1. pogledajte jos jednom snimak, sut iz neizgradjene pozicije, totalno nerezonski, 6 sec pre kraja, volim ga kao brata, ali zeznuo je poslednji napad.
     (brzeprugesrbije, 20. maj 2017 12:14)

    # Link komentara

  2. kakva temka... vrhunska borbenost. samo, da se primenjuje sudjenje iz kls bilo bi jedno 120 bacanja.
     (i feel devotion, 20. maj 2017 10:40)

    # Link komentara

  3. Ne znam kako vama izgleda ali meni je jadno ovo igranje na jednu pobedu. Posle toliko meceva tokom godine, cetvrfinala na 3 pobede, pa onda velika pauze do final 4, neozbiljno mi deljuje ovo zbrzavanje na jednu pobedu, narocito kada su protivnici izjedanceni.
    (kap.dragan, 19. maj 2017 19:30)

    Mislim da se F4 od pocetka igra na jednu pobedu i zasto bi se to menjalo? Zasto se onda i finale ne utakmice u svim sportovima ne igraju na dve pobede nego na jednu? To i jeste poenta, da celu sezonu stavis u tu jednu utakmicu i za nju se pripremis najbolje sto mozes. Teren je u vecini slucajeva neutralan i onda i zasto bi se igralo na dve pobede? Mozda Partizan ne bi bio sampion Evrope da se polufinale igralo na dve pobede. Kako je tako je. Kako je za jedne tako i za druge. Nikome nije lakse ili teze. Do juce su svi bili ubedjeni da CSKA osvaja ili makar igra finale, to bi mozda i bilo tako da se igra na 2 utakmice ali poenta je u tome da u toj jednoj utakmici das sve od sebe za to finale.. Ispostavilo se sinoc da je Oly vise zeleo i zasluzeno su prosli.
    (drug Boban, 20. maj 2017 09:21)

    # Link komentara

  4. Teodosić je bio najbolji igrač CSKA. Kraj priče...
    (paja, 20. maj 2017 03:49)

    # Link komentara

  5. da im teo nije igrao povredjen izgubili bi 20 razlike a vi pljujete po nasem kapitenu....pi...kopa..nici
     (lerma, 20. maj 2017 00:17)

    # Link komentara

  6. do juce neprijatelj broj 1, a danas heroj crvene tople brace..
    eh karma :)
    (wer, 20. maj 2017 00:06)

    # Link komentara

  7. Ma pusti. To su oni zadnjosutevci. Mozes da das 100 poena al ako ne pogodis za pobedu onda dzaba. Zadnjosutevci ne racunaju 39 minuta kosarke, bitan je samo zadnji minut.
    (qqqq, 19. maj 2017 22:05)
    Poenta je pobediti,a ne nabijati sebi statistiku.Postoje dobri igraci,koji pomazu drugima da budu bolji(Lazic,Kalinic),postoje vazni igraci(Simonovic,Macvan),postoje odlicni igraci(Stojakovic,Divac...),postoje igraci koji daju prelomne koseve(ne mora to da bude zadnji kos,vec onaj koji lomi mec-Bodiroga)i postoje vineri(Djordjevic)koji daju pobednicki kos.Spanulis je i onaj koji lomi mec ali i viner igrac i nije bitno koliko je kosa dao,vec KADA.Jer NIJE ISTO dati 30 kosa kad ti ekipa vodi ili gubi mec,i dati kos kad ti protivnik dise za vratom ili kad juris rezultat.A CSKA je meka ekipa,nemaju vatre.Oly je zaista strasna takmicarska ekipa,pobede te a ne znas kako.Real ne zna da igra egal utakmice.Fener ako sad ne iskoristi domaci teren i momentum igraca,nikad nece.Kapa dole za Kalinu-drzao je ekipu u igri,imalo ga je svuda u statistici ali i kad je bitno.Teo je vise umetnik kosarkaski nego sportista,i ne,on nije za NBA,nema misice za to.BB je u jednom trenutku skoro posrtao na terenu,Kalina kao da nije igrao 38 min!
    (analiza, 19. maj 2017 23:43)

    # Link komentara

  8. (analiticar_amater, 19. maj 2017 21:34)

    Ma pusti. To su oni zadnjosutevci. Mozes da das 100 poena al ako ne pogodis za pobedu onda dzaba. Zadnjosutevci ne racunaju 39 minuta kosarke, bitan je samo zadnji minut.
    (qqqq, 19. maj 2017 22:05)

    # Link komentara

  9. Karma...
     (Jorgos Printezis, 19. maj 2017 21:39)

    # Link komentara

  10. Sam si sebi skočio u usta, tj sam sebe demantvao! Teodosič nije pogodio KLJUČNU trojku, ključni šut meča! A jeste pogodio pre toga trojku, ali to nije bio KLJUČNI šut meča!
    (baki zemunac, hrvojin komšija, 19. maj 2017 20:49)

    Nisam ja sam sebe demantovao niti uskocio sebi u usta, nego je neophodno procitati komentar na koji odgovaras. Dakle, decko je izneo tvrdnju da bi CSK bez Tea osvojila ko zna koliko jos titula jer on masi kljucne suteve, previdjajuci pri tom da bez Tea u timu uopste ne bi ni bili u prilici da se bore za titule. Kad je rezultat tesan, kljucan je svaki poen na utakmici, pa i onaj pogodjen u prvoj cetvrtini. Teo je svojom igrom drzao CSK u utakmici i doveo ih u priliku da uopste sutiraju za produzetke ili pobedu. Promasio je taj jedan sut ali je pre toga pogodio gomilu isto tako vaznih suteva, i sta sad? E sad, posto je neophodna elementarna pismenost i inteligencija da bi se razumelo procitano, verovatno sam odgovorio u prazno. Gde bi CSK bio u ovoj utakmici da nije bilo Tea? Nakantao bi ih Oli 15 razlike. Pa vi izvolite pljujte decka.
    (analiticar_amater, 19. maj 2017 21:34)

    # Link komentara

  11. @bole bgd
    A sto ostali njegovi saigraci nisu lepo davali dovoljno koseva pa da ne dodju u situaciju da moraju da ih "gubitnik" Teo vadi u zadnjim sekundama,najskiplji su tim u Evropi a ocekuje se da im Teo radi sve,begaj ti Milose lepo u NBA,a kao sto neko rece dole po onom sto neki pisu ispade Robert Ori najveci NBA igrac,dzaba vam trosenje tastature niste ni za vazduh
    (nadnicar, 19. maj 2017 21:24)

    # Link komentara

  12. (kap.dragan, 19. maj 2017 19:30)

    To je draž, da i autsajder ima sansu svoju a ne da pobedjuje samo suvi kvalitet. U takvim mecevima se stvaraju heroji i legende. Jel mozes da zamislis trojku Kecmana i onda posle toga treba da se igraju jos 2-3 utakmice?? Jedan šut da reši finale i da se udje u istoriju.

