1. Slućajni lik je kao ono slučajno!!!
    (lespa, 24. april 2017 13:55)

    # Link komentara

  2. SlucajanLik mene bi bilo sramota da napisem takvu glupost.Zasto pises nesto o cemu pojma nemas?Ovo je finale EP u Slovackoj konfeerncije 2 i ne vidim nista lose u tome.Ako si Srbin treba da se ponosis ovim momcima, a ne da pljujes po njima.Vels, Skotska, Irska, Engleska i Italija ne igraju ovo takmicenje jer je njihov ragbi na mnogo visem nivou.Svaka cast momcima koji igraju finale u Slovackoj i bicemo uz njih danas svim srcem i dusom.StrucanLik nemoj mnogo da se nerviras nije dobro za zrdavlje hahahaha
    (Dragan, 22. april 2017 12:31)

    # Link komentara

  3. Za gospodina SlučajanLik
    Za sve te nacije koje ste nabrojali zvanje prvaka evrope je jednako 0. Oni imaju kup 6 nacija i takmičenje za prvaka sveta. Prvenstvo Evrope je takmičenje u kojem oni ne učestvuju jer je ragbi kod njih mnogo popularniji i spada u sport koji po popularnosti jednak sa evropskim fudbalom (Vels,Škotska i Irska ga smatraju za nacionalnim sportom.) Tako da ne shvatam čemu tolika zbrka i nepoštovanje ragbija kao sporta u Srbiji. Svi dobro znamo da je fudbal,kao i tenis,najpopularniji sport u našoj zemlji. A nikakve rezultate ne postižemo,ali to je druga tema. Poštovanje su zaslužili košarkaši,teniseri,rukometaši,vaterpolisti i atletičari,za razliku od fudbalera koji se kupaju u našem novcu i još nemaju srama pa se nativaju profesionalcima. Amaterskim sportovima poput ragbija je potrebna velika popularnost i reklama. Nema potrebe da ga gazite vašim komenarima,već je na najnižem mogućem nivou. Treba da ste ponosni na naše mlade orliće koji ostavljaju svoje srce,a pogotovo telo,na terenu. Momci samo napred,uz Vas smo !! Do pobede !
    (Nebitno, 22. april 2017 03:02)

    # Link komentara

  4. Bravo za vest o ragbiju.Vise vesti o tom sjajnom sportu.
    (Mika, 21. april 2017 23:14)

    # Link komentara

  5. Gledam ja i mnogi drugi ljudi u Srbiji koji vole ragbi ili mozda svi mora da gledamo fudbal, kosarku i tenis.Ako nisi znao u Srbiji postoji puno ljubitelja ragbija.Informisi se na [link]
    (Dragan, 21. april 2017 23:11)

    # Link komentara

  6. Finalu? Kako može biti finale kada igraju neku 4-u konferenciju, šta je sa one 20 zemlje ispred njih. Mogu da igraju samo za 21. mesto u Evropi, a ne finale. Doduše eto u tom prvenstvu "Evrope" igraju i SAD, Kanada i Japan, đene-đene za Izrael, on uvek i igra tako.

    P.S. Takođe u tom "Prvenstvu Evrope", npr. ne igraju Engleska, Vels, Irska, Škotska, pa čak i Italija.
    (SlucajanLik, 21. april 2017 20:24)

    # Link komentara

  7. Finalu? Kako može biti finale kada igraju neku 4-u konferenciju, šta je sa one 20 zemlje ispred njih. Mogu da igraju samo za 21. mesto u Evropi, a ne finale. Doduše eto u tom prvenstvu "Evrope" igraju i SAD, Kanada i Japan, đene-đene za Izrael, on uvek i igra tako.

    P.S. Takođe u tom "Prvenstvu Evrope", npr. ne igraju Engleska, Vels, Irska, Škotska, pa čak i Italija.
    (SlucajanLik, 21. april 2017 20:04)

    # Link komentara

  8. gleda onaj ko voli...prosto zar ne?
     (igor, 21. april 2017 17:51)

    # Link komentara

  9. Ko jos gleda ovo
    (Ajde, 21. april 2017 15:57)

    # Link komentara