1. onaldo nabija statistiku ili nabija statistiku po svaku cenu? hahahahahahaha sta ti gledas da mi je znati. Ne volim Real a ni Barselonu, navijam za Arsenal, ali ti ga pretera druze. Hajde vise prestani da lupetas i oladi se malo od neta....
    (sasa, 22. avgust 2017 20:50)

    Covek je propustio barem 5 utakmica bez razloga u La Ligi pred kraj, cisto da odmori. To u Farsi nisu radili.
     (Adriano_Galliani, 22. avgust 2017 22:40)

    # Link komentara

  2. (Sandzak, 22. avgust 2017 11:57)  

    E neznalice jedna, pa naravno da ce demantovati. Nece sigurno reci, Mesi se mesa u rad kluba. Nemoj da si naivan toliko 
    (pozz, 22. avgust 2017 14:16) 

    Dovoljno je samo da mu procitas nik.. i sve ti bude jasno.
    (Madridista, 22. avgust 2017 15:30)


    sta ti bude jasno? da je covek iz novog pazara? ti si verovatno iz madrida. ako nisi, onda tek nastaje komendija.
     (neutralni felsh, 22. avgust 2017 21:02)

    # Link komentara

  3. @adriano_galliani, Ronaldo nabija statistiku ili nabija statistiku po svaku cenu? hahahahahahaha sta ti gledas da mi je znati. Ne volim Real a ni Barselonu, navijam za Arsenal, ali ti ga pretera druze. Hajde vise prestani da lupetas i oladi se malo od neta....
    (sasa, 22. avgust 2017 20:50)

    # Link komentara

  4. (Velicanstveni, 22. avgust 2017 13:31)

    Care, bolji komentar na sportsku vest dugo nisam video! Bravo!
     (Milan, 22. avgust 2017 20:17)

    # Link komentara

  5. Mesi dodji u mancester, ali junajted pa da osvojimo ls.
    (Mesi je fudbal, 22. avgust 2017 19:54)

    # Link komentara

  6. Prvi propust jos prosle godine kad su pustili Dani Alvesa,karastrofa.Tad je Alves dao izjavu da je nezadovoljan odnosom prema njemu,balon se naduvao i sad je pred pucanjem.Van pameti je da se igrac mad upesa u rrave ali je i nezamislivo da jedan od najvecih igra u osrednjem klubu.Tuzno,tako da i razumem sto Mesi pokusava nesto da uradi jer zaista voli taj klub.A moze da ode gde hoce i za koliko hoce para.
    (Nikola, 22. avgust 2017 19:19)

    # Link komentara

  7. Kako kaze nas proslavljeni komentator:
    "Slipin in pis" junior Nejmare.
    Kako bi onda taj isti komentator rekao:
    "Ostavite ga na miru"
    "Liv him in pis?" jel tako?
    Iz Srbije sam.
    Nepravda.
    Kome smeta jaka Barsa?
    "Messi es un club" nove stolice na stadionu?

    Ja mislim da je za sve ovo sto se desava u Barsi kriv onaj Perez, vodja "frankovsko-diktatorskog" kluba.
    Cuo sam i da je Penaldo trolovao Nejmara, zonfa idi u Pariz dobices Balon dor
    Reko mu jean coek?. PatriJota po ubedjenje
    (iz Brazila sam - nepravda, 22. avgust 2017 19:00)

    # Link komentara

  8. Volio bih da ostane,da gleda kako Real gazi a da nema igraca vsaise ili da rjesava utakmice sa penala i slicne stvari koje su oni za ovih 10godina redovno dobijali,ne samo sa Realom nego sa bilo kim,sjetite se eo Leganjesa ili Alave ( ne sjecam se tacno) na nou kampu prosle godine, nepostojeci penal u 90min, da bi barselona dobila mec, a takvih primjera je milion za ovih 10 god.. 
    Drogba nije zalud rekao: " This is disgrace" jer je vidio o cemu se tu radi.. kasnije i psz,zato su se i posprdali sa barselonom i uzeli im igraca koji je istu trebao da predvodi narednih godina i bude glavni igrac... 
    Barselona je jedna farsa koja je trajala par godina, i sada se polako gasi,tj vraca dje joj mjesto... 
    Do 2006 - 1 
    od 2006 - 4 titule ls..a osnovani 1899... placajuci Platinija kupili istoriju... doduse svjedoci smo na koji nacin je ispisana...
    (Madridista, 22. avgust 2017 15:57)


    real madrid - rajo valjekano. rajo vodi 2:0 vec na sredini prvog poluvremena. onda im sudija expresno i isforsirano odsvira cak 2 crvena, pa ih posle real junacki napuni sa 9:2... volis citate? pako henez, trener valjekana "mozda je bolje da smo napustili mec, da se igraju sami".
    vecu kradju od te nisam video jos kad je krajem devedesetih juventus gubio 1:0 od lecea pa sudija produzio utakmicu 9,5 minuta, sve dok juve nije dao gol.
    ah da... nabroj sve realove bitne golove iz nesviranog ofsajda. samo za poslednjih 10 godina ima ih oko cetrdeset, u svim takmicenjima.
     (neutralni felsh, 22. avgust 2017 18:27)

    # Link komentara

  9. Da li Valverde sme da pita Mesija da ga izmeni? Sta mislite o tome?
    (Al se nekad dobro, 22. avgust 2017 15:17)

    Зато им се ово и догодило. Зидан је повукао Роналда, нема више набијање статистике по сваку цену да би Роналдо био најбољи стрелац, често га нема ни на клупи а Реал никад бољи, Роналдо најбољи баш онда када треба (па и сад у Суперкупу, ушао, дао голчину, судија га моментално истера напоље јер би дао још два комада), на време је Реал схватио како и шта треба.. А за то време "најбољи трио икада" игра сваку утакмицу по 90 минута, нема одмора, мора да се "нагрува" статистика..

    Пази ти то, Меси одбија да изађе из игре а воде 4-0 хаха.
    (adriano_galliani, 22. avgust 2017 16:46)

    # Link komentara

  10. Ovako

    barselona je Mesiju sve dala,od starta,lijecila ga je dok je bio bolestan,stavila ga u ekipu sa Ronaldinjom kad je bio na vrhuncu karijere i on je vratio vise od pola toga igrom.. medjutim kad god dodje vrijeme za novi ugovor on radi ovo: zahtijeva povisicu plate i ostale stvari inace ce kao fora da ide..I svaki put mu je to prolazilo.
    Kad je dosao Enrike odmah je bila svadja izmedju njih jer Mesi nije htio da igra na poziciji dje ga je Enrike stavljao i tu je ponovo prijetio i ponovo pobijedio,barselona kao klub ugasena svaki put kad Mesi povisi ton..
    Dovodio je i Tatu Martina jer je Argentinac, eo sad je Barselona htjela da vrati Alkantaru ali je Mesi to stopirao jer je Alkantara svojevremeno pregovarao sa Realom,barselona ugasena opet..
    Sad ce i predsjednika da mijenja jer on smatra da trebA i trazice povecanje plate ponovo barselona ce biti opet biti ugasena...
    a ona parola "mes que un club" mi se javlja trenutno,hahahahha,klub kojim diriguje jedan igrac,klub sa kojim se Mesi sprda..
    Volio bih da ostane,da gleda kako Real gazi a da nema igraca vise ili da rjesava utakmice sa penala i slicne stvari koje su oni za ovih 10godina redovno dobijali,ne samo sa Realom nego sa bilo kim,sjetite se eo Leganjesa ili Alavesa ( ne sjecam se tacno) na nou kampu prosle godine, nepostojeci penal u 90min, da bi barselona dobila mec, a takvih primjera je milion za ovih 10 god..
    Drogba nije zalud rekao: " This is disgrace" jer je vidio o cemu se tu radi.. kasnije i psz,zato su se i posprdali sa barselonom i uzeli im igraca koji je istu trebao da predvodi narednih godina i bude glavni igrac...
    Barselona je jedna farsa koja je trajala par godina, i sada se polako gasi,tj vraca dje joj mjesto...
    Do 2006 - 1
    od 2006 - 4 titule ls..a osnovani 1899... placajuci Platinija kupili istoriju... doduse svjedoci smo na koji nacin je ispisana...
     (Madridista, 22. avgust 2017 15:57)

