  13. Pa ako ni na Zapadu ni u Srbiji ne vole Djokovića, onda to valjda nešto znači - da ga niko ne voli. I da Djoković nije čovek za voljenje. Sigurno ga ne vole sa razlogom.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Drnda, 21. oktobar 2017 17:55)

    A ko to kaze da ga niko ne voli? To sto ti ne propustas nijednu vest da iskazes svoju mrznju prema Novaku i sto uglavnom prolaze komentari poput tvojih a ne pustaju se oni koji podrzavaju, vole i pisu pozitivno o Djokovicu ne znaci da je to prava slika. Naprotiv. To je kreirana lazna slika da Novaka niko u svetu a narocito u Srbiji ne voli.
    Na kraju, ne mora niko ni da ga voli ali njegovu velicanstvenu karijeru niko ne moze osporiti.
    (ma koliko se ti i tebi slicni trudili, 21. oktobar 2017 19:01)

    # Link komentara

  14. A da je kojim slucajem Novak na ovoj listi, pojedini bi galamili sto nije prvi na listi.
    Kako to Novak nije prvi kad ima ogromnu JEDNU pobedu vise...cccc
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (alo, 20. oktobar 2017 23:48)

    Meni je bas drago sto Novaka nema na ovoj listi sa koje su izostavljeni mnogi istinski velikani sporta.
    (dela govore vise od reci, 21. oktobar 2017 18:33)

    # Link komentara

  15. @ veder

    Pa ako ni na Zapadu ni u Srbiji ne vole Djokovića, onda to valjda nešto znači - da ga niko ne voli. I da Djoković nije čovek za voljenje. Sigurno ga ne vole sa razlogom.
    (Drnda, 21. oktobar 2017 17:55)

    # Link komentara

  16. Na mojoj listi Novak je prvi drugi i treci sportista svih vremena. Objektivno!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bush, 20. oktobar 2017 11:32)

    Na tvojoj listi - a objektivno?
    (789, 21. oktobar 2017 17:12)

    # Link komentara

  17. @ Veder

    Sve si pobrkao. SVE! Ko kaže da ne volimo naše sportiste ? Ne volimo samo neiskrenog glumca foliranta Djokovića. A tebe treba da te je stid što crniš svoj narod, zbog tamo nekog Djokovića. A i taj je iz tog naroda. A i ti si. Ili misliš da ste vas dvojica iznad naroda? Tuzno Vedere.
    (Klara, 21. oktobar 2017 17:12)

    # Link komentara

  18. @veder
    Znači svi treba u glas da vičemo da je N9ovak nabolji teniser na svetu i to svih vremena, da njegovih 12 je veće nego Fedovih 19 i Rafinih 16, da igra najbolji i najlepši tenis, da drži sve moguće rekorde, da je najpopularniji i najvoljeniji i najpopularniji....uf i šta još? ?? Jer ako kažemo da to nije, onda ga mrzimo? Logika ti je opasna majke mi....
    (ju ju, 21. oktobar 2017 15:20)

    # Link komentara

  19. Ne čudi me ništa ova lista. Pa gdje je Janica Kostelić koja je bila nekoliko godina najbolja skijašica svijeta, a na olimpijskim igrama osvojila 3 zlata i jedno srebro od 4 discipline alpskog skijanja?! Po tome je jedina svih vremena, a ne samo tih olimpijskih igara. Gdje je Maradona, Sergej Bubka? Bubka je destak puta popravljao svjetski rekord i deset godina bio najbolji na svijetu pa ga nema na listi.
    Ovo je američka lista sa američkim sportašima kojima su pridodali par stranaca ne bi li svoje proglasili najboljima na svijetu. Tako providno i tako arogantno američki. Oni dalje od svog nosa ne vide i ne žele vidjeti. Puno velikih nacija ima taj problem, a kod amera je samo jače izražen.
    Sandra Perković je osvojila zlato na olimpijskim igrama i svjetsko prvenstvo u istoj disciplini pa nije izabrana za sportašicu godine. Bacila je i najdalji hitac u zadnjih 10 godina pa opet ništa. Valjda bi trebala prebaciti svjetski rekord za 50m pa bi, možda, bila sportašica godine. A najbolja je na svijetu već 5 godina.
    (Ivan ZG, 21. oktobar 2017 12:05)

    # Link komentara

  20. Sutra mozda promene podlogu za AO i bude zelena sljaka, recimo, znaci li to da novi teniseri koji dolaze osvaju nesto po prvi put u istoriji tenisa? GS su to igrali se na kojoj god podlozi. Nije Novak prvi u istoriji, nije jedini, a ako te bas interesuje Federeru i Nadalu je malo falilo da u jednoj godini pobede na sva 4 GS. Tako da nije bas nemoguce dostignuce, vise puta su imali po 3 GS u godini. Ovim ne umanjujem ono sto je Novak postigao, ali da su ova dvojica bolji od njega jesu, po mnogo cemu. Ne mora to da ti se svidja, ali ne moras sebe da obmanjujes pronalazeci rupe i izmisljajuci stvari.
    (uh, 21. oktobar 2017 11:32)

    # Link komentara

  21. Koliko mrzite najboljeg sportistu ikad sa ovih prostora,do juče najbolji teniser sveta a danas ga pljujete? Ovo samo govori kakvi su Srbi kao narod. Ne samo što niko sa Zapada ne može da podnese da je Novak jedan od najboljih tenisera u istoriji belog sporta, pogotovu što je iz 'mrske' Srbije koju su bombardovali, i opet bi ako im se ukaže prilika,već to ne mogu da podnesu i oproste njegov uspeh ni sami Srbi! Uvek ista priča od Kulina bana, umesto ljubi bližnjeg svog ovde je obrnuto: 'ubi bližnjeg svog'?
    Na žalost, ne postoji narod na planeti koji mrzi svoje najbolje predstavnike kao što je srpski narod, iako ti sportisti i drugi proslavljaju svoju naciju na celoj planeti.
    Kad čitam ove komentare na razne teme koje se dotiču nas i naših ljudi stičem utisak da je ovde mržnja osnovna pokretačka snaga. Na žalost, dugogodišnji efekti takvog mentalnog stanja nacije vidljivi su u bedi i duhovnom siromaštvu na svakom koraku, pa i na ovom blogu.
    (veder, 21. oktobar 2017 11:20)

    # Link komentara

  22. DIVAC,KUKOC,BRAT I SESTRA KOSTELIC,BRAĆA GRBIĆ, MILANOVIĆ, SAPIC,MONIKA SELES,SAVICEVIC...???
    (Car Dušan, 21. oktobar 2017 10:45)

    # Link komentara

  23. Sto reče neko, samo pogledajte tu sliku. Velikani ne izgledaju tako, ne oblače se tako, ne prave takve face, nemaju takav mentalni sklop.
    (Klara, 21. oktobar 2017 09:29)

    # Link komentara

  24. Kojom logikom su li se vodili kada im je Ajverson zalutao na ovu listu, covek bez ijedne titule sampiona, a nisu recimo jedan Sumaher, Sena, Bubka, Luganis, Nikenen, Tajson, Stenmark?
    (..., 21. oktobar 2017 08:34)

    # Link komentara

  25. Nema Majka Tajsona?
    (del993, 21. oktobar 2017 00:29)

    # Link komentara

  26. Ovaj Milutin se javlja za svaku vest o Novaku A ne zna ništa o tenisu.Pa za Novaka je plafon Mats Wilander A kamoli BORG Sampras Rodzer Rafa... Zaostao u srednjem veku.Prestani da pratiš tenis ne ide ti.Pozz
    (Prejaki, 21. oktobar 2017 00:13)

    # Link komentara

  27. A gdje je Muhamed Ali ? Bože te oslobodi.....
    (Rocky Balboa, 21. oktobar 2017 00:03)

    # Link komentara

  28. A da je kojim slucajem Novak na ovoj listi, pojedini bi galamili sto nije prvi na listi.
    Kako to Novak nije prvi kad ima ogromnu JEDNU pobedu vise...cccc
    (alo, 20. oktobar 2017 23:48)

    # Link komentara

  29. Ako cemo posteno,kada sve dodamo i oduzmemo,Novak ne spada u top 10 u svom sportu,ispred su od muskih Rodja,Sampras,Borg,Nadal i Lejver,a od zena Serena,obe Martine,Stefi i Monika.A kada bi se pravila postena lista gde bi se svrstali svi sportisti,a ne samo oni iz komercijalnih sportova koji uvek i zauzimaju ove liste,Novak tesko moze i u top 200.Pa samo u Srbiji ispred njega su Jasna,Monika i Filipovic,a u komsiliku Janica,Perkovic i Balic,gde su svi ostali?Jednostavno opsednutost Srba likom i delom Djokovica sprecava da razumno rasudjuju kada je on u pitanju,gde se objektivna analiza ili dobronamerna kritika shvataju kao mrznja,a sve u vezi njega obiluje neverovatnim preuvelicavanjem i precenjivanjem.
    (bora, 20. oktobar 2017 23:32)

    # Link komentara

  30. pusa
    Ja vidim ono što vidi ceo svet, a ti vidiš ono što se tebi svidja i nekolicini tvojih istomišljenika, tako da je jasno čija je glava u pesku.
    Da ponovim...NE BRUKAJ SE.
    (Dabome, 20. oktobar 2017 22:50)

    # Link komentara

  31. Realno. Svaka čast listi.
    (heba, 20. oktobar 2017 22:14)

    # Link komentara

  32. Djoković nije ni za kakvu listu velikana. Uzgred - pogledajte samo tu sliku ...
    (Danica, 20. oktobar 2017 22:12)

    # Link komentara

  33. Kao sto mozes da primetis, svet ne zanima tvoja logika, kao ni nacin razmisljanja. Oni imaju svoja pravila, svoje standarde, time se vode. Novak je svestan toga, pa ne bi bilo lose da ih i ti prihvatis umesto sto sebe obmanjujes. Uostalom za 1-2 prestaces da pratis ovaj sport,zaboravices sve vezano za ovo, pa nema razloga da se zestis toliko. Ne brini nece pravila menjati zbog tvog misljena shvatices to pre, ili kasnije kad Novak zavrsi karijeru.
    (uh, 20. oktobar 2017 22:07)

    # Link komentara

  34. @X=iks

    Na tvoju zalost, nepismen si.
    (Mali od Bg, 20. oktobar 2017 22:05)

    # Link komentara

  35. Ja mislim da je to apsolutno u redu. Ni ja ga ne bih stavio. Fenomenalan teniser, ali ni blzu neka legenda, niti ljudina.
    (Lule, 20. oktobar 2017 22:04)

    # Link komentara

  36. Malo strpljenja, Nole je sigurno na listi od 50-100 mesta, ali ona izlazi u sledecem broju... :)))
    (Trast, 20. oktobar 2017 21:59)

    # Link komentara

  37. Ta ti logika ne valja. Ima puno supljina. Kako Novak moze da bude najbolji ako igra protiv prosecnih tenisera. Za Federera si upravo rekao da je prosecan. Za Nadala isto. Endija isto ne smatras vrhunskim. Pa kako brate mili Novak, posmatrano tvojom logikom, kuju si detaljno ovde opisao, moze da bude najbolji? Kako kad je i sam Novak osvajao turnire protiv prosecnih tenisera, ili to za ovu potrebu vise nisu prosecni? Kako su u jednom trenutku prosecni, a vec u sledecem to nisu?!
    (oooo, 20. oktobar 2017 21:57)

