1. Blueblueblue @
    Cristiano Ronaldo i ne igra on samo ceka pred golom,kako ce se onda povrediti,dok je njegov slavni prezimenjak zrtvovao zivot za fudbal !
     (cobo, 25. septembar 2017 19:19)

    # Link komentara

  2. Onaj gol protiv Atletika u 14toj sekundi utakmice treba uvesti ko predmet u skole.
    (Donn, 25. septembar 2017 11:09)

    # Link komentara

  3. Cristiano Ronaldo je nadmasio ovog Brazilca, evo ima preko 30 godina a spreman kao uvek, nikada se nije povredio jako nikada nije prestao da daje golove, pun potencijal fizicki i mentalni je pokazao Cristiano.
    Nije dzabe najbolji strelac Reala u istoriji.

    Brazilac Ronaldo je nazalost imao onu povredu i nazalost posle je oboleo od necega pa je dobio kilazu, ali je igrao u vise klubova i u svakom se dokazao.
    (Blueblueblue, 24. septembar 2017 20:56)

    # Link komentara

  4. @Zoki imas jedan zanimljiv klip koji se zove Ronaldo the best player ever.. Na pocetku klipa pitaju Zidana ko je najbolji igrac ikada ovaj iz topa odgovara Ronaldo. Kad su ga upitali sto ovaj se samo nasmijao i onda pocinje 45 minuta ponizavanja igraca od strane fenomena.. Covek koji je sa 20 godina proglasen za najboljeg igraca na svetu i to u kakvoj konkurenciji...Zidan,Rivaldo,Henry,Figo itd itd..
     (Vladimir, 24. septembar 2017 20:23)

    # Link komentara

  5. @ zoki

    Pravi Ronaldo najpreceniji igrac ikada? Boze, cujes li ti ovoga.

    Kristijano, iako je odlican igrac i atleta, ne moze nikada, ni pod tackom razno, da se uporedi sa pravim Ronaldom. Pravi Ronaldo je uz Ronaldinja verovatno i najbolji fudbaler koga je svet video u zadnjih 30ak godina, a takodje i jedan od najboljih ikada.

    Ono sto je pravi Ronaldo pravio na terenu, onu magiju i lakocu s kojom je to radio, Kristijano nece moci nikada. Iako je Kristijano, ponavljam, odlican igrac.

    Zato su i pravog Ronalda zvali, i zovu, Fenomeno.

    Ili budi realniji, ili pocni da pratis atletiku. I razmisli da li si mozda zaljubljen u Kristijana.
     (Kontras, 24. septembar 2017 20:23)

    # Link komentara

  6. Jedan, jedini pravi RONALDO!
     (Don Kihot, 24. septembar 2017 20:01)

    # Link komentara

  7. jedini ronaldo
     (jer smo tako u mogucnosti..., 24. septembar 2017 20:01)

    # Link komentara

  8. Jedan od najprecenjenijih igraca ikada. Samo nemojte o Svetskom i golovima. I jedan Klose je dao vise od Ronalda na Mundijalima, pa je losiji fudbaler. To nista ne govori. Inace, Ronaldo ima Svetsko zahvaljujuci paklenim saigracima. U polufinalu Turska, a u finalu individualno slaba Nemacka. Smesno. Pa Kristijano bi sa takvim saigracima osvojio sve moguce trofeje po tri puta.
    (zoki, 24. septembar 2017 20:01)

    # Link komentara

  9. znam da se izjasnjava kao madridista ,ali mislim da je svima prva asocijacija driblanje celog tima u barsinom dresu I robsonovo hvatanje za glavu... kakav igrac ... posle zizua ,meni ,najbolji ikada..
     (anti-reklamozder, 24. septembar 2017 19:45)

    # Link komentara