1. E, a bas su zaustavili Jokica, cela dva skoka i tri poena do triple-double ucinka. Strasno kako su ga sacuvali.
    (Ibrakadabra, 19. oktobar 2017 21:54)

    # Link komentara

  2. Što se čudite za Bobija kad je rečeno da najveće zvijezde ekipe mogu odmarati samo na domaćem terenu.
    (bruno, 19. oktobar 2017 15:15)

    # Link komentara

  3. koliko komentara za Jokica.Kao da je nas irac. ja ga nisam video u nasoj reprezentaciji,a cuo sam da nije hteo da igra.
    (locky, 19. oktobar 2017 14:07)

    # Link komentara

  4. Ova sezona ce pokazati da je Jokic prevara od igraca, sto govorim i pisem godinama.  
    Naredne sezone NBDL liga.  
    (Ivan NS, 19. oktobar 2017 10:17)  

    Delimicno se slazem sa Ivanom jer sada Jokić nije anonimus i sve ekipe ce obrati paznju na njega, plus igrace samo kada je bitno a ne garbage time ocekujem da njegovi statisticki parmetri budu losiji od proslogodisnjih. Ne verujem da ce bas NBDL ali bice daleko od NBA zvezde.
     (KaraNovac, 19. oktobar 2017 14:03)

    # Link komentara

  5. Jokić će biti sve bolji i bolji kako sezona odmiče, u to sam siguran. Svetla strana sinoćnih mečeva mi je Bjelica, jer je za malo minuta imao solidan rezultat i to posle duge pauze zbog povrede. Možda ću zvučati kao bot, ali što se mene tiče, naši momci imaju moju punu podršku.
    (Kukuriku, 19. oktobar 2017 13:20)

    # Link komentara

  6. Janis vec istakao kandidaturu za MVP
    (kole, 19. oktobar 2017 13:08)

    # Link komentara

  7. Jokic se nesto i nije spremio za ovu sezonu a ostade bez zlata na EP?? Sada ce neko reci da sam zlonameran ali nisam , to je cinjenica. Njegov tim je izgubio u prvoj utakmici, on nije odigrao na svom nivou a nema zlata sa EP. Pa sta je radio celo leto? Da, setio sam se, ostao je bez motiva posle srebra ...
    (ccc?, 19. oktobar 2017 11:58)

    # Link komentara

  8. Ova sezona ce pokazati da je Jokic prevara od igraca, sto govorim i pisem godinama.
    Naredne sezone NBDL liga.
    (Ivan NS, 19. oktobar 2017 10:17)

    Za momka koji kosarku trenira, ukupno, 5 godina, govoriti i pisati godinama kako je prevara od igraca, to moze samo dugogodisnji kosarkaski strucnjak, koji je netalenat primetio jos dok je prevarant bio opcinjen konjima i mastao da postane dzokej.
    (Grof, 19. oktobar 2017 11:56)

    # Link komentara

  9. Pa dobro, imao je Joke "samo" 5 meseci da se pripremi za ovaj mec. Nista od prevrtanja traktorskih guma, Gober ga je oducio od kosarke.
    (Rasputin, 19. oktobar 2017 11:40)

    # Link komentara

  10. Koliko strucnjaka se javilo od jutros pa to je strasno. Jokara prvo poluvreme odlican. Kad je izasao u trecoj imali su dvocifrenu razliku, Juta ih je stigla kad je Jokic bio na klupi. Vraca ga na +1 za Denver. U poslednjoj cetvrtini je malo podbacio, ali tad je cela ekipa bila vec u raspadu. Dve izgubljene lopte za redom, ali i to je rezultata bezidejnosti ekipe koja samo gura Jokicu loptu na 3 metra od kosa i svi stoje i cekaju ga, a ovi ga udvajaju. Odgledajte malo utakmicu pa komentarisite. Sto se suta tice imao je 3 lopte koje skakucu po obrucu i izadju iz kosa, sta da su usle bio bi dabl dabl. I jednu trojku je bacio preko celo terena u poslednjoj sekundi druge cetvrtine tako da je i to imalo uticaj na procenat. Opustite se malo, Jokic ce razbiti ove sezone.
    (Mare, 19. oktobar 2017 11:35)

    # Link komentara

  11. @Zoki-pa i nije isto.Ti si očigledno amaterski igrao basket i ubeđen si da se može napredovati bazičnim pripremama od 15ak dana i igranjem 10ak utakmica u 30 dana.Pa da je tako,Ameri,koji su jelte tate u basketu prvenstveno zbog fizičke spreme i INDIVIDUALNIH treninga, šuteva,driblinga...itd,igrali bi zilion utakmica dok im prvenstvo ne počne.Jednostavno,igrač mora raditi individualno na sebi non-stop,a ponekad i
    celo leto bez takmičarskih utakmica,sa kojima ne bi imao potrebnu energiju za npr. teretanu ili šuterski trening 3 puta dnevno.Manite se više...
     (Gagi 013, 19. oktobar 2017 11:33)