    # Link komentara

  11. Meni, kao velikom simpatizeru Barce, ne bi bilo krivo da ode.Zasto - decko je dao sve klubu, ovojio sve moguce trofeje, ima sigugno jos 2-3 vrhunske sezone u nogama i ruzno je vidjet da Messi mora dolaziti na centar po loptu,jer gomes i co. ne znaju pas duzi od metar da daju.Te iste polovnjake je dovela ova uprava, Iniesta nema vise sta da ponudi vrhunskom fudbalu, Buskets je igrac formacije, odlaskom cavija i inieste ta formacija je umrla, 11 veznih igraca, niti jedan pravi!Zao bi mi bilo da mu propadne jos jedna sezona. Ide mundijal i posljednji lov velikog Lea ka besmrtnosti!
    (Lord, 22. avgust 2017 15:54)

    # Link komentara

  12. Sta to uradi Nejmare mladji???
    (akapulko, 22. avgust 2017 15:52)

    # Link komentara

  13. ma da nece bartomeu i praporci da vole barsu vise nego mesi, iniesta, pike i buskets? naravno da im je krivo sta se desava sa upravom. prvo su oterali alvesa, plus su lutali sa kupovinama, plus su izgubili nejmara, plus nisu u stanju nijednu zvezdu da dovedu bez frke i mini-skandala po novinama, i posle svega dovedu paulinja. neka je i najbolji na poziciji ali bio je javni simpatizer reala i pisao "puta barsa" po tviteru... zasto prave takve blamaze? plus su izvisili za kutinja i dodatno urusili prestiz kluba i ekipe, vec poljuljan nejmarovim odlaskom. plus paulinjo, "realovac" iz kine... mislim da je to bila kap koja je prepunila casu.
     (neutralni felsh, 22. avgust 2017 15:47)

    # Link komentara

  14. (gde je onaj Koketinjo, nema ga). 
    (Adriano_Galliani, 22. avgust 2017 13:13) 

    Ma tu je koketinho gleda kako ti se pusi iz usiju i dalje :))) Ne kapiras ti nesto, narednih 5 godina da ne osvoje ni 1 jedini trofej ,ostavstina je prevelika,uzitak je nemjerljiv koji su doneli ovi momci ,da bi ovo potreslo mene kao fana barce :)) Trpanje reala sa 3,4 ,5 ,6 komada u mrezi godinama, trpanje Bayerna,Man utd,Milana (nekoliko puta :) ) ,Arsenala ,PSG,MAn city ..neprocenjivo :)) Mesi je institucija fudbalska ,ne samo za navijace barcelone i ja znam da ti ne mozes da podneses da su 3 od 4 najbitnija igraca u istoriji fudbala igrala za barcelonu :)) Krojf (najuticajniji covek u istoriji ovog sporta ) ,Maradona i Mesi !! ,samo Pele nije:) Trpali kriminalnu organizacjju silvija berluskonija godinama :))) To je ono nesto sto ostaje u srcu !i kao sto rekoh, da ne znam koliko potraje ova kriza (a morala je kad tad doci ) ,frustracije i komplekse koje je ova generacija nanela tebi i slicnim je fascinantna i potrvrda vrednosti tog kluba :))) Ziveo Mesi,zivela BArca :))
    (koketinho, 22. avgust 2017 14:36)


    hahaha trazili ste, citajte :)))
     (neutralni felsh, 22. avgust 2017 15:32)

    # Link komentara

  15. Kome smeta jaka Barsa?
    Lepo sam vam rekao da je Nejmar glavni igrac, igrac za buducnost i da ako on ode, stize kraj.
    Alves i Cavi otisli kao pobednici.
    Ostale istrosene zvezde Inijesta,Pike, Buskec, Suarez.
    Mesi sam ne moze.
    Barsi treba 7 igraca.
    Evo vam i spisak svih 7:
    Modric, Kros, Kazemiro, Asensio, Karvahal, Marselo i Ramos.
    Cela sredina, krilo, dva beka i centralni.
    Sa njima bi Mesi, Suarez i Umtiti napravili dar mar.
    Golman i nije bitan za takvu ekipu.
    Cak sta vise i Alkaser bi postao supermocan igrac. Isto kao Morata.
    (jr, 22. avgust 2017 15:32)

    # Link komentara

  16. Pisalo se i prije da se Messi mijesa u klubu a to je onda demantovano iz najvecec vrha. Ljudi shvatite da Messi samo igra fudbal. Iz dana u dan mediji pisu jedno i drugo bez trunka istine i onda se ta vijest prosiri.. 
    (Sandzak, 22. avgust 2017 11:57) 

    E neznalice jedna, pa naravno da ce demantovati. Nece sigurno reci, Mesi se mesa u rad kluba. Nemoj da si naivan toliko
    (pozz, 22. avgust 2017 14:16)

    Dovoljno je samo da mu procitas nik.. i sve ti bude jasno.
     (Madridista, 22. avgust 2017 15:30)

    # Link komentara

  17. Van Gal je uzeo 2 titule i kup.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tuljanski, 22. avgust 2017 14:55)

    Али у првом мандату.. У другом их је замало одвео у Segunda División хаха :)
    (adriano_galliani, 22. avgust 2017 15:30)

    # Link komentara

  18. Real bez Ronalda jaci od Barse bez Mesija?

    Vidim ne pratite fudbal braco. Real bez Ronalda jaci od Barse sa Mesijem. Toliko.
     (nista o nicemu, 22. avgust 2017 15:23)

    # Link komentara

  19. ? Zaokruziti tacan odgovor! 