    # Link komentara

  38. Diego Armando Maradona? Majkl Felps?
    (dr@$k¤, 20. oktobar 2017 21:56)

    # Link komentara

  39. (uh, 20. oktobar 2017 21:12)
    Kad je već to ništa što Novak uradi, jedini teniser u istoriji ovog sporta koji je na svim podlogama vezao sva 4 GS što to ne uradi još neko.
    Ka ko bre možete da pričate da se to ne računa?
    U vreme Roda Lejvera svako ko ne puši i ko nije zakasnio na meč je osvajao GS. Ovi što su trenirali po sat dnevno su ih imali po nekoliko.
    Znate li vi koliko se mečeva i turnira igralo godišnje tad i sad?
    Nije Novak jurio samo GS kad ih je nanizao on je tad osvajao i sve ostalo.
    Nadala samo što nije tukao još levom rukom a Roger je sve vreme izbegavao mečeve.
    (duduk, 20. oktobar 2017 21:44)

    # Link komentara

  40. Novak jos uvek nije uvrsten kao jedini koji je pobedio na sva 4 GS i dalje se Lejver vodi kao jedini koji je to uradio 2 puta u istoj godini. Kada se pravila promene, onda mozemo da radpravljamo o toj temi i ja cu reci ok. Za sad Novak nema nista sto drugi nemaju.
    (uh, 20. oktobar 2017 21:12)

    Pa koliko je tebi teško da shvatiš da niko osim Novaka u istoriji nema sve slemove u nizu na sve tri podloge? Jel treba da ti se crta?
    Drugo, jedino on i Lejver u profesionalnoj open eri imaju 4 uzastopna slema.
    Treće, niko nikada nije imao 16970 poena, samo Novak. Uostalom idi brate na Wikipediu, imaš tamo lepo listu Novakovih rekorda, pa čitaj šta je uradio što niko nije.
    (smaraš za medalju, 20. oktobar 2017 21:29)

    # Link komentara

  41. (Dabome, 20. oktobar 2017 20:40)
    Neću susjed da kažem da je Novak popularniji od Federera. Imaš očigledno problem da shvatiš šta sam napisao. Moraš ipak malo da se potrudiš kod čitanja.
    A Novak je bolji od Federera a ti plači do sutra zbog toga. Nije osvajao slemove u finalima protiv giganata Bagdatisa, Filipusisa, Gonzalesa, Soderlinga, protiv 10 godina starijeg Agasija, protiv bum tras Rodika, limitiranog Hjuita, protiv tinejdžera klinaca Novaka i Endija. 11 slemova je osvojio tako. Šta ti nije jasno? Osim poslednje dvojce, ovi svi nabrojani zajedno za celu karijeru nemaju pobedu na slemu protiv Federera. Štrašna konkurencija he he! I onda dođe Novak sa 20 godina i omlati ga sa 3:0 na AO, ono što za celu karijeru nisu mogli razni Rodici, Hjuiti, Gonzalesi, Nalbandijani, Ljubičići, Bagdatisi, Filipusisi, Fereri, Moje, Hasovi itd itd i cela njegova “strašna“ generacija. Novak ga je godinama odučavao od tenisa. Pa dva puta je Federer plakao na Vimbldonu zbog poraza od Novaka. Pa ponizio ga je pred 23000 navijača u NY, i njega i njegov smešni nike sabr, smešnim ga pravio sa onim lobovima i pasinzima. Ali samo ti zabodi glavu u pesak kao noj, pa se pravi da ono što ne vidiš, i ne postoji.
    Kada budete imali svetskog broja 1 javi se da pričamo o tenisu. Do tada, pssst...
    (pusa, 20. oktobar 2017 21:21)

    # Link komentara

  42. Dobro nema na betonu, bila je neka druga podloga u njegovo vreme, ali 4 vezana GS, su to, bila podloga beton, ili nesto drugo. Imena GS se nisu menjala i dalje se igraju u istim gradovima, na istim mestima, samo je svet malo napredovao i to sad izgleda drugacije nego tad. Procitaj tekst zasto su se Federer, Nadal i ostali nasli na ovoj listi. Niko nije pominjao broj pobeda, broj GS, masters turnira, medjusobnih pobeda... Budi realan i prihvati cinjenicu da je Federer popularan, a Novak nije. Svidelo se to tebi, ili ne, tako je. Zasto su Federer i Nadal to sto jesu ne znam, ali da su masinerija jesu. Da ljudi dolaze da ih gledaju dolaze. Nikada se nisu svadjali sa publikom, nisu im zvidzdali... Mozes sad ovde hiljadu rupa da izmislis, ali budi svestan cinjenice da postoje celni ljudi koji stvari posmatraju na drugi nacin. Novak jos uvek nije uvrsten kao jedini koji je pobedio na sva 4 GS i dalje se Lejver vodi kao jedini koji je to uradio 2 puta u istoj godini. Kada se pravila promene, onda mozemo da radpravljamo o toj temi i ja cu reci ok. Za sad Novak nema nista sto drugi nemaju.
    (uh, 20. oktobar 2017 21:12)

    # Link komentara

  43. (Dabome, 20. oktobar 2017 20:40)
    Hrvat, smaraš! Dosadan si.
    Lepo vas je Dučić opisao. Ničega se ne stidite. Čak ni svojih kompleksa.
    (hihi, 20. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  44. @dabome

    tačno u centar, čestitam!
    (Tanja, 20. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  45. Koliko je ova lista korektna pokazuje cinjenica da tu nema Kasius Kleja
    (Homer, 20. oktobar 2017 20:52)

    # Link komentara

  46. (hmmmm, 20. oktobar 2017 20:20)
    U vreme kad je Rod lejver osvojio sva 4 GS u jednoj godini, nije nikako to mogao da uradi na tvrdoj podlozi(betonu) pošto se tada na ovoj podlozi nisu ni igrali. Bila je samo trava i zemlja. RG naravno zemlja a ostali su igrani na travi.
    (duduk, 20. oktobar 2017 20:43)

    # Link komentara

  47. pusa
    Hoćeš da kažeš da je Novak popularniji od Federera (pored toga što stalno tvrdiš da je bolji)? Slušaj, Federer je popularniji nego svi ostali teniseri zajedno..nisam njegov navijač ali brate tako je.
    Ne brukaj se molim te!
    I ne proglašavaj sve pametne ljude ovde za komšije, nisu samo Hrvati pametni, ne misle samo oni svojom glavom, nemaju samo oni oči, i ne znaju samo oni da broje.
    (Dabome, 20. oktobar 2017 20:40)

    # Link komentara

  48. @gooho, pa ti spominješ taj h2h kao da Novak mlati Federera kao Berdiha! Ima jednu jedinu pobedu više od Federera i to nakon što se RF približio 50toj godini, ima 7 gs manje, oko 30 ostalih turnira manje, oko 100 sedmica manje na broju 1, ali tebi ta jedna pobeda više ima "veću težinu' od svega navedenog!
    E pa ne valja ti vaga čoveče!

    @lal, slažem se sa većinom što si napisao, ti si intelekt, a ovde su većinom neznalice. Ja sam MK, stara garda, omiljen mi je Botvinik, pozdrav!
    (Miloš, 20. oktobar 2017 20:37)

    # Link komentara

  49. citam komentare ovih nasih napacenih dusa sto se raduju sto ga nema na spisku... i sta da se komentarise?????
    (terminator2209, 20. oktobar 2017 20:29)

    # Link komentara

  50. Nije mi jasno. Ako je Lejver pobedio AO, RG, W, USO, kako on onda nije vezao, beton, sljaka, trava?! Pritom u istoj godini. Ti mislis na red kojim je osvajao GS? HAHAHA pa navijaci Novaka su urnebesni majke mi. Svaki put izmisljaju rupu na saksiji kako bi dokazali da je jedinstven i najbolji. Ocekujem da AO proglase za jedini pravi GS samo zato sto je Novak tamo najuspesniji. Dajte ljudi u toku svakog meca cujete o tome ko ima najvise aseva, najvise turnira odigranih, najvise ovo i ono. Federer obori svaki put neki takav rekord, ili je blizu da ga obori, ovde to niko ne uzima u obzir zato sto niko stvarno ne gleda tenis. Sto se Sangaja tice i Federera ko je gledao meceve jasno im je sve. Ko nije, zive u zabludi da sanjaju samo o Novaku. Inace posle dodele nagrada voditelj je Federera i Nadala zamolio da kazu nesto na kineskom.
    (hmmmm, 20. oktobar 2017 20:20)

    # Link komentara

  51. gooho
    Nije nego je bolji neko ko je igrao sa Timom, Gofanom, Karenjo-Bustom, i slicno...
    (ju ju, 20. oktobar 2017 20:12)

    # Link komentara

  52. Vjerovatno mnogi pratite fudbal i vidjeli ste kakva dva kola je Edin Džeko zabio Čelziju u Ligi prvaka. UEFA je juče objavila listu fudbalera koji konkurišu za igrača kola, Džeko nije ni u širem izboru, ne postoji...
    (Bosanac, 20. oktobar 2017 20:10)

    # Link komentara

  53. (razlozi, 20. oktobar 2017 17:50)
    A jel su čekali Kinezi Federera svaki dan ispred hotela u Šangaju kao Novaka, jel su mu pevali ch himnu kao Novaku srpsku?
    Obrni okreni pokazuješ komplekse zbog činjenice da Srbin ima više slemova nego ceo vaš tenis u istoriji i muški i ženski zajedno. Sorry, znam da te to boli, ali kompleksi se ne leče smešnim komentarima na internetu.
    (pusa, 20. oktobar 2017 19:51)

    # Link komentara

  54. I opet će mnogi sa ovog glasila reći da je to prava gradacija, da nema šta da se prigovori, nema zavjere...
    A Novak tri puta bio najbolji sportista planete Zemlje.
    Tri puta najbolji sportista, ne samo teniser. TRI PUTA IZABRAN ZA NAJBOLJEG SPORTISTU PLANETE...Zapamtite i zapišite kritičari.
    (milutin, 20. oktobar 2017 19:47)

    # Link komentara

  55. Koliko ja vidim nema Pita Samprasa, on ima vise gs a i Amer je...to je cudnije.
    (ju ju, 20. oktobar 2017 19:32)

    # Link komentara

  56. Meni nije čudo što nema Noleta ali mi stvarno jeste što nema Jasne Šekarić.
    (tu neki mali, 20. oktobar 2017 19:17)

    # Link komentara

  57. Нема Бирда и Џабара али најважније је да је ту Ајверсон.....
    Ту ду Меси и Роналдо али нема Зубе и Марадоне,нема Сампраса ова листа је ужасна
    (Нисмо исти, 20. oktobar 2017 18:32)

    # Link komentara

  58. Al’ zato sa nijednim od njih petorice nema negativan skor u medjusobnim duelima....buuhaa
    (chat: nick:, 20. oktobar 2017 18:30)

    # Link komentara

  59. Napomena ovo je lista (kakva god) zivih sportista. Zato nema ALija, Paolo Nurmija, Dzoni Vajsmilara (rodjen na teritoriji Vojvodine), Teofila Stivensona (mada pitanje da li bi ih objektivni sastavljaci stavili na listu)....
    (Starac Focha, 20. oktobar 2017 18:01)

    # Link komentara

  60. Nije istina da za Novaka ne navijaju širom svijeta ,jer je pobjedjeđivao zapadnjačkog miljebnika Federera ,već zato što im se ne sviđa njegovo providno ulizivanje publici ,organizatorima turnira,gradovima u kojima se turniri odigravaju ,rivalima,što im njegovi "zabavljački" uratci nisu zabavni,što im se ne sviđa njegovo ponašanje na terenu kad pobjeđuje i kad gubi.Ne znam zašto samo prozivate zapadnjački publiku,kad Federer u odnosu na ostale tenisere ima ubjedljivo najveći broj fanova u Kini.Da ste pratili Šangaj,vidjeli biste koliki ih ga je broj dočekao ,pratio njegove treninge,a posebno mečeve i ispratio iz Šangaja pa bi vam sve bilo jasno.
    (razlozi, 20. oktobar 2017 17:50)

