1. Sva sreća po Hjuston.
    (Godišnja naknada prava sitnica, 29. septembar 2017 08:26)

    # Link komentara

  2. @očigledno
    Pa znači itekako mnogo. U ovom slučaju, potencijalno možeš da pregovaraš sa 3 tima koja je igrač izabrao, a to tim timovima mnogo daje u pregovorima jer su svesni toga da ili oni ili ništa. Sa druge strane, ta tri tima su u top5 ekipa koji su mogli najmanje da ponude za Mela. Imaju jednu ili dve nedodirljive zvezde u ekipi, gomilu veterana i nikakve pikove. I ovo što su dobili je premija.
    (Jim Beam, 28. septembar 2017 20:45)

    # Link komentara

  3. Ocekuje nas uzbudljiva NBA ezona. Bar 5-6 klubova mogu otici do kraja. Imam osjecaj da ce Antoni u Oklahomi najzad odigrati na nivou reprezantivnih igara gdje je gotovo uvijek igrao izvrsno. Cim protivnici ne moraju bazirati odbranu samo na njemu na njemu je da to najbolje iskoristi . Znaci Oklahomi titula!! Vidimo sa na kraju sezone.
    (Goran, 28. septembar 2017 20:17)

    # Link komentara

  4. Izgleda kao da je ta klauzula nesto posebno, ali ona samo znaci da ne mogu da vas iznenada pozovu i kazu da ne igras vise tu i selis se skroz na drugi kraj zemlje...
     (očigledno, 28. septembar 2017 17:57)

    # Link komentara

  5. Precenjen igrac, potrosac lopti, sebican... Ostvario bi mnogo vise da nema toliki ego superstara. Apsolutno nista nece da postignu sva trojica zajedno u OKC. Da bi podmirli svoj ego uzece ukupno i 100 suta. Realno je ocekivati neku cetvrtu poziciju na zapadu, u najboljem slucaju trecu...
    (Comy, 28. septembar 2017 17:57)

    # Link komentara

  6. Hjuston je mogao da ponudi kirkiriki za njega i zato je trejd propao. Sa Kanterom i MekDermontom se nece usreciti previse, ali uvek ih mogu uvaljati za nekog dobrog igraca jer su mladi. Za pocetak igraci nemaju "non trade" klauzulu, pa su im odvezane ruke. Onako em sto nije islo, em su robovali toj klauzuli.
     (JimBeam, 28. septembar 2017 17:45)

    # Link komentara