    1) Real Barsa 2 6 
    2) Barsa Real 5 0 
    3) Real Barsa 0 4 
    4) Real Barsa 2 3 (uz Mesijevu golcinu u poslednjoj sekundi) 

    Prijatno
    (moralni gmizavac, 22. avgust 2017 12:22 .....
    5) 12 LS,33 SPANIJA! POZZ hehehehehe
     (IamZlatanIbrahimovic, 22. avgust 2017 15:22)

    # Link komentara

  20. Kad smo vec kod "trpanja" evo par koje sam gledao:

    Real-Barsa 5-0 (Zamorano)
    Barsa-Real 0-3
    Seca li se neko Zidanovog loba na Kamp Nou?
    Milan-Barsa 4-0
    Posle Zidanovog voleja najlepsi gol u finalima LS, Dejo genije?!?
    Bajern-Barsa 7-0 u 2 utakmice?
    Juventus-Barsa 3-0?
    Celzi-Barsa 4:1
    Sta su uradili Selta i Bilbao sad skoro u Ligi i bese superkupu? Da li je bilo po 4?
    PSG-Barsa 4-0
    Koliko bi se utakmica zavrsilo slicnim rezultatima da nisu svirani crveni i penali?
    Vise od 10? Vise od 15?
    Polako, tek ce da ih pune.
    Zasluzili su svojim simuliranjem, teatralnim padovima i nesportskim ponasanjem.
    Da li Valverde sme da pita Mesija da ga izmeni? Sta mislite o tome?
    (Al se nekad dobro, 22. avgust 2017 15:17)

    # Link komentara

  21. Najbolja razlika izmedju C.Ronalda i L.Mesija vidi se po koncepciji komentara navijaca jednog i drugog..
    Ronaldovi navijaci su jako prosti..agresivni i snishodljivi u svakom komentaru..Puni mrznje i vrijedjanja..
    a pogledajte komentare navijaca Mesija ( da i ja sam )..
    Ako mi ne vjerujete prodjite po vijestima i pogledajte pa prosudite sami ;-)
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M, 22. avgust 2017 11:32)

    Pa tako ti je to, zato sto ako imas barem trunku mozga, fudbalskog znanja i objektivnosti znas vrlo dobro ko je bolji fudbaler od njih dvojice. E sad ako si nezadovoljan time prelazis na prostakluke jer ti ne ostaje drugi argument.
    (HESOYAM, 22. avgust 2017 15:16)

    # Link komentara

  22. Ovo sto se desava sa barsom se isto desavalo i mancesterom,bayernom,realom,milanom itd...prosto dodje smena generacije , bude par losih kupovina ...igrac ne moze da se prilagodi nekom sistemu igre , treneri se brzo menjaju i to je to...mada barsa jos ima vremena da ispravi greske ali ovo sa paulinjom je smesno ali stvarno ali dobro videcemo sta ce biti do kraja prelaznog roka ...
     (inter45, 22. avgust 2017 15:00)

    # Link komentara

  23. Dosta je bilo Uefalone!! Najljigaviji klub na svetu. Ne volim ni Real, ali barselona je ubedjivo najodvratniji klub ikada. KANCER FUDBALA!!
     (Uroš, 22. avgust 2017 14:58)

    # Link komentara

  24. @holandez

    Van Gal je uzeo 2 titule i kup.
     (Tuljanski, 22. avgust 2017 14:55)

    # Link komentara

  25. Real dočekao probleme u Barsi pa da dominira..samo tako i mogu.
    p.s.problemi počeli pre godinu ipo, dana, možda malo jace..
     (DD, 22. avgust 2017 14:44)

    # Link komentara

  26. Barcelona je avangarda uvek bila, bunt,revolt,punk-rock ,bili su drugaciji ,posebni. A Real je pomodarstvo,(a ne obratno kako je neko napisao), turbo folk, klub sirokih masa,uskih shvatanja...U Spaniji uvek mi je bila barca ispred rezimskog kluba...Mesi fudbalski John Lenon, Ronaldo -Justin Biber
    (the_clash, 22. avgust 2017 14:43)

    # Link komentara

  27. Znaci Mesi je bolji igrac zato sto ima bolje navijace? Inace se ne slazem, ne secam se nekog navijaca Reala da je histerisao ovde a Farselonce pamtim (gde je onaj Koketinjo, nema ga).
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 22. avgust 2017 13:13)

    Ma tu je koketinho gleda kako ti se pusi iz usiju i dalje :))) Ne kapiras ti nesto, narednih 5 godina da ne osvoje ni 1 jedini trofej ,ostavstina je prevelika,uzitak je nemjerljiv koji su doneli ovi momci ,da bi ovo potreslo mene kao fana barce :)) Trpanje reala sa 3,4 ,5 ,6 komada u mrezi godinama, trpanje Bayerna,Man utd,Milana (nekolik puta :) ) ,Arsenala ,PSG,MAn city ..neprocenjivo :)) Mesi je institucija fudbalska ,ne samo za navijace barcelone i ja znam da ti ne mozes da podneses da su 3 od 4 najbitnija igraca u istoriji fudbala igrala za barcelonu :)) Krojf (najuticajniji covek u istoriji ovog sporta ) ,Maradona i Mesi !! ,samo Pele nije:) Trpali kriminalnu organizacjju silvija berluskonija godinama :))) To je ono nesto sto ostaje u srcu !i kao sto rekoh, da ne znam koliko potraje ova kriza (a morala je kad tad doci ) ,frustracije i komplekse koje je ova generacija nanela tebi i slicnim je fascinantna i potrvrda vrednosti tog kluba :))) Ziveo Mesi,zivela BArca :))
    (koketinho, 22. avgust 2017 14:36)

    # Link komentara

  28. "Kul" su ovi sto bacaju ostre kritike i sklapaju negativne misli o Mesiju. Isti su takvi i ovi drugi, koji imaju potrebu da napljuju Ronalda.
    Mnogo ti komentari govore o njima, ali nije ni to bit. Bit je da truju sebe mrznjom prema ljudima koji za njih ni ne znaju. Steta je to. Lepse gledati fudbal kad nikog ne mrzis.
     (lopta, 22. avgust 2017 14:26)

    # Link komentara

  29. JASNO DA NISU SMJELI PRODATI NEYMARA. 
    BEZ OBZIRA NA CIFRU. 
    JER NEMA ZANJENE ZA NJEGA. 
    TAKAV DRIBLER I GOLGETER. 
    FAMOZNI TRIO MSN. 
    SADA SKROZ DRUGA EKIPA. 
    TO SE VEC VIDJELO PROTIV REALA.
    (VLADO, 22. avgust 2017 12:11)

    Kada neki klub (PSG) hoce da plati otkupnu klauzulu, onda se klub (Barsa) tu vise nista ne pita. Jedini nacin da Nejmar ostane u Barsi je bio da on ne zeli da ode iz nje ili da nije mogao da dogovori uslove sa PSGom
     (pozz, 22. avgust 2017 14:21)

    # Link komentara

  30. Pisalo se i prije da se Messi mijesa u klubu a to je onda demantovano iz najvecec vrha. Ljudi shvatite da Messi samo igra fudbal. Iz dana u dan mediji pisu jedno i drugo bez trunka istine i onda se ta vijest prosiri..
    (Sandzak, 22. avgust 2017 11:57)

    E neznalice jedna, pa naravno da ce demantovati. Nece sigurno reci, Mesi se mesa u rad kluba. Nemoj da si naivan toliko
     (pozz, 22. avgust 2017 14:16)

    # Link komentara

  31. Najodvratniji klub na svetu!
     (Ivan, 22. avgust 2017 13:59)

    # Link komentara

  32. Bilo je lepo dok je trajalo.Dečko je u Barsi od svoje 14-te godine i prošao je sve selekcije.Pružio je klubu praktično sve što je mogao.Pre dve godine kad su ga stigle povrede i umor na kratko, već se govorkalo među navijačima da je vreme da ode jer se više računalo na Neymara koji je tek stigao.U svojoj 30-oj godini bi mu bilo bolje da ode i da negde naplati tih 3-4 godine koje će sigurno igrati u punoj formi. Barsa će ionako puno da zaradi samo će joj trebati puno vremena da oformi tim dostojan imena.Vreme je da se tim kvalitetno reorganizuje, sa Mesijem ili bez njega...Videćemo...
    (BAKI, 22. avgust 2017 13:48)

