1. @kiki - a sta je to Boban uradio? Sutnuo policajca? Jel' sad to taj greh za vjek i vjekova? Sutnuo covek pandura socijalisticke republike Hrvatske.

    @Dvoranski polo - sto se Osima tice, cinjenica je da je to sad sve "sta bi bilo kad bi bilo". Mozda bi taj mladi tim ispao u grupi, a mozda bi i zaista otisao do kraja. Mislim da stavljanje Blazevica i Osima u istu kategoriju ne stoji. Blazevic je ipak i zabavljac, koji je uz to na SP98 zaista i imao najbolji tim koji je Hrvatska tada imala. Osim je na teren uglavnom izvodio tim koji smo svi osudjivali (i kojem su Bosanci bili strasno forsirani), ali su dosli do tog rezultata, i nesretnog ispadanja u cetvrtfinalu. Da se razumemo, ne sporim ogroman talenat Cileanaca, i slazem se: da smo sigurno imali boljeg golmana (ne jednog, nego barem 5-6) od Tomice Ivkovica, bolje, mladje i brze igrace od Jozica, Hadzibegica, Vujovica i Susica, da Baljicu i Stanojkovicu mozda tamo nije bilo mesto, itd. Uz sve to, covek je trpeo uzasne i neopravdane kritike tokom prvenstva ("viski" afera).
    (IO, 21. oktobar 2017 16:12)

    # Link komentara

  2. kako bre prijateljstvo jace od sukoba kad znamo sta je Boban posle uradio?
    da su sukobi poceli tad isto bi uradio.
    ne znam sto se njima pridaje tolika vaznost, koga bre briga za njih, pa mi smo bili svetski prvaci na Novom Zelandu i o tim momcima treba pisati non stop.
    (Kiki, 20. oktobar 2017 09:54)

    # Link komentara

  3. Kog briga za to. Imamo mi svoje Cileance koji su 2015 osvojili zlato na Sp. Nazalost jugonostalgicarima su drazi uspesi neke Jugoslavije nego Srbije.
    (Mijat, 19. oktobar 2017 17:43)

    # Link komentara

  4. Čileanci bi imali sasvim legitimnu šansu za titulu na SP 1990, ali je Švabo, najveća trenerska prevara uz Ćiru Blaževića ikad rođena na području bivše države, genijalno zaključio da je Zlatko Vujović bolja špica od Šukera, Bokšića ili Mijatovića, a ocvali Safet bolji veznjak od Bobana ili Mihajlovića. Nisam jugonostalgičan, samo kažem.
    (Dvoranski polo, 19. oktobar 2017 16:10)

    # Link komentara

  5. Zahvaljući stručnim kadrovima koji rade na procenat u savezu od Novozelanđana više nema ništa. Ja razumem da Pauna nisu mogli da zadrže i ne zameram mu što je prihvatio posao u Americi, ali dati evropske prvake iz U19 i svetske iz U20 u ruke Đorićevom (4-6-0 na 0:1 za proivnika) trenerskom kadru je greh. Ta ekipa je trebalo da se prošeta kroz kvalifikacije i odigra značajnu ulogu na prvenstvu U21 i da spremna dočeka septembar posle Mundijala. Umesto toga, mi smo uspeli da upropastimo tu selekciju. I sad, nakon toga, da igraju Novozelanđani u punom sastavu i uz pravog selektora protiv A selekcije, ja sam ubeđen da bi ih klinci oduvali.
    (Zlatko, 19. oktobar 2017 16:05)

    # Link komentara

  6. @neutralni felsh 

    Idi kod Rvata pa ih pitaj.Ili jos bolje, okaci jugoslovensku zastavu u HR, ne moras cak ni srpsku. Kako nekim ispranim mozgovima neke stvari nisu jasne. Kad neko nece sa tobom jer te mrzi, nece pa nece. Kao kod devojke i kladionice :) Ti je vuces, kumis i molis a ona ode sa drugim. Al tebi nije jasno...Tile Tile svaka ti cast kako si zaveo Srbe.
    (Stara kuka, 19. oktobar 2017 14:46)

    prvo, sa rvatima se nikad nisam vario, isto kao i sa srbndama. ali sa hrvatima i srbima sam super saradjivao.
    drugo, ja nikog ne vucem za rukav i ne molim. govorio sam samo o tome da velike ribe uvek jedu manje. a svi mi zbirno smo u poslednje vreme male ribice. zajedno smo nesto i mogli da uradimo, ovako uglavnom igramo epizodne uloge.
    trece, ideja zajednistva nije potekla od tita, nego davno pre njega. i nije zavela samo srbe nego sve narode. druga je prica sta se posle pokazalo u praksi, ali kad juga je bila dobra ideja. ova vest, koju obojica komentarisemo, je najbolji dokaz.
    (neutralni felsh, 19. oktobar 2017 15:55)