    # Link komentara

  12. @Jim Beam, Ima tu naravno istine, medjutim svi analiticari takodje isticu da je uzrok tih brojki na pocetku sezone losa trenerska koncepcija i pogresna pozicija koju je igrao Jokic. Tako da mu zaista svi uzimaju kao merodavam period tek od utakmice u Londonu u decembru, od koje je u stvari sve pocelo, i kada je ponovo uveden u startnu petorku. Od tada imaju najbolji ofanzivni rejting u ligi, a Jokic je i pored prva dva meseca statisticke stagnacije bio u top 5 ili 10 igraca u sezoni po naprednoj metrici, a i po ovoj klasicnoj je postavljao brojke kao samo pregrst igraca u istoriji. Tacno je da i u Mareja polazu velike nade, ali je svima tamo takodje jasno (i to je medijska prica koja se u Americi forsira) da je ovo Jokicev tim. Pored njih dvojice tu je i Heris, donekle i Mudiej, koji je ipak do sada podbacio u odnosu na prvobitna ocekivanja, i to je taj mladi "core" ekipe za koju se nadaju da mogu da odrze na okupu i naprave nesto veliko. Inace, bio je clanak skoro o tome kako Denver potpuno prati obrazac razvoja GSW od pre par godina, mislim na Bleacher Report-u, pogledajte. A sto se tice plate, nema to nikakve veze, oni su samo odlicno prosli sto se toga tice (do sledece sezone barem), ali bez obzira na lovu oni od njega ocekuju, odnosno nadaju se prstenu na duze staze, a velikim brojkama vec sada (sto i postize) :)
    (Krang, 19. oktobar 2017 11:25)

    # Link komentara

  13. статистички гледано, гобер је имао нешто бољи индекс (и то само захваљујући јокићевом лошем шуту), али јокић бољи +/-. јокићу није лако да дође до поена у екипи у којој игра и центра и плеја, а преко најбољег дефанзивног центра на свету. да је имао неког бољег плеја да му нешто отвори и искреира (као што гобер има рубиа), па ајде, али овако кад мора да иде директно на гобера и да га решава 1:1 није лако... тако да су он и гобер у суштини били егал синоћ, што је о.к. с обзиром да је гобер, старији, боље рангиран и боље плаћен центар.
    (максимум, 19. oktobar 2017 11:15)

    # Link komentara

  14. zoran....znas kome takodje nisu mogli da izvuku novine ispod nogu koliko je bio los atleta,nije imao skocnost,ni brzinu,nikakav atleticizam....mozda si cuo za njega - Leri Bird!Nije odraz i atleticizam sve na svetu,tamo se cene oni koji "znaju" da igraju,jer to nije takmicenje u preskakanju novina,sprintevi i slicno nego NBA,u kojoj je Leri Bird bio jedan od najboljih ikad.
     (coki, 19. oktobar 2017 10:58)

    # Link komentara

  15. Malo mi žao Šarića. Prošle godine je praktično sam vukao franšizu dok su se ovi kljakavi projektovani superstarovi lečili. Sada krenuo sa klupe i ubacio svega po 2-3 poena i skoka. Mnogo bih voleo da ga vidim u Denveru pored Jokića, taman da trejduju onog hrasta Plamlija i milina.
    (Milan, 19. oktobar 2017 10:57)

    # Link komentara

  16. Ova sezona ce pokazati da je Jokic prevara od igraca, sto govorim i pisem godinama. 
    Naredne sezone NBDL liga. 
    (Ivan NS, 19. oktobar 2017 10:17) 

    To je jasno svima koji se u ovaj sport razumeju. Coveku ne mozes da izvuces novine ispod nogu, a kosarkas. No, iskoristio je trenutak i nije prvi ni poslednji. On, Teodosic, Bogdanovic = zalutali u NBA ligu...no, Amerima trebaju beli igraci zbog rasnog balansa, te su poceli da skupljaju sve sto im se ponudi i moze da trchi.
    (zoran, 19. oktobar 2017 10:34)
    Па зашто вас двојицу хејтера не узму?
    Које је ваше достигнуће у животу?
     (марко, 19. oktobar 2017 10:51)

    # Link komentara

  17. @ jim beam U pravu si skroz.I ja pratim otprilike kao ti. Ali hitno je izgleda sto pisu kod nas...Istina je da hvale Jokica. Ali morate da razumijete kako oni funkcionisu. Prosla sezona je prosla sezona i to je to. Nema gledanja unazad. Ja iskreno Jokicu zelim sve najbolje. Napravio je ispravan potez neigranjem za reprezentaciju.
    (Ministar, 19. oktobar 2017 10:50)

    # Link komentara

  18. @Ostin A

    Sa 29 godina blizu kraja karijere? Sabonis onomad sa 31 otišao u NBA i igrao nekoliko sezona.
     (Car, 19. oktobar 2017 10:48)

    # Link komentara

  19. Dobro ga je zaustavio, skoro tripl dabl.
    Super sto je postavio visoke standarde pa je ovo označeno kao loša partija.
     (CJ, 19. oktobar 2017 10:47)

    # Link komentara

  20. Ova sezona ce pokazati da je Jokic prevara od igraca, sto govorim i pisem godinama.Naredne sezone NBDL liga.(Ivan NS, 19. oktobar 2017 10:17)To je jasno svima koji se u ovaj sport razumeju. Coveku ne mozes da izvuces novine ispod nogu, a kosarkas. No, iskoristio je trenutak i nije prvi ni poslednji. On, Teodosic, Bogdanovic = zalutali u NBA ligu...no, Amerima trebaju beli igraci zbog rasnog balansa, te su poceli da skupljaju sve sto im se ponudi i moze da trchi.
    (zoran, 19. oktobar 2017 10:34)...cool story internet ratnici..
    (miki, 19. oktobar 2017 10:46)