    # Link komentara

  33. Maradona je za Mesija bog i CR takodje.
     (Raška, 22. avgust 2017 13:40)

    # Link komentara

  34. Barca ima fine igrace i kvalitetan trener bi to uklopio,prodali Nejmara koga su cuvala dva igraca koja sad zatvaraju Mesija i Suareza,proslo je vreme njihove tika-take jer su igraci omatorili i znacajno sporiji.Inijesta je imao magiju u nogama,ovde pljuvani Pike i Buskets su drzali sredinu i odbranu uz Pujola i uvek dva brza beka,sadasnji igraci Barse su kvalitetni ali mora da se menja stil igre jer prosto igraci su drugaciji a jedna era mora da se zavrsi.Za ove sto pisu ko je kakav covek ili ko je bolji covek,ne lupajte bre,kao da pijete kafu sa njima pa sve znate.Cinjenica je da je generacija bila vrhunska a pad mora da se desi,ne volim Barsu i sa jedne strane mi je drago sto im ide lose ali daleko da je to tanak tim i da ima lose igrace,samo trenutno nisu tako dobri ali i sad su u top 5-6 timova u Evropi.Navijate za fudbal a ne za pojedince,ovde se vise prepucavate koliko ko voli Mesija a mrzi Ronalda i obrnuto.
     (Velicanstveni, 22. avgust 2017 13:31)

    # Link komentara

  35. Ne moze sve sam. I treba da se buni.
     (Irena, 22. avgust 2017 13:17)

    # Link komentara

  36. Najbolja razlika izmedju C.Ronalda i L.Mesija vidi se po koncepciji komentara navijaca jednog i drugog..
    Ronaldovi navijaci su jako prosti..agresivni i snishodljivi u svakom komentaru..Puni mrznje i vrijedjanja..
    a pogledajte komentare navijaca Mesija ( da i ja sam )..
    Ako mi ne vjerujete prodjite po vijestima i pogledajte pa prosudite sami ;-)
    (M, 22. avgust 2017 11:32)

    Znaci Mesi je bolji igrac zato sto ima bolje navijace? Inace se ne slazem, ne secam se nekog navijaca Reala da je histerisao ovde a Farselonce pamtim (gde je onaj Koketinjo, nema ga).
     (Adriano_Galliani, 22. avgust 2017 13:13)

    # Link komentara

  37. (prometej, 22. avgust 2017 11:49)

    Katalonija je u personalnoj uniji sa Spanijom jos od Srednjeg veka, a nije sve vreme vladao Franko. Malo edukacije nece skoditi.
     (Adriano_Galliani, 22. avgust 2017 13:11)

    # Link komentara

  38. Znaci ipak ne moze bez Cavija i Inijeste. Haha
     (Adriano_Galliani, 22. avgust 2017 13:05)

    # Link komentara

  39. Kad su Kasiljas i Raul napravili klan a pre njih brazilci svi su brze bolje najureni iz kluba (prvo su grejali klupu). Posle se internet navijaci zale kako nisu ispostovane legende?!?
    To je razika izmedju velikog kluba i malog. Razlika izmedju Reala i Barse.
    Razlika izmedju velikog trenera i malog je u tome sto veliki menja igraca kad on hoce (Zidan) a mali trener(Enrike) mora prvo da ga pita a kad ga odbije, trener da promeni drugog?!?
    Razika izmedju velikog kluba (RM) je sto nijedan igrac nije veci od kluba i ne kroji transfer politiku i taktiku trenera, dok sa druge strane mali klub (Barsa) zavisi od pojedinog igraca koji bira ko ce da igra, kada ce da igra, kad ce da izadje iz igre, ko ce da dodje u klub i da li ce trener da gura 4-3-3 ili ce ici na varijantu 4-5-1.

    U tome je razlika izmedju Reala i Barse.
    Jos dugo vremena treba da prodje da ovaj "turisticki klub" postane u rangu Milana i Liverpula.
    Od legendarnog madridskog Reala su udaljeni svetlosnim godinama. Postoji cak opcija da ih preteknu i frankovi avijaticari sa Vande metropolitske.
    Dusu kao Baskijci nisu imali nikad a Sevilja i Betis su mi uvek bili gotivniji od separatista koji za iskazivanje separatizma na tribinama nikad NISU KAZNJENI.
    UEFALONA MAFIOSI!!!
    Sram vas bilo Mesi i Inijesta.
    (Brat pantela, 22. avgust 2017 13:00)

    # Link komentara

  40. kad im das pare koje nisu zaradili pa svi polude .e o tome se radi ovde
     (m, 22. avgust 2017 12:54)

    # Link komentara

  41. Kako vam nije glupo da poredite dva potpuno razlicita igraca?? A obojica su vrh u fudbalu?? Prosto se utrkujete da dokažete ko je bolji a oni trpaju golove, zaradjuju stotine miliona i rade svoj posao? I postuje ih ceo svet. Da li shvatate da svojim ponižavanjem necete im nista nažao uraditi jer ce taj Ronaldo i Mesi i dalje postizati golove i to sve dok se bave fudbalom.
    (ccc, 22. avgust 2017 12:50)

    # Link komentara

  42. Ovo je preko potrebno. Uprava Barselone nije ništa bolja od uprave naših klubova. Doveden je Paulinjo, a čitava Katalonija zna da su građevinske firme bliske Bartumeu nakon toga potpisale ukusne ugovore sa kinezima koji su utrapili drvo za 40 miliona. Očajni transferi, očajna politika...
     (Hegel, 22. avgust 2017 12:46)

    # Link komentara

  43. Nekada simpatican deckic sa dugom kosicom i nevinim osmehom, a sada mangup sa isaranim telom i bradom. Nije to njegov pravi karakter vec je takav postao zbog novca i slave, a to je odlika malih ljudi. Ronaldo, s druge strane, oduvek bio isti, dominantna licnost bez tetovaza. Bez klanova, bez cmizdranja, kukanja, bez odustajanja od reprezentacije... Za mene ce najbolji uvek biti samo jedan.
    (chemistry, 22. avgust 2017 09:59)
    Ako je tebi C. Ronaldo "najbolji čovek", onaj egomanijak koji poštuje samo sebe, koji Mesija ne vadi iz usta, koji kuka na sve odluke koje njemu nisu u korist (Zlatna lopta, itd), onda se čovek mora zapitati koliko godina imaš i pratiš li dešavanja u fudbalu. Pošto fudbal gledam i pratim više od 25 godina, mogu reći da je malo igrača koji su odani klubu poput Mesija. Mesi ovo radi upravo za dobrobit kluba, ceo život je u Barseloni i stavlja svoj autoritet nasuprot lošem radu uprave - nisu doveli ni jednog valjanog igrača, preplatili su Paulinja a PSG im bukvalno odvukao Neimara ispred nosa - to se zove loš rad uprave. Mesi, da je "loš čovek", davno bi bio u Mančester Sitiju ili PSG-u za duplo veću platu (kakvu recimo ima sada Neimar), ali činjenice govore protiv tvog subjektivnog mišljenja koje je doneseno na bazi "ovog volim-ovog ne volim". Apsolutno je tvoja stvar koga voliš, neiskustvo i nesposobnost procene ljudi su stvar godina i obrazovanja.
    (igor, 22. avgust 2017 12:38)