    (MidRange, 19. maj 2017 19:34)

    Besmislia, na F4 ne dolaze autsajderi.
    (kap.dragan, 19. maj 2017 21:13)

    # Link komentara

  13. Sam si sebi skočio u usta, tj sam sebe demantvao! Teodosič nije pogodio KLJUČNU trojku, ključni šut meča! A jeste pogodio pre toga trojku, ali to nije bio KLJUČNI šut meča!
    (baki zemunac, hrvojin komšija, 19. maj 2017 20:49)

    Nije on luzer zato sto je promasio, nego sto se deklarisao kao veliki zvezdas, zato ga hejtujete. Ovde se sve svodi na navijacka prepucavanja. Nema veze sto je bio najefikasniji, sto su De Kolo i Hajs skroz zakazali, on je luzer. Nema veze sto je pogodio trojku na pola minuta pre kraja, trebao je da da bar jos dve. Nema veze sto nas je bas on vodio do dva srebra na olimpijadi i svetskom, on je luzer. Ne Bogdan, nego on. Samo jednu EL osvojio, ma sramota. Bogdan nas je unakazio protiv Litvanaca u polufinalu, sve je promasio. Jel zbog toga luzer?
    Naravno da nije, ali kod nas se sve svodi na mrznju izmedju Zvezde i Partizana.
     (Sever, 19. maj 2017 21:10)

    # Link komentara

  14. Vala da znas. Od 22.marta sve naopako, al nije to zbog podrske, vec zbog inata, vraca se to meni uvek. Sta da radim kad su mi se smrkli.
     (anica, 19. maj 2017 21:10)

    # Link komentara

  15. Anice, koga ti podrzavas, sunovrat mu ne gine. Bolje promeni taktiku? :)
    (P R I N T E Z I S, 19. maj 2017 20:59)

    # Link komentara

  16. Nando ih upropastio. Silovao ulaze u tri napada za redom, i to totalno neorganizovano. Onda Grci preuzeli kontrolu. Theo je rezonski probao onu trojku za vođstvo, na 8 sec, jer je bio otvoren šut, i nepostavljena odbrana. Jedini propust mu je promašeno jedno bacanje, ali i Bili je promašio... Da ne beše Thea, Oly bi meč mnogo ranije rešio.
    Hajnc neprimeta, De Kolo loš.
    To je razlog poraza.
    (SrbEUin, 19. maj 2017 20:38)

    Mnogo Theo, mnogo započeo!

    :) :) :)
    (milos, 19. maj 2017 20:55)

    # Link komentara

  17. Teo je u zivotu samo jednu bitnu utakmicu odlucio.Protiv spanaca. Tesko da ce u NBA jer se trazi igra i u odbrani. Preko njega curi
     (nikola, 19. maj 2017 20:55)

    # Link komentara

  18. ovo je sve normalno u duelima ova dva tima u F4
    (djomla, 19. maj 2017 20:52)

    # Link komentara

  19. Bravo!
    (Ja, 19. maj 2017 20:52)

    # Link komentara

  20. Vidis, da nisu imali u timu Tea ne bi uopste ni dosli u situaciju da ih jedan sut deli od finala/titule. Jel mozes da razumes tu cinjenicu? Da nisu imali u timu Tea, Oli bi ih oprao jedno desetak, petnaest poena razlike i te zadnje lopte ne bi ni bilo. Najbolji igrac CSK i verovatno najbolji igrac u Evropi a ti kazes da bi bez njega osvojili sta? I pre toga je pogodio trojku za izjednacenje, znaci da moze da pogodi kad se lomi rezultat.
    (analiticar_amater, 19. maj 2017 20:37)

    Sam si sebi skočio u usta, tj sam sebe demantvao! Teodosič nije pogodio KLJUČNU trojku, ključni šut meča! A jeste pogodio pre toga trojku, ali to nije bio KLJUČNI šut meča!
    (baki zemunac, hrvojin komšija, 19. maj 2017 20:49)

    # Link komentara

  21. Ne ide Teo u NBA da rešava utakmice. Odlična partija u svakom slučaju.
    (Ray Donovan, 19. maj 2017 20:43)

    # Link komentara

  22. Sad kao Teo je kriv što je promašio poslednji napad a nisu krivi ostali saigrači koji već dva meseca ne mogu da se povežu
     (oezwqb, 19. maj 2017 20:41)

    # Link komentara

  23. Nije CSKA izgubio zbog Teodosića ili De Koloa, nego lošeg skoka kada se utakmica lomila. Usudio bih se da kažem da je Iturdis, koji je možda i najbolji trener u Evropi, "prodao" utakmicu jer je predugo držao Ogustina na parketu, kao i Hrijapu na klupi dok je Olimpijakos sredinom poslednje četvrtine mašio trojke i hvatao skokove koje su kasnije konvertovali. Čini mi se 6 skokova u napadu u poslednjoj četvrtini što je zaista previše! I sa +5 i napadom, CSKA ulazi u egal. Neverovatno da tako ozbiljan klub ne zna da zatvori utakmicu. Nisu to znali ni sa Dudom na klupi, ni sa Kazlauskasom, ni sa Mesinom, a evo sada ni sa Iturdisom. I ono što su prošle godine uzeli, zamalo su prokockali 20 razlike. Žao mi onog Vatutina, nije njemu lako.
    (Jim Beam, 19. maj 2017 20:39)

    # Link komentara

  24. Nando ih upropastio. Silovao ulaze u tri napada za redom, i to totalno neorganizovano. Onda Grci preuzeli kontrolu. Theo je rezonski probao onu trojku za vođstvo, na 8 sec, jer je bio otvoren šut, i nepostavljena odbrana. Jedini propust mu je promašeno jedno bacanje, ali i Bili je promašio... Da ne beše Thea, Oly bi meč mnogo ranije rešio.
    Hajnc neprimeta, De Kolo loš.
    To je razlog poraza.
    (SrbEUin, 19. maj 2017 20:38)

    # Link komentara

  25. Teodosić, to sam pisao mnogo puta, je bio i ostao večiti gubitnik! Kao i Vlade Divac! Mogu da budu najbolji na terenu, ali zadnjih 3 minuta, kada se utakmica odlučuje, ja bi ih uvek držao na klupi!
    Teo je pogodio onu "čuvenu" trojku Špancima i kraj! Umesto da doda loptu nekom od dvojice svojih suigrača koji su bili ispred njega, pa sa dvokom da izjednače, ON, po ko zna koji put u poslednjem minutu šutira za trojku iz nemoguće situacije! CSKA bi imao bar još dve titule prvaka Evrope, da nisu imali u timu Tea!
    (bole bgd, 19. maj 2017 20:19)

    Vidis, da nisu imali u timu Tea ne bi uopste ni dosli u situaciju da ih jedan sut deli od finala/titule. Jel mozes da razumes tu cinjenicu? Da nisu imali u timu Tea, Oli bi ih oprao jedno desetak, petnaest poena razlike i te zadnje lopte ne bi ni bilo. Najbolji igrac CSK i verovatno najbolji igrac u Evropi a ti kazes da bi bez njega osvojili sta? I pre toga je pogodio trojku za izjednacenje, znaci da moze da pogodi kad se lomi rezultat.
    (analiticar_amater, 19. maj 2017 20:37)

    # Link komentara

  26. @ okeee - Zašto si siguran da su ovo Srbi što pljuju Tea ? Ili da su baš svi Srbi ?
     (VEČITI DELIJA, 19. maj 2017 20:36)