    # Link komentara

  61. @milos: djokovic nije bolji od federera, iako je imao lepu sansu da ga stigne, prosla godina ga je unakazila... kao sto su i neke prethodne godine unakazile nadala i federera...
    ali poredjenje ti nije na mestu... tenis nisu samo 4 turnira godisnje... postoje i mastersi, ali i manji turniri koji jesu manje bitni, ali nisu nebitni... postoji i elo ranking... vreme provedeno na prvom mestu... pozicija na kraju godine... medjusobni skor... igraci koje si pobedjivao tokom karijere... dejvis kup... olimpijada... procenat pobeda i poraza... broj titula...
    te liste prave matematicari... njima nije bitna leprsavost ili harizma, vec se baziraju iskljucivo na ostvarenim rezultatima...
    e sad, moze se polemisati oko broja bodova za pobedu na mastersu ili broja bodova za pobedu na gs-u... ali se ne moze reci da elo rating nije najidealnije osmisljeno resenje do dana danas... posebno kada su u pitanju igraci koji igraju u isto vreme... taj sistem se koristi u sahu... iz tog razloga ja mogu da kazem da najvise gotivim talja i da najvise volim da gledam i analiziram njegove partije, ali nikako ne mogu da kazem da je najbolji, zato sto postoji egzaktna metoda koja me pobija...
    (lal, 20. oktobar 2017 17:33)

    # Link komentara

  62. Sam si kriv Novače, brzo se sve zaboravlja! I Pepe i izmišljena povreda ..
    (nikola, 20. oktobar 2017 17:20)

    # Link komentara

  63. Kad bi neko npr Njukomba koji ima 5 gs naveo kao boljeg od Novaka iako ima čak 7 gs manje, u Srbiji ga linčovali! Ali zato je "realno" da je Novak bolji od Federera, iako ima 7 gs manje, i jpš puno toga manje.
    (Miloš, 20. oktobar 2017 16:34)

    Ima i puno toga više. Pobeda npr, mastersa. Bolji protiv top10 igrača itd. Ima istorijski niz slemova o kom Federer može samo da sanja. Kakav Njukomb te spopao, nije za poređenje. Da ti komšija tvrdi da je bolji od tebe u stonom tenisu, a ti ga mlatio više nego on tebe u 50 mečeva, jel bi mu priznao da je bolji od tebe, samo zato što je on pobeđivao neke levate druge komšije, Bagdatise, Gonzslese, Filipusise, Soderlinge itd?
    (gooho, 20. oktobar 2017 17:18)

    # Link komentara

  64. Na listi nema ni Muhameda Alija i sta sad.Najbolji sportista ikad?
    (putin voli gimnasticarke, 20. oktobar 2017 17:14)

    # Link komentara

  65. Pa naravno, svako od 5 tenisera, osim Borga ima minimum16 sleemova. Nisu stavili ni Samprasa, ni Lejvera, Štefi Graf...
    (novica, 20. oktobar 2017 17:12)

    # Link komentara

  66. Evo mali sam gledao rezultate Lindsey Vonn i Janice Kostelic.. 
    Janica ima više zlata na SP i OI..Janica ima 3 vekuka globusa Vonn 4..niti jedna skijašica u istoriji skijanja nema više zlata na OI od Janice..ah ameri ameri 
    a nema ni Hirschera
    (Makedonce, 20. oktobar 2017 16:40)

    Pa Janica je skijaški Đoković! Najbolja ikada de facto, ali i ne najtrofejnija. I nikada neće imati pravedan tretman kao zapadne Nike zvezde, Von i ostale. Svi znamo zašto, kao i za Novaka. Janica je otišla rano u penziju rečima da je sve osvojila, i da bi sve dalje bilo besmisleno ponavljanje već postignutog, dakle otišla motivacija, razumljivo posle brutalne, neviđene dominacije. Isto kao i Novak posle Garosa, samo što on nije prelomio, za sada. A bez veze ti je da se potpisuješ Makedoncem a iz svemira se vidi da si Hrvat. Mislim, smešno je.
    (..., 20. oktobar 2017 17:11)

    # Link komentara

  67. To je njihova lista, moja je sasvim drugačija.
    (zliZo, 20. oktobar 2017 17:09)

    # Link komentara

  68. Hahahaha!
    (???, 20. oktobar 2017 17:09)

    # Link komentara

  69. Ja se iskreno ne cudim ovoj listi. Svi koji nesto vise znaju o americkom sportu , znaju jako dobro da se njihove liste znacajno razlikuju od listi koji bi se sastavljale u ostatku svijeta , na pocetku milenija jedan americki casopis je slozio listu 5 najboljih sportasa 20 stoljeca , i od izabranih 5 , 3 su bili quoterbackovi, a sto se tice Novaka , iako mogu biti neutralan oko izbora , mislim da apsolutno spada medju 50 najuspjesnijih i najboljih sportasa , jer ako su stavili Borga , morali su i njega jer mu je karijera uspjesnija, iako se Borg povukao s 26 , kasnije se vratio tenisu ali nikako nije mogao napraviti prilagodbu na nove uvjete, Djokovic je bio dominantan u konkurenciji Federera i Nadala , imao sezone apsolutnih dominacija kao pr 2011 i 2015 , a jos nadam se nije sve rekao
    (ja ne bih davao americkim listama toliko znacaj jer imaju svoj sustav vrijednosti, 20. oktobar 2017 17:06)

    # Link komentara

  70. Pa dobro, Noletu i tako treba motivacija, eto mu je ;) Nole, moras jos malo da trajes, brzo te zaboravili ovi svetski strucnjaci, vrati se i odradi jos koju vrhunsku godinu da te bolje upamte :)
    (mile, 20. oktobar 2017 17:00)

    # Link komentara

  71. Pancevski?
    (Vancouver, 20. oktobar 2017 16:58)

    # Link komentara

  72. Nesti me zanima.Ovde neko pise da niko nikad osim Novaka nije vezao 4GS. Lejver je to uradio 2 puta u toku karijere i to u istoj godini, nije bilo 2 u jednoj, a dva u drugoj kao Novak.Tako da ne razumem ovo niko nikad?!
    (hmmm, 20. oktobar 2017 16:48)

    Niko nikad u istoriji nije vezao sva 4 slema na betonu, šljaci i travi. Ultimativna teniska univerzalnost i kompletnost. Novak, jedan jedini u istoriji. Jasnije?
    (nauči nešto, 20. oktobar 2017 16:58)

    # Link komentara

  73. Atletika ...zašto Karl Luis i Majkl Džonson ? Ako će mo realno Sergej Bupka ja ispred obojice...i šta će ovoliko košarka...ajde Kobi , Jordan , Medžik i kraj...hokej samo Grecki ...boks nema trenutno nijedan živi aktivan dobar...golf samo Tajger Vuds...lista je krajnje nebulozna... forsiraju Američke sportiste...kada bi Kinezi pravili listu verovatno bi stavili svojih 30 šampiona u stonom tenisu ...
    (ZikiAlfista, 20. oktobar 2017 16:57)

    # Link komentara

  74. ahahha panovo je smeshnooo....sramootaaa....
    (Ironichna, 20. oktobar 2017 16:54)

    # Link komentara

  75. @Harizmomerač je kad nigde na svetu ne navijaju za nekog igrača ili kad nekog zaobilaze ugledni sportski brendovi, pa nosi Uniklo! 
    Čim sam realna, onda sam neprijatelj, logično...
    (Tanja, 20. oktobar 2017 16:17)

    Ti baš rešila da se i dalje realno brukaš. Ako Lacoste, Head i Adidas nisu po tebi ugledni sportski brendovi, onda si verovatno juče pala s Marsa.
    A kako da navijaju po svetu za njega kada im je razbio omiljenu Fedal igračku? I kada je tom istom svetu rasturao njihova dva najveća miljenika godinama? Ceo britanski gospodski teniski svet, američki skorojevićki uper class, zapadno-evropski i australijski teniski establišment, svi su se zajedno sa sponzorima radosno spremili da posmatraju Nike rivalstvo veka, da deceniju i više u kontinuitetu uživaju u finalnim sudarima švajcarske lepote i gracioznosti, i španske bikovske vrele krvi. Pa koliku je samo Nike imao projekciju zarade u next dekadi po tom pitanju? He, he, ko im je pokvario žurku? Baš ga ne vole zbog harizme ahahaaa... Priznajem prvi, ja da sam belosvetski navijač Nadala ili Federera, pa mrzeo bih Novaka do neba. Evo, ti si primer :). Sorry, kada budete imali svetskog broja 1, javi se da pričamo o tenisu. Do tada, pssst...
    (kmee, 20. oktobar 2017 16:53)

    # Link komentara

  76. Nesti me zanima.Ovde neko pise da niko nikad osim Novaka nije vezao 4GS. Lejver je to uradio 2 puta u toku karijere i to u istoj godini, nije bilo 2 u jednoj, a dva u drugoj kao Novak.Tako da ne razumem ovo niko nikad?! Ovi sto se pitaju sto nekih sportista nema na listi, savetujem da procitaju tekst. Kriterijumi po kojima su se ovi sportisti nasli na listi su jasni, nema niceg spornog.
    (hmmm, 20. oktobar 2017 16:48)

    # Link komentara

  77. Novak je 5 godina bio neprikosnoveni KRALJ tenisa.Pobedjivao j Federera i Nadala u nekim od najvaznijih meceva u istoriji i to je cinjenica.Cinjenica je takodje da Federer i Nadal,jednostavno duze traju,duze su na turu,imaju jak lobi,najace sponzore i poticu sa zapada.Cinjenica je takodje da imaju vise gren slem trofeja od Novaka i da su veoma rano osvojilj prve slemove.Federer polako prelazi u veterane a pobedjuje i dalje i igra kao u najboljim danima.Takav koktel:lobi,trajanje,najveci turniri,poreklo,uticu na to da ce Nadal i Federer kao brend nazalost uvek biti korak ispred Novaka,svidelo se to nama ili ne.Do konacnog svodjenja racuna,kada svi budu zavrsili svoje karijere.
    (aleksis, 20. oktobar 2017 16:44)

    # Link komentara

  78. Giakomo Augustini ,njega ne staviti na listu je neverovatno!
    (veteran, 20. oktobar 2017 16:42)

    # Link komentara

  79. Evo mali sam gledao rezultate Lindsey Vonn i Janice Kostelic..
    Janica ima više zlata na SP i OI..Janica ima 3 vekuka globusa Vonn 4..niti jedna skijašica u istoriji skijanja nema više zlata na OI od Janice..ah ameri ameri
    a nema ni Hirschera
    (Makedonce, 20. oktobar 2017 16:40)

    # Link komentara

  80. Nema ni Ingemara Stenmarka ni Tombe,ni Ani Mosser Preal ,ni Hiresera,Nema ni jedno gimnasticara,ali ima skejter,neverovatno!
    (veteran, 20. oktobar 2017 16:39)

    # Link komentara

  81. A...Rocky Balboa? Veliki je to šampion!
    (TaNaNa, 20. oktobar 2017 16:35)

    # Link komentara

  82. Kad bi neko npr Njukomba koji ima 5 gs naveo kao boljeg od Novaka iako ima čak 7 gs manje, u Srbiji ga linčovali! Ali zato je "realno" da je Novak bolji od Federera, iako ima 7 gs manje, i jpš puno toga manje.
    (Miloš, 20. oktobar 2017 16:34)

    # Link komentara

  83. skejter toni hok...
    (đurađ, 20. oktobar 2017 16:30)

    # Link komentara

  84. Ali "nekoliko americkih fudbalerki", a nema ga jedan Zinedin Zidan ili Valentino Rosi... Sjajna lista!
    (MWill, 20. oktobar 2017 16:30)

    # Link komentara

  85. Kako neko ko je tri godine bio lažno prvi da udje u bilo kakvu listu, osim liste foliranja i glumatanja.
    (Labud, 20. oktobar 2017 15:47)

