1. Boze, kakva izjava!? Pa, naravno da niko nije otkazao kad su klinci u pitanju. Sto bi otkazao, da bi isao na more sa roditeljima ili na rekreativnu nastavu? Neozbiljna izjava.
    (Todor, 22. avgust 2017 10:29)

    # Link komentara

  2. @despot


    da si napisao gurovic pa da te 80% podrzi....ovako covek osvojio medalju i .
     (svesemsrba, 22. avgust 2017 07:48)

    # Link komentara

  3. jad i beda sve u jednom.ne bi mi bilo krivo i zao da ne znam da u ovoj generaciji nema bolje dece al kome da pricam jedino vetru. guraju se deca koja za sada veze nemaju a posle ce neko da pljuje jednog jokica koji jeste nastupao za mega leks ali je dosao tamo samo zbog jednih novina i statistike koja je napisana u njima. ima more dece koja rade marljivo a niko iz saveza za ovih osam godina koliko ja laik pratim kosarku u tom uzrastu nije dosao da ih gleda. sram vas bilo!!!!
     (dobro je ali hvala bogu neće drug Laki m ja., 22. avgust 2017 00:57)

    # Link komentara

  4. A gde su vam Nakic,Pokusevski i Misljenovic ??? Ako ih niste pozvali na pipreme , onda dokazujete samo da ste kao kosarkaski savez skroz nesposobni, sa samo ta tri igraca kao pomoc ostalim igracima , reprezentacija bi bila duplo jaca i verovatno bi osvojila zlatnu medalju. Moguce je da su vam oni otkazali ali vi to krijete.Da su ova deca dozivela nesupeh na EP, verovatno biste pevali drugu pesmu.
    (Miki, 21. avgust 2017 23:09)

    # Link komentara

  5. @despot
    zasto ne zasluzuje? ja prvi put cujem za ovog coveka ali me zanima zasto ne zasluzuje da vodi reprenzetaciju ako vec pravi dobar rezultat...
     (fijamica, 21. avgust 2017 20:53)

    # Link komentara

  6. Cestitke nasoj u16 reprezentaciji... kakvi smo ljudi,pa ja ne mogu da verujem. u sve sto je vezano za reprezentaciju ukljucujemo klubastvo i svaki rezultat merimo kroz to da li je neko iz zvezde ili partizana. podsmevamo se sopstvanim rezultatima, a imamo jedan od najboljih sistema za rad i pracenje reprezentativnih kategorija. mnogi bi se menjali sa nama, prekopirali to sto radimo, ali neeee.... nama je bitno iz kog kluba dolazi trener, operativac i sl. Nevezano za ovu temu, onoliko pljuvanje Bogdana, podsmevanje nekim drugim igracima, a svi oni odabrali da leto provedu nastupajuci za svoju zemlju,umesto da su na nekim egzoticnim ostrvima,itd... i ovde, onaj talog ljudi,obicno u zivotu potpuno neuspesni kritikuju one koju su mnooooogo uspesniji i mnogo priznatiji van Srbije nego ovde.... ma mi i ne zasluzujemo da nam kao naciji bude bolje,jer prvo sebe ne znamo da cenimo...
     (el_darinjo, 21. avgust 2017 20:31)

    # Link komentara

  7. Bravo decaci!
    (Aleksandra, 21. avgust 2017 18:49)

    # Link komentara

  8. Na stranu klubaska prepucavanja, ovaj lik ne treba da vodi nijednu reprezentaciju.
     (Деспот, 21. avgust 2017 18:44)

    # Link komentara

  9. Sacekaj da porastu pa ce i oni kao "matori"
     (vlada, 21. avgust 2017 18:34)

    # Link komentara

  10. Svaka čast.
     (Car, 21. avgust 2017 18:23)

    # Link komentara