    # Link komentara

  44. Neka reaguje Terza u dogovoru s' preCednikom naravno, ima viška para u budžetu
     (Ns, 22. avgust 2017 12:36)

    # Link komentara

  45. Hunter, kompleksi a?!
     (Kurir Djoka, 22. avgust 2017 12:34)

    # Link komentara

  46. Moze li neko da mi objasni zasto se na svakoj vesti o Realu i Batseloni, zapocinju ove prozivke oko Mesija i Ronalda. Prvo ovaj tekst nema veze sa Ronaldom, drugo navijajte za klub, a ne za Ronalda ili Mesija.
     (Mladen, 22. avgust 2017 12:34)

    # Link komentara

  47. Đubre Argentinsko, zbog Barceloninog predsednika je postao naj bolji igrač u istoriji, iako ništa sa reprezentacijom nije osvojio.
    Sada bi ga zamenjao. Ti njega lebom, on tebe kamenom.
     (mrki, 22. avgust 2017 12:30)

    # Link komentara

  48. Realno gledano igraci su u pravu sredina je dosta spora morao je neko doci inijesta je dobar ali treba im neko ko moze da kreira igru tipa pogba verrati greska je bila prodati alvesa nemjar je drzao igru barce messi suarez su bili stubovi sada nema ko da im gura igru trebaju pojacanja i nova kompletna uprava...
    (atomsko skloniste, 22. avgust 2017 12:27)

    # Link komentara

  49. progutate sve sto vam serviraju
     (agent promena, 22. avgust 2017 12:26)

    # Link komentara

  50. Pitanje zbog ovih sto su izmileli iz rupa cim su namirisali potencijalne probleme u Barsi. Sta ih vise boli? Zaokruziti tacan odgovor!

    1) Real Barsa 2 6
    2) Barsa Real 5 0
    3) Real Barsa 0 4
    4) Real Barsa 2 3 (uz Mesijevu golcinu u poslednjoj sekundi)

    Prijatno
    (moralni gmizavac, 22. avgust 2017 12:22)

    # Link komentara

  51. Ne znam kako ce se sve ovo zavrsiti, ali znam da su ekipe u Spaniji tipa Valensija, Sevilja, Viljareal, Bilbao, Malaga, Selta zeljne krvi i osvete za sve prethodne godine u kojima je Barsa bila maltene nedodirljiva za njih. Cini se nikad komotnija situacija za Real.
     (Mikii, 22. avgust 2017 12:21)

    # Link komentara

  52. Ni Barselona ni Real, to su dve kriminalne organizacije i prave bande, Real Frankovo fašističko mezimče i separatističko leglo Fc Barselona!
    (Boka Juniors, 22. avgust 2017 12:17)

    # Link komentara

  53. JASNO DA NISU SMJELI PRODATI NEYMARA.
    BEZ OBZIRA NA CIFRU.
    JER NEMA ZANJENE ZA NJEGA.
    TAKAV DRIBLER I GOLGETER.
    FAMOZNI TRIO MSN.
    SADA SKROZ DRUGA EKIPA.
    TO SE VEC VIDJELO PROTIV REALA.
    (VLADO, 22. avgust 2017 12:11)

    # Link komentara

  54. @ prometej

    Ti si zivi svjedok tog ugnjetavanja ili si to samo procitao u knjigama koje su pisali katalonci ili Baskijci ?!
    Pa i siptari su govorili kako su ugnjetavani na Kosovu.. Mani me te glupe price, to mozes da pricas ovoj djeci do 20god..
     (Madridista, 22. avgust 2017 12:11)

    # Link komentara

  55. Ugasite klub
    (Loto, 22. avgust 2017 12:02)

    # Link komentara

  56. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (coki, 22. avgust 2017 10:58)

    Bas tako. KOliko je samo Ronaldu bilo tsko kroz citavu njegovu karijeru jer je igrao samo sa tamo nekim Runijem,Skolsom,Gigsom,Ferdiandom,Vidicem,Van desarom,Tevezom,Kakom,Alonsom,Ozilom,DI marijom,Iguainom,Benzemom,Bejlom,Marcelom,Casiljasom,RAMOSOM,modricem,Krosom,Iscom...Strasno tesko mu bilo igratu uz takve saigrace. Jer Mesi je igrao sa Puolom,Pedrom,Buskecom,Xaviem i Iniestom i trpao taj Ronaldov Real sa po 5 ili 6 komada :) Ziveo ti meni !
    (hunter, 22. avgust 2017 12:01)

    # Link komentara

  57. Pisalo se i prije da se Messi mijesa u klubu a to je onda demantovano iz najvecec vrha. Ljudi shvatite da Messi samo igra fudbal. Iz dana u dan mediji pisu jedno i drugo bez trunka istine i onda se ta vijest prosiri..
     (Sandzak, 22. avgust 2017 11:57)

    # Link komentara

  58. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Madridista, 22. avgust 2017 10:21)

    Zapao mi je ovaj komentar u oko zbog njegovog kraja pa se nadam da ce i meni dopustiti jedan takav komentar ,cisto radi eduokacije mladih zatupljenih masa. Kazes "separatisti" a verovatno nemas ni priblizno pojma ko su katalonci ili baski ,nisi upoznat sa njihovoj istorijom i koliko su ugnjetavani od strane spanaca vekovima.To su narodi koji zasluzuju samostalnost,imaju daleku istoriju i tradiciju i "separatisti" su samo zbog toga jer nam tako zapad servrira .Kad oni skidaju vlade, rasturaju drzave sirom sveta(izmedju ostalog i jugoslavija i srbija),onda je to "demokratija" ,a kad se u njihovom dvoristu pojave namere samostalnosti, (i to s pravom ) onda je to "separatizam" . Zalosno je koliko ne razmisljaamo svojom glavom i koliko smo zatucani .CItajuci ove komentare jasno je i zbog cega. p.s. Ne simpatisem ni jedne ni druge u fudbalskom smislu,cak sta vise,mislim da su i jedni i drugi imali sudijske protekcije sve ove godine,ali porediti Ronalda sa Mesijem je uvreda za fudbal ! Ni do kolena mu nije..
    (prometej, 22. avgust 2017 11:49)

    # Link komentara

  59. @Madridista Barselona je osvojila 6 titula, Real 3, Atletiko 1. Duplo vise je prilicno gazenje.
     (a, 22. avgust 2017 11:45)

    # Link komentara

  60. Posrtanje Barse kreće kada je uprava bez razloga prodala D. Alveša, posle toga desnog beka praktično nisu ni imali, sredina terena spora i matora Pogba ili Verati su morali biti dovedeni. Igrači su upravu.
     (pi, 22. avgust 2017 11:34)

    # Link komentara

  61. Najbolja razlika izmedju C.Ronalda i L.Mesija vidi se po koncepciji komentara navijaca jednog i drugog..
    Ronaldovi navijaci su jako prosti..agresivni i snishodljivi u svakom komentaru..Puni mrznje i vrijedjanja..
    a pogledajte komentare navijaca Mesija ( da i ja sam )..
    Ako mi ne vjerujete prodjite po vijestima i pogledajte pa prosudite sami ;-)
     (M, 22. avgust 2017 11:32)