    Nije lažno, sad sam bio na ATP sajtu, stvarno je bio prvi. Mislio sam i ja da nije, da to Srbi izmišljaju, da po običaju lažu i preteruju, i mislio sam i ja kao i ti da je lažno bio prvi, međutim šokirao sam se kada sam na sajtu video da ima 12 slemova. Ne znam kako ću to podneti, jel imaš ti neki savet da mi bude lakše? Da nastavim da verujem da nikad nije bio prvi? Da pijem neke pilule? Molim te javi mi, očajan sam :(.
    (šmrc, 20. oktobar 2017 16:28)

    # Link komentara

  86. Pošten čovek nikad neće stavit Novaka ispred Federera, Nadala ili Samprasa i Graf koji takođe nisu na spisku. E sad, koliko smo pošteni, a koliko subjektivni...
    (Lazar, 20. oktobar 2017 16:27)

    # Link komentara

  87. Dzej Dzej Vat!?!!? OK, laku noc...
    (bozza, 20. oktobar 2017 16:25)

    # Link komentara

  88. Necu dacitam komentare, mnogi su pvredjeni, i mozd dupliram:OVI STO SU PRAVILI LISTU, I SAMI SU BILI SVESNI DA JE NOVAK TOLIKO VELIKI DA NJEGOVO IME NE MOZE DA STANE NA LISTU
    (gacikus, 20. oktobar 2017 16:25)

    # Link komentara

  89. PA STA STE OCEKIVALI NEGLEDA SE TU KO JE KOLIKO SKOLICA PRIJATELJSTVA OTVORIO NEGO TITULE REALNO NEMA STA NIJE JASNO
    (ben, 20. oktobar 2017 16:24)

    # Link komentara

  90. Pa čudo je da je iko od sportista izvan SAD ušao u ovaj izbor.
    (Srdjan, 20. oktobar 2017 16:23)

    # Link komentara

  91. samo nek ga pumpaju, uzece jos jedan zlatni GS kad se vrati, iz inata
    (bozza, 20. oktobar 2017 16:21)

    # Link komentara

  92. @Harizmomerač je kad nigde na svetu ne navijaju za nekog igrača ili kad nekog zaobilaze ugledni sportski brendovi, pa nosi Uniklo!
    Čim sam realna, onda sam neprijatelj, logično...
    (Tanja, 20. oktobar 2017 16:17)

    # Link komentara

  93. mislim da GQ preti krah kad shvati da smo se u srbiji zestoko potresli zbog novaka..njihov casopis srlja i propada evo vec od sutra ..hahahahahah
    (djidji govedina, 20. oktobar 2017 16:14)

    # Link komentara

  94. A onda će krajem 2019 morati iako nevoljno sve ovo da menjaju jer će onda tu ponovo pristići Nole koji će posle oporavka što od povrede što od žene mu njegove jednostavno ponoviti dvogodišnju seriju terorisanja zapadnih medija i hjetera so vih prostora svojim pobedama i gaženjem protivnika. Rodja će već biti dobrano u penziji a Rafa će ponovo morati malo vanka da ne kažem da "pauzira" zbog znamo već čega tako da će taj nazovi zapad morati još dugo dugo da gleda Noleta i njegov tenis a usput da guta knedle kad najavljivač/čica to jest konferansije kaže:"SEERBIA" Zato dragi moji Nole i Srbija hejteri, te kojekavki trolovi iz komšiluka uživajte dok još možete jer od Nove Godine vraća se vaš očaj,vaše čupanje (ono malo)kose,vaš prezir prema svemu što je sa ovih prostora,jednom rečju vraća se u vidno polje vaša iskompleksiranost.Daklem uživajte jer uskoro.....
    (mali radojica, 20. oktobar 2017 16:12)

    # Link komentara

  95. Novak je mogao biti najveci, a sto nije nek zahvali zenici.
    (Gekke Joopi, 20. oktobar 2017 16:12)

    # Link komentara

  96. dodao bi i stefi graf koja je veca teniserka od navratilove!djokovic nije u ovoj grupi jer se realno boduju gren slemovi a tu je on na 3 mestu iza ove dvojice..nemamo se sto ljutiti ali i nadal i rodzer su uspesniji od naseg sampiona..moramo biti realni!
    (djidji govedina, 20. oktobar 2017 16:11)

    # Link komentara

  97. Vecini je Nike sponzor sa liste. Da je Nole bio sa njima i on bi bio na listi.
    (petar-pfc, 20. oktobar 2017 16:10)

    # Link komentara

  98. Nema Maradone, nema Sumahera, nema Rosija....mislim sta reci. Bolje da su na listu stavili Kim Kardasijan. Mada, kad bolje razmislim - mozda je i cast ne biti na ovakvoj listi.
    (Jovan, 20. oktobar 2017 16:09)

    # Link komentara

  99. Nema ni Marchel Hirschela osvajaca 5 velikih kristalnih globusa od 2012 do 2017 šest zlata na SP
    (Makedonce, 20. oktobar 2017 16:08)

    # Link komentara

  100. Ma mogu da mu pljunu pod prozor!
    (pancevac, 20. oktobar 2017 15:57)

    # Link komentara

  101. Kim Jong Un fali na listi.
    (PP, 20. oktobar 2017 15:55)

    # Link komentara

  102. kao kad nasi prave liste pa stave nase slavne licnosti a medju njima ima i ubica al nema veze, vazno da su nasi
    (pa, 20. oktobar 2017 15:51)

    # Link komentara

  103. Kako neko ko je tri godine bio lažno prvi da udje u bilo kakvu listu, osim liste foliranja i glumatanja.
    (Labud, 20. oktobar 2017 15:47)

    # Link komentara

  104. jel ameri mozda citaju srpske novine i komentariisu kad srpski novinari prave liste? cisto. sumnjam...sto smo mi svuda mirodjija i bavimo se tudjim ne znam...vudi kolko uvreda medju citaocima zbog americkih novinara
    (jodlovo, 20. oktobar 2017 15:44)

    # Link komentara

  105. Mnogo mu je bitno njihovo misljenje!!
    (kakotnjak, 20. oktobar 2017 15:42)

    # Link komentara

  106. Ma sve sve ali Ajverson pre Rasela, Dzabara, DR.J. , Birda... Ma dajte molim vas samo me zanim razlog.
    (Crudelta, 20. oktobar 2017 15:37)

    # Link komentara

  107. Američki skejter i američka fudbalerka...čiji li je ovaj GQ ?
    (Dule Pop, 20. oktobar 2017 15:29)

    # Link komentara

  108. Ja koliko znam Olimpik Marsej je bio prvak Evrope čisto za ovog što razglaba o fuci.A ovu listu su sastavljali ameri pa ne treba ni da čudi što ima ovih koji se ne mogu ni nazvati sportistima a nema Maradone ili Ivana Balića ili Valentina Rosija...
    (hjeronimus, 20. oktobar 2017 15:28)

    # Link komentara

  109. hahahahahahah
    (kasper, 20. oktobar 2017 15:28)

    # Link komentara

  110. Nole je najbolji na Svetu,ali ima manu...!
    (Superhik, 20. oktobar 2017 15:27)

    # Link komentara

  111. Prvo, ova lista nije ni pravljena da se nekome dopadne, a naročito ne Srbima. Drugo, kada se prave ovakve liste ne gleda se samo sportski uspeh već i celokupno ponašanje igrača i za vreme i posle karijere. Gleda se kompletna ličnost. Naravno da je besmisleno ako nema Muhamed Alija ili Maradone, ali oni su svojim ponašanjem omalovažavali protivnike vrlo često i vrlo ružno i ponašali se poput uvredjenih zvezdica kada im se to vrati. Verujem da ih zbog toga nema. Što se tenisa tiče, lista je vrlo realna. Ni Grafova, ni Sampras nisu imali težinu ovih na listi nikada, a kamoli Djoković.
    (Negativni, 20. oktobar 2017 15:26)

    # Link komentara

  112. Na listi su oni koji su ili za koje je plaćeno.
    Naravno u dobrotvorne svrhe.
    (innbecilo, 20. oktobar 2017 15:25)

    # Link komentara

  113. Na kom mestu je Alberto Tomba?
    (Otkud tetka zna Jovića?!, 20. oktobar 2017 15:22)

    # Link komentara

  114. To je sasvim ok...nije dovoljno postigao da bi bio na toj listi..
    (Dragan, 20. oktobar 2017 15:21)

    # Link komentara

  115. Koga briga za njujorški list.

    Mi znamo ko je najveći.
    (Nicky boy, 20. oktobar 2017 15:21)

    # Link komentara

  116. Sta drugo očekivati od tih zlih ludi
    (miki, 20. oktobar 2017 15:15)

    # Link komentara

  117. Tanja, 20. oktobar 2017 14:23
    Otprilike je to i istina i ima logike ali...ima Novak kvalitet, razbijao ih je dve godine kao nista, ali da je antipatican-jeste!
    (aleks, 20. oktobar 2017 15:14)

    # Link komentara

  118. Od Borga imate bar tri uspješnija tenisera. Lejvera, Samprasa i Đokovića ako ne računamo Emersona i Ruzvela.
    (Berserk, 20. oktobar 2017 15:14)

    # Link komentara

  119. Objektivno, ako pogledas i nije medju top 5 tenisera i teniserki u istoriji... Nas je i volimo ga i to je ok ali... A lista je realno smesna...
    (Vetar u ledja..., 20. oktobar 2017 13:55)
    # Link komentara
    Đoković jeste u top 5 najboljih tenisera u istoriji.
    A teško onome koga ti voliš zato što je tvoj. Ovo su trolovi najgore vrste, koji se predstavljaju kao realni kobajagi. Užas jedan
    (v, 20. oktobar 2017 15:10)

    # Link komentara

  120. Maradona nije na spisku jer je loš čovek, varao je dok je igrao, rukom dao gol, drogirao se, pijančio... A Novak jer nema harizmu ni kvalitet! Koliko god ih neko voleo, to je istina!
    (Tanja, 20. oktobar 2017 14:23)

    Novak nema kvalitet?! Idi bre leči komplekse na drugom mestu. Nema harizmu!? Jel ti to imaš neki harizmomerač? Nadal koji sto puta po meču vađi gaće iz zadnjice je ima, je li? Federer koji je na terenu kao bezlični robot je ima? Raspadne mu se faca kada pokuša da se nasmeje ahahaa!
    I Felps se drogirao, pušio marihuanu i uhvatili ga, pa?
    I Brejdi je varao kada je znao da igra finale sa izduvanim loptama, i kažnjen je zbog toga, pa? Bolje ne komentariši, samo se sramotiš i pokazuješ komplekse. To što vi nemate, nikada niste, i nikada nećete imati svetskog broja 1, ne treba toliko da te boli, da ispadaš smešan ovde.
    (pusa, 20. oktobar 2017 15:03)

    # Link komentara

  121. pa ok
    (zena-zmaj, 20. oktobar 2017 15:02)

    # Link komentara

  122. A Valentino Rossi ?!?
    (Jema, 20. oktobar 2017 15:02)

    # Link komentara

  123. Americki magazin napravio listu, mislim, sve je jasno...
    (Luminara Unduli, 20. oktobar 2017 15:01)

    # Link komentara

  124. Cemu ljutnja pa nema ni Mohameda Alija koliko vidim a on je za mene najbolje sto je sport ikad dao!
    (cast svakome veresija nikome, 20. oktobar 2017 14:57)

    # Link komentara

  125. @bata: zaboravih... takvo jednodimenzionalno gledanje bi znacilo i da su: hamburg, steaua, zvezda, notingem bolji klubovi od psg-a... da su rumunski i srpski klupski fudbal bolji od francuskog... gleda se samo najjace takmicenje i pobednici, a francuzi nikad nisu bili klupski prvaci evrope...
    zamisli da neki francuz kaze da se u francuskoj igra bolji fudbal nego u rumuniji??? ja ne znam ko bi se slozio sa tim... :trollface:
    (lal, 20. oktobar 2017 14:54)