    # Link komentara

  27. @ koma - Pa kako znaš da je odlična ako je nisi gledao ?
     (VEČITI DELIJA, 19. maj 2017 20:32)

    # Link komentara

  28. @Beljo
    Taj isti covek( Teo) je iz povrede izasao na teren i bio najbolji pojedinac.
    (bagzi, 19. maj 2017 20:32)

    # Link komentara

  29. Bravo Oly, nisam ni sumnjao!
     (BBRS, 19. maj 2017 20:27)

    # Link komentara

  30. Браво за нашу браћу и кумове!
    Честитке и пуна подршка свих нормалних навијача Црвене Звезде!
    (кати магико, 19. maj 2017 20:27)

    # Link komentara

  31. Dobra partija Teodosica, najbolji je bio na terenu..sut se pogodi ili promasi, to je momenat. Cska je izgubio utakmicu pre svega ocajnim pokrivanjem ofanzivnog skoka, sve dok u igru nije usao Hrijapa, a to je bilo tek u zadnjoj cetvrtini, grci su pokupili gomilu ofanzivnih skokova, imali po 2-3 uzastopna napada koji su se zavrsavali uglavnom trojkom...to ih je drzalo iznad vode celu utakmicu, bez toga bi se Cska odlepio na +20..Augustin je prilicno lose resenje po meni, imao je minutazu koju ne zasluzuje, takodje, Dekolo je masio 2 uzastopna napada pred kraj gde je drzao loptu po 20 sekundi...Olimpijakos se jos jednom pokazao kao ekipa koja ima m.da...koliko god ih guras pod vodu, njima je glava gore....Svaka im cast zaista..Nemam neke preterane simpatije ni prema jednima ni prema drugima, pa sam malo vise navijao za Cska zbog Tea.
    (Grahund, 19. maj 2017 20:23)

    # Link komentara

  32. Odlicna utakmica, iako je nisam gledao.
     (koma, 19. maj 2017 20:22)

    # Link komentara

  33. Teo je jedini bio na nivou veceras,ali je ispao tragicar,i to ne samo zbog poslednjeg suta.Setite se poslednjih napada u drugoj i trecoj crtvrtini,dva nerezonska suta i promasaja Tea i Oly daje dve trojke..to su 6±6 poena!!!Siluje cesto,u odbrani ga nema, moze da ode u NBA,ali moje je misljenje da ce puci tamo..
     (Đorđević Marko, Niš, 19. maj 2017 20:21)

    # Link komentara

  34. Teodosić, to sam pisao mnogo puta, je bio i ostao večiti gubitnik! Kao i Vlade Divac! Mogu da budu najbolji na terenu, ali zadnjih 3 minuta, kada se utakmica odlučuje, ja bi ih uvek držao na klupi!
    Teo je pogodio onu "čuvenu" trojku Špancima i kraj! Umesto da doda loptu nekom od dvojice svojih suigrača koji su bili ispred njega, pa sa dvokom da izjednače, ON, po ko zna koji put u poslednjem minutu šutira za trojku iz nemoguće situacije! CSKA bi imao bar još dve titule prvaka Evrope, da nisu imali u timu Tea!
    (bole bgd, 19. maj 2017 20:19)

    # Link komentara

  35. Zaista je zadovoljstvo biti deo ove EL, 16 najboljih timova Evrope, svak sa svakim.
    Od 4 ucesnika dobili smo 3 i nesrecno izgubili od Olimpijakosa. Jedva cekam novu sezonu i novo kidanje sa velikanima evropske kosarke.
     (Cutacemo jedan minut, 19. maj 2017 20:19)

    # Link komentara

  36. Kako bese ono, Teodosica nema na velikim utakmicama?(Ivan, 19. maj 2017 18:20)


    Ivane , Ivane , Ivane sačekaj kraj utakmice.... Naravno da Teodsića ima na velikim utakmicama, večeras 22 poena i odličnba igra...Ali ono gdje ga nema a npr. Spanoulisa ima je završetak utakmica posebno zadnji minut...Kad je Spanoulis pogodio večeras prvu trojku?A Teodosić u neizvjesnim završnicama ima samo onu trojku protiv Španije , ali on uporno hoće da rješava utakmice i bude heroj...Promašena trojka i slobodno bacanje u zadnjoj minuti, tako slično je bilo i onda protiv Olympiakosa kad su vodili 19 razlike i izgubili , tada jhe mislim promašio 2 slobodna bacanja u zadnjoj minuti....Inače KATASTROFALNO sudjenje , na nivou amatera..
    (Davidoff, 19. maj 2017 19:50)

    A napad pre toga si nekako slucajno preskocio da primetis da je dao trojku za izjednacenje, tu sam te provalio da si najobicniji pljuvac, i nije promasio oba slobodna bacanja nego jedno. Ti si se nasao tu kao da budes objektivan, onda uzmi sve cinjenice sa utakmice, a ne selektivno kako tebi odgovara kako bi ga popljuvao.
    (Ivan, 19. maj 2017 20:19)

    # Link komentara

  37. Najjaci utisak zastava Srbije u publici gde su smesteni navijaci Olimpijakosa.
    Inace Cska odlicno odigrao tekmu tokom citavog meca i onda se pojavi trenutak magije crveno belih koji ne da su nabili komplekse vec su ih zatvorili za sva vremena da u skorijoj buducnosti tesko da ce uspeti da ih pobede na fajnal foru. Itudis je prihvatio mirno poraz na kraju al' svesno da je vec jednom uzeo evroligu pa otud malo razlog spokojnosti nego prosle godine.
    (Posmatrac, 19. maj 2017 20:19)

    # Link komentara

  38. Kada je govorio Novosel da Teo nema srce sampiona, svi ste ga tada nazivali smijesnim... Covjek koji sutira slobodna tokom sezone 92-3 procenta masi odlucujuce tako sto jedva dobaca.
    Uvijek jaki tim i samo jedna EL. Na produzetke.
     (Kralj Beljo, 19. maj 2017 20:16)

    # Link komentara

  39. Teodosić je dobar igrač, ali nikad , nikad neće pripadati onom kremu evropskih kosarkasa (da ih ne nabrajam sad) i to je razlog sto neće u NBA.
    (Kakogod, 19. maj 2017 20:16)

    # Link komentara

  40. Cska navukao ozbiljne komplekse od Oly.
    Treci poraz na fajnal foru!
    Sansa za Fener i Real da imaju laksi posao u finalu.
    (neko iz mase, 19. maj 2017 19:56)

    Cetvrti poraz (2012, 2013, 2015, 2017). A "laksi posao" je trebalo da ima i Real 2013. kad ono medjutim...
    (Terenac, 19. maj 2017 20:15)

    # Link komentara

  41. Spanulis igracina to svi znaju i car zavrsnica moj omiljeni igrac hvala mu sto postoji tacno znam da ce trojku dati a do tad sut za 3 0od5 e to je igracina.Braco moja al Papanikolau najvazni igrac danas po meni kad niko kosa nije mogao dati on jeste trojke i to dve u 3cetvrtini Macaris isto odlican onda Agravanis zver kakve trojke kakvi skokovi Grin ocajan ceo mec al kad treba majstor kakva trojka kad je bilo nereseno al mu vera na 76/76 trojka vredna pobede napred OLi do pobede .
    (milenko, 19. maj 2017 20:14)