    # Link komentara

  21. Ova sezona ce pokazati da je Jokic prevara od igraca, sto govorim i pisem godinama.Naredne sezone NBDL liga.(Ivan NS, 19. oktobar 2017 10:17)
    To je jasno svima koji se u ovaj sport razumeju. Coveku ne mozes da izvuces novine ispod nogu, a kosarkas. No, iskoristio je trenutak i nije prvi ni poslednji. On, Teodosic, Bogdanovic = zalutali u NBA ligu...no, Amerima trebaju beli igraci zbog rasnog balansa, te su poceli da skupljaju sve sto im se ponudi i moze da trchi.
    (zoran, 19. oktobar 2017 10:34)
    Daleko su nasi kosarkasi od NBA lige, istina. To ce vec ova sezona pokazati. Njihovi crnci su daleko bolje atlete i nasi su jarici u poredjenju s njima, tako da si verovatno u pravu sto se tice rasnog balansa, izgubili bi skroz na popularnosti kada ne bi bilo belaca uopste.
    (chemistry, 19. oktobar 2017 10:42)

    # Link komentara

  22. To je sve zbog neangažovanosti saigrača.
     (Car, 19. oktobar 2017 10:42)

    # Link komentara

  23. logicno da ce igraci vise paznje poklanjat jokicu i sad mora pokazat klasu ako je posjeduje. dalje opravdanja kao igrao protiv najboljeg centra pa podbacio hahahahaha. shvatate li vi sta pisete ? i trece greska je bila sto nije igrao na euru jer gubi finese kojim se isticao lani. on nikad nece moci igrat na snagu a evo to pokusava. ako nastavi propast ce. drzi se ti jokicu inteligencije. snagu pusti nurkicu
     (mostarac, 19. oktobar 2017 10:41)

    # Link komentara

  24. Adetokumbo, ili kako vec, kakva snaga, kakva brzina, 211cm visok, ovo jos nisam video, neka mutacija duranta i lebrona, samo malo bolje. Doduše treba dosta da radi na sutu, ali mimo toga, kakva zivotinja, gledam sinoc i neverovatno
     (dzoni, 19. oktobar 2017 10:38)

    # Link komentara

  25. OK, izostali su poeni i to je to. 12 skokova 8 asistencija, to se zove flert sa tripl dabl ucinkom. Gober je bolji od Jokica , defanzivno izuzetno jak al opet nije razbio Jokica. Polako prva partija je. Zelim mu svu srecu ove sezone kao i svim nasim igracima!
    (samopitam, 19. oktobar 2017 10:37)

    # Link komentara

  26. Ladno pripisali Plamlijevu asistenciju jokicu pri rezultatu 27-21 za denver. Statistika vara.
    (munze konza, 19. oktobar 2017 10:37)

    # Link komentara

  27. Ova sezona ce pokazati da je Jokic prevara od igraca, sto govorim i pisem godinama.
    Naredne sezone NBDL liga.
    (Ivan NS, 19. oktobar 2017 10:17)

    To je jasno svima koji se u ovaj sport razumeju. Coveku ne mozes da izvuces novine ispod nogu, a kosarkas. No, iskoristio je trenutak i nije prvi ni poslednji. On, Teodosic, Bogdanovic = zalutali u NBA ligu...no, Amerima trebaju beli igraci zbog rasnog balansa, te su poceli da skupljaju sve sto im se ponudi i moze da trchi.
    (zoran, 19. oktobar 2017 10:34)

    # Link komentara

  28. Ova sezona ce pokazati da je Jokic prevara od igraca, sto govorim i pisem godinama. 
    Naredne sezone NBDL liga.
    (Ivan NS, 19. oktobar 2017 10:17)

    ti, profesionalac i strucnjak, lepo si im skrenuo paznju ali ne vredi... oni amateri u NBA ne slusaju... budale!!!
     (bozza, 19. oktobar 2017 10:26)

    # Link komentara

  29. I zbog čega si odbio reprezentaciju? zbog ovog? svaka čast momak. želim ti sve najbolje. ali u reprezentaciji ne bih voleo da te vidim više nikad.
     (MarcoPolo, 19. oktobar 2017 10:23)

    # Link komentara

  30. @Krang
    Imao je u drugom delu sezone, prvi ne. To sam čitao po njihovim forumima od ljudi koji svaki dan prate tu franšizu. Oni od ove sezone očekuju da on postane konstantan u prošlogodišnjem proseku, popravi odbranu i da može da izdrži dan za dan utakmice preko 35 minuta. Brojke će same doći onda. Ono što je bila priča na kraju prošle sezone da je on to izvukao na čistu lucidnost i da će teško to ponoviti bez rada na sebi (jer će se i odbrane fokusirati na njega), zato je prošle godine i igrao svega cca 25min u proseku. Teško je pred nekoga koga plaćaš gotovo na NBA minimalcu očekivati 30 poena po meču. Inače druge dve stvari su me zaintrigirale: interesantno je da se baš dosta očekuje od Mareja za koga prognoziraju za 2-3 sezone all-star meč i da od ove sezone nije obavezan plejof. Kod nas se spominje 5.mesto na zapadu i kao da samo Jokić postoji u Denveru, a oni tamo postavljaju potpuno drugačije kriterijume :)
    (Jim Beam, 19. oktobar 2017 10:20)