    # Link komentara

  126. GQ je autoritet za sport koliko i Kurir za kvantnu mehaniku. Prema tome...
    (samo opusteno, 20. oktobar 2017 14:51)

    # Link komentara

  127. Eeee fale im bejzbol i kriket.
    (santa justa, 20. oktobar 2017 14:48)

    # Link komentara

  128. Još je i Novak mala nepravda. Kako bre neke usa fudbalerke (?!?) pre nekih legendi fudbala? Sramota! Ma da ih ne nabrajam. Pa Džajić i Šekularac bi pre njih trebalo na listu. Ma i Milko Đurovski.
    (hehe, 20. oktobar 2017 14:47)

    # Link komentara

  129. Cudi me da nisu stavili Lalasa kad vec nema Diega!
    (sanu-vanu, 20. oktobar 2017 14:44)

    # Link komentara

  130. Pa ni ja ga ne bih stavio...
    (alex, 20. oktobar 2017 14:41)

    # Link komentara

  131. @bata: ok. gledaju se samo gs titule i tu je kraj price. djokovic 12 > borg 11... pritom, ma koliko da je neko siguran da novak nece osvojiti vise nijedan gs, ja sam jos sigurniji za borga... :p
    (lal, 20. oktobar 2017 14:37)

    # Link komentara

  132. Ameri ne favorizuju svoje kao što naši komentari insinuiraju, pa nisu stavili Samprasa koji je i bolji od Novaka.
    (Uroš, 20. oktobar 2017 14:36)

    # Link komentara

  133. A vidi ima i nekoliko američkih fudbalerki..sjajna lista
    (KKP, 20. oktobar 2017 14:34)

    # Link komentara

  134. pa sta i da nije na listi. ja imam svoju listu. ajde ko da je propast sveta. verujem da se ni nole nije uznemirio zbog ove liste.
    (Magdalena, 20. oktobar 2017 14:29)

    # Link komentara

  135. Nikad mi ovi Ameri nisu bili jasni, Boze kakva lista!

    Od fudbalera nema Maradone i "pravog" Ronalda, medju kosarkasima se nasao Ajverson, inace subjektivno meni jedan od najdrazih americkih igraca svih vremena, ali realno, nije on ni blizu top 50 sportista svih vremena. Dalje; od boksera da nema Alija je besmislica, kao i Pejtona Meninga od NFL igraca. A uvrstavanje Lindzi Von je tek posebna prica; pitam se da li su culi za Stenmarka. Na listi je takodje morao da bude Mihael Sumaher, mozda i Lens Armstrong... Stvarno nakardna lista, koja je verovatno pravljena mnogo vise subjektivno a ne realno.

    I jos nesto, Dzordan uopste ne treba da bude na ovoj listi. On je toliko bolji od svih da ne zasluzuju da budu na istoj listi sa njim, njega uopste ne treba da se racuna.
    (nostalgija, 20. oktobar 2017 14:28)

    # Link komentara

  136. Ma to je rezultat masonsko-luminatsko-katolicko-blumbersko-staljinističko-rodsildsko-rokfelersko-itdskoe zavere skovene sa iskljucivim ciljem da spreci dolazak Srba na vlast...
    (autosovinista, 20. oktobar 2017 14:25)

    # Link komentara

  137. Maradona nije na spisku jer je loš čovek, varao je dok je igrao, rukom dao gol, drogirao se, pijančio... A Novak jer nema harizmu ni kvalitet! Koliko god ih neko voleo, to je istina!
    (Tanja, 20. oktobar 2017 14:23)

    # Link komentara

  138. Nema iznenadjenja. Svi znamo zasto je tako!
    (joke, 20. oktobar 2017 14:21)

    # Link komentara

  139. pa da nije realno je najbolji teniser svih vremena ... ali ta suva statistika koja je relativna stvar opterecuje ozbiljne nepoznavaoce sporta ! mesi nije uzeo svetsku titulu a realno je u fudbalskom smislu na najvecem nivou ! djokovic je odigrao najvise medjusobnih meceva u istoriji ( nadal i federer) sa statisticki dva najbolja tenisera i bolji je od obojice a svoje rezultate je napravio u eri najjaceg tenisa ikada ! tako da je sve ugao gledanja ! i da jos nesto ...jos uvek igra ! njegov dosegnuti nivo je zakucan na duze vreme ( kvalitet ili ti nivo tenisa) !
    (nenad, 20. oktobar 2017 14:19)

    # Link komentara

  140. Ajverson je pop ikona, čovek koji je promenio tok košarkaške kulture i obeležio jednu eru svojom pojavom. Mislim da lista nema veze sa uspešnošću, već sa uticajem, mada činjenica je da bi se i sa te tačke gledišta mogla dosta izmeniti...
    (stan smith, 20. oktobar 2017 14:18)

    # Link komentara

  141. Lista je subjektivna ne zato što nema Đokovića već što im je glavni reper za rangiranje popularnost, prvo sporta, a zatim i sportiste isključivo u Americi.
    (Berserk, 20. oktobar 2017 14:14)

    # Link komentara

  142. A ne smeta vam sto nema Jasne Sekaric, najboljeg sportiste ikada na celom svetu?
    (Nena, 20. oktobar 2017 14:14)

    # Link komentara

  143. Zato je u top 5 sportista vegana!
    (Dana, 20. oktobar 2017 14:09)

    # Link komentara

  144. nema ni Pita Samprasa, pa?
    (mb011, 20. oktobar 2017 14:08)

    # Link komentara

  145. Ako i zanemarimo Novaka, Sampras bi po svim parametrima morao da bude ispred Bjorga!
    (frka panika, 20. oktobar 2017 14:03)

    # Link komentara

  146. Znači, moraju fantomski rasizam da provuku... Odma' je jasno ko je sastavljao listu.
    (ticroo, 20. oktobar 2017 14:02)

    # Link komentara

  147. Lista kao lista, neko ne pripada tu neko je zaboravljen. Za alpsko skijanja staviti Von pre Stenmarka, a staviti Borga pre Djokovica i Samprasa, ne vidim logiku. Ono sto je Borg u tenisu to je Stnmark u skijanju legenda, a opet Von i Djokovic su aktivni i aktuelni. Stavili su i Kareljina na 50 mesto kao i dve igracice fudbala uz SAD...
    (Starac Focha od iljadu ljeta, 20. oktobar 2017 13:58)

    # Link komentara

  148. Da bi lakse razumeli sta je GQ hteo da kaze: Stfi i Andre, bas kao i Kardasiani iz Monaka su daleko da budu pop ikone i ikone stila. Za razliku od njih Dejvid i Viktorja, bas kao i Ana i Svajni to jesu! Pare ne mogu da kupe ukus/stil!!!
    (Prosto, 20. oktobar 2017 13:55)

    # Link komentara

  149. Objektivno, ako pogledas i nije medju top 5 tenisera i teniserki u istoriji... Nas je i volimo ga i to je ok ali... A lista je realno smesna...
    (Vetar u ledja..., 20. oktobar 2017 13:55)

    # Link komentara

  150. bice ga !
    (doubleN, 20. oktobar 2017 13:55)

    # Link komentara

  151. To je normlano.... gledam ovaj Eurosport... i vec danima ide neki spot o Rafi i Rodžeru...nemam pojma od kada su inserti iz njihovih duela... ali... pa kada je Nole sve njih jeo sa nulama.. takvih spotova sa njim nije bilo.... e sada, da li je to NIKE platio.. ne znam, a da me malo boli...boli me
    (pp, 20. oktobar 2017 13:55)

    # Link komentara

  152. Zaboravih da kazem da ne da se ne pitam, nego cudom se cudim, otkud Ajverson na listi. Pitanje je da li je u 50 naj kosarkasa svih veremena a ne 50 sportista svih vremena.
    (Vladan R, 20. oktobar 2017 13:53)

    # Link komentara

  153. Smesna lista, gleda se marketing na americkom trzistu, a ne znanje i velicina...
    (asdfghjkl, 20. oktobar 2017 13:52)

    # Link komentara

  154. Ljudi pa sta je vama? Kakve teorije zavjere. Napravite svoju listu pa ubacite koga hocete. Jel vam zivot ovisi o nekakvoj listi. Eno jedan spominje i rat i Hr i Slo?!? A vamo nas sve sisaju nasi politicari. Mislite da nekom Njemca zaboli sto Graf nije na listi?
    (Markoniiiii, 20. oktobar 2017 13:49)

    # Link komentara

  155. Ukupno tri fudbalera iz svih drzava sveta i skoro 90 godina istorije, gledano od prvog svetskog prvenstva, a nekoliko fudbalerki samo iz SAD u nekih u vrh max 30tak godina istorije, koliko zenski fudbal lici na nesto, a i kao takav je daleko daleko od muskog. Dovoljno o objektivnosti liste. Da ne govorim o tome da su na listu stavili i skejtera. Sto se pitanja, kako je moguce staviti, Borga pre Djokovica tice, odgovor su dali Noletovi idolo poklonici. Kada je 12 vrednije nekad bilo verdnije 17, a sad od 16 ili 19, onda i 11 moze da bude vece od 12, uz obrazlozenje da Borg maltene nije ucestvovao na AO i da je prakticno prekinuo karijeru vec u 26oj. Naravno da to nije bas tako jednostavno, pre svega jer je Borg prekinuo svojom krivicom, izgubio je motivaciiju, a ne zbog neke vise sile kao sto nje povreda. Da ne govorimo o tome da Novak ima i vise nedelja kao br 1, i sva 4 vezana slema, a Borg recimo nema GS na betonu.
    (Vladan R, 20. oktobar 2017 13:49)

    # Link komentara

  156. Dobra je lista lol, bez Maradone, pravog Ronalda, Rosija, Šumahera, Loeba, Birda, Išinbajeve, Bubke, Edvina Mozesa, S. Graf, Stenmarka i još mnogih drugih. Svaka čast Ajversonu, moj omiljeni igrač, ali ima bar petorica nba zvezda pre njega. Takođe staviti Borga pre Samprasa, Novaka i Lejvera je smešno. Valjda im je Šveđanin lepši, šta? I Margaret Kort je još uvek živa, nju još niko nije prestigao.
    (???, 20. oktobar 2017 13:49)

    # Link komentara

  157. Tipične američke liste. Kao i "najlepša žena", naj-muškarac i ostali "naj".
    (stanislav, 20. oktobar 2017 13:46)

    # Link komentara

  158. Nije ovde Đokoviću načinjena nepravda, već Maradoni pre svega. Onaj portugalski maneken da bude ispred njega!? Pa to može sastaviti samo neko ko nikada nije gledao fudbal, ili nije gledao Maradonu.
    Sergej Bubka i Išibanjeva su morali biti uvršteni u ovu listu.
    Ja bih i Tajsona dodao uz Šugar Reja, ali tu sam subjektivan, možda i ne mora, ali oni prethodni koje sam pomenuo apsolutno spadaju u 50 najvećih živih sportista.
    (Đorđe, 20. oktobar 2017 13:44)

    # Link komentara

  159. To je americki magazin, njihovi kriterijumi, a kada bi listu sacinili kvalifikovani ljudi, sa svih kontinenata i nepristrasni, gotovo sam sigurna da medju "50 najboljih" neka od tih imena ne bi bila uvrstena, a umjesto njih, nasla bi se druga. Tu manjka objektivnost, sto inace karakterise Amere kad je u pitanju neko "izvan" njihovih ganica.
    (olja, 20. oktobar 2017 13:44)

