Hejvord propušta celu sezonu

Gordon Hejvord, koji je na meču sa Klivlendom doživeo stravičnu povredu, pauziraće celu sezone potvrdio je njegov agent.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Naravno da mi je mnogo zao igraca koji je inace odlican momak i solidan igrac koji upravo potpisao odlican ugovor sa Bostonom ali ima neke pravde u ovome jer se to osvetilo Bostonu njihova gramzivost i posebno nezahvalnost prema Isiah Thomasu koji je bio ne samo daleko najbolji igrac Bostona vec pravi motivacioni motor i pogonska snaga cele ekipe i koji je u sred play offa doziveo strasnu licnu tragediju sa smrcu svoje setre ali ni to ga nije zaustavilo da i ako potpuno skhran bolom bude izuzetan profesionalac i svom klubu da cellog sebe i bio je ubedljivo najbolji igrac i ispali su jer su svi ostali ocajno igrali ispod posebno prva petorka koja je sem njega igrala daleko od svojih proseka tokom sezone.
    I umesto da ga necim nagrade za takvu izuzetnu opozrtvovanost i zalaganje oni su ga poslednju krpu trejdovali. Menađžer Bostona Dani Ajnđž je zaista uradio katastrofalni potez pre svega u ljudskom smislu a zatim i u igrackom za ekipu Bostona koja je mnogo izgubila odlaskom Isaiha Thomasa.
    (Vladimir, 20. oktobar 2017 10:13)

    # Link komentara

  2. na sta je licilo, jedna sezona nije strasno ako se vrati uspesno
     (vulkanizer gumenih bombona, 19. oktobar 2017 14:23)

    # Link komentara

  3. Veliki peh. Oporavice se on od povrede, nije to problem, ali je potrebno sigurno godinu dana da se zaleci, i plus dok udje u formu opet, zamisli ne treniras godinu dana i treba da se vratis u formu profi sportiste. I mislim da svakako nece biti isti posle ove povrede, jer se povredio bukvalno na vrhuncu karijere, i pitanje je da li ce ikad biti na ovom nivou. Vecina igraca posle povrede koje traju duze, nikad nisu se vratili na nivo u kojem su bili. Nije problem tezina povrede, vec kad ne igras duze vreme, i odviknes se od kosarke.
    Velika steta, taman smo se ponadali zanimljivoj sezoni, i da moze neko da dobije Klivlend na istoku, ali eto.
    (Martian, 19. oktobar 2017 13:25)

    # Link komentara

  4. Malo se previse digao hype oko ove povrede, jer se desila na otvaranju sezone i to u derbiju protiv direktnog konkurenta na Istoku. U principu, vratice se na teren, karijera nije upitna uopste, setite se samo povrede Paul George-a, pa se uspesno vratio na teren. Koliko god jezivo izgledale ovakve vrste povreda i preloma daleko je laksa povreda od kidanja prednjih ukrstenih ligamenata na kolenu(ACL) ili kidanja ahilove tetive, koje se nazalost desavaju cesto.
    (Sportski analiticar, 19. oktobar 2017 12:24)

    Slomiti zglob ili potkolenicu apsolutno nije isto.
    Kidanje prednjih ukrstenih ligamenata nije teza povreda, govorim iz licnog iskustva. Pozz
    (Ivan NS, 19. oktobar 2017 13:24)

    # Link komentara

  5. @Jedna dilema manje za fantazi...
    Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (koma, 19. oktobar 2017 12:36) # Link komentara

    Sram vas bilo.
    (Pa mi smo dosli njih da gledamo, 19. oktobar 2017 13:17)

    # Link komentara

  6. Jedna dilema manje za fantazi...
     (koma, 19. oktobar 2017 12:36)

    # Link komentara

  7. Malo se previse digao hype oko ove povrede, jer se desila na otvaranju sezone i to u derbiju protiv direktnog konkurenta na Istoku. U principu, vratice se na teren, karijera nije upitna uopste, setite se samo povrede Paul George-a, pa se uspesno vratio na teren. Koliko god jezivo izgledale ovakve vrste povreda i preloma daleko je laksa povreda od kidanja prednjih ukrstenih ligamenata na kolenu(ACL) ili kidanja ahilove tetive, koje se nazalost desavaju cesto.
    (Sportski analiticar, 19. oktobar 2017 12:24)

    # Link komentara

  8. Koji bedak,bas mi zao lika gotiva je igrac
    (da se vratis jaci nego ikad, 19. oktobar 2017 12:21)

    # Link komentara

  9. Svaka žurba u povratku ovog momka bila bi kontraproduktivna. Nek' se on vrati i za godinu i po ako treba, ali neka bude zdrav i prav i na nivou iz Jute. Užasna povreda, izgledalo je jezivo.
    (Jim Beam, 19. oktobar 2017 12:18)

    # Link komentara