    # Link komentara

  31. @ (Mr_Melbourne, 19. oktobar 2017 09:15)

    Ne dižu ga u nebesa samo novinari i naši komentatori, već i najstručniji ljudi u NBA, koji mu predviđaju All-star karijeru. Što se tiče skočnosti i brzine, daleko je skočniji, brži i precizniji sa distance od, verovatno, svih centara u NBA. Jedina zamerka na njegovu igru je to što je letargičan u odbrani. Ostalo je sve na odličnom nivou. Čak i sinoć - kada je video da ne može sjajno da odigra u napadu, krenuo je da deli asistencije i podelio je, ako sam dobro prebrojao, 20 poena. Uz 7, koliko je sam dao, direktno je "odgovoran" za skoro trećinu poena svoje ekipe. Plus još 12 skokova. Šta je tu "ispod proseka"? Nađi mi još jednog centra u istoriji koji ima tripl-dabl statistiku u gotovo svakom meču...
     (ja, 19. oktobar 2017 10:20)

    # Link komentara

  32. Ova sezona ce pokazati da je Jokic prevara od igraca, sto govorim i pisem godinama.
    Naredne sezone NBDL liga.
    (Ivan NS, 19. oktobar 2017 10:17)

    # Link komentara

  33. 7 poena za 35 minuta uz sut od 30%(sto je za centra katastrofa) je odlican ucinak?svrstavali su ga na svim listama u top 3 centra lige.ovo je definitivno losa napadacka partija,jer se od njega ocekuje 15-20p prosecno,ali zato je sve ostale kolone odlicno popunio,docice i sut na svoje u sledecim utakmicama.
     (coki, 19. oktobar 2017 10:17)

    # Link komentara

  34. Imao je los sut.Ovo ostalo dobro.
     (Toma, 19. oktobar 2017 10:15)

    # Link komentara

  35. Simons iz Filadelfije ce biti igracina to se odmah vidi meni ga je uzivanje gledati kako igra i kako se krece po terenu.
    (Buki, 19. oktobar 2017 10:14)

    # Link komentara

  36. Bobi se odmara u prvom meču sezone, a dosta je odmarao i tokom pripremnih utakmica. Stvarno, vidi se da trener računa na njega.
    Bolje bi mu bilo da odigra još koju ozbiljnu sezonu u Evropi.
    (Srdjan, 19. oktobar 2017 08:18)

    Najskuplji igrač Evrolige zarađuje do 3,5 miliona evra.
    Bobi zaradi 5 miliona evra godišnje. Ako uzmemo u obzir da čovek ima ženu i decu, da je blizu kraja karijere, i da će od tih para živeti ceo život, i ja bih bio u društvu najboljih igrača, zarađivao ludačke pare, pa makar i neigrao.
    (Ostin A, 19. oktobar 2017 10:12)

    # Link komentara

  37. ali: "da odmori naseg igraca...." pa vi ste hit keve mi kako to lepo zavijete u ukrasni papir. Tuzna zemlja
     (Tor, 19. oktobar 2017 10:03)

    # Link komentara

  38. Jedan je Teo, a drugi nije
     (Plavi, 19. oktobar 2017 10:01)

    # Link komentara

  39. Protiv Gobera se malo ko naigrao,ako bilo koji centar u NBA ubaci plus 20,bice to velik uspeh.Mnogo cvrsto igra odbranu,tako da ova utakmica nije bas pravi pokazatelj Jokiceve forme.Mislim da je Denver luzerski tim,koji playoff videti nece,cak su i LAL sa Bolom i Bruk Lopezom jaci od njih,tako da Jokic treba sto pre da promeni sredinu
     (vladek, 19. oktobar 2017 09:56)

    # Link komentara

  40. Prebildovao si se brate, trebao si da okrećeš gume od bicikla...
    (N.A., 19. oktobar 2017 09:56)

    # Link komentara

  41. Sta je opet, neki pravi centar unakazio mekanog Jokića.
    (Walter, 19. oktobar 2017 09:52)

    # Link komentara

  42. Bobi ćao ćao pa pa!
     (reziel, 19. oktobar 2017 09:44)

    # Link komentara

  43. @Zoki

    Jadna je i izlizana fora "individualno", počinjemo da ličimo na susjede kompleksaše, mada čini mi se da su oni i odgovorni za 90% takvih komentara
    (Šarić je naš, 19. oktobar 2017 09:42)

    # Link komentara

  44. @JimBeam, nisam siguran, te brojke je maltene imao i prosle godine. Ove bi trebalo da predje 20 poena po utakmici ako zeli zadrzati tu auru spasitelja fransize i glavnog igraca. Osim ako ne predje 10 asistencija, onda moze i ispod 20 poena.
    (Krang, 19. oktobar 2017 09:39)

    # Link komentara

  45. Bjelica usao u poslednjem napadu prve cetvrtine, a izasao na 9:30 do kraja druge, nakon lose odbrane i promasenih jednog ulaza i jednog zicera na polaganju... Ne znam kad je posle dao ove poene, ali nisam siguran da stoji konstatacija da je bas iskoristio svoje minute, obzirom da je odigrao tri i po minuta u prvoj ekskurziji na parket. A za Jokica, cudna su stvar brojke, da je imao jos dve asistencije i da mu je usla ta jedna trojka, imao bi tripl-dabl, a onda biste svi vi koji pljujete eksplodirali od uzbudjenja, a realno gledano i nije neka razlika izmedju toga i ovoga. Decko ima skoro tripl-dabl u utakmici koja mu se smatra losim izdanjem.
    (Krang, 19. oktobar 2017 09:36)