    # Link komentara

  42. Kako bese ono, Teodosica nema na velikim utakmicama?(Ivan, 19. maj 2017 18:20)


    Ivane , Ivane , Ivane sačekaj kraj utakmice.... Naravno da Teodsića ima na velikim utakmicama, večeras 22 poena i odličnba igra...Ali ono gdje ga nema a npr. Spanoulisa ima je završetak utakmica posebno zadnji minut...Kad je Spanoulis pogodio večeras prvu trojku?A Teodosić u neizvjesnim završnicama ima samo onu trojku protiv Španije , ali on uporno hoće da rješava utakmice i bude heroj...Promašena trojka i slobodno bacanje u zadnjoj minuti, tako slično je bilo i onda protiv Olympiakosa kad su vodili 19 razlike i izgubili , tada jhe mislim promašio 2 slobodna bacanja u zadnjoj minuti....Inače KATASTROFALNO sudjenje , na nivou amatera..
    (Davidoff, 19. maj 2017 19:50)

    Pa dao je trojku za izjednacenje u poslednjih 30 sekundi, o cemu ti pricas!?
    (Ivan, 19. maj 2017 20:13)

    # Link komentara

  43. Spanulis nije normalan ono sto taj covek, ili Supermen, radi je za posmatranje kada je postigao 3 na 2 minuta do kraja prestao sam da gledam jer nije bilo svrhe, odmah se znalo da ce odvesti Olimpijakos u finale! Krivo mi je zbog Tea ali Biliju svaka cast zasluzio je i titulu!
     (Kol, 19. maj 2017 20:12)

    # Link komentara

  44. To je jednostavno olimpijakos
     (ZPG, 19. maj 2017 20:11)

    # Link komentara

  45. Teo TRAGICAR? A,De KOlo nije jer je promasio sve u 4.cetvrtini? Ispade da je tragicar ko promasi sut 20 sekundi do kraja,iako je igrao briljntnu utakmicu povredjen...Ma,dajte
    (doktor, 19. maj 2017 20:10)

    # Link komentara

  46. Dovoljno je procitati komentare na ovu vest da bi se videlo koliko smo mi bolesna nacija, sami sebi najveci neprijatelji. Pojedinci jedva docekase da pljuju po Teodosicu a covek veceras najbolji igrac CSKA. Isto ce tako biti po Bogdanu, ako fener izubi.


    Ne pljuje se Teodosić što je izgubio , nego što je po ko zna koji put uzimao odlučujući šut i promašio.... Svako ko se bavio košarkom i gleda utakmice , obožava Teodosića i njegovu igru , pogotovo asistencije.. Ali su ČINJENICE DA JE UŽASAN IGRAČ U ZAVRŠNICAMA,,,I večeras je igrao strašno , sipao je trojke u samo dno mrežice , čak i odličnu odbranu je igrao za svoje fizičko stanje....I vodio je ekipu 39 minuta , ali ....Ko će pamtiti njegova 22 poena??Pamtiće se da je promašio slobodno bacanje u zadnjoj minuti i trojku za pobjedu....I tako godinama...Ko ih je prošle godine izvukao?
    (Davidoff, 19. maj 2017 20:10)

    # Link komentara

  47.  "Teodosić u neizvjesnim završnicama ima samo onu trojku protiv Španije , ali on uporno hoće da rješava utakmice i bude heroj.."

    A Slovenija 2009, Australija olimpijada i da ne nabrajam, ali Spanulis je za finise tata
     (NebaCar, 19. maj 2017 20:10)

    # Link komentara

  48. Samo je jedna Jugoplastika. 3x zaredom šampioni :)
    (Misterno, 19. maj 2017 20:07)

    # Link komentara

  49. @Rade A kog to nivoa? Vauu svaka cast daje prvu trojku u cetvrtoj cetvrtini pred kraj, bog kosarke! Teova 22 su nebitna, al Spanulisovih 5 poena pred kraj je bogovsko! Sine utakmica ima 70-100 poena po ekipi, gde bi bio CSKA bez njegovih poena? To je kao da si rekao Robert Ori je legenda, LeBron nikad nece biti na njegovom nivou! Neko mora da igra celu utakmicu, a neko sluzi za suteve u zadnjoj sekundi itd. A inace Teo uopste nije los u zadnjim napadima, kako ga neki predstavljaju..
     (a, 19. maj 2017 20:06)

    # Link komentara

  50. Bravo Srbende, ajde pljujte Teodosica sto je uprsko na kraju, vi ste strucnjaci za sve i svasta i u sve se razumete! Jedan Itudis mu aplaudira i ohrabruje za potez bez obzira sto je to znacilo poraz, ali ne, gle cuda, Srbi, najveci strucnjaci u univerzumu ce sada da objasne kako Milos nema srca za zavrsnice... Kao pogodio samo protiv Spanije... Pa i to je dovoljno da ostane upamcen za sva vremena, a ursdio je neuporedivo vise... Sta ste uradili u zivotu vi koji ga pljujete, a sto je donelo nesto dobro siroj zajednici... Pokrite se usima, swdite u fotelje i cepajte zajecarca, za Tea se ne brinite!
     (okeee, 19. maj 2017 20:04)

    # Link komentara

  51. Ofanzivni skok Oly presudio.
     (BeKo, 19. maj 2017 20:04)

    # Link komentara

  52. Daj ljudi Teo je i povređen bio najbolji ubedljivo u svojoj ekipi! Ispade sada da je Teo izgubio meč? Bio je dosta usporen i nije pravio nagle pokrete i opet bio najbolji. Onaj Grin iz Oli sve što je bacio je promašio i to se prilično ispucavao i na kraju ubode najvažniju trojku na meču. Po vama ispada da je on bio bolji od Tea? Skok i voljni momenat su presudili utakmicu jer je Oli imao veću želju.
     (Džoni, 19. maj 2017 20:04)

    # Link komentara

  53. Dovoljno je procitati komentare na ovu vest da bi se videlo koliko smo mi bolesna nacija, sami sebi najveci neprijatelji. Pojedinci jedva docekase da pljuju po Teodosicu a covek veceras najbolji igrac CSKA. Isto ce tako biti po Bogdanu, ako fener izubi.
    (Nikola, 19. maj 2017 19:51)

    Slazem se da je veceras bio najbolji, ali je bio i tragicar. Onaj sut za 3 mu nije trebao na kraju jer su imali dovoljno vremena da odigraju napad za produzetak. Moje misljenje je da je srljao u toj situaciji inda je mogao da nadje bolja resenja.
     (Petar, 19. maj 2017 20:04)

    # Link komentara

  54. Ne znam kako vama izgleda ali meni je jadno ovo igranje na jednu pobedu. Posle toliko meceva tokom godine, cetvrfinala na 3 pobede, pa onda velika pauze do final 4, neozbiljno mi deljuje ovo zbrzavanje na jednu pobedu, narocito kada su protivnici izjedanceni.
    (kap.dragan, 19. maj 2017 19:30)