    # Link komentara

  62. Taj covek je u Barsi koliko dugo? Dok je uzimao Suareza, Nejmara valjao je, sad odjedanput unistava klub? Na stranu ono sto se desava iza zatvorenih vrata ali ovakve stvari su lep pokazatelj igracke i pre svega ljudske velicine. Danas bi veliki igraci da igraju samo sa najboljima jer je to jedino sto im garantuje uspeh. Da li je ova Barsa nesto losija od Napolija u kom je bio Maradona? Da li je on kukao ili je igrao protiv nekoliko "Reala" tog vremena (Juve i Milan to jesu bili u tadasnjoj ligi, koja je bila jaca nego danasnja Primera visestruko) i pobedio ih? Ovde uopste ne mislim samo na Mesija, to je danas postao trend kod skoro svih super zvezda, u svim sportovima. Mesi, Kristijano, Lebron, Durent, svi hoce najbolje uz sebe, ili od samog starta ili u prvom mogucem trenutku. Tako nesto je bilo nezamislivo za igrace starog kova, Maradonu, Krojfa, Dzordana, Medzika, Birda da idu kod drugih velikana svog vremena ili da zahtevaju da im isti budu dovedeni da bi pobedjivali. Oni su zeleli da te druge pobede. Zato ce jedni ostati najveci u istoriji, a ovi drugi prolazne zanimacije dok im karijere traju.
    (Dvejn Vejd, 22. avgust 2017 11:25)

    # Link komentara

  63. A koje to „glavne igrače“ može da okupi Mesi... Suareza ....i koga još ?
     (Batalaka, 22. avgust 2017 11:24)

    # Link komentara

  64. Meni nije jasno sta to uprava ima da vraca Mesiju? jel on placen da igra ili da rusi upravu koja ga placa? jel placen da igra ili da bira igrace? druze njegovo je da odradi svoj deo posla za koji je debelo placen,ako mu se ne svidja kad ugovor istekne neka ide u bolji klub. A u englesku ako ode, nece znati sta ga snaslo,zivi bili pa videli
     (Hon, 22. avgust 2017 11:18)

    # Link komentara

  65. Да подсетим млађе читаоце ове вести да је Барселона тек 1992. године постала првак Европе. До тада су имали успеха у другим куповима, али у тадашњем КЕШ, не. Било је ту финала, али је клуб био далеко иза Реала, Бајерна, Милана, Јувентуса, Ајакса, Порта, Ливерпула, итд. Често се дешавало да не могу даље од четвртфинала, или да испадну раније. Онда долази сјајна генерација предвођена Месијем, Ћавијем, Инијестом и освајају се трофеји. Сада смо сведоци смене генерација и видећемо шта ће бити.
    (Иван Грозни, 22. avgust 2017 11:16)

    # Link komentara

  66. Da nešto škripi govori i činjenica da su i igrači Barselone nezadovoljni situacijom u klubu. Sa druge strane, igračima Reala ne pada na pamet da razmišljaju o nekom drugom klubu. 
    Voleli Real ili ne, u pitanju je kraljevski klub, Barsa je nešto drugo.
    (Vitez Koja, 22. avgust 2017 09:39)


    svi redom zaboravili frke oko kraljevskog kasiljasa i probleme u kraljevskog svlacionici reala u doba kraljevskog murinja i kraljevskog ancelotija, a verovatno i kraljevskog beniteza.
    prosecan navijac ima pamcenje kao prosecan noj... narocito kraljevski.
     (neutralni felsh, 22. avgust 2017 11:13)

    # Link komentara

  67. najlepse je kad ljudi praznih djepova komentarisu,savetuju,brane nekoga ko dnevno zaradjuje njihova godisnja primanja.
     (Lka, 22. avgust 2017 11:05)

    # Link komentara

  68. standardna procedura za povećanje plate
     (andrmoljid, 22. avgust 2017 10:59)

    # Link komentara

  69. Najjaci su mi ovi komentari tipa " mali sujetni " ili "diktator u klubu i reprezentaciji" , "los covek" ! Da vas ja pitam nesto ! Jel se vi druzite licno sa Mesijem ,il jel igrat u barci ili Argentini da znate iz prve ruke kakav je on i sta se desava ?? Mislim da znamo odgovor na to pitanje... Pravo i jedino merilo i ogledalo nekog igraca je TEREN ! On ne moze slagati,tu nema "rekla kazala" , dakle tu vidimo ko je i kakav.A na tom terenu vidimo s jedne strane Mesija koji ne simulira,sebicnosti ni u prici,razigrava saigrace na sve moguce nacine sve u svrhu boljeg tima i rezultata,deli penale i slobodnjake sa saigracima ,pa cak i asistira sa penala.A sta vidimo s druge strane . Ronalda koji na svaki manji kontakt upada, simulira,sarkasticno se kezi, ljuti se i psuje na saigrace jer mu ne dodaju loptu po jedno 68-i put na utakmici, ne deli penale niti slobodnjake iako ih za klasu losije izvodi od Mesija i onda neko kaze da je Mesi sujetan a Ronaldo pozitivac...VRH ! Sve sto se pise iz njihovih privatnih zivota me ne zanima,jer to nikad ne mozemo znati sa sigurnoscu sta je istina,da li su gejevi,ukrali porez ,silovali il sl..ali jedno ne laze,a to je TEREN !
    (supermario, 22. avgust 2017 10:58)

    # Link komentara

  70. Ne svidja se Mesiju da nemaju ubedljivo najjacu ekipu pa da se menja predsednik.Ulagali prethodnih godina u svakom transfer roku po 150 miliona,ali ode jedan igrac oni dovedu par igraca,ne valja im....da nije mozda zato sto Inijesta ima 100 godina,da nije mozda sto od tih milijardu potrosenih u poslednjih 7-8 godina jedino je Umtititi krsteni stoper koga su doveli,sve ostale pare na sredinu i napad davali,da nije mozda do toga sto se u poslednjih utakmicama Suarez i Mesi nisu videli na terenu....a nije do njih,samo predsednik kriv zato sto je Nejmar hteo da ode.
     (coki, 22. avgust 2017 10:58)

    # Link komentara

  71. hajde mali argentinski carobnjace, predji u real, lepa klima, dobra klopa, madrid je divan grad, malo senegalaca po ulici nista strasno bolje je stanje nego u barsi.

    dodji da se ostvari potajni san svakog ljubitelja fudbala, wet dreams, ti i roni da predvodite najjaci napad kojeg je fudbal ikada video. obojica ste preko 30 godina ali zajedno mozete harati jos 5.

    hala madrid.
    (wlado, 22. avgust 2017 10:57)

    # Link komentara

  72. mali klub
    (dalje, 22. avgust 2017 10:52)

    # Link komentara

  73. Naravno da je Mesi nezadovoljan radom uprave, to vidi svaki objektivan ljubitelj fudbala i navijac Barse. Nije Mesi lud, mozda zna sta se dogadja iza vrata. Bartomeu gura Barsu u propast. Cini mi se da ce izgubiti funkciju predsednika.
    (Mesi je najbolji, kome se ne svidja neka place, 22. avgust 2017 09:51)

    Igrac NE SME da vodi klub. I mali klub koji mu to dozvoljava i mali on kao covek jer ucenjuje.
     (nista o nicemu, 22. avgust 2017 10:51)

    # Link komentara

  74. Svaki istinski navijac Barcelone će stati na stranu Mesija. Dok ovaj Bartomeu treba pod hitno da ode sa čela kluba.
    (Argo, 22. avgust 2017 10:47)

    # Link komentara

  75. Ovo je cista farsa
     (Sandzak, 22. avgust 2017 10:46)

    # Link komentara

  76. @Реалан
    Мислим да си у праву. Барса има свог Вучића за председника. Čudne одлуке, редом од тренера до играча који се не уклапају. Најбоље би им било да се држе својих клинаца
    (Мики, 22. avgust 2017 10:44)