    # Link komentara

  160. Pa i nije medju pet.
    (Ivan NS, 20. oktobar 2017 13:42)

    # Link komentara

  161. (Danko, 20. oktobar 2017 12:58)
    Sve i da kažemo da njegovih 12 GS nema veću težinu od nečijih 19, sigurno ima veću težinu od nečijih 7, a posebno ako se uzme u obzir da je poslednjih 4 od tih 12 vezao jedan za drugim na različitim podlogama, što niko nikada nije uradio.
    Inače, ne fali ovde samo Đoković. Pogledajte koliko sportista iz istočne Evrope generalno ima, tj. nema na ovoj listi. Iz istočne Evrope su na listi samo Nadja Komaneči i Aleksandr Kareljin (oboje potpuno zasluženo, inače). Gde je Bubka, gde je Železni, gde je Isinbajeva? Takvih veličina nema, a stavljaju jednog Ajversona koji je bio dobar igrač, ali ne može da se poredi sa jednim Stoktonom, recimo, koji takođe nije na listi.
    Ovu listu samo pomnožiti sa nulom i to je to...
    (Vlada, 20. oktobar 2017 13:41)

    # Link komentara

  162. Realno.
    (Brzi Gonzales, 20. oktobar 2017 13:40)

    # Link komentara

  163. A trebao je bit prvi na listi, jel da? 
    To bi bilo skroz realno, njegovih 12 gs ima "veću težinu" od nečijih 19, 16, 14... Ne valja vam vaga ljudi...
    (Danko, 20. oktobar 2017 12:58)

    Vaga je u redu! 12 jabuka je uvek teže od 19 šljiva.
    (kvalitet ispred kvantiteta, 20. oktobar 2017 13:38)

    # Link komentara

  164. Toliko o Maradoni
    (okolo, 20. oktobar 2017 13:37)

    # Link komentara

  165. Sto kaze komsija ovaj ispod, gde je Graf? Pa to je ovde veca dilema. I Rafa pre Sampresa? Ne ne, ne moze tako.
    Pa i Rod Lejver je ziv.
    Rodja, Martina, Stefi, Vilijams i Sampras.
    (D10S, 20. oktobar 2017 13:35)

    # Link komentara

  166. Pa da se ne lažemo, ni nije mu mesto među 50 najboljih sportista svih vremena...
    (tugabrate, 20. oktobar 2017 11:26)

    Potpuno tacno! Mesto mu je u 20 najboljih svih vremena.
    (NS#1, 20. oktobar 2017 13:34)

    # Link komentara

  167. zar je moguce da ima mojih srpcica da nisu ukapirali zašto je pobeđivao novak? dok su rešavana važna pitanja po našu državu mi smo dobili dudu varalicu u obliku đokovica baš kao I krajem osamdesetih sa bobom živojinovicem, ali su za svaki slucaj dodali seriju bolji život dok su slovenija hrvaska tada radili punom parom na osamostaljivanju.
    (jalla, 20. oktobar 2017 13:31)

    # Link komentara

  168. Jako ste me nasekirali.
    (Washington, 20. oktobar 2017 13:28)

    # Link komentara

  169. Ароганција Американаца је невероватна. Па њима је победник Superbowl-a уједно и првак света, иако не играју са тимовима ван САД.
    (мики, 20. oktobar 2017 13:27)

    # Link komentara

  170. Kakvo je bre ovo nepoznavanje i nipodastavanje tenisa? Kako su se usudili da izostave Stefi Graf??? Mrze je samo zato sto je Nemica!
    (Luzicki Srbin, 20. oktobar 2017 13:25)

    # Link komentara

  171. (Danko, 20. oktobar 2017 12:58)

    Isto kako Jordanovh 6 titula moze da bude "teze" od Raselovih 11, Sem Dzounsovih 10 itd...
    (aaaa, 20. oktobar 2017 13:24)

    # Link komentara

  172. Sergej Bubka je medju 5 sportista svih vremena a za Amere nije ni u 50.Strašno...
    (Statuskan, 20. oktobar 2017 13:13)

    # Link komentara

  173. A da mi napravimo nasu listu...
    Djokovic, Piski,Novicki, Jordan,N.Grbic, Jan Zelezni, Federer, Nadal, Isinbajeva, Monika Seles, Messi, maradona, Garinca, Pele... i Kanidja naravno( naravno, bio sam malo pristrasan, ali dobro, oprosticete mi:-))
    (Miistar sporta i dangube, 20. oktobar 2017 13:10)

    # Link komentara

  174. A Kasparov?
    (stx, 20. oktobar 2017 12:39)

    Ovde je reč o9 sportu, a ne sedenju za tablom i igranju MISAONIH igara... Da je šah pravi sport bio bi na olimpijskim igrama, a ne bi imao sopstvenu ''olimpijadu''... On je sport koliko i bridž ili sudoku...
    (Srpski Notingem Forest, 20. oktobar 2017 13:09)

    # Link komentara

  175. Ako su stavili Serenu i Martinu (zasluzeno potpuno), zasto onda nisu stavili i Graf? Ipak ona ima vise GS titula u singlu od Graf. Cudi me da nema Samprasa, a Borg je tu. Za Djokovica me toliko i ne cudi, svi znamo zasto.
    (Srdjan, 20. oktobar 2017 13:09)

    # Link komentara

  176. Realno , Djokovic je peti najbolji trniser svih vremena iza: Federera, Nadala, Lejvera i Samprasa. Ova nista ne znaci nista,nije relevantna
    (THE FINAL CUT, 20. oktobar 2017 13:07)

    # Link komentara

  177. Какав промашај од листе , комедија!! Није ни очекивано више од америчких аналитичара ! Само што не треба преносити овакве глупости..
    (Митар пфк, 20. oktobar 2017 13:06)

    # Link komentara

  178. Koga briga. Za nas ces Nole uvek biti najveci!!
    (Radomir, 20. oktobar 2017 13:06)

    # Link komentara

  179. Neka se Nole samo vrati pa koji god bio.
    (Petar, 20. oktobar 2017 13:06)

    # Link komentara

  180. A trebao je bit prvi na listi, jel da?
    To bi bilo skroz realno, njegovih 12 gs ima "veću težinu" od nečijih 19, 16, 14... Ne valja vam vaga ljudi...
    (Danko, 20. oktobar 2017 12:58)

    # Link komentara

  181. Linzi Von ispred Janice Kostelić?? Što se ovdje računalo i bodovalo? Broj selfija na instagramu?
    (ivica i marica, 20. oktobar 2017 12:58)

    # Link komentara

  182. @decima A da malo izguglaš ko je Lindzi Von u svom sportu, pošto se ne radi o listi 50 najboljih fudbalera odnosno tenisera?
    (Kentaur, 20. oktobar 2017 12:57)

    # Link komentara

  183. Ono kada Anglosaksonci prave listu,he,he,he,smehotres...
    (Statuskan, 20. oktobar 2017 12:57)

    # Link komentara

  184. Naravno da nema Noloa jer je king Rodzer mnogo veci i bolji teniser od njega.
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 20. oktobar 2017 12:54)

    # Link komentara

  185. Od Federera i Nadala Đoković nije uspešniji, ali stavljanje Borga na listu umesto Samprasa ili Đokovića je bezobrazno.
    (zewa lista, 20. oktobar 2017 12:17)
    # Link komentara
    Setite se ko je sada bio navodni trener ekipe Europe na tzv Laver Kupu. Bjern Borg. Usred teniske sezone, egzibicija. Otvoreni pokušaj da se Davis Cup još više degradira i pokupi jo novaca od naivnih. Dva učesnika iste ne mogu da nastave sezonu zbog navodnih povreda. Neki igrači iz prvih 10 ne mogu da dobiju meč 2 meseca na regularnom teniskom turu, a na Laver Cupu mogu.
    Organizator i finansijer PR agencija Team 8 , treba li pomenuti ko je navodni "tihi" vlasnik udela.
    Sve je to medijska farsa, način da visokoprofilisani sponzori zarade još novaca.
    A Đokovica slobodno mogu da izostave sa ove liste, trostrukog nosioca priznanja Sportista godine, kao što su izostavili i druge legendarne sportiste.
    (v, 20. oktobar 2017 12:53)

    # Link komentara

  186. A Pepe jel na spisku? Sasvim ocekivana rang lista
    (dr.kadzija, 20. oktobar 2017 12:53)

    # Link komentara

  187. Opravdano.
    (Smuleco, 20. oktobar 2017 12:52)

    # Link komentara

  188. A Zvonko Bogdan i Miroslav Ilic?
    (Amerika i Engleska bice zemlja proleterska, 20. oktobar 2017 12:50)

    # Link komentara

  189. Od navedenih imena ovde 95% su amerikanci. JJ Watt na listi, a nema Djokovica. Mislim toliko je smesno da uopste ne vredi komentarisati...
    (OpetJa, 20. oktobar 2017 12:48)

    # Link komentara

  190. Veličin sportista se ne može meriti, a ukusi su različiti.
    Za mene je jedan od najveći atletičara u istoriju-Jan Železni!
    (bogdan trojkaš, 20. oktobar 2017 12:46)

    # Link komentara

  191. Pa lista je mesano musko zensko. Realno je da ga nema u prvih 5.
    (Gastarbajter, 20. oktobar 2017 12:42)

    # Link komentara

  192. Ali JJ Watt medju najboljih sportista svih vremena.Pa danas ima 5 boljih OLB od njega.A nema Lorens Tejlora.LOL
    (Aesculus glabra, 20. oktobar 2017 12:40)

    # Link komentara

  193. stefi graf?
    (Pablo, 20. oktobar 2017 12:40)

    # Link komentara

  194. A Kasparov?
    (stx, 20. oktobar 2017 12:39)

    # Link komentara

  195. a sto bi ga bilo?
    (djolefrankfurt, 20. oktobar 2017 12:38)

    # Link komentara

  196. Kada, bi Srbi pravili listu top 50 tek tada ga ne bi bilo. Srbi su mali, a mrze svakog većeg.
    (ja, 20. oktobar 2017 12:36)

    # Link komentara

  197. skejter i americke fudbalerke!?!?!?
    (mozda, 20. oktobar 2017 12:36)

    # Link komentara

  198. Nema ni Manninga. Glupost.
    (za b93, 20. oktobar 2017 12:36)

    # Link komentara

  199. Pa ovde i Troicki zasluzuje da se nadje,a kamoli Djokovic......cuj skejter i americka fudbalerka a nema jednog od dva najveca fudbalera ikada....
    (ozo, 20. oktobar 2017 12:34)

    # Link komentara

  200. Šta rekoste, gde se štampa ovaj časopis? Sve je jasno.
    (vlasta74, 20. oktobar 2017 12:34)

    # Link komentara

  201. Šta je čudno?
    (Marko, 20. oktobar 2017 12:34)

    # Link komentara

  202. Jaka anketa... To je isto kao, kad bi se kod nas pravila lista, recimo živih muzičara! Ne bi bilo mjesta za Dzegera, Stinga,Madonu ili Tinu Tarner... Sinan,Lepa,Šaban i ostala bratija! toliko o tome!
    (Car Dušan, 20. oktobar 2017 12:33)

    # Link komentara

  203. ma daj J.J.Watt nije u 50 svih vremena nfl igraca, diskutabilno je da je u 50 aktivnih nfl igraca.Toliko o tome
    (Gосподин Смит, 20. oktobar 2017 12:30)

    # Link komentara

  204. Normalno je što ga nema medju tih 50 "tenisera" ... on je izvan svake konkurencije ! Vodu ne mogu da mu prinesu.
    (prof dr CVETKO prvi, 20. oktobar 2017 12:28)

    # Link komentara

  205. Једва су дочекали да га изопште.
    Јок, није међу пет најбољих. Само је једини који је дељао редовно и Федерера и Надала, двојицу коју ни у четвртој деценији нико од осталих не може да збаци с трона. Мора да му се посрећило кад их је обојицу преко 20 пута победио. Културни Запад: препоштен - непоштен.
    (Иван, 20. oktobar 2017 12:27)

    # Link komentara

  206. Prost, Schumacher, Zuba Ronaldo, Maradona, Krojf, Bubka, Sotomayor, Đoković, Sampras, Graf. Mogu ovako do sutra. Glupa američka lista sa američkim sportistima.
    (Haha, komentar, 20. oktobar 2017 12:25)