    # Link komentara

  46. Polako sa pljuvanjem Jokića tek je početak a ove susjede(na sve mislim) koji se jedu zbog kompleksa ne računam,na kraju sezone kad bude imao 20ppg,10-11rpg,5-6apg biće stara priča i prolivanje suza, jer i ovakav je daleko ponajbolji na svojoj poziciji trenutno od evrpljana a od balkanaca sigurno, bez konkurencije a očekujem i dobre partije ostalih i veću minutažu Belog a što se tiče nacionalnog tima svi koji nisu došli iz bezveznih razloga su kukavice uključujuci i Jokića.
    (Martin, 19. oktobar 2017 09:34)

    # Link komentara

  47. nije mi jasno sta rade s bobijem , s vedrije strane on lagano zaradjuje pare.
     (ernesto che, 19. oktobar 2017 09:29)

    # Link komentara

  48. Jokara je individualno pio koka kolu celu predsezonu i gledao Srbiju preko TV ekrana.
     (Bobinator, 19. oktobar 2017 09:29)

    # Link komentara

  49. Van Gandi: "Ove sezone će Bobi dobiti minute"
     (ja, 19. oktobar 2017 09:27)

    # Link komentara

  50. Individualni rad dolazi do izražaja...
     (ja, 19. oktobar 2017 09:26)

    # Link komentara

  51. Idi na inauguracije i guraj gume.
    A kad nam trebas onda nista... Jedna rec: BoGdaN!! malo se ugledaj i nauci
     (bumerang, 19. oktobar 2017 09:25)

    # Link komentara

  52. Phoenix katastrofa
    (kole, 19. oktobar 2017 09:24)

    # Link komentara

  53. Jokić igrao solidno, a greška trenera je pokušaj da pruži šansu svima. Tad se i slomilo.
     (Kiza iz ofsajda, 19. oktobar 2017 09:22)

    # Link komentara

  54. Jokic nije tragicno odigrao. Jednostavno je igrao protiv Gobera gde svi centri podbace + los sut, u ostalim kolonama je bio dobar. Desava se. Ono sto raduje jesu njegovi minuti. Prosle sezone nije odigrao sveukupno 3-4 utakmice preko 32-33 minuta, nije imao snage za vise. Ovde svi ocekuju 25p po mecu, ali mislim da u Denveru niko ni ocekuje od njega u proseku vise od 18-19 poena, nije on taj igrac, a i moraju svoje suteve imati i Marej, Milsap i Heris. Generalno od njega se po svim relevantnim tekstovima ocekuje 18-10-5 da ima, a kada krene sezona verujem da ce doci do toga.
     (JimBeam, 19. oktobar 2017 09:18)

    # Link komentara

  55. Lamarcus je ponovo onaj stari sas ce biti opet jedan od kandidata za titulu...U laganom ritmu su dobili minesotu koja na papiru ima jezivu prvu petorku kao ekipa igra skroz divlje...
     (petarczv, 19. oktobar 2017 09:18)

    # Link komentara

  56. Fore "individualno" nisu zato sto mrzimo Jokica nego zato sto mi u Srbiji znamo ponesto o kosarci. Znamo na primer da je igranje kosarke najbolji nacin da se nauci kosarka. Za zdravog igraca sa 22 godine koji ima 5 meseci pauze najbolje je da igra utakmice na EP protiv pravih i motivisanih igraca, to je mnogo jace od bilo kakvog individualnog treninga u praznoj sali.
    (Zoki, 19. oktobar 2017 09:18)

    # Link komentara

  57. A sta bi sa onim kako ce Bobi da dobija vise minuta ove sezone?Ono puj pike ne vazi.
     (Back in Black, 19. oktobar 2017 09:17)

    # Link komentara

  58. Izgleda da ce se Bobi naodmarati i ove sezone.
     (nece ići tako lako, 19. oktobar 2017 09:16)

    # Link komentara

  59. Dizanje u nebesa vas novinara, a poslije toga , " back to reality". Jokic nikad nece biti ono sto vi pisete. Da je dobar igrac jeste, ali njegova sporost i manjak skocnosti ga cine losijim nego sto jeste. Koliko god bio dobar on sa ovim manama a pogotovu sa igrom u odbrani nikad nece biti ono sto vi pisete.
    (Mr_Melbourne, 19. oktobar 2017 09:15)

    # Link komentara

  60. Bilo bi u redu da pisete izvestaj (kratak) sa svih utakmica. Verujem da to nije problem. Ok je da pisete o nasim igracima i njihovim timovima, ali ne igraju samo oni, NBA se ne prati samo zbog njih. Ima ljudi koje zanimaju desavanja u celoj ligi.
     (Kuqi, 19. oktobar 2017 09:14)

    # Link komentara

  61. Treba zapamtiti imena ovih sto sad pljuju Jokica. Svi oni ce ga dizati u nebesa kad opet uzme medalju sa reprezentacijom.
     (Zagor, 19. oktobar 2017 09:14)

    # Link komentara

  62. Kako smo mi srbi nemastovit narod nikome da padne na pamet fora da isproziva jokica za gumu sto je okretao...
     (petarczv, 19. oktobar 2017 09:12)