    # Link komentara

  77. Kako to sad ne valja uprava? A do prošle godine se kleli u njih. Navijači Barselone su mali kao i klub. A sve je to maler posle onih pljački u ligi šampiona tipa Celzi, Milan i prošle godine Pariz. Mora da se vrati to.
     (neko, 22. avgust 2017 10:43)

    # Link komentara

  78. ok.
    predji u liverpul.
     (sasa, 22. avgust 2017 10:38)

    # Link komentara

  79. (chemistry, 22. avgust 2017 09:59)


    Ronaldo bez klanova,cmizdrenja ..? Sta ispuca covek i osta ziv :) Pa taj cmizdri samo na terenu kad mu saigrac ne doda loptu ili kad ne dobije penal samo zbog toga sto ga je protivnicki igrac lose pogledao ili vetar malo jace zapuhao,a da ne govorim o cmizdrenju oko novog ugovora,zlatne lopte (za koju je cak izlobirano da se pomera i glasanje sto je bio presedan i ukrali Riberiju loptu ) i ti govoris kako Mesi cmizdri a ovaj ne !!??Ono kad u potpunosti zamenis teze ! Cak i da je Mesi vodja pobune ima apsolutno pravo na to s obzirom da ova uprava unistava klub vec godinama !Podrska velika ! Mislis da Toti,Maradona svojevremeno,Maldini,Gerard itd nisu bili uticajni u svojim klubovima !?? A Mesi je zaduzio klub vise od svih njih s obzirom sta je uradio za njega.I zaduzice ce ga jos vise ako uspije da skine ovu nesposobnu upravu. A takvi poput tebe s,nazad u rupice...
    (hunter, 22. avgust 2017 10:38)

    # Link komentara

  80. ma ne šta vam je? u Barsi su svi kao porodica, oni vole klub...nisu kao oni plaćenici iz Madrida...kad se samo sjetim Ronalda kada je napustio reprezentaciju, kada se počeo farbati i tetovirati...a ne čekaj
    (lorenzo, 22. avgust 2017 10:36)

    # Link komentara

  81. sta je hobiti? fali neymar? krece rasulo! CR7 !
     (hejter, 22. avgust 2017 10:33)

    # Link komentara

  82. Prodati sve to i krenuti iz početka.Ima igrača po svetu koji će da ih zamene samo tako.Ovaj pravi klan protiv ovih što mu hrane decu milijardama.E to je suludo.
     (Luke Babbitt gravedigger, 22. avgust 2017 10:27)

    # Link komentara

  83. Terziću, reaguj!
     (acke, 22. avgust 2017 10:25)

    # Link komentara

  84. Kako su ga neki predstavili i mediji i navijači on sam igra. On sve sam radi... Pa da. Samu na stranu zivi bili pa videli Barsa rastura tim zbog Oktobra meseca i referenduma Katalonije
    (Milan, 22. avgust 2017 10:24)

    # Link komentara

  85. Za oe neznalice:

    za zadnjih 10 god Real je osvojio 4 titule spanske lige, barselona 5 i atletiko 1 , to je neko gazenje a ?
    Real je institucija za barselonu, u svakom smislu..
    Znas kad bi Rokica mogao da radi ovo sto Mesi tamo radi ?! Nikad !
    Mesi moze jos ovu i eventualno sledecu godinu odigrat dobro, vidjecemo kako ce vratit na fabricka podesavanja nakon njega..bice dje su bili prije Ronaldinja,obicni raspadi,to su vazda i bili...
    Pa ljudi broje neke Samper kupove u trofeje samo da bi prividno imali vise trofeja od Reala,zamislite kakav je to kompleks, plus zele da se odvoje,klasicni separatisti kao siptari.
     (Madridista, 22. avgust 2017 10:21)

    # Link komentara

  86. Polako ljudi. Vi odmah poverujete u sve sto procitate?
    (Weoneo, 22. avgust 2017 10:21)

    # Link komentara

  87. gledajuci protiv betisa , ova barsa je zivi ocaj , da nemaju mesija ne bi ni dobili utakmicu . treba covek ladno da prece u siti a onda barsa nece biti ni na nivou valensije , sevilje
     (kladzom do bola, 22. avgust 2017 10:18)

    # Link komentara

  88. Mesi, igracina, mora da tura nos i tamo gde mu nije mesto umesto da cuti i igra zasta je i placen... nikad on nece biti ko Maradona koji je igrao gde je hteo a ovaj ko ona cmizdra Lebron mora da ima super tim da bi igrao...
     (na sta je spao danasnji sport, 22. avgust 2017 10:15)

    # Link komentara

  89. Kako su se samo fanovi barce smejali citavo ovo vreme i mislili su da nikad nece doci kraj Mesijevoj barceloni i da ce on biti mlad i igrati vecno,al nije bas tako :) Apsolutno se slazem da je ova uprava barce kriminalna,dok je Real pogadjao sa kupovinom,oni su skroro sve promasili,ali barci treba remont citavog tima.Tu se ne radi samo o 2 ili 3 igraca. Mesi je na izdisaju,kao i Iniesta,xavia vise nema ,buskec nezainteresovan. Dakle ta zlatna generacija je odradila svoje. Mora se priznati,meni nije ni tesko jer imam i godina,da iako sam navijac Reala ,patilo se mnogo dugi niz godina,ali sad je kraj .Mesi ,koji je po meni bez premca najbolji igrac sveta ,i uz Maradonu verovatno najbolji ikad,priznali mi to ili ne, i on na kraju otisao ili ne,,dovela barca tog dembelea il ne, barceolona je opet donja. Doslo je vreme opet da Real dominira i mislim cak da ovo sto se desilo u super kupu je tek uvod sta ce im Real raditi u nego dogledno vreme. Smesno je porediti blaugranu sa Realom u ovom trenutku. Doslo je vreme da fanovi Reala opet uzivaju .sportski poz i nemojte da se srdite i prepucavate toliko,ipak je ovo samo fudbal .
    (milke, 22. avgust 2017 10:11)

    # Link komentara

  90. @Sve_o_svacemu
    Da tamo neki Argentinac nabija komplekse stanovnicima Balkana?Ono kad si ziva sprdnja i nemas vise od 19 godina.
     (Dag Kristi, 22. avgust 2017 10:10)

    # Link komentara

  91. jedino brat Messi ako sredi situaciju u Barsi
    (Stefan Spasovski, 22. avgust 2017 10:09)

    # Link komentara

  92. Kad Mesi (i njegov klan) uzme Barselonu pod svoje direktorovanje timom LeBrona u Klivlendu ce delovati smešno.
    (Branko Potezica, 22. avgust 2017 10:07)

    # Link komentara

  93. Sve o svacemu

    'Ajde nam objasni, molim te, kako moze da ti nabije komplekse osoba koju ne poznajes niti se bavi istim poslom? Bas bih voleo da znam.
     (zagor, 22. avgust 2017 10:04)

    # Link komentara

  94. Меси прошле сезоне имао око 35 голоца и 10-11 асистенција у лиги. Како управа врати? Доведе Валвердеа који је просчено водио Билбао и притом оде Нејмар, а стижу играчи као Паулињо. Андре Гомез, Алекс Видал, Алкасер, Лукас Дињ, Силесен. Апсолутно има право да се буни и тражи смену Бартомеуа. Док је председник клуба био Лапорт, освајали су све и свашта, избацивали играч из школе итд.
    (Реалан, 22. avgust 2017 10:01)