    Tako je druže ,to ja govorim godinama. Čelnici Eurolige svake godine menjaju format izmišljaju nešto novo neki novi sistem igranja u toku sezone da bi bila zanimljivija liga ali niko ne spominje promenu najglupljeg pravila u istoriji tog F4 kao da je Sveto Pismo. Ne sme niko ni da predloži da se ukine ta glupost posle toliko odigranih mečeva da se najvažniji susreti polufinala i finala igra na samo jednu utakmicu. Zamislite sad da Golden State i San Antonio i na drugoj strani Cleveland i Boston igraju jednu utakmicu. Smejurija živa.
    (dakiliz, 19. maj 2017 20:03)

    # Link komentara

  55. Pobedi Olimpijakos i pored prilicno loseg sudijskog kriterijuma. Milutinov solidan, sa njim na parketu je Olimpijkos igrao dobro i uglavnom stizao razliku. CSKA jako losi pod pritiskom. Teodosic maltene jedina svetla tacka iako je igrao povredjen. Napred Olimpijakos do titule.
    (vasilije, 19. maj 2017 20:03)

    # Link komentara

  56. Teodosic postao kao Kari ima napad za produzetke ali on trci da sutne trojke iz teske pozicije i na kraj izgubise.
    (senad, 19. maj 2017 20:03)

    # Link komentara

  57. F4 mora da postoji,nikakav plej of.Bas u toj jednoj utakmici kada je sve ili nista veliki igraci pokazuju zasto su to.Zato Spanulis u zadnjih 5 minuta pogadja sve,a De Kolo izgleda izgubljeno.
    (max, 19. maj 2017 20:01)

    # Link komentara

  58. drazen petrovic,a.djordjevic min 3o koseva zabili bi ovakvom olimpijskosu,teo min 10 put promasuje bitan sut za cska u karijeri .volim ja tea ali te bajke o njemu su smesne ,za njega je bolje da i dalje prodaje fore u evropi,kakav nba
     (bubuljica, 19. maj 2017 20:00)

    # Link komentara

  59. TEO najbolji ubedljivo kod CSKA.De kolo potrosio dva napada na besmislen nacin u zavrsnici... CSKA nema akcije kada se lomi utakmica,nema nikakvu ideju.. Ili DeKolo zaglavinja ili Teo sutira ...
    (satelit, 19. maj 2017 20:00)

    # Link komentara

  60. Opet taj Spanulis kad je najteze,sva cast Oli,srecno u finalu.
    Grobar.
     (Gargamel, 19. maj 2017 19:59)

    # Link komentara

  61. Teo odličan sve do onog poslednjeg šuta, malo je zbrzao i panično sve to odradio mogao je možda malo da prikoči ali lako je sada biti pametan. Olimpijakos luda ekipa, navijao sam za Cska zbog Tea ali šutirali su sjajno za 3, kad god je trebalo da se odvoje Oli bi ih stigao sa nekom trojkom, Bili najbolji kad najviše treba, sa druge strane nije niko imao da se isprsi kad treba, Teo je zabio onu trojku ali trebao je još neko da pomogne. Cska sada već ima ozbiljan "neizlečiv" kompleks od Olimpijakosa, ono što im treba je ta prisebnost u odlucujucim trenucima koju gube u takvim situacijama, ona ishitrena trojka Tea je čist primer, čak i da je dao ostalo bi još 6 sekundi, to je sasvim dovoljno da se preokrene i to da je i pogodio ne bi ništa rešio. Nadam se da Fener dobija pa da mi finale bude zanimljivije.
     (Larry, 19. maj 2017 19:58)

    # Link komentara

  62. Ne pratim mnogo kosarku ali da neko pljuje Tea i da sebe naziva srbinom? Ajde bre sikter odavde.
     (Liverpool Man, 19. maj 2017 19:58)

    # Link komentara

  63. Ne moze Cska pored Olimpiakosa nikad!
     (nisimiburazer, 19. maj 2017 19:57)

    # Link komentara

  64. Cska navukao ozbiljne komplekse od Oly.
    Treci poraz na fajnal foru!
    Sansa za Fener i Real da imaju laksi posao u finalu.
    (neko iz mase, 19. maj 2017 19:56)

    # Link komentara

  65. Naravno da su utakmicu prodali De Kolo svojim greskama kao sto je prodavao i u toku sezone utakmice slicnim glupostima i naravno Itudis kom Teodosic ne igra do 4min pred kraj trece a u drugoj sam igrao i zavrsio poluvreme sa 15 poena..I kazem ortaku,pazi kad teodosic na kraju omasi i bude on kriv a ne de kolo koji je prodao tri vezana napada pre toga..svi odmah zaboravise da je tu seriju losih napada de koloa teodosic presekao sa trojkom kojom je CSKA izjednacio...
    (Charlie Perez, 19. maj 2017 19:56)

    # Link komentara

  66. Glavu gore Teo, I trebalo je da sutnes onu trojku kada si bio sam, nema veze sto je ostalo 13 sekundi. Idemo dalje majstore!
     (MVPofNBA, 19. maj 2017 19:55)

    # Link komentara

  67. Kad će konačno uvesti pravedniji play off umesto final four-a.
    (Heisenberg, 19. maj 2017 19:55)

    # Link komentara

  68. Ispade Teo tragičar na kraju. Mada nije jedini krivac. Kada ih je Oly stigao DeKolo tri napada u nizu propušta. Higins, Voroncevic, Kurbanov, Agustin ništa skoro nisu uradili celi drugo poluvreme. Dzekson i Krijapa izginuše, ali ispade džaba. Oly strašan tim, igraju ovakve utakmice da je protiv Arisa u prvenstvu. Još da su im tu Lodzeski i Heket...
     (axaxt, 19. maj 2017 19:55)

    # Link komentara

  69. Oly igrao na granici fanatizma, zaslužuno pobedio, Nando katastrofalno loš, Fener ovo uzima lagano.
     (Delije Čikago, 19. maj 2017 19:54)

    # Link komentara

  70. Nista cudno.Konstantinoplj je za Grke domaci teren.
    (Bocko, 19. maj 2017 19:52)

    # Link komentara

  71. Ahahahahhaha gde vam je smešni mađioničar Teodosić
    nikad ga nema u velikim utakmicama, ko zna koja važna utakmica da njegov tim gubi, ali dobro biće bolje u NBA ahahaha kad mu zalepe 2-3 bandže pa ga spuste na zamlju kao i vas koji ga dižete u nebesa
    (miljuš, 19. maj 2017 19:52)

    # Link komentara

  72. Teodosicu,spremaj svadbu,za novi trofej Evrolige i nisi!!!
    (zvezda, 19. maj 2017 19:52)

    # Link komentara

  73. Hoce li Salo zvati Milutinova, sta mislite?
    (Ubitacni, 19. maj 2017 19:52)

    # Link komentara

  74. Dovoljno je procitati komentare na ovu vest da bi se videlo koliko smo mi bolesna nacija, sami sebi najveci neprijatelji. Pojedinci jedva docekase da pljuju po Teodosicu a covek veceras najbolji igrac CSKA. Isto ce tako biti po Bogdanu, ako fener izubi.
     (Nikola, 19. maj 2017 19:51)