    # Link komentara

  207. @kako da ne... otkuds Pele s ne Maradona? Mozda zato sto je sa Brazilom bip 3 puta prvak sveta. Mozda zato sto je bio gospodin sportista na terenu i van njega. Mozda zato sto nije varao na terenu i davao golove rukom ili sto nije smrkao belo. A to sto si K.Ronalda stavio u drustvo Mesija Pelea Krojfa Zidana govori da ti majstore gledas neki drugi sport od fudbala si operisan
    (Sale, 20. oktobar 2017 12:22)

    # Link komentara

  208. BUBKA
    (komsija, 20. oktobar 2017 12:21)

    # Link komentara

  209. Glupost najveca,da zanemarimo naseg Noleta ali ovde toliko znacajnih sportista fali da to nije normalno!
    (Dacha, 20. oktobar 2017 12:21)

    # Link komentara

  210. Schumacher, Rossi, Senna,pravi Ronaldo, Bodiroga...
    (Mario, 20. oktobar 2017 12:19)

    # Link komentara

  211. A Šumaher ? Još uvek je živ , barem tako kažu.
    (Zoran, 20. oktobar 2017 12:18)

    # Link komentara

  212. @markeđani
    Momak ima osvojene 4 Lige šampiona, 3x prvak Engleske, 2x prvak Španije, osvojeno EP sa Portugalom, 4x najbolji igrač sveta + je najbolji strelac LŠ u istoriji i još gomilu stvari. Drugo je to da li ga ti i ja volimo kao igrača i da li nas nervira njegova pojava. I koliko god ja voleo Zubu i uživao u njegovim potezima, postigao je daleko više od njega. Nažalost, povrede su učinile svoje. Verovatno je bilo mesta i za Maradonu, ali mesto za Kristijana je svakako zasluženo.
    (Jim Beam, 20. oktobar 2017 12:17)

    # Link komentara

  213. Od Federera i Nadala Đoković nije uspešniji, ali stavljanje Borga na listu umesto Samprasa ili Đokovića je bezobrazno.
    (zewa lista, 20. oktobar 2017 12:17)

    # Link komentara

  214. A, riječ je, zaboga o živim ( još uvijek) sportistima...
    (Car Dušan, 20. oktobar 2017 12:17)

    # Link komentara

  215. Nema sumahera , tajsona , alija , maradone , rosija ... Ma nigde veze nema !
    (Bgd, 20. oktobar 2017 12:13)

    # Link komentara

  216. još jedno priznanje koliko je samo bila Novakova dominacija nadljudska, kladim se da uzima sledeče godine 2-3 grand slama, ako se Murray ne vrati pravi i Kyrgios ne napreduje nema konkurencije
    (dare slovenac, 20. oktobar 2017 12:13)

    # Link komentara

  217. Pa,realno i jesu bolji od njega !
    (markoni, 20. oktobar 2017 12:12)

    # Link komentara

  218. Овакву листу је глупо правити, јер је глупо сабирати бабе и жабе (тј. разне спортове). Листа је америчка, према томе доминирају амерички спортисти и код њих популарни спортови. Остатак света слабо познаје нпр. амерички фудбал, крикет... Овде има чак и америчких фудбалерки, за које у Европи слабо ко и зна.
    Американци сматрају себе за Свет, а сви остали су "остатак".
    Чак и у SF филмовима, само су они ти који ратују против ванземаљаца (са све америчком заставом), а сви ми остали смо само обични домороци...
    (sempervivum, 20. oktobar 2017 12:07)

    # Link komentara

  219. ajde sto nema dokovica,ali nema maradone toliko o subjektivnosti,lindsey von ispred maradone i dokovica.pa toga nema ni u crticima ili njihovi nfl igraci
    (decima, 20. oktobar 2017 12:03)

    # Link komentara

  220. Broj GS titula ovde apsolutno nikakve veze nema, radi se o samom kvalitetu igraca. Ako su u pitanju GS titule, gde je u toj listi Stefi Graf i Pit Sampras? A i sam Nole, on je dokazao da je u istom rangu sa Federerom i svakako sa Nadalom, protiv obojice vodi u medjusobnim duelima. Toliko o regularnosti ove beznacajne liste.
    (Riddick, 20. oktobar 2017 12:03)

    # Link komentara

  221. Bas cudno da nema Noloa.
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 20. oktobar 2017 12:03)

    # Link komentara

  222. znamo da su Srbi božiji narod, ali to sto je Djokovic za srbe božanstvo na znaci da je bog za ceo svet
    (minion, 20. oktobar 2017 12:02)

    # Link komentara

  223. Vole amerikanci da prave liste koje proglasavaju svetskim jer, jelte, nema niko bolji od njih pa su automatski najbolji na svetu. Ali polako ih Tramp zatvara i vratice ih u realnost.
    (smuki, 20. oktobar 2017 11:59)

    # Link komentara

  224. List podruznice uzgajivaca bambusove trske sa Gvineje Bisao, u svom septembarskom broju, je objavio slicnu listu. Na njoj takodje nema Novaka Djokovica! Dokle cemo mi da trpimo ovo!? Ako ovo sad prodje, mozete zamislite sta ce se tek dogoditi sledece godine. Predlazem da se podelimo i da pola od nas salje protestnu notu GQ a druga polovina neka kontaktira uzgajivace bambusa, najbolje preko svetskog udruzenja doticnih uzgalivaca. Dobrovoljno se prijavljujem za kontaktiranje ovih drugih.
    (stanojko, 20. oktobar 2017 11:59)

    # Link komentara

  225. Potpuno nevažna lista/anketa i bez imalo kredibiliteta! Kao i mnogo toga što nam, nažalost, verć duže vrijeme dolazi "preko Bare"! Žao mi je što je tako - no Ameri polako gube kompas !
    (p, 20. oktobar 2017 11:57)

    # Link komentara

  226. 1. Nepravda
    2. Iz Monaka
    (Dozvolite, 20. oktobar 2017 11:57)

    # Link komentara

  227. Jel neko zaista misli da je Djokovic relano bolji od Nadala i Federera? Prosto gledaju se samo GS titule i tu je zavrsena prica. Zamislite da je Federer srbin i da neko prica da je neki "svajcarac" Djokovic bolji od njega... Ceo svet se ne bi sa time slozio. Djokovic je najbolji nas sportista svih vremena, ali za sada nije bolji od pomenute dvojke.
    (bata, 20. oktobar 2017 11:35)
    Bata , preterujete naravno , ovo nema veze da li su ova dvojica osvojila više trofeja, Djoković svakako pripada samom vrhu naboljih sportista današnjice , to pokazuju i Laureus nagrade 2011,2014 2015.
    (v, 20. oktobar 2017 11:56)

    # Link komentara

  228. Meni je neverovatno da nisu stavili Maradonu. Maradona je i dan danas inspiracija i tema stotinama miliona ljudi, a 20 godina vec ne igra fudbal! Kada Kristijano i Mesi zavrse karijere, sumnjam da ce 20 godina kasnije da budu u fokusu. Mesi mozda ako osvoji svetsko na spektakularan nacin, znaci tesko. Bice kao sa npr. Bastenom, Platinijem, Zidanom... Kada ih neko pomene svi se kratko sloze da su jedni od najvecih fudbalera ikada i to je to, nema puno dalje price. Kada se pomene Maradona, prica traje. Legenda zivi.

    A Noletu svaka cast za sve sto je uradio, ali u tenisu objektivno su najvazniji Slemovi. Federer 19, Nadal 16, Novak 12, Borg 11. Sampras 14 npr. Neobjektivna lista u svakom slucaju.
    (fall, 20. oktobar 2017 11:55)

    # Link komentara

  229. Realno ovo je lista američkih sportista sa izuzetkom od par neamerikanaca.
    Ali Sampras je trebao da se nadje na ovoj listi pre Borga a Stefi Graf pre Navratilove.To je samo sto se tice tenisa.Djoković će sigurno doći na ovu listu jer njegovo vreme još traje.
    (Jova, 20. oktobar 2017 11:55)

    # Link komentara

  230. Za Amere je UCK humanitarna organizacija, Alija Izetbegovic novi Gandi, Milosevic novi Staljin (ili Hitler, zaboravio sam) - da ne idemo dalje:

    U kvizu za vreme predizborne kampanje izmedju Al Gora i Dzordz Busa, na pitanje "koji je glavni grad Ceske?", Al Gor je priznao da zna da je Ceska "negde u Evropi", a Bus se samo cerekao bez ikakvog odgovora...

    Dokle da ocekujemo od tih ljudi da znaju za nas ili za bilo sta sem velicine hamburgera? Mi ih docekujemo kao "velicine sa Zapada", a oni teski levaci - ali toliko da boli.

    E, kad bi mi znali da se bavimo SAMO sobom i svojim stvarima, porodicama, poslovima, prirodnim resursima, da docekujemo sve te "goste", kao goste (ono "tri dana...") i da smo zadovoljni SVOJI NA SVOM. Ali...
    (Zox, 20. oktobar 2017 11:54)

    # Link komentara

  231. Volim Noleta buraza i nisam propustio ni jedan njegov mec. Jedva cekam da se vrati na teren i da odvali ove Federera i Nadala.
    (Jumko, 20. oktobar 2017 11:54)

    # Link komentara

  232. Mislim da je mnogo veći propust što na listi nema Pita Samprasa i Štefi Graf nego što nema Đokovića.
    (Shtajner, 20. oktobar 2017 11:53)

    # Link komentara

  233. @bata pa pogledaj skor izmedju Djokovica i Nadala i Federera, a Borg ima manje titula u GS od Djokovica. Drugo gomila drugig vrhunskih sportista nisu ni u primisli piscu ovog teksta. Ociglednovda su birani prema sponzoru. Pogledas li svi pripadaju manje vise jednom sponzoru. Nije potrebno da mu dajem besplatnu reklamu. Tipicno za kauboje.
    (bucko lazmisljam, 20. oktobar 2017 11:51)

    # Link komentara

  234. Dobro bre narode, mnogo ste naporni. Nema ga, neće ga biti i šta s tim. Čovek je osvojio skoro sve što je moglo, zaradio je više nego što će bilo ko od nas ikada zamisliti ili što bi rekao moj profesor iz osnovne "Ja ne umem ni da napišem 15 miliona dolara lepo, a Đoković osvaja ove sezone toliko". Ne treba njemu mesto na baš svakoj listi i u svakom pominjanju. Da li je lista glupa? Jeste. Da li bi trebalo da ga više poštuju? Da. Da li mi možemo nešto da uradimo? Da smo normalna i uređena država možda, ovako možemo samo da kukamo. Svet je nepravedno mesto i neće skoro postati bolji.
    (Gde ja živim, 20. oktobar 2017 11:50)

    # Link komentara

  235. Pa ni Federer ga nije spomenuo, budimo realni, nije najbolji svih vremena, ali ne znači da nije odličan! Ima jednu pobedu više od Najvećeg, može da se teši i hvali, ali ta pobeda nije veća od Federerovih 19 gs i 302 sedmice na broju 1!
    (Danilo, 20. oktobar 2017 11:47)

    # Link komentara

  236. Djokovic ima vise mastersa i bolji medjusobni skor od Nadala i Federera, ali i da ima najvise GS opet ne bi bio na listi jer je Novak a ne Federer prosto i jednostavno. Bruka i sramota ali uskoro se vraca.
    (Kasper, 20. oktobar 2017 11:47)

    # Link komentara

  237. Nikada necu razumeti kada neko stavi Pelea, a ne Maradonu. Pele nikada nije igrao fudbal u Evropi tako da jednostavno mogu da ga stavljaju ajde posto je zaista dobar bio medju najboljima, ali nikada npr ispred Mesija, Maradone, Ronalda, Krojfa, Van Bastena...To je kao sto je uvek najbolji kosarkas onaj iz NBA. Ne moze biti onaj sto nikad nije ni prigvirio NBA. Zato je cak i Kristijano Ronaldo ispres njega. Iako nije neki ‘majstor’ sa loptom poput pomenutih, postigao je mnogo.
    (kako da ne, 20. oktobar 2017 11:46)