    # Link komentara

  95. A sta su oni mislili?Da dominiraju vecno?E,pa nece da moze.
     (Dag Kristi, 22. avgust 2017 10:00)

    # Link komentara

  96. ode covek u city
     (bex, 22. avgust 2017 09:59)

    # Link komentara

  97. Nekada simpatican deckic sa dugom kosicom i nevinim osmehom, a sada mangup sa isaranim telom i bradom. Nije to njegov pravi karakter vec je takav postao zbog novca i slave, a to je odlika malih ljudi. Ronaldo, s druge strane, oduvek bio isti, dominantna licnost bez tetovaza. Bez klanova, bez cmizdranja, kukanja, bez odustajanja od reprezentacije... Za mene ce najbolji uvek biti samo jedan.
    (chemistry, 22. avgust 2017 09:59)

    # Link komentara

  98. Mesi pokopace te veliki Kristijano Ronaldo i ove sezone. Mozes samo da sanjas zlatnu loptu
     (Mita, 22. avgust 2017 09:56)

    # Link komentara

  99. Mesi oduvek ima klan. Zato je i nula od coveka.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 22. avgust 2017 09:29)


    Mesi je tebi ocigledno odavno nabio komplekse i izvor je strasnih frustracija i nocnih mora i zato je uzitak citat tvoje izlive mrznje u komentarima koje govore nista i ni o cemu drugom:) u zdavlje !
    (Sve_o_svacemu, 22. avgust 2017 09:55)

    # Link komentara

  100. Izuzetno mi je drago što se ovo dešava.
    Kao i svako pomodaratvo,završiće se i ova era...neslavno...
    A najviše mi je drago zbog naših "navijača" blaugrane u koju su počeli da se kunu s pojavom Mesija(kome se inače,kao navijač Reala divim u fudbalskom smislu)...
    Barsa-moda...Real -istorija...
     (hmm, 22. avgust 2017 09:55)

    # Link komentara

  101. Zvezda je za Partizan Real sa primjesama Barse licno....
     (Dirigent, 22. avgust 2017 09:55)

    # Link komentara

  102. u tome je razlika između Reala i Barselone,nijedan igrač u RM ne sme da radi ovo što radi Mesi u klubu i reprezentciji!Pod maskom dobrog malog čoveka kadrira na svim nivoima....Ko se iole razume u fudbal zna da je klub iznad svega,pa nek je i pogrešno....Mali sujetan čovek u svakom smislu,očigleno.....
     (staford, 22. avgust 2017 09:53)

    # Link komentara

  103. nudi se zvezdi ali zasad nema ponude..
     (gzola, 22. avgust 2017 09:52)

    # Link komentara

  104. Javio se iskompleksirani Realovac kome je Mesi svojim majstorijama unistio detinjstvo.
    Ljudi, komentatoru @nista o nicemu je potrebno razumevanje, ljubav, podrska i strucno lice da ga pregleda.
    Deckic ocigledno ima probleme, a da nije svestan toga.

    Naravno da je Mesi nezadovoljan radom uprave, to vidi svaki objektivan ljubitelj fudbala i navijac Barse. Nije Mesi lud, mozda zna sta se dogadja iza vrata. Bartomeu gura Barsu u propast. Cini mi se da ce izgubiti funkciju predsednika.
    (Mesi je najbolji, kome se ne svidja neka place, 22. avgust 2017 09:51)

    # Link komentara

  105. I treba oterati onog Bartomeua covek ne zna da obavlja posao direktora zapustio la masiu.
     (BlaBla, 22. avgust 2017 09:51)

    # Link komentara

  106. Da da... Cela Srbija se druži sa Mesijem i zna da je nula od čoveka... Jadna majko
     (Predator, 22. avgust 2017 09:51)

    # Link komentara

  107. Ocigledno je da ljudi koji vode klub zadnjih godina prave grresku za greskom. Transfer politika barcelone je bila katastrofalna svo to vreme i rezultat svega je da ne mogu prismrditi trenutno ne samo evropskom vrhu nego i spanskom. Real ce ih pregaziti kao plitak potok bas kao sto je njih blaugrana gazila zadnjih 10 ak godina.Poptuno je razumljiv gnev navijaca i najuticajnijih igraca u klubu ,a to svakako jeste Mesi i verovatno je jedino pravo resenje da trenutna uprava kluba se smakne sa te pozicije jer ovo sto rade imam osecaj kao da s namerom unistavaju klub ,jer kako drugacije objasniti sve te silne promasaje u dvodjenju igraca ,kao i silne neuspehe u dovodjenju novih zvezda,i zadrzavanju svojih. Oduvek sam malo vise simpatisao Real u spaniji,verovatno mi to ostalo zbog Mijata,ali ruku na srce,ovo sto se desava barceloni je tuzno,tj nisam video ovakav strmoglav pad dugo.Verujem da im sledi kriza rezutata kao u onom periodu s pocetka 21 veka,kad su pod Reksacom,Anticem,pa onim Sera Ferrerom i Van galom bili bez titule 5 ili 6 godina. Jos kad bi otisao Mesi,to bi bio potpuni debakl. Mada i ovako izgledaju zaista veoma lose. Danas se mora imati kompletan tim,na svim pozicijama extra kvalitet.Pogledajte Real.Mozda jedna ili dve pozicije se i mogu slepat donekle,ali u Barceloni trenutno mozda samo 2 ili 3 igraca ustvari jesu top kvalitet,ovo sve ostalo nije vredno kluba takve velicine ,sto ih dovodi skroz van konkurencije za bilo kakav trofej.
    (Holandez, 22. avgust 2017 09:50)

    # Link komentara

  108. Мени нису јасни играчи, какав клан ти треба да имаш као играч. Твоје је да играш фудбал, и за то си плаћен, а не водиш клуб.
     (Miroslav, 22. avgust 2017 09:49)

    # Link komentara

  109. ljudi, nije bilo toalet papira u wc i messi se pozalio u kom pravcu ide klub jer ne moze to tako
     (navijac, 22. avgust 2017 09:49)

    # Link komentara

  110. konacno!
     (neutralni felsh, 22. avgust 2017 09:49)

    # Link komentara

  111. Da su pametni da ga odma prodaju, ne zbog klana, nego uopste. Da uzmu 300 milki pa da prave nov mlad tim dok mogu, sad svi imaju para i niko nece da prodaje najbolje. Covek ima 31. Svakako nece nista osvojiti sa ovakvim timom.
     (baja, 22. avgust 2017 09:48)

    # Link komentara

  112. Меси примадона. Најпрецењенији фудбалер
    (Мики, 22. avgust 2017 09:39)

    # Link komentara

  113. Da nešto škripi govori i činjenica da su i igrači Barselone nezadovoljni situacijom u klubu. Sa druge strane, igračima Reala ne pada na pamet da razmišljaju o nekom drugom klubu.
    Voleli Real ili ne, u pitanju je kraljevski klub, Barsa je nešto drugo.
     (Vitez Koja, 22. avgust 2017 09:39)

    # Link komentara

  114. ne znam, moj komentar je 'stop modernom fudbalu!' ili tako nešto...
     (Alessandro NESTA#13#, 22. avgust 2017 09:37)

    # Link komentara

  115. ni vama nije mesto tu....zgrcete milione, a ne znate da beknete. .
     (mr o, 22. avgust 2017 09:35)

    # Link komentara

  116. Mesi oduvek ima klan. Zato je i nula od coveka.
     (nista o nicemu, 22. avgust 2017 09:29)

    # Link komentara