    # Link komentara

  75. Ko god da pobedi u dugom polufinalu bice prvak Evrope!
     (40+, 19. maj 2017 19:51)

    # Link komentara

  76. Pa CSKA igra nesigurno ceo ovaj kraj sezone... a Olimpijakos ih je sačekao i dovršio, bili su oni grogi još sa Baskonijom... jedini koji ih je vukao je bio Teodosić, ali je i on stao kada je bilo bitno.. dobijamo novog evropskog prvaka... U drugoj veće šanse dajem Fenerbahčeu, ali i Real ima najopasnije Ljulja i Dončića... ali mislim da Željko može da ih pregazi sa igračima koje ima... ako krene Bogdana... utakmica je gotova...
     (Srđan, 19. maj 2017 19:50)

    # Link komentara

  77. svaka cast spanulis,iskustvo i hrabrost,ali ceo tim je odigrao dobro mancaris,agravanis,grin i to bez lodzeskog i heketa,jos jednom svaka cast.Sampion je pailo,vreme je za novog,olimijakos
     (dule, 19. maj 2017 19:50)

    # Link komentara

  78. Kako bese ono, Teodosica nema na velikim utakmicama?(Ivan, 19. maj 2017 18:20)


    Ivane , Ivane , Ivane sačekaj kraj utakmice.... Naravno da Teodsića ima na velikim utakmicama, večeras 22 poena i odličnba igra...Ali ono gdje ga nema a npr. Spanoulisa ima je završetak utakmica posebno zadnji minut...Kad je Spanoulis pogodio večeras prvu trojku?A Teodosić u neizvjesnim završnicama ima samo onu trojku protiv Španije , ali on uporno hoće da rješava utakmice i bude heroj...Promašena trojka i slobodno bacanje u zadnjoj minuti, tako slično je bilo i onda protiv Olympiakosa kad su vodili 19 razlike i izgubili , tada jhe mislim promašio 2 slobodna bacanja u zadnjoj minuti....Inače KATASTROFALNO sudjenje , na nivou amatera..
    (Davidoff, 19. maj 2017 19:50)

    # Link komentara

  79. Finale olympiakos-fenerbahce.
     (euro, 19. maj 2017 19:50)

    # Link komentara

  80. Tea nisu tele asistemcije.
    (Tea nije telo, 19. maj 2017 19:48)

    # Link komentara

  81. Тачно сам знао да ћу изгубити. Прошле године су се извукли али увек већ годинама губе неизвесне завршнице.
    (Смор, 19. maj 2017 19:48)

    # Link komentara

  82. Bravo Olimpijakos bravo,jesam Grobar a mi Grobari nismo vezani za Oli kao komsije.Ipak sa gledista sporta Oli je velika ekipa i iz tog ugla ih je milina gledati.Bravo i za Nikolu Milutinova zasluzio je da ode u finale,jos jednom kapa dole Olimpijakosu i svim igracima istog.Napred Partizan!!!
    (Samo je sljaka iznad nas..., 19. maj 2017 19:48)

    # Link komentara

  83. Oly je najbolja TAKMIČARSKA ekipa u Evropi i tako već 10 god...da se razumemo CSKA JE INDIVIDUALNO JAČI ALI SETIMO SE PROŠLOGODIŠNJEG FINALA IZGUBILI SU +19 Vatutin jedva preživeo,ali su tad ISPLIVALI SAD NE!!!
    (gremlin, 19. maj 2017 19:47)

    # Link komentara

  84. Olimpijakos,ludaci,imaju zivota kao macka,bore se dok ne crknu,ubadaju kad je najgusce,uzimaju neke lopte ispod kosa kad treba,ne padaju duhom.Jesam ih nahvalio,ALI TO JE TAKO.Niko ne voli da igra sa njima zato sto su "zaguljeni" :) Nemam problema Zvezda,Olimpijakos i kao sto su nas dobili.Dobili su nas onako kako igraju i kako dobijaju,to im je zastitni znak,KAD JE GUSTO ONI POLUDE.Aj sve najbolje svima,zove pivo...
     (momo dobri, 19. maj 2017 19:47)

    # Link komentara

  85. Ja mislim da je Jang najbolje gradjen kosarkas ikada..
     (luther, 19. maj 2017 19:47)

    # Link komentara

  86. BRAVO CRVENO BELA BRAĆO!!!!
    FINALE:OLIMPIJAKOS-REAL
     (Crvena Zvezda 1913, 19. maj 2017 19:46)

    # Link komentara

  87. Vasilij Spanulis !!
    (Rocky Balboa, 19. maj 2017 19:46)

    # Link komentara

  88. svi krive de koloa,a teodosic uvek preplasen kad se odlucuje-veciti gubitnik.
    (fargo, 19. maj 2017 19:46)

    # Link komentara

  89. Pa ovo je nemoguće, jel nisu valjda zvezdaši prokleli Olympiacos da ispadnu pošto ih nisu hteli puste da i oni nekad njih pobede! :D
     (Micko, 19. maj 2017 19:46)

    # Link komentara

  90. ovo ista situacija kao sinoc par-czv. Cska vodio celu utakmicu, kao Kkcz sinoc, i na kraju Oly preokret...
     (asomakum, 19. maj 2017 19:46)

    # Link komentara

  91. nije bilo sumnje, odlicno
    (misko, 19. maj 2017 19:46)

    # Link komentara

  92. CSKA je izgubio ovu utakmicu vise nego sto je Oly pobedio... Imali su vise puta odbijanje naleta i odlazak na +10 ali nijednom nisu uspeli da prelome mec.

    Vassilis je bog velikih utakmica, al Teu se nema sta zameriti za sut. Da njega nije bilo, CSKA ne bi bio ni blizu. Svaki put kad je izasao topila se stecena prednost, a De Coloa nigde kad treba da se razbije monotonija napada...
     (Bole, 19. maj 2017 19:46)

    # Link komentara

  93. Zelja ispunjena Teo nece osvojiti EL opet!!

    Oly kao Partizan juce!!Gube celu utakmicu i nakraju pobede!!
    (Grobar, 19. maj 2017 19:45)

    # Link komentara

  94. Kill Billy Spanulis, rodjaci...Teo je sitna riba za njega.
     (Rutiner, 19. maj 2017 19:45)

    # Link komentara

  95. Nando de Kolo upropastio CSKA,a tu je negde i Milos onim sutem za 3 na 6 sekunde do kraja.
     (Dag Kristi, 19. maj 2017 19:45)

    # Link komentara

  96. Ne razumem sta je Teo umislio, da je Stef Kari? Kao zovu ga u NBA pa on malo da se duva sa trojkama. Kako ga nije sramota samo tih momaka sto igraju sa njim, da im njegov pokusaj junastva uprska celu sezonu.
    (manunited, 19. maj 2017 19:45)

    # Link komentara

  97. OLY je najbolja TAKMIČARSKA ekipa u Evropi,i tako zadnjih 10 god...
    (gremlin, 19. maj 2017 19:45)

    # Link komentara

  98. Prezirem Olimpijakos ali Spanulis je doktor kosarke, nikad Teodosic nece biti ni blizu njegovog nivoa nikad!
     (Rade, 19. maj 2017 19:44)