    # Link komentara

  63. boston milvoki rezultat je 99:102 a ne kao u tekstu sto je objavio b92
    (nik, 19. oktobar 2017 08:46)

    Rezultat je 100:108...
     (petarczv, 19. oktobar 2017 09:11)

    # Link komentara

  64. Детроит је добио Шарлот, екипу која неће у плеј-оф. У мечу који није вредан пажње. Боби (очекивано) није играо, таква ће бити и сезона, играће сваки други, трећи меч неких 10-15 минута. Ту је неприкосновени Драмонд, а повремено ће на ниском посту добијати шансу крилни центри Морленд и млади и перспективни Еленсон.
    За Бобија би било добро да Детроит убиљежи серију пораза, почне раније да танкује, и раније крене са необавезном кошарком. То се, на жалост, неће десити, дуго ће бити близу првих 8, самим тим ће и Боби добијати мало шанси.

    Минесота је изгубила, али је Бјелица своју минутажу (13 мин.) максимално искористио. У таквом мечу и када му је тим изгубио -8, иаkо је у најважнијој рубрици +/- невероватних +15, и то говори како је играо.
    На жалост, тешко ће добити третман какав је имао прошле сезоне у 15ак мечева пре повреде и када је пружао одличне партије, а Минесота у том периоду (када је Немања добијао 30-35 мин.) одлично изгледала.
    Довели су Гибсона, и требаће серија изузетних партија да га Немања истисне. Но то је тако, Немања поседује неспорно квалитет, али ће код Тибодоа тешко добити третман који заслужује.

    Денвер је изгубио након преокрета, а Јокић је очекивано лоше почео сезону. Ударио је и на најбољег дефанзивног центра лиге. Потврдило се и да је била грешка одлука да не игра на ЕП, требаће времена да то у глави премости.
    Ипак, иако скромна партија, био је близу трипл-дабла. Имаће он добру сезону.

    Биће ово за нас занимљива НБА сезона
    (Divos, 19. oktobar 2017 09:11)

    # Link komentara

  65. Realno whiteside je najbolji klasican centar u ligi sinoc 26p i 22 skoka. Pre nekoliko dana u pripremnoj utakmici je embida branio kao da je ovaj srednjoskolac...
     (petarczv, 19. oktobar 2017 09:08)

    # Link komentara

  66. Sto da igraju po Evropi za neku sicu kad mogu tamo da mlate peskiricima za tri puta vecu lovu. Mislite o tome....
     (Nain, 19. oktobar 2017 09:06)

    # Link komentara

  67. Треба Јокић да појача индивидуални рад. Са тракторских да пређе на камионске гуме.
    (Јован, 19. oktobar 2017 08:30)

    Kad se vec pravis pametan traktorske gume su vece od kamionskih tako da ne bi mogao da pojaca...ali bitno je da si ti ostavio komentar za gume 4787-mi put bas originalno...
     (petarczv, 19. oktobar 2017 09:05)

    # Link komentara

  68. znaci gober ga je odneo idemi dalje next
     (boki, 19. oktobar 2017 09:01)

    # Link komentara

  69. Kako su odigrali Nurkic i Teletovic?
     (Sandzak, 19. oktobar 2017 09:00)

    # Link komentara

  70. @Vračarac
    Kris Pol sinoc debitovao za HR, statistika slicna kao Jokiceva, sut 2/9.
    (drvobradi, 19. oktobar 2017 08:58)

    # Link komentara

  71. Pitanje za prave poznavaoce košarke??? Da li je neko stvarno od vas verovao onom šibicaru od trenera (Deni De Vito u Blizancima) da će Boban igrati više od 5min u Detroitu???
    (Dike., 19. oktobar 2017 08:57)

    # Link komentara

  72. To snazno Jokicevo telo na kome se radilo, Misku u dzep... Milsap ce ga staviti u drugi plan potpuno, taj lik je zverina.
    (djaps, 19. oktobar 2017 08:55)

    # Link komentara

  73. Denver je "crnački" grad u tu nikad nijedan Evropljanin neće dobiti minutažu..ne razumem igranje u NBA po svaku cenu čak i ovakvim timovima gde ti prolaze najbolje godine karijere gledanjem sa klupe...price Kako slabo igra odbarnu su smešne jer ostali Detroit igrači koji igraju na centru niti znaju odbranu niti znaju napad.
     (ja, 19. oktobar 2017 08:53)

    # Link komentara

  74. Jokic je bio solidan do kolapsa celog tima koji je poceo sredinom trece cetvrtine. Od 70-55 se otislo na 85-95 na 9min do kraja. klasican trenerov poraz. Malone lose vodio ekipu na kraju, sa nelogicnim petorkama pri kraju trece i pocetku cetvrte deonice. Nikola mora bolje, bezobraznije da igra. poz
     (lud zbunjen, 19. oktobar 2017 08:53)

    # Link komentara

  75. Samo jako Nikolai... Individualno.
    (GuyFawkes, 19. oktobar 2017 08:52)

    # Link komentara

  76. Vidljivi rezultati individualnog rada..
     (Pedja, 19. oktobar 2017 08:50)

    # Link komentara

  77. Imaces Joko mnogo veci pritisak ove sezone. Ne samo da ce svi odavde gledati zbog cega si to propustio repku i lupom ispitivati taj tvoj 'rad na sebi', nego ces imati i mnogo vise paznje protivnickih igraca...