    # Link komentara

  238. najveci zivi sportista za mene je Slavko Vranjes
    (Marko, 20. oktobar 2017 11:45)

    # Link komentara

  239. Sve je to normalno. Bice u top 50 guru tenisera.
    (Vlado, 20. oktobar 2017 11:43)

    # Link komentara

  240. Velikomasonska zavera Bilderbeške grupe Rotšildovih najamnika čiji je jedini cilj da na svakom koraku satru svekoliko srpstvo.
    (vo imja oca, 20. oktobar 2017 11:43)

    # Link komentara

  241. Čim sam video da je američka lista u pitanju, znao sam da je fudbal, tj soker, okrnjen... Zizu, Ronaldinjo, Johan Krojf, Luis Nazario da Lima...
    (Laki86, 20. oktobar 2017 11:39)

    # Link komentara

  242. i šta je to cudno?
    (ledenjak, 20. oktobar 2017 11:39)

    # Link komentara

  243. A đe je Valentino Rossi, deda pa deset mesta praznih pa onda ovi loptaši
    (Mljih, 20. oktobar 2017 11:38)

    # Link komentara

  244. Jel neko zaista misli da je Djokovic relano bolji od Nadala i Federera? Prosto gledaju se samo GS titule i tu je zavrsena prica. Zamislite da je Federer srbin i da neko prica da je neki "svajcarac" Djokovic bolji od njega... Ceo svet se ne bi sa time slozio. Djokovic je najbolji nas sportista svih vremena, ali za sada nije bolji od pomenute dvojke.
    (bata, 20. oktobar 2017 11:35)

    # Link komentara

  245. Pa ovo je presmesno...pazite samo nasumicno,nema Dzabara medju kosarkasima,Grecki u hokeju, Mesi i K.Ronaldo a nema Maradone i Ronalda Lime - najboljeg napadaca svih vremena, Aleksandra Popova u plivanju i Samprasa u tenisu itd itd itd...ko uopste radi te liste
    (marko, 20. oktobar 2017 11:34)

    # Link komentara

  246. Da prebrojimo: 95 Amera i 5 od ostatka sveta?!
    (Petar Pan, 20. oktobar 2017 11:34)

    # Link komentara

  247. Objektivno, steta sto realno nije bilo mesta za Konorsa I Mekinroa istinske legende
    (Sale, 20. oktobar 2017 11:34)

    # Link komentara

  248. Interesantno, ili zloba, da čovek koji je tri puta biran za najboljeg sportistu planete nije meću 50. Molim autore liste da stave prst na ćelo, ne zbog ostatka sveta, već zbog njihovog izbora. S poštovanjem
    (Mito, 20. oktobar 2017 11:33)

    # Link komentara

  249. - Drvlje!
    - Spremno!
    - Kamenje!
    - Spremno!
    - PAAAALIIIII!!!
    (kile, 20. oktobar 2017 11:33)

    # Link komentara

  250. Ocekivano od americkih 'objektivnih' novinara!
    Sve sam strucnjak do strunjaka!
    (Jumko, 20. oktobar 2017 11:33)

    # Link komentara

  251. Zar je to iznenadjenje? Pogledajte kako se ponasa ambasador SAD u Beogradu! Predsesnik i premijerka Srbije, iz njima poznatih razloga, ne smeju adekvatno da reaguju.
    (neobavezno, 20. oktobar 2017 11:33)

    # Link komentara

  252. Zar je to iznenadjenje? Pogledajte kako se ponasa ambasador SAD u Beogradu! Predsesnik i premijerka Srbije, iz njima piznatih razloga, ne smeju adekvatno da reaguju.
    (neobavezno, 20. oktobar 2017 11:33)

    # Link komentara

  253. Šta je osvojio Alen Ajverson osim što je bankrotirao? Smešna lista, po američkim željama...
    (Ethan Hunt, 20. oktobar 2017 11:32)

    # Link komentara

  254. Na mojoj listi Novak je prvi drugi i treci sportista svih vremena. Objektivno!
    (Bush, 20. oktobar 2017 11:32)

    # Link komentara

  255. Svidja mi se izbor a pogotovo sto su sem sportskih rezultata vrednovani i ljudski.
    (Kiza, 20. oktobar 2017 11:32)

    # Link komentara

  256. A kad ce lista sa imenima ne otkrivenih “uspesnih” doping sportista?
    (zvrx, 20. oktobar 2017 11:31)

    # Link komentara

  257. GQ je modni magazin koji se u zadnje vrijeme vise bavi politikom i Trampom. Tako da ni ova lista sportista bez Noleta ne treba da nas cudi...
    (Kontrabanda, 20. oktobar 2017 11:31)

    # Link komentara

  258. Realno !
    (Bg, 20. oktobar 2017 11:31)

    # Link komentara

  259. pazi kad nema maradone...
    (johnny, 20. oktobar 2017 11:30)

    # Link komentara

  260. Ko se i malo razume u tenis, zna da je nas no10 daleko od ovde liste.
    (dr. Roddick, 20. oktobar 2017 11:30)

    # Link komentara

  261. valjda će nole da se vrati na visoki nivo i da im ponovo pokaže ko je tata u svetu tenisa,nek ponovo proradi srpski inat
    (prle, 20. oktobar 2017 11:30)

    # Link komentara

  262. Kakva glupost ljudi ubacili skejtere neke nfl igrače,a nigde rukometaša odbojkaša.
    (Sisoje, 20. oktobar 2017 11:30)

    # Link komentara

  263. Sport je sredstvo uspostavljanja i održavanja javnog podobnog morala putem popularnosti. Javni podobni moral je presudno vezan za političku podobnost u bilo kojem društvu. Novak kao predstavnik zemlje-parije, kako Srbiju vidi politički Zapad, NIKAKO ne može biti pozitivan primer, niti uvršten u bilo kakvu antologiju sporta sa njihove tačke gledišta.
    (Definicija, 20. oktobar 2017 11:30)

    # Link komentara

  264. A šumaher?
    (Miki maus, 20. oktobar 2017 11:30)

    # Link komentara

  265. Ne može se ovako s brda s dola izabrati 50. Veoma glupa lista. Ne zato što nema Đokovića ali ubaciti Kristijana Ronalda a ne Maradonu (G.o.a.t.) ili recimo Zubu je uvreda za fudbal. Ostatak liste da ne komentarišem.
    (markeđani, 20. oktobar 2017 11:29)

    # Link komentara

  266. Od engleza me nista ne iznenadjuje..
    (jelica, 20. oktobar 2017 11:29)

    # Link komentara

  267. Ja ovde ne vidim pet tenisera, nego tri tenisera i dve teniserke (ukupno 5, racun je tacan) i ta trojica mi se cine sasvim na mestu. Istina, do pre godinu dana bih se dvoumio izmedju Nadala i Djokovica, ali, priznacete, kako sada stvari stoje, dilema izgleda razresena.
    (X=iks, 20. oktobar 2017 11:28)

    # Link komentara

  268. Sramota.
    (NS#1, 20. oktobar 2017 11:28)

    # Link komentara

  269. Nema Maradone? Pa mislim...
    (Aca86, 20. oktobar 2017 11:27)

    # Link komentara

  270. Pa šta?
    (pop, 20. oktobar 2017 11:27)

    # Link komentara

  271. Vrlo lako je objasniti: GQ je lajfstajl magazin, sportisti na listi su zahvaljujuci tome sto su uspesni i svojevrsna pop ikone, Djokovic to nije i nikad nece biti. Postoji 1000 njegovih slika u poslednje dve godine u istom bez dzemperu sa sal kragnom?! Za razliku od njega Ana je pop ikona i bice jos dugo. Ona i Svajni su "pauer kapl" kao Dejvid i Viktorja.
    (Prosto, 20. oktobar 2017 11:27)

    # Link komentara

  272. Ne znam koje su kvalifikacije Novakovog strica, ali mislim da je on, kao sef marketing tima, glavni krivac sto Djokovica zaborave spomenuti tu i tamo, sto nema dovoljnu vidljivost u stranim medijima, i sto nema tu neku zasluzenu poziciju u celom tom establismentu. Nema tu nikakve mrznje. Neko jednostavno ne radi svoj posao dobro. A to nije Novak Djokovic.
    (shahist, 20. oktobar 2017 11:26)

    # Link komentara

  273. S ovih prostora su morali biti Janica Kostelić i Novak Đoković, ali eto..Realno ovi isto zasluzuju svi, ali Janica, Novak i Maradona trebaju biti na popisu
    (pedro, 20. oktobar 2017 11:26)

    # Link komentara

  274. auuuu nolobotovi seku vene
    (mile, 20. oktobar 2017 11:26)

    # Link komentara

  275. Pa da se ne lažemo, ni nije mu mesto među 50 najboljih sportista svih vremena...
    (tugabrate, 20. oktobar 2017 11:26)

    # Link komentara

  276. au sta cemo sad?
    (pope, 20. oktobar 2017 11:25)

    # Link komentara

  277. Nema ni Maradone? Zašto bi bilo. Nema ni Džajića? Zašto bi tek njega bilo, zbog driblinga na aut liniji?
    (Kad krene sad crveno-bela reka ka "makarani", 20. oktobar 2017 11:25)

    # Link komentara

  278. Pa realno i nije medju prvih 5 svih vremena, ni u prvih 10, potpuno je opravdano izostavljen
    (Nemanja, 20. oktobar 2017 11:24)

    # Link komentara

  279. Pa nije medju 5 tenisera vec medju 3. 2 su zene i tu tesko da je mogao da upadne. Bez obzira na sve sto je osvojio,Djokovic je jos mlad da bude medju 3 najveca u istoriji tenisa.
    (maskica, 20. oktobar 2017 11:23)

    # Link komentara

  280. kakvo je ovo smeć, kada od fudbalera nema Maradone
    (NK, 20. oktobar 2017 11:23)

    # Link komentara

  281. Neka ste nam rekli koliko moć propagande deluje na konzumenta. Gebels je to razradio.
    (nenad, 20. oktobar 2017 11:22)

    # Link komentara

  282. Americka fudbalerka,bitno je da su tu nfl igraci,dje su zidan i jos 10 njih,dje je majk tajson,aj zdrao,nmg se nervirat.
    (ivan, 20. oktobar 2017 11:22)

    # Link komentara

  283. Pa realno prije ovih pet i nije, obzirom da nema ni Graf, Court što je pomalo čudno, Evert, nema ni Samprasa, Lavera.....
    (Rocky Balboa, 20. oktobar 2017 11:17)

    # Link komentara

  284. aparati hahahaa
    salim se, bice i djokara u toj listi, nadam se njegovom ekspresnom povratku, a i ako odluci da ostavi reket, ljudstvo mu niko ne moze osporiti.
    pozdrav
    (Chris T-Rex BOSH, 20. oktobar 2017 11:16)

    # Link komentara

  285. Strasno. Belosvetska zavera. Vucicu reaguj!
    (skeptik, 20. oktobar 2017 11:15)

    # Link komentara

  286. A sta ste ocekivali? Covek je iz nepopularne drzave i uvek ce biti na marginama ma makar presisao Federera po broju GS titula.
    (Against modern football, 20. oktobar 2017 11:14)

    # Link komentara

  287. Nema ni Ronaldinja? Pa ova lista je zvanicno besmislena, tako da nije neka uzbuna sto nema Noleta
    (Kari, 20. oktobar 2017 11:13)

    # Link komentara

  288. Ma baš će Ameri Djokovica da stave na listu...
    (Djole***, 20. oktobar 2017 11:12)

    # Link komentara