    # Link komentara

  99. Kakva je igracina ovaj Spanulis.
    (goblin, 19. maj 2017 19:44)

    # Link komentara

  100. E moj Teo! 12 sekundi do kraja, oni vode 2 kosa i ti sutiras za tri i promasujes? Zasto, makar da se islo do kraja pa ,makar da se sutiralo za 3 za pobedu ili da se islo na kos za produzetak. Ono promasaj, jos faul i slobodna bacanja za Spanulisa? Pokazalo se da je teze odbraniti nego osvojiti. I kada pogledas, dzaba njegova dobra igra i broj koseva koji je postigao. Odveo je CSKA u poraz? Pored njega , onaj Dekolo je dva puta forsirao, prvi put se ugurava u reket i promasuje zicer, oni postizu trojku. Drugi put opet Dekolo sutira i promasuje, oni postizu trojku i dosli su u egal gde je Spanulis majstor. Glupa zavrsnica i glupo izgubljen mec.
    (c7-5, 19. maj 2017 19:44)

    # Link komentara

  101. sad Real ide dalje...i uzima euroligu
     (papiga47, 19. maj 2017 19:44)

    # Link komentara

  102. Sve sve, ali Javor sudi F4 i malo je reci da je smesan...
     (ekonomista, 19. maj 2017 19:44)

    # Link komentara

  103. cupavi teodosic
     (dostojevski, 19. maj 2017 19:44)

    # Link komentara

  104. teodosicu nikad vise poziv u repku!
     (dostojevski, 19. maj 2017 19:44)

    # Link komentara

  105. Sa kim god da bude igrao Olimp u finalu, izgubice...
     (cc, 19. maj 2017 19:44)

    # Link komentara

  106. Spanulis i Printezis najbolji tandem u istroiji.
     (bojaaan, 19. maj 2017 19:44)

    # Link komentara

  107. Pre nego što neko krene da smara da je Teo izgubio, da nisu imali Tea, izgubili bi sa 10 ili više. A De Kolo siluje celu utakmicu i gubi lopte, nema ga nigde.
     (Zohan, 19. maj 2017 19:43)

    # Link komentara

  108. Koliko je CSKA gubitnicki tim...Koliki kompleks imaju od Olija pa to je neverovatno!
    (Milan, 19. maj 2017 19:43)

    # Link komentara

  109. Ioako niko ne pominje Milutinova na ovom F4 dexko je odigrao sjajno ...mnogo bitni skokovi na kraju
     (blef, 19. maj 2017 19:43)

    # Link komentara

  110. E, Teo, Teo... Srlja bezveze, a ima 10 sekundi do kraja. Bili je ipak Bili, pobedi ih covek sam u zadnjih 4-5 minuta. Klasika, po ko zna koji put.
     (veliki strumf, 19. maj 2017 19:42)

    # Link komentara

  111. Olimpijakos je uvek prvi favorit, makar i ja igrao za njih.
     (koki, 19. maj 2017 19:42)

    # Link komentara

  112. E moj Teo, osvojio si u zivotu samo jednu Euroligu a hteo bi u NBA:)
    (djole, 19. maj 2017 19:42)

    # Link komentara

  113. Karma, jer Olimpijakos nije pustio Zvezdu.
    (Parket, 19. maj 2017 19:41)

    # Link komentara

  114. Utakmica je izgubljena zbog skoka, a ovaj Spanulis i njegov tim imaju 9 zivota. Teo je odigrao odlicno!
    (anica, 19. maj 2017 19:41)

    # Link komentara

  115. Bravo Oli,Bravo Milutinov,bravo sto ste zvezdu izbacili.Tako se bori za klub,kao Partizan.
     (blic@, 19. maj 2017 19:41)

    # Link komentara

  116. Haha Teodosic, pogodio jednu odlucujucu srecnu trojku protiv Spanije,a gledao sam ga najmanje 20 puta kada je promasio odlucujuce poene kao veceras! Nije ni cudo stoiz 10-15 pokusaja sa CSKA i Olimpijakosomima samo osvojenu jednu Euroligu!
    (gubitnik ostaje gubitnik, 19. maj 2017 19:40)

    # Link komentara

  117. Milutinov - Teodosic 1-0
     (Stanko, 19. maj 2017 19:40)

    # Link komentara

  118. Nema Veze Teo, Evropsko prvenstvo je bitnije! Izleci nogu i napadamo zlato!
    (gogi bre, 19. maj 2017 19:39)

    # Link komentara

  119. NBA Teodosić hahahha komedija
     (Tolle, 19. maj 2017 19:39)

    # Link komentara

  120. Agravanis igracina, kakav borac! Sa svojih par ofanzivnih skokova i uzetih nicijih lopti, kada se lomilo, prelomio utakmicu.
     (rodjo moj, 19. maj 2017 19:37)

    # Link komentara

  121. Nažalost dokaz da Teo nije meč viner.Kažem nažalost.
     (dokto, 19. maj 2017 19:37)

    # Link komentara

  122. De Kolo pobedio CSKA.
     (Blue Moon 349, 19. maj 2017 19:36)

    # Link komentara

  123. Hoce li se ova dosadna utakmica vise zavrsiti pa da gledamo onu zanimljivu? Dva sata i vise traje, sto je mnogo, mnogo je!
    (Girhorn, 19. maj 2017 19:35)

    # Link komentara

  124. Jel napisah ja da ce grcka braca da osvetlaju crveno-beli dres, hahaha
    (Ivan NS, 19. maj 2017 19:34)

    # Link komentara

  125. (kap.dragan, 19. maj 2017 19:30)

    To je draž, da i autsajder ima sansu svoju a ne da pobedjuje samo suvi kvalitet. U takvim mecevima se stvaraju heroji i legende. Jel mozes da zamislis trojku Kecmana i onda posle toga treba da se igraju jos 2-3 utakmice?? Jedan šut da reši finale i da se udje u istoriju.

    To svi zelimo!
     (MidRange, 19. maj 2017 19:34)

    # Link komentara

  126. Kakva utakmica!
     (SrbinsonKruso, 19. maj 2017 19:33)

    # Link komentara

  127. Koja je kvota da ce Bogdan veceras odigrati kao protiv amerike u finalu ili kao protiv litvanije u polufinalu? Sto znaci 1/10 trojke...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoš Čildres & Teodosić, 19. maj 2017 19:02)
    --
    Sam nick kaze koliko frustracija su ti nabili Partizan i Bogdan.
    (Mirko, 19. maj 2017 19:33)

    # Link komentara

  128. Hoce li ovi zavrsiti do termina za drugu utakmicu?
    (Miopop, 19. maj 2017 19:32)

    # Link komentara

  129. ovog nema u nba
     (прочитосамонаслов, 19. maj 2017 19:30)

    # Link komentara

  130. Ne znam kako vama izgleda ali meni je jadno ovo igranje na jednu pobedu. Posle toliko meceva tokom godine, cetvrfinala na 3 pobede, pa onda velika pauze do final 4, neozbiljno mi deljuje ovo zbrzavanje na jednu pobedu, narocito kada su protivnici izjedanceni.
    (kap.dragan, 19. maj 2017 19:30)