    # Link komentara

  7. @stara kuka

    Promasio si temu I dosadan si. Ovo je prica o reprezentaciji I ljudima za koje smo nekad zdusno navijali. Drugu nismo imali. Kao sto ni sad nemam druge nego Srbije. … Ja volim naravno svoju sadasnju zenu ali kad sretnem neku svoju bivsu ne mogu a da se ne zapitam sta bi bilo da je drugacije bilo...
    (Pablito, 19. oktobar 2017 15:43)

    # Link komentara

  8. Nesto se u poslednje vreme puno forsira ova jugonastalgija.
    (Bicu Slobodan, 19. oktobar 2017 15:41)

    # Link komentara

  9. (Zigzag, 19. oktobar 2017 15:19)

    Predrag Mijatović, Branko Brnović Brna, Gordan Petrić itd.
    (fantom, 19. oktobar 2017 15:27)

    # Link komentara

  10. imali koji Srbin u cileancima?
    (Zigzag, 19. oktobar 2017 15:19)

    # Link komentara

  11. Zaboravili ste Prosinečkog. Dakle to je isto kao i sa košarkašima, "šta bi bilo da je bilo" ?! Još kad bi se tu dodali Savićević, Mihajlović, Jugovič, Piksi, Drulović, Jokanović, Đukić....pitanje je, gde bi bio kraj takvoj ekipi ?! Najiteresantnije je to da bi mi imali jako dobar niz od ondašnjih "čileanaca" pa preko Vidića, Ivanovića, Srne Olića, Kranjčara...pa sve do današnje reprezentcije sa Modrićem, Raketićem, Pešićem, Matićem, Džekom, Kolarovim....itd. E sad ostaje, ono glavno pitanje, da li bi to sve uspešno realizovali kao prvaci bilo Evrope i Sveta ili bi po našem starom običaju "pukli" na nekim svađama
    (Coco Bill, 19. oktobar 2017 14:01)

    Neka hvala. Samo Srbija. Eto, hteli su da se odvoje i razbije Jugoslavija. Sada su svi sami.Pa neka prave svoj put. A uspehe u sportu ima samo Srbija (redovno) i Hrvatska.
    PS Sada cete reci i Slovenija zbog par medalja u timskim sportovima. Ali im svaka cast za pojedinacne generalno.
    (Stara kuka, 19. oktobar 2017 14:50)

    # Link komentara

  12. @neutralni felsh

    Idi kod Rvata pa ih pitaj.Ili jos bolje, okaci jugoslovensku zastavu u HR, ne moras cak ni srpsku. Kako nekim ispranim mozgovima neke stvari nisu jasne. Kad neko nece sa tobom jer te mrzi, nece pa nece. Kao kod devojke i kladionice :) Ti je vuces, kumis i molis a ona ode sa drugim. Al tebi nije jasno...Tile Tile svaka ti cast kako si zaveo Srbe.
    (Stara kuka, 19. oktobar 2017 14:46)

    # Link komentara

  13. Zaboravili ste Prosinečkog. Dakle to je isto kao i sa košarkašima, "šta bi bilo da je bilo" ?! Još kad bi se tu dodali Savićević, Mihajlović, Jugovič, Piksi, Drulović, Jokanović, Đukić....pitanje je, gde bi bio kraj takvoj ekipi ?! Najiteresantnije je to da bi mi imali jako dobar niz od ondašnjih "čileanaca" pa preko Vidića, Ivanovića, Srne Olića, Kranjčara...pa sve do današnje reprezentcije sa Modrićem, Raketićem, Pešićem, Matićem, Džekom, Kolarovim....itd. E sad ostaje, ono glavno pitanje, da li bi to sve uspešno realizovali kao prvaci bilo Evrope i Sveta ili bi po našem starom običaju "pukli" na nekim svađama
    (Coco Bill, 19. oktobar 2017 14:01)

    # Link komentara

  14. dan danas mi je zao sto ta generacija nije ostala na okupu, dosli bi do tri sledeca polufinala na mondijalima, garantujem, a imalo se materijala i za vise. steta sto se raspala jugoslavija.
    (neutralni felsh, 19. oktobar 2017 13:51)

    # Link komentara