Moskva: Lajović zaustavljen na startu

Srpski teniser Dušan Lajović završio je učešće na turniru u Moskvi, pošto je poražen u prvom kolu od Litvanca Ričardasa Berankisa u dva seta, 3:6 i 6:7.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Duci je radnik, i požrtvovan je, ali ne koristi glavu koliko može. Teniser MORA BITI lukav, što znači zavaravati protivnika o svojim namerama. Ako je npr. sve uradio, i postavio se lepo, i dočekao loptu, i izašao napred, i ugledao prazno mesto i sve pripreme za svoj udarac obavio, položaj tela, pokreti nogu, pokreti ruku, pogled, i sl., i na taj način ''saopštio'' protivniku gde će plasirati loptu, U POSLEDNJEM TRENUTKU mora da promeni odluku i plasira loptu na neočekivani način. Tu lukavost, svojstvenu najviše npr. Rodžeru i Noletu, Duci nema. Njegovi su potezi predvidljivi. Na tome mora da radi i da u tom smeru unapređuje svoju igru. A ne mora. Ali će ga pobeđivati evo ovakvi anonimusi.
    (devet21, 18. oktobar 2017 09:21)

    # Link komentara

  2. Lajović večiti gubitnik! Veliki talenat, ali kada je "gusto" stegne mu se ruka, trema drma, greške se ređaju. Najgora stvar za njega je tajbrek, gde odličuje obično jedna greška. Zato ih Duci skoro redovno gubi, kao protiv Iznera u Šangaju, a evo i danas od skoro anonimusa.
    (bole bgd, 17. oktobar 2017 18:50)

    # Link komentara

  3. ne bi lajko bio lajko kad ne bi dobijao po tamburi od slabije rangiranih igrača
    (autocorrect off, 17. oktobar 2017 17:57)

    # Link komentara