    # Link komentara

  131. Nando izgubio utakmicu, ne mogu da verujem...
    (Krang, 19. maj 2017 19:28)

    # Link komentara

  132. Jel vazi alej up ako igrac sutne trojku pritom omasi ceo obruc a drugi igrac pokupi loptu i lagano polozi ?
    (Džoš Čildres & Teodosić, 19. maj 2017 18:40)

    vazi
    ako ti je to jedan od vecih uspjeha u istoriji kluba
     (dobar si ckode, 19. maj 2017 19:26)

    # Link komentara

  133. Navijam za OLY samo zbog Milutinova..jes da suruju sa czv ali uvek navijam za slabije :D
    (Mirko, 19. maj 2017 19:24)

    # Link komentara

  134. De Kolo ubedljivo najljigaviji igrac u EL (ako ne racunamo spance - oni su kategorija za sebe).
    (Stefan "skok sut" Jovic, 19. maj 2017 19:19)

    # Link komentara

  135. Nando De Kolo - evropski Dzejms Harden u iznudjivanju faulova.
     (Dragan, 19. maj 2017 19:16)

    # Link komentara

  136. @Džoš Čildres & Teodosić, 19. maj 2017 18:48
    Vidim da pomno pratiš Partizan i da se sećaš mnogih detalja sa Partizanovih utakmica.

    Bravo.
     (Mr Bojangles, 19. maj 2017 19:14)

    # Link komentara

  137. Teu fali Michael Jordan, Lebron James, Kevin Durent i Nikola Jokic da bi imao kompletnu ekipu
     (Milan Djordjevic, 19. maj 2017 19:09)

    # Link komentara

  138. Napred braco Grci!
     (Adriano_Galliani, 19. maj 2017 19:08)

    # Link komentara

  139. ЦСКА да одере ове па да лепо спавамо.
     (AsjonZVEZDAŠ, 19. maj 2017 19:08)

    # Link komentara

  140. F4 nije zanimljiv ako ne komentariše Denda. Ništa jako do samog kraja, ništa može za dva a može i za tri, ništa dabl dabl... #No Denda No party
    (Sentor, 19. maj 2017 19:05)

    # Link komentara

  141. Teraj ga kuci Milose!
     (anica, 19. maj 2017 19:04)

    # Link komentara

  142. Ako je gusto,ako se mec resava u jednom ili dva napada -odbrane,vece sanse dajem Oly i Feneru(domacini,tehnicki).CSKA i REAL su odlicni kad im se otvori utakmica i vode sa po dvadeset razlike.E,sad,mi imamo igrace u tri ekipe,tako da ne pravim pitanje ko ce dobiti,samo da je neko od njih(BB i Kalina i Zoc,Milutinov i Teo)
    (analiza, 19. maj 2017 19:04)

    # Link komentara

  143. Koja je kvota da ce Bogdan veceras odigrati kao protiv amerike u finalu ili kao protiv litvanije u polufinalu? Sto znaci 1/10 trojke...
     (Džoš Čildres & Teodosić, 19. maj 2017 19:02)

    # Link komentara

  144. Printezis je teška paljevina. Precenjen igrač.
    (Max, 19. maj 2017 18:59)

    # Link komentara

  145. Teu fali jedan igrac tipa Čildres..ako znate o cemu pricam hehe
    (Džoš Čildres & Teodosić, 19. maj 2017 18:48)

    Ne znamo o cemu pricas pa nam objasni lepo na sta mislis? Gde njih dvojica, kako, zasto i protiv koga?
     (Tozovac, 19. maj 2017 18:58)

    # Link komentara

  146. Veliki su tim CSKA.
     (anica, 19. maj 2017 18:51)

    # Link komentara

  147. Teu fali jedan igrac tipa Čildres..ako znate o cemu pricam hehe
     (Džoš Čildres & Teodosić, 19. maj 2017 18:48)

    # Link komentara

  148. Ovo Oly dobija..
     (dr, 19. maj 2017 18:48)

    # Link komentara

  149. Jel vazi alej up ako igrac sutne trojku pritom omasi ceo obruc a drugi igrac pokupi loptu i lagano polozi ?
    (Džoš Čildres & Teodosić, 19. maj 2017 18:40)

    Ofanzivni skok je
     (nista o nicemu, 19. maj 2017 18:48)

    # Link komentara

  150. Ajde Teo!
     (anica, 19. maj 2017 18:43)

    # Link komentara

  151. Scka mnogo jaci ali nije iskljuceno neko iznenadjenje..navijam za Grke naravno!
     (C i n i k, 19. maj 2017 18:40)

    # Link komentara

  152. Jel vazi alej up ako igrac sutne trojku pritom omasi ceo obruc a drugi igrac pokupi loptu i lagano polozi ?
     (Džoš Čildres & Teodosić, 19. maj 2017 18:40)

    # Link komentara

  153. Bravo Teo, bravo CSKA
    (King, 19. maj 2017 18:39)

    # Link komentara

  154. A kad igra Fenerbahce??
     (Car Uros Prejaki, 19. maj 2017 18:39)

    # Link komentara

  155. Ajmooooo OLI... lakse cemo njih dobiti nego CSKA
    (Stefan, 19. maj 2017 18:32)

    # Link komentara

  156. Air ball i lay up !!
     (Džoš Čildres & Teodosić, 19. maj 2017 18:26)

    # Link komentara

  157. A navijaci fenera iz Srbije se nadali da Teo nece igrati a Teo cepa trojke u stilu Karija sa 8,9 i 10 metara hahaha...Ajmo Teo do titule pa malo u NBA na sezonu dve pa posle nazad u evroligu!
     (Gudurić sa 10 metara, 19. maj 2017 18:23)

    # Link komentara

  158. Idemo CSKA.DeKolo moj omiljeni igrac.
     (Patrick, 19. maj 2017 18:21)

    # Link komentara

  159. Teo majstore pa ti si Bog
     (kurama, 19. maj 2017 18:21)

    # Link komentara

  160. Kako bese ono, Teodosica nema na velikim utakmicama?
    (Ivan, 19. maj 2017 18:20)

    # Link komentara

  161. Reklo bi se da CSKA dere Oli. Ali ja bih rekao da je tu celo drugo i Spanulis.
     (nista o nicemu, 19. maj 2017 18:19)

    # Link komentara

  162. Ajmo, grcka braćo! Osvetlajte crveno-beli dres!
    (Ivan NS, 19. maj 2017 18:15)

    # Link komentara

  163. A sudi Javor, veliki ljubitelj grckog primorja.
    (Krang, 19. maj 2017 18:02)

    # Link komentara

  164. Kakav je gospodin Spanulis
     (011, 19. maj 2017 17:54)

    # Link komentara

  165. Samo jako Teo, gazi bracu bez pardona
    (Delije Berlin, 19. maj 2017 17:52)

    # Link komentara

  166. Meni ovaj Papanikolau ništa posebno otkako se pojavio, a ovi ga forsiraju godinama kao da je Lebron...
    (Veljoni, 19. maj 2017 17:49)

    # Link komentara

  167. Napred braco :)) Grobarska :)
     (Petar, 19. maj 2017 17:42)

    # Link komentara

  168. cska
     (lepo, 19. maj 2017 17:36)

    # Link komentara