    No pocetak je sezone i Gober jeste najbolji defanzivni centar lige pa je rano dovoditi neke zakljucke.
     (kontra volta, 19. oktobar 2017 08:48)

    # Link komentara

  78. Trebao si jos guma da prevrces.
     (Jevdja, 19. oktobar 2017 08:47)

    # Link komentara

  79. I kreće paljba po Jokiču...,sitne duše jedva dočekale.I prošle sezone je slabije počeo,kao dizelaš,tromo.Ove godine za par utakmica očekujem da upali turbinu koju je ugradio letos i da počnu ljudi da se izvinjavaju i čude da li je moguće da centar igra sa takvom lakočom.
    Ajde,tastatura stručnjaci,sad malo po meni...
     (Gagi 013, 19. oktobar 2017 08:47)

    # Link komentara

  80. boston milvoki rezultat je 99:102 a ne kao u tekstu sto je objavio b92
     (nik, 19. oktobar 2017 08:46)

    # Link komentara

  81. Bobi bez minuta - nije fer, ne daju mu priliku, mrze Srbe u Detroitu

    Bogdan ako popije klupu nekad - sta sam ti rekao matori, beli meda zakovan, nije za NBA, vraca se u Carigrad

    Razmisljanje boxscore Srba
    (Dusan, 19. oktobar 2017 08:44)

    # Link komentara

  82. Ако се дан по јутру познаје... Не бих се сложио да је Јокић одиграо добар меч, 3/10 је слабо. Али је очигледно да му сугеришу да више шутира, јер су одлучили да постане франшизни играч, што су и прошле сезоне говорили, слушао сам неке интервјуе Мелоуна. За сада то није страшно, ако ово остане изузетак и не буде правило. Да бих за коју годину постао супер стар, који редовно Денвер уводи у плеј-оф и једног дана у борбу за титулу, неминовно је да поправи игру у одбрани.

    Бјелица и Боби очекивано после припремних утакмица. Као што сам писао, тренери углавном улазе у сезону са неком својом визијом и улогама играча и не мењају је тако лако. Боби garbage time, Бјелица епизодиста. Зато би за обојицу било боље да промене средину, ако је икако могуће. Бјелица би у некој другој НБА екипи могао имати значајнију улогу. За Бобија нисам сигуран, мислим да би му било најбоље да се врати у Европу. Наравно само ако жели и даље да гризе и покаже нешто на терену. С друге стране ако нема неког мотива, треба да остане у НБА, дигне силну лову и приведе каријеру крају.

    Стварно штета што се Богдановић повредио. Надам се да ће што пре на терен, барем пре него што неки његов директни конкурент покаже више него што се од њега очекује.

    Једва чекам сутрашњи меч, да видим како ће се Тео снаћи у првој НБА утакмици. Предуслови су супер. Рачунам да ће утакмица протећи под слоганом "ко је најбољи руки плеј у ЛА-у" и да ће коментатори о томе причати за време утакмице, укључујући тренутну статистику Теодосића и Бола. Маркетинг је чудо. Ваља сат навити у 4:30 ;).
     (јд123, 19. oktobar 2017 08:43)

    # Link komentara

  83. Gober je jaci individualno. Za sve vas koji cekate individualno fore
    (NbgDeki, 19. oktobar 2017 08:42)

    # Link komentara

  84. Gober je brutalan centar, verovatno najbolji na zapadu tako da mu je ovo pokazatelj gde je.
    Sto se tice Bobana, on nije za NBA i to se vidi. Ogromna je rupa u odbrani gde ga skoro svaki centar moze proci na piku. To je kao da igras sa igracem manje. Danas se u NBA forsira brzina na svakoj poziciji.
    Bjelica solidan u ekipi gde ce u najboljem slucaju biti cetvrto resenje u napadu.
     (Terenac, 19. oktobar 2017 08:42)

    # Link komentara

  85. Prije neki dan clanak o rangiranju igraca, a Gober ispred Joke, ovdje iscudjavanja.
    Pocetak sezone, htio je Joka da pokaze da je spreman, ali mu ne dade ovaj slabiji od njega.
     (BG na pjenu od mora, 19. oktobar 2017 08:42)

    # Link komentara

  86. Добро јутро Џезери! Сјајан почетак сезоне, Гобер је звер!
    (нбг, 19. oktobar 2017 08:41)

    # Link komentara

  87. A Bjelica? Covek dao 9 poena, imao 3 skoka i asistenciju za manje od 13 minuta. Sasvim solidan i to protiv San Antonija.
    Bobi-sta reci. Ali bas ga briga, lova samo kaplje i kaplje...
    (Stara kuka, 19. oktobar 2017 08:41)

    # Link komentara

  88. Van Gandi je rekao da racuna na Bobija. Racuna da nece igrati
    (NbgDeki, 19. oktobar 2017 08:41)

    # Link komentara

  89. dovoljno je reći Nidža Zverka!
     (nigrutun, 19. oktobar 2017 08:40)

    # Link komentara

  90. Denver je igrao dok su igrali timski. U poslednjoj četvrtini je krenulo silovanje lopte i pokušaji ,,dizanja,, lične statistike. Čendler, Barton, Milsap strašno sebični , do poslednjeg minuta u 4/4 7 poena ukupno uz 9 izgubljenih lopti i 1 asistenciju. Trener po običaju pogubljen a Jokić se uklopio u sivilo jer u prvih 8 napada u 4/4 nije dobio loptu, a nakon toga dve izg. lopte i promašaj za tri i ode voz. Bjelica solidan ali on u ovoj ekipi neće dobiti veću minutažu. Za Bobija nejasno, ali trener sigurno zna bolje od nas. Čekamo Tea. Prvi mačići se ...
    (Dragan Feliks, 19. oktobar 2017 08:38)

    # Link komentara

  91. Odmara Bobija na startu sezone hahaha
     (Skiper, 19. oktobar 2017 08:37)

    # Link komentara

  92. Jokić, onako baš individualni procenti.
     (Kikinda, 19. oktobar 2017 08:35)

    # Link komentara

  93. Bravo i za Belog. 9 poena nije loše s obzirom koliko je igrao, ali može on još mnogo bolje.
    (Gde ja živim, 19. oktobar 2017 08:35)

    # Link komentara

  94. Jel Jokara promasivao zbog neangazovanosti saigraca? hahah kad se setim sta ste pisali za Gobera,pa Nurkica eh...
    (ANAN, 19. oktobar 2017 08:35)

    # Link komentara

  95. Jasno se vidi da će Bobi imati mnogo veću ulogu u Pistonsima ove godine.
    (Speedo, 19. oktobar 2017 08:35)

    # Link komentara

  96. Miloš Teodosić je drugi najbolji košarkaš ikada, posle Medžika Džonsona.
     (Zohan, 19. oktobar 2017 08:32)

    # Link komentara

  97. Radio individualno preko leta da bi bio bolji, kažete?
     (Wilfred, 19. oktobar 2017 08:31)

    # Link komentara

  98. Треба Јокић да појача индивидуални рад. Са тракторских да пређе на камионске гуме.
     (Јован, 19. oktobar 2017 08:30)

    # Link komentara

  99. Hjuston je šutnuo 45 trojki za 48 minuta.
     (Blue Moon 558, 19. oktobar 2017 08:30)

    # Link komentara

  100. Dobro je odradio na telu, svaka čast, Goberu u džep.
    (Nikola s prikolicom, 19. oktobar 2017 08:27)

    # Link komentara

  101. "Greek frek" ljudi moji kakav je ovo igrac i kakav ce tek biti,brutalno! Samo da ga zdravlje posluzi,srecno majstore!
     (samo kazem, 19. oktobar 2017 08:27)

    # Link komentara

  102. Kako mislis ,,odlucio da odmori naseg igraca na startu sezone''? Da ga odmori - od cega? Da nije za vikend orao ili kopao, pomagao u selidbi pa vukao sifonjer? Jer igrao nije..
    Konstatacija da nije igrao je sasvim dovoljna, bez impliciranja zakljucka autora teksta - zasto nije igrao.
     (neobavesten, 19. oktobar 2017 08:26)

    # Link komentara

  103. "Džaba si okretao gume" komentari kreću za par sekundi. Jako loš procenat, ali biće bolje. Skokovi i asistencije na nivou.
    (Gde ja živim, 19. oktobar 2017 08:26)

    # Link komentara

  104. "Znam sta ste radili proslog leta"
     (Bicu Slobodan, 19. oktobar 2017 08:25)

    # Link komentara

  105. Ovo kad nasi novinari pokusavaju da opravdaju neigranje Bobija,kao trener ga odmarao,od cega ga odmarao u prvoj utakmici sezone??! Jednostavno covek nije za Nba i kraj price,dobar u napadu ali u odbrani velika rupa i nema tu nikakve tajne. Dok sa druge strane Jokic igra takoreci pleja u Denveru,svaki napad ide preko njega zato i ovoliki broj asistencija a sve to zato sto nemaju pravog pleja koji zna da organizuje igru,to mnogo fali Denveru i mislim da zbog toga opet nece u plej of.
     (Dacha, 19. oktobar 2017 08:25)

    # Link komentara

  106. Cim je jaci centar naspram njega,duvakis
     (La Bomba, 19. oktobar 2017 08:20)

    # Link komentara

  107. Nije Gober traktorska guma moj Jokicu.
     (Branimir, 19. oktobar 2017 08:19)

    # Link komentara

  108. Kobi Marjanovicu,bjezi iz NBA , vrati se u EU i osvajaj titule i klupske i individualne
     (Leemoon, 19. oktobar 2017 08:19)

    # Link komentara

  109. Bobi se odmara u prvom meču sezone, a dosta je odmarao i tokom pripremnih utakmica. Stvarno, vidi se da trener računa na njega.
    Bolje bi mu bilo da odigra još koju ozbiljnu sezonu u Evropi.
     (Srdjan, 19. oktobar 2017 08:18)

    # Link komentara

  110. I Bjelica je igrao, dao covek 9 poena. Pooz
    (tjamster, 19. oktobar 2017 08:18)

    # Link komentara

  111. Nikola boli te uvo...bitno je da si zaboravio onu muku što se zove reprezentacija....
     (rešpekt, 19. oktobar 2017 08:17)

    # Link komentara

  112. Mnogo skokova, dosta asistencija, to stoji... ali 7 poena za 35 minuta je malo za jednog franšiznog igrača.
    (Vračarac, 19. oktobar 2017 08:17)

